Vindo
Hányás

remélem már jobban vagy.
Honnan szereztél bajkeverő majmot? Azt Lilla is nagyon szereti, de én még nem találtam.
Móni
az már tényleg nincs messze...nagyon szorítok
De rendesek az óvónők, hogy még ki is mentek szólni.
gyógyszerek
Én nem hibáztatom a gyerekorvost. De tényleg jobb így, valószínű így hamarabb vittem tovább mint a protokoll, de egy anya csak jobban ismeri a gyerekét, mint amennyit egy orvosnak sikerül megismernie.
A dokinő akinél voltunk pénteken felnőtteket gyógyít, így ő nem irányított minket tovább. Persze nekem sem volt annyi eszem, hogy kérdezzem hova menjünk. A meglepetéstől általában mindig leblokkolok és utána jut eszembe a tengernyi kérdés.
Kaqk
Azta az a rajz. Emma nagyon ügyes.
Én melíroztattam végig a terhességem alatt és nem lett semmi. Persze mivel durván 3 havonta járok így előfordulhat, hogy az első pár hétben nem voltam.
Amúgy nem tudom, hogy a szőkére festés rosszabb e mint a barnára.
Emma ügyes volt az ott alvással, még ha kicsit hiányolt is titeket.
Örülök, hogy minden rendben pici babácskával
Vera
Hasmenéses mizéria
hát a tavaszvárásban teljesen egyet értünk én is annyira várom már a hajtásokat meg minden mást.
Panndi
Hogy van/vannak a kis pöttyösök?
Mesi
Gratul a kupához!
Nektek is szorítok a műtéthez, majdnem egy napon lesz Móniékkal.
Köszönöm a biztatást

nagyon kedves vagy..már igyekszem összeszedni magam
Irina
Munka
Fogyi

ügyi vagy
Regi
Szorítok az ovihoz, remélem sikerül amelyiket szeretnétek.
Lányok köszönöm a biztatást. Tegnap jó sokat utána olvastam a dolognak. Egy másik tüdőgyógászt pedig neten megkérdeztem hova menjünk. Nekünk a Heim Pál lenne legközelebb amúgy és szinte biztos vagyok benne csinálnak olyan beavatkozást, ő amúgy az I. számú Gyermekklinikát javasolta.
Ahogy olvastam amúgy az ilyen jellegű problémák elég gyakoriak az ilyen korú gyerekeknél....bár mondjuk én még soha senkitől nem hallottam.
A háziorvosnál kezdünk hétfőn, mert természetesen nem szeretném őt megkerülni, már azt is bánom, hogy csütörtökön nem szóltam, hogy pénteken megyünk. Most emiatt kicsit hülyén fogom érezni magam.
Néhány kérdés azért felmerült bennünk és feleslegesen nem szeretném kórházzal terhelni Danit, viszont most már kivizsgálás nélkül nem hagyom annyiban.
Azt is meg kell vitatni, hogy most a jobb oldalát mondta a tüdőgyógyász zörejesnek én pedig úgy emlékszem, hogy a múltkor a bal oldala volt.
Viszont a ha félrement valami mindig ugyanott kell jelentkeznie a problémának. Ha ez tényleg igaz, akkor nem tudom mi van...
Na hétfőig nem leszek okosabb az már biztos.