A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok,

Kubu – örülök, hogy jó napotok volt és igen sikerült intézkedni úgy néz ki ingyenesen vissza tudom szerezni az irataimat, ha 2 hétig nem érkeznek meg, akkor fogom elkezdeni a hivatali busójárást

Estrella - nem nagyon értek a kaméleonokhoz de ez nagyon aranyos amit írtál, hogy felfujja magát, hogy félelmetesebbnek látszódjék, micsoda technika, nagyon tetszik.

kicsit visszaolvastam, a pozitív teszteket jó volt látni :) remélem Nekem is lesz nemsokára ilyenem, mert még soha nem volt

Kedvesem tegnap teljesen kiborult a szuri beadás után, sikerült egy kis erecskébe beletalálnia és azonnal bekékült a szuri helye meg egy kicsit meg is keménykedett, hát ettől készen lett, hogy Ő fájdalmat okoz szándékosan és hogy ezt nem bírja megszakad a szíve értem, és nem akarja tovább adni a szurit menjünk az ügyeletre. lehet, hogy ma ott kötünk ki, annyira sajnáltam szegénykémet, pedig nem is fájt csak csúnya lett a helye, de olyan kis vígasztalhatatlan volt. Szerintem ők is feszültek ám, nem csak mi, és ezt láttam tegnap rajta, hogy mennyire aggódik és mennyire ideges az egész helyzet miatt, és ráadásul tehetetlen. és csak potyogtak a könnyei pedig olyan erős ember, rendíthetetlen hittel, soha egy percre sem ingott még meg abban, hogy nekünk gyermekünk lesz, csak idő kérdése.

Más:
hogy látjátok, jön valaki hétfőn a bmc-be?

Kép
pannik
Budapest

Pannik, nem gondoltál rá, hogy saját magadnak add be? Én mindig magamnak adtam be az összes szurit és én egyszerűen éreztem előre, hogy éppen hová lesz nekem jó. Egyszer vagy kétszer volt olyan, hogy éreztem előre hogy ott valszínű fájni fog ahová akarom adni, és ez akkor be is jött, úgyhogy utána már ha olyan előérzetem volt, hogy az on a területen vhogy nem lesz jó, néztem más helyet. Szerintem próbáld meg, biztos be tudod adni magadnak.
ann74

Ha valakit érint még rajtam kívül, itt egy link a reál hozam várható összegéről:

http://www.portfolio.hu/befektetesi_ala ... 45031.html

És az én nyugdíj pénztáram felhívta a figyelmemet hogy február 28-ig nyilatkozni kell, hogy mit szeretnénk csinálni a pénzzel. Nem tudom hogyha valaki nem nyilatkozik, akkor mi az alap.
vicky79
Budapest III. kerület

Keves Pannik,
Gondolom olvastad tegnap a kismamák nyavajgását, hogy oda a házikeksz... nos hát ennek mindünknél szinte lehet akár az egyik előzménye a szurizások okozta stressz is , a sok fájdalom, a sok próbálkozás és sorolhatnám mi minden is .... :shock:

Nekünk is volt, hogy mivel már "nem sok hely volt a hasamon" ami még ne lett volna szétszurkálva, hogy épp nem a leg megfelelőbb pontot találta el Rajó és vérzett, fájt..... :cry:
Az utolsó stimus lombiknál konkrétan már olyan érzékeny volt a köldököm környéke, hogy a könnyem potyogott egy-egy szurikor.... Persze soha nem okoltam érte a férjem, AHOGY TE SEM!!!, úgy voltunk vele, hogy ez ezzel jár, de hát nem egy wellness életérzés, valljuk be!! :) ... De biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan közös élmény, amit más, "normális" párok mivel soha nem élnek meg, nem is sejtik milyen kapocs lehet egy meddőségis pár életében... és később (pl. majd a terhesség alatti óvatosságkor ) is.... :lol:

