A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari, Dévai ennyit fog mondani, mint amit nekem is mondott: húst zöldséggel (ez maga a mediterrán diéta, azaz minimális CH), és ha az endokrin doki gyógyszert ír fel és Te szeded, akkor lombik biztosan csúszik. Úgy tudom, ha endokrin dokihoz jár valaki, akkor az endokrin doki jóváhagyása is szükséges a kezdéshez, írásban. De talán ezt már Kriszto jobban tudja. Ezért írom, hogy a gyógyszeres kúra mindenképpen csúszást eredményez, min. 3-6 hónap.

Bari, Neked kell eldönteni, hogy megnézeted-e endokrinológussal (azért ez csak az Ő területe), de én, a helyedben, csak a diétával ismerkednék, próbálnám a CH-t kizárni, amennyire lehet, kis mozgás. Én nem látok semmi rosszat az eredményedben.

De ez olyan, hogy akkor, akárkit kérdeztem, annyi választ kaptam. Volt remek fórum, ahol a fejemhez vágták, hogy SÚLYOS IR-em van... Ehhez képest 2 orvos szerint egyáltalán nincs..... :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Lányok,
Ha megengeditek, éppen most kaptam e-mailen (én is IR-es vagyok és a Mensmentisbe járok), hátha érdekel vkit:

FELHÍVJUK KEDVES PÁCIENSEINK FIGYELMÉT, HOGY AZ ÁPRILIS 2-AI MM KLUB VENDÉGE EGYIK ORVOSUNK, DR. TŰŰ LÁSZLÓ!

Témáink:

Az inzulinrezisztencia az endokrinológus szemével
Mit kell tudnunk betegként az inzulinrezisztenciáról?
Hogyan kell megfelelően kezelni és gyógyítani ezt a betegséget?
Kell-e gyógyszert szedni, kinek kell és meddig?
Hogyan hat egymásra a gyógyszerszedés a diéta, és a mozgás?

Hamarosan kaphatóak lesznek az új szezonra kinyomtatott MM Klub Bónok, amelyek április – decemberi időszakra szólnak. Ára: 7.500 Ft, a helyszínen is megvásárolható. Amennyiben diétás oktatáson vesznek részt, úgy Teeg matricával 3.250 Ft ellenében - , vagy a szorgalmas Teegelők 50 pont elérésekor ingyen hozzájuthatnak a Bónhoz!

A Klub helyszíne:

MM klubszobája (1119 Bp, Fehérvári út 85. II em.)

Időpontja:

2011 április 2, szombat, 9:30 - jelentkezni rá Mészáros Krisztina klubvezetőnél lehet, a 06 30 951 7989 számon!

Bejelentkezni továbbra is a 06-20-333-5500-ás telefonszámon lehet
vízililiom

Nyuszika,
Ha jól emlészem te a SOTE-ről kerültél át a Dévia dr.hoz (zugolvasó vagyok elnézést), ha van kis időd és kedved leírnád priviben mi más ebben az intézetben az előzőhöz képest?
Nagyon köszönöm.
Szép napot nektek Lányok!
Lili
vízililiom

Sziasztok!
Köszönöm a gyors tájékoztatást az életkorral kapcsolatban. Gyorsan megpróbálom elintézni a szükséges vizsgálatokat és utána bejelentkezünk.
Igazából most már semmi probléma nincsen egyikünkkel sem. Nekem volt méhsövényem, amit megoperáltak, viszont azóta sem jön a baba.
Abban tudnátok még segíteni, hogy mennyi a várakozási idő két lombik között. Mert ahonnan én jövök, ott annyian vannak, hogy ha TB támogatással akarom kb 5-6 hónapot kell várni.

Köszönöm: Andi
anda72
Budapest XXI. kerület

Bari és Krisztó!

Természetesen a terhelt, 120 perces inzulin sem lehet 20-nál magasabb!!!

Bár van itt rajatm kívűl sokkal képzettebb "orvos"!

