A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melcsike, okéééés és köszi előre is a titkos kapcsolattartónak :wink: Holnap délutántól jön a rosszabb idő :lol: lehet,h vele együtt a babák is :lol:

Kretty, te holnap hányra mész?

Katapetra, ugye jössz majd még közénk?

Mné, te is hiányzol :(

Nyuszika, ha hazaértetek gyere :lol:

Poszi???

Zafír, remélem sikerül majd elűzni azokat a fránya cisztákat. A műtétet Dévisz csinálná?

Zsuzsi, akkor érted Poszi után izgulhatunk majd :lol: addigra meg lesz egy csomó kismamink :lol: Drukk,h kezdésre még lejjebb menjen a TSH-d :wink: Vonalzót a mi vonalzónkra kattintva tudsz szerkeszteni magadnak és a profilnál kell beilleszteni a linket.

Emerenc, Kriszto, Parane, Kisalag küldök nektek egy kis Kép

bari6

Kretty! Aranyos vagy, de neeeeeeeeeeeem, sajnos nem, nincs ilyesféle okom a hallgatásra. Bár lenne........

Holnap írok majd hosszabban, de nálam a depi nagyon-nagyon itt ragadt, a csudáért nem tudom kirugdosni a házból!!!!!!!! :cry:

Drága Katám! Kérlek, gyere majd, hogy "jól" vagy. és mi lesz a következő lépés?
Iszonyúan sajnálom, tudom mit érzel és nagyon sírtam tegnap miattatok, nagyon szorítottam.... :cry:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

@kretty: nekem is javasoltak talpmasszázst, bár én még sosem próbáltam, konkrétan egy személyt javasoltak: Szabó Szigfridet

véletlenül valamelyikőtök nem ismeri?

@bari: én annyira nem izgulok, mert nem hiszem ez akár sikerülhetne, már magamban lemondtam az inszem sikeréről, csak azért csinálom, mert D. annyira ragaszkodott, hogy egyet megcsináljon, azt mondta, szeretné látni, hogy hogy reagálok a gyógyszerekre, de megigérte, ha ez sem sikerül, akkor jöhet a lombik, de azért próbált elijeszteni, hogy ez milyen veszélyes! :) de engem nem lehet elijeszteni :)

De azért a többiekért nagyon szorítok én is! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Gyorsan bejelentkezek! Ma jött meg piri, így holnap du. megyünk D-hez! Majd beszámolok! pussz
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam:

Katapetra, annyira sajnálom... Gyere közénk újra, tudod, segítünk a lelki bajban is!!! :cry:

Parane, azt írtad, két oldallal korábban, hogy a gyomrod fáj. Nekem is fájt, azt hittem vírus, de semmi diéta, semmi nem segített. Aztán ahogy jött, úgy ment is. Dóri baba pedig beköltözött. Én csak arra tudok gondolni, hogy a két dolog összefüggésben volt. A 7 cm-es petefészek, pedig tényleg hiperstimu, egyél sok sok fehérjét, mondjuk úgy, minél többet!!!! Vigyázzatok Magatokra!

Melcsi, wow, még egyben vagy, ahhoz képest, hogy kb. a 29. héttől izgultunk, hogy ne akarjanak még megszületni, szépen bent ragadtak a manók :) Szófogadók lesznek, az tuti :) Ügyesek vagytok!!!!!

Üdv az Újaknak is, gyertek mesélni.

A nagy tesztnapra várakozóknak pedig öntöm az energiát, hogy mihamarabb kigyertek a depiből! Már nem kell sokat várni a + tesztig, pár nap utána megkezdődik az életen át tartó aggódás :lol:

Mi pedig megérkeztünk Auszriából, mint látjátok :) Nem teljesen sikerült jól az út, hiszem péntek este elmentünk szombattól már bújkált bennem valami, hétfőtől csúcsosodott.... Eddig úgy örültem, hogy megúsztam mindent, most meg?! És persze nem magamat féltem.... :cry: Van minden: hurutos köhögés, stabil hőemelkedés (37,6), emiatt min. napi 1 algopirin, ma éppen kettő, mert egy semmit nem segített. Aztán jön a para: a két rossz közül mit válasszak.... Mert a láz árt a babának, de az algo sem jó nagy mennyiségben..... :? Holnap elmegyek a házidokihoz, bár mára a köhögésem alább hagyott, most beindult az orrom úgy, hogy levegőt nem kapok... Nem hiányzott az egész, én túlélem a dolgokat, de Dórinak ne legyen baja... Nyomom a vitamint, fekszek, teázok, és remélem, holnap már nem lesz hőemelkedésem... Még jó, hogy lázba nem megy át... Bár a családban van orvos, szerinte a 37,6 is már határeset....

Ettől eltekintve a pár nap eltelt, a fiúk legalább jól elvoltak, én meg végül is a hazaútra lettem szarabbul. Most viszont jó itthon.

