A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Vivi!
Jaja, látom! Egyszerre egy időben...különböző helyen! :wink:

Manama!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ne máááááááááááá! Irulok és pirulok, na azért hazudnék,ha azt mondanám nem esik jól! Köszönöm szépen! De tényleg úgy gondolom ez adottság....Anyukám pl. majdnem 30 kg hizott Velem amikor terhes volt :shock: ....na gondolhatod paráztam is mennyire fogok meghizni Én is, aztán látod! :P
Bár átalalkultam, kicsit plöttyedtebb lettem mindenhol.....na de majd jön a tavasz....pfff, bár abba nem bizok, hogy el tudok járni edzőterembe vagy futni....mert senki nem fog Dalmára vigyázni, de talán a napsütés meghozza a kedvemet egy kis alakformáláshoz...IS! :lol:

Persze karácsonyra kaptam spinning bérletet Apa hugától....na de mikor....?????? :?: :?: :?:

Manama, add meg a cimed....priviben! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szis Mindenki!

Először is bocsánat,hogy csak most írok,de nem tudok sajnos géphez kerülni.
Köszönöm,hogy ilyen aranyosan fogadtatok... :oops: :D Nagyon jól esik nekem.
Rólam:
Hannának hívnak,75-ben születtem.Békés megyei vagyok és bolti eladó.(ami sok emberrel és stresszel jár!!!)
Régóta próbálkoztunk a férjemmel babaügyben,de soha sem sikerült. :cry:
Sokszor kimaradt a menzeszem és most is azt hittem,hogy erről van szó... :oops:
DE NEM!!!!8 hetes kismami vagyok!!!Hihetetlen!!!!Csak azt sajnálom,hogy nem kaptam képet és nem is láttam kicsi bogyingót.
Ti kaptatok képet?
Amúgy minden tökéletes,jó helyen tapadt,van szívhang.... :D
Nagy a boldogság!!!!!!!!! :lol:
Vékony testalkatú vagyok,de a férjem azt mondta,hogy már látszódik. :lol: Szerintem ezt csak ő képzeli be.De annyira aranyos.
Ti fotóztátok a pocitokat kb ennyi idősen??Nincs fényképezőnk úgyhogy gyorsan venni kell és fotózni!!! :oops: :lol:
Nektek már látszódott ennyi idősen?
Bocsánat,kicsit sokat kérdezek,de tudjátok ez az első terhességem és már 8 éve próbálkoztunk......Nagy a lelkesedés.

Próbálok visszaolvasgatni,de már nagyon sokat írtatok,szóval előre is bocsánat,ha összekevernék majd valakit,valamit.

Kicsit hosszóra sikerült.
Üdv:Hannus
hannuska75
Pécs

Hannuska!
Hááát, csupa boldogsááág! Nagyon jó,hogy összejött a Bogyingótok!
8 év tényleg hosszú idő, akkor éppen ideje volt,hogy végre Istenke hozzátok irányitsa Őt! :)

Hm, azt hiszem Én kb 10 hetes lehettem amikor elkezdtem vmit látni, mert Én is vékonyka voltam és hát valljuk be, a hőn áhitott Bébika aki a hasunkban van...hát persze, hogy látjuk az első pillanattól fogva.... :oops:
Mi fényképeztük,de nem hetente, hanem havonta, úgy nagyobb volt a különbség, azaz láthatóbb... :lol:
Nekem 5 hetes volt Dalma amikor kidrült, hogy a pockomba telepedett, már kaptam róla képet. De ez nőgyógyász függő! :?

Kérdezz bátran, szivesen segitünk mindenben!
És Veled örülünk! :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Hannus!

De jóóóóóóó! Nagyon örülök, hogy ekkora boldogságot hozott ez a babó Nektek! Tényleg hosszú ideig vártatok rá, de az a lényeg, hogy most már a pocakodban van!

Hát, ha jól emlékszem, én a 11-12. hét körülre teszem, amikortól láttam a pocakomat növekedni. Mi viszonylag gyakran fotózunk (hetente-kéthetente), de ha szeretnétek dokumentálni, akkor úgyis az a lényeg, hogy legyen néhány, nem kell óramű pontossággal ;)
És hogy látja a férjed vagy sem? Tul.képpen láthatja is ;)

Na, hát nálunk nem dobálóznak a képekkel, nekem sima UH-s képem nincs, csak amit a 4D-s UH felvételből készítettem...

Vigyázz magatokra és gyere, ha tudsz!

KépKép
manama

Sziasztok!

Bocsi,hogy tegnap nem jelentkeztem, és most is csak magamról tudok írni! :oops: :oops: Remélem ma este Laci összerakja a gépet, és holnap otthonról is tudok gépezni, és pótolni lemaradásomat!
Tegnap voltunk anyummal piacon, vettünk még 2 hálóinget, meg szoptatós melltartót, meg vettünk függönyt Emma szobájába. Mára a varró bácsink méretre varja, és fel is kerül, mert tegnap a fiúk a a karnist is felfúrták! :lol: :lol: Már úgy várom,hogy az is fent legyen! Tegnap anyu lepucolta az ablakokat. A bútorokba is elkezdtünk visszapakolni. Kiszórtíroztam a ruháim felét, amiket már évek óta nem hordok, csak foglalja a helyet. Úgyhogy szépen haladunk, lassan minden a helyére kerül. Szerintem hétvégére teljesen kész leszek, remélhetőleg. Tegnap reggel míg vártam anyura a kórházi pakkomat is el kezdtem összepakolni. Hát elég ijesztő, így már nagyon közelinek tűnik minden! :roll: :roll: Még azt be kell fejeznem. De már látom az alagút végét!
Szegény anyum hétvégén bepánikolt,hogy az ő kicsi lánya szülni fog, és fájni fog neki, és anya lesz! Tiszta feszült volt tőle! Szegénykém! :?

Na most megyek dolgozgatni! Puszi mindenkinek!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Hejjj de nagy a pangás, mifene?
Bár én se jöttem tegnap, jól elment a nap.
Takarítás, kajakészítés és a süti :), na azzal nagy sikert arattam :lol:
Összességében jó volt, elég sokáig voltak a vendégeink, fél11kor indultak meg, de nem volt ezzel semmi baj.
Kis változatosság.
Ééés, hoztak nekünk alkoholmentes pezsgőt. A Törleynek van ez az újítása. Tök jó volt, komolyan. Még a fejembe is szállt picit, annyira jó utánzata az alkoholosnak :lol: :roll:

Ancsuka,
lehet, h kérdezték és Te már írtad is, lehet tudni, h fiúk, lányok e, esetleg vegyesen? És nevekben gondolkodtatok már?
Tök jó ez a lakás, ház dolog. Megnyugtató. Az pedig, hogy mindenkinek külön szoba... Fantasztikus tényleg. Amúgy párodat nem zavarja, hogy anyukádéknál laktok?