Azt javaslom, beszéljétek ki Magatokból a feszültséget, ne maradjon bent semmiképp se. Mi legalábbis így csináltuk, és egy-egy ilyen átbeszélés során sokszor került tiszta víz a pohárba olyan dolgok tekintetében amit nem mondtunk ki, csak vittük magunkkal napról-napra...... Mondd el a férjednek, hogy nem csak Ő szúrhat kevésbé nem fájó pontot, másnál is így volt és így lesz, hisz ez még egy szakmabelivel is előfordulhat, hát még egy laikus apuka jelölttel..... !!!! :wink: :wink:
Természetes, hogy az erős pasik is feszültek, hisz a dolog gáz részét nekünk kell megélni, Ők kicsettintik a cuccot a kabinban, mi hsg-zünk, mensis Silverboyozunk, szúrnak minket, altatnak, beültetnek... és ők ezekből a kellemetlenségekből nem tudják kivenni a részüket fizikálisan, nem egyenlő a teher... és ugye nem beszélve arról, hogy ha ez felszínre kerül náluk, még az ő lelküket is ápolhatjuk sok esetben :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ezt dobta a gép....de mind jól viseljük! :) Úgyhogy a pasik se tudnak mást tenni... Lazítson mondd meg, ezt üzenjük Neki! :)

Szóval no para, ha a festékpaletta sok színében pompázik is a végére a pocak, akkor is ott lesz az a baba, és az az érzés, amikor majd a saját teszted látod meg, látjátok meg, minden szurzáskori rosszat, könnyet feledtetni fog!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky: ha nem nyilatozik valaki, akkor március 1 után a nyptára megkeresi, hogy nyilatkozzon eddig és eddig. Ha ekkor sem nyilatkozik akkor a reálhozam összegét (ha van) a lakcímre kipostázzák. Ha nem venné át (mondjuk lakcím a régi van meg a rendszerben..stb..stb.) akkor a lóvé automatice bekerül az állami nagy süllyesztő kalapba... (nem a delikvens majd állítólagos egyéni számlájára...!!!!) Szóval 3 szűrős a rendszer, mielőtt a pénznyelőbe bekerülne a zsé.... :wink:

andrea-1

Vicky,
én úgy tudom, hogy ha nem nyilatkozol, akkor a hozamod is megy a közösbe... de ha azt is a közösbe adod, azt valamilyen formában ösztönzik...

Andi,
a szipirtyó ma is hozta a formáját. brrr... :evil: :evil: utálok odamenni...
9-re még ad ctg időpontot ahogy láttam, tehát addig biztos ott van...

Miezával nem találkoztam. azt üzente, hogy majd jön a hírekkel ha lesznek... azóta is azon filózok, hogy ez az jelentené, hogy bent maradtak ma?! :roll:

Judit,
jobban vagy? lázad?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
Mit csinált? Akár privátban is érdekelne.... csak hogy mire készüljek holnap? :shock: :shock:

andrea-1

Morning!

Úúúú, Zsuzsó!
Te már meg is jártad a Jánost???
gyors volt :D

Andikám!
erről te jutottál eszembe: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://life-style.hu/rovidhirek/2011020 ... assat.aspx

Pannik!
Én megyek hétfőn, :oops: :oops: :oops: most, ahogy leírtam egy pillanatra olyan izgulósan összeugrott a gyomrom :roll: :roll: :roll:
Nem tudom, mennyire leszek jó társaság, mert ilyenkor kommunikációra alkalmatlan szoktam lenni az idegességtől, de meglátjuk :D
Pasik! Nyilván ők is feszültek, nekik is egyre nagyobb feladat jó helyre fájdalom mentesen beadni a szurit!
Lac most a Gonal F-nél vicceset alkotott :D
Mondjuk én csak röhögtem rajta, ő meg nagyon meg volt szeppenve miatta...
Az első Gonal F-es mókát megmutatták rutinosak. Nagyon magabiztosan fogott neki másnap, hogy ő most jól beadja :D és belém szúrta (de ekkor már nem igen volt hely a pocimon), majd közölte, hogy óóóóóóó...elfelejtette beletölteni az anyagot. Így kihúztuk, és kezdtük előről... :lol: :lol: :lol: :lol: ő nem győzött bocsánatot kérni, de én csak nevettem :D van ilyen :D
de nem szabad a szívükre venni!!!

