A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Judit:
Akartam írni, hogy nagyon menő a babakocsitok! :)

Vasikáé:
Szuper, a lányzó mellé öcsike lesz! Örülök neki!!! :D

Csajok! Akit érdekel egy halom salátarecept, dobjon privit, drótpostára átküldöm.

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi Sajti a gyönyörű virágot és megemlékezést!

Tudok a kiállításról megyek is! Esetleg valaki akar jönni? Lehet be tud jönni velem kedvezményesen a kuponfüzettel.

Vasi-nak 2 nagy lánya van, számomra még mindig hihetetlen az egész, de már nagyon szép pocakfotót rakott fel másik fórumra.

Mia! Remek hirek, várjuk a folytatást!

üdv kispatak
Vendég

Kispatak:
Nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!

Sajti:
Jó látni Téged!!!Azért,ha úgy érzed legalább kukkants be hozzánk időnként,nagyon hiányzol ám!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sajtika-csatlakoznék Zsuzskához,jó hallani felőled,jó látni.Én is megfogadtam,h egy kicsit most eltünök,de nem lehet,mindig történik valami,szurkolok mindenkinek!Azért néha gyere,hiányzol!
pancsi790204

Sziasztok!

Nem akartam jönni de annyira édesek vagytok... inkább nem bújok el :-)

Először is ami nagyon szupi hir megismerkedtem Marcsival (Mia). Fantasztikus csaj mosolygós, közvetlen.

Képzeljétek nem altattak el :-( nem vállalták nehogy gond legyen. Ugye picit meg vagyok fázva arcüreg stb orromon kaptam levegőt ... a lényeg ébren voltam.
10 db petesejt lett ... hogy hogy indulnak be azt holnap de meglátjuk.

Ui: vártunk Titeket hogy hátha benéztek !! Főleg Eszter ilyen szuper hirekkel :-) :-) nagyon örülök és tiszta szivből szoritok :-)

Üdv Nektek :-)

Üdv!
Andi
kisborso

kukk,

napok óta akarom mondani hogy

Kispatak,
boldog születésnapot !

Sajti,
új haj :-) nagyon hiányzol csajszi !

Remélem nem haragszik meg Mieza,
köszönik szépen jól vannak, alakul tejci is, csak az első napok nehezek, még megy az egymásra hangolódás, de mint tudjuk remek kis csipetcsapat úgyhogy ügyesen veszik az akadályokat :lol: :lol: :lol:

van egy kééééépem.... igaz csak éngyerek, de esetleg ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kisborso,
milyen volt az altatás nélküli leszívás??? Fájt vagy éreztél valamit egyáltalán???

Kubu,
nanááááááá, hogy jöhet!!!!! :D

gigibp

Ti is baromira hiányoztok...
De most kell egy kis idő még nekem, most nem érzem magaménak a gyerkőcgyáras témát... Üresség van bennem ezügyben. Vhogy tolom el magamtól. Persze imádom a gyerekeket, örülök minden sikereteknek, tudom mi minden áll mögötte. Inkább a mechanikus részét taszítom magamtól, várni a bládira, vizsgálatok, szurik, altat, leszív, vár... vár... vár..., beültet, fekvés, túró, táppénz, biostrip, sírás(bánat, netán öröm miatt). Ebből lett most elegem. Fel kell töltődjek, hogy ne erről szóljanak a mindennapjaink, pedig van ám más témánk is, de akció idején (előtt és után is) ez a meghatározó gondolatilag... Ami ugye nem baj, sőt. Csak most volt elég, slussz!
Azért néha jövök, no meg a táblit is megkapjátok időnként. :D
Pusszantás! :)

Pá Drágáim!
sajt@

vonatozunk
Kép

Kép

a legújabb hogy állandóan Liza gumicsimmájában járkál :-)
Kép

és már mászik is :shock:
Kép

közös mesenézés
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csucsu és Eszter: gratulálok mindkettőtöknek!

Sajti: hiányzol közülünk, de tedd, amit a lelkecskéd diktál, most az a jó!

Én holnap megyek inszem kezdéshez, remélem minden lelet oké lesz és kezdhetem a szúrást. :-)

Kép
lujzici

Gigi!
Éreztem persze, de kibirható volt. A szúrásokat lehetett leginkább érezni. Kaptam fájdalom csillapitót és Tanár Úr nagyon nagyon ügyes volt.

Iszonyatosan fel vagyok töltődve.... nagyon poz állok mindenhez és ez rentgeteget segitett.

