Szép Jó reggelt Mindenkinek!
LAci végre összeszerelte a gépet, és van itthon internetünk!!! Élvezem nagyon, már nagyon hiányzott! ÁÁÁÁ egy csöppet sem vagyok függő!
Az én éjszakám viszonylag jól telt, bár többször felébredtem, de ez szerintem már normális. Laci fél hatkor elment dolgozni, akkor visszafeküdtem aludni, és azt gondoltam jó, ha két órát alszok és fél 8 körül felébredek, de e helyett fél 9kor keltem!

Olyan jól esett. MA pakolásznom kell, főznöm, délután megyek Laci húgának a farsangjára, utána itt alszik nálunk ma is holnap is, mert anyósom éjszakás. Dávid, Laci öccse csak azért nem, mert ő ma elmegy valami barátjához, és hétfőig nála lesz! Holnap meg megyünk tesóm kislányának a névnapját ünnepelni!

Csak Rebus, meg én, mert Laci itthon marad, hogy kicsit tudjon egyedül is lenni, még így utoljára Emma születése előtt!
Belekukkantottam én a februári fórumra, ahol már potyognak a babák, hát elég ijesztő. A másik fórumomban is ahol márciusiak vagyunk, már két baba megszületett. Már kezdek kicsit parázni.

Valahogy átugranám a szülést, és már a karjaimban szeretném tartani Emmát. Ez nem lehetséges?

Ja és magától a tudattól is félek,hogy hazahozzuk, és el tudom-e látni rendesen. Mindig tudom-e majd,hogy mi a baja. AJAJAJAJAJ! Ez kezd nagyon közeli, és valós lenni!
Suzy
Merre vagy?
Szandri
Gyere mesélj, mond el mi történt! Mit csinált a liba??
19re vagy hivatalosan kiírva? Ha addig nem jön, utána már sűrűbben kell menned CTG-re? Mikor indítják meg,ha magától nem akar jönni Imici?
Hát én nem érzek semmit! Nincsenek jósló fájásaim sem! Csak annyi,hogy lent szúrkál a nemi szervem, tuti,hogy nyílok meg folyamatosan, ami azért nem olyan nagy hátrány!
Menion
Nem semmi vagy! Nagyon durván nyomod! Kicsit próbálj meg pihenni! Tudom,hogy könnyű mondani,de akkor is! Remélem hamar túl lesztek ezen a kerítés készítésen, és kicsit pihenhetsz majd! Milyen édes a kis drága kislányod,hogy ennyire örül neked!!!

DE hát ez természetes, te vagy a szerető anyukája!!
Vivi
Megnéztem a videót! Csuda édes Barnus! Tök ügyes a Drága! És hogy vigyorog!

Sajnálom,hogy sokat kell egyedül lennetek, de szerencse,hogy nem minden nap van ez!
Orsi
A kis Drága Dalmus válogatós, csak Szentkirályi...

nem semmi a csaj! Szuper,hogy minden nap van kaki. Meg jókat alszik éjszaka! Nem baj,hogy kézben alszik el. Majd leszokik róla!
Hanna
Az elején én is állandóan éhes voltam, sőt még nem tudtam,hogy terhes vagyok, már akkor is, csak nem tudtam még,hogy miért.

Aztán ez elmúlt. Nem zabáltam végig a terhességet, bár az elején féltem ettől nagyon, mert még éjszaka is felébredtem,hogy éhen halok. Na akkor azért nem ettem, csak inkább megittam egy bögre tejet, hogy telítsen egy kicsit, és visszafeküdtem aludni!
A 4D-re tényleg minél később érdemes elmenni, amikor már van husi rajta! Szép képeket lehet nagyon csinálni, persze ha nem tréfál meg a gyerkőc, mint az én kislányom, aki folyamatosan a lepénybe fúrta az arcát a kis szégyellős!
Szép neveket választottatok nagyon!
Manama
Kitartás! Mindjárt itt a tavasz!
Gabi
Szuper az avatarod! Annyira édes ez a Roli baba!
Most látom,hogy írtad,hogy Suzy elfoglalt, azért nem jött! Remélem ma már tud jönni,mert hiányzik!
Na hogy ízlik a tea Rolinak? Hát igen, az 1x ébredésnek csak örülhetsz! Persze jobb lenne,ha átaludná az éjszakát, de még ez is jó!
Na mennem kell tenni a dolgomat, mert így nem haladok semmit!
Mindenkinek szép napot!