A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nekünk még áll a hóemberünk, bár már megroggyant.
Bazé, elfogy a fa :x

Kép
vindolanda

Kaqk nyisd az ablakot, megy :wink:

Vindo fa :?
csak ki kell menned :roll:

Igen, aranyosak voltak az ovónénik, hogy szóltak :) Cicus az egyik kedvencük, az összes gondozó ismeri és szereti. Sűrűn van szeretgetve általuk :) Aggódnak a műtétje miatt is :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

én gofrit kérek :) :) légysziiiiiiiiiiiiiiiii :)

Áprilisig én nem bírom ki :( :( 15 fokot, tulipánhajtásokat,bogarak túrta lyukakat akarok látnia földön :) de még nem ássák kifele magukat :(

Hugi hívott :( Ő is elkapta és nagyon rosszul van :(

KépKép
viranka

Vera drága, kóldj üzit ha erre jársz és csinálok neked :D
vagy eljöttök családilag vagy mi megyünk családilag :wink:

Hugi is :cry: :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

csakis műtét után jó? az mindjárt itt van és nehogy már összeszedjetek vmit :) :)

KépKép
viranka

Fél 12-kor végem lett, mint a botnak...
Most riadtam meg.

Viranka, hát, a te kis tavaszias lelkedhez nem is passzol ez a március. Húgodnak jobbulást.
Milyen betegséget kapott el pontosan?

Ki kéne tápászkodni az ágyból.

Kép
vindolanda

Vindo,hányás+hasmenés :( :(
pedig túrhatnák a bogarak földet már :) a barkánk már tele van :) sárga kis kúszóvirágon is egy csomó virág kinyílt(ez vmi télvégi Nagyi szerzemény)

:arrow:

KépKép
viranka

:x :x :x

Megpróbálkozom a táplálkozással, 24 óra óta először :idea:

Kép
vindolanda

Eddig nem jött ki :roll:

Kép
vindolanda

Kértem Gábortól narancslevet meg csokit estére :roll:

Kép
vindolanda

Én is ezt kértem,narancslé nélkül :)

KépKép
viranka

Már hetek óta nem ettem tábla csokit. Bösz.ben minden nap eszek egy kis szeletet, Lottó, Szamba, Sport :roll:

Kép
vindolanda

Na, megírom az utolsó írásbeli tesztet.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Gyorsan jelentkezem, ma már megvoltunk, csak eddig nagyon zűrös volt minden nap, de most talán abbamaradt az egymásnak adogatott betegség... Szóval ma végre egy viszonylag nyugis nap volt. Meglátjuk, így is marad-e.

Majd jövök olvasni, most arra még nem volt időm.

Puszi mindenkinek, és én még ott tartok, hogy Niki, nagyon sajnálom, de én is bízom még az időben... Talán azóta jobb is lett...???

Kép
Kép
Kép
zdori

Csak életjel megint, Fruzsi bárányhimlős, Zsófi gondolom nemsokára az lesz. Éjjel nem aludtunk, remélem ma jobb lesz...

Betegeknek jobbulást!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nagy elmaradásban vagyok az olvasás terén is.

Röviden: hétvégén megnyertük a tatabányai kupát. :) Utána lebetegedett Gegi, Apa sem százas, és én is beálltam a sorba. Felső légúti kórságok. Zsozsinak egint dagadt az orrmandulája, horkol, én meg imádkozom, hogy ne durranjon be a füle. Geginek a foga is jön ráadásul.
Tegnap itt is esett a hó. :evil:

Tünde! Amit a doki mondott, helytállónak hangzik, az orrmandula/torokmandula nem véletlenül van ott, ahol van. Ha gáz van, az betegszik meg először. Persze ha állandóan beteg a szerv és más helyen krónikusan gondot okoz (lásd Zsozsi), akkor indokolt kivenni ezt vagy azt a párost.
És az is igaz, hogy ha nem muszáj, ne vetesd ki, mert az orrmandula vissza is tud húzódni kicsit.
Én nem vetetném ki a fiúknál.