Péntek volt az utolsó munkanapom, mindenki elbúcsúztatott, most már nincsen más dolgom, mint magunkkal foglalkozni és készülni, mert a hivatalos kiírások szerint pontban 3 hónap múlva megszületik a kislányunk. :wink:

Mindenkit puszilok!!!! Jó éjt!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szép jó reggelt,

..háát sokat írtatok, nehéz ilyen hosszú hétvége után ismét képbe kerülni, de remélem péntektől már nekünk is lesz net otthon, 3 hónapnyi könyörgés után, végre beköti a szolgáltató!!! juhéjjj! (legalábbis bízom benne - ez a költözködés átka, mindent előről kell intézni és ilyenkor csak a megrendelőnek fontos a gyorsaság, a szolgáltatónak.... na hagyjuk is)

mindenkinek léleksimi, azt hiszem ez ránk fér!!!!!!! és az összes laptetőből kivettem a részem ;)

nem reménykedek már :( :( megcsináltam a tesztet és csak egy csík látszott, próbáltam várni, de ez sem hozott sikert (mára írták a legkorábbi tesztelés időpontját, hát csináltam, mert már várni azt bizony nem tudtam).

még egy inszem és azután jöhet a lombik, sajnos mára már eljutottam odáig, h olyan ez olyan mint egy mókuskerék: piri, uh-k, szurik, piri, uh-k, szurik, hüvelykúpokok, piri, uh-k, tablette, szuirik, piri... Áprilisban lesz egy éve h csináljuk minden egyes hónapban, kezdek belefáradni.. pedig annyira reménykedtem most: mellfeszülés, pociban szúrásos érzés :(

Hűűű, negatív lettem nagyon, pedig ma már jókedvűen ébredtem....

Jobbulást a betegeskedőknek!

Drukkok a várakozóknak!

és mindenkinek szép napot mára és a megmaradt rövid hétre!
kisalag
Fót

Kisalag!

Ha jól emlékszem hétfőn volt inszemetek, kb. keddre találkoztak apuval és megtermékenyültek, kb. péntek, szombaton kezdett beágyazódni, de lehet, hogy vasárnap, tehát a beágyazódás elkezdődése óta eltelt max 3 nap! Kizárt, hogy a teszt bármit mutasson!
Nekünk 12 nap telt el a beülti óta, elvileg múlt hétfőn, amikor neked inszemed volt, akkor kezdődött a beágyazódás, az ET+8. nap óta csinálom a teszteket, hcg és Lh tesztet (jóstesztként) és még mindig nem adtam fel, pedig a hcg negatívabb már nem is lehetne, DE az lh folyamatosan erősödik, tehát lehet, hogy mégis bújkál odabent valaki. Ki tudja, még pár napig bízom, aztán a 14. napon feladom, ha addig nem lesz pozitív a hcg és megyek dolgozni is.
Valakinek tapasztalat lh jósteszt ügyben????
(még annyit, hogy azért csinálom, mert nekem bevált tavaly amikor terhes voltam jelzett, korábban mint a hcg, és amikor nem voltam terhes, akkor nem volt rajta csak egy csík)
Bocsi, lehet, hogy leszúrtok a korai teszteléssel kapcsolatban, de én azon az állásponton vagyok, hogy jobb látni mi van.
Na jó hosszú lettem, bocsi, lényeg Kisalag, még korai, nagyon korai, főleg inszemnél!!!!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, én LH jósteszt kapcsán vegyes dolgokat olvastam. Próbálni nem próbáltam annó, de volt akinek éppen használt, jósolt, volt akinek nem. És persze össze vissza... Ha volt csík, reménykedett, baba mégsem volt. :cry: Ha nem volt csík, feladta, aztán meglepődött a HCG teszt láttán.... Én annó, amikor még spontán korszakunkat éltük, ezért nem kísérleteztem ezzel.

Te is azok táborát szoktad erősíteni, akik azt mondják, nem szabad a 21. napig feladni. Lehet számolgatni mikor mi zajlik odabent, de nincsen UH szemünk (sajnos :evil: ), így ne add fel, bármit is látsz a 14. napon. Én azt vallom, hogy a 3. hétben nyugodtan lehet már dolgozni, az nem árt (persze ha olyan a munkakör), teljesen függetlenül a tesztektől.

Szóval van még remény bőven, főleg, ha Neked + tapasztalatod van LH jósteszt kapcsán, akkor itt még lehet valaki(k). :lol: De mivel azt érzem, hogy nem kerültél még depibe a tesztek miatt, így nincsen leszúrás, csak NE ADD FEL legbelül, jóóóó???? Hol vagy még az eredményhirdetéstől?!?!? :) Ha csak a korábbi LH jóstesztből indulunk ki, akkor a HCG teszten is hamarosan jön a kis második csíkocska!!!! :lol:

Kisalag, a fenti bíztatásra szánt szavakat Neked is írom, nem szabad feladni, inszemnél eleve más a számítás, ha csak 1-2 nappal később randiztak odabent, akkor még tényleg korai a + teszt!!! Várj egy picit!!!

nyuszika85

Sziasztok!

Néha én is megjelenek itt...olvaslak ám mindig, de nálunk nem történik
nagyon semmi egyenlőre.
Nyuszinak akartam írni, hogy nekem is ugyanezek a tüneteim voltak pár héttel ezelőtt, de sztem 38 ig nem érdemes bevenni lázcsillapitót.Én is mindig úgy éreztem belázasodom, de csak 37.8-ig ment fel és utána magától vissza ment 37-re aztán később megint vissza, ezt egy két napig csinálta és aztán magától elmúlt..Nekem a gyerekorvos szokta mindig mondani, hogy 39 ig ne adjak csillapitót a gyerekeknek.
A köhögés sajnos az rosszabb volt kb 1 hét múlva kezdődött és elég kitartó volt én inkább amiatt aggódtam, hogy árt a babáknak mint a láz...de szrencsére már az is elmúlt.

