A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

az ollós nagyon jó, akkorát nevettem a szövegen hozzá nagyon jó
és nagyon édes kis leány :)

Kép
pannik
Budapest

Béku, persze, értem én... Te kis kíváncsi :D

Andi, szivi! ...és nem is olyan sokára... :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pannik, köszike! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zorka anycija micsoda kommentet írt ahhoz a 2. sz. képhez... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Amúgy el vagyok olvadva Zorkától!!! :)
Hú Navi ne is mondd... kezdek belegondolni a dolgokba.... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

juj, jön a szuri 10 perc múlva, már kint van a hűtőből,
remélem ma sem fog fájni :shock:

Kép
pannik
Budapest

Pannik: Nem kell félni... nem fog fááááááájni.... :shock: :shock: :shock:

Kép

andrea-1

:D :D :D :D

Adni, ez a kép k jó
már túl vagyok rajta, nem féltem de kicsit fááááájt

Kép
pannik
Budapest

Navared, hogy hívjátok a kicsi lányt, Zorkának vagy Lénának?

most látom, hogy kezdő felhasználóból felhasználóvá avanzsáltam :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
pannik
Budapest

Judit
Anyu is nyugdíjas, de nem szívesen “sóznám” rá a kissrácot, meg nem is annyira megbízható.
Gratulálok a 10. héthez! Kíváncsi vagyok, melyikünknél jön majd előbb :)

Béku
Én is szentül meg voltam győződve, hogy két lányom lesz, ennyit a megérzéseimről :)
De azóta sem látom a golyókat a DVD-n, de ha a dokinő mondta :)
Drukkolok nagyon, hogy a 4D-n ne golyókat mutogassanak neked :)
Tavaly én is lelkesen kertészkedtem, aztán elmentem 2 hétre Balatonra, megkértem aput, hogy locsolja a paradicsomokat, hát egyszer sem sikerült neki! Olyan mérges voltam, minden tönkrement, pedig tavasztól ápolgattam, én neveltem magról.
Hú, a boláért irígyellek!
Én is néztem, de sokalltam az árát.
Gratulálok a kombinált eredményéhez meg a 100 naphoz!

Andi
Tényleg bizarr a krumplis ötlet, bár én imádom a nyers krumplit :)
Holnap már meglesznek a bútoraitok, de jó!!!

Mieza
Eddig nekem nem ugráltak a kilók, mostanáig nem híztam, meglátjuk, mi várható :)
Drukkolok a hétvégéhez, hátha előbújik Albert…

Carla
Gratulálok a két szívhanghoz!!!

Vnbeni
Szentkeresztről hozzuk a vizet, ez az egyik:
http://www.geocaching.hu/poi.geo?id=3081
A másik meg a romnál

Ancsi
Hancúrból nem less gond, csak finoman :)
Nekem csak egyszer görcsölt be a pocim alja, de amúgy minden OK :)

Ann
Én is kifizetném a fagyist…

Sajti
:(

Zorka nagyon édes!

Lányok, én jó szarul lettem mára, de szerencsére lázam nincs.
Persze nem tudtam itthon maradni, mert a kedves kollegina nem nagyon jár be dolgozni… De majd jövő héten jól otthon maradok, ha nem múlik el!
Kedden be kéne mennem, mert estére időpontom ban a bőrgyógyásznál, jó lenne, ha megnézné végre a másfél hónapos sebeimet…
Ma hirtelen felindulásból vettem egy ruhát, mondjuk meg fogok fagyni benne a márciusi esküvőn, de legalább belefér a pocim…
És a mai pocakfotó…

Kép Kép

Kép Kép
estrella22

Fú Esztrella, hogy Te milyen csinos vagy!!!! :) Eeeeeez igen!!! :)
Ez a ruci meg hallod.... námbervan!!!! :) Max alá tundrabugyi meg rá valami kabátka féle... :wink:

andrea-1

Hahó!

Sehol senki, mi történt? A héten olyan sokat irtunk, belefáradtunk?

Mieza: vajon te most hol vagy hercegeddel, csak nem?

Navi: ez a lányka olyan be szép. Szemeit kitől örökölte?

