Jó reggelt!
Majga: gratulálok! Nagyon el voltál tűnve.. Nekem nem volt egyből egyértelmű, kerestem a lényeget a képeken

Aztán mikor láttam a vonalzót, már tudtam, mit keressek; először a lába között kerestem valamit, lent, de semmit sem láttam, utána vettem csak észre, hogy kicsit feljebb van a kuki..

(és megnyugodtam, hogy az én képemen ilyen nincs..egyelőre)
Hopihe

Gondolom már megoldottad a problémát, nekem a lekvár jutott eszembe megoldásnak
Babakocsi: Nem tudom, hogy mekkora egy mózes, eddig egyetlen egy kocsiba nem fért a gyerekem (illetve csak pá hónapos korig), de az egy apró kínai modell volt, de a többi babakocsiban mind jól elfértek a fiúk, pedig elég nagyok voltak. Illetve volt Graco babakcosink is, amit szerettem, de az is elég keskeny volt. Volt valami régebbi típusú mózeskosaras kocsink, az jó tágas volt, és volt Pierre cardin is, az is nagy volt. Kerekes hordozóm is volt, Osann Nania Pico easy, nagyon szerettem, de ehhez nem jár babakocsi vagy mózes, ez csak hordozó+ kerekek (persze ezt is eladtam..). Valóban nem lehet évekig használni a hordozót kerekeken

, csak addig , amig ki nem növi a hordozót...De addig így is úgyis kell babahordozó, akkor meg miért ne legyen kerékre pattintható? A mózest illetően én sem ragaszkodok merevfalúhóz, megteszi a textilmózes vagy téliesíthető babakocsi (pl. Pierre cardin), de ezek a kombinált kocsik úgy látom mind merevfaluak...
Láttam, hogy a Römer hordozót is lehet kerekekre tenni, na de az már önmagában olyan drága, hogy mig megveszem a kerekeket meg az adaptert hozzá, elérem a 70 ezret (ha jól számolom), és ebben nincs is benne a babakocsi
Én emeleten lakom, lift nincs, naponta kétszer kell kijárnom (suliba és oviba), szóval tapasztalatból mondom, hogy nem mindegy -nekem-mit cipelek az emeletre, és mennyire könnyű kezelni.. A mózes vagy zárt rész valóban csak ezen a télen lesz hasznos, jövő télen már nem fog kelleni, viszont még jövő télen is kell egy rendes stabil kocsi, lábzsákkal, az esernyőkocsi télen, esőben, szélben, egyéves gyereknél még nagyon kellemetlen...
Mit írtatok még?? Nem emlékszem

Csak arra, hogy valaki holnap megy ultrahangra..kíváncsian várjuk az eredményt!