Persze ez csak az én tapasztalatom..gondoltam elmesélem hátha segít.

ölelés, drukkok Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Sziasztok!

Egy gyors bekukk,mert még van melóm és lassan indulok Déviszhez.

Krisztokám, tudod amit megbeszéltünk :wink: fel a fejjel és még nem szabad feladni :!:

Poszi, juj de jóó, lehet,h találkozunk :lol: piros pólóban vagyok, ha jössz és addig még olvasol, akkor tudd kit kell keresni :lol:

Kretty, te ha minden jól megy lassan végzel, gyere majd,h mi volt :wink:

Nyuszika jobbulást!

Kisalag, még te se add fel!!! Mi van itt csajok??? :shock: Tessék pozitívnak lenni :!:

Nene, hogy vagy? Rég jártál erre :(

Melcsike, gyere majd,h mi volt :lol:

Este majd jövök én is!

Pusztik,
Bari

bari6

Hello pirospólós Bari! :D

Nem mentünk mégsem ma.....téves riasztás volt a tegnap esti dolog...csak pecsételgetek, és D azt mondta, hogy majd inkább péntek reggel hívjam hogy mi van. Nem is értem, nekem ha megjön, az mindig egyértelmű, sosem pecsételgetek előtte. És késik is, már vasárnap meg kellett volna jönnie. Nem tetszik ez nekem, félek, esetleg az előző stimu annyira bekavart, hogy felborította az egyébként korábban gyönyörűen óraműpontosságú ciklusom.

Úgyhogy megyek csinálok egy cickafarkfű teát, holnap meg veszek méhpempőt (gondoltam, kipróbálom, annyit hallottam a jótékony hatásáról), hátha bejön.
Vendég

Sziasztok!

Én is olvaslak ám Titeket és megkönnyezek minden sikert és kudarcot!
Mi ugye csak szeptemberben indulunk inszemmel, de az én kis multi cisztás petefészkem nem bír nyugodni. 5-én kellett volna, hogy megjöjjön a piri, de semmi....tegnap elkezdett mindkét petefészkem feszülni és ma volt a csúcspont, amikor két Meristinnel azt mondtam, hogy nem bírom tovább! Felhívtam Déviszt, akihez holnap reggel f8ra megyek....én, aki nem bír korán kelni, és akinek a munkanapja holnap éjfélig tart majd.
Gondoltam jobb, ha megnézi, mi a helyzet odabenn és esetleg ír fel Mesulidot, hátha ez a későbbi gyermek tervezésnél segít valamit. Tegnap a hormonjaimmal is lehetett valami, mert mindenen elsírtam magam...

Na jól van, nem panaszkodom, csak gondoltam megkérdezem, hogy jön-e valaki holnap korán reggel?
mortisha

Mortisha!

A mesulid micsoda? Érdekelne, mert nálam is multiciszta van. Metformint nem szedtél? vagy nem mondták? vagy IR gond nincs?

Katám! Remélem jobban vagy picit! Ölelés!

Mné! Neked is, gyere majd!

Poszi! Aviva! Gyorsan csinálj pár gyakorlatot, holnapra tuti megjön rendesen.

Később jövök....

kriszto

kriszto82

Melcsi!!!!!!!!!!!!!!

Egyben vagy még?????? Mi volt CTG-n??????
Úgy hallottam ma délután kapott Dévai ctg-t faxon.....:roll: a tiéd volt? Minden ok?
Jaj, úgy izgulok értetek!

kriszto

kriszto82

Katapetra,

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ahogy a többiek is mondták, ne add fel, gyűjts erőt a következőhöz.

Bari,

Itt vagyok, csak most a felújítás miatt ritkábban tudok jönni, ilyenkor is a gardróbból írok, mert oda lett berakva ideiglenesen a gép :D
Így elég kényelmetlen és fáj tőle a pocakom, de azért, ahogy tudok benézek.

Melcsike,

Hol vagy? Remélem minden rendben, nagyon izgulok értetek.

Nyuszi,

Sajnálom, hogy Téged sem került el ez a nyavajás nátha, de remélem hamar túl leszel rajta.

Mindenkinek kitartás és drukk

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

ÓÓÓÓ, Poszi :( sajnálom, de remélem piri már nem szívózik sokat és meg fog jönni rendesen :lol:

Mortisha, remélem semmi komoly bajod nincs, majd gyere és mesélj. Megjegyzem, egyszer, pár éve produkáltam egy olyat,h 3 napig feküdtem vakbélgyanúval kórházban és a végén kiderült,h csak peteérésem volt...

Melcsike, épp bent voltam mikor valaki CTG-t faxolt Dévisznek! Te voltál?

Kretty, neked mi volt ma?

Katapetra, Mné léleksimike :wink:

Zugolvasókám, örülök,h találkoztunk :lol:

Van egy rossz hírem :( Csutink megint a nyíregyházi kórház vendégszeretetét élvezi. Sajnos nem tudok részletes infót, csak annyit,h rosszabbul lett mint a múltkor volt, már fél óránként hányt...ma már tuti nem tudok vele beszélni, majd holnap :wink:

Nálunk, ma nem rákszűrés volt,hanem kenet és clamydia, mert csak utána csinálnak rákszűrést,ha ezek negatívak :shock: én ezt nem is tudtam :oops: Viszont érzem,h kezdenek az események felgyorsulni :lol: Mellkas röntgenre kell mennem még, jövő héten teló a kenet miatt, rá egy hétre teló a clamydia miatt majd rákszűrés. Utána pár hét és START :lol:

Pusza,
Bari
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bari6 2011.03.16 22:52-kor.

bari6

Bari: Nem Dévai, hanem Paragi csinálná (vagy fogja csinálni) a műtétet. Most már egyre erősebb az elhatározásom, hogy ez lesz a megoldás.

