Sziasztok!
Mné, Csuti, köszönöm kérdéseteket, túléltem a terheléses vizsgálatot. Engem eléggé kikészített aznapra, tehát a testem feldolgozta azt a sok cukrot, de a gyomrom.... Este gyors fürdés és fekvés, szombaton 10-kor ébredtem

, de azóta semmi bajom.

Jövő héten el is megyek az eredményért. Nem kéne, a dokim elhozná, de érdekel ez a fránya cukor....
Csuti, ilyenkor veszel a gyógyszertárban 75 gramm szőlőcukrot, amit a vérvételes néni bekever Neked úgy 2 deci vízbe. Leveszik az éhgyomri véredet, majd megiszod az "üdítőt" 5-10 perc alatt, és vársz két órát. Utána újabb vérvétel. Így nézik, hogyan dolgozza fel a tested a cukrot, egy egészséges nőnél nem alakult-e ki pl. terhességi diabétesz. Mert ha igen, akkor diéta ezerrel, ami jó, mert nem hízol nagy tempóban, jó, mert nem ártasz a babának, de tény, nehéz is. Erről Kriszto mesélhetne.....
A kislánykánk jól van, mozog, sokszor észre sem veszem, nem érzem belül, csak kívül látszik, ahogy "mászkál" a hasam. Vicces volt, mert szombat reggel beköltözött a jobb oldalamra (mondjuk ez szokása) és eléggé deformált hasam lett, de nem tartott sokáig ez az állapot, ment tovább valamerre. Szóval nálunk minden rendben, maradjon is így. Azaz így is marad
Mné, nagyon drukkolunk holnapra, gyere mihamarabb mesélj!!!
Csuti, Mnének igaza van, Te most csendeske vagy, reméljük titkolsz valamit
Kriszto, jó hír, hogy már alakul a pocakod, gyere Te is mesélj mit lát most Apánk!!!! Ha minden jól megy, figyelembe véve a hosszabb ciklusaidat, mit számoltál, mikor lehet a nagy nap?! Vagy nem mersz jelenleg ezzel foglalkozni?
Melcsi, nem szabad ennyit idegeskedni, ne dobd a földre a gépedet

Amúgy ezt soha nem értettem, hogyan számolgatnak az ikrek anyukáknál, amikor azt mondják, túl vagy az egyes terhesség 40. hetén? A méhed méretére gondolnak? Vagy?
Szép napot