A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Ismét elgondolkoztam rajta, hogy elmegyek a Dévaihoz, mert a Forgácsban eddig decemberre mondtak időpontot, de ez valahogy most már 2012 február lett. Addig meg végképp nem akarok várni, mert beleőrülök.
Tudnátok nekem segíteni, hogy nyáron is van a Dévaiban beültetés vagy akkor szabin vannak? Ugye nincs várólista tényleg? Nekünk ICSI lombik lehet csak a párom nagyon rossz spermaszáma miatt.
Mondjuk a staisztika szerint a Dévai nem olyan sikeres ICSI terén, mint a Forgács, de itt már úgy látom annyian babásak lettek, hogy lehet nem is ez a lényeg.
Szurkolok közben mindenkinek, szoktalak titeket olvasgatni, csak nem mindig írok, mert picit depis vagyok. Két hete volt a beültetés, ami nem sikerült. 1. lombikom volt.
szil81
Budapest

Sziasztok!

Melcsi, felírtam magamnak, szerda reggel kukkolok és jelentek!!! Nagyon szép a babaszoba, olyan jóóó lesz, amikor már én is mehetek be a pocakkal és mesélhetem Dórinak, hogy itt lesz az Ő lakosztálya :)

Katapetra, köszönjük, vagyunk. Pénteken a munkahelyemről el kellett jönnöm délben, mert NAGYON fájt az alhasam. Egész végig feküdtem, aludtam, de ha megmozdultam, akkor nagyon éles, hasító szúrások voltak a petefészkeknél. Nagyon nem akart múlni, így este a dokival is beszéltem, aki azt mondta, ha nem múlik, vasárnap menjek be a kórházba, megnéz. Vasárnapra jobb lett, de bementünk, jobb a béke (főleg mert most szombaton megyünk "síelni" Ausztriába). Sehol semmi eltérést nem talált, így nem tudtuk meg, mi volt ez... Most jobb, bár az eddigi problémamentes terhességem kezd átmenni abba, hogy a hasam diktál.. Most is érzem a derekam a sok üléstől, ha sokat vagyok talpon, akkor azt jelzi. Ez van, akkor irány az ágy, pihenek.

A legjobb, hogy a héten dolgozok utoljára :lol: Pénteken búcsúzkodok és végül megkezdem az előkészületeket babaszoba kapcsán. Első pont: március végén festés, április első heteiben jön a bútor a szobába. :)

Ja, és eddig Dóra a nyerő, egyre többet Dórázzuk a pocaklakót, úgy néz ki, ha a második baba lányka lesz, Ő kapja az Anna nevet :)

Mné, Dévai nekünk is feldobta a szomszédasszony lehetőségét. :) Így a 12. hétig nem volt semmi együtt, persze ha az ember fantáziája beindul, megoldható a kérdés legalább Apa kapcsán... :oops: Azóta nekünk engedélyezett a dolog, eddig még senki nem mondta, hogy húzzuk be a kéziféket. Báááár, ha jobban belegondolok.... Hmmmm.... A libidóm nincs az egekben..... :oops: Szóval szerintem most hanyagoljátok a témát a Manó miatt, de ha letelt az első 12 hét, utána minden pótolható :lol:

Katapetra, lassan tesztelsz, nagyon szurkolok!!!!!

Ági, a zigóta dolog kapcsán lefordultam a székről.... Megpróbáltam zigóta koromra gondolni, de valahogy nem jöttek az emlékek.... :? Jajjj, ebben már én sem hiszek, ez sok nekem, de amúgy vicces is egyben :D

Többieknek, jobbulást, Csutinak továbbra is hajrá, jó híreket hozott Bari, friss kismamik, akik szintén az eredményre várnak, jó pihenést és hess hess tünetkeresés!

Bocsi, hosszú lettem.... :oops:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nagyon köszönöm Nyuszi!!!
Az alhasfájás lehet időjárástól és attól, hogy 6. hónap végéig dolgoztál. Itt az ideje tényleg, hogy végre pihenjél. Amúgy a baba is helyezkedhet. Volt nekem is három hete egy hét, mikor ahányszor felálltam, iszonyatosan elkezdett az alhasam szúrni meg fájni, aztán magától elmúlt.
Most meg mikor Matyi forgolódott, a bordám fájt borzasztóan. Keresik ilyenkor a babák a helyüket. De mindenképp reagálni kell neked a jelzésükre és tényleg pihenj ilyenkor le. Az ülés nem egyenlő a lefekvéssel.

Szil, én mindenképp javaslok egy konzultációt Apánkkal, ez még nem kötelez semmire, de tényleg nincs várólista a TB-seknek sem.
Én első lombik ICSI-s vagyok, májusban kezdtünk nála és júliusban terhes voltam.
Úgy volt, hogy lesz 3 hét szünet júl vége-aug. 20-ig, de meggondolta magát, és a lombik-inszem vonalat végigvitte. Többen is akkor jártak, és most kisbabát várnak!!!
A statisztika meg egy adat, amit bárki kozmetikázhat, és amúgy sem te vagy a sok átlag.