Dr. Tűű és a Dr. Valicskó is ezt fogja mondani....

Dévia tényleg nem adja a kezelés alatt a pl:Meforált mert a pontos hatását nem ismerik. (Nem tudják, hogy hat, csak azt hogy hatásos...)
Tanulmányok mutattak ki elváltozásokat olyan gyerekeken akiknak az anyukájuk terhesség alatt szedték. ( Viselkedészavart.)
Na ezért nem adja Dévai!!! Azt mondja, akkor inkább inzulint s.c..

Magas inzulin szint a méh nykh-ban okoz olyan változást, mely nem kedvez a beágyazódásnak.....

Megpróbáltam érthetően leírni! Szerintem diéta és mozgás!!!! Ez az emelkedett szint ezzel még orvosolható! Én erre biztosan nem szednék semmi!!!

De a Tűűék profik ebben!!!!

Izmael
izmael

Kriszto!
Ha jól látom, akkor neked az éhgyomri vércukrod magasabb, mint a 60 perces???

a így van, akkor emelkedett az inzuliszint a véredben!
izmael

Megnézetm és megint csak ezt láttam..

LÁNYOK!
Úgy álljatok neki, hogy ezért nem sikerült eddig! MEg van az ok! Ezt lehet kezelni és a következő sikerülni fog!!!!

Nem értem, mert Dévai szokta kérni az inzuliszintet!!!!

Ja! Komoly diéta kell!!! Nem elég az, hogy az egyszerű cukrokat kihagyod az étrendből!!! Meg van határozva, hogy a 5 étkezésre + egy utóvacsorára pontosan hány gram szénhidrátot KELL elfogyasztani!
Ha nem fogyasztod el, az sem jó.....

Mindenképpen szakember kell!!!

Sok sikert!!!!

Izmael
izmael

Izmael!

Én egy csomó mindent továbbra sem értek. Kb 2 éve szintén volt terheléses vércukor vizsgálatom, amikor is csak vércukrot néztek, inzulint nem. Ezt endokrinológus írta fel, rendben is volt 0 és 120 perces volt, hasonló értékekkel mint most, de inzulin nem volt, mert (és egyébként most is így hallottam, hogy ha nincs gond az éhgyomri inzulinnal) akkor nem nézik az inzulint terhelésre.

Másik, beszéltem egy orvossal, (mellesleg a sógornőm) és utánajárva annyit mondott, hogy a 60' 25 alatt, a 120' pedig 45 alatt normális, ha felette van akkor foglalkoznak vele jobban.

Szóval nem hogy nem látok tisztábban, hanem egyre kuszább az egész.

A harmadik, nem árulok el nagy titkot, de Bari beszélt Dévaival, és szinte "kiröhögte", mondván, hogy 100-ból 99 nőnél van ilyen inzulinbeli eltérés! És ha akar szedjen gyógyszert, de igaziból az 5*25 g ch a megoldás! (mondjuk ismét egy probléma, azt hogy a csudába nézi az ember lánya???? állandóan bújom a táblázatokat és osztok, szorzok, hogy nehogy túllépjem, újabb dolog amibe bele lehet hülyülni....)

Amúgy Dévai éhgyomri inzulint csináltat valóban, de ha nincs eltérés, nem küld tovább, tehát ha mégis van baj, akkor nem derül ki, ha az ember nem megy el önként egy vérvételre.... Nem hinném, hogy ha tényleg ennyire fontos lenne, akkor Dévai nem erőltetné!!! Azért ő elég alapos.

Jaj, nem tudom....

Egyébként te is orvos vagy? Vagy csak jártas a témákban?

