A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági
Szia,látom kicsaltalak a zugból :) Gyermekek gyönyörűek.És már mindjárt három évesek :) hogy telik az idő. Leslek ám az iwiw-en Titeket! :lol:
Nekem Te egy hős vagy,és azért ajánlom a 3-as ikreket várókat hozzád,hogy merítsenek erőt a Te példádból.Puszillak!
parane
Köszi,szörnyű volt,amin keresztül mentünk. :(
katapetra
Jobban vagy?
kriszto,emerenc
Csak pozitívan,minden oké lesz.

szurikáta
szurikáta56

Igen ahogy van időm, úgy gépezek. Bár most a manók itthon vannak betegen. Sajna a bölcsi ilyen, de szerencsére jól eljátszanak egymással.

szuri!

köszönöm szépen. Mártival is folyamatosan telefonálunk. szegényke jól kivan. :-) de hát ezt akarta! :-) Én megértem mit érez most. .-)

Nyugodtan, ahogy erőm és időm, és a memóriám engedi segítek mindenkinek. Tudom, mennyit jelent hasonló sorsú emberekkel beszélni.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Hó reggelt mindenkinek :shock: azért a hóból is megárt a sok így március elején :evil:

Ági, gyönyörűek a gyerekek! :wink:

Parane, Emerenc, Kriszto remélem jó hírt kaptok és hoztok nekünk :wink: Nagyon drukkolok mindannyiótoknak :wink:

Pusza

bari6

Ági, én is gratulálok gyönyörű gyermekeidhez, nem semmi!!!!! :D
Egyszerre 3 babával, majd gyermekkel, és hol van még a kamaszkor? :wink: További sok sikert kivánok nektek!

Szurikám: köszönöm sokkal jobban vagyok, most inkább olyan befőtt szindrómám van...magyarul semmi, néha érzem a pocim, de nagyon picit...DE igyekszem nem keresni a jeleket, ahogy irtátok, mert akkor pokollá tenném ezt a két hetet, ami nagyon fontos, hogy nyugalommal teljen!
Te drága, hogy vagy? remélem egy cseppet jobban! puszillak

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Katapetra! Köszönöm szépen. kamaszkor???? :-( Előszőr a dackorszakon legyünk túl.......

Hóról annyi Viktorkám este közölte, hogy de jó esik a hó jön a télapó!! :-)

Ági28

Ági!

Hát tüneményes mind a három gyermeked! hogy bírod a három kossal? Ha kibírjuk még három hétig, mi is két kossal leszünk megáldva, és mindenki csak rémisztget minket :wink:

Na, lányok, percenként frissítek, hogy mi az újság embrió fronton!!!

KépKép
momelcsi

Melcsi hát nagyon is kosok sajnos. sokszor, főleg amióta dacolnak,, még rosszabb. sajnos volt egy rosszabb időszak, amikor nagyon nagyon sokat sírtam. De most épp egy nyugodtabb korszak van. Viktor szerencsére kicsit már lenyugodott, Most a Krisztián nagyon gáz. A kislány meg kislány, ő inkább csak nyafogós. :-)

Ági28

jelentés a petikékről:
...sajnos kicsit elszomorodtam...mert a szupersperma nem volt annyira ügyes mint ahogy vártuk. Kálmán azt mondta hogy határéréken volt a mozgékonyság, de azért hagyták természetes úton megtermékenyülni a petesejteket.
így a 10-ből 4 termékenyült meg és abból 2lett szép, a másik kettő nem.
holnap reggel telefon hogy mi a helyzet, és hogy mehetünk-e vissza értük. Nagyon bízom benne hogy IGEN!!!

addig bemegyek dolgozni, mert itthon begolyózok....

többiekről mi hír?
parane
Budapest

Nekünk is holnap telefon, hogy osztodik e rendesen....
nagyon kedves és aranyos volt a Kálmán, mondta, hogy nagyon örülnek neki! Szépen megtermékenyült.
Én is csak reménykedni tudok!
Most takarítani fogok!

kRISZTO??????

drukk!!!!!
emerenc

Parane, DE az a kettő, viszont szép, és nem lesz baj velük....biztosan nem hitegetnének...D-ékre nem ez a jellemző :D, de ez igy van rendjén! Továbbra is nagyon drukkolunk! Simi

katapetra

Emerenc! Kis egyszemke is jól van.....ez megnyugtató! Tényleg ő lesz a ksi befutó :) Azért csak óvatosan a takaritgatással....puszi

katapetra

Sziasztok!