Estrella: nagyon csini pocak, és hogy nő!? Ez a ruha is csini, de tényleg nem fogsz benne fázni?

Andrea. remélem ma szerencsés napod lesz itt Ikea-ban. Most te jössz énfelém, hétfőn én megyek arra tefeléd. Ismét fogdokker az esedékes.

Vicki. remélem eljutsz végre hozzá!? Vezetés? Na majd ma du. részemről.

Pannik: ha fájna is, a cél érdekében mindent.

Breki: betegséged elmult már, nem irsz róla!

üdv kispatak
Vendég

Ma nem hiszem, mert jön anyósom, talán holnap megkérdezem az illetőt. Az a baj, hogy a családdal hátul még nem nagyon merek vezetni.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi, durva komment... :oops: :D de ha egyszer ez jutott az eszembe!
Ne félj, bent nem marad Izabella! :wink:

Estrella, csini vagy!

Pannik, inkább Zorkázzuk vagy egyszerre mondjuk, h. ZorkaLéna :D

Kispatak, a szeme az totál az enyém, csak neki még olyan szép ártatlan :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kispatak: köszi kérdésed,már nagyon szépen gyógyulnak a kiütések,már csak olyan,mintha picit megkapta volna a nap,halvány rózsaszín,és kiütésnek egy hete nyoma sincs :D :D :D

Estrella: húúúú,én tényleg nem akarom beléd beszélni,de biztos,hogy ott vannak azok a golyók?
Kérd meg legközelebb a doktornőt,hogy mutassa meg,hol látszik,mert Ti nem látjátok!

Más is uhuzott,és mondta,hogy fiú,vagy csak ez az egy doki?

Navi: hát még jó,hogy kíváncsi vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
Asszem ezzel mind így vagyunk ;) :D :D :D
Vendég

Estrella: no és az a pocak nagyon szépséges!!! :D
Szóval kiszáradt a paradicsomod?! Nahát!! Ha engem megbíznának egy ilyennel,tuti nem merném kihagyni a locsolást :D

Sok mindent akarunk ültetni,páromnak tetszik,hogy elkezdek itthon kertészkedni :D

Persze egyelőre kevésbé igényes növényeket nevelnék,egyrészt nehogy a baba miatt elmaradjak vele,másrészt hogy szép apránként belejöjjek :D

Klassz lenne egy biokertecskét csinálni :D Lehetne a babónak onnan szedni alapanyagot a bébiételhez :)
Vendég

Na, azt álmodtam, hogy megszületett. Aztán felkeltem pissre és láttam, hogy még mindig meg van a pocakom. ááááááááá

Tegnap volt 17 db fájásom, de mind rendszertelen, 5-7-11 percesek, össze vissza... MÁr nem vérzem. (Mondjuk, hogy ha igazi vérlett volna, nem csak maszat, azonnal mentem volna be),
Albert végigbulizta a délutánt, az estét, a reggelt :)
Ma is olyan jó dátum van... valaki beszéljen a lelkére :))))

Kép
mieza

Drága Mieza!

Javaslok ebben a szép napsütötte időben egy kiadós, megmozgatós sétát.., talán segít!

Kedves Albert!
Légy jó kis fiú és fogadj szót az anyukádnak!!!

Kép
avarka

Mieza: én sajnos nem tudtam hatni Albertra,de megkérem a pocaklakót,beszéljen a pici lelkével,hátha rá hallgat!!! :D

Ma tényleg szép dátum van :D
Vendég

mieza: Albert jól oda lett tapasztva. :) Most jó dátumok jönnek. Valentin nap? Jöhet előbb, nem akarom lebeszélni.

estrella: Olyan szép a pocakod. Ilyenkor olyan nagy vágyat érzek hogy belevágjak újra. Azt számoltam tegnap, hogy már akár jövő augusztusban is elkezdhetjük a gyerek gyártást, mert akkor meg lesz az egy évem bedolgozva. Mondjuk így hogy maximalizálva van a tgyás is, így nem kapnék annyi pénzt mint most. Pedig az jól jött. Mindegy, majd jövő ősszel meglátjuk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok! Napsütéses Alberthozó szép hétvégét kívánok! :-)

Nagyon köszönöm a véleményeket, megerősítéseket a fizetős fagyis esetében, olyan aranyosak vagytok!! Mostmár nagyon megnyugodtam ezzel kapcsolatban, hogy jó lesz a döntésem. Az is mellette szólt, hogy most volt a hiszterom, a méhet átöblítették, tehát fel van frissülve, és reményeim szerint jobban tapad a mnyálkahártya. HA nem fizetnénk, csak áprilisi beültetés lenne lehetséges, tehát akkor ki kellene hagyni. Szóval jó lesz így.