Zsozsinak márc. 18-án lesz a műtét, újra kell a vérvétel, a gyerekorvosi igazolás/beutaló, és az altatóorvosi konzultáció. Oviba mindig nem jár.
Annyiszor mondtuk neki, hogy mi miért van, hogy már kész kis gégész. :lol:

Jobbulást a kis betegeknek!!! +++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Délután este még négyszer aludtam el :shock:
Kilenckor aztán véglegesen.
Vettem algophyrint is (vagy hogy írják), lement a lázam is.
Ma már jól vagyok :P

Csak Rugó a cicás zokniját keresi a szennyesben, azt akarja felvenni, ez kicsit idegtépő.
Lement rólam vagy másfél kiló, most kompenzálok 8)

Ma itt vagyok, bár Rugó miatt nem tudok lenni folyamatosan.

Kép
vindolanda

Helló, lányok,
betegecskéknek jobbulást!!!
Csak szőrmentén olvastalak Titeket, nem nagyon tudok jönni, főleg úgy nem, hogy mindenkinek érdemben válaszoljak :oops:
ez a félév is elég gáz munkaszempontból (mennyiségileg) -- amióta új a vezetőség, sokkal több lett az adminisztratív és egyéb munka :shock:

Vindo, örülök, h jobban érzed már magad. Így is maradjon.

Móni, Mesi, nagyon gondolok Rátok és a csajszikra a műtét kapcsán, sok erőt hozzá!

Tündi, sajnálom a füles dolgot a fiúknál -- szerintem orvosfüggő, ki mennyire műtétmániás, van, aki erről hallani sem akar, mások meg nagyon is. Minél több véleményt kapsz, annál jobb.
Ádi is horkol amúgy :roll:

Mesi, gratu a kupához -- nyerő szériában vagytok! :-)

Niki, nagyon szorítok Nektek, és még annál is jobban! ++++++++++

Verus, húgodnak jobbulást!

Heni, szerintem dögös vagy mindkét hajjal, de én is a hosszú barnára szavazok, nekem az vagy Te.
Képzeld, újra elkezdtem a fogyót, most nagyon komolyan veszem, nyár végéig 15-18 kilót akarok leadni. Semmi cukor, kenyérféle csak abonett (16 kalória egy szelet csak), másnaponta sport (egyelőre DVD-ről, aztán ha még jobb idő lesz, futás). Három napja egyszerűen elegem lett magamból egy fényképet megnézve.
irina

Megyek dolgozni, de előtte még Kaqk-nak akartam: szerintem fantasztikus ez a rajz, szerintem 3,5 éves kislánytól ez csúcs.
irina

Jó reggelt!

Irina hajrá!!!!! drukkolok+++menni fog szerintem. Én is elég jó úton vagyok, és a hónap végére szerintem meglesz az első cél:-) és utána még egy 5ös volna jó, de akkor már tuti nő lennék:-) :wink:

Péterke már jó lvan, szerdán megy csak majd oviba, de doktornő ma látta és azt mondja, hogy maradjon még szerdáig, biztos ami biztos.

Heni
KépKép
heni81

Panndi: miket olvasok4 oh szegény Fruzsi, és akkor gondolom Zsófi sem ússza meg. :-( Te hogy vagy? Fruzsi hogy bírja?

Irina: hajrá fogyi! Köszi Emma nevében is! :-)

Mesi: ügyesek voltatok és most már gyógyuljatok meg mind!!!!!!!

Mi jól. Reggel reggeli közben Emma közölte hogy ma Ditti nagyi megy érte és megy hozzájuk kirándulni és nagyon sokáig lesz náluk. :shock: :? Így aztán összepakoltuk a "kirándulós=ott alvós" csomagját és irány az oviba. Meglátjuk meddig tart ez a lelkesedés..máris hiányzik...ha kitartó akkor csak holnap délelőtt kapom vissza... :? :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Heni örülök, hogy jobban van Péterke :)
a minusz kilókkal meg nagyon ügyes vagy :D

Irina jó munkát neked és kitartást a fogyóhoz.
Ádó jól van?
nagyon jók a képek a a FB-ra feltettél :D

Panndi jobbulást a bégetősből a lánynak++++++++++++++

Mesi hipp-hopp túllesztek rajta és utána csak jobb lesz :roll:

Vindo ma is pihenjél
aludtál mert arra volt szükséged

Vera meglepődtem volna ha nem csokit kérsz R.-től :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk hányra mész dokihoz?
de izgi :D
egy picit irígy vagyok :oops: olyan jó látni, hallani ahogy pulzál a kis szíve :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo: hányás.. :? Pihenj, ha hagy Rugó? Ő ma otthon maradt?

