Sziasztok Lányok! Napsütéses Alberthozó szép hétvégét kívánok!
Nagyon köszönöm a véleményeket, megerősítéseket a fizetős fagyis esetében, olyan aranyosak vagytok!! Mostmár nagyon megnyugodtam ezzel kapcsolatban, hogy jó lesz a döntésem. Az is mellette szólt, hogy most volt a hiszterom, a méhet átöblítették, tehát fel van frissülve, és reményeim szerint jobban tapad a mnyálkahártya. HA nem fizetnénk, csak áprilisi beültetés lenne lehetséges, tehát akkor ki kellene hagyni. Szóval jó lesz így.
Tegnap anyuméknál, húgoméknál voltam, ott van egy 6 éves és egy 1,5 éves kissrác, a 1,5 éves Balázska a keresztfiam. Imádom őket!!!!! Próbálok majd feltenni képet róluk. Tegnap bakuganos játszás volt, kezdek kiművelődni ebből a játékból, de természetesen sorozatosan le lettem győzve. Aztán volt mutogatós activity játék is, nagyon élvezte a nagyfiú, Beni. Annyira cukor volt, pl. el tudnátok mutogatni egy elefántot? Nos ő a karját odatette az arca mellé, az orrához és a karja az égbe mutatott. Nem jöttem rá amúgy, de tényleg ötletes. Ormányt csinált a karjából

)
Képzeljétek beültis társam, aki lassan a 12. hétbe lép, és mellesleg zugolvasó, tegnap írta nekem, hogy velem álmodott. Halálra röhögtem magam az irodában rajta, mert a következő volt a szitu. Bent voltam beültetésen, és ő jött meglátogatni engem. Kérdezte Sz hogy mit keres ott, és ő mondta hogy látogatóba jött hozzám, hozott babaragacs szállítmányt és diétás túrógombócot amit ő készített!!!!!! Mellesleg én imádom a túrógombócot

))
Andi a gyógyszertámogatás elvételével kapcsolatban nem olvastam semmit, de bármi megtörténhet. Azok után, hogy aki bruttó 300 alatt keres, annak mind kevesebb lett a fizuja. Na persze ez alól kivétel ugye ha vkinek van gyereke. Ők biztos örülnek, én viszont büntetve érzem magam az által, hogy azért kevesebb a fizum, mert nincs gyerekem. De lehet, ha nem kéne több száz ezreket lombikra költenünk, akkor elfogadóbb lennék. Azon gondolkodtam, vajon számítana-e valamiféle petíció a lombikosok részéről, hogy valamilyen módon nagyobb támogatást kapjunk. Vagy tőlünk ne annyi legyen elvéve, mint attól aki mondjuk tudatosan nem akar gyereket. Szóval nem tudom megérné-e az energiabefektetés, változhatna-e valami. Mert gondolom a fejünkhöz vághatnák, hogy ott az 5 támogatott ivf, és más országokban nincs is ennyi, ráadásul többe kerülnek máshol a gyógyszerek. Sajnos nincsenek pontos adataim ezt illetően, csak hallottam ezt azt. De tény, hogy a "más országokban" nem is annyi az átlagemberek fizuja mint nálunk.
Volt férjem eü-ben dolgozik és sok anyagot írt anno minisztériumba, de még nem mertem megkérdezni ő mit gondol erről, lenne-e értelme egy ilyen harcnak, illetve egyáltalán kihez lehetne fordulni.
A másik pedig, hogy mostani állapotomban inkább annak örülök, minél kevesebbet foglalkozom ezzel a témával...
Na a gyerek utáni szavazati jogról meg már ne is beszéljünk. Ezzel egy segélyen élő, 10 gyermeket bűnözővé nevelő putriscigány 10x annyit számítana, mint egy tisztességesen dolgozó magyar. Szép kilátások... Végre egyszer befejezhetnék már a kisebbségek agyba főbe történő támogatását.
Bocsánat, kicsit hosszúra nyúltam, de most ilyen gondolatok voltak a fejemben.