A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

sziasztok!

Majga: Gratulálok! :) egyből rájöttem a képből. Tudom, nem nehéz kitalálni, mert nagyon egyértelmű :)

tortát sütöttem, megint :) 4felé vágtam a tortát, és sikerült a krémet 2 felé osztanom, miután rákentem, jöttem rá :) szóval mit csináljak a hiányzó töltelékkel? :)

nagyon durva, hogy általános iskolában is ilyen felvételi van. Lassan már a bölcsibe is lesz meghallgatás? vagy van is, csak nem tudok róla? :)

jjucuss: jó pihenést! bár ott is főzni fogsz, meg gyerekekre vigyázol, de legalább a környezet egy kicsit más :)

addisz: szívhanghallgatóról bármi visszajelzés?

hopihe79
Budapest

szép jó reggelt!

megjavult a vonalzóm! :)
Addisz: ekcémára használt már valami?

babakocsi: úgy néz ki, mi kapunk egyet, megnézem, hátha jó lesz. :)
viszont amiket találtatok, azok nagyon jól néznek ki :)

hopihe79
Budapest

Jó reggelt!

Majga: gratulálok! Nagyon el voltál tűnve.. Nekem nem volt egyből egyértelmű, kerestem a lényeget a képeken :oops: Aztán mikor láttam a vonalzót, már tudtam, mit keressek; először a lába között kerestem valamit, lent, de semmit sem láttam, utána vettem csak észre, hogy kicsit feljebb van a kuki.. :) (és megnyugodtam, hogy az én képemen ilyen nincs..egyelőre) :D

Hopihe :D Gondolom már megoldottad a problémát, nekem a lekvár jutott eszembe megoldásnak :wink:

Babakocsi: Nem tudom, hogy mekkora egy mózes, eddig egyetlen egy kocsiba nem fért a gyerekem (illetve csak pá hónapos korig), de az egy apró kínai modell volt, de a többi babakocsiban mind jól elfértek a fiúk, pedig elég nagyok voltak. Illetve volt Graco babakcosink is, amit szerettem, de az is elég keskeny volt. Volt valami régebbi típusú mózeskosaras kocsink, az jó tágas volt, és volt Pierre cardin is, az is nagy volt. Kerekes hordozóm is volt, Osann Nania Pico easy, nagyon szerettem, de ehhez nem jár babakocsi vagy mózes, ez csak hordozó+ kerekek (persze ezt is eladtam..). Valóban nem lehet évekig használni a hordozót kerekeken :D , csak addig , amig ki nem növi a hordozót...De addig így is úgyis kell babahordozó, akkor meg miért ne legyen kerékre pattintható? A mózest illetően én sem ragaszkodok merevfalúhóz, megteszi a textilmózes vagy téliesíthető babakocsi (pl. Pierre cardin), de ezek a kombinált kocsik úgy látom mind merevfaluak...

Láttam, hogy a Römer hordozót is lehet kerekekre tenni, na de az már önmagában olyan drága, hogy mig megveszem a kerekeket meg az adaptert hozzá, elérem a 70 ezret (ha jól számolom), és ebben nincs is benne a babakocsi :(

Én emeleten lakom, lift nincs, naponta kétszer kell kijárnom (suliba és oviba), szóval tapasztalatból mondom, hogy nem mindegy -nekem-mit cipelek az emeletre, és mennyire könnyű kezelni.. A mózes vagy zárt rész valóban csak ezen a télen lesz hasznos, jövő télen már nem fog kelleni, viszont még jövő télen is kell egy rendes stabil kocsi, lábzsákkal, az esernyőkocsi télen, esőben, szélben, egyéves gyereknél még nagyon kellemetlen...

Mit írtatok még?? Nem emlékszem :oops: Csak arra, hogy valaki holnap megy ultrahangra..kíváncsian várjuk az eredményt! :D
20140901114303

Brunhild
Én megyek holnap uh-ra :) És én is nagyon kíváncsian várom már az eredményt! Meglátjuk, hogy Jónás nálam is működött-e.