Reggel láttam G-t. :D én már az autótokat megismerem, aztán Őt a hosszú hajával, de neki szerintem fogalma sincs róla ki vagyok.. :D
Emma a Boldogfalva úti oviba jár, G is szokott néha ott parkolni, már láttam párszor. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni: Pötiről fotó a vonalzóhoz???? olyan jó ott látni a gyerekeket!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni és hozott is :) :) szerencsére :)

Panndi,jobbulást Nektek :) inkább most legyenek birkásak a lányok,mint mikor Gábor már kint lesz :wink:

Irina,hajrá ügyes vagy és sikerülni fog :)

Vindo,akkor túlpihented magad?

Heni,kíváncsi vok,neked ELO beválik e :) :) de jó h. Péter jobban van :) Mi kedden megyünk vissza kontrollra ismét :? még nem meri közöségbe engedni a dokinéni,mert köhög :cry: de legalább tisztul és szakad fel neki a trutyi :) a torka persze szokás szerint nem piros :)

:arrow:

KépKép
viranka

Móni: még nem tudom, ma du-án vagy hétfő du-án. mindjárt felhívom és megkérdezem ma rendel e du-án.

KépKép
kaqk
Debrecen

Na meg is kérdeztem és rendel!!!!!!!!!!!:-) juhééééé akkor kb f5 re megyünk dokihoz és megnézem a kis pocaklakó babszemet!!! :D :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Na vonalzó mellé kép téve Kaqk :wink: :lol: a kívánságod szerint :lol:

Vera akkor most nem is dolgozol?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, itt vagyok.
Rugó leült bajkeverő majmot nézni a másik notebookon, amit a sajátjának tekint :roll:

Irina, akkor kitartást. Csak nehogy túlhúzd magad, aztán kidőlsz, mint én :roll:
Fogyókúrához sok sikert :!:

Panndi, szegények. De abban igaza van Virankának, hogy jobb most, mint G. születése után.
(De jó, már két személyre is írhatom, hogy G. :lol: )

Hát, még nem pihentem ki magamat. Mire megcsináltam a reggeli házimunkákat, csak dőltem jobbra-balra :shock:
Szerencsére lázam nincs, de álmos vagyok.
Rugó ma itthon, de elég kóma, szerencsére nem sok vizet zavar. Felkelt már hét előtt, ha szerencsém van, nyolcra kidől este. Valamennyit kell dolgoznom még éjjel, holnap viszont nyolcra megyek Bösz-be :?
Ha nem ugrálok, akkor viszont jól vagyok :D

Kaqk, hát G.nek elég jellegzetes feje van :lol: :lol:
Igen, azon a helyen ingyen parkolhat, és közel van a munkahelyéhez.

Senkiről sem tudja, hogy kicsoda. Azért integess neki bátran, hozd zavarba
:lol:

Betegeknek jobbulást!!!!

Emese, kupa 8) 8)

Kép
vindolanda

Móni: ez az! De jó látni őket! :-)

Vindo: na akkor legközelebb integetek neki 1000-el. :lol:

most volt a stahl konyhájában a kakaós palacsinta epervajjal...mmmmmmmmmm de megkívántam......még van 1 db palacsinta + mogyorókrém itthon...majd azt eszem és az epresre gondolok..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Rajz területén sajnos Rugónak mostanában esze ágában sincs azt csinálni, amit mondok neki :roll:
Egyedül kígyót szeret rajzolni meg festeni, húz egy vonalat, rak két pöttyöt a végére, és sziszeg mellé.
Nagy rimánkodásomra rajzolt egy kört, és ezzel el van intézve nála.
Mindig beleőszülök, mire valamit önszántából megcsinál :lol:

Ja, Kaqk, integess csak neki.

Mi amúgy éltünk azon a környéken három évet, G.nak ott volt az albérlete egy utcával arrébb, a Vörösmarty utcában (én kolis voltam, de jóformán ott éltünk).

A mogyorókrémtől nagyon pattanásos vagyok, így nem ehetek. De ha ehetnék, sokat ennék :roll:

Móni, micsoda vonalzó 8)

Kép
vindolanda

Rajz területén sajnos Rugónak mostanában esze ágában sincs azt csinálni, amit mondok neki :roll:
Egyedül kígyót szeret rajzolni meg festeni, húz egy vonalat, rak két pöttyöt a végére, és sziszeg mellé.
Nagy rimánkodásomra rajzolt egy kört, és ezzel el van intézve nála.
Mindig beleőszülök, mire valamit önszántából megcsinál :lol:

Ja, Kaqk, integess csak neki.

Mi amúgy éltünk azon a környéken három évet, G.nak ott volt az albérlete egy utcával arrébb, a Vörösmarty utcában (én kolis voltam, de jóformán ott éltünk).

A mogyorókrémtől nagyon pattanásos vagyok, így nem ehetek. De ha ehetnék, sokat ennék :roll:

Móni, micsoda vonalzó 8)

Kép
vindolanda

Hahóóóó :roll:

Kép
vindolanda

Én itt, nemrég jöttünk be az udvarról.
Kicsit sütött a nap, pakoltam a teraszon, hordtam le fát.
Lassan kaja jön törpHercegnek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ne haragudjatok most nem igazán volt erőm visszaolvasni....

Voltunk a tüdőgyógyásznál ma. Már önmagában az is nagy teljesítmény volt, hogy BKVval mentem a két gyerekkel egyedül, mert Pnek el kellett utaznia munkaügyben a hétvégére.
Tegnap levittem háziorvoshoz, hogy hallgassa meg és még tiszta volt a tüdeje, ma meg már újra tüdőgyulladásosan zörgött. A lényeg, hogy nálunk nem fertőzés okozza a gyulladást, hanem valószínű valami idegen test van a hörgőjében....ez lehet kicsi morzsa, félrenyelt víz...akármi.
Hörgő tükrözést javasolt a doktornő. Ezt altatásban végzik 1-2 nap kórház. Maga a beavatkozás nem jár nagy kockázattal...de azért ez az egész, hát nem vagyok nyugodt...most még azt kell kitalálnom hova vigyem.
Jövő héten neki kell látni a kivizsgálásoknak, mert azt már én is látom, hogy egyre gyorsabban esik vissza. Alap esetben egy normál tüdőgyulladás egy antibiotikumos kezelés után, ha elmúlt nem szabadna, hogy visszatérjen. Most kifejezetten mondta a doktornő, hogy nem szükséges antibiotikum és köptető sem, mert nem fog segíteni. A köptető meg csak jobban megköhögteti.
Nála mindig is gyanús volt nekem, hogy a normál tüdőgyulladás tüneteit nem is produkálja....már a köhögésen kívül.

Lelki támogatás rám fér, nagyon aggódom érte...

KépKép
KépKép
fleur

Fleur drága ez szörnyen hangzik :(
De közel vagytok ahhoz, hogy kiderítsék mi a gond. Az aggódást nem tudod kikapcsolni , de tudatosítsd magadban, hogy ez a vizsgálat Danika egészsége miatt fontos! Erről ti nem tehettek, sőt anyatigrisként továbbvitted, hogy mi lehet a gond. Ha a gyerekorvoson múlna, még nem derült volna ki semmi.
Miért kell kórházat választanotok? A doki hol dolgozik aki mondta? Ő nem csinálja meg?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur: oh ez tényleg borzasztóan! De most már közelebb vagytok a megoldáshoz. Remélem hamar túl lesztek a vizsgálaton és minden megoldódik és utána rendben lesz Dani! Kórház választás..hát ebben segíteni nem tudok...kitartás..+++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi jól vagyunk.
Tegnap voltam dokinál. Uh-n. Láttuk picurkát, a szikhólyagot a szívverését. jól látszódtak. 15mm-es, ahogy a vonalzóm is mutatja, megkaptam a 12. hétre a sok beutalót.

Emma kirándult. fürdés közben már kicsit elkeseredett, jött volna haza hozzám, de mivel Ő találta ki, kitartott. Sokat ébredt, keresett. :-( Reggeli után még a piacra sem akart menni, hanem azonnal haza jönni.
Nagyon örül, hogy itthon van. menni kéne bevásárolni, de nem akar menni sehova.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur! Ha valami konkrét kiderül, én mindig azt mondom - az eset súlyosságától függetlenül -, hogy ez jó hír! :D
Régen az egyik kollégám félrenyelt egy uborkadarabot. Állandóan köhögött tőle, mondtuk neki hogy menjen orvoshoz, mert be fog tokosodni és csak nagyobb baj lesz. Nem is tudom, hogy végül elment-e, de nagyon szenvedett.
Most már sínen vagytok, megcsináljátok a kivizsgálásokat, és meg fog oldódni a probléma véglegesen!
Kitartás drága, lebegjen a szemed előtt, hogy már a célegyenesben vagytok!
Én is sokszor elkeseredtem, mikor Zsozsival vérvételre, EKG-ra, gyerekorvoshoz, megint vérvételre, kruppos rohammal kórházba, majd vissza a kórházba, gyógyszertárba antibiotikumért, audiológiára és még ki tudja hová kellett mennünk, és még nincs vége. De megvan az új időpontja a műtétnek (III. 18.), és minden este számoljuk, hogy mennyit kell addig aludni. Most rossz, mert megint nagyok az orrmandulái, nagyon nehezen veszi a levegőt éjszaka, szívni kell az orrát, jövő héten újra vérvétel, gyerekorvos, altatóorvos... De látjuk már a végét!!!! És ez ad erőt, hogy nyugodtan és szépen végigcsináljuk az egészet. Most én vagyok tök beteg, de nem számít, első a gyerek!
Ti is túl lesztek rajta, közel van a megoldás! Itt a tavasz (legalábbis még ma), az is segít.
Ha bármi gond van, szeretnél valakivel beszélni, engem nyugodtan hívhatsz! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Még vmi rólunk. Ma vagyunk együtt 13 éve I.nal. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur!
Elhiszem, hogy aggódsz, ez így van jól, de hidd el, hogy ha túllesztek rajta, végre elmúlik ez a sok gond is. Nagyon ügyes voltál, hogy nem hagytad a dolgot és a végére jártál! Ahogy a lányok is írták már a célegyenesben vagytok!

Mesi!
Már én is nagyon várom Zsófi műtétjét. Remélem most már tényleg sor kerül rá. Szorítok!!!

Móni!
Most olvastam, hogy Grétára is műtét vár. A lényeg, hogy utánna rendbejön a kis hallása!

Vindo!
Már jobban vagy?

Irina!
Azért vigyázz magadra, ne hajts nagyon! Ádi jól van?

Heni!
Jó tanulást majd! Péterke rendben?

Kaqk!
Jaj de jó lehetett! Puszi

Kép
gica1

Kaqk!
Gratula ehhez az együtttöltött hosszú időhöz! Hogy ünneplitek?

Kép
gica1

Sziasztok!

Kaqk! Szuper! :)

Fleur! Ez tényleg nem hangzik jól, de nagyon szorítok, hogy mihamarabb legyen megoldás!!! +++++++++++++

Mi jól vagyunk, bár Szeli nem volt bölcsiben, kicsit vírusos a mandulája, de nem vészes, nem is kaptunk gyógyszert sem. Csak homeopátiás "mandula" cseppeket kap. Állítólag 10 gyerekből 9 elkerülheti vele a sok gyulladást, és a műtétet is. Remélem, nekünk is hat! Már csak azért is, mert éjjel ő is nehezen veszi a levegőt, bár nem is folyik az orra neki.

Voltunk ovinézőben. Az egyik nagyon tetszik, szép családi házas hangulat, külön tornaterem az emeleten, bordásfallal, sok eszközzel. Rengeteg fejlesztő foglalkozás. Szeli ki is szemelt magának egy csoportot (Pillangó). Remélem, sikerül oda bekerülnie! :) Mindenesetre szeretettel várják Szelit az óvónők! :) Vegyes csoportok vannak a legtöbb helyen, de én nem is vagyok ellene.

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo
Hányás :( remélem már jobban vagy.
Honnan szereztél bajkeverő majmot? Azt Lilla is nagyon szereti, de én még nem találtam.