Tegnap anyuméknál, húgoméknál voltam, ott van egy 6 éves és egy 1,5 éves kissrác, a 1,5 éves Balázska a keresztfiam. Imádom őket!!!!! Próbálok majd feltenni képet róluk. Tegnap bakuganos játszás volt, kezdek kiművelődni ebből a játékból, de természetesen sorozatosan le lettem győzve. Aztán volt mutogatós activity játék is, nagyon élvezte a nagyfiú, Beni. Annyira cukor volt, pl. el tudnátok mutogatni egy elefántot? Nos ő a karját odatette az arca mellé, az orrához és a karja az égbe mutatott. Nem jöttem rá amúgy, de tényleg ötletes. Ormányt csinált a karjából :-))

Képzeljétek beültis társam, aki lassan a 12. hétbe lép, és mellesleg zugolvasó, tegnap írta nekem, hogy velem álmodott. Halálra röhögtem magam az irodában rajta, mert a következő volt a szitu. Bent voltam beültetésen, és ő jött meglátogatni engem. Kérdezte Sz hogy mit keres ott, és ő mondta hogy látogatóba jött hozzám, hozott babaragacs szállítmányt és diétás túrógombócot amit ő készített!!!!!! Mellesleg én imádom a túrógombócot :-)))

Andi a gyógyszertámogatás elvételével kapcsolatban nem olvastam semmit, de bármi megtörténhet. Azok után, hogy aki bruttó 300 alatt keres, annak mind kevesebb lett a fizuja. Na persze ez alól kivétel ugye ha vkinek van gyereke. Ők biztos örülnek, én viszont büntetve érzem magam az által, hogy azért kevesebb a fizum, mert nincs gyerekem. De lehet, ha nem kéne több száz ezreket lombikra költenünk, akkor elfogadóbb lennék. Azon gondolkodtam, vajon számítana-e valamiféle petíció a lombikosok részéről, hogy valamilyen módon nagyobb támogatást kapjunk. Vagy tőlünk ne annyi legyen elvéve, mint attól aki mondjuk tudatosan nem akar gyereket. Szóval nem tudom megérné-e az energiabefektetés, változhatna-e valami. Mert gondolom a fejünkhöz vághatnák, hogy ott az 5 támogatott ivf, és más országokban nincs is ennyi, ráadásul többe kerülnek máshol a gyógyszerek. Sajnos nincsenek pontos adataim ezt illetően, csak hallottam ezt azt. De tény, hogy a "más országokban" nem is annyi az átlagemberek fizuja mint nálunk.
Volt férjem eü-ben dolgozik és sok anyagot írt anno minisztériumba, de még nem mertem megkérdezni ő mit gondol erről, lenne-e értelme egy ilyen harcnak, illetve egyáltalán kihez lehetne fordulni.
A másik pedig, hogy mostani állapotomban inkább annak örülök, minél kevesebbet foglalkozom ezzel a témával...
Na a gyerek utáni szavazati jogról meg már ne is beszéljünk. Ezzel egy segélyen élő, 10 gyermeket bűnözővé nevelő putriscigány 10x annyit számítana, mint egy tisztességesen dolgozó magyar. Szép kilátások... Végre egyszer befejezhetnék már a kisebbségek agyba főbe történő támogatását.

Bocsánat, kicsit hosszúra nyúltam, de most ilyen gondolatok voltak a fejemben.
ann74

Navared, csodaszép a lányka!

Estrella nagyon dögös kismami vagy ebben a ruhában! :))
ann74

Lányok,nekem iszonyúan fáj a fejem még ma is...