Erika,
még olvasni is rossz, hogy te mennyit gürizel (ne haragudj az őszinteségemért kérlek). Rossz szemmel nézné a családod, ha nem csillogna-villogna minden? Csak így az elején, míg tényleg minden elsimul és Ádámka is belerázódik a hétköznapokba.
Sajnálom, hogy ilyen nehézkesen indulnak a dolgaitok :(

Ildka,
az előttem szólók kb mindent elmondtak. Az UH (így a papír is) csak a vérvétel eredményeivel együtt mondanak bármit is, szal emiatt ne aggódj.
Esetleg még annyi, hogy neked magánorvosod van? Nekem az van és amikor nem a munkahelyére (rendel kórházban is), hanem a magánrendelőjébe kellett mennem, akkor soha nem kaptam papírt, se paramétereket, se semmit. Babám becsült súlyát pl most mondta meg először, de azért mert kérdeztük. Szal sztem ne aggódj.
Amúgy, ha annyira zavar, én felhívnám és füllentenék neki egy olyat, hogy a védőnőd be akarta írogatni az adatokat, de mivel semmi nincs a papíron, ezt nem tudta megtenni. Szal csak érdeklődsz, hogy mi ennek az oka. És akkor hátha mond vmit, amitől megnyugszol :wink:
Ja és az AFP. Bármi is jön majd ki Neked (ha csak 1-2es eltérés) ügyet se vess rá.
Nekem 0.5tel lett kevesebb annak idején és rohadtul beparáztattak. Ráadásul nem jutott el hozzám időben az infó és csak 20 hetesen mentem el az AFP utáni genetikai UHra. Szal amit érdemes erről tudni. Ahogy Wivi is írta, ez már csak nálunk van, törvényi szabályozású vizsgálat, muszáj, csinálni kell, ennyi. Az ún. MOM értéket úgy adja ki ez a vizsgálat, mint pl egy másodfokú egyenlet megoldóképlete kiadja az eredményt. Tehát van egy bazi hosszú egyenlet, abba behelyettesítenek mindenfélét, ami rád és a babádra vonatkozik, majd nyomnak egy entert és tádám, kijön egy érték. Amiért mégis hülyeség ez az egész. Ezt a képletet -most csak hasraütésszerűen mondom ezt, hogy érthető legyen- egy PONTOSAN 16 hetes terhes, 55 kgs, 23 éves, barna egyenes hajú, zöld szemű, kreolosabb bőrű, europid, 145 iq-val rendelkező nőre lőtték be. Na most, ha Te 15+4 hetes terhes vagy, 57 kg és szőke a hajad, esetleg 21 éves vagy és az iq-d magasabb 145nél, akkor ez az érték már nem lesz olyan releváns, mint kellene. Ezért baromság és elavult ez az eljárás.
Ja és pluszba: az egyik orvos szerint 0,7 és 2,5 között a normális, a másik szerint 0,4 és 2 között.
Szóval bármi is jön ki, nyugalom.
Bocsánat, ha túl részletes voltam, de én végigbőgtem emiatt nem egy éjszakát és a végén még én voltam lecseszve, hogy pazarlom az állam pénzét és idejét a 0.65ös MOM miatt :?

KépKép

Kép
szandriii

Hannuska,
én nem tartom kizártnak, hogy látszik már a babád. Ez attól is függ, hogy hol tapadt meg, hol a méhlepény, stb, ez mind mind befolyásolja.
Fotót feltétlenül készítsetek, sztem tök nagy buli :).
Én 14 hetesen csináltam az elsőt, de már bánom, jó lett volna hamarabbiról is. A 14 hetesen amúgy nekem már szépen látszik, pedig nekem volt itt-ott husika :lol:

A fotót azt felém sem osztogatták olyan nagy előszeretettel, de én szemtelen voltam és kértem :lol: . Bár csak 16 hetesen, aztán 26 hetesen meg volt a 4d és ennyi. De én nem is bántam, mert az elején számomra teljesen kivehetetlen volt a baba. Tényleg csak egy zsák, meg egy pötty benne :D. De a legszebb pötty volt a világon :oops: :lol: . Glom Te is így láttad a kis babácskádat :)
Jajj ez az időszak, tök jó lesz, majd meglátod.
És a rosszullétek? Hányás, kóma, egyebek?
Én a 18. hétig hánytam mint a lakodalmas kutya, azt hittem belehalok. Fogytam is rögtön 4 kgt.

Jujj, gyere majd és mesélj légyszi :).
Ja és kire vágysz jobban? Fiú, lány? És a nevek? Vagy még korai igaz?

Evita,
hálóingek és függöny az nekem is kellene még. Igaz nálunk van az ablakon, de akarok majd vmi kisfickósat :D
Szülésnek semmi jele? Anyukádat leszámítva :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat.Sokat segítettetek.Kicsit megnyugodtam.Jövőhéten megyek orvoshoz akkor mindent megkérdezek tőle.
Van köztetek olyan aki ismeri a Salgótarjáni kórházat?
Ott kellene szülnöm,de eddig nem sok jót hallottam róla.
Ti hol szültök?A Hatvani kórház milyen lehet?
Mennyi idősek vagytok?
Még egyszer köszi!!!!Puszi mindenkinek!!!
ildka
Szarvasgede

Ildka és Hanna
Félre ne értsétek, amit most írni fogok! Nagyon-nagyon szívesen látunk Titeket itt is, de szerintem érdemes lenne benéznetek a 2011 szeptemberi, októberi topikokba is. Csak azért írom, mert itt mi már nagyon előrehaladott állapotban vagyunk, (Nekem pl. már 4,5hónapos a kisfiam, és akik későbbiek, ők is már mindjárt szülnek..) és lassan el is felejtem/felejtjük, h mikor milyen vizsgálat volt... És én annyira élveztem annó, h fej-fej mellett haladtunk Gabival, Nomival és Erikával és tudtunk egyeztetni, h mikor mi jön! Annyira szuper volt és hasznos!
Ez csak javaslat lenne! (Remélem nem bántalak/bántottalak meg titeket!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Hangulat hiány miatt tegnap nem írtam,de olvastam :oops:

Suzy!
Örülök,hogy megoldódni látszik az alvás Cipinél. :lol:
Írhatnál g-re,hogy mi újság.......... :wink:

Orsi!
Jó vásár volt!!!! :wink:
Meddig vagy Sopronba?Nem jössz a bababörzére szombaton?(már kérdeztem :oops: )
Milyen tejpépet eszik Dalma?

Szandri!
Imici sarokról kép?
Milyen sütit csináltál?
Jaj már annyira várom,hogy kibújjon a kis srác! :lol:

Erika!
Te minden nap takarítasz?

Ancsu!
Nagyon jó,hogy anyukád otthon van és tud majd segíteni.
Láttam leléptél a lombikosból.

Ildka!
Azt hiszem minden kérdésedre kaptál választ a babával kapcsolatban.Az említett kórházakat nem ismerem én a Szt Jánosban szültam Bp-en és 32 éves leszek nyáron.

Manama!
Nem jött be a cumi csere :roll: pedig reménykedtem.

Hanna!
Azt szabad tudni,hogy miért nem jött össze a baba eddig?Csak mert nekünk lombikkal sikerült Roli.
Nem baj,ha hosszan írsz! :wink:

Evita!
A függöny is micimackós?

Rólunk!
Semmi érdekes,Rolinak patakokban folyik a nyála.
Tegnap kipróbáltam egy málnás teát,lehet,hogy ez bejön neki végre,ma kiderül,mert tegnap iszogatott belőle.
Tejpépet eszi,tegnap almapürével kevertem össze.
Az utóbbi 2 napban 5-kor kelt éjjel,hát nem örültem,de azt hiszem még így is örülhetek,hogy csak 1× ébred.

Hát a szita agyammal ennyi :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Ja még annyi,hogy itt havas eső esik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nyarat akarooooooooooooooooooooook!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Hát, fura hangulatom van ma, az tuti :? . Remélem a ti vidámabbak vagytok.

Manama,
ággyal kapcsolatban, hát egyelőre semmi. Imi nővére volt nálunk, megnézte a terepet, no meg a védőnő is és szerintük nem baj, ha most így is maradunk, mert amíg irinyó-pirinyó a lelkem, addig jó is a közelség. Plusz, így nem kell légzésfigyelő. Majd én leszek az :D :lol:
Szóval nem kapkodjuk el a vásárlás dolgot. Megnézzük milyen baba lesz, mennyire igényli a velünk alvást, aztán majd meglátjuk. Most ez így megnyugtatott, hogy többek szerint sem olyan vészes a dolog. Így nem kergetem magunkat egy másodosztályú fekhely megvásárlásába, hanem kivárok.
Amúgy jól vagyunk. Picinyem ma annyit nem ficereg, mint tegnap. Tán jel :?:
Fájásügyileg meg úgy vagyok, hogy derékból olykor olykor jön vmi görcsféleség, de ezek elmúlnak hamar. Gondolom készülődik a szervezet. Inkább csak amolyan belenyilallások jellemzőek. Azok is alulról érkeznek.
Hát a fene tudja. Ha addig nem lesz semmi, megyek hétfőn, az tuti 8)

Gabi,
néztem Roli új képeit, de asszem leállok vele, mert komolyan mondom teljesen függő vagyok. Még szerencse, h más nem látja mennyit lógok a képeken :oops: :lol:
A süti nagyon nagyon egyszerű és olcsó. A neve most nem ugrik be, de a következőképpen néz ki.
Vettem a Lidlben piskótakorongokat (egy csomival), kell még hozzá banán felkarikázva, meg egy csomi vaníliás puding. 2 tallér közé egy karikát tettem, ezt felszúrtam egy fogpiszkálóra, majd belemártottam a még forró pudingba. Hát ennyi. Ez így szépen megszárad, és nagyon klassz :).
Csak ajánlani tudom.
Képet még nem csináltam, de igyekszem. Az az igazság, h nem nagyon pakolgattam el a motyókat tegnap, szal... Elég kaotikus itt a helyzet.

Azt el is felejtettem mesélni (mivel nem volt netem múlt héten), hogy a múltkori squash is elmaradt, mivel akkor meg hasmenése volt a kolleginának 8)
Imi már csak röhögött, hogy én tuti vudu babákat döfködök itthon, mert előtte meg ugyi a fülfájás volt... Hát kíváncsian várom mára mit tartogat nekem a sors :). Mondtam Iminek, hogy lehetséges ma meg majd szülünk :lol: Bár nem hinném, de ki tudja.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Gyorsan írok egy kicsit amíg Ádám alszik.Sajnos nincs sok időm jönni.
NAgyon ki vagyok fáradva reggel óta csinálgatom amit kell...ráadásul Ádámka nem aludta át az éjszakát 2x fel ébredt enni.
Anyósom ma be ment a városba szerencsére nem kelett főznöm,mert tegnap főzött.Így sem volt egy kis pihenő,hol az autót takarítottam de ezt is úgy hogy az egyik oldalt először a másik oldalt pedig akkor mikor Ádám aludt.A párom is ki hívott fére raktuk a padokat és az asztalt az udvarról,mert a kis házikót le bontotta,hát elég nehéz volt és még a mensim is meg van,de meg nem kérdezte volna hogy birom-e vagy sem :cry: ...tegnap este az OSB-t raktuk le az autóról.
A madarak volierjüket le bontottuk a dróthálót én szedtem le tegnap előtt...szörnyű volt sebes lett a kezem tőle,mert megvágtam magam.És még tésztát gyúrtam ma.

Hannuska!Üdv kösztünk.Gratulálok a babához!Szívesen várunk téged bármikor.

Szandri!Már nem is tudom hogy csináljam hogy ne legyen gond.
Már észre vettem hogyha Anyósomnak nem segítek néha akkor meg mondja a férjemnek.Ez nem esik jó annyi minden csinálok és segítek mikor birok...mindent nem nem lehet egyszerre csinálni és még én segítsek mind a kettőjüknek,de nekem :?: :!: áááá dehogy.A múlt héten szombaton el kezdtem az almás tésztát csinálni a hozzávalókat már el készítettem almát lereszeltem,meg dinszteltem és már nem sikerült össze állítani,mert Ádámot is meg kelet etessem...1x csak be jön Anyósom meg kérdi hogy össze állíthatja tésztát?mondtam igen...nem telt el 5 perc vissza jön a szobába és mondja nekem hogy menjek és állítsam össze majd ő addig vigyáz Ádámra :evil: mikor meg halottam.
Sokszor segítettem anyósomnak a kalács sütésnél meg bármiben.
Bocsi hogy panaszkodom :oops: ,de már nem birom magamban tartani.

Gabi!A szobába hetente 2x porszívózok minden másnap port kell törölnöm,a fürdőszobát majdnem minden nap kell takarítani a konyháról ne is beszélve minden nap kell sepregetni.
És még a folyosót is én takarítom...tegnap a virágokat rendeztem leszedtem a száraz leveleket meg locsoltam port töröltem.
Holnap a szoba következik és a páromnak is kell segítsek,stb.
ma alig ettem valamit annyit rohangáltam.Ádámra nem volt ki vigyázzon mikor aludt egy kicsit ki mentem és csináltam a dolgom sűrűn be néztem hozzá h alszik-e.
Sajnálom h feléd esik a havas eső.Mi felénk esett az eső és még mindig fúj a szél.

Sajnos most zárom soraim...megyek készítem Ádámnak a tápit.

Apropó míg el nem felejtem,töltöttem fel gmail-ra 2 képet.

Anyucik nagyon édik a babák.
Pocaklakók szépen gömbölyödnek csinik vagytok. D :

Na de most tényleg megyek.

Vigyázzatok magatokra...szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Manama!Hát a családom nem sokat segít nekem.Néha anyósom vigyáz Ádámra h birjam csinálgatni amit kell.Nappal nincs lehetőségem pihenni :( és így megy éjfélig minden nap.

Kép
erika12

JA és majd kell veteményezni a kertben,sok kapálni való lesz az egyszer bisztos.A dokmtól meg kérdeztem h mit csinálhatok h császárral szültem azt mondta h mindent...ezek szerint kapálhatok?
Egy szomszédom Erzsi néni meg azt mondta nekem h legalább 6 hónapi nem volna szabad fizikai munkát fégezni.Szerintetek???

Kép
erika12

Sziasztok!!

Nagyon aranyosak vagytok,hogy így örültök Ti is az én örömömnek!!! :D

Schorsi!

Már én is kezdem látni a pocakom!! :oops: :lol: (vagy csak a férjem jól belémbeszélte :lol: )
Megfogadom a fényképes tanácsod!!Csak gépet kellene venni.... :(
Most nézegetem a kislányod fotóját a vonalzón.Annyira szép baba!!!!Igazi kis csaj!Olyan jó mások babáit nézegetni olyankor mindig az jut eszembe,hogy talán nekem is olyan szép lesz......(meg már türelmetlenül várom a találkozást,ami még nem most lesz.)

manama!

Köszi neked is a jó szavakat!A 4 dn (ha megkérdezhetem) látszik minden?Azt hiszem nem láttam még olyan képet.Nem vagyok járatos még ezekben a dolgokban.Bár azt hallottam hogy olyan mint egy fotó.4 dn csinálnak videót is?Biztos szép lehet a te babukád is!!!Neked nem láttam képet a vonalzódnál.

szandriii!

Nagyon aranyos vagy te is!Olyan jó,hogy ilyen kedvesek vagytok velem. :oops: :D
Nekem nem mutatták meg a babócikát sajnos mert sietett az orvos.Rosszullét hála Istennek nincs.Picit feszülget a hasam néha,érzem a derekam,fájdogál a cicim és mindíg éhes vagyok!!! :oops: :oops: Mennyire hasonlít a picikéd rád!!Tök jó!Már én is olyan kíváncsi vagyok!!!
Nem is tudom minek örülnék jobban ennyi év után már mindegy.De talán kislánynak.De ez az érzés naponta változik. :oops:
Nevek:Jázmin,Anna,Eszter,Orsolya,Dóra
Áron,Márk,Bercel,Zsombor

cukigabi!