KépKép
momelcsi

Köszönöm az infót momelcsi! Mindenképpen elmegyünk egy konzultációra, mert kíváncsi vagyok, hogy ő mit fog mondani. Egyébként nekem a nyár azért lenne jó, mert akkor nem kell dolgoznom. Pár héten belül fogok tőle időpontot kérni, úgy olvastam elég sok vizsgálatra elküld (aids, hepatits, rubeola). Tudnátok nekem mondani egy telefonszámot, amelyen be lehet hozzá jelentkezni? Nagyon köszönöm!!!
szil81
Budapest

309-7755 Hétfő-kedd-szerda-péntek fél8-tól kb. este 8-ig. Általában Ő veszi fel, ha nem, akkor mondják, hogy mikor hívjad.

KépKép
momelcsi

Jó reggelt fórumfüggők :)

Hát elég stresszes voltam idáig, de tegnap az inszem után lenyugodtam: ismét nem éreztem semmi "fájdalmat" a beavatkozás alatt, párom is szépet alakított, így egy kicsit megnyugodtam - bár ha továbbgondolom a dolgot, akkor inkább nem, mert most jön az a fránya 3 hét, amikor az idegbe kergetek mindenkit, főleg az utolsó héten, amikor már a piri és a tesztelés között vergődök.... most megjegyeztem: 3 hétig nem hívom DévaiI-t, azaz 29-én hívom és tesztelek is; hűűű de messze van még..

Tegnap is volt két punkciós, szép számokat kaptak 6 és 3. Drukkok mennek nekik mára ++++++

Szil, ne gondolkozz ennyit, ha valóban szeretnétek babát, vágj bele; a sok tervezgetés után kifutsz az időből! ne hidd hogy olyan könnyű beszerezni az orvosi leleteket, ill. már el is kezdhetitek: általános belgyógyászat, mellkasröntgen, rákszűrés, mammográfia… ezek azok melyekhez nem kell különösebb beutaló, ezt a házi orvosoddal is el tudod végezni (bár amint olvashattad, már ez sem olyan egyszerű)
Mi is vártunk mindig a legjobb pillanatra: most azért nem mert ez nincs, most azért mert még erre várok…. most 38 vagyok, elszaladt az idő, nem is jön össze rendesen a baba, pedig semelyikünknek sincs problémája, ezért végig kell járni a törvényi utat, így lassan egy éve az Intézetnél vagyunk. Ne várj nyárig, ha döntöttetek hívd még ma és csináljátok! HAJRÁ!!!

Momelcsi, kitartást, tényleg, már alig van hátra egy röpke hónap és abban a szép szobában lesznek a picik és milyen kellemesek a színek is… Gratulálok hozzá!

Bari, tessék jönni egy kicsit többet, ne hanyagolj el minket!

Csutinak úgy látszik hatottak innen messziről is a segítő gondolatok, még további jobbulást neki!

Szurikáta, neked is jobbulást, bár sajna a bordatörés nem egy gyorsan gyógyuló történet :(

Emerenc és Egyetlenke, Krisztó, Katapetra , Parane és a kettes fogatok hogy vagytok?

Szélkisasszony, remek hír, h meglett a tabletta, hihetetlen mik vannak (most akkor hiánycikk vagy csak átmeneti gondok voltak vele?)

Mné, ha lesz még kép, kérlek hozd! Igazi csoda a kismanótok, vagy csak szeret bujkálni, akkor pedig egy nagy zsivány ;) :D

Remélem nem hagytam ki egyetlen aktív tagot sem, Kedves Zugolvasó társamnak (pénteki inszemes) is sok kitartást és pihenést kívánok innen a szomszédból :)!

KisDoki még szabin van, valami meleg helyen pihen, DévaiI-nk pedig még a hétvégén is dolgozott :( Nem tudom hogyan bírja ezt az iramot!!!! Kívánok neki is egy kis pihenést, de akkor mi lesz velünk?! (egy önző dög vagyok) Egyetlen megoldást látok: klónozzuk kedvenc Dokinkat :) :P

Szép napos időt mindenkinek! Húsevést és sétákat!
kisalag
Fót

Kisalag, ne ijesztegess, én már jövő csütörtökön vagy utána csütörtökön szülni szeretnék. Ikreknél nem várják ki a 40. hetet.
Pénteken csak mond valamit Apánk, hogy mire készüljek.

KépKép
momelcsi

..de hát a tévedhetetlen vonalzó :))))
kisalag
Fót

Sziasztok!

Most hívott Csuti, és jól van, 3 erős szívecske dobog a pocakban. Kapja a fehérjeinfúziót, és ma már tudott enni is, bár reggel hányt.

:-)

Nálam meg Viktorkámnak Vírusos mandulagyulladása van.... :-(

Ági28

Sziasztok!