eszter82
Budapest

Andikám,
semmi extrát, csak olyan fejetlenség és totál káosz van nála...

pl 10 percig kereste egy kallódó ctg gazdáját, majdnem betette egy másik kiskönyvbe azzal hogy biztos ide tartozik, ja mégse... :evil:
az is gáz volt, hogy elém befurakodott két ctg-s csajszi. gondoltam jó fej vagyok, végülis kétszer akkora a pocakjuk, nem szólok be. de mikor fél óra múlva még mindig nem adta ki a leletemet, pedig már 3X kérdezte hogy mire várok és hogy hívnak, na akkor beszóltam, hogy az oké, hogy beálltak elém ketten, de ideadná azt az egy papírt?! erre beszólt hogy a lányok időpontra jöttek. ja köszi, én meg a bruttó fél percet kérésemmel szívesen vártam fél órát, mert ugye a félperces leletkiadásra nincs időpont kérés...
szóval ha jókor mész, hipp-hopp végzel, ha nem akkor szívás.
persze én mindig abból indulok ki, hogy kismamás helyeken a nővér és a páciens is mind normális, de rá kell jönnöm hogy itt is farkastörvények vannak... csak valahogy ez annyira nem az én világom...

bocsi, hosszú lett, be is fejezem a morgást. :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky: Átolvastam a cikket.... hát meglátjuk mennyire fognak bejönni az abban leírtak .... :wink: :wink:

Eszter: Igen láttuk már ezt a reklámot.... nagy sikert aratott a B. családban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Húúúúú, már hétfőn mész??? Igzi!!!!!!!!!!!! :wink:

andrea-1

kicsit néha egy-egy pillanatra tele is megy a gatyóm a hétfő miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter,
hétfő már mindjárt itt van!!! :-) :-) jajj, olyan izgi!!!!
Jánosba csak leletért voltam, azért jöttem meg ilyen hamar.

Pannik,
neked is drukk hétfőre.
egyetértek Ann verziójával, szerintem jobb magadnak adni. mondjuk én könnyen mondom, inszemhez viszonylag keveset kell szúrni. meg nálunk nem is volt választás mert énApa nem nagyon akaródzott szúrni, rosszabbul lett volna mint én, nem akartam ezzel stresszelni... :-) magadnak jobban érzed hova lesz jó.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok
kicsit ledöbbentem a torta árakon a cukrászdákban itt a 16.kerületben, Filipnek pénteken lesz a szülinapja oviba csak cukrász torta vihető be persze én kis naív gondoltam csináltatok neki egy traktor vagy thomas tortát had örüljön neki azt hittem rosszul hallok mikor egyik helyen azt mondja a kiscsaj hogy 8000Ft, majd másik helyen 11-13000 között, na mondom ez tök jó akkor megyek vissza a régi helyen ahol laktunk inkább bemegyek kocsival olcsóbban hozom el mint innen, aztán találtam egy cukrászdát ahol egy kis cuki sünikét 5000ft-ért csinálnak, ez a jele a gyereknek hát menten megörültem meg kiakadtam hogy gyertya meg doboz meg felirat aztán már mindján 6000nél járunk. azt hiszem nyitok egy cukrászdát jól jövedelmező az biztos egy ovi környékén :)
jól vagyunk bár irtó szar éjszaka után vagyunk, férjem elvitte Filipet oviba reggel korán majd hív hogy nincs udvari nadrágja be kéne vinni mert szétfagy a gyerek overál nélkül. na mondom ennyit az alvásról akkor összeszedem Hannát aztán megyünk de csak kocsival mert szétfagyunk, meg így a torta is elintézve....
éjjel kb 2 óránként kelt fel a kiscsaj pedig egyszer az életbe már 10kor feküdtünk teljesen KO vagyok most is itt van előttem a kávé hátha felébredek.
kismamik szoritok a babóknak hogy jól tudjanak megragadni de aztán azért időben bújjanak ki, nem úgy mint ez a kis huncut Albert baba....
Marha jó ez a reklám én még nem láttam bár sokat nem netezek utóbbi időben mert én anyám is megigérte hogy feljön hétfőn és itt lesz pár napot, persze ma hívom hát felment a vérnyomása már két napja 160 körül van nem biztos nem igér semmit, na mondom jól ki vagyok én segítve:(
hát Kubu nem csak neked van segítőkész Anyukád.....
na mindegy be kellene festeni a hajamat is de semmit kedvem, holnap megyek be tanfolyamra délután gyerekek mennek anyósékhoz, csütörtökön nagy rendrakás lesz mert pénteken szülinap és jönnek a rokonok egész hétvégén szülinapozás lesz.