Emerenc! Annyira jóóóóó! Szuper.

Parane! Minden ok lesz, holnap vissza is kaphatod majd őket, meglátod!!!!!!!!!

Ági! Gyönyörűek a gyerekek! Juj, még a dackorszak nehézségeivel együtt is irigykedem..:oops:

Nálunk felemás a helyzet! Az egy "tökéletes" petesejt nem termékenyült meg. DDDDDDDDDEEEEEEEEEE 4 petike szépen beérett és ma meg is szúrta őket Kálmán. Holnap telefon!
Valahogy jobban érzem magam, mint tegnap. Nagyon bízom benne, hogy 2-3 de ha nem, akkor 1 is, de megtermékenyül, hiszen eddig "mindig" (szóval azzal a két alkalommal) megtermékenyültek... szóval szeretik aput, ők is! :wink:
Azt mondta Kálmán ha holnapra lesz, vissza is kaphatom, és azt mondta ő örül ennek, mert nem lesznek sokat csészében... :shock:
Nagyon-nagyon izgulok, de sokkal pozitívabb vagyok, mint tegnap!!!
Még egy pincuri szorítást kérek holnapig, csak sikerül már nagyon-nagyon megszeretniük egymást....

Később jövök, visszaolvasok, mert nagyon el voltam foglalva magunkkal, szégyellem is magam... :oops:

Puszi csajok!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Emerenc!

Kééééépzeld én is most kezdek takarítani... hiába fel kell készülni a kímélő életre, jobb ha rendben van a ház! :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto...örülök, hogy jobban vagy, a takaritással te is óvatosan!
Éssssssssssssss, nagyon-nagyon szoritok a NAGY lamour-ért!!!!!!
Puszi

katapetra

Húúú, nagyon örülök mindeannyiótok eredményének! :lol: További jó szerelmeskedést az ifjoncoknak :lol: ha így folytatják tuti befutók lesznek :wink:

Használjátok ki ezt a napot, amire csak tudjátok,mert 9 pihentető hónap következik :wink:

bari6

emerenc!!!

annyira szuper! nagyon örülök neki! látod megmondták...egy terhességhez egy petesejt kell!

kriszto!

nagyon szorítok Nektek is! ha már bizonyítottak akkor most is bízni kell bennük hogy tudják a dolgukat :wink:

holnap találkozunk!
parane
Budapest

Kriszto, Emerenc, Parane,

Ezek szuper hírek :lol: :lol: :lol:
Csak így tovább petikék, és nagyon szeressétek meg egymást, hogy holnap mindenki újra anyukájával lehessen a pocakban :D

Mindenkinek mennek a drukkok.

Ági,

Hát csuda édesek a gyerekek. Minden elismerésem a Tiéd, biztosan nem lehet egyszerű, de ahogy talán pont Te írtad, hogy mi akartuk ezt, hát akkor örüljünk neki :)
Én nem bántam volna, ha ketten vannak, de azt hiszem, hogy nekem egyelőre éppen elég az egy pocaklakó is :wink:

Katapetra,

Nagyon jól teszed, hogy nem keresed a tüneteket, mert tudod azzal csak magadat kergeted az idegbe, így sokkal jobb, hogy próbálsz nyugodt maradni. Ügyi vagy :D

Momlecsi,

Miért ne bírnátok ki? Eddig is olyan ügyes voltál, a gyerkőcök meg olyan szófogadóak, és hallgatnak a mamájukra, szóval menni fog az :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto, Parane, Emerenc!

Nagy-nagy gratula!!!! Szuper hírek!!! Szorítunk holnapra és azután is! Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön.

Bari: hát olvasva a tegnapi "kezelést" elbizonytalanodtam. Te mennyire váltál hitetlenné? Úgy értem vissza mész? Reggel, mikor havat lapátoltam eszembe jutottál, hogy vajon most is olyan lelkes vagy-e?

Ági: hát tündérek a lurkók! Gratulálok hozzájuk!

Momelcsi: kitartás. eddig is olyan szépen ment, ügyesek vagytok mindannyian. És most itt a lehülésre ne is akarjanak kibújni a babók.

Katapetra: te befőtt. Remélem, hogy két cseresznyemag van a pocakodban és jól eltetted őket. És kb Karácsonykor olyan finom a befőtt, kompót, akármi. :wink:
szélkisasszony

Szép jó napot kívánok mindenkinek!