Kisalag, küldöm a ragacsot :wink: bár nem tudom,h hány babót szeretnél, de gondolom nem lenne ellenvetésed ikrek ellen :lol:
Kép Kép

Melcsike, dátumot még nem is beszéltetek meg Dévisszel? Mennek a drukkok a látogatási tilalom feloldására :lol:

Ági, ezek szerint szükség volt fehérjeinfúzióra :? azt hittük ma már mehet haza...bár a kórházban jó helyen van :lol: Jobbulást Viktorodnak :wink:

Nyuszika, remélem jobban vagy és tényleg sokat pihensz :wink:

Kriszto, Parane, Emerenc mennek tovább a drukkok :wink:

Zafír, Oxygen ti mikor fogtok kezdeni?

Ma voltam házi dokinál (lerobbantam...) és rákérdeztem a HIV, Hepatitisz vérvételre. Azt mondta,h HIV-re egyáltalán nem lehet beutalni, Hepára meg akkor ha fennáll a gyanú,h baj van...tehát marad a Mária utca. Amúgy a HIV ingyenes a Mária utcában, így nem értem,h a házidoki miért nem utalhat be minket...:roll:

Szélkisasszony, mikor mentek Déviszhez?

Szimba, Sajó, Mici, SMóni, Csomee mi van veletek?Rég jártatok erre :(

Pusza mindnekinek!
Bari

bari6

Bari!

Igen ő is azt mondta, hogy azt hitte mehet ma haza, de reméli pénteken már tényleg mehet.

Ági28

Kisalag,

Nagy drukk, és akkor mostantól kímélő életmód legyen ám! :D

Csuti, de jó, hogy jobban van! Köszönjük lányok a híreket.

Ági, Viktornak minél előbbi gyógyulást.

Melcsike,

Ha már most meg akarsz szülni, akkor hogy fogjuk elérni a 950. oldalt? :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szil81: a 35 év alattiaknál Dévisz eredményei valamivel jobbak, mint a F.I.-ben. Ha teszel egy próbát, arra mindenképpen készülj fel, hogy a várólista hiánya a várakozási időben visszaüt, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Ezt a várólistás dolgot már csak azért sem értem, mivel egy program elindításához nem minden ciklusban adottak a feltételek. Ha ciszta van, vagy az indulásnál a tüszőhelyzet nem ideális, akkor mi van? Dévisz ezért inkább annak a híve, hogy amikor jön a Miki, behív, majd ha minden optimális, indulhattok is. Sajnos volt már olyan, hogy a csillagok állása miatt egy nap 18-an(!) mentek beállításra, de hiába kellett volna konferenciára mennie 16 órára, mindenkit fogadott. Este 6 körül még azzal nyugtatgatta magát, hogy legalább a vacsorára odaér. Nem ért oda. Kb. este 9-re végzett, de végeztünk mi már nála 11-kor is úgy, hogy még volt páciens a váróban. A lényeg: sajnos benne van a pakliban, hogy akár 4 órát is várakozol, de elküldeni nem fog. Ha úgy alakul, ünnepnapokon is dolgozik és akár egyetlen páciens miatt is bemegy a teljes kollektíva, ha szükséges. Egyszer kérdeztem tőle, hogy húsvétkor bent lesz-e, mire ő azt válaszolta, hogy abban az esetben nem, ha elintézem, hogy a tüszők ünnepnapokon ne nőjenek. Nem tudtam elintézni. :) A nyárról nem tudok nyilatkozni, mivel már nem járunk oda, így nem tudhatjuk, hogy az új doki betanítása hol tart.
Ezt csak azért tartottam fontosnak megemlíteni, mert sokan - bár örülnek, hogy nincs várólista - képesek felháborodni, ha várakozni kell, pedig nem kell hatalmas logika annak a megértéséhez, hogy Dévisz miért is van állandóan elhavazva. :(

Bari: ha velünk valami jelentős dolog történik, mindenképpen megírom, de legkorábban csak kb. másfél hónap múlva jöhetek jó hírekkel, addig meg a stimura készülünk.

Drukk az akciózóknak! 8) El ne felejtsétek, hogy nincs tünetvadászat, korai tesztelés, híradó nézés, stb., csak nyugalom, kikapcsolódás és napfény.
szimba

Ágika! Köszönjük a hírt Csutiról puszilom őt!
Viktorkádnak pedig gyors gyóyulást kívánok!

Szimba! Jó készülődést, és jó hírket kívánok nektek! Köszönjük a bíztatást.... :wink: ..... ránk fér....

Olyan csodás az idő odakint, voltam sétálni, mire jöttem visza elromlott a lift, így 9 emeletet kutyagolhattam fel.... :?

Kép 2011.03.08.

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Gyerekeink elég érdekes dolgokat tudnának mesélni zigóta korukból: Egy zöld árny bejött hozzánk reggel és köszöntött bennünket: -jó reggelt gyerekek!....... :lol: :lol: :lol: kineziológusnak meg kiakadna az "érzékelője". :lol: :lol: :lol:

Jaj de jó, hogy jobban van Csuti!
Jobbulást, erősödést továbbra is!
Szurikátának is hasonlókat!