Mit vehetek be rá,mondjuk valami homeós bogyót?
Valószínűleg a hidegfront visel meg ennyire,de ha lehajolok,akkor borzasztó érzés,még az agyam is lüktet...
Vendég

Találtam egy ilyet,ezt ismeritek?

■ Rhus toxicodendron D6

hidegfront esetén jelentkező fejfájásra
Vendég

Nem bírok képet feltenni. :-((
Nem tudom hogyan lehet átméretezni, azt az üzenetet kapom, hogy túl nagy a méret.
ann74

Ann, jót nevettem én is :)

Estrella, csodaszép a pocakod :)

Igen Albertnél azt hiszem az elején túlszorítottam, hogy csak jól megtapadjon :)))

Csajok, úgy döntöttem, hogy legalább az alapadatokat leírom az összes beültimről, hogy majd a következőnél tudjam, hogy hogy volt!
Na, elkezdtem visszaolvasni és olyan édes dolgokat láttam...

De először is. Annyit gondoltam rájuk, ki tud róluk bármit?
Heniről? Kissangyalról? Angiról?

Aztán! Képzeljétek, 2010 januárban Csucsuval egy héten csatlakoztunk a fórumban :)
Zsu volt az első, aki babásodást kívánt nekem :)
Vörösmacs épp cisztás bulival volt bent, amikor nekem első leszívásom volt :)

De képzeljétek, az első bejelentkezésem a leszívásom előtt volt. Kb. a 2. bejelentkezésem az, hogy 2010. 02. 12-én kell mennem majd eredményhirdetésre... (ami azóta tudjuk, hogy nem sikerült akkor!)

SZóval, akinek most volt sikertelen eredményhirdetése, gondoljon arra, hogy kb. egy év múlva ugyanazon a napon akár szülhet is!!!!!!

Kép
mieza

Kismamik és leendő Kismamik!

Lenne néhány kérdésem:
Oldalt lehet feküdni vagy csak hanyatt és hason?
A crinone gélt a beülti után hanyadik napon kezdtétek felrakni, hogy ne okozzon galibát?
Mennyit igyak? Ha sokat iszom sokat kell járnom pisilni...

Apa még akkor is rám szól, ha tüsszentetek!
Macskáimat letiltotta rólam... gyerekem főz... és máris unom a fekvést. Persze kibírom! Ha azt mondjátok, hogy két hétig feküdjek, azt is végig fekszem!

Kép
avarka

kukk

Béka,
fejfájás hess, algot is bevehetsz, ezt amit írtál még nem hallottam soha, illetve sok folyadék !!!!
biokert: adott hozzá a levegő, föld, környezet is ?

Mieza,
kollektív Kubucsaládizgulás van !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszi Csajok :D

Mieza, Zolim szülinapja febr. 14. Valentin nap :wink: addig már csak két nap, mert ha ebben a szélben nem jön, akkor legalább a szerelmesek napján bújjon ki! :D
Igen, most hogy belegondolok, nekem 2009. októberében volt az első lombik, 1 évre rá pedig megszületett Zorku :wink:
Emlékszem, mikor először jöttél Mieza, na meg a bmc-s bandázásra is! Katával mi van, tudsz róla valamit? Még mindig zugolvas?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Azóta, hogy veled Navi és Katával ültünk a váróban, semmit se tudok róla... De gondoltam, hogy egyszer megkérdezem Szűcst :)

Kép
mieza

Kubu: jelenleg adott minden,csendes kertesházas utcában lakunk,jó a levegő (amennyire ez Pesten lehetséges),a föld is tiszta,de nem olyan biokertet akarok,amit elismernek,csak amiről én tudom,hogy saját használatra tökéletes,mert nem kezeltem semmi vegyszerrel :)

Óriási a kert,úgyhogy el lehet különíteni egy részt erre a célra,és akár amolyan homokozófélét kialakítani,és feltölteni tiszta földdel :)

Sokféle gyümölcs így is van a kertben,és nem permetezzük,nem nyúltunk hozzájuk sosem,a régi kertünkben sem,mégis csodás termés volt :D

Tavaly aug. 6-án zárult sikertelenül a lombikom,idén aug. 10-re vagyok kiírva ;) :D :D :D :D
Vendég

Kubu: köszi a gyógyszer-infót,csak az a baj,hogy nagyon sokat fáj a fejem mostanában,állandóan mindenféle frontok vannak,ennyi algopyrin-t nem merek bevenni..

tudom,hogy egy negyed-fél megengedett,de minden nap?
Vendég

Kép
avarka

Senki se válaszol? Senki sincs itt? :cry:

Kép
avarka

Avarka: sok érdekesség van a cikkben! :)
Vendég

Avarka!