Móni
az már tényleg nincs messze...nagyon szorítok
De rendesek az óvónők, hogy még ki is mentek szólni.
gyógyszerek :shock:
Én nem hibáztatom a gyerekorvost. De tényleg jobb így, valószínű így hamarabb vittem tovább mint a protokoll, de egy anya csak jobban ismeri a gyerekét, mint amennyit egy orvosnak sikerül megismernie.
A dokinő akinél voltunk pénteken felnőtteket gyógyít, így ő nem irányított minket tovább. Persze nekem sem volt annyi eszem, hogy kérdezzem hova menjünk. A meglepetéstől általában mindig leblokkolok és utána jut eszembe a tengernyi kérdés.

Kaqk
Azta az a rajz. Emma nagyon ügyes.
Én melíroztattam végig a terhességem alatt és nem lett semmi. Persze mivel durván 3 havonta járok így előfordulhat, hogy az első pár hétben nem voltam.
Amúgy nem tudom, hogy a szőkére festés rosszabb e mint a barnára.
Emma ügyes volt az ott alvással, még ha kicsit hiányolt is titeket.
Örülök, hogy minden rendben pici babácskával :D

Vera
Hasmenéses mizéria :(
hát a tavaszvárásban teljesen egyet értünk én is annyira várom már a hajtásokat meg minden mást.

Panndi
Hogy van/vannak a kis pöttyösök?

Mesi
Gratul a kupához!
Nektek is szorítok a műtéthez, majdnem egy napon lesz Móniékkal.
Köszönöm a biztatást :D nagyon kedves vagy..már igyekszem összeszedni magam :D

Irina
Munka :?
Fogyi :D ügyi vagy

Regi
Szorítok az ovihoz, remélem sikerül amelyiket szeretnétek.

Lányok köszönöm a biztatást. Tegnap jó sokat utána olvastam a dolognak. Egy másik tüdőgyógászt pedig neten megkérdeztem hova menjünk. Nekünk a Heim Pál lenne legközelebb amúgy és szinte biztos vagyok benne csinálnak olyan beavatkozást, ő amúgy az I. számú Gyermekklinikát javasolta.
Ahogy olvastam amúgy az ilyen jellegű problémák elég gyakoriak az ilyen korú gyerekeknél....bár mondjuk én még soha senkitől nem hallottam.
A háziorvosnál kezdünk hétfőn, mert természetesen nem szeretném őt megkerülni, már azt is bánom, hogy csütörtökön nem szóltam, hogy pénteken megyünk. Most emiatt kicsit hülyén fogom érezni magam.
Néhány kérdés azért felmerült bennünk és feleslegesen nem szeretném kórházzal terhelni Danit, viszont most már kivizsgálás nélkül nem hagyom annyiban.
Azt is meg kell vitatni, hogy most a jobb oldalát mondta a tüdőgyógyász zörejesnek én pedig úgy emlékszem, hogy a múltkor a bal oldala volt.
Viszont a ha félrement valami mindig ugyanott kell jelentkeznie a problémának. Ha ez tényleg igaz, akkor nem tudom mi van...
Na hétfőig nem leszek okosabb az már biztos.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Fleur, a lényeg, hogy a végére járjatok! Kitartást!!! Egy alaposabb vizsgálatra van szükség, és kész. Ki kell derülnie, mi a gond.
A bajkeverő majomból készült film is, ezt töltöttem le egy torrent-helyről :oops: :oops: :oops: :oops:

Tegnap a levelezős vizsgák alatt tudtam angolozni, így este sikerült filmet nézni. Végre, kb. egy hónapja nem néztem semmit. A Tron legacy-t választottuk. G. a felét végigaludta. A szöveg elég bugyuta volt, de a látvány meg a zene együtt szerintem megért egy estét. És még aludtam is majdnem kilenc órát.
Most én angolra megyek. Rugó az interspar játszóházába. KÖzben G, az egyetemen dolgozik meg vásárol a csempézéshez, ugyanis tegnap a férfiak leverték a csempét a vécében. Ha minden jól megy, ma felkerül az új. Ahhoz kell fugázó, meg az a kis műanyag izé, meg ragasztó.

Itt még adottak a hóember maradványai.

MOst ennyire futotta, de délután, ha R. is csempézik, ma jövök :arrow:

Kép
vindolanda

:?: :?:

Kép
vindolanda

Játszóházban voltunk, elfáradtam rendesen. Sokan voltak, mert valakik szülinapot ünnepeltek... A Csajok is elfáradtak, de nagyon jó volt, régen voltunk már. Majd dobok képet is! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?