Hajrá Kisalag! :D

Nyuszika tényleg jó, hogy most már nem dolgozol, pihengess is sokat! :D
Mindenkinek drukk!
emerenc

Csuti: Örülök, hogy jobban vagy! Remélem, hogy pénteken tényleg kiengednek!

Katapetra: Hihetetlen már csak 6 nap!!! Egyébként az jutott eszembe, hogy nem elég, hogy az ember vár 2-3 hetet, mire tesztelhet, és végigizgulja azt, de utána a 12. hétig szerintem szintén csak aggódik az ember. Sőt lehet, hogy még tovább is. Fel a fejjel! Ne szomorkodj! Az nem tesz jót a csöppségeknek! Nagyon jól tetted, hogy sétáltál egyet. Én is szívesen tettem volna ugyanezt, de sajnos bent kell ülnöm az irodában egész nap...

Szimba: Örülök, hogy Te/Ti is jelentkeztek, és hogy 1,5 hónap múlva jó hírekkel tudsz jönni! Mennek nektek is a drukkok!

Kretty: Örülök, hogy Te is előbújtál! Nagyo hiányzol ám! Hogy van a lelked?

Szil: Szerintem sincs értelme várni, de úgy teszel, ahogy neked/nektek kényelmes. Egy találkozó még semmire nem kötelez! Hidd el, hogy ha találkozol Apánkkal, akkor elfelejted a Forgács Intézetet. :-D Kevés orvosban bízom meg, de benne teljes mértékig! Hidd el, nem veszíthetsz semmit!

Bari: Jobbulást kívánok neked! Mi történt? megfáztál? Huss nátha!

Lányok! Eltűntetek! Mi történt? Mindenki kint sétálgat a napsütésben? Remélem, hogy csak erről van szó!

Mné
mné

Üdv mindenkinek!

Mné, nagyon jó a vonalzód, nagyon drukkolok ám, hogy minden OK legyen! Dévaihoz mész még valamikor?

Én azért vagyok eltűnve, mert élni sincs időm. Elkezdődött az egyetem, a melóhely káosz, hétvégén meg mindig vendégségbe megyünk. :roll:
De azért olvaslak benneteket és drukkolok mindenkinek!!!!!
Jövőhéten kiderül, mikor kezdhetünk, habár nem is tudom jó lenne-e ilyen hamar kezdeni...még az előzőt sem hevertem ki... :?

Kismamik, hogy vagytok? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Melcsi, reggel kukkolok, nincs elfelejtve!

Köszönöm a kérdéseket, már jobban vagyok, most inkább az "zavar", hogy mindenki hüledezik, mekkora már most a hasam (igen, dokim szerint is gyorsan nő a méhem, pár héttel előbb tart, mint kéne), így már most szenvedek, mert a derekam kiszakad, a hasam, már a melleim alatt, feszül, a bőr nyúlik, így csak teveként tudok közlekedni (púpos...). De amíg Dóri jól van, addig nincsen baj. Csak fájok. De legalább tudom, hogy ezek növekedési fájdalmak, nem ismeretlen eredetű. Nem is tudom... Ági, Te ezt három babával a pocakodban, hogy bírtad?!?!?!? :shock:

Már csak 3 nap munka, utána szombaton irány Ausztria pár napra. Megünnepeljük a munkamentességet, az öregségemet és pihenünk, levegőzünk, leendő Apa meg síel. :) Én idén itthon hagyom a léceket...Kipróbáltam a sínadrágom....Nevetségesen nem jön össze a hasamon...:)

Jó éjt Mindenkinek, én még netezek, napközben nincsen nagyon időm, bezzeg este, így egy bő óra alvás után meg kukorékolok... :evil:

nyuszika85

Nyuszika!
Kellemes píhenést, kikapcsolodást kívánok!
Még mázli, hogy nem jön Rád a sínaci..... :D
Ez a derékfájás elég aggasztó. Alvásnál használod a leendő szopizós párnát? Vagy mit sem használ? Szegénykém....
Vigyázz magatokra! Napozgass! Nincs jobb mint a hegyi levegő!
puszi!

Minden kismaminak pocaksimi és kitartás!

Eredményre vároknak DRUKK!+++++++++++++++
kezdőknek cisztamentességet!Huss!
Lábadozóknak, Jobbulást!
emerenc

Sziasztok!

Mné! Nem a 12 hét az izgulás, hanem az egész terhesség.... :-) Aztán utána meg jön a többi. :-)

nyuszika szerencsére én jól bírtam csak az utolsó hetekben voltak igazából fájdalmaim. De az sem volt vészes.

Ági28

Sziasztok!

Szimba! Tudtam, hogy elő lehet csalogatni Téged is, csak legyen rá érdemes a téma, hogy előjöjj.... :D Én nagyon szorítok Nektek, hogy másfél hónap múlva örömről, boldogságról, sikerről számolj be! Nagyon-nagyon megérdemelnétek!