Az orvosok nem találtak semmi rendelleneset.Megjártunk mindent én is és a férjem is.Tudod sokszor kimaradt a menzeszem.Azt mondta a doki,hogy talán a sok stressz,meg nagyon rágörcsöltem a babadologra.Már eldöntöttük gondolatban hogy megpróbálkozunk az inszemmel,de akkor költözködtünk és az annyi gondal járt,hogy letettünk a gyerekről.Én belefeledkeztem a munkába meg nyaraltunk és arra eszméltem,hogy megint késik a menzeszem.Gondoltam,hogy szuper megint mehetek az orvoshoz....És láss csodát ott ült egy csöpp a pocakban!! :D

erika12!

Köszi aranyos vagy!Megpróbálok kicsit sűrűbben jönni.

Olyan jó Titeket olvasni!Nagy erőt adtok!!Köszi Nektek!!

Sajnos mennem kell!Vigyázzatok magatokra meg a babókra!!Puszillak Titeket!!!
hannuska75
Pécs

Hanna-Ildka!
Vivi jól írja,érdemes lenne a kiírt hónapi topikhoz is csatlakozni,mert tényleg jó,ha egy idős várandósokkal is tudtok "beszélni",mi meg abban tudunk segíteni,hogy kb mi várható.

Hanna!
Szerencsések vagytok akkor,hogy spontán jött a babuka,nálunk apabaj volt/van és ezért nem is volt inszem.Neked valószínű "csak" peteérés problémád volt.
4d kép olyan ami Szandri és Evita vonalzóján van,de az olyan kép/videó a 25-30 hét között a legélvezetesebb,előtte inkább a vizsgálat miatt megnyugtató.
Jaj nagyon szép neveket néztetek ki,nekünk Jázmin lett volna,ha lányunk születik,de még lehet a tesóbaba az lesz. :lol:

Szandri!
Szeretem az ilyen egyszerű finomságot,nem nagyon szeretek sütögetni,csak néha jön rám az elvonási tünet.Akkor gyorsan összedobok valami tortát :D
Ribi :twisted: szegény milyen beteges :P Én szoktam gondolni a vuduzásra,1-2 ember megérdemelné,csak félek,hogy visszaüt :roll: :)

Erika!
Nem semmi amit te csinálsz egy héten,én nagyon ellustultam,de nem érdekel,szerencsére nem szól senki.Neked kitartást kívánok a nyárra,bár a kapálást ne vidd túlzásba.

Suzy írt,hogy nagyon elfoglalt volt tegnap,nem tud jönni ma sem sajnos :?
Remélem holnap lesz ideje 1-2 szóra!!!!!!!!! :D

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Jányok!

Összeszedtem magam végre, mert ez az idő kiütött teljesen. Csatlakozom Gabihoz, nyarat akarok, vagy legalábbis tavaszt (igenigen, főleg tavaszt meg áprilist :oops: :wink: ). Napot ma nem is láttam, csak esett, meg nyúlós-nyálas volt minden. De ennyi elég is az időről...

Szandri
Klassz volt a kaja, amit csináltál, az egyszerű dolgok is tudnak nagyon finomak lenni! Ágyat majd meglátjátok, ez úgysem szezonális dolog, bármikor be lehet szerezni. És tényleg nem mindegy, milyet vesztek.
Látom, hogy az AFP-s ügy még azóta is mélyen érint... de meg is értem!
Nyugi, szombatig még van idő, hiszen azt mondták az okosok, hogy 19-én esedékes Imici :wink: :lol:
Hű, majd írd meg, hogy mi lett a mai squash-sal! Szegény csajszi, még az ág is húzza... :twisted: :twisted:

Evita
Szépültök, látom, csak így tovább!

Erika
Juuuj, nem azért, de még végigolvasni is sok, amiket Te nap mint nap csinálsz... :shock: Tudom, hogy könnyen beszélek, de nem állhatom meg szó nélkül, hogy nem egészen van ez így rendjén... Neked pihenni is kell, hogy Ádámkát maximálisan el tudd látni. Jó lenne, ha ezt a családod is belátná :roll:
A kapálásról az jut eszembe, hogy csak ésszel, vigyáznod kell magadra!
De nyugodtan gyere és panaszkodj, ha az könnyít a lelkeden!!!!

Hannus
Nagyon szép neveket választottatok! Igen, ahogy Gabi is írta, a 4D-s kép olyan, mint pl Szandri vonalzóján is van. Valóban nincs nálam, ugyanis én nemrég voltam UH-n és őszintén szólva még nem is jutott eszembe, hogy rákreáljam a vonalzómra. A 4D-s UH akkor igazán látványos, amikor a bébi már elég "husis", akkor szép formás képet lehet látni róla!

Gabi
Ugye nemrég cserélted le az avatár képedet? Nagyon cuki ez a fotó Roliról, szinte csak szemből áll... :wink: :lol:

Suzy
Várunk a híreiddel!

Szép estét!

KépKép
manama

Manama!
Ma cseréltem le délután az avatart,köszi a dicsit :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Jááájjjjjjjjj Lányok, engem esz a penész itthon és még a tévében sincs semmi normális. Csak ez a hülye való világ. És a durva, hogy az ember egy idő után kíváncsi lesz :oops:
Én erre nem vagyok büszke, de már azt vettem észre magamon, hogy reggelente elolvasom ezeket a sz*r vvs baromságokat.

Na mindegy. Imiék már javában játszanak. Hülye ribanc :evil: .
De nem pörgök már ezen nagyon, köv héten már hátha meglesz a pici fiú és akkor már elmúlnak a fallabdás napok.
De azért anyukám, meg a mamám marha pipa az Imire :lol: . De ők nem a csaj miatt, hanem a szülés miatt. "Mi van, ha menni kell, ő meg nincs itthon..."
Cukik :)
Mamámon mindig meghatódok (és bevallom meg is lepődök). Ő elég erős akaratú, jellemű asszonyság, nem nagyon tűr ellentmondást. Anyukám szegény meg van áldva vele. De hát az idős parasztasszonyok már csak ilyenek. És a parasztozást a legpozitívabb értelemben írtam.
Na mindegy, mamámat karácsony előtt műtötték, csípőprotézis csere, meg csontok építettek neki újra. Szal kemény műtét volt. Azóta ellátásra szorul szegénykém, mert sokáig nem állhatott lábra, most se teljesen :arrow: hosszú a felépülés.
Anya mindig meséli, hogy csak ül az ágya szélén és sóhajtozik, hogy ő már úgy várja. Anya meg kérdezi, hogy micsodát? "Hát a kisbabát"
Ez olyan fura tőle. Anya még meg is könnyezte, amikor legelőször mondta :) .
Jajj bocsánat, ez nem olyan érdekes, csak hát... a squash...
Túl sok az időm :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Szandrii
Sorstársam!!!
A Párom még mindig munkába--->megjegyzem reggel6ra jár...
A Barni nyűgös volt így csak olvasni tudtam, de most talán elaludt!

Az a csaj még mindig RIBI!!!!!!!!!!
(Félretetted a vudo-bábúját?!?!?!?! DE miért is?!?!?!?!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
Nagyon édes az Avatarod!!!!! Meg kell zabálni!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Csatlakozom a klubhoz (Manama) kegyetlen sz@r napom volt! De lassan vége!!!!!