én mind a 2inszemnél meg az 1 lombiknál magamat szúrtam bele lehet jönni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Megvolt tegnap a dokilátogatás. Okosan csináltuk, mivel nálun a rendelés utolsó órájában lehet időpontot kérni, így tetünk, 1 percet vártam csak és már benn is voltam.
Lázcsillapító, bioparox és fekvés péntekig :? Mondjuk mást nem is tudok csinálni, mert szétszakad a fejem. Lázam 37,9-37,3 között ingadozik.
Így csak lájtosan tudlak olvasni benneteket (1-1 oldal után már nagyon fáj a fejem), de azért próbálok képbe kerülni.

Küldök is:
Miezának Albert kicsalogatót,
Eszternek és Avarkának még mindig babaragacsokat,
Pancsinak óóóóóriási drukkot hogy ma magasabb hcg-t mérjenek
Andinak, Brekinek, Ancsinak és a többi bátortalannak kedvcsinálót a kekszhez (nekünk kb. heti egyszer sikerál, de ezek szerint ezzel bódottság van :oops: )
a várakozóknak, szurizóknak kitartást, lesz eredmény!!!!

Kép
judit0713

Juditkám,
jobbulást! gyógyhullámokat itt küldöm nektek!!! :arrow: :arrow: :arrow:
szuper hogy nem kellett a betegek között ücsörögnöd!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kukk,
Liza kinyomja magát, merev kézzel és merev lábbal a fene a legmagasabb ponton, nem hiszem hogy 6 hósan ezt kéne csinálnia, 1 hónap és megkér hogy ne babakocsival menjünk sétálni :lol: :lol: :lol:

Mieza,
jelentem ma éjszaka is szültem, ez így okés, de hogy két éjszaka alatt kétszer, úgyhogy kezem továbbra is csuriban :-)

Zsuzsó,
óóó sajnálom nem jó élményeket ma reggel, (pedig nem olyan a csajszi :-) májne vélemény)

Pannik,
nekem egy szurit adott be uracskám, másnap elutazott úgyhogy összeszedtem minden bátorságom és magamat szúrtam :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Most csak bemásolom ide, amit egy másikba is írtam:

Sziasztok!

Hát hiába a női megérzések és persze a terhességi tesztek sem csalnak. A nagy helyzet az, hogy ez most nem sikerült nekünk.
Haza felé jól kibőgtem magam. Gyalogoltam is egy buszmegállónyit. Miért is mi lennénk azok, akiknek elsőre sikerül. Áhhh azok nem mi vagyunk. Na mindegy. Ma már nem szedek be semmilyen gyógyit, vitamint, hanem várom a pirit. Reméélem nem brutálisan fog beállítani.

Annyit mondott az orvos, hogy ha elmúlt a menzi menjek el egy UH-ra.
A következő menet májusra van meghirdetve a fagyibabák számára. Na ahhoz meg végképp nem fűzök sok reményt. De nem adom fel, nem abból a fából faragtak.

Köszönöm mindenkinek a sok drukkot!