Kisalag: Katapetra táblázata szerint 29-én kellene tesztelned. Szerintem még ne add fel!!!!!

Mortisha: Mesulid? Ezt én sem ismerem. Használ? Én nagyon hasfájós vagyok amióta csak először megjött. Rengeteg mindent kipróbáltam már, de bármily hihetetlen, de az algoflex-M nekem az utóbbi években nagyon bevált, egy kis melegítőpárnával párosítva.

Poszi: Ez már csak így van. Nekem is napra pontos volt, egészen addig, amíg nem kezdtünk bele ebbe az egészbe. Azóta hol késik, hol előbb jön, természetesen mindig ellentétesen mint azt szeretném. Pedig nálam még nem is csináltak semmit. :)

KATAPETRA MERRE VAGY?????

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

itt vagyok :D

Először is, amikor femásztam a vizsgálóasztalra, jól lefejeltem a vizsgáló lámpát.... :lol: :lol: D azt mondta, biztos direkt volt, hiszen olyan távol van az a lámpa...erre én mondtam neki, hogy naná, hogy direkt volt, azért csináltam, mert régen egy nagy fejbevágással csillapították a fájdalmat... :lol: :lol: Erre D azt mondta, na meg viszkivel....

Szóval minden rendben, egy hónap mulva indulás!

Bari, nálad mi volt?

Krisztoooooo, a tesztelés ET+14 naptól mutathat valamit!
Vendég

Bari: Húúúúúúúúúúúúú, kitartást ezekhez. Emlékszem amikor én csináltam, már nagyon ki voltam a sok vizsgálattól, mert nem szoktam orvoshoz járni, évek óta nem voltam vizsgálatokon (kivéve nőgyógyászatin). Csak amiket leírtál, azokat kell megismételni? Vagy mindent?

Zafír
zafir100

Kriszto!
A Mesulidot régen nekem hasonló görcsre adták,elvileg a tuszorepedest segíti,mert nekem régen azt mondták,hogy amiatt feszül a hasam.Sokat segített,mert a fájdalom csillapító a feszülés ellenben hat!

Milyen kezelést kapsz?mikorra tervezitek a babát?volt már inszemed?
Senki nem jön holnap reggel?
mortisha

Juj Mortisha! Pont rosszkor kérdezed! :lol:
2008 szeptembere óta szeretnénk babát, 2009-ben 8 inszem (nem Dévainál, miért 8? mert hülyék voltunk és hittünk az utolsókig....),
2010 február az első lombik (Dévainál) "sikeres" de a 7. - 8.hét között elhalt a terhesség, műszeres befejezése lett, majd jött egy sikertelen lombik majd két stimu, amit le kellett állítani x nap szurizás után, mert nem úgy alakult ahogy kellett volna, és most várjuk a harmadik eredményét, nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz sikeres. Ennyi tömören, tehát lassan 3 éve és 2009 februárja óta a kb. 5-6 hónap kivételével nem volt gyógyszer, szuri, bogyó stb. -mentes hónapom. Tudom mit éreztek, de a cél érdekében mindent!!!!!!!!!!
Sajnos nekünk ez jutott Csajok! DE mindenki legyen kitartó és bízzon! Az én bizalmam most nagyon inog, de muszáj egyszer sikerülnie!!!!!!

Ne haragudjatok, hogy ennyit írtam és elég depisre sikerült, de remélem hamarosan tudok majd olyan pozitív lenni, mint szoktam.

Melcsi?????????????????????????????

kriszto

kriszto82

Zafír, óóó ez nem is sok vizsgálat :lol: Amit nem Dévisz csinál az csak a mellkasröntgen :) amúgy én szeretek Déviszhez járni,mert az már nagyon jóóóót jelent :lol:

Nene, én olyan jót nevettem :lol: Magam elé képzeltem,ahogy a gardróbban ücsörögsz nagy pocival Kép

Kretty, vicces lehetett :lol: ezek szerint neked is u.ezek a vizsgálatokat csinálta? Lehet,h kérdeztem már, de te áprilisban mikorra várod pirit?

Mortisha, holnap rendel Dévisz? Nem kórházban lesz?

Melcsikeeeeee, hol vaaaaagy?

bari6

Sziasztok Lányok!

Mindenekelőtt elnézést, de most nem tudok írni személy szerint Nektek...

én azóta is kutyául vagyok, pedig hányás még nincs is (hál'istennek)
voltunk D-nél, aki rámnézett és megállapította hogy biztosan terhes vagyok ha így nézek ki és ez bizony hiperstimu. Györgyi megkérdezte hogy én is hármat kaptam-e vissza?!...gondolom Csuti óta vannak félelmeik...
Ez hétfőn volt, azóta a húsadagom 60-70deka körüli és úgy érzem nem bírom tovább.
a lényeg...
tudjátok hogy a Jánosba hol lehet megtalálni D.-t, ill. hogy hánytól van bent?

azért gyorsan...
kriszto
én már szombat óta kűzdök, dagadok és görcsölök... és a tegnapi teszten még nem lehetett látni semmit, mára már igen de valszeg ketten buliznak, azért vagyok ilyen szarul. KITARTÁS!!!

tudom most sokan átvállalnátok a hiperstimus tüneteket, de elhihetitek hogy borzalmas :(
parane
Budapest

Bari: Nekem kellett sok-sok vérvétel, mammográfia, EKG és MRI is. De utáltam ezeket! Ezek nem "járnak le"? Bocs ha hülyeségeket kérdezek, de nekem ez még új. :(
Dévaihoz én is szeretek menni, mindig megnevettet. Már első alkalommal nagyon belopta magát a szívembe, amikor megkérdezte, hogy ugyan már hová sietek a gyerekkel?! Mennyi idős is vagyok????? Mikor elmondtam csak hümmögött és "hát-ozott", hogy akkor most már érti miért is sietős. :D Fiatalabbnak nézett és ez nagyon tetszett.

Kriszto: Már 2 és fél éve? Húúúúúúúúúúúúú! Az már nagyon sok! :( Rettentően kitartó vagy!

Zafír
zafir100

Parane, upsz a hivatalos eredményig egy kis gratulát küldök! Remélem hamarosan jobban leszel :wink: Holnap be kell menned Déviszhez? Sajnos nem tudom hol találod Déviszt a Jánosban :( de van egy olyan érzésem,h most épp a szülészeten van :lol:

Zafír, deee, azok is lejárnak, de szerencsére nem most :lol: és nagyon-nagyon remélem már nem is kell megcsináltatnunk mert kismami leszek :lol:

bari6

Sziasztok!!

Nagyon régen olvastalak már titeket. 14-én csak gyorsan bekukkantottam Katapetráért és... :( :( :( :(

Katapetra: remélem, egy kicsit már jobban vagy. Nagyon drukkoltam és bíztam abban, hogy sikerül. Végig olyan pozitív voltál. Remélem, maradt ebből valami mostanra is. Ha csak egy kicsi is. Kitartást és erőt kívánok. És nagyon várunk vissza!!!!

Csuti szegényem. Elhűlve olvasom, hogy megint kórházban van. Nagyon aggódom érte/értük. Mielőbbi javulást Neked!!

Parane: Hát ez megint olyan jó és rossz hír egyszerre. Drukkolok, hogy a hiperstimu mielőbb odébb álljon és csak a jó hírre kelljen koncentrálnotok. Vigyázz nagyon magadra. :roll: Gyere majd, hogy mi van veled.

Kvzsuzsi: üdv köztünk. Mielőbbi babásodást kívánok nektek (is)! :wink:

Bari: ti is jól belehúztatok! AZ együtt kezdés már nem esélyes, de örülök, hogy hamarosan kezdhettek. :lol:
Láttam a képeidet a Medve farmról. Mi épp másnap jártunk ott. 8)

Kriszto: igaz az időjárás nem éppen a depi űzésnek kedvez, de ugye már sokkal pozitívabb vagy?

Emerenc: veled mi újság?

Momelcsi? Izgatottan várjuk a híreket! :D

Nene: valóban nagyon édes lehetsz a gardróbban ülve :lol: :lol: :lol: És hogy álltok a felújítással? Kitartás, mert a végeredmény megéri. Bár én már könnyen beszélek túl a nagy takarításon, festésen, parkettázáson... Napokig nem éreztem a kezeim annyit törölgettem, lemostam, porszívóztam, pakoltam. De most szép, és nagyon jó érzés. :lol:
Nagy hirtelen most ennyi, elnézést azoktól, akiket nem említettem. Most már talán több időm lesz olvasni titeket.
szélkisasszony

Parane,

Az jó hír, ha D. szerint biztosan terhes vagy :lol:

Kriszto,

Szerintem is korai még a tesztelés, és ahogy Te is szoktad mondani, egészen addig bízni kell, amíg nem mész vissza D.-hez, és Ő nem mondja ki, hogy tényleg nem lát semmit.
Szóval fel a fejjel, és még egy kicsit tarts ki.

Szélkisasszony,

Hát már én is nagyon szeretném élvezni azt, hogy készen vagyunk, de sajnos az még nagyon messze van :cry:

Most kedvezett nekünk az idő ebben a 4 napban, azaz 5 nap volt, mert a párom kivett előtte pár nap szabit, ami pont jól jött.
Szóval, hogy állunk????? A nagyszoba készen van odáig, amit terveztünk, de azért voltak meglepetések. Gondoltuk pk-pak felszedjük a parkettát, hajópadlót stb. aztán a parketta után jó kis meglepetés ért minket, mert ott volt egy linóleum, és beton :cry:
Így nem lett annyira pik-pak, mint szerettük volna, mert egy nap elment arra, hogy felszedjék a leragasztott linóleumot, és feltörjék a betont. Aztán kiszedték a talajszintet, ameddig kellet, jött egy kis betonozás, aztán kátrányozás, hungarocel szigetelés, síkhálózás, padlófűtés csövek letétele, és megint egy kis betonozás. Így most készen van az aljaz beton, amit várunk, hogy száradjon, ezért a jövő héten el is megyünk egy kis pihenésre :lol: hogy majd újult erővel folytathassuk.