Ígérem holnap jövők rendesen és reagálok is majd!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandrii
Én is VV-t nézek... Ez a legalja... :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

sziasztok!

Egy gyors kérdésre jöttem, voltam dokinál igazából minden rendben a méhszáj megvan nagyon kicsit rövidülve, de szerintem a méhnyakra gondolt vagy nem tudom, de tuti ezt mondta megvan kicsit rövidülve, de mondta normális belefér. Viszont írt fel seduxent ha jól értettem akkor így mondta hogy a méhem nyugalomba legyen mert be is indulhat a szülés. Nekem volt endometriozisom és nem volt komplikáció mentes az eltávolítása és avval hozta összefüggésbe amit érzett a vizsgálatkor.
Seduxenből reggel felet este 1-et kell szednem, szerintetek? kinek volt ilyen?
Suzy, te talán ebben jobban otthon vagy!!!!!!! :)
Kicsit félek ha szedem hozzászokom.... mondjuk nem beszéltünk meg meddig kell szedni. de 2*20db-ot írt fel azt akár hogy számolom durván 1havi adag.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá a büdös rifkéjeeeee :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nekimennék szívem szerint. De Iminek is megmosom a fejét, az tuti.
Holnap elmesélem, csak még én sem ismerem a teljes sztorit.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!
Most van időm.... :roll:

Szandri!
Ohhh, a Ribi....a fene vigye...pedig délelőtt amikor olvastalak, küldtem egy átkot...hihihihi! :lol:
Hm, de lehet,hogy hat és squash közbe jól szemen találja a labda...pffff!
Jaj, Édimamik!nagy öröm lesz ez a Kislegényke,látom!

Ildka!
Nem tudok sajnos hozzászólni a kórházakhoz! Egyiket sem ismerem....talán nézd meg a Kórházak, szülészetek topicokat!
Én 30 éves vagyok.

Gabi!
Vasárnap megyünk előreláthatólag!
Babörzére nem megyek, de ha lesz legközelebb elnézhetnénk.... :wink:
Két féle van az egyik Nestlé/Sinlac/ a másik Beba/vaniliás/.
Mindegyiket szereti, a Sinlac ráadásul süritésre is jó....
Nyálcsobogás....pffff...ha ez igy fog menni hónapokig....jesszus.
:?
Amióta Dalma este tejpépet vagy ezt a másikat eszi, este 9kor szundi, reggel 6kor kel. Remélem beválik. :)

Erika!
Jaj, Te.....most komolyan.....Én ezt nem értem, sem a Párod sem az Anyós nem érti,hogy pihenned is kellene.....
Tudod mit? Sztrájkolj egyik nap.....semmi meló, csak a gyerek és aludj Te is napközben!
Egyébként meg a császár után fél év regenerálódást mondanak, jó lenne ha ez idő alatt semmi megerőltető dolgot, melót nem csinálnál!!! :? :!:
Durva mit birsz.....komolyan le a kalappal előtted!

Hannuska!
Nagyon köszönöm a dicsit,kedves Tőled! Átérzem minden vágyad, de ha minden jól megy pár hónap és a karodban tarthatod a Bébidet!Szoritok, hogy igy legyen! Addig meg, üsd el az időt Nálunk!

Vivi!
Ha Pesten vagyok nálam detto a helyzet...reggeltől estig egyedül....pfffff, annyira szar!!! :cry: Vagyis ne értsetek félre Dalmával meg minden csudijó.....ohhhh, deeeeeeeee izééémizéé! :oops: :lol:

Ancsuka!
Gondolom a stressz ellen irta, mert ugye a legtöbb koraszülést ez inditja, nálad meg két baba....hát szerintem szedd be, annyira nem erős az a seduxen....jól alszol majd tőle!/ezért az 1 egész este!/
1 havitól még nem szoksz hozzá, nyugi!
Amúgy tuti a méhnyakra gondolt..........

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szandri!
Ne cukkold ám magadat!!!Ribi miatt nem éri meg....még a végén minnyá megszülsz! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Rólunk:
Megvagyunk, minden ok....ma mentem almapürét venni, mert a Hippes miniüveges hiánycikk lesz, vettem is Rossmanban 6ot.
Viszont almalé, csak a Szentkirályi rostos izlik neki, semmi más....se Hipp....se Kecskeméti....hát ez van!
Almapüré meg a Hipp, úgy bevágja mint a huzat......

Kaki: minden nap van, egyszer tuti, de van hogy kétszer is....állagra kevésbé laza, de nem is szorulásos, szal,pont jó.
Viszont több a pukika a hozzátápi óta.

Mozgás: oldalra fordul mindkét irányba, hason csúszik felfelé, de ezt háton is megteszi, teljes kört ir le háton, hason is, de ott nehezebben, viszont a hasiról hátra vagy forditva ezt nem nagyon akarja..... :? . A fejét folyamatosan emeli felfelé, amikor pelenkázok konkrétan végignézi.......édes! :lol:

Napközben is nyugis baba, akkor ordit ha nem tudom időben adni a tápit...vagy nem sietek eléggé a cicik "kicsomagolásával"!

Annyi gubanc szokott lenni, hogy este amikor elaltatom többször felsir....van,hogy ki kell venni van hogy nem.....ha kiveszem akkor mindig van böfi, pedig mielőtt leteszem 20-30 percet böfiztetem..... :? Ha elalszik aztán nincs gond.....
Ja és persze kézben alszik el...még mindig.....de ennyi baj legyen, nem érdekel! :P 8)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szandrii
Jaj-jaj-jaj!!!!!!!!! Mit csinált az az olcsó ribi?!?!?!?!? Ne húzdd fel magad semmin! (Imicinek nem tesz jót!)
Küldök rá én is átkot! Hátha beválik, ha TOPIC szinten kiátkozzuk!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Orsi
Teljesen megértelek! Én is imádok Barnival lenni, de néha kicsit kell fújni, h utána újult lelkesedéssel lehessen újra babázni! :wink: :D (És az embernek szüksége van a társára is... :roll: )
Szerencsére Páromnak nem mindennapos az ilyen. Nagyon nehéz lehet neked mindig így!!!! (Annyira erős csaj vagy!!!!!!!!)

Ancsuka
Ne haragudj, nem tudok sem segíteni, sem tanácsot adni... :( :? Én csak a MagneB6-ot tudom izomlazítónak. (A méhnyak rövidülés nem gond, már túl vagy a felén...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Nagyon csudi ügyesen csinálod te is ezt a hozzátápit! :) :)
Dalmus válogatós? Csak minőségi Szentkirályi! :D :) Hi-hi!