Bocsi, hogy ennyit, csak ez nagyon érdekes téma, ki tudja mi is van valójában... arról nem is beszélve, hogy pl. nem biztos, hogy előtte 12 óráig nem ettünk egy falatot sem, és azt is olvastam, hogy az is fontos....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok Lányok :)
Átmentem gyors zugolvasóba :) rettenetesen sok a munkám (ez jó) de borzalmasan fáradt vagyok.Reggel 8 tól és este kilenc mire haza zuhanok :shock:
Nagyon felpörgött a topik :) ennek örülök.
Újak
Üdv itt köztünk,sok sikert Nektek :arrow:
melcsike
Csodálatosak a babák,remélem jól vagytok.
kagyló
Milyen aktív lettél :) remélem sikerrel jársz ma.
Bocs ha nem szólítok meg mindenkit,de próbálom követni a történéseket.
Kér valaki szerencseszurit??
Drukkok mennek mindenkinek,kinek mihez kell :arrow: :arrow: :arrow:
Puszilok mindenkit és szép estét.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Na szép lavina indult erre a vizsgálatra. :-) Kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani nektek az endokrinológus.

Szurikáta: Örülök, hogy Te is jól vagy, "csak" sokat dolgozol. Remélem, hogy a bordáid is szépen lassan összeforrnak.

Kagyló: Gyere, mesélj! Mi volt a dokinál?

Poszi: nagyon várunk ám téged is a jó hírekkel és a fotóval. Remélem azért ma este még benézel hozzánk!

Szép estét kívánok!

Mné
mné

Sziasztok!

Húúúúha, nem semmi, alig bírom visszaolvasni! :D

Poszi, sokat gondoltam rád!!!!!! Gyere majd!

Mné, én következő pirivel indulok, addig átálltunk a házi gyártásra! :wink:

Krisztó, jó hogy itt vagy újra!!!!

Próbáljatok meg teljes kiórlésű dolgokatt enni ,amiknek a glikémiás indexe kicsi, így nem ugrál az inzulin/vércukor szint, és ahogy Izmael írta napi 5x keveset enni, sok folyadék!
Vendég

Szépséges jó estét mindenkinek!

Izmael, köszi szépen az infókat, de Krisztohoz hasonlóan én sem értek csomó mindent.....na mindegy, majd megértjük :lol:

A mai nap végeredménye az lett,h olyan fáradt vagyok a sok agyalástól mintha egy hetet folyamatosan alvás nélkül dolgoztam volna :shock: na de a lényeg: nem bírtam magammal és felhívtam Déviszt! Mondtam,h megcsináltattam és erre a válasz,h rosszul tettem...na de a lényeg...azt mondta,ha elmegyek tuti adnak Metformint és akkor bizony ő nem vállalja a lombikot az esetleges betegségek miatt...így ugyan Tűű doktorról sok jót hallottam, de egyenlőre nem megyek hozzá. Mától megy a diéta. Ahogy Kriszto is írta azt mondta: napi 5-6 x-i étkezés 20-30 g szénhidrát/étkezés. Hazafele a vonaton egy ismerősöm felajánlotta a segítséget (a lánya dietetikusnak tanul) és leírják,h mit lehet, mit nem.... Ezt betartom és majd meglátjuk,h mi lesz...természetesen,ha nem jönne össze (ami lehetetlen :lol: ) akkor megyek majd Tűű doktorhoz, de remélem a diéta tökéletes lesz :lol:

Poszi, gyere majd :wink:

Szurika, azért vigyázz magadra :wink:

Lili, neked milyenek az eredményeid? Te szedsz rá gyógyszert?

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Jó estét!

Lehet már mindenki alszik! :roll:
Nem semmi ez az IR. Lehet, meg kellene csináltatnom? Na, majd lehet rákérdezek az endokrinológusnál. A mai vérvétel eredményért úgy is fel kell hívnom.

Poszi: nagyon-nagyon várunk a hírekkel!!!!

Kagyló: veled mi volt???

Leeda: de jó, hogy jöttél. én is kérhetek linket? :D :D
Biztos, nagyon nagy élmény volt! Remélem, hamar meggyógyulsz a felfázásból. Mikor terveztek kezdeni? Vagy most még nem?

