Kubu örülök, hogy jó napotok volt és igen sikerült intézkedni úgy néz ki ingyenesen vissza tudom szerezni az irataimat, ha 2 hétig nem érkeznek meg, akkor fogom elkezdeni a hivatali busójárást
Estrella - nem nagyon értek a kaméleonokhoz de ez nagyon aranyos amit írtál, hogy felfujja magát, hogy félelmetesebbnek látszódjék, micsoda technika, nagyon tetszik.
kicsit visszaolvastam, a pozitív teszteket jó volt látni
Kedvesem tegnap teljesen kiborult a szuri beadás után, sikerült egy kis erecskébe beletalálnia és azonnal bekékült a szuri helye meg egy kicsit meg is keménykedett, hát ettől készen lett, hogy Ő fájdalmat okoz szándékosan és hogy ezt nem bírja megszakad a szíve értem, és nem akarja tovább adni a szurit menjünk az ügyeletre. lehet, hogy ma ott kötünk ki, annyira sajnáltam szegénykémet, pedig nem is fájt csak csúnya lett a helye, de olyan kis vígasztalhatatlan volt. Szerintem ők is feszültek ám, nem csak mi, és ezt láttam tegnap rajta, hogy mennyire aggódik és mennyire ideges az egész helyzet miatt, és ráadásul tehetetlen. és csak potyogtak a könnyei pedig olyan erős ember, rendíthetetlen hittel, soha egy percre sem ingott még meg abban, hogy nekünk gyermekünk lesz, csak idő kérdése.
Más:
hogy látjátok, jön valaki hétfőn a bmc-be?