Sziasztok!
Csak felületetesen olvastam át az elmúlt napokat. Mi mindhárman sikeresen elkaptunk egy frankó kis influenzát, úgyhogy kinlódik a család

Szerencsére eddig magas láz nincs, remélem így is marad!
Beszti!

Mit modnana erre Freud? Szóval: gyermekbénulás!
Eszter! Hidd el eggyel is mindig megvan az aktuális szociális foglalkoztatottság!

Azért kitartást kivánok neked a dupla gondokhoz.

És csak úgy az optimizmus kedvéért hozzáteszem, hogy engem mindig azzal nyugtatganak, hogy "kis gyerek - kis gond, nagy gyerek - nagy gond!"
Kormi. Nekem egyértelműen azt mondták, hogy az sem ritka, hogy egy csecsemő akár egy hétig is gyűjtögetheti. Szerény véleményem szerint, ha nagyon zavar max. lázmérőzöd, vagy kúpozod, de nem adsz neki hashajtót. Minek gyógyszerezni, feleslegesen a babust? Én ilyenról még nem hallottam, hogy kitágul a vastagbél, viszont olyanról már igen, hogy a csecsemők nem igazán érzik még a székelési ingert, ezt erősiti a lázmérőzés. Persze én nem vagyok orvos, de Lilike sajnos a mai napig lázmérőzik.. (Bár szombaton és vasárnap egyedül is összejött neki! + még egyszer a héten fürdéskor!

)
A tejcukorérzékenység viszont egy másik dolog, az egész pontosan a laktóz felbontására "nem képességet" jelenti. Tehát vagy van, vagy nincs, de nem hiszem gyógszer okozná. A laktóztartalom miatt irják rá, hogy akkor em alkalmazható.
ÉDESEK A BABÁK CSAJOK! Nem nyitunk egy baba-fotó/modellügynökséget??
Eddig tanultam, jövő héten vizsga, és még jó sokat kéne beletömni a fejembe.. AJAJAJ. De hát aludni is kéne, meg tejet termelni is kéne, meg babázni is kéne, meg "házat tartani" is, meg, meg..

Na de nem panaszkodom, én akartam!
Pusz:
Macs