Én is jelentkezem. ne haragudjatok, hogy így eltűntem... Tegnap mikor hazaértem jártányi erőm nem volt.

Kriszto, Emerenc, Parane: Szuper hírek! Akár menniy melóm volt, rengeteget gondoltam rátok! Hajrá petikék! nagoyn szorítok, hogy holnap az összes babóca visszaköltözhessen.

Momelcsi: Nagyon sokat gondolok ám rád is. Hogy bírod ezt az állandó időjárás változást, és a rontokat. Hát nagyon nem irigyellek! Kitartás! Már csak 7 nap, ha jól számoltam.

Szélkisasszony: Nagyon drukkolok Szélúrfinak is a szuper eredményekhez! Azon gondolkodtam, hogy mekkora kiszúrás, hogy ma kell leadni a katonákat, de csak holnap tudjátok meg az eredményt. vagy esetleg telefonálhattok ma délután?

Bari: ez a kineziológus nem hangzik túl jól. Megmondom őszintén, én sem tudtam, hogy mifán terem ez a foglalkozás, de így, ahogy elmesélted, nem lett kedvem megismerkedni vele közelebbről. :-D Én sajnos az ilyenben nem hiszek.

Nyuszi, Nene: Ti hogy bírjátok a frontokat? Gyerkőcök ilyenkor ficánkolnak nagyon?

Ági: Nagyon édesek a gyerekek! És, minden elismeréésem a TIéd/Tiétek. Én valószínű nem bírnék el kettővel sem egyszerre. :oops:

További szép napot kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Szélkisasszony: jót derültem a kommenteden..igen valóban próbálok befőttkedni, de jövő7 tuti sajtkukac időszak lesz!
Remélem jót mondanak a mai produkcióról :D ..... :wink: Drukk

Mné? hogy vagy? nem nagyon irtál magadról...remélem pocaktéren is minden rendben...holnap uh? vagy ma is lesz vérvétel? puszi

katapetra

Sziasztok,

rég jártam itt, már nem sokan emlékeznek rám.

Szurikám,
szegény drága, ez szörnyű, gyors felépülést kívánok!!!! Renike lelkileg hogy viselte??? az én nagyimnak is volt autó balesete akkor 6 éves voltam és máig kísért az emlék.....figyeljetek rá, mert rajtam se látszott semmi csak évekkel később jött ki....

Emerencem,
DRUKKOLOK neked, a picurkád most beköltözik 9 hónapra!!!!!
Jól emlékszem h te jártál akupunktúrára? Cérnásra? a férjem jövő héten kezdi ,én meg majd nyáron a következő stimu előtt.

Kisgabikám,
csak a légzésfigyelő miatt akartam mindenképpen írni neked....nagyon ritka h egy babával baj lesz, de mi vagyunk az elő példa, hogy igenis lehet.....Domi a legzésfigyelő miatt él még....6 hónapos koráig soha nem riasztott, majd akkor egyik napról a másikra éjszakánként élfelejtett levegőt venni, volt olyan h egy éjjel 8x.....ezért nem is írtam akkor, mert nem akartam senki ezzel rémisztgetni...már kinőtte és jól van és a legcsodálatosabb kisfiú a világon!!!!
ha nekem ikreim lennének akkor is külön altatnám őket és biztos h lenne légzésfigyelőjük. Nem akarlak megijeszteni csak gondoltam leírom h a bölcsőhalál sajnos valós dolog.....

Ági,
milyen tündériek a gyerekek! Le a kalappal én még Domival is küzdök rendesen! :D

puszi mindenkinek és ismeretlenül is drukkolok!

Reni

Kép
rencsi79

Szia Rencsi!

De jó, hogy jöttél! Jaj de jó, hogy Domika már jól van! Istenem szörnyű lehetett!
Sima akupunktúrára jártam-járok. Egyszer használatos tűkkel.
Nekem nagyon sokat segített, igaz a petesejteket nem sokszorozza és nem fiatalítja meg. :wink:
Tehát terveztek kistesót! :D Nagyon szurkolok hozzá! :D
Majd gyere gyakrabban! Te is dobhatnál föl képet! :D
emerenc

Mné: sajna csak holnap tudjuk meg az eredményt. Addig meg megy a körömrágás. Köszi a drukkokat.

Katapetra: ma ilyen pihent vagyok. :D
Köszi neked is.
Remélem, jó sok katona vonult ma be.. vagy ki? Kép Kép Kép

Csuti: ezt neked találtam. :D
Kép Kép Kép

És mindenki kap egy ilyet is tőlem: Kép

Akinek pedig már van ilyen, annak pedig ezt küldöm: Kép

Bocsi, olyan jókat találtam. :oops:
szélkisasszony

Hú, lányok, mennyi minden történt, míg aludtam.
Örülök Krisztó, hogy lelkileg ma már jobban vagy, valamelyik fiú szokta mondani, hogy a másnap megszúrt peték jobbak szoktak lenni.
Emerenc, örülök, hogy egyetlenke szépen fejlődik, Parane pedig ne bánkódj, hogy nem lett 10-ből 10. Így is pont elég a transzferhez.
Mindhármotóknak nagyon drukkolok továbbra is, hogy holnap minden rendben legyen, és gyeretek az eredményekkel.
Mné, neked is holnapra egy kalappal, remélem kicsi manódat végre megpillanthatod.
Szél családnak pedig, hogy minél jobb és erősebb legyen az eredmény!!!!!

Ági, nem dobtál fel nagyon az írásoddal, de csak megbírkózunk majd a gyerekekkel. Ennyire befolyásolná az embert a csillagjegye?

Kismamiknak pocisimi, és pihenés!!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Csajok, sajnos Csutink kórházban van :( Ma már a víz is kijött belőle. Hívta Déviszt, aki kórházba irányította. Most üzent, már a 2. infúzió csöpög le neki, de nem fehérje,hanem hányás elleni. Még mindig rosszul érzi magát, ill. hiányzik neki nagyon a zura. Ja a folyadék 2x annyi a pocijában mint pénteken volt :?
A lényeg,h most jó kezekben van és vigyáznak rá. Ha van friss infónk, akkor jövünk felváltva TakaKrisztoval :lol:

Kép

bari6

Szegény Csuti! Annyira sajnálom. Remélem, nagyon hamar túl leszel rajta és megint a Kispapával lehetsz. Jobbulást Neked!!
szélkisasszony

Csuti drága: Jobbulást! Remélem, hogy hamar rendbehoznak a Kórházban, és mehetsz haza pihenni.

Nekem megjött a mai vérvétel eredményem. 1101 lett. Nem tudom, de ez még mindig nagyon kevésnek tűnik. Vajon miért van, hogy nálam nem duplázódik az érték, és hogy a kb 7 héten ilyen kevés, holott a 8-10 héten éri el normál esetben ez az érték a maximumot? Nagyon sokat töröm ezen a fejemet. Remélem, hogy nem valami fejlődési rendellenesség miatt van ez. Elméletileg holnap látszik már az UH-on. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már!

Mné
mné

Szegény Csuti!!!! :( Jobbulást kivánok!!!!!

Mné, szerintem csak tényleg annyi, hogy később ült a bele a pocidba, nagyon szoritok holnapra!!!!

katapetra

jaj, Csutim, jobbulást nektek! Remélem, ott a fehérjebevitelre is figyelnek, ha már szegény nem tudja szájon át fogyasztani.
Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb kijöhessenek egészségesen.

Találtam egy aranyos képet, felhívom a figyelmet, NEM én vagyok! (sajnos)

Kép

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Csuti, jajjj, gondolom fehérje infúziót kap, jobbulást mind a négyüknek!

Mné, nagyon izgulunk érted holnap. Hányra mész? Reméljük a legjobb hírekkel jössz, de ami biztos, egyre inkább megkapod a végső választ, így nem kell majd bizonytalanságban lenni, ez a legrosszabb....

Rencsi, jó hogy jöttél. A mi kislányunk éppen két napja alszik, nagyon visszafogott. De ez így megy. Két nap alvás, 5 nap bugi. Nem tudom, hogy a frontok hatnak-e így rá, ezt még nem figyeltem meg.

Kriszto, Emerenc, Parane, hajrá, mindjárt péntek!!!

Bari, nem emlékszem :oops: , de írtál erről a cérbás dologról katonaság javítás végett? Tehát a részleteket, mert bevallom, én nem tudom mi ez, de érdekel... :oops: Megteszed, hogy írsz egy picit?! Köszönöm

Többieknek is üdv :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Reni! Nem irigyellek szerencsére nálunk csak téves riasztások voltak. De az elsőnél úgy fordítottam hátára a kislányt, és csaptam be az ágyba, hogy szegényke csak pislogott, hogy most mi a bajom... :-)

Melcsi! nem azért írtam, de sajna nekem még makacsak is, ezt tőlem örökölték. Úgyhogy belőlünk ne indulj ki! És ezt leszámítva tündéri nyugodtak a gyerekeim. Mindenki azt mondja. szerintem csak velem ilyen rosszak. :-)

Ági28

Anno én is jártam cérnabeültetésre. utána jöttek a manók. :-)

Ági28

Sziasztok!

Helyzetjelentés: egy darabig a nyíregyházi kórház vendégszereteté fogja élvezni...Most fog lefolyni a 3. infúzió, de már mellette is volt róka koma :?
Volt UHU is és 3 életképes 14mm-es embrió csücsül a pocakban. Szívhangról nem mondtak neki semmit, de ha már életképesnek mondták, akkor nagy a valószínűsége,h már az is van... Sajnos a víz 78mm a pociban és továbbra is nagy a petefészke.
Ami a fehérje infúziót illeti, megemlítette az egyik dokinak és azt mondta neki,h tudja,h mi a dolga....Még nem kapott, de mondták,h ennie kel.... :shock:

Pusza

bari6

Sajnos, anno Dévai nekünk is említette a túlstimu veszélynél, hogy nem szívesen adják az infúziót, mert nagyon drága. Nekünk fel is írt receptre 5db-ot, ami 50ezer lett volna, ha gond van. Mi vittük volna a kórházba, a Jánosba.
Remélem, azért, ha úgy ítélik, fog kapni.
Korábban Kata volt túlstimuval a Jánosban, és nem kapott, miközben a szobatársa meg igen.
Talán rámenősnek kell lenni???

KépKép
momelcsi

Sziasztok,

előbújok én is a zugból...

Csutika miatt jöttem. Szerintem nagyon kéne neki a fehérje infúzió!!! Ha ennyire nem marad meg benne semmi, akkor még folyadékot sem tud inni, nemhogy fehérjét enni... Nem lehet esetleg Dévaival iratni és elküldeni neki??? Ahogy Melcsi is írta, én is voltam a Jánosban túlstimuval. Mellettem egy BMC-s csajszi volt, nála is 3 picur fogant. Ő nem volt hajlandó semmi fehérjét enni (no comment...), viszont napont 2!!! fehérjeinfúziót kapott. Én nem kaptam semmit... :o(
Nem tudom Csuti tud-e netezni, de azárt leírom, hogy a mellettem lévő csajszinak végül leszívták többször a hasából a folyadékot, de azt mondta, hogy nem volt vészes, inkább megkönnyebbült tőle. És még egy tanács. Nekem mérni kellett a bevitt és kiürített folyadékot, hogy ellenőrizni lehessen a folyadék-mérleget.
Csutika tartsál ki, minden rendben lesz!!! Ha esetleg van valami kérdés, és tudok segíteni, akkor szóljatok, próbálom most majd követni az eseményeket.

Melcsike, hiper ügyes vagy!!! Már majdnem a 35. hét??? Nem semmi! ;o) Ügyes ez a kis páros már most! Egyébként a kosok okosok! ;o)

Nagy drukk mindenkinek!
kkata23

Csuti nem kapott receptet (az első lombiknál én is kaptam) és ráadásul vidéken van kórházban. Lehet hülyeség, de az is elképzelhető,h a kórház nem tart... :roll:

Holnapra a 3 gráciának: Kép

Cérnabeültetésről van videó http://www.youtube.com/watch?v=fK2XPtW7fIs ill. pont a mostani HelloBabyben is van róla cikk. :wink:

Ami a kineziológiát illeti én nem vagyok egy hű de hívő. Hiszek valamiben, de vannak hitetlen gondolataim. Igen, ennek ellenére is tudok pozitív lenni :wink: Szóóóval, azért is mentem el,mert a kineziológia akkor is tud segíteni,ha nem hiszünk benne. Történtek olyan dolgok, amik még engem is meggyőztek, szóval annak ellenére,h volt pillanat mikor komolytalanul elnevettem magam, nem hókusz-pókusz az egész :wink:

Puszkó és szép estét mindenkinek!

Bari

bari6

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szélkisasszony 2011.03.03 20:46-kor.
szélkisasszony

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Csuti miatt most beparáztam. Nagyon remélem, hogy jó kezekben van és a doki tényleg tudja, hogy mi a dolga. Aggódom....
Csuriban az összes mindenem értetek Csuti!!!!

"A három gráciának" nagy-nagy drukk!!!!!
szélkisasszony

bocsi, kicsit megkavarodam... :oops:
szélkisasszony

Igen, én is azért írtam, hogy Dévaitól kéne receptet szerezni, és valahogy eljuttatni Csutinak. Egyébként simán lehet, hogy nincs a korháznak fehérjéje, mert ez egy nagyon drága cucc.
Velem is közölték, hogy képzelem, hogy ilyet akarok, hiszen drága... Csak akkor azt szeretném tudni, hogy hova is fizetem, azt a nem kevés TB-t?!
kkata23

Csuti! jobbulást Neked!!

Krisztó, hidd el a 4 HŐS megmarad! :)

Emerenc, Parane, hajrá, mindjárt péntek!!!

Mné, szerintem semmi gond nincs. Szépen emelkedik és ez jót jelent. holnap már baba is lesz. :)

Bari, egy napon megyünk D-hez, igaz én 11-re, de lehet mire te jössz, még ott leszek... :? És ebből következik, hogy eggyütt is babásodunk áprilisban... :roll:

Szurikáta, remélem jobban vagy már!!!!
Vendég

A kórház, ha akarja, meg tudja rendelni sürgősséggel a fehérje infúziót.....
Vendég

Holnap amint tudok beszélek Csutival és ha kell, akkor Kriszto tud iratni fehérje infúziót és max. feladjuk postán :wink: de sztem nem lesz gond. Szerzett magának egy dokit, akinél már születtek lombikos 3-as ikrek, csak a doki ma pont nem dolgozott. Holnap megy Csutihoz és sztem lesz valami új fejlemény. :wink:

Kata, te hogy vagy? Mi van veletek?

Kretty, de jó lenne találkozni :lol: Nektek mikor jár le a 3 hónap?

bari6

Sziasztok,
Én is szurkolok Csutinak és mindenkinek, aki babát szeretne. Titokban szoktalak benneteklet olvasni.
Néhányszor írtam ide a fórumba a héten. Én a Forgácsba járok, és sajnos az 1. lombikom nem sikerült. Viszont a decemberi időpont előtt be szeretnék vállalni egy fizetőset nyáron. Csak az a problémám, hogy nálunk a párommal van a baj (1mill./ml) és olvastam valahol, hogy nyáron állítólag romlik a spermakép. Szerintetek van értelme nyáron megpróbálni, vagy inkább várjam ki a decemberi időpontomat? Előre is köszönöm a segítségeteket.
szil81
Budapest

Szil, én csak a saját példámból tudok kiindulni, a férjemnek januárban és februárban sima lombikra elegendő lett volna, július végén, mikor a lombikunk volt, meglepődtem, mikor a biológus közölte, hogy csak ICSI-re lesz jó. Szerencsére 2 sikerült, és Ők vannak a pocakomban.
Ezek szerint nem gondoltad meg magad, hogy elmenj Dévaihoz. Bár a Forgách-ról is sok pozitív dolgot hallottam, és ha bennük bízol, akkor maradjatok.

KépKép
momelcsi

na szép, egyötödét megtartom, de a többi négyötödöt odaadom a 3 transzferesnek holnapra és Mnének, hogy a babó ott lubickoljon a pocakjában.

KépKép
momelcsi

Szil, csatlakozva Melcsihez, ha jól emlékszem tavaly voltak egy páran akik sima lombikra mentek és ICSI lett belőle... Nekünk az andrológus mondta,h nyáron hűtsük a heréket. Vettem zselés (kb. tenyérnyi méretű) jégakut és azt szokta esténként használni. Kádba fürdeni ne üljön. Ezekkel lehet megvédeni a katonákat.
Milyen vitaminokat szed a párod?

bari6

Köszi az infot momelcsi!
Nekünk eleve csak az ICSI jöhet szóba, de ha tényleg ennyit romolhat, akkor lehet nyárra egyetlenegy katonája sem marad a páromnak:( Egyelőre azon gondolkozok, hogy kifizetek még egyet a Forgácsban, már ha van értelme a nyárinak, utána megpróbálom a decemberit és ha az se sikerül, akkor megyek a a Dévaihoz.
Azért döntöttem így, mert lehet nem érdemes össze-vissza szaladgálni az intézetek között. A Forgácsban már ismernek, tudják hogy reagáltam a hormonokra. Dévainak meg új lennék.
szil81
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?