Katapetra! Huh csajszi.... közeleg a nap!!! Legalább annyira izgulok érted, mint magunkért! Nem tudom te hogy bírod, de nálam ma van a mélypont. Ha tudnám mi van odabent!!! Jaj, mit nem adnék érte!!! Lehet, hogy simán dolgozhatnék, mert nincs semmi :? aztán az is lehet, hogy a két picur kapaszkodik ezerrel... NEHÉZ!!!!!

Parane,Emerenc! Hogy vagytok? Ti hogy bírjátok otthon? A pihizést? Meg úgy egyáltalán???

Emerenc! Ez jó, a gyerkőcök tényleg erre emlékeznek zigóta korukból.....:lol: :lol:

Oxigén-Zafír! Nálatok helyzet???? Piri? Kezdtek is igaz, amint megjön????

Nyuszi! Kukkoló... :lol: Nagyon jó lesz nektek, biztos nagyokat fogsz sétálni és ugyan biztos szeretsz síelni,de a friss levegő, a szép táj és a nagy pocak, tökéletes idilli kép...ki akarna akkor síelni???? :wink: :roll:

Kisalag! Te meddig leszel otthon? Vagy hogyan lesz a három hét? Nagyon szorítok neked is, milyen jó is lenne, ha jönne egy hatalmas bababumm...

Posziról tudunk valamit?

Mné! Gyere, ha végeztél Apánknál! Annyira kíváncsi vagyok mit mondd, mi a helyzet?

Barika! Gyógyulj meg! :wink:

Nene! Aztán óvatosan a betonozás, pakolás, stb. terén! Gondolom azért már te is fáradékony vagy.

Szurika! Jobban? Dolgozol már?

Melcsi! Én nagyon szorítok, hogy most ha mentek, akkor le is fixáljatok egy időpontot a szülésre! És azért is szorítok, hogy sikerüljön azon a napon szülni, Apánkkal, de szófogadó gyerkőceitek vannak, szóval nem lesz gond!!

Kretty! :( Igazából gondolom jó is, hogy ennyi dolgod van, hisz így gyorsabban is telik az idő. Azt pedig természetesen nektek kell eldönteni, hogy fel lesztek-e készülve a következő "menetre". Azért vigyázz magadra, néha azért pihizz! :wink:

Csutival este beszéltem, már nagyon-nagyon menne haza. De sajnos volt aceton a vizeletében, így mennek a fehérjeinfúziók, amiktől megint kezdődtek a hányingerek, szóval már úgy tűnt szombat vasárnap, hogy minden ok, aztán mégsem. De ha minden jól megy, akkor talán pénteken hazamehet. Azt hiszem ma megy megint uhu-ra, ha tudunk valamit jövünk....

Ági! Arra én is kíváncsi lennék, hogy tudtad a 3 gyerkőcöt kihordani,olyan kis vékonyka lánynak tűnsz a képen. Nálatok az elején voltak hasonló rossz napok? Gondolom végig otthon voltál? Viktornak jobbulást és reméljük a többiek nem kapják el, sem anyu, sem apu. :D

Rencsi! Ez a kisfiú egyszerűen gyönyörű, de a lányoknak jajjjjj, ez a mosoly! Sok szívet meg fog majd dobbantani!!! :lol: :lol:

Szil! Kértél időpontot? A statisztikáról inkább ne beszéljünk... Remélem meggyőz majd Dévai és nem kell várnotok decemberig, hanem mielőbb próbálkozhattok ismét, itt. Saját tapasztalatból, de egészen biztosan többen egyetértenek, ha az ember gyereket akar az egy év sok idő a "tétlenségre", sajnos utólag okos az ember, de nektek ha van lehetőségetek, időtök, akaratotok, akkor miért várnátok? Lehet, hogy decemberre már pocakos leszel!!!! :wink:

Most aztán bepótoltam az elmúlt 3 napot! DE próbáltam mindenkinek írni, és jó hosszú lett! De mindenki válaszoljon! Még 35 oldalt tele kell írnunk, mire Melcsi kórházba megy! :wink:

Puszilok mindenkit, kitartás!!!! Mindenkinek amihez kell!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok, akkor beszállok, és termelek Melcsiékért és a 950 oldalért :)

Emerenc, jópofa dolog ez a szopipárna, de aludni nem tudok vele, mert nagy ahhoz, hogy a hasam alá tegyem, így marad az, hogy a paplant gyűröm be, támaszt. Az éjszakáim amúgy nem rosszak (még), bár a gyerkőc is közelebb van az egy 1 kg-hoz, hát van ereje. Éjjel mindig minden fordulatra felébredek. Ma hajnalban konstatáltam, hogy szép lesz majd ha világra jött Dóri, mert ok, napközben is él, de éjjel.... Folyamatosan bugizik. DE! Nincs panasz, ezt akarjuk mindannyian!!!!! :!:

Kriszto, eddig ügyesen bírtad, türelemmel, próbáld túlélni a napot és elvonatkoztatni a pocakodtól. Mától jön a tavasz, élvezd, napozz, sétálj, csak a szokásos!!! Mennyi nap múlva van eredményhirdetés?