Tegnap elkezdtem nagyjából kitakarítani, mert már nem bírom ezt a nagy koszt, de azért nem annyira, mint Te, mivel ha hazajövünk folytatjuk, ezért a nagytakarításnak nem volt értelme, de így is éppen eléggé elfáradtam, pedig mára még maradt a fürdő, de ebben a vacak időben még ahhoz sincs kedvem :cry:

Na már megint jó hosszúra sikeredett a válasz, bocsika :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Délután beszéltem Melcsivel! a tegnapi ctg után bent tartották, de nincs "semmi" baj, nagyon felment a vérnyomása ezért kap rá gyógyszert és bent kell maradnia. Dévaival is találkozott ma, azt mondta neki, egyelőre semmi sem indokolja a császározást, szóval még egy két-hét, amit szegény Melcsi módosíttatott egyre max. :D
Azt mondja teljesen jól van, telt házas a János és nagyon szeretne külön szobát, mert azért két babóca csak két babó!
Egyelőre ennyi, de rögtön ír, ha van híííííííííííííííííír!

Hiába... a nagytestvér mindent hall.... mindent lát.... (azért köszönettel tartozom az ikres barátosnémnak, hogy Melcsi telcsiszámát megadta, kicsi ez a lombikos világ hiába..... :D )

Katapetra, légyszi gyere! Hiányzol!

Parane! Nagyon örülök Nektek, akkor amikor először írtad, hogy "hordó" lettél, akkor mondtam a férjemnek, hogy megvan az első hetünk közül, akinek sikerült! hiába (sajnos) a sokat látottság és az évek.... (bár ne így lenne)
Vigyázz nagyon magadra!! Kitartás!

kriszto

kriszto82

Jól eltűnt mindenki.......
Jó lenne ilyen függő ágyat nyerni, ha hozzá adnánakk egy ilyen kis csomagot is! :lol:
Vagy kettőt.

Szélkisasszony T i már kész szép lakásban várjátok az új jövevényt!Nagyobb kedvel fog érkezni.... :D

nene, Nektek pedig KITARTÁS, egy lakás felújítás nagy leki megprobáltatás tud lenni, főleg a velejáró rumli....de utána! Minden tip-top lesz! Jó pihenést kívánok! Megérdemlitek! :D

Bari, minden kezdés egy izgalom, várakozás bízakodás és most SIKERÜLNI FOG!!! :D

Azok a reggeli álldogálások nem hiányoznak, de talán már nincs olyan hideg reggelente.

Parane, szegénykém, jól megszenvedtetnek ezek a kölykök! :lol:
Nagyon bíztató, kitartás és sok hús még desszertnek is! :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszto: Milyen jó, hogy mindenhol van beépített ismerős és tudsz minket tájékoztatni! :lol:
Jobban vagy?
Minden rendben lesz! Meg lesz ennek a tájékozottságnak a gyümölcse,meglásd! :wink: :D

Megprobálom ezt a tesztelést kihúzni, jövőhétig. De egy kis reménysugár besütött az ablakomon. Időt adok az én 3sejtesen beültett Egyetlenkémnek. :D

Csutinak sok erőt és jobbulást!
emerenc

Emerenc!

Mesélj a reménysugárról!!!!!!!!! Légyszi!
Én nagyon szorítok neked is!

kriszto

kriszto82

Bari, igen, nekem is ezeket a vizsgálatokat vette le D. Április elejém még teljes vérkép és EKG kell. Azt, hogy mikor indulunk, nem tudom, ugyanis még mindig nem jött meg... :( :( :(
Remélem azért húsvét körül kezdhetünk...

Most láttam a TV-ben, hogy májustól a táppénzt felére csökkentik...hát akkor beülti után mehetünk is dolgozni, ha nem akarunk éhenhalni...

Szegény Csuti! Remélem most nem lesz olyan hosszú ideig bennt!

Krisztó! Ez hihetetlen, hogy mindent tudsz! a CIA-nak dolgozol???
Vendég

Kretty!

Lehet többet keresnék, ha úgy lenne.... :lol: :lol:
Tesztet csináltál? :roll:

kriszto

kriszto82

Nincs baba, nem tesztelek, majd ha még egy hetet késik, talán... :roll: :roll:
D különben azt mondta tegnap, ő a házi gyártású babáknan is úgyanúgy örül! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Végre egy kicsit felpörgött a topik :lol:

Krisztokám, ölellek, puszillak te kis ügynök :lol:

Emerenc, nagyon sejtelmes voltál :lol: drukk továbbra is :!:

Parane, remélem jobban vagy :wink:

Kretty, nagyon-nagyon drukkolok és küldöm a pirimeghozó drukkot :lol:

Zsuzsi, merre vagy?

Szélkisasszony, ugye majd hozol képet?

Nene, huh elolvasni is sok volt...gondolom így kismamisan sokkal megterhelőbb az egész felújítás? Az egész házatokat felújítjátok?

Poszi, mizu pirivel? Jelentkezett?

Nyuszika, hogy vagy???

Kisalag? Mortisha? Zafír? Katapetra???

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Csak egy gyors kukk!

Nem Barikám, még mindig nem jött meg :shock: Úgyhogy holnap sem megyek Dévaihoz! Passz......nemtom mi van. Kössz a tanácsot Kriszto, nézegetem az Avivát! Bár amúgy annak is örülnék, ha nem jönne meg bizonyos okok miatt :lol:
Kretty....remélem neked sem jön meg!!!!! :wink:

Parane :D remélem, a hiperstimu elhussan....és felhőtlen lehet az öröm!