Puszi

Kép
babicsek

Babicsek,
sajnálom. :-(

Kubu,
lehet hogy a csajszi 36 hét után már jó fej, csak addig nem. :?
most ezzel biztatom magam. :-) meg hogy 4 alkalommal megúszom az ottani látogatást. :-)
Liza sportolónak készül? vagy csak Marcus mögött nem akar lemaradni. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pannik: hát úgy tűnik a csapat legbátortalanabbja én vagyok... ugyanis 1 szurit SE adtam be magamnak, képtelen lennék rá..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, az amerikai ünnepre kaptam R-tól egy könyvet: Kismamák könyve.... - várandósság, szülés és a szülést követő hónapok... aranyos volt, azt mondta a csajoktól mondjuk úgyis kiművelted már magad, így nem hiszem hogy sok újat fog mutatni, de gondoltam legyen meg összeszedetten is :)

Na, ezek meg úgy gondolták az előbb, hogy ne netezzek, és kibérelték a gép környékét :)
Kép

andrea-1

Babicsek!

Fel a fejjel! Nagy ölelés..

Andrea!

Nagyon szépek a macskuszok! Az én brittem most is itt alszik a takaró végében.

Érdekesség:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Nekem mára apró szurkálások maradtak a görcsölésekből és a cicim sem kell már magam után vinni. Az az iszonyatos feszülés elmúlt! :wink:

Kép
avarka

Babicsek Drága!!!! nem szabad így gondolkodni!!! MI az egyszem kis fagyasztottunban is úgy bíztuk, hogy az egész világot odaadtuk volna ÉRTE!!!!!!!!!!!! :wink:
Ismered a Titkot?? Ha igen kezdd el szerintem alkalmazni, ha nem nézz utána, nagyon sokunknak tavaly nyáron - mikor a fórum egy hullámvölgyben volt már - ez a módszer segített és nézd meg hány kismama lett itt, milyen fellendülés lett, pedig semmit se csináltunk másképp mint az addig próbálkozások során, csak a gondolatainkban, a fejünkben raktunk egy kis rendet!!!!!!!!!!
Ölellek ((((((((((((((((((( o )))))))))))))))))))
Ma még sírd ki Magad, de holnaptól építsd fel a lelked és csak előre tekints!!! A május egy gyönyörű hónap lesz!!! Nekem elhiheted, akkor fog a kislányunk megszületni!!!!
Vigyázz Magadra és ne szomorkodj sokáig!
Ha meg nem szeretnél májusig várni, akkor a fagyibabákkal előbb is mehettek amúgy.... csak fizetősben!! :wink: :wink:

Juditkám: Gyógyhullámokat küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Ügyesen csináltad a dokival!! Nem hiába, a mi lányunk vagy!!!! :)
Jobbulást kívánok, pihenj sokat!

Zsuzsókám: Talán azt a pár alkalmat kibírjuk vele.... esetleg az első alakalommal kis desszert v. hasonló motiváció itt érdemes lehet... :wink: :wink: :wink: Utána már nem rossz érzéssel mennénk majd... :wink:

andrea-1

Eszter, ilyet már én is csináltam.. beszúrtam és utána láttam, hogy elfelejtettem felhúzni...
A másik bénázásom meg az volt 1-2 szer, hogy észrevettem hogy van benne levegő, így nem nyomtam be az egészet, majd kihúztam és újra próbáltam légteleníteni, majd újra be, és sztem ezt még 1szer megcsináltam. Nem tudom ez már mennyire lehet higiénikus 3szor döfködni ugyanazzal a tűvel.. Lehet ennél jobb az is ha bemegy az a pirinyó levegő, az nem hiszem hogy halálos lehet.
ann74

Babicsek!
Sajnálom! :(
Viszont amit a fagyikról írtál, azt gondold még át.
Saját tapasztalat!
Én sem bíztam a kis fagyisunkban...úgy voltam vele, hogy "csak" egyedül van, fel kell ébreszteni, olyan kicsi az esély...aztán felébredt, megtapadt...és még mindig nem hittem benne azt hiszem 100%-ig. Aztán 5 hetesen felszívódott. Na addigra már hittem volna, de késő volt.
Úgy nem szabad nekifogni, hogy úgysem sikerül, mert akkor nem is fog!!!
Most pihend ki ezt a lombikot, és hajrá májusban újult erővel :)

Andikám!
Ééééédesek! :D
Egyébként én is legbeszaribb vagyok, mert én sem adtam be egyet sem :D

Judit!
pihengess, gyógyulj!!!! Az a legfontosabb, hogy ismét egészséges legyél :D

Lukácsné!
a torta árak valóban nagyon durvák :? :? :?
De örülök, hogy végül találtál megfelelőt! :D biztos nagyon tetszeni fog :D

eszter82
Budapest

Vicky!
én is erre gondoltam!köszi!