A kézben alvást ne bánd! Amikor úgy érzi, h itt az ideje, akkor le fog róla szokni! (Akkor majd te is vennéd vissza ölbe, mint én! :oops: )

Szerintem nem baj, h még nem forog! Elméletileg 6hós kor körül "kell".Ha ügyesen figyel, megfogja a játékokat, csöriket, és mocorog folyton , akkor nincs semmi baj! :wink: :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

hát má megint éjjel érkezem :lol: :lol: :lol:

képtelen vagyok visszaolvasni és válaszolgatni ne haragudjatok...

nem azért voltam távol mert aludtam :shock: így azóta se aludtam ki magam szóval igen deficites a pihi mennyiség :( nappal nem hogy aludni de még pisilni se igen volt időm...
és most se sikerült éjfélkor ágyba kerülni ha jól látom igen csak péntek van.... :evil:
na hát én egész nap talpon voltam...főztem mint egy vendéglős :?
a délelött nagy része elment a piacozással...ott meg a patikában indítottam a futamot mert egy sűrítővel lógtak még de akkora sor volt hogy majdnem ottaludtam...aztán vásároltam de 5 percenként a kocsihoz loholtam mert keresztbe tudtam csak megállni 2 autónak és idegeskedtem hogy azok nem tudnak kimenni tőlem...na így sokáig tartott...11után értem haza a gyerek sírt ezek meg nem hallották a betonkeverőtől...kicsit olyan volt a bevásárlás mint egy idegbeteg gibbonnak a földig lógott a karom közben meg esett a havaseső és ha fénysebességgel mentem volna haza akkor se lett volna nekem elég gyors hogy a babámhoz jussak....
na azán főzés...hurka kóbi finnyásaknak meg virsli bele sajtal...hagymás krumpli és 4-5féle savanyúság hmmmm
2kor ettem először :roll: aztán lélekszakadva rohanás a tejért...kaptam 2x350ml-t :? a nő meg aszonnya kedden találkozunk...telefonja volt úgyhogy otthagyott mint eb a sz....t :( nem tudtam semmit megkérdezni....annyit mondott hogy: "ne mikrózzam mert az tönkreteszi az értékes dolgokat benne"...majd tán kedden megkérdem mik azok az értékes dolgok amik a pasztőrözést túlélik de a mikrót nem :roll: meg azt is megkérdezem hogy 700-al mit csináljak osszam be több napra vagy adjam oda aznap és utána tápit ? mert ha ennyit adott gondolom nem lehet többet de azért ezt is megkérdem hogy adnak e többet ha van....
na aztán hogy utána mi a frászt csináltam én azt nem tudom de elment vele a nap...mosogattam meg pakoltam az tuti de nem emlékszem ...
ja a gyerek 3 napja akkora mennyiségeket rak a pelusba hogy minden nap tokától-bokáig.... :roll: így aztán fürdés öltözés sok sok ruci
nem tudom lehet hogy a tápszer neki fordítva hat?nem fogja hanem fosatja?vagy a pelenkával lenne a baj?vagy a body kicsi és felnyomja a pelust?én már nem tudom de tele a puttonyom...
holnapra főztem egy hektó húslevest és készülök életem első töltöttpaprikájára...remélem sikerülni fog...próbálok egyszerű kajákat csinálni mert így gyerekezés közbe azért elég tudathasadásos az egész...de olyan kell ami laktat mert a két pasi hullára dolgozza magát kell nekik a nafta!
na már a szárítóról öltöztetem a gyereket...vasalás nuku... :?
de tegnap a kutyákat elvittem sétálni 1 órát voltunk el...muszáj mert kerítés híjján fele helyre vannak zárva...na az nagyon jó volt!örültek ők is nagyon! egy pitbullos beszólt nekem mert egy templom mellett voltunk mikor elment mellettünk(szájkosárral méteres láncal imitálta a sétáltatást) én meg épp igyekeztem összehívni a 3 tonna donnát nehogy megzavarjuk a pórázon rángatózásban :wink: erre megszólal hogy:"imádkozni viszed őket a templomba?"....a hülye barma...gondoltam rá is férne hogy imádkozzak érte ....de akkor is szuper volt....elvittem őket a kutyajátszótérre is és ott is nagy boldogan mászták az akadályokat :D
aztán mindezt megfejelve mikor hazaértem és tesómhoz mentem a gyerekért hát az olyan boldogsággal vigyorgott rám hogy tesóm elképedt hogy hogy örül nekem...és iggggen!nagyon szívmelengető volt :oops:
nagyon cuki manó!és az enyimééé :lol: :lol: :lol:

most nem látom mikor fogok tudni olvasni meg írni nektek mert 7végén még jobban bele akarnak húzni a melóba....
na megyek....teszek indigót a fejem alá hátha duplán alszok :P
szép 7végét majd jövök ha tudok! (szandriii naon mérges leszek ha lemaradok :P)

Kép
menion
Budapest

Na sziasztok!

Hát, eltelt az éjszaka.
Na és a sztori.
Mint mondtam, nem zavart annyira nagyon ez a fallabda a téma, de aztán hazajött az én drága férjem.
Kérdeztem, h milyen volt, mondja, h nem volt vmi jó. Kérdezem, h miért. Hát erre mondja, h a ribi morcos volt, mert a pasija nem tudja megérteni, h neki miért kell egy ffi kollégájával squasholni.
Erre én kérdezem, h "na te meg mondtad, h a te feleséged is, igaz?" És képzeljétek, Imikém valóban ezt tette.
Jó, ez nem olyan nagy dolog, deeee
Én ezen annyira felhúztam magam.
Ugyanis: ha csak ennyit tud az ember, hogy adott egy ffi, akinek bármelyik pillanatban szülhet a felesége és ő ennek ellenére egy MÁSIK nővel jár labdázni, akkor mit gondolhat??? Vajon mit üzen ez a külvilágnak?
Ráadásul a kis ribanc bedobja a "hülyét csinálok, a faszimból, hogy eljátsszam a közömböst a kiszemelt kannak" figurát és az én férjem erre ráharap :!: :?: :!: :?:
Aztán mentegetőzik, hogy ő nem mondott semmi rosszat rólam, csak annyit, h én is cirkuszolok emiatt. De mondom "okostojás, ezzel éppen azt érted el, amit várt tőled a kis... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
És nem érti.
Most őszintén, csak én fújom fel ezt a dolgot rettenetesen?
Lehet, de most a hormonokkal és a gyerekkel és a látogatási tilalommal és a bizonytalansággal együtt még ez a dolog is...
Belegondolni, hogy ma a közös reggeli kávé témája:
Na kinél volt nagyobb balhé tegnap este? :twisted: :twisted: :twisted:
És tuti, hogy a kis ringyó nem fogja ezt kihagyni.
ÁÁÁ
Szal azért elszomorít picit a dolog.
Nem is szóltam Imihez este, mondtam neki, hogy most inkább hagyjuk, mert úgysem érti mi a fene bajom van.
Na hát ez volt.
Hülye vagyok igaz :oops: ?

KépKép

Kép
szandriii

Wivi, Orsi,
köszi az átkokat :D
Kollektív kiátkozás? Jó ötlet :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

LAci végre összeszerelte a gépet, és van itthon internetünk!!! Élvezem nagyon, már nagyon hiányzott! ÁÁÁÁ egy csöppet sem vagyok függő! :oops: :oops: :lol: :lol:
Az én éjszakám viszonylag jól telt, bár többször felébredtem, de ez szerintem már normális. Laci fél hatkor elment dolgozni, akkor visszafeküdtem aludni, és azt gondoltam jó, ha két órát alszok és fél 8 körül felébredek, de e helyett fél 9kor keltem! :lol: :lol: Olyan jól esett. MA pakolásznom kell, főznöm, délután megyek Laci húgának a farsangjára, utána itt alszik nálunk ma is holnap is, mert anyósom éjszakás. Dávid, Laci öccse csak azért nem, mert ő ma elmegy valami barátjához, és hétfőig nála lesz! Holnap meg megyünk tesóm kislányának a névnapját ünnepelni! :lol: :lol: Csak Rebus, meg én, mert Laci itthon marad, hogy kicsit tudjon egyedül is lenni, még így utoljára Emma születése előtt!
Belekukkantottam én a februári fórumra, ahol már potyognak a babák, hát elég ijesztő. A másik fórumomban is ahol márciusiak vagyunk, már két baba megszületett. Már kezdek kicsit parázni. :oops: :oops: Valahogy átugranám a szülést, és már a karjaimban szeretném tartani Emmát. Ez nem lehetséges? :lol: :lol: Ja és magától a tudattól is félek,hogy hazahozzuk, és el tudom-e látni rendesen. Mindig tudom-e majd,hogy mi a baja. AJAJAJAJAJ! Ez kezd nagyon közeli, és valós lenni! :shock: :oops: :roll: :roll:

Suzy
Merre vagy?