Pihe
Nem kaptam visszajelzést a szívhanghallgatóval kapcsolatban, de babókám az utóbbi napokban nagyon kegyes volt hozzám és bejelentkezett minden reggel és este. Sőt, volt, hogy az irodában ülve is vigyorognom kellett, mert bugizott bent :D
Jaj, igen, akartam már írni Neked ekcéma témában! Vettem Halicar kenőcsöt (homeopátiás, lehet várandósan használni!), és bevált! Sokkal kisebb felületen van már csak piros folt és nem viszket annyira! Nem volt drága, egy próbát megér.

Ana
Márciusban lesz a felvételi, valamikor a vége felé és a még a hivatalos beiratkozás előtt megmondják az eredményt, hogy ha esetleg nem sikerült, akkor feleslegesen ne adjuk be oda a jelentkezést. Ez mondjuk klassz, így ha nagyon nem akarjuk a körzetest, akkor tudunk még mást választani.

Majga
Gratulálok a kissráchoz, nagyon jó képek!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

brunhild: megoldottam :) sajnos a lekvár nekem nem jutott eszembe, ennél picit bonyolultabban, de már kész :)

addisz: tök izgi! :) de jó Neked! hova mész? reméljük megmutatja magát :) nagyon jó fej, hogy jelentkezik :) esténként mostanában nálunk is megy a buli :) jó érzés nagyon, elsőre kicsit furcsa volt, de gyorsan hozzá lehet szokni :) utána biztos hiányozni fog az érzés.

nem tudjátok, fiú-lány arányban hogy állunk?
linácska? fel tudnád rakni a táblázatot? Neked valószínűleg naprakész, precízen vezeted :)

hopihe79
Budapest

addisz: ma mindenképp veszek vmit, kiírtam 4 krémet, jelen állapotom nem maradhat :)

hopihe79
Budapest

Addisz, akkor várjuk a híreket! :D

Hopihe: Biztos finom lett!
Amúgy nekem is furcsa, amikor érzem a babát..elszoktam ez ilyesmitől, újból hozzá kell szoknom :)
20140901114303

xxx
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 20:01-kor.
kivancsika
Budapest

Majga gratulálok a kislegényhez.

Én sem birtam tovább jövőhét szombatra bejelentkeztem 4d-re.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

kiváncsika: jó vékony vagy! hány kilóról indultál? :)

vivcsen: de jó Neked is! :) kisfiút szeretnétek? nekem még majdnem 3 hét, de hős vagyok, és várom nagyon brunhild UH-ját, mert onnan már csak 3 nap az enyém :)

hopihe79
Budapest

Sziasztok! Jó reggelt!

Még itt. Pakolászok, csak 1 órakörül indulunk, mert szánhúzó verseny miatt le van zárva az a hágó, amin át kell mennünk.

Majga! Gratulálok a babához. Nagyon szép ez a 3D-s kép.

Nekem úgy tűnik,hogy lassan a kisfiúk kerülnek túlsúlyba.

Ha 26-án kész az UH és a lepény engedi, akkor elhívom anyámat és 2-3 napig non-stop nagytakarítunk, mert áldatlan állapotok uralkodnak a lakásban. Csinálgattam én csinálgattam, de nem akartam megerőltetni magam maratoni sikálással...hát most már látszik is az "eredménye".

:(
jjucuss
Eger

Kivancsika, pont akkor hasad, amekkorának lennie kell ebben a korban (szerintem) :)

Vivcsen: helyes 8)

Hopihe :P

Gil: Minden rendben???
20140901114303

Pihe
A 4D Genesisbe megyünk, ahol Majga és Csöppke képei is készültek (másra most nem emlékszem :oops: )
Szerintem jelenleg a fiúk vannak túlsúlyban.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

nekem is úgy tűnik, hogy a fiúk vezetnek :) van esély a csajokra! :)

kiváncsika hasa szerintem is akkora, amekkorának lennie kell, meg amekkorának lennie kéne az enyémnek :) csak ezt nem tudja, ezért nő, mint akit húznak (tolnak :))

hopihe79
Budapest

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 20:01-kor.
kivancsika
Budapest

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kivancsika :) A has alakulása szerintem alkati kérdés... Nekem eddig mindig fiús hasam volt, de barátnőmnek nagyon kétszer is nagyon "lányos" hasa, mégis fúkat szült :) Azóta is megmaradt a hasa, mert ilyen az alkata...