Mindegy, hogy fekszel, ahogy kényelmes. Nem téged stimuztak, sztem nem kell napi 4-5 litert innod, de azért 2 litert érdemes (én folyadékpárti vagyok).
A géllel nemtom mi van, én utrózok, de azt már beülti előtt is kellett, sztem ez is hasonló, de majd jönnek nálam okosabb kismamik.
A tüsszentéssel én is bajban voltam, sztem a legfontosabb, hogy "ne nyeld el", hanem nyugodtan engedd ki. Mert ilyenkor nagy energia szabadul fel, és ha bentmarad, ki tudja...
A macskákat rólam is letiltotta a párom:)
A fekvésről én tudod mit gondolok:)
Szorítok:)

Mindenkinek köszi a gratot:)
Puszi
carla1227

A Crinone-t már leszívástól kellett használni,egész a 12. hétig.
Egy napon nem kellett feltenni,azaz csak a művelet után: mikor a beültetés volt. Nem okoz galibát,viszont ez támogatja a terhességet,és szerintem az elején főként szükséges...
Tudom,Te mást is kapsz,ahhoz nem értek.

én hasonfekvős vagyok,de bárhogy lehet feküdni,ez nincs megszabva. :)

A macskám rám jó hatással volt,legalább nem unatkoztam,mert a mostani lombiknál végig feküdtem,nem csak 3-4 napig.
Egy rövidke séta volt,mikor felkelhettem,utána vissza lettem parancsolva az ágyba :D
Vendég

Köszi a választ... egy kicsit görcsölgetek, de szerintem most fészkelik be magukat :lol:

Kislányom megfőzte első paprikáskrumpliját, nagyon finom lett és sütött nekem palacsintát finom túrókrémet is készített hozzá.. ebből majd később, mert most tele vagyok..

Kép
avarka

Avarka,
tüneményes a lánykád, de gondoskodó.

Béka,
már korábban írtam, hogy Lizával végig szinte naponta vettem be algot. Marcival 2. trimeszter végig !

na kollektív ébredés van

kubuspace

mieza: Most nézem a dátumodat, hogy aznap csatlakoztál, amikor mi Barbussal haza jöttünk. :) Én is összegyűjtögettem a dolgainkat a babanetes hozzászólásokból a blogunkhoz. Még nincs teljesen kész, de folyamatban van. És olyan jó vissza olvasni.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: bocsi,ez már kiesett az agyamból! :lol: :lol: :lol:

no akkor szerintem bevetem,az szokott használni :)
Babácska csak nem haragszik meg egy fél Algopyrin miatt ;)
Vendég

Hahó Lányok!

Fontos kérés:

Tudom már irtátok,de nem irtam fel.

Kéretik BMC-s adószám, hogy tudjam hová menjen 1% SZJA apától nektek mindenkinek.

Enyém SOTE-ra fog menni, kicsit magamért ill. Macsiért.
Egyházi pedig gyerekkórházas egyháznak megy mindig.

Amugy közösen SZJA-s letöltők/kitöltők letöltve. Bevallás kitöltve. Nálam 1 hibát jelzett,amit gondoltam is, hogy még ki kell tölteni. Számítási hiba nem volt benne. Apa bevallás már ezzel lett kitöltve, igy nem kellett számolnom.
Én visszakap, (ezt tudtam)

FONTOS MEGJEGYZÉS!
Amit gondoltam, beigazolódott.

Ha valaki nem tudja melyik sorba kell irnia, a nyomtatványkitöltő ezt NEM mondja meg. Tehát a beirandó adatokat helyesen kell összegezni, és beirni oda ahová kell.(Nekem ep-s SZJA-s kifizetésem is volt - hát a kutya nem mondja meg hogy a 17.sorban valljam be, tavaly 22.sorban kellett - ezt csak a tájékoztató alapos elolvasása után derül ki)

Breki: örölök, hogy kiütés hess. Kertészkedés: hát legfeljebb magot vess, kicsit locsolj , és arass. Ásás: férfi munka, nálunk is igy van!