Katapetra, húúúú, nagyon számolsz visszafelé? Vagy csináltál már sutyiban tesztet?! :lol:

Szép napot Mindenkinek!!!!

U.i.: Melcsi, írtam privit, de ide is írom, szerintem nincsenek sokan, reggel 3 autó volt Apánk kocsijával együtt!!!! GYERE MAJD A HÍREKKEL!!!!

nyuszika85

Én vékonyka?? Hát ezt sem mondták még nekem. 88 kilóval kezdtem a terhességemet, és ehez van vagy 155 centim....

Most szerencsére 25 kilót fogytam, így most tényleg formásabb vagyok, de szerintem még mindig gáz.

hát nálam majdnem 4,5 hónapig hányás volt. az elején kis túlstimuval, ami hamar felszívódott, de le cserélte egy kis hematóma, meg egyéb vérzések... szóval nem volt azért egyszerű.

Ági28

Szurika! Bejelöltelek iwiw-en... :oops: :D
Ági, téged is... :D

Ági akkor azért nem volt egyszerű..., Apánknál maradtál végig? és mennyit híztál a terhesség alatt? Gondolom volt valaki veled folyamatosan az elején,mármint a gyerekek születése után, bár 3 babónál nem is tudom mennyi az eleje...:oops: Hanyadik hétre születtek? Na most jól "rád szálltam"... :oops: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Hát nem volt egyszerű. Én apánkat már a 12 hét környékén otthagytam, és átmentem a SOTE I.-re . Hízni nem sokat híztam. durván 8 kg-t talán, de lehet annyit sem, mert az az elején inkább sokat fogytam. Mert nem tudtam enni.
Igen a születés után kb 5 héttel kerültek haza a gyerekek, és onnan anyukám minden nap itt volt reggeltől estig. Szülni a 32 hét+3 napra szültem.

Ági28

Visszajelöltelek.

Ági28

Nem is tudom kinek a hozzászólásában volt ott, hogy fórumfüggők! Na néztem az én hozzászólásaim számát :-) na ki a fórumfüggő???

Ági28

Szép Napot Lányok!

Kriszto
Azt hittem már soha nem jössz....nyugi nálam is volt egy konkrét nap, amikor nem éreztem semmit, akkor úgy gondoltam, hogy sajnos ennyi volt....ez pedig az ET+5.napon, szombaton volt....
Azóta jobb, mármint a lelkem nyugalma, nagyon izgulok, DE :D próbálok úgy állni a dolgokhoz, hogy rendben vannak.
és mi lesz, ha mégsem???..... :roll: hát ezeket a gondolatokat igyekszem elhessengetni.
De tudom miről beszélsz....az a nap nagyon nehéz volt, sokat sirtam aznap....remélem csak a hormonváltozás miatt!
Nyugi csajszi! POZITIVAN!!!!!

Parane
???? gyere Te is!!!!!!
Emerenc, Te hogy vagy? Magadról, magatokról nem irtál.....

Nyuszi:De jó lesz nektek!!!! :D Tényleg cuki lehettél a sioverálban, akkora pocakkal :) Nagyon szép, tiszta időt kivánok a 7végére! Apának pedig jó sportolást!
Nem teszteltem :wink:

katapetra

Sziasztok!

Szimbaaaa, tudtam,h elő lehet csalogatni :lol: Nagyon nagy drukk :wink:

Nyuszika, kitartást erre a pár napra. Hétvégére jó pihenést aztán jövő héttől jön az igazi Dórira hangolódás :lol:

Nene, hogy vagytok? Köhögés? Te ugye már nem dolgozol?

Kisalag, remélem jól vagy és már találkoztak bent a szerelmesek :lol:

Krisztokám, ölellek és léleksimi megy skype-on :lol:

Emerenc, Parane, hogy vagytok? Végig pihiztek otthon vagy mentek majd dolgozni? Husi megy?

Katapetra, remélem veled is minden OK, pár nap és te is láthatsz egy csodaszép zebrás tesztet :lol:

Mné, ma biztos kapsz képet Dévisztől is, majd gyere és mesélj mi volt :lol:

Ági, majd teszel fel nekünk pocis képet? Mekkora egy pocak 3 babóval?

Melcsike, pénteken kell menned Déviszhez ugye? Hogy vagy? Vizesedés? Te is tehetnél fel képet a pociról :lol:

Szurikáta, hogy vagy? Remélem ez szép napsütés is hozzájárul a gyógyulásodhoz :wink:

Kretty, Leeda hol vagytok?

Mindenkinek puszi!

bari6

majd megpróbálok, bár nagyon nem csináltam képet a pocakomról.
De a telefonomban van egy januári, és egy a szülés napján, bár ott be vagyok takarózva, de a hegy látszik. szóval majd megpróbálom feltenni. Majd ha az ördögök alszanak, mert mellettük ez képtelenség lenne.

Ági28

Szélkisasszonyékat kihagytam!! :oops:
Hogy vagytok? Mikor mész vissza az endokrinológushoz? Lehet, hogy már kérdeztem, de nem emlékszem, hogy mikor... :roll:

kriszto

kriszto82

Igen, mi pénteken délelőtt megyünk. Ha megvan a 36. hét, hétfőn rakok fel egy új képet. Lesz időnk akkor hétvégén csinálni. Amúgy annyira már nem növöget, 126cm a derékbőségem. Anyumnak szülés előtt 160 volt, de Ő 40. hétre szült minket.
Vizesedés elég jó, valahogy jobban eltaláljuk a sómentes diétát. Sajna a szénhidrát mentességet már nem bírom, de próbálom visszafogni magam. Súly ma reggel +13kg volt.
Vérnyomásom rendben, de napok óta zsibbadnak a kezeim, valami éren feküdhetnek a gyerkőcök. Amúgy elég aktívak még mindig, Sárim örökké csuklik. Holnap először CTG a Jánosban, remélem ikres éppen nem fog vajudni és szabad lesz a gép.

Csutinak hatalmas drukkok, remélem a fehérje infúzió megteszi hatását, és mehet hamarosan haza.

Többieknek kitartást a tesztelésig!!!!!

Már csak 925-ig szeretném kibírni, ha mindenki elég élénken fórumozik. A 950 irreális volt. :lol:

KépKép
momelcsi

kriszto
Visszajelöltelek :)
Megvagyok,bocs,de most inkább csak olvaslak Benneteket.
Lassacskán javulgatok,ez idő kérdése inkább.
Most lesz ez a hosszú hétvége,és utána elkezdek dolgozni.Tényleg szép idő van,csak megjön a várva várt tavasz is :)
Drukkolok mindenkinek,lassan eljön a pozitív tesztek ideje :lol:
Szép napot Mindenkinek :)

szurikáta
szurikáta56

Akit érdekel, ma este TV2 Aktívban meddőség-cérnabeültetésről is lesz szó!

bari6

Sziasztok, itt vagyok csak nincs idom irni...:):):)

Kismamik, hogy vannak?

Bari, koszi az infot! en megneztem a honlapot, de arakat nem talaltam...Olyan altalanos volt az egesz.... :?
Vendég

Kép

Kép

Az első kép az 2008 január vége 4 hónapos terhesen, a második meg a szülés előtt kb 1-2 órával készült. :-)

Ági28

Bocsika a fekvő kép a szülés előtti! :-) :-)

Ági28

Tyűűű, nem semmi pocak :lol: olyan hihetetlen,h 3 babó bent van egy pociban. A többes (4-6-os) terhességről meg már tényleg ne is beszéljünk....

bari6

Hát igen mikor 26 hetesen befeküdtem a koriba mindenki azt hitte szülni jövök, a szobatársam is rám nézett, és egyből leírt, hogy na ez is 1 napra jött, aztán végig együtt voltunk. A betegfelvételnél is rám néztek, és közölte a nő, hogy látom szülni jött majd sietek, én meg közöltem, hogy nagyon nem akarok még szülni. :-)

Ági28

Ági, még fekve is jó nagy a pocid. Most összehasonlítottam az enyémmel, és nekem akkor még tényleg nem is olyan nagy:-) bár mindenki meglepődik, hogy két babát rejtegetek ott. Derékbőséget nem néztek?
Nagyon jó kedved volt, látom a képen.
És tényleg igazgad van, nekem se csak a 12.hétig tartott az izgulás. Mindig volt valami, vizsgálat, probléma, vérlelet. De kb. most már kezdek lenyugodni, élvezni a kismamaságot. Talán már nem lehet baj, ha megindulna magától a szülés.
A szülés utáni 5 hetet te is a kórházban töltötted, vagy csak a babák és jártál be hozzájuk?

KépKép
momelcsi

Ági, már a frászt hoztad rám!!! A második képre írtad először, hogy szülés előtt... Mondom, Atya ég, az én hasam most nagyobb!!!!!!!!!!!!!! De "megnyugodtam", hogy ez egy 4 hónapos pocak. :)

Katapetra, ügyi vagy, hogy nem tesztelsz!!! Lehet, hogy már írtad, de fogsz tesztelni a vérvétel napján vagy megvárod a HCG szintedet, ami CSAK MAGAS LEHET :)

Melcsi, nagyon ügyes vagy gyarapodás kapcsán! Az én derekam most 103 cm. Azt hiszem valami 94 cm-ről indultam. Sokszor jut eszembe, hogy amikor én még csak pár hetes voltam, Te a tizen x-et tapostad. Most meg mire megszletnek a babáitok, regenerálódsz, addigra mi fogunk arról mesélni Nenével karöltve, hogy ki mikor szül... :)

nyuszika85

nem derékbőséget nem mértünk soha.
Hát igen csak felvidultam a lufi fejemmel, mert ahogy híre ment, hogy szülni megyek, összeszaladt az összes szoba, és mindenki nekem pakolt. :-) Én ott nem is tudtam, hogy csináltak képet rólam. :-)

Nem én hazajöttem, és bejártam hozzájuk, mert nem lehettem a gyerek mellett, és itthon jobban tudtam gyógyulni.

Ági28

Ágika, gyönyörű nagy pocid volt....és a végeredmények pedig tényleg tünemények!

Melcsikém
drukkolok, hogy nagyon szép legyen a szülésig hátralevő időszakotok..izgi nagyon.. :D

Nyuszim: Hát hidd el, pont most néztem vissza, hogy Csutink mikor is kezdte el a tesztsorozat gyártását, mármint, hogy ET után hányadik napon volt az első...és én még nem tartok ott...szóval summa summarum...piszkál a gondolat, de nem veszek tesztet, igy kisebb a kisértés. NEM szeretnék idő előtt tesztelgetni. Jó lenne betartani.... :wink:

katapetra

mindannyiunknak ilyen szép pocit kívánok! Csodálatos! mikre képes a természet!

Kisütött a nap!!!!! Irány sétálni egy szelet husival :), na jó, kettővel ;)

Inszem után simán lehet dolgozni, én is ezt teszem most (az előzőnél 4 napra azért szabadságoltam magam), de nem emelgetek, lassabban teszek-veszek... és otthon még akciózunk :oops: , legalábbis holnapig van még esély :lol:

bari, jobban vagy?

nincs tesztelés lányok! Tessék kivárni a napot! Valóban, Csutinak milyen szép képei voltak.... Csuti hiányzol, tesség kijönni a kórházból!!!! :) Várunk!
kisalag
Fót

Nekem még megvannak a tesztek a vitrinben. Van vagy 10 :-) Valamelyik nap kérdezték a gyereke, hogy mi az?? :-)

Ági28

Sziasztok!

bevallom igyekszem minél inkább elfoglalni magam, mert a hasam még nem mozog, a hányinger nem kerülget, és nem kívánom a savanyú uborkát.
Még dolgozom is, de a héten még itthon, aztán jövőhéten megközelítem az irodát. A munkától nem is félek...igazán családiasan vagyunk, csak el kéne valahogy jutni és nem a 7-es busszal.
Csajok ti vezettek?

kriszto-osztom az érzéseidet...baromi jó lenne tudni hogy mi folyik odabent!? reméljük boldogan fogunk feszíteni D-nél a tesztcsíkokal!
csak POZITÍVAN! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

emerenc te hogy vagy? hogyan ütöd el az idődet?

katapetra-még mindíííg irigykedem! pár nap és vérvétel, aztán meg bódogság !!!
de követünk ám!:wink:

kisalag-téged is irigyelek! a párom valamelyik este elgondolkozva mondta hogy régen úgy gondolta hogy kell némi szex a gyerekcsináláshoz! szóval hajrá! kövesd mné példáját a házilagos gyártásban!

nyuszika-péntekre jó bulizást! aztán óvatosan a sok gyerekpezsivel :wink:

bari-mi történt veled? jobban vagy?...nem lehet hogy leszívott a kineziológus?, na nem gonoszkodom...JOBBULÁST!!

pusz
parane
Budapest

Parane: örülök, hogy jöttél...hidd el nemsokára eljön a Ti időtök is :wink: Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem izgulok!
Én vasárnap vezettem..hogy szabad-e, azt nem tudom, de muszáj volt!
Csak óvatosan, ésss POZITIVAN!

Vasárnap hazajön a drágám!!!!!! Igy nem anyussal (anyósommal) megyek a vérvételre.... :D Hanem vele, ami sokkal-sokkal jobb lesz!!!!! JUHÉJJJJ

Barika, ne légy beteg!!!!!! Mi baj????

Leedám, jól vagy?

katapetra

Lányok! Ne haragudjatok, de azt hiszem, hogy egy jó pár napra-hétre-hónapra offolom a topikot. Ma reggel ugyanis voltam a Kórházban UH-on. A Manócskánk nem akart velünk maradni. :cry: Ma már nem dobogott a szívecskéje, és még mindig csak 4 mm. Így a nőgyógyászom a terhesség befejezését javasolta. Pénteken kell befeküdnöm, és még aznap megcsinálják az abortuszt.
Dévait már nem hívtam, és nem is megyek hozzá!
Mi ezt a terhet nem bírjuk tovább cipelni!

Mné
mné

Bocsi, de MEGINT LAPTETÜM LETT!!!!! Pedig tényleg nem vagyok babonás!!!! :lol:

Vegyetek:

Kép .

katapetra

Mné..... :cry: :cry:......megértelek.... , de a szivem szakad meg értetek....A Jóisten adjon erőt!
Kép .

katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?