Linácska, köszi a táblázatot!
20140901114303

Csajok :wink:

http://www.babavar.hu/babakocsi-autosules/babakocsik/tobbfunkcios-babakocsik/hauck-babakocsi-malibu-all-in-one-trio-kek.html
Igaz, hogy kék, de ennyi pénzért... (most győzködöm az Uramat...bár azt mondtam Hauck-ot nem szeretnék..de ilyne árban mindent egyben úgysem kapok..egy gyereket csak kibír :roll: ..Még utánaolvasok a neten)
20140901114303

Máshol, más színekben, ennyiért lehet megvenni:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=29377&groupid=676&mainid=15
20140901114303

linácska: köszi :)
szerintem csöppkének is kisfia lesz, szóval akkor fiúk-lányok 8:5 :)
Jónás is jól áll, 11ből egyszer tévedett :)

tényleg csöppke merre vagy?

hopihe79
Budapest

brunhild: ezért volt ismerős :) néztem már én is, tényleg nagyon komplett, és nagyon jó az ára. :)
amit múltkor tettél fel, annak annyira jó csajos színe volt :lol:

hopihe79
Budapest

hópihe,
tényleg, nem tudom csöppkét eddig miért nem színeztem ki? Most megtettem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Eltűntem, elég vacak hetet tudhatunk magunk mögött... volt benne hányós vírus, az egész családon átvonulós, a nagyfiam kezdte, aztán jött Lóci, akivel kórházban is voltunk súlyos kiszáradás miatt. :( Én is elkaptam, fogytam gyorsan 3 kilót :? , aztán lassan elkezdtünk helyrejönni... Nem volt egy leányálom.

Igyekeztem olvasgatni, de inkább csak nagyjából sikerült követnem az eseményeket.

linacska, köszi a színezést:) Még annyi, hogy 27 éves vagyok.Más asszem nem hiányzik :)

kivancsika, alakul a pocid:) Nekem úgy érzem megint sokat nőtt, de lehet csak én érzem nagynak. A gyerekorvosunk azt hitte, hogy már inkább a 30 mint a 20 hét felé járunk :lol: Mondjuk annyira azért nem nagy.

majga, klassz képek, gratulálok a kisfiadhoz:)

Mennem kell, majd folytatom...

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

csöppke,
és beengedtek Lócival a kórházba??? Mikor Levivel voltam 20 hetes terhes, Lili került ugyanígy a Szt. Lászlóba, de engem a közelébe sem engedtek, apa volt vele öt napot bent. Most már minden ok?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csöppke :( A lényeg, hogy már jól vagytok!
20140901114303

CSoppke: Még jó, h már jobban vagytok. Nem lehetett egyszerű.

Majga: Gratula a kis kukishoz :-) Igazán jó képek!!!!

Lina: köszi a táblicskut! Egyszer majd beírod nekem azt is h a vágyam lány volt? Nem kell most, csak látni szeretném, h lám teljesült :-) :lol: :oops:

Brunhild: Tök jó ez a kocsi, de akkor mi lesz a rózsaszín álommal? :wink: Na mindegy, pénz beszél, ennyiért tényleg nagyon olcsó, és még táska is van hozzá, meg hordozó. Mellesleg a másik szín sem rózsaszín, hanem piros.... vagyis bevetheted a női praktikákat apánál :oops: :wink:

Kíváncsika: Helyes kis pocak, akkora amekkorának lennie kell. Szép formás, nyugi!

Zétit megkapta az arcán a kutyánk...... Igaz nem direkt, csak játszottak, nem volt semmi komoly, de most lámpázhatom neki, pedig még a decemberi homloksérülés is látszik.... Fasza. Mindig éri valami :-(

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

[quote="linacska"]c írta:linacskasöppke,
és beengedtek Lócival a kórházba??? Mikor Levivel voltam 20 hetes terhes, Lili került ugyanígy a Szt. Lászlóba, de engem a közelébe sem engedtek, apa volt vele öt napot bent. Most már minden ok?