Bari: csodálom az elszántságod. :lol: Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond ezzel a fránya inzulinnal.
És persze Kriszto rád is gondoltam.

Jó éjszakát!!!
szélkisasszony

Szurikáta, én szeretnék szerencseszurit kérni!

poszi. én is nagyon kiváncsi vagyok! Gyere már, kérlek!
Remélem semmi baj nincs... :shock:
emerenc

Csak egy gyors kukk, munkahelyen vagyok :?

Dobog a pici szíve! És nagyon szép nagy, 14*10*8 mm!

Kaptam sztárfotót, majd este felrakom otthon!

Nagyon boldog vagyok :oops:

Este v. később tudok írni többet majd, pusssz
Vendég

Izmael, én csak a saját tapasztalatomat írtam le, de ahogy olvasom Dévai legaktuálisabb véleményét, nem tér el az általam leírtaktól. Szerintem Bari szintje normálisak, Krisztonál lehet valami galiba, amiatt, hogy a 120 perces inzulinja magasabb, mint a 60, mégha a 120 percese 45 alatti értéket is mutat, de ehhez tényleg orvos kell, nem a fórum...

A diéta segít, mint mondtam, az endokrinológus doki, aki amúgy a Tűű doki partnere, szerint 2 hét csodákra képes. Azaz, hajrá Bari és Kriszto, tessék többet mozogni, diétázni.

Nekem van egy raklapnyi papírom IR kapcsán (netről is szedtem, Diétás kiskáté c. könyvecske....), ha jöttök az intézetbe, nagyon szívesen kölcsön adom a papírokat, ebből mindent megtudtok. Minta étrendek is vannak hozzá, így be tudjátok lőni, mikor mennyit érdemes enni. És Kriszto, nyugi, TÉNYLEG az elején nehéz, mit lehet enni és mikor, de egy hét után már sokkal jobban átlátod a dolgokat.
Addig is:
R (7:00): egy szerelet vékony barna kenyér, szalámi, paradicsom
T (10:00) : light joghurt v. 4-5 szelet abonett magában
E (13:00) : hús zöldséggel/ kevés rizzsel (ebédkor lehet a legtöbb CH-t bevinni)
U (16:00) : egy kisebb alma
V (19:00): hús zöldséggel (zöldségnél az öntetre érdemes figyelni)/kis kenyérke is mehet (hiszen este bár kevs CH-t kell bevinni, de lassan felszívódót, így bírod majd ki az éjszakát)
UV (22:00): marék mogyoró :lol:

És nasizni is lehet, csak speciális sütiket. Tehát nem szabadulunk be a cukrászdába :)

nyuszika85

Vízililiom, én a SOTE-ra a legelején mentem, egy alkalommal voltam, ahol semmi nem történt, csupán 4,5 órát vártunk, 5 perc alatt kihajítottak minket, hogy akkor kérjük el az asszisztenstől a listát, milyen vizsgálat kell még és ennyi... Így sok tapasztalatom nincs a hely kapcsán. Utána pár nappal jöttünk Dévaihoz, ahonnan viszont úgy jöttünk ki, hogy a férjemmel mindketten éreztük, itt megkapjuk azt a törődést, bánásmódot, amit szeretnénk (ha már ide kell járni).

Ha kérdésed van, keress meg nyugodtan, de nem biztos, hogy tudok segíteni, nem ismerkedtem meg annyira a SOTE világával...

nyuszika85

POSZI!!!!

AZTAMINDENIT!!!!
hát ez csodálatos! és természetesen GRATULÁLOK!!!!
tiszta hidegrázásba kezdtem itt a pizsibe :lol:

és kérünk részletes leírást a tegnapi Dévisz látogatásról, és persze a FOTÓT!!!

reggel 6-kor a munkahelyen...nem semmi
na de ha eddig várattál minket akkor egy kicsit még bírjuk :wink:

pusz
parane
Budapest

Poszi!!! :D :D :D :D :D

Tiszta szívből gratulálok! Akkor a terhességed 7 hetes körül van már, jól sejtem? Szupcsi nagyon!!!
Mikor mész vissza Dévaihoz? Vigyorgott, mint a vadalma, igaz?