Mielőtt félreértés esne azért nem akartam jönni irni amiért kevés ember tud a mostani lombikról. Nem szeretnék magyarázkodni ha neg hir lenne, nagyon nehezen viselem a majd legközelebb, fel a fejjel stb hozzászólást. Ez egy védekezés lehet nem jó.... de most csak poz hir lesz :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Kubu, annyira cukorfalatédesek!!!!!!
ann74

kispatak: Hol lesz a kiállítás? És pontosan mikor? Mennyi lenne a belépő kuponnal?

sajt: Szerintem a változás jót tesz. Próbálj tényleg valami más témát találni.

kisborsó: Most jönnek azok a kis cukorborsók, ne félj.

kubu: Képek nagyon jók. Liza nem semmi, hogy mászkálni akar.

Gratula a leszívásokhoz. Jön az utánpótlás. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Kisborsó!! Szerintem nem is kell magyarázkodnod semmi miatt. Én azért szeretek idejönni, mert bármikor lehet!! És soha nem kell magyarázkodni.
ann74

Eszter!!! Csak ott lapul az a kissrác :D
Gratula!!!

Kubu, gyermekeid még mindig csodaszépek!!! :D
Zorkának is ott van hátul kikopva aa haja, mint Lizának, olyan kis vicces! :lol: Annyi, h. nekünk még nincs ekkora sörényünk :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kispatak, nagyon boldog szülinapot!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok, szép estét!

Csucsuval és Eszterrel szívből együtt örülök!(én babonából sosem gratulálok, nézzétek el nekem.)

Sajtival nagyon együtt tudok érezni...még akkor is, ha mi hamarosan kezdünk.

Béku, helyes kis videótok van!

Judit, szép a pocid is meg a babakocsi is.

Kubu, tök jó a vonatos képetek.

Mondjuk mi most le vagyunk eléggé foglalva, tacsiamazonunk kijárta az általános iskolát 7 hét alatt és 97%os alapfokú engedelmességi vizsgát tett. Úgyhogy íme a cáfolat a tacskók öntörvényűségéről.

izgultunk érte nagyon, de drága Falkavezér párommal együtt ügyesek voltak.

Másfél hónap múlva irány a gimnázium.(középfokú tanfolyam).
Egyszer pedig remélhetőleg kis nyomkövető illetve örző-védő lesz belőle.
:-)

A hétvége két legfantasztikusabb képe(legalábbis nekem):

Kép

és

Kép

Ő Padmé Amidala
(Andi 8) :lol: )

bocsánat az offolásért :wink:
Vendég

Hahó!

Hogy mennyi minden jó történt a laptető óta!? Szóval Titok remekül működik és laptető is!

Köszönöm mindenkinek, aki rám gondolt - felsorolni se tudom, olyan aranyosak vagytok!

Szóval pár perce csörgött a mobil a magánszámmal: na persze ki lehetett? Hát igen, bárányka, az elveszett. Tényleg el van veszve a feladataiban. De olyan aranyosan kezdte, hogy ő annyit gondolt ma rám, és most este felhív. Kedves volt, aranyos, de semmi konkrétum. Talán találkozunk, majd tavasszal? Jönnek még szülinapok apjáé is, az övé is és még másoké is a családunkban, épp lenne alkalom. De az ő szavai szerint, még a holnapi napot se tudja- na erre mit mondjak? Amig élek, remélek, mást nem tehetek, s közben most már folynak a könnyeim.

Bácsikám is hívott, olyan jó volt hallani a hangját. Invitáltak magukhoz - hát erre bevallottam, hogy olyan szívesen mentem volna, csak nem mertem én szóba hozni. Ugyhogy most már marad London, de ősszel/télen lehet elrepülök hozzájuk 3-4 napra. Remélem, megérjük, mert ők már nagyon idősek, hisz én sem vagyok mai csirke - ja hamarosan születek még 2 óra.

Kubu: rengeteget nőttek. Marci igazi nagy fiú! Liza, hát ő sem kicsi, már elmult fél éves - oh Istenem. Köszi Mieza hireket, nehéz napok ezek, de annál szebbek, és tovaszállnak röpke perc alatt.

Vicky: a kiállítás a Sportcsarnok Tavaly kb 1800 volt a belépő, kártyával kb 20-30%-kal kevesebb. Márc 18, ahogy Sajti irta, az a hétvége. Sajna pénztárca kéretik, tavaly 15 ezer Ft-ot hagytam ott, de meseszépeket vettem. Van amelyik azóta is majdnem folyton virágzik, most is 18 virága van hónapok óta.

Kisborsó: te egy hős vagy! Még sítáborra is jut majd!

Egyszóval szép nap volt, sok jó hirrel tőletek is!

üdv kispatak
Vendég

Kahlan, most biztos haragudni fogsz rám amit írok, de a tacskók mindig is távol álltak tőlem. Viszont ezen a két képen a kutyusotok annyira értelmes, és annyira látszik rajta, hogy figyel, dolgozik, harcol. Ahogy fut, látszik rajta hogy tényleg bizonyítani akar, hogy ő mennyire ügyes kutyus. Édeske annyira zabálnivaló!! Hű, le a kalappal előtte. És asszem mostmár a tacskókat is imádni fogom.
Sajnos múlthéten anyuéknál meghalt Oszikánk a kis uszkárunk, 16 éves volt. Szegény már se nem látott, se nem hallot, aztán egyik pilanatról a másikra rogyogatott össze. Hát nagyon furi hogy nincs már, mikor hoztuk 1 tenyérben elfért a drága. De szép időt megélt, és mindenki imádta, és mindig volt kutyabarátja. :-)) (németjuhász kutyus Szemi, német dog alias Ringo és végül golden retriever Brúnó ő szerencsére még mindig aktív gyermek- és házörző barát).
ann74

Ann, miért haragudnék?

Részvétem Osziért, a szívárványon túl vár Titeket.

Az első kutyám, anyuéknál Bátor, egy magyar vizsla most 14 éves, én is félek attól, hogy hamarosan itthagy minket...
Vendég

Kahlan: gyönyörű a kutyátok!!!! :)
imádom a kis pofáját! ;)

(korábban már írtam,hogy kutyakiképző szeretnék majd lenni ;) )

És amúgy is klassz lett a kép nagyon! :D
Vendég

Kisborsó: klassz,hogy túl vagy a leszíváson!!!
Nagyon ügyi vagy :)

Drukkolok holnapra a további jó hírekhez!!! :D :D :D
Vendég

Kispatak: Nagyon Boldog Születésnapot!!! :)
Kép
Vendég

Kubu, gumicsizmás Marci kép beszarás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Kispatak boldog születésnapot!!!!!Kép

Maccs
vörösmacska

Hahó!

Még egyszer köszi mindent, és a kóborló is felhívott!

Breki: ez a macsek haláli, köszi-köszi!

üdv kispatak
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajti!
hiányzol!

Vki küldje át a Titok c. könyvet,eltünt! :cry:

Kispatak!
megkésve bár,de törve nem Boldog születésnapot!
vikus82

Hozok egy pár fotót Albert babáról!

Kép

Kép

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Avarka,
rajtad a világ szeme ma!!!! Úúúúgy várlak a számmal!!!!

Borsó, Mia,
drukk a ma reggeli jóóó hírekért, gyertek majd!!!
tegnap mindketten nagyon ügyesek voltatok!
Borsó előtt le a kalappal, betegen, altatás nélkül ezt végigcsinálni :shock:

Sajtikám,
rengeteget gondolok rád!
Töltődj fel jól lelkileg főleg...sok-sok program apával, farsangi bulik, aztán jön a gyönyörűséges tavasz, és a természet ébredésével benned is újraébrednek a vágyak...
Nagyon várunk vissza!!!

Kubu,
Marcis képeket nézegetve valahogy sosem bánom hogy mégis fiú lesz a miénk is :D

Csajszik,
köszönöm mindenkinek a kocsi és pocakdicsiket, simizte ám a lelkem rendesen!
S-nél is menden rendben volt, űberszuper lett a cukros vv-m, csak vasat kell szednem mától, mert kissé vérszegény vagyok.
Nimródunk szokás szerint produkálta magát a dokinénihez, így egy normális fényképet se lehetett készíteni róla :lol:

Kép
judit0713

Vicky,
köszi a képeket!

Mieza,
nagyon szépséges a kisfiatok.. sőőőőt, nem is éppen kicsi!!!

Kép
judit0713

mieza
gyönyörű szépséges fiatok van, gondolom te is nem győzöd csodálni a kis drágát....

avarka
nagyon siess mert izgulunk ám értetek.

judit
örülök hogy minden rendben van Nimróddal.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek

Zsu, a halolaj és az Omega 3 nagyon röviden:
pozitívan befolyásolja a placenta keringését
segíti a tejmirigyek fejlődését (ez majd később kell)
jelentős szerepe van az egészségmegőrzésben
immunerősítő hatással rendelkezik
megelőzhető a szülés utáni depresszió (ez is későbbre lesz jó :)
az agyvérzés és szívinfarktus megelőzésére ideális, mivel tágítja a vérereket és lassítja az elmeszesedésüket

Zsuzska, mehettünk volna együtt vásárolni ha előbb eszünkbe jut, de ezek szerint egyre gondoltunk ;-) Igen pénteken ismét randi a bmc-ben. Esetleg jön még valaki előreláthatóan?