Szandri
Gyere mesélj, mond el mi történt! Mit csinált a liba?? :?
19re vagy hivatalosan kiírva? Ha addig nem jön, utána már sűrűbben kell menned CTG-re? Mikor indítják meg,ha magától nem akar jönni Imici?
Hát én nem érzek semmit! Nincsenek jósló fájásaim sem! Csak annyi,hogy lent szúrkál a nemi szervem, tuti,hogy nyílok meg folyamatosan, ami azért nem olyan nagy hátrány! :lol: :lol:

Menion
Nem semmi vagy! Nagyon durván nyomod! Kicsit próbálj meg pihenni! Tudom,hogy könnyű mondani,de akkor is! Remélem hamar túl lesztek ezen a kerítés készítésen, és kicsit pihenhetsz majd! Milyen édes a kis drága kislányod,hogy ennyire örül neked!!! :lol: :lol: :lol: DE hát ez természetes, te vagy a szerető anyukája!! :wink: :wink:

Vivi
Megnéztem a videót! Csuda édes Barnus! Tök ügyes a Drága! És hogy vigyorog! :lol: :lol: Sajnálom,hogy sokat kell egyedül lennetek, de szerencse,hogy nem minden nap van ez!

Orsi
A kis Drága Dalmus válogatós, csak Szentkirályi... :lol: :lol: :lol: nem semmi a csaj! Szuper,hogy minden nap van kaki. Meg jókat alszik éjszaka! Nem baj,hogy kézben alszik el. Majd leszokik róla! :wink: :wink:

Hanna
Az elején én is állandóan éhes voltam, sőt még nem tudtam,hogy terhes vagyok, már akkor is, csak nem tudtam még,hogy miért. :lol: :lol: Aztán ez elmúlt. Nem zabáltam végig a terhességet, bár az elején féltem ettől nagyon, mert még éjszaka is felébredtem,hogy éhen halok. Na akkor azért nem ettem, csak inkább megittam egy bögre tejet, hogy telítsen egy kicsit, és visszafeküdtem aludni!
A 4D-re tényleg minél később érdemes elmenni, amikor már van husi rajta! Szép képeket lehet nagyon csinálni, persze ha nem tréfál meg a gyerkőc, mint az én kislányom, aki folyamatosan a lepénybe fúrta az arcát a kis szégyellős! :lol: :lol:
Szép neveket választottatok nagyon! :wink:

Manama
Kitartás! Mindjárt itt a tavasz! :wink: :wink:

Gabi
Szuper az avatarod! Annyira édes ez a Roli baba! :lol: :lol:
Most látom,hogy írtad,hogy Suzy elfoglalt, azért nem jött! Remélem ma már tud jönni,mert hiányzik!
Na hogy ízlik a tea Rolinak? Hát igen, az 1x ébredésnek csak örülhetsz! Persze jobb lenne,ha átaludná az éjszakát, de még ez is jó! :wink: :wink: :wink:

Na mennem kell tenni a dolgomat, mert így nem haladok semmit!
Mindenkinek szép napot! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Szandri
Nem vagy hülye egyáltalán! Sajnálom a dolgot nagyon! Ilyenek a férfiak! Nem tudják ezt megérteni! :cry: :cry: Az meg még rosszabb,,hogy ha erről beszélgetnek ma....brrrr. Ezek szerint a csajnak is van párja4 Hát így még gázabb a dolog! Kitartás! Mindjárt megszületik Imici, és akkor megszűnik ez a program!!! :wink: :wink: Fel a fejjel!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi, Dalma nagyon édes :lol:
Kis türelmetlenke, "cici kicsomagolás" :arrow: ezen nagyot nevettem.

Úgy fest, hogy akkor nem csak Wivi a sorstársam. Sz*r ez a bezártság, de hátha a jó idő majd kicsit feloldja a házi őrizetet.
Én legalábbis ebben bízom.

Ancsuka,
gyógyi kérdéshez sajna nem tok hozzászólni. Azt sem tudom, h mire írják ezt fel. De ha a dokid felírta, akkor tuti, hogy szedheted. Nyilván nem akar rosszat a babáknak, sőt...

Menion, (hátha csak a színesekre jut időd :) )
hőőőőőőőőőőőőőős vagy. Erre csak ennyit tudok mondani. Hős.
Ja és nyugi, sztem nem maradsz le az ég adta világon semmiről :roll: . Ez a fiúcska nem kapkodja el.
A végén a mamámnak lesz igaza. Mindig azt mondta, h ne feküdjek annyit (mármint a terhesség alatt), mert akkor a gyerek lusta lesz. Erre tessék :?

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Még nem is írtam a CTG-én a "sokkolásról". Ez egy ilyen henger alakú kütyü! A csaj megnyom rajta egy gombot, és ráteszi a hasamra! Először a kezemre tette rá,hogy ne ijedjek meg, ez nem fáj se nekem, se a babának, csak hangot ad ki meg rezeg, és ettől felébred! De ez akkor is olyan embertelen szerintem,hogy hirtelen így felébresztik! Köv. hétfőn szerintem időben elkezdek colát inni. Hátha az humánusabb,hogy szépen lassan eljut hozzá a koffein, és attól felpörög, mint hirtelen ez a hang és rezgés! :? :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Szandri
Mennyire tetszik, mait Mamád, mondott,hogy ne feküdjél olyan sokat, mert lusta lesz a baba! Hát ez zseniális!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Lombikunk!
Mai reggel az itthoni teszt napja.Egész éjjel alig aludtam,fél óránként ébredtem,hogy mikor lesz már reggel.Összesen kb 3 órát aludtam.

7-kor párom elment dolgozni én már pattantam is ki az ágyból,mindenképpen egyedül akartam megcsinálni,ne lássa,hogy zokogok,ha nem sikerült. :roll:

Szóval előszedtem a felszerelést,kistál (eldobható műanyag,amiből már 10-et beszereztem előző héten) és a TESZT!20-as érzékenységű,nem kaptam akkor mást.
Pisi........mártogatás............várakozás.............semmi,nem látszik a második csík,4 perc után se.

Hívom páromat:nem sikerült
Üzenet a barátnőimnek:negatív
Szilvitől vigasztaló sms a válasz.

Ircsi telefonon hív:köszönés nélkül:........"ne b.szd meg,biztos??????????".........Azonnal menjek ki és nézzem meg újra,mert van ismerőse akinek 10 perc után jött elő.
Nem sok reménnyel kimentem a füdőbe éééééééés láss csodát ott van a teszt csík,halványan de ott van!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

El se hittem,gyorsan hívtam páromat,mondtam neki téves volt az előző,mégis pozitív,de majd megyek veszek még egy tesztet és meglátjuk.
Válasz:"Miért csinálod ezt velem??????????"szegény kicsit ki volt már.

Na hát gyorsan bejelentkeztem a lányokhoz is a fórumra,mindenki nagyon drukkolt elmeséltem a történteket és hát persze egyből képet kértek,hogy megszakértsék.
Annyira nagyon jó,hogy akkoriban ilyen jó kis csapat volt ott (is) és együtt izgultunk mindenkiért,kinek ezért kinek azért.