Igen, bent voltam vele én is meg a Zapu is végig. Reggel 9-től este fél 8-ig voltunk "csak" ott, egy külön kezelőben infúzión. Akkor már mindenki jól volt, ez Lőrinc hányása után 3 nappal volt.
Igen, mostmár minden oké köszi :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 20:02-kor.
kivancsika
Budapest

Netty :wink: hát a rózsaszín babakocsi, azt hiszem olyan lesz, mint a zöld autónk...mindig azt mondtam, legyen zöld az autó, de persze mindig ez volt az utolsó szempont (az ár volt az első), és azóta sincs zöld autónk... :) A kékről végül lemondtam, pedig rá tudtam volna venni a férjemet, csak arra gondoltam, ha mondjuk kitörik a kereke, nem tudom visszavinni, mivel ez egyedi darab itt, azért ilyen olcsó.. "rendes" üzletben azért más a helyzet...
Mindenesetre ha lehet 65-ért itt kapni ilyen 3 az 1-ben kocsit, elég biztos, hogy nem fogunk 100-at költeni rá..akkor sem ha rózsaszín :cry:

Sajnálom a harapást, sajnos megtörténik, nagyon kell vigyázni az állatokkal, pl a macskák is nagyon oda tudnak kapni a karmaikkal... :(
20140901114303

Sziasztok!

Brunhild
Ezt a kocsit linkeltem be egyszer, csak a Brendon oldaláról, ahol drágább volt. Akkor említetted, hogy valamelyik Hauck modellról rosszakat olvastál. Rákerestem fórumokon erre a típusra és azt láttam, hogy a régebbi hozzászólások között nem egy elégedetlen volt, sok hibát találtak a kocsiban, de a későbbi tapasztalatok kifejezetten jók voltak. Egy gyerekhez szerintem is megfelelő, ár-érték arányban nem találtam jobbat!

Csöppke
Szegény gyerekek, meg persze Te is :( Gondolom nagyon megviselt mindenkit az elmúlt egy-két hét. A lényeg, hogy mostmár mindenki rendben van!

Megjöttünk a Trófeából, nagyon klassz volt, degeszre ettem magam, de szerencsére csupa jó kajával. Ez a hely minden állapotos nő álma, komolyan! Mindenből csak picit kóstoltam, így sokfélét ehettem, mert persze a szemem mindent kívánt :)

Holnap 10-re megyünk 4D-re, délután jelentkezem a hírekkel, remélem az én soromat is lehet majd színezni :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

kiváncsika,
kellene a Jónáshoz születési helyed, időd, és az óra perc is, meg támpontként vagy az utolsó mensi, vagy hogy mikor foganhatott a baba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Addisz, emlékszem, hogy beszéltünk róla, kerestem is kritikákat, akkor is, és most is, de tényleg elég sokan dícsérik mostanában..úgyhogy szerintem mi is ilyet veszünk majd... Pedig a német kocsik, amiket belinkeltem sokkal stabilabbnak tünnek és több tartozék is jár hozzá...
A trófea tényleg jó hely, főleg terhesen :wink:
Nagyon szorítunk holnap!!!
20140901114303

Sziasztok!

Látom, téma a babakocsi. Sokfélét nem ismerek, nekünk Chippolino Gemma VIP van, hát, nem ajánlom senkinek. Okos elsőbabás kismamaként megláttam augusztusban, hogy akciós, és bazigyorsan megvettük, utána mindig akciós volt kéthetente. Január 17.-re voltam kiírva, tehát nagyon hamar megvettük. Még januárban volt először szervizben, majd még kétszer. A szervizben meg sem kérdezték, rögtön tudták, mi a baja, merthogy Minden ilyen típusú kocsinak ugyanez. A mai napig sokat birkózok vele. Levi koraszülöttsége miatt hetente jártunk BKV-val a Dévény intézetbe, és volt, hogy a mozgólépcsőről nem tudtam letolni, mert ott döntött úgy az első kereke, hogy keresztbe áll, és úgy is marad. A fékje sohasem működött, így buszon lábbal támasztottam ki, és két kézzel markoltam.

Amit minden ismerősöm, akinek olyanja van, az egekbe magasztal, az az Espiro Vectra 4. Én is tologattam. Verem a fejem a falba, hogy nem olyat vettünk.

Most a testvérkocsi a téma nálunk.

Alvás: remélem mindenkinek nagyon jól alvó babája lesz, nekem is Szabi. Levi nem túl jó alvó, azaz kicsi az alvásigénye. Nálunk a nap 4 és 5 között kezdődik, nap közben kb. 40-60 perc alvás két részletben, és este 8-kor altatunk. Persze mi csak kb. 11-kor fekszünk le. Jó ideig nem ébredt 4-ig fel, mostanság minden másnap felébred kb. kettőkor, 3-ig rázzuk a fenekét, mire visszaalszik. Most persze már csak apa rázza. Próbáltuk leszoktatni erről, az esti fektetésnél sikerült is, de éjjel nem működik az egyedül elalvás.

Olvastam a terhesség nem észrevételéről. Hát, az az igazság, hogy én is 14 hetesen vettem csak észre, azt is véletlenül. Mivel még szoptatok, egyáltalán nem menstruáltam Levi óta. 15 hetesen látott először doki. Ő a magzatdiagnosztikai Kp.-ban is dolgozik, besuvasztott még arra a napra délutánra, hogy hátha még beleférek az integrált tesztbe (85 mm-ig lehet megcsinálni), mert az ő gyengébb UH gépén nem tudta pontosan megállapítani a korát/méretét. Hát, arról lecsúsztam. Viszont rögtön megtudtam, hogy fiú. Maradt a Quartett teszt. Down 1:9500, Edwards 1:35000.

Most voltam másodszor csütörtökön, 19+6 voltam akkor. Most már 100%-ra mondta, hogy fiú. Megyek UH-ra, jah, és kell mennem szív ultrahangra is, negatív áramlás miatt. Már megkaptam a beutalót a terheléses vércukorra (boaaaaaa).

Koraszülés: Levivel sajnos megtalált a toxémia, majd a HELLP szindróma (azt sem tudtam, mi fán terem). Sajnos a toxémia után marad egy kis magasvérnyomás-betegségem, ami a terhesség hatására súlyosbodott, így most újra vérnyomás-csökkentőt kell szednem. Benne van a pakliban egy újabb toxémia, de nem törvényszerű. Levi miatt nem igazán tudnék megint heteken át a kórház vendége lenni. Egyébként valamiért nem tartok tőle, Levinél nagyon féltem már az elején, hogy korábban érkezik, pedig akkor még nem tudhattam, a toxémia is csak 29 hetesen ütötte fel a fejét. Szerencsére semmi baj, csak az én idegeimmel voltak problémák, főleg az elején. Levi aranyos tündéri izgága kisfiú, normális méretekkel, súllyal, étvággyal.

Klári

Kép
claracroft

Linacska, mi az a névkalkulátor?

Klári

Kép
claracroft

Klári
Valaki még pár hete feltett ide egy linket, egy kis alkalmazás, amibe ha beírod a vezetéknevet, meg még egy két paramétert, amit fontosnak tartasz, akkor kidobja a legmegfelelőbb 1-2 nevet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Klári, nem lehetett könnyű... Amit pedig a babakocsiról írsz, felháborító. Nem ismerem a modellt, de falramásznék, ha ilyet fognék ki. Nekünk volt testvérkocsink, pont 2 év volt a fiúk között, és nagyon hasznos volt. Használtan vettem, talán 10 000 forintért, de amikor megláttam, soknak tartottam az árát, annyira gagyi volt (amúgy hauck)..több helyen elszakadva, tépőzárak nem tapadtak meg ilyenek ..hazahoztuk, szétszedtem, megvarrtam, tépőzárat varrtam ahova kellett és helyrepofoztam, majdnem egy évig használtuk és aztán 5000-ért eladtam (pedig igy kipofozva jobban megért volna 10-et, mint amikor én vettem..csak én szégyelltem annyit kérni érte).

Nekem a kisfiam már 3 éves, de még mindig nagyon rossz alvó, nagyon reménykedem, hogy a pici majd jó alvó lesz (mint a középső fiam), különben végem van...

Sajnálom, hogy ennyi komplikáció kíséri a terhességeidet, főleg kisgyerek mellett nagyon nehéz lehet :(
20140901114303

Tényleg, nekem nem is lesz 2 év a gyerekek között, de nem gondolom, hogy testvérkocsink lesz. Azt be sem tudnám tenni az autóba. Max. Levi kap egy kismotort (nálunk ez a motorozás valahogy kimaradt eddig) :lol:
A Graconk olyan, hogy ha le van vízszintesbe döntve, és még elég kicsi a "kicsi", akkor a nagyobb azért elé tud ülni. Lili is ült ott még párszor.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, nekem azért kellett testvérkocsi, hogy Bendegúz (2 évesen) biztonságban legyen...motorral még veszélyesebb volt mint gyalog, mivel nem maradt meg mellettem, hanem elrohant/motorozott volna, én pedig babakocsival nem tudtam volna utánarohanni, vagy a kocsit otthagyni és szaladni a másik után :( Így biztonságban volt mindkét gyerkőc. A testvérkocsi tényleg nagy darab, de nem is autókázásnál használtuk :D , hanem amikor oviba kellett mennem vagy vásárolni.. ezért nem is akartam sokat költeni rá, hanem csak pár ezer forintét. Annyit pedig megért nekem...
20140901114303

jó reggelt! :)