Babicsek!
sajnálom!

Csajok!
úgy köhögök,h a tüdöm kiszakad,de láz sehol pedig nekem felmegy mindig 40,4-5re,másnap semmi bajom!érdekes!

Judit!
jobbulást!
vikus82

Andikám,
jó kis ajándék Rajótól! pénteken láttam egy könyvet, ezen gondolkozom én is Apának szülinapjára.
http://www.libri.hu/konyv/apa-leszek.html
milyen jófejek a macskeszek! és nagyon szépek! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Avarka!
mióta írtál pü-t, figyelem a szurkálást, de semmi... :oops: :roll: :shock: :oops: :roll: :shock:
azt hiszem, most húzok egy éles határvonalat, és nem hasonlítgatok senkihez és a korábbi terhességekhez sem...mert különben meg fogok őrülni még 6 napig :oops: :oops: :oops:
mindenki máshogy működik...
nekem most nem szurkál semmi...

eszter82
Budapest

Zsuzsó!
én megvettem ezt a könyvet Lacnak, de még nem kapta meg! :D majd akkor fogja, ha hallottuk a tuti jó hírt...vagy a vv után, vagy a szívhang után...még nem tudom, de a szekrényben dugdosom :D
nagyon szép könyv :)

eszter82
Budapest

Lukácsné,
én a múltkor úgy vettem tortát, hogy a szokásos helyünk már bezárt és éppen Szamos esett útba... 4000 volt egy kábé 8 szeletes zsúrtorta csomagolással, gyertyákkal együtt... azt hittem lehidalok...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter!

Nekem se vészes a szurka.. elhanyagolható! Viszont az aggaszt (de hess aggodalom), hogy a cicim alap állapotba került.. tegnap még vittem magammal, hogy könnyebb legyen :lol: Ma pedig csak enyhén érzem a feszülést a hónaljam felől, ha megtapingatom :roll:

Én sem akarok parázni! Tutira veszem, hogy tegnap befészkelték magukat és most minden lenyugodott a nagy munkát követően! :D Tessék erre gondolni!

Én szót fogadok a Húgomnak és inkább ágyban maradok. Pisilni így is járkálok igen sűrűn.
Mindenhol azt olvastam, hogy a beágyazódás a 6. naptól kezdődik és eltarthat a 12. napig.
Húgom is feküdte a 14 napot és itt a kismamik is azt mondták feküdtek...

Vikus: Stodal szirup!

Judit, neked is jobbulást kívánok!

Kép
avarka

10 perce voltam pisilni és megint mennem kell....
Nem akarok agyalni semmin, de persze azonnal megnéztem, hogy ennek van-e valami oka. Ezt találtam:

"De bizony a terhesség tünete lehet a gyakori vizelési inger is. A progeszteron szint emelkedése hatással van a hugyhólyag izomzatára. Én 6 hetes terhes vagyok és már két hete járkálok szinte óránként pisilni."

Egy hete annyi progit kapok, hogy csak na..., de eddig nem kellett ennyit mennem...
Lehet, hogy ki kéne kapcsolnom a gépet.. titeket sem untatnálak és hülyeségeknek sem járnék utána?! :?

Kép
avarka

Avarka!
Én is tutira veszem, hogy már befészkelték magukat a kis Drágák a pocakomba :) szerintem nálunk a vasárnap volt a nyerő nap, de tegnap is küldtem nekik bíztatást :)
A beágyazódás eltarthat a 12. napig, de nem lombiknál!!!!! :D
régen is úgy tudtam, hogy a 6-7. napon van a beágyikózás lombik esetén, de ezt most K2 ügynök ismét elmagyarázta!!! Mi a 12. napon már régen boldog kismamik leszünk - bizonyítottan!!! :) Gondolj, bele, hogy ha lombikkal eltartana a beágyazódás 12 napig is akár, akkor kb 1 hónappal későbbre hívnának vissza vv-re, mert a gyerkőcök akkor kezdenek el hcg-t termelni, ha befurakodtak már :)
Én is fekszem, csak nem olyan szigorúan... tehát már a pisilésen kívül is fel-felkelek picit, meg nem agyalok azon, hogy hogyan netezzek teljesen fekve, hanem merek ülni is :)
Kb 5 perc sétát bevállalok már kint, hogy érjen friss levegő! De azért főleg ágyikóban vagyok :)
mondjuk úgy, hogy ha van itthon tennivaló, ami nem túl megeröltető, akkor csinálom :)

eszter82
Budapest

Eszter,
de jó, hogy pont te is pont ezt nézted ki. :-)
nálunk márciusban lesz a szülinap, úgyhogy én még ráérek megvenni. :wink: bár jó lenne addig is lapozgatni. :lol:

Eszter, Avarka,
tudjátok nem szabad figyelni a jeleket. bár tapasztalatból tudom hogy ezt csak mondani könnyű...
minden rendben van/lesz!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Avarka!Eredményhírdetés előtt kb.:4-5 nappal már nekem sem fájtak a cickók....én is elkeseredtem,hogy akkor most tuti megjön...pici mensi görcsök is voltak....és hát tessék:babuci a pociban! :lol:

Babicsek!Sajnálom! :cry:

Szurit én sem szúrtam magamnak soha,pedig próbáltam velük barizni! :lol: Nővérke bnőm szúrt és még így is előfordult,hogy amikor nyomta be az anyagot,a nyomástól lepattant a tű a fecskendőről,cucc meg ment a bnőm szemébe!..ilyenkor újra szúrt!Vagy volt úgy,hogy eret talált és picit vérzett!..De ilyenkor ő volt kétségbe esve,nem én!Babáért bármit kiibír az ember!
Ez a sok szúrka és vv arra mindenképpen jó volt,hogy mostmár simán egyedül vagányan megyek vv-re,meg se kottyan!!...pedig pár évvel ezelőtt még le is kellett fektetni! :?

1 észrevétel:QVA SOKAT tudtok ám termelni!Alig lehet itt a dolgokat követni! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Avarka!
Én azért nem nézem ezeket a terhes tüneteket, mert ránk nem vonatkozik egyelőre...

tekintve, hogy a progi szintünk állandó a szurik és a Crinone miatt, és a petefészkünk nem termel magától, így ez becsapós... :)

Ha spontán terhesség lenne, még nem is tudnánk, csak remélnénk, hogy sikerült.. :)

én is folyton pisilek, de az tuti hogy attól van, hogy folyton iszom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Woody
Köszi, akkor marad a csőben a cucc, ez megnyugtató :)

Kubu
Sajnálom ezt a nagyszülő mizériát :(
Juuj, ezt az orrszívós dolgot inkább nem képzelem el, még nem vagyok gyerek-edzett :)
Vettem amúgy valami kézi pumpásat, ha nincs porszívó a környéken.
Gondolom az én fizum már a magas kategóriába fog tartozni szerintük és marad a magánbölcsi… Szépen el is fog menni a hitelre meg a magánra…
Na majd kapok a fejemre, de bejöttem dolgozni…
Azért is, mert estére végre van időpontom a bőrgyógyászhoz, megmutatnám a másfél hónapja nem gyógyuló sebeimet és ha ma kihagyom, megint heteket várhatok…

Vikus
Szerintem utrót ne hagyd abba, csak ha a doki azt mondja!