Ann, ez nagyon nehéz, ez a "na és?" dolog amit kérdeztél. Én azt gondolom, hogy arra akar célozni ezzel (amit amúgy a pszicho dokim is magyaráz csak nehéz felfogni) hogy van élet a probléma mellett is és nem szabad annyira egy dologra feltenni az embernek az életét. Az én esetemben például 3-ik éve szenvedek, sírdogálok, kesergek azon, hogy nincs már meg a petevezetékem, jajajajajaj, nem lehet soha a szerelmünkből természetes úton baba brühühüm és ezen sírdogálok, megkeserítve az életünket. Holott ezen segíteni már nem lehet, nem nő vissza (ezt már ezerszer elmondta sok mindenki férjem, doki, én magamnak de mégsem tudtam tovább lépni). Erre lehet ez a válasz, hogy: NA ÉS? Nincs petevezeték, és akkor mi van, megyünk tovább van segítség. Ott a bmc, erre szakosodtak, hogy nekem segítsenek. Na és ha nincs petevezeték? Rám van írva? Nem nincs rám írva az agyamban dőlt el, hogy én emiatt szomorú fogok lenni mert ez borzasztó dolog (persze borzasztó is) de van élet ettől függetlenül, teljes életet lehet élni, van lábam, van kezem, van egy szerető féjem stb., és van bmc. Én így értem ezt és ezért másoltam be, hogy hátha másoknak is jelenthet ez valamit, hogy mennyi jó dolog van, amit fel kell fedezni és nem szabad a problémánál leragadni, mert akkor nem lép tovább az ember csak kesereg csak szenved és forgolódik a saját kis büdös levében. Privátban ha érdekel még rengeteget tudok erről írni, mert végre végre én úgy érzem, hogy ezen most át tudok lépni, nem egyedül külső segítséggel (de ezt nem szégyenlem) és rengeteg idővel és türelemmel de úgy látom most menni fog.

Lukácsné, úgy legyen ahogy leírtad, hogy Zsuzskával zebra társak legyünk :)
Mindenkinek köszi a biztatást az induláshoz. Reggel megvolt az első Gonal szurink, csupa kék a hasam a tegnapi is bekékült meg a múlt heti is amikor kiborult a kedvesem az is randa, de nem baj, túl leszünk rajta és majd megint szép lesz

Mia, kisborsó mindkettőtöknek gratula a petesejtekhez, nagyon ügyesek voltatok. Kisborsó, hát Neked még végképp, komolyan egy igazi hős vagy, altatás nélkül, én tuti elájultam volna, igaz így is mindig a határán vagyok, annyira félek a műtétektől. Várjuk a híreket, hogy mennyi randi sikerült.

Avarka, várjuk a híreket Tőled is.

Kispatak, roppantul örülök, hogy megérkezett az a telefon amit vártál
Kubu, vonatos kép nagyon édes, gumicsizmáson jót nevettem
Lujzici, drukk a holnapi kezdéshez
pannik
Budapest

Ann-nekem is van egy golden retrieverem és Brúnónak hívják,most volt valentin napkor 10éves,imádom!
pancsi790204

Morgen! :)

Mieza!
Albert baba nagyon nagyon káprázatosan szépséges :D
Vicky!
Köszi a képeket :D

Navikám!
Mit mondjak? mikor a kezdeti ijedtség kiment belőlem, akkor az volt az első gondolatom, hogy szó szerint ahogyan írtad pár nappal ezelőtt :D Nagyon bevált jósnőm vagy :D
Majd számlázd ki most már :D

Pannik!
Örülök, hogy minden rendben ment, és hogy végre szúrjátok a Gonalt és a Luvit is :D
Minden szuper lesz :D
Zsuzskával zebratársak vagytok és kész!!!Ez a sikerszéria most!!! :)
Mikor beszéltünk, akkor hmmm kb fél perce léptem ki Tanár Úr irodájából? Hát még elégé meg voltam ijedve... :oops: :oops: :oops: Megmondom őszintén, főleg azért, mert mikor Tanár Úr behívott, és beléptünk az ajtón, Lac annyit súgott oda, hogy ne nagyon törjek össze majd! ...és ezzel nem tudtam mit kezdeni...aztán jött, hogy K sem volt kicsattanóan boldog a számok láttán, és szó szerint halálra voltam rémülve, hogy most akkor mi lesz!!!!!
De mikor már kiléptünk a BMC kapuján, már fülig ért a szám és nagyon örültem :D