Addisz: szorítunk, hogy megmutassa mi rejlik a lába között :)

fejfájással ébredtem, remélem elmúlik. Reggelizek azért egy jót, biztos, ami biztos :) ártani nem árt.

találtam egy ilyet:
http://anyuci.hu/kalkulatorok/terhesseg ... kalkulator
persze biztos mindenkinél más, de érdekes.

hopihe79
Budapest

brunhild,
na erre nem is gondoltam, hogy a motor után szaladni kell :oops: Amúgy mi az oviba is kocsival tudunk csak menni, nálunk nincs tömegközlekedés se, itt mindenki biciklivel vagy autóval jár. Gyalog meg baromi messze van az ovi. Ha minden igaz, Levi is bölcsis lesz, akkor meg csak egy gyerekkel vagyok itthon úgyis.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

tegnap láttunk egy előadást, a koraszülöttekről, meg a modern várandóságról. Bemutattak egy 885 grammal született kisfiút, nagyon aranyos volt, persze már elmúlt 1 éves :) az otthonszülésről is beszéltek, a gátmetszésről, epidurális érzéstelenítésről. Jó volt, tudtam meg új dolgokat. :)

Pl. minden filmben ahogy megszületik a gyerek, rögtön felsír. Mondta az orvos, ha jól működik a köldökzsinór, akkor azon keresztül kapja az oxigént, és csak a köldökzsinór elvágása után kezd el lélegezni.Ezt jó, hogy mondta, biztos frászt kaptam volna, ha megszületik, és nem sír fel rögtön :) van még mit tanulnom :)

hopihe79
Budapest

hópihe,
anno a szülésfelkészítőn nekünk direkt mondták, hogy ne aggódjunk, a babák nem rögtön sírnak fel. Főleg, hogy szinte rögtön nekiállnak légutat takarítani náluk. Szegény épphogy megszületik, már egy csővel piszkálnak az orrában, szájában. Amúgy én úgy éreztem, hogy rögtön sírnak, bár az ember időérzéke olyankor elég csalóka.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hopihe, nekem 3 napja fáj a fejem :? Nem az egész fejem és nem folyamatosan, hanem a bal halántékomba nyilalik, ha elmozdítom a fejem vagy lehajolok..lehet az időjárás a hibás...

Filmek, hát igen, ott minden nő keserves kínok között szül, órákat szenved, eltöri a férje kezét közben :shock: , káromkodik, ordít, a végén pedig egy felsíró, kb 3 hónapos babát szül aki pár perc múlva a kamerába mosolyog :lol:
Középső fiam ugye itthon született, percek alatt, se megijedni, se örülni nem volt idő, pár részlet mai napig homályos számomra, de férjem aki elkapta gyereket azt mondja, hogy amikor kicsusszant, megijedt, mert nem sírt fel..ő pedig, mint a filmekben :wink: , rácsapott a fenekére, és akkor felsírt :lol:

Linácska, a motor nagyon veszélyes lehet, mivel ha egyszer beindulnak, nem állnak meg, sem az utca végén, sem az útkereszteződésben :shock: Képzeld, amikor én két motoros után rohantam, oviból hazafele...párszor eljátszották (ilyenkor még jobban bevadulnak, mert elkezdenek versenyezni, és se nem hallanak, se nem látnak..), utána letettük a motort, elegem volt :?
20140901114303