Tegnap beszéltem Csutival, még kórházban, azt mondta nincs is jobban és a kórházban érzi "jól" magát, mármint biztosabb most neki a kórház, mert már nagyon-nagyon rosszul volt otthon és ugyebár ott nem tudtak neki segíteni. Már több mint 10kg-ot fogyott és alig megy az evés neki, hiszen nem marad meg benne semmi... De a 10. hétnél tart bízzunk benne, hogy hamarosan jobban lesz!

Emerenc! Akkor most kezdtél is????

Még annyit a tegnap inzulinos témánkhoz, hogy egész biztos, hogy Dévai ezért mondja mindig mindenkinek, hogy hús és zöldség, hiszen ez a titok... ha van IR, ha nincs!

Legyen szép napotok! Süt a nap!!!!

kriszto

kriszto82

Poszi,

Ez szuper hír :!: :!: :!: :!:
Gratulálok :lol:
Pont azt akartam kérdezni, mint Kriszto, hogy mennyi idős a kicsike?

Kriszto,

Köszönjük a híreket Csutiról. Szegény nagyon sajnálom, de hátha jobb lesz a 12. hét után. Mindenesetre, ha beszélsz vele, mond meg neki, hogy sokat gondolunk rá, és szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy szorítunk neki és jobbulást.

Katapetra,

Merre vagy? Nem akarsz egy kicsit előbújni, és beszélgetni velünk?

Leeda: jó, hogy megint itt vagy. Én is kérhetek linket?

Azt hiszem én még nem üdvözöltem az újakat, szóval mindenkinek üdv itt köztünk.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto, 6 hetes terhes vagyok!
3 hét múlva kell menni Dévaihoz ;úgy döntöttünk, hogy egyelőre hozzá járunk, aztán majd mérlegeljük a helyzetet (kicsit messze lakunk Pesttől, de egyelőre nem gond feljárni)

Barika, mi van az inzulinoddal??? Vissza kell olvasnom sokat, mert nagyon pörgött a topic, de remélem, kezelhető diétával!

Nekem is azt kell...a DÉVAI-MÉRLEG szerint (az én otthonim szerint nem !) 66 kg vagyok...és ez sok. Legalábbis nekem borzasztóan....

Szegény Csuti, úristen...10 kg??????
Vendég

Sziasztok!

Egy nagyon gyors kukkra jöttem,mert függő vagyok és az nem járja,h nem írok :lol:

Posziiiii, hatalmas gratulaaaaaaaaaaaaa! :lol: :lol: :lol: Várjuk a sztárfotót :lol:
Nem lett tökéletes az inzulinom, így nyomom a diétát most aztán komolyan :roll:

Szélkisasszony, egyszer megbeszélhetnénk egy találkozót :lol:

Nyuszi, leírnád a teljes terhelésed eredményét? Kivi lennék rá :oops:

Krisztokám, köszi a hírt Csutiról. :wink:

Zafííííííír, te már lehet,h alukálsz és hamarosan cisztamentes leszel.
Oxygen,ha olvasol minket légyszi írj majd,h mi van Zafírral :roll:

Most megyek, mert bazi sok a meló :cry: és kedvem sincs hozzá :oops:

Puszika mindenkinek

bari6

Sziasztok!

Sajna nem biztos, hogy a 12. hét után jobb lesz Csutinak. Bár én nagyon szorítok neki, de én is több mint 4 hónapig hánytam!
Bár nekem normál mennyiségű volt a hányásom, amire Dévai csak annyit mondott, hogy 3 baba háromszoros hormonmennyiség.

Ági28

Szia Ági!