CSUTIIIIIII drága, jobbulást! Jesszusom....

Emerenc, bízom benne, hogy a reménysugár hamarosan egy nagy fénysugár lesz !!!!!

Zsuzsi, üdv tőlem is :P
Vendég

Katapetra, ha itt vagy valahol.....írtam privit
Vendég

Poszi, remélem az aviva majd neked is jó lesz, bááár inkább akkor a baba miatt ne jöjjön megre szavazok és persze Kretty esetében is :lol:

bari6

Bari, köszi a kérdést, vagyok.. Tegnap volt az első nap, hogy nem ment fel a hőmérsékletem estére sem, de nem vagyok toppon, levegőt még nem kapok, gyengécskének is érzem magam, étvágyam nem nagyon van, köhögés megvan, bár egyre ritkább. Sokat iszok, fekszek, alszok, infrázok napi 3x is, és remélem hamarosan erőre kapok újra! :cry: Ha úgy adódik, holnap visszamegyek a házidokihoz, hogy kukkoljon rám újra, jobb a béke... Így, mindenféle gyógyszer nélkül nehezebben jövök ki ebből a fránya kórból...

Melcsike, nagyon vigyázzatok Magatokra, erőteljes visszaszámlálásban vagytok/vagyunk már!!!! :lol:

Tesztelők, már 18-a van, minden hamarosan kiderül, a lehető legjobb pillanatokat kívánom Nektek!!!!

nyuszika85

sziasztok

még a kórházban, férjem behozta a laptopomat.
teltház van, én most megyek uh-ra és ha minden rendben, kiraknak. Dévai se tud mit csinálni. Pedig a lábam nagyon durván dagad, nem tudok már vele mit kezdeni.
de a gyerekek még nem akarnak kijönni. majd most hazamegyünk, aztán hétvégén visszajövünk szülni :lol: jó lenne.....
most egy picit vicces lett számomra, hogy D-nél mindig alá kellett írnunk, hogy megtagadjuk a kórházi felvételt, szerintem kiröhögtek volna, ha ideállítok a semmivel.
vérnyomásomra gyógyszert kapok, hát hol ilyen-hol olyan.

KépKép
momelcsi

sziasztok

@bari: itt vagyok, nem tűntem el, mindennap olvaslak Benneteket, csak most nálunk nem történik semmi, várom, hogy teljenek a napok :)

még régebben olvastam itt a fórumon, hogy valamelyikőtöknek azt mondta egy doki, hogy a szója meddőséget okoz
ezt alátámaszotta valamivel, mert én elég sokat nézegettem mostanában emiatt a netet, és sehol nem találom konkrétan, hogy tényleg így lenne, sőt inkább az ellenkezőjét írják
azért ez így elég durva lenne, hiszen szója ma már lassan mindenben van, párizsik, felvágottak, virslik. nagyjából akkor semmit nem lehet enni :(

ti hogy látjátok ezt?

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,

nálunk - ismét -nem hozta meg sikerét a beavatkozás :( Kezdődik minden előről.....
valaki megy hétfőn DévaiI-hoz? gondolom, én du-ra leszek berendelve :)

Szép hétvégét, jobbulást a betegeknek! Szülni vágyóknak szép élményt!
Szurikáta, mi van veled? már miniden bordád a régi?
kisalag
Fót

Sziasztok!

Nem akartam sejtelmes lenni! :D Csak arra akartam célozni, hogy depimet mintha elvágták volna és optimista lettem! :D

Kriszto Drága! Én is drukkolok Neked nagyon! Minden nap gondolok Rátok. Még van idő 25.ig és bármi lehet! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
parane: Jobban vagy? Neked is drukk!+++++++++++++++++

Kisalag: Hányadik inszemed lesz? Bocs, de nem tudok puskázni.
nagyon szurkolok a kezdéshez!

poszi, kretty: Az otthon gyártott babákhoz. :D ....+++++++++++++
vagy pirimeghozó:DRUKK.

nyuszika: jobbulást!

Melcsike: Babáid nagyon jól érzik magukat....tudnak valamit. :D
De azért gyerekek ideje lenni kijönni, jó kis meleg fészketekből, hogy anya és apa megöllelhessen Benneteket!

Katapetra: Gyere kérlek! Mit csinálunk mi itt táblázat nélkül? :wink:
Na jó, hiányzol is! :D

mné: Te is. :wink:

Szurikáta, meg negyon belemerült a munkába. Minden rendben?

puszi Mindenkinek és HATALMAS DRUKK!
emerenc

Melcsike, de jó,h jöttél! A gyerekek biztos meg akarják várni a jó időt :lol:

Kisalag, nagyon sajnálom :( ezek szerint piroska meglátogatott :(

Emerenc, remélem az optimizmusod kitart és megajándékoz majd egy babókával. Te nem tesztelsz?

Parane, hogy vagy?

Krisztom, ölellek, puszillak

Zsuzsi, nálunk az andrológus mondta,h ne együnk szóját, riszt és kukoricát. Pl. párizsit, virslit, kínait már csak "ünnepnapokon" szoktunk enni. Én olvastam már ezzel kapcsolatban cikket, majd megpróbálom előkotorni ;)

Csuti hír: ma sikerült vele beszélnem. Jaj nagyon oda van szegény :( róka koma nem akar odébb állni. Beszélt a főorvossal, aki a redukciót javasolta. Még a jövő héten eldönthetik,h mi legyen....Nagyon ki van lelkileg és fizikálisan is szegény :( Átadtam a puszitokat, Ő is puszil mindenkit!