brunhild,
én ha elengedném Levit motorral tuti csak Kecskemét főterén tenném. Ott nagyon sokat kellene motoroznia ahhoz, hogy kocsi közelébe kerüljön. Lilivel olyan egyszerű volt, ő nem rohan ki az útra, soha nem is tette, és valahogy biztos vagyok benne, hogy nem is fogja. Elől voltak gyógyszerek, tisztítószerek, de egyszerűen biztos voltam benne, hogy nem nyúl hozzá. A mai napig annyira szabálykövető, hogy csak na. Nem érti pl., hogy az oviban miért rosszalkodnak a gyerekek, hiszen azt nem szabad. Azt nem mondom, hogy minden esetben szót fogad, de ez az "öltözzünk, fürödjünk már, pakold el" kategória, nem a viselkedésbeliek.
Na Levi tuti nem ilyen. Ezért is győztem meg magam bölcsiügyileg, hogy tuti nem tudnék fél órákat nyugiban szoptatni, mert addig hatszor szétszedi a házat. Mondjuk ha Boti olyan lesz, mint Levi, akkor 5 percet kell szoptatnom csak, ha meg olyan, mint Lili, akkor meg nem tudom nekiállok-e egyáltalán.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még egy kérdés: kb. egy órája elkezdtem nagyon gyengének érezni magam. Gondoltam leesett a cukrom, úgyhogy ittam tejeskávét, meg a tegnapi szülinapból pár falat tortát (tudom, ezt nem kellene azért :oops: ). És továbbra sem lett jó. Cukrom már tuti ok, ennyitől fel kell mennie, tehát mi lehet még...megmértem a vérnyomásom. 112/72 kávé után. Elvileg normális, de nekem alapból azért 125/80 szokott lenni. Létezik, hogy ennyire megérzem a minimálisan alacsonyabbat???
Ja, és a cukormérőmbe 3 hét óta nem kapok tesztcsíkot. Tök jó, nem tudom honnan kellene már szereznem? Jó így diétázni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, erre sajnos nem tudok válaszolni..lehet a vérnyomásod, lehet a nyomasztó időjárás, vagy pedig lappang valami benned :(
20140901114303

Brunhild,
most már jó, nem tudom mitől volt, de olyan, mintha az összes erő kiment volna belőlem. Aztán elaltattam Levit, feküdtem vele fél órát, és jó lett. Szegény gyerek, 11-kor elaltattuk, mert hosszú idő után először el szeretnénk menni étterembe, és úgy gondoltuk jobb, ha előtte alszik, mintha nem bírja ki. Álmos, nem álmos, aludjon :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Addisz: alig várom, h haza érj. Nekem az a tippem, h csajod lesz megint. Tudósíts mindenképp!

Klára: Az Espiro Vector tényleg szuper, én is azt szemeltem ki. És csak 4 kg a váz, a többi kocsinál minimum a duplája szokott lenni, plusz még az ülés, vagy a mózes. És hát nem biztos, h cipelni mindegy. Láttam a teszveszen most akcióban újakat :-) Úgy szeretnék egyet, de szerintem babaszoba lesz az árából...

Brunhild: fejednek jobbulást.

Linácska: Nem lehet, h csak túlhajszoltad magad? Takarítás, főzőcske stb, lehet, h már nem bírja úgy a szervezeted, és jelzett, h dobd le magad egy kicsit az ágyra. Csak mert h a kávétól és a tortától rendeződnie kellett volna,nem?

A kismotor alapvetően egy nagyon jó játék, de én csak cipőgyilkosnak hívom. Zéti 3 éves volt, mikor már nem evett a fene, h vajon be tudja e venni a kanyart, vagy le tud e fékezni időben. Addig rohantam vele.

Azt hiszem sütök a fiaimnak egy kis waffelt. De jó, h van kikre fogni :-) :roll: :oops:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty,
ma őszintén szólva semmit nem csináltam, beraktam 1 adag ruhát, azt is apa teregette ki, mert én már altattam Levit. Semmi takarítás, semmi főzés. Lili sincs itthon, Levi meg háromszor nézte meg a Disney Beach Party DVD-t, és még negyedjére is akarta, de mi már nem. Amúgy nem nagy TV-s, de ebben gyerekek énekelnek, meg Disney figurák táncolnak, és ez nagyon tetszik neki.
A családi napköziben van motor, mi direkt vettünk egy kis 20-as hótaposót, gumis orrút, nem túl drágát, hogy azt lehet gyilkolni a motorral, nem a jó drága gyógycipőt. Amúgy ő még nem megy gyorsan, egyenlőre nem hagy nyomot a cipőn.

Addisz
???????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska,
Nem lehet hogy a vas szinted alacsony?

Kép

Kép
ica79

Vissza: Várandósság