Hétvégén óriási buli lesz nálatok? Jól látom, hogy holnap lesznek a gyerkőcök 3évesek? Juujjj, már milyen nagyok!
Igen azt mondták Csutinak, hogy 12. hét vagy 16. hét vagy a babák aktív mozgolódása lehet a határvonal, de sajna az is benne van a pakliban, hogy végig kíséri a rosszullét. Sajnos senki sem tudja megmondani!

Leeda! Csudaszép helyeken jártatok! Nagyon irigykedtem ám! :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto

Igen, orvos vagyok, DE nem ez a szakterületem.... Ezért nem mennék bele olyan mélyen. Nagy bátorság volna....
Az az igazság, hogy szaklapokban olvasva erről a meddőség és IR összefüggés kapcsán írták le többen a 20 feletti értéket! ( Természetesen külföldi szaklapok, amiket Dévai is olvas.... Sok mindneről nem beszél Ő sem, mint pl. az ételekben található "szennyeződések" és a meddőség összefüggése!!!)
Más kérdés, hogy szerintem, és több diabetológus szerint is betarthatatlan a diéta.....(hosszú távon, nem 2-3 hétről beszélve)
A diétával párhuzamosan a mozgást is ki kell emelni!!!!

Reggeli szobakerékpár vagy futás!!! Nagyon fonos!! ( Bár ezt az ET. után nem javasolják!!!!)

A diétás étrendre visszatérve, amit valahol olvastam fent: az Abonett biztosan nem jó ebben az esetben. Igaz alacsony a szénhidrát tartalma, de gyorsan felszívódik, ezért hirtelen megemeli a vércukorszintet, ami hiperinzulinémiához vezet. Na, ezt szeretnénk elkerülni......Valaki írta a glikémiás indexet! Az nagyon fontos, arra kell figyelni. Az Abonetté is magas!!
Magas glikémiás indexű élelmiszerek kerülendők!

Arwenről volt már itt szó! Itt olvashattok a diétáról! Nem véletlenül tartják Ők is fontosnak!!!
http://arwentorna.hu/dietas_ajanlasok.html

Ja, és nem "Kiskegyedből" stb. szenylapból kell diétázni!!!!

Nem akartam kioktató lenni, ha úgy is sikerült.......

Izmael
izmael

Poszi: Jaj, nagyon gratulálok! 6 hetes és már mekkora! De szuper! És igen!!! Vannak még csodák! Éljen! 66 kg-val diétáznod kell? Nekem nem mondta Dévisz, hogy kellene, pedig több vagyok! Akkor ez most hogy is van?! Én már lassan semmit nem értek!

Szegény Csuti, annyira sajnálom, hogy így megszenvedi a terhességet!

Zafir: neked i mennek a drukkok!

Mindenkinek nagyon szép napsütéses napot kívánok!

Mné
mné

Szélkisasszony, Nene,

küldtem privit :wink:

Kriszto,

örülök, hogy tetszett, szép volt nagyon, az biztos, csak túl rövid :wink:

Szép napot Nektek!
leeda

Igen hétvégén nagy buli, de szerintem a 28 napos február miatt csúszás van, mert szombaton leszünk 3 évesek. :-)

Ági28

Bari, írtam privit.

Poszi, jujj, ez valami gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálunk a csodababához, most már nem csendben, hanem hangosan :lol: :lol: :lol:

nyuszika85

?? Ez meg így hoyg?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szélkisasszony 2011.03.29 12:57-kor.
szélkisasszony

Poszi: nagy-nagy gratula!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Várjuk a sztárfotót!!! Vigyázz magadra!!

Csutinak én is csak a gyors javulást kívánom. Nagyon megviselheti szegényt ez az állandó hányás. :?

Bari: nagy örömmel. :lol:
Igaz, most lehet hogy kicsit begyorsulnak végre a dolgok. 8-án délután megyek D-hez. :lol: :lol: :lol: :lol: De mindenképpen igyekezni fogok találkozni Veled.
Remélem, nem kell túl sok mindent megismételni. És utána már remélem hipp-hopp itt a májusi kezdés.

Leeda: küldtem privit.