Mortisha, mi volt Dévisznél?

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat, és a két privát levelet is köszönöm Krisztonak és Katapetrának. Igyekeztem magam összekaparni. Ma már sokkal jobb a helyzet, és előre tudok nézni, nem a múltba. Borzasztó a tudat, hogy én tehetek róla, hogy elhagyott minket! Nem kellett volna elutaznunk, de annyira biztos voltam már benne... Remélem lesz még lehetőségem jobban csinálni mindent!

Katapetra: Szörnyen sajnálom, hogy nem sikerült! Remélem, hogy a felújítás hamarosan véget ér, és visszajössz közénk! Nagyon várunk! Tudom, furcsa ezt tőlem olvasni, de ne tessék eltűnni.

Csuti: Sajnálom, hogy ismét kórházban vagy! Istenem, reprodukció. Ez borzasztó! Mikor olvastam Baritól, elszorult a szívem. Hogy lehet ilyen kegyetlen a világ?!

Parane: Először is gratulálok! Másodszor pedig jobbulást kívánok neked! Megmondom őszntén, hogy igen, nagyon szívesen átvenném a rosszullétedet. Bárcsak én lettem volna rosszul, akkor azt jelentette volna, hogy minden rendben van odabent.

Kriszto: Remélem, hogy sikerült kipaterolni a depit a lakásból! Még 1 hét, és lehet tesztelni. Csuriban van a kezem érted/értetek. Tessék nem föladni!

Emerenc: Neked is nagyon szurkolok. Hajrá fénysugár! Csak pozitívan, a lehangoló időjárás ellenére!

Bari: Olyan jó olvasni téged! Az optimizmusod példás! De szeretnék én is ilyen lenni! Kicsit lehetne belőle kölcsönözni? Már csak 1 hónap, és újból kezdhettek. Hihetetlen, hogy repül az idő!

Momelcsi: Sajnálom, hogy neked is be kellett menned a kórházba. remélem, hogy délután kiengednek! El tudom képzelni, hogy menniyre szeretnél már hason aludni, vagy csak egyszerűen sétálni egyet. Kitartást kívánok a hátralévő napokhoz/hetekhez!.

Kisalag: Miből gondolod, hogy nem sikerült? Megjött? Ha jól emlékszem, akkor még csak 1 hete voltál, nem?

Poszi: Én is küldöm neked a pirimeghozó drukkot! Remélem, hogy mostmár nem várat sokáig magára, illetve nagy ívben elkerül, ha arról van szó. :wink:

Nyuszika: Jobbulást kívánok neked! Remélem, hogy nemsokár a aköhögésed is alábbhagy, és az orrod is kidugol. El sem tudom képzelni, hogy gyógyszer nélkül én hogyan vészelnék át egy betegséget...

Nene: te hogy vagy? Ugye sikerült már meggyógyulnod? Bocsánat, ha már írtad. Mikor mentek a dokihoz? Egy kalappal a felújításhoz! 27 hetesen, hallod, minden elismerésem a Tied!

Szélkisasszony: Ügyesek vagytok Ti is a felújítással, és ha jól emlékszem, akkor Ti már végeztetek is! Mi lett a gyógyszerrel? Sikerült beszerezni? Párod szedi már?

Szurikáta: Továbbra is jobbulást kívánok neked, remélem, hogy egy kicsit jobban vagy már. Örülök, hogy sikerült visszamenned dolgozni, és le tudod foglalni magad.

Bocsánatot kérek, ha valakit kihagytam. Igyekeztem mindenkinek írni. Ha kimaradt valaki, akkor neki is küldöm a drukkjaimat! Bocsánat!

Puszilok mindenkit!

És még egyszer nagyon köszönöm a kedves szavakat, és a hiányolást!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Örülök,h mindenkiről kaptam hírt.A tegnapi reggel nagyon vicces volt,majd elmesélem!
Velem minden rendben,a multicisztám még megvan,a bal petefészkem egy kicsit meg van nagyobbodva.a jó hír az,hogy 18mm a méhnyálkahártyám és ahogy Dévisz fogalmazott,a baba úgy fog bele feküdni,mint egy puha ágyba.
mortisha

Laptetooooo!

Örülök,nekem ez az első!!!
Vegyen mindenki a kezdéshez,újrakezdéshez,türelemhez!!!
mortisha

Mné, örülök hogy jobban vagy és újra itt vagy! NE HIBÁZTASD MAGAD!!!! Nem te tehetsz róla, az orvosok is megmondták, sajnos nem vagyunk hatással az embriók fejlődésére, ha hatással lennénk rá, mindannyian babát várnánk most... A sors/Isten úgy döntött, mén nics itt az idő, hogy megszülessen az angyalkátok. De legalább tudjátok ,hogy lehet babátok, és következőnek biztosan sikerülni fog!!!!!
Vendég

Szegény Csuti!!!! Éppen a minap olvastam egy kutatást: 2 csoportba osztották a nőket, mindenki többes terhes volt. Az egyik csoportnak redukálták a terhességet, a másik csoportnak nem. És a terhesség kimenetelét figyelték, anyai és magzati szemszögből. És bizony sokkal jobb eredményeket kaptak azoknál, akik túsestek a redukciós műtéten. Érdekes tanulmány volt!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?