Béku, már mindent kipróbáltam, több körben is Nekem egyik hashajtó sem hat, csak a Stodalax, abból is csak a 2 szem egyszerre… azt meg nem mertem, mert annak is csak 12 óra után van hatása és azt azért nem kockáztattam volna meg, hogy épp közben

))
Avarka, két hetet???? Hát, addig tuti nem fogom. Neki se lenne jó, ha egy hót depi anyuja lenne. A mainap jó volt, szinte egész nap aludtam… ááááááááááááááá
Nekem is volt hasonló történetem. A legjobb haverom és a legjobb barátnőm összejöttek. A csaj csalta, hülyére vette…stb. Én nem bírtam tovább nézni és szóltam a srácnak, mire mindketten teljesen megharagudtak rám… (pedig finoman szóltam.) Azóta is együtt vannak, velem nem beszélnek. A csaj csalja, a srác szenved. Hülye voltam, hogy beleavatkoztam, sokat tanultam belőle!!!
mennek a hajrák holnap!!!
Estrella, sok ásványi anyagot tegyél magadba, a vizesedés attól van. Hát, a kilok most már így ugrálnak

A végén majd jobb lesz kicsit, lelassít!
Andi, én sem falazok, ha a srác megkérdezne, megmondanám az igazat. Mi a f-ért nem kérdezett meg, hogy belevonhat-e a falazásba??? Attól, mert ő hülyére veszi a pasiját, én tisztelhetem, nem?
Egy áldott jó srác, én imádom. Attól mert ők elhidegültek én nem fogok hazudni neki…
Azta Eszter, 3 in 1!!!! Hajrá-hajrá-hajrá!!!
Kisbéka, én nem tudom, hogy ebből mi igaz, de három helyen kötötték a lelkünkre, hogy az első 3-4 hétben egyeltalán ne engedjük a babát cigishez. Mert amikor cigiznek, utána a nikotin a bőrön csapódik ki. Szóval, ha mondjuk apu cigis, akkor cigizés után kérjük meg, hogy öltözzön át és a bőréhez semmiképp ne engedjük a babát… Nálunk senki sem cigizik, de ez fura volt, hogy mindenhol hangsúlyozták.
EszterÉK! Hajrá!!!!
Lujzici annyira pesti vagyok... de megnézzük majd ezeket a kerületeket is, csak a 22.nek iszonyú rossz a közlekedése be a belvárosba...