Sajtikám!
A táblázatban ahogy megláttam a feliratot a soromban, hogy SIKERÜLT!!! ...hááát, könnyeket csaltál a szemembe :D
Remélem, sikerül napról napra egyre inkább magad mögött hagyni a múltat, és hamarosan jössz a pozitív teszteddel!!! Tudd, hogy nagyon várunk!!!!! :)

Kubu!
Gyerkőcök továbbra is tünemények :D
Valami hihetetlen édes Marci abban a gumicsizmiben :)

Kispatak!
Utólag is nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok, és szívből örülök, hogy fiacskád is felköszöntött!!!! És kívánom, hogy egyre gyakrabban adjon életjelt magáról, és sűrűsödjenek a találkozások!!! :)

eszter82
Budapest

Pancsi!
Nekünk is goldink van :D Sami!!! Zabbantani valóak... :D

eszter82
Budapest

Borsó, Mia!

Gondoltam Rátok sokat tegnap, mikor ott voltunk, de megmondom őszintén, annyira nagyon nem vagyok ilyenkor energia adó, mikor ennyire ideges vagyok, hogy nem akartalak nyomasztani Benneteket!
De gondolatban ott voltam!!! :D
Kíváncsian várom a jó híreket tőletek :D

eszter82
Budapest

Kahlan!
Nagyon helyes a kutyitok :D
És tök szuper ez a sulis eredmény!
Drukk a továbbiakhoz is :D

eszter82
Budapest

Avarka: nagyon drukkolok,remélem szép magas HCG-vel jössz hozzánk :D :D :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lányok,Albert baba elképesztően szép!!!!! :D :D :D :D
Leveszem a mintát róla ;)
Vendég

Kisborsó,Mia-várjuk a randik eredményét :lol:

Avarka-tőled meg a giga hcg-t :lol:

Csajócák,holnap megyek vv-re,3. napos hormonokat,nagy rutint néznek.Elfelejtettem megkérdezni,h ez éhgyomros.Szerintetek?

Pancsi
pancsi790204

Bocsi, most csak Pancsinak.
Én is megyek holnap. Nekem is teljes vérkép lesz. az éhgyomri.
franci

Tényleg lányok,ha megvannak az eredmények a biológustól,gyertek gyorsan mesélni!!! :)
Vendég

Eszter! Nagyon örülök :D
Húú, már kezdek megijedni magamtól :oops: :lol:
Nagyon szorítok, azaz már az egész család!!! :wink:

Béku, a'sszem ezzel a mintavétellel elkéstél :wink: na nehogy már a kislányod olyan legyen, mint egy kisfiú! :D max. olyan szép!
Amúgy Albert baba tényleg szuper helyes!

Kép
Kép
navared
Szfvár

pancsi: Szerintem igen, de én már régen voltam ilyenen.
vicky79
Budapest III. kerület

Franci,Vicky-köszönöm
pancsi790204

Navi: persze,természetesen a szépségéről veszek mintát ;)
A kis egyénisége már úgyis megvan,mint láttuk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pannik, kezd bennem is kristályosodni a "Na, és" dolog. Csak valahogy mindig leblokkolok ha a következőre gondolok: 37 éves leszek, és még nincsenek gyermekeim ,pedig milyen régóta szeretnék már. Hogy lehet erre azt mondani, hogy: "Na, és? "
Hittel és bizakodással telve, hogy nem lesz ez mindig így. De gondolom a lényeg az lenne, hogy se ne a múltba se ne a jövőbe ne tekintgessen az ember, hanem a jelenben érezze magát jól az ember és tudja mondani, hogy "Na és." Valami olyasmi lenne a lényeg, hogy "Van élet a lombikon túl is"? És hogy: "Van élet a görcsös gyerekakaráson túl is?"
ann74

azt elfelejtettem az előbb, hogy csináltam ma tesztet...és mind a 3 félén látszik rendesen :D
olyan jó látni... azóta már vagy százszor megnéztem... :D

eszter82
Budapest

Béku!
Neked a vv napi teszt mennyire volt erős? és mikor lett giga durván nagyon határozott vonal?

eszter82
Budapest

Eszter: látod-látod! :D
Nincs ott semmi hiba :)
Vendég

Ez most MIND Avarkáé,és a mai jóhíreké,amik a biológusoktól jönnek :D :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?