Szép jó napot kívánok mindenkinek!
Én is jelentkezem. ne haragudjatok, hogy így eltűntem... Tegnap mikor hazaértem jártányi erőm nem volt.
Kriszto, Emerenc, Parane: Szuper hírek! Akár menniy melóm volt, rengeteget gondoltam rátok! Hajrá petikék! nagoyn szorítok, hogy holnap az összes babóca visszaköltözhessen.
Momelcsi: Nagyon sokat gondolok ám rád is. Hogy bírod ezt az állandó időjárás változást, és a rontokat. Hát nagyon nem irigyellek! Kitartás! Már csak 7 nap, ha jól számoltam.
Szélkisasszony: Nagyon drukkolok Szélúrfinak is a szuper eredményekhez! Azon gondolkodtam, hogy mekkora kiszúrás, hogy ma kell leadni a katonákat, de csak holnap tudjátok meg az eredményt. vagy esetleg telefonálhattok ma délután?
Bari: ez a kineziológus nem hangzik túl jól. Megmondom őszintén, én sem tudtam, hogy mifán terem ez a foglalkozás, de így, ahogy elmesélted, nem lett kedvem megismerkedni vele közelebbről.

Én sajnos az ilyenben nem hiszek.
Nyuszi, Nene: Ti hogy bírjátok a frontokat? Gyerkőcök ilyenkor ficánkolnak nagyon?
Ági: Nagyon édesek a gyerekek! És, minden elismeréésem a TIéd/Tiétek. Én valószínű nem bírnék el kettővel sem egyszerre.
További szép napot kívánok mindenkinek!
Pusza: