Sziasztok!
Dorka nagyon szép kiscsajszi!
Berci meg Gabó meg olyan igazi helyes kispasik!
Gabó! Akkor jól érezted, hogy a végéig húzod (vagy még tovább is)... Remélem most már pár nap és kettőben lesztek.
UH azért tud tévedni, de fel is le is súlyban sajnos... Szóval hallottam már ilyet is, olyat is. De biztasd magad azzal, hogy második gyerkőnél már a szervezet is tudja a dolgát, hiszen valaki már "kitaposta" az utat... Szóval ne aggódj!
CTG-n én se sok mindent produkálok, habár annyi, hogy egy-egy fájás már talán a 40-ig felkúszik, míg 2 hete sima 10-20 közötti görbém volt. De ezeket én se érzem igazi fájásnak. Legtöbbször estére keményedik úgy rendesen a pocakom, ami fáj is. Érzem, hogy nagyon lent van kiscsajszi, mert ilyenkor annyira feszít lent, hogy meg se bírok moccanni, nemhogy menni.
Most nem vizsgált a doki, majd jövő héten azt mondta. Csütörtökön megyek megint. Hétfőtől itthon van a szülésznőm is.
Igazából én úgy érzem, hogy egy hét és meglesz a pici lány.
Nevek közül most az Apa választotta Míra Eszter van porondon, aztán lehet, hogy hirtelen felindulásból döntünk majd a szülőszobán. De ez már a vicc kategória, hogy mennyire nem tudjuk eldönteni....
Ja, épp befejeztem azt a munkát amivel kínlódtam már a végén, hogy jaj csak adjam már le (hétfőn viszem nyomtatni), erre tegnap este felhív egy másik megrendelőm, akinek decemberben adtam le a terveket, hogy elkezdenék az építkezést, de egy kicsit kéne variálni pár dolgon, úgyhogy ülhetek neki a gépnek megint. Pedig már azt hittem, pihizhetek...
Anyum itt van szerda óta, úgyhogy haladnak itthon a dolgok. Sikerült szétszelektálnom a gyerekcuccokat, ami a kölcsönadogatás miatt jól összekeveredett, meg a gyerkők szobája full rendben.
Tegnap itt volt a baby-sitter, nagyon aranyos nőci, Réka elvolt vele egész délelőtt.,Még ebéd után is ő, Moncsi vitte aludni. El is aludt gond nélkül Törpicsek.
Amíg anyumék nem költöznek a környékre, jól jön majd a segítség, de sajna csak péntekenként tud majd jönni, mert anniyra be van táblázva. Na meg ha anyum már hazamegy, és mennünk kell szülni, van akit riaszthatunk (akár éjjjel is), amíg vmelyik nagyszülő ideér. Később meg az se minegy, hogy apjával el tudunk menni egy-egy este. Szóval örülök, hogy rátaláltunk.
Sajnos van rossz hír is: apai nagymamám nagyon rosszul van, bevitték a kórházban, gyakorlatilag pár nap, eseleg pár hét és elmegy közülünk...
Szóval fel kell készülni az orvosok szerint. Nehéz elfogadni... De valószínű, neki is jobb lenne, ha nem szenvedne tovább.
MA jönnek az elektromos szerelők, van némi munkájuk vissza ami időszerű, úgyhogy ma is nagyüzem lesz...