Pannik
Legalább az iratok meglesznek ingyen, bár sovány vígasz…
Számlákról sikerült elintézni a másolatot?
A férfiak szerintem mind így reagálnak egy idő után ha szeretnek minket…
Megértem, teljesen tehetetlenek…
Mondjuk enyém most attól is kivan, hogy terhesség alatt mennyit szúrkálnak, de mondtam, hogy ez semmi, főleg a BMC-hez képest és ez is a mi érdekünkben van…

Zsuzsó
Nagyon kedves volt ez a CTG-s nő…
Én sem vagyok ilyen helyzetekben elég agresszív sajnos.

judit
ügyes vagy a dokival!
Én ezzel már nem próbálkozom, nálunk annyira balf*sz az asszisztens, hogy képtelen rendet tartani, kétszer kértem időpontot és mindkétszer egy órát vártam. Időpont nélkül előbb bejutottam volna kb :)
Tegnap meg annyian voltak, hogy nem kockáztattam, de nekem nem volt lázam.
Mit mondott a doki? Ugye nem influenza???
Jobbulást!

Babicsek
Vígaszölelések mennek :(

Kép Kép
estrella22

Avarka: hamarabb is kezdődhet a beágyazódás,és tényleg elég sokáig eltarthat,ez előre nem tudható :)

Mivel semmi dolgom nem volt,én is végigfeküdtem a legutóbbi lombikot,és nem is bántam meg ;)
Vendég

Már csak 4 nap,és kiderül,ki lakik a pocakomban!!!! :D :D :D
Vendég

Miezáékról senkinek semmi híre???
csak nem ott tartották őket??? :D

eszter82
Budapest

Estrella!
Sz azt mondta csak akkor menjek ha pozitiv a teszt!és a köv mensikor menjek! :?
vikus82

Köszi lányok, nyugisabb lettem! Nem mintha idáig idegeskedtem volna :lol: Tutira megyünk!

Kevesebbet ittam, mint amennyit pisiltem.. ezért tűnt fel!

Eszter, Te igyál sokat, neked szükséges! Nekem elég a 2-3 litykó!

Kép
avarka

Lányok,ne haragudjatok az értetlenség miatt,de nekem erről a magánnyugdíjas-hozamos dologról fogalmam sincs...

Mondjuk én tuti nem kapok vissza semmit,amilyen szerencsés vagyok,de azt se tudom,mit kell nézni a kivonaton,mert sose néztem ilyesmit,mindig csak elraktam az éves elszámolást,nem tudtam,való-e valamire :D :D :D
Vendég

én 4-5 litert tolok...
mikor nagyon feszül a hasam, vagyis a gyomrom, olyankor csak 3 lity megy bele...egyszerűen nem fér bele, mert már fáj...de azt hiszem, az elmúlt 2 nap jobb sokkal! :)

eszter82
Budapest

Eszter: remélem,hogy ott tartották Miezáékat,most egész nyugisan aludtam hajnalig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

én megint fent voltam!!!! :D
pedig eddig sosem ébredtem éjjel pisilni... még a három csajszival sem... most meg minden éjjel az utóbbi héten :D

eszter82
Budapest

Eszter, Pannik: én is megyek hétfőn! :-)

Missancsi: ez a cicifeszülés-megszűnés, amiről írtál, olyan biztató! Én mindig ebből tudom, ha meg fog jönni, első inszemnél is ebből tudtam. De akkor ezek szerint ez nem jelenti feltétlenül azt... Tök jó!

Andi: olyan aranyosak a cicák. Úgy szeretnék én is egyet!

Kép
lujzici

Béku!
ehhez a pénztár dologhoz én nagyon homály vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nálunk Anyu a mindent tudó...nélküle egy papírt sem tudnék kitölteni :oops: :oops: :oops: :roll:

eszter82
Budapest

Lujzici!
Na, akkor már 3an vagyunk a hétfői csapatba :D
ismertetőjelünk lesz?
nekem az idegbeteg fejem, az tuti :D

eszter82
Budapest

Lac tegnap este elkezdett azon agyalni, hogy csináljunk-e tesztet hétfő előtt...szegényt úgy leoltottam, hogy minek? túl korai teszt semmire nem jó. én meg az aznap reggelire rá nem merek nézni :D
úgyhogy asszem leszavaztuk :D

eszter82
Budapest

Eszter: én viszont sajnos minden éjjel kelek 1-2 alkalommal piss,vagy csak 1x,és már nem bírok visszaaludni :?

Most viszont reggel 6-ig nem voltam kint :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?