Szóval feltettem a képet,mindenkinek egyértelmű volt,hogy ez bizony 2 csíkos,nem baj,ha halvány,A HALVÁNY CSÍK IS CSÍÍÍÍÍÍK! :lol: :lol: :lol:
Nem nagyon mertem örülni,az járt az eszembe nem lehetek ilyen szerencsés,hogy elsőre sikerült!
Na minden esetre mentem vettem egy nagyobb érzékenységű tesztet (10-es) és az olyan volt,mint a reggeli teszt,ez már jó jel,hogy délutáni pisiből is kimutatja,mert hát akkor ugye már nem olyan "sűrű".
Még mindíg nem merek reménykedni,holnap hcg vérvétel......az a tuti.

Tesztek (kicsit rossz a kép):
Kép

A felső a reggeli az alsó a délutáni!

Folyt köv:holnap :wink:

Na jól végig sírtam az egész történet írást :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Szandrii
Nem reagálod túl! Szerintem ilyenkor természetes, h a szeretteidet közel akarod tudni! (És szerintem is IGENCSAK bosszantó ez a nőcske!!!!)-->Egyébként nem értem! Ha tudja, h nemsokára szül a delikvens felesége, akkor hogy lehet ilyen?!?!?!?!?!?! Nem rohangál elég facér hapsi aki jól meg......ná?!?!?!
De TE NEM IDEGESKEDJ!!!!! Csak nyugodtan, és próbálj higgadt lenni Imivel is. (Biztos hogy nem Ő kérte, h másszon rá ez a csaj.)
Viszont ha a rüfkének van pasija, akkor talán majd a srác megoldja ezt a fallabda dolgot! (Tényleg: miért nem a SAJÁT pasijával jár el fallabdázni?!?!?!)

Evita
Szerintem teljesen természetes a félelmed! Amikor a pocimra tették Barnit és rámnézett, a hihetetlen boldogság után a második gondolatom az volt, h "Úramatyám! Innentől rám van utalva ez a kis ember! nekem kell gondoskodni RÓLA!!!" De neked is menni fog! Rá fogsz érezni! Fontos, h az elején nagyon sokat legyél vele. Bújjatok össze sokat. Kell egy kis idő mire megtanulod megérteni, de ne sajnáld rászánni az időt és MENNI FOG!!!!!! (Biztos vagyok benne!)

Én tudom, h nagyon jó ANYUCIK lesztek mindannyian! :D :D :D :D :D :D :D

Menion
Ez még leírva is sokkkkkk!!!! Hát hajrá a mai napodhoz is! (Nem küldesz nekem egy kis energiát? 8) :) :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
:D :D :D :D De nagyon szupiiiiiiii!!!!!!!!!! Olyan jó, ahogy mesélsz!!!!! :D :D :D :D
(Szegény párod!!!!)
Majd 25.-én én is elmesélem a magamét. :wink: :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Evita, jó hogy jöttél :)
És jó, hogy végre otthonról. Jajj én nem is tudom, hogy képes lettem volna e olyan hősiesen viselni a dolgokat, mint te.
Ügyes vagy.

Én is néztem a februári topikot, csak lesek :D. Tényleg durva, elég közeli már a nagy esemény, rezeg a léc...

Nálam is van ez a szurkálódás. Ezek szerint ez a kinyílás jele lenne?
Amúgy a legelső dátum, amit mondott a dokim, az február 25. Aztán lett 19, már nem is tudom miért. De mostanában megint a 25-t emlegeti, szal... sztem mégis az lesz hivatalos.
Azt mondta, hogy ha nem indul be magától a 40. hétig, akkor még várunk egy hetet, de azt már kórházban kell töltenem, és utána indítja.
Szal még az is lehet, hogy március lesz belőlünk :? :shock:

De bízom a kisfiúban, hátha...
Sztem már vannak fájásaim is. Fáj a derekam és derékból jön a fájdalom a hasam aljáig. No meg a folyamatos szurimuri, főleg jobb oldalon és persze alul. Hát nem tom.
Hnap megyünk NSTre. Múltkor már 35ös fájásaim voltak, remélem hnap már felkúszik 60ra (onnan értékelhető, onnan kezdődik a buli).
De ha nem lesz semmi, akkor köv héten valóban többször kell bemennem :? Jó lenne ezt megúszni.
Bár a fene tudja, mert vasárnap még teljesen éretlen és taplószáraz voltam.
hihiihihiihhhi

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Hát még hétfőn dolgozok egy fél napot majd, és vége! :lol: :lol: De azt ,ár kibírom féllábbal is! Elméletileg a nyílás jele! Olyan, mintha kést forgatnának meg bennem! Miután elkezdődött, és voltam dokinál, mondta,hogy gáz lenne, ha sokkal fiatalabb terhes lennék és ezt érezném, de így már normális, és addigra már meg volt rövidülve a méhnyakam! Utána köv. héten is szurkáltam, és most hétfőn már egy ujjnyira nyitva voltam. Azóta is volt párszor, de nem olyan intenzíven. Szóval igen, szépen lassan nyilogatok! Másoktól is hallottam ezt, és ők is mind meg vannak nyílva!
Hát akkor meglátjuk mi lesz! Lehet,hogy tényleg március lesz belőle! :lol: :lol: Nekem amúgy szimpibb az a hónap! :oops: :oops:

Gabi
Szuper olvasni az újabb fejleményeket! Ügyes voltál Roli baba,hogy megtapadtál jóóóóó erősen! :lol: :lol: Megértem,hogy elsírtad magad! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
na jól megríkattál engem is :roll: :oops: :lol: .
Még most is potyognak a könnyeim.
Istenem, nem lehetett egyszerű, még így sem, h elsőre sikerült minden. És még most, hogy itt van már ez a szememberke :lol: , még így is elszorul a torkom...

Wivi,
hát igen. Feltetted a 10 pontos kérdést.
Ééés. Közben írt Imi smst. Nem akartam megosztani veletek, mert őszintén szólva már én szégyellem magam, de ha már panaszkodok.
Azt írta, h képzeljem csak el, ő milyen ügyes volt. Zita panaszkodott, hogy náluk otthon folytatódott a vita, Toma (a pasija) teljesen ki volt akadva, de ő azt mondta neki, h nálunk nem volt semmi.
Hát visszaírtam neki, hogy gratulálok.
Amúgy igazad van, nyilván nem ő kérte, h másszon rá, de könyörgöm... Neki észre kell vennie az ilyen helyzeteket és tudatosan le kell építenie, nem pedig még adni alá a lovat, teret biztosítani az ilyen sz*rakodásoknak.
:twisted:
De nem idegesítem magam, csak bosszant, h ilyen lüke ez a pasi.
Ahogy Orsi is írta, a végén még megszülök. De várjunk csak, az nem lenne olyan nagy baj :lol:

Figyi, neked mit kell mesélned 25én? Lemaradtam valamiről? :oops:

KépKép

Kép
szandriii

Vivi
Köszi a bíztatást! Majd igyekszem nagyon! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Basszus, én miért nem félek, izgulok, mint Evita?
Nem vagyok magabiztos, tudatos, semmi ilyesmi. Inkább kicsit üres vagyok :oops:

KépKép

Kép
szandriii

Na, tök jó...
Belegondolva, én azon izgulok, hogy nem izgulok :roll:
Jajj de nem vagyok egyszerű. Nálam semmi nem fehér és fekete.
Na de megszűnök.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Azért rendes volt Imitől,hogy nem beszélt ki ma Titeket! Szerintem örülj neki nagyon! Érzi ő,hogy neked rosszul esik, és most a kedvedben járt! Szerintem ez jó! :wink: :wink:
Amúgy szerintem Vivi akkor tesztelt, és arról fog mesélni nekünk!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?