Sziasztok!
Szimba! Tudtam, hogy elő lehet csalogatni Téged is, csak legyen rá érdemes a téma, hogy előjöjj....

Én nagyon szorítok Nektek, hogy másfél hónap múlva örömről, boldogságról, sikerről számolj be! Nagyon-nagyon megérdemelnétek!
Katapetra! Huh csajszi.... közeleg a nap!!! Legalább annyira izgulok érted, mint magunkért! Nem tudom te hogy bírod, de nálam ma van a mélypont. Ha tudnám mi van odabent!!! Jaj, mit nem adnék érte!!! Lehet, hogy simán dolgozhatnék, mert nincs semmi

aztán az is lehet, hogy a két picur kapaszkodik ezerrel... NEHÉZ!!!!!
Parane,Emerenc! Hogy vagytok? Ti hogy bírjátok otthon? A pihizést? Meg úgy egyáltalán???
Emerenc! Ez jó, a gyerkőcök tényleg erre emlékeznek zigóta korukból.....
Oxigén-Zafír! Nálatok helyzet???? Piri? Kezdtek is igaz, amint megjön????
Nyuszi! Kukkoló...

Nagyon jó lesz nektek, biztos nagyokat fogsz sétálni és ugyan biztos szeretsz síelni,de a friss levegő, a szép táj és a nagy pocak, tökéletes idilli kép...ki akarna akkor síelni????
Kisalag! Te meddig leszel otthon? Vagy hogyan lesz a három hét? Nagyon szorítok neked is, milyen jó is lenne, ha jönne egy hatalmas bababumm...
Posziról tudunk valamit?
Mné! Gyere, ha végeztél Apánknál! Annyira kíváncsi vagyok mit mondd, mi a helyzet?
Barika! Gyógyulj meg!
Nene! Aztán óvatosan a betonozás, pakolás, stb. terén! Gondolom azért már te is fáradékony vagy.
Szurika! Jobban? Dolgozol már?
Melcsi! Én nagyon szorítok, hogy most ha mentek, akkor le is fixáljatok egy időpontot a szülésre! És azért is szorítok, hogy sikerüljön azon a napon szülni, Apánkkal, de szófogadó gyerkőceitek vannak, szóval nem lesz gond!!
Kretty! 
Igazából gondolom jó is, hogy ennyi dolgod van, hisz így gyorsabban is telik az idő. Azt pedig természetesen nektek kell eldönteni, hogy fel lesztek-e készülve a következő "menetre". Azért vigyázz magadra, néha azért pihizz!
Csutival este beszéltem, már nagyon-nagyon menne haza. De sajnos volt aceton a vizeletében, így mennek a fehérjeinfúziók, amiktől megint kezdődtek a hányingerek, szóval már úgy tűnt szombat vasárnap, hogy minden ok, aztán mégsem. De ha minden jól megy, akkor talán pénteken hazamehet. Azt hiszem ma megy megint uhu-ra, ha tudunk valamit jövünk....
Ági! Arra én is kíváncsi lennék, hogy tudtad a 3 gyerkőcöt kihordani,olyan kis vékonyka lánynak tűnsz a képen. Nálatok az elején voltak hasonló rossz napok? Gondolom végig otthon voltál? Viktornak jobbulást és reméljük a többiek nem kapják el, sem anyu, sem apu.
Rencsi! Ez a kisfiú egyszerűen gyönyörű, de a lányoknak jajjjjj, ez a mosoly! Sok szívet meg fog majd dobbantani!!!
Szil! Kértél időpontot? A statisztikáról inkább ne beszéljünk... Remélem meggyőz majd Dévai és nem kell várnotok decemberig, hanem mielőbb próbálkozhattok ismét, itt. Saját tapasztalatból, de egészen biztosan többen egyetértenek, ha az ember gyereket akar az egy év sok idő a "tétlenségre", sajnos utólag okos az ember, de nektek ha van lehetőségetek, időtök, akaratotok, akkor miért várnátok? Lehet, hogy decemberre már pocakos leszel!!!!
Most aztán bepótoltam az elmúlt 3 napot! DE próbáltam mindenkinek írni, és jó hosszú lett! De mindenki válaszoljon! Még 35 oldalt tele kell írnunk, mire Melcsi kórházba megy!
Puszilok mindenkit, kitartás!!!! Mindenkinek amihez kell!!!