Mieza: remélem, lassan már kacsingat kifelé a kislegény!?

Ann: nagyon jól gondolod. Büntetés a kis jövedelmüektől elszedni a pénzt, csak azért mert nincs gyereke vagy már felnőtt, ahogy nekem is. Bezzeg akkor még családi pótlékot se kaptunk, sőt egy időben még GYED se volt, de ha jól emlékszem GYES se. Ez 90-s évek eleje volt.
Most akinek kicsi a jövedelme és van gyereke, az sem tudja SZJA-t csökkenteni, hisz be sem fizet annyit (ez hasonló, mint ep. ha nem fizettél be, nincs miból visszaigényelni)
Na kivánom,neked és mindenkinek minél előbb legyen babó. Magamnak már csak unokát kivánhatnék, de se gyerek se unoka, vagy csak előbbi, ő is jó messze.

Vicky: miből gondolod hogy TGYÁS maximalizálva van? Nem a GYED-re gondoltál???

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Állítólag tavaly maximalizálták, amikor a gyeshez is hozzá nyúltak. Csak a gyest vissza állították, de ezt ha jól tudom nem. Ezért is nem szültem gyed alatt a következő gyereket, mert akkor meg a gyed lenne az alapja. De így sem lesz sokkal több, állítólag a minimálbér kétszerese talán. Bruttóban.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Sajti!
nagy ölelés!!!

Navi!
gyönyörű a kicsi lányod!

Avarka,Eszter,Pancsi!
küldöm a ragacsokat! :D :D :D

Estrella!
nagyon szép kismama vagy! :D :D

Andi!
jó a képed! :D :D :D

Nálam csajok csütörtökön kéne tesztelnem,de szerintem semmi nincs,vizes-krémes váladékom van és úgy olvastam ez nem jó :cry: :cry: :cry: :cry: viszont az érdekes,h az elöző hónapban már éreztem,h megfog jönni,most meg semmi haspuffadás....érti ezt vki? :shock:
vikus82

Vikus: én a sok progeszterontól észre se vettem volna semmilyen váladékot...
a tünetek is nagyon különbözőek lehetnek,úgyhogy most még ne döntsd el magadban,hogy nem sikerült!!!

Ott van az a baba! :)

ja,és ne olvasgass baromságokat ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vikus!

Tessék pozitívan hozzáállni a dolgokhoz! Ilyen negatív gondolatoknak helye nincs! Hesssss !

Kép
avarka

Hahó!

Na a férjem bevallása tényleg kész, a borítékban csücsül, már csak az adószám kell ha megírjátok. Az enyém is kész ceruzásan. Holnap kitöltöm rendesen és beborítékolom - hm de előtte még átszámolom azokat amit kell, mert ugye nekem többfelől volt ennyi-annyi pénzem a mn. hivataltól is, ep-től is. S ezt a kitöltő progi nem mondja meg nekem sajna.

Vicky: http://adozona.hu/Gyed_Gyes_kalkulator_2011.aspx
Igen azt hiszem jól gondolod, hogy ne szüljél GYES, GYED ideje alatt, mert akkor rosszabbul járnál
Viszont fentiek szerint (meg tudtommal is) TGYÁS nincs maximalizálva, ez a GYEDRE igaz. Gondolom a banki bérszámfejtés majd segít neked.

üdv kispatak
Vendég

Kép
avarka

Köszi Csajok!Mi lenne velem Nélkületek! :D :D :D :D
vikus82

Kispatak, Vicky,
gyed idején 2. gyereket szülni tgyás szempontjából nem nagy business, mostani tgyásom töredéke volt az előző tgyásnak sajna, pont amiatt hogy nincs előtte áktív 180 nap munka.....

Béka,
remélem fejfáji már nincs.

Vikus,
nagyon drukkolok !

kubuspace

jááááááááááááááááááááááj,
a laptetű mindenkié !!!!!!!!!!

kubuspace