Szép napot nektek!! :)
szélkisasszony

Sziasztok
Nem mondom,hogy fel vagyok dobódva.Nem sok tüszőm van 4 db.Van valami aprók ha jól értelmeztem,gondolom egyenetlen...
Megkérdezte akarok -e 4-el indulni. Mondom nem, hát akkor induljunk, legfeljebb menet közben leállunk. (mert nem biztos,hogy legközelebb ennyi is lesz).Azt mondta ez az amikor valaki 2 évig vár.Meg ugye a kora.Kaptam gonalt,amit eddig soha,gonapeptyl,merional, és a szokásost.Ma reggel az intézetben kezdtem,hogyan is kell a gonalt beadni.Legközelebb pénteken kell mennem.
Izmael
Most lehet,hogy kéri,de régen nem kérte.
Hidd el nálunk jobban senki nem szeretne babát.Másra sem tudunk gondolni, de ez nem ilyen egyszerű!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: Sajnálom, hogy csak négy induló van, de bízom benne, hogy szépen fognak majd fejlődni, és esetleg lesz még sok, aki társul! :-) Mennek a drukkjaim!

Mné
mné

Szélkisasszony: 8-án mész D-hez? Húúú, az jövő hét péntek! Jaj de izgalmas! Remélem én is, hogy nem kell sok vizsgálatot újra megcsináltatni! Viszont én akkor veled kezdek, ha minden igaz! :-D Együtt fogjuk reggelente süttetni a hasunkat az Intézet előtt. :lol:

Mné
mné

Sziasztok!

Jaj, annyi minden történt néhány nap alatt míg nem tudtam olvasni a fórumot!
Minden babásnak nagggyon gratula! Mostantól csak pozitívakra szabad gondolni!!! :D

Melcsi csak kitartás, nemsokára eljön az idő, és kézbe lehet venni a babákat, ez már olyan rövid idő!

Csuti, nagyon sokat gondolunk Rád, és a picikre, hogy jobban legyetek!

Nekem ma jött meg :D , így az előbb gyorsan fel is hívtam D-t, és még ma fél hétre megyek is hozzá, és kezdjük az inszemet! :9

Olvasgattam ezt az IR-es párbeszédeiteket, és sztem is azzal nem csinálunk semmi rosszat, ha úgy eszünk, sőt, tényleg le mehet még pár kiló is! :)
Bár megmondom őszintén, hogy én nehezen bírom, hogy időnként ne egyek egy kis csokikát! :)

mné, attól is függ, hogy sok-e poszinak a 66 kiló, hogy milyen magas, mert az én 173 cm-hez 66 kiló kevés is lenne, de ami most van, az meg egy kicsit sok, bár D. még nem mondott erre semmit :shock:

Na dolgozok még gyorsan egy kicsit, aztán futok D-hez! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Poszi!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez fantasztikuuuuus! Gratulálok!
Ez kell nekünk, egy kis Csoda! Basszus, ha bele gondolok, hogy aggódtál, hogy nem jön meg...Bari unszolására, azt híszem, teszteltél csak, hogy Te nem lehetsz spontán terhes....és tessék láss csudát! :lol:
Nagyon boldog vagyok! Ügyesek vagytok! :lol: :lol:

Kriszto: Csak holnap derül ki, hogy megy e a folytatás, egyenletesnek kell lenniük.

Milyen érdekes lányok, nálam ünnepeltünk, Dévisznél, hogy 4db tűszőm lett, jaj de jó. Kagylónak meg mondja, hogy kevés. És meg kérdi, hogy kezdjenek e. :shock:
Lehet, hogy a végén tényleg igaza lesz Dévainak és petesejt donorra lesz szükségem....ellettem kenődve egy kicsit.
Annyi de annyi mindennek stimmelnie kell.....
emerenc

Emerenc, ne kenődj el. Tudod, hogy Dévisz nem áltat senkit, kerek perec megmondja, mire lehet számolni. