Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek
Zsu, a halolaj és az Omega 3 nagyon röviden:
pozitívan befolyásolja a placenta keringését
segíti a tejmirigyek fejlődését (ez majd később kell)
jelentős szerepe van az egészségmegőrzésben
immunerősítő hatással rendelkezik
megelőzhető a szülés utáni depresszió (ez is későbbre lesz jó
az agyvérzés és szívinfarktus megelőzésére ideális, mivel tágítja a vérereket és lassítja az elmeszesedésüket
Zsuzska, mehettünk volna együtt vásárolni ha előbb eszünkbe jut, de ezek szerint egyre gondoltunk

Igen pénteken ismét randi a bmc-ben. Esetleg jön még valaki előreláthatóan?
Ann, ez nagyon nehéz, ez a "na és?" dolog amit kérdeztél. Én azt gondolom, hogy arra akar célozni ezzel (amit amúgy a pszicho dokim is magyaráz csak nehéz felfogni) hogy van élet a probléma mellett is és nem szabad annyira egy dologra feltenni az embernek az életét. Az én esetemben például 3-ik éve szenvedek, sírdogálok, kesergek azon, hogy nincs már meg a petevezetékem, jajajajajaj, nem lehet soha a szerelmünkből természetes úton baba brühühüm és ezen sírdogálok, megkeserítve az életünket. Holott ezen segíteni már nem lehet, nem nő vissza (ezt már ezerszer elmondta sok mindenki férjem, doki, én magamnak de mégsem tudtam tovább lépni). Erre lehet ez a válasz, hogy: NA ÉS? Nincs petevezeték, és akkor mi van, megyünk tovább van segítség. Ott a bmc, erre szakosodtak, hogy nekem segítsenek. Na és ha nincs petevezeték? Rám van írva? Nem nincs rám írva az agyamban dőlt el, hogy én emiatt szomorú fogok lenni mert ez borzasztó dolog (persze borzasztó is) de van élet ettől függetlenül, teljes életet lehet élni, van lábam, van kezem, van egy szerető féjem stb., és van bmc. Én így értem ezt és ezért másoltam be, hogy hátha másoknak is jelenthet ez valamit, hogy mennyi jó dolog van, amit fel kell fedezni és nem szabad a problémánál leragadni, mert akkor nem lép tovább az ember csak kesereg csak szenved és forgolódik a saját kis büdös levében. Privátban ha érdekel még rengeteget tudok erről írni, mert végre végre én úgy érzem, hogy ezen most át tudok lépni, nem egyedül külső segítséggel (de ezt nem szégyenlem) és rengeteg idővel és türelemmel de úgy látom most menni fog.
Lukácsné, úgy legyen ahogy leírtad, hogy Zsuzskával zebra társak legyünk
Mindenkinek köszi a biztatást az induláshoz. Reggel megvolt az első Gonal szurink, csupa kék a hasam a tegnapi is bekékült meg a múlt heti is amikor kiborult a kedvesem az is randa, de nem baj, túl leszünk rajta és majd megint szép lesz
Mia, kisborsó mindkettőtöknek gratula a petesejtekhez, nagyon ügyesek voltatok. Kisborsó, hát Neked még végképp, komolyan egy igazi hős vagy, altatás nélkül, én tuti elájultam volna, igaz így is mindig a határán vagyok, annyira félek a műtétektől. Várjuk a híreket, hogy mennyi randi sikerült.
Avarka, várjuk a híreket Tőled is.
Kispatak, roppantul örülök, hogy megérkezett az a telefon amit vártál
Kubu, vonatos kép nagyon édes, gumicsizmáson jót nevettem
Lujzici, drukk a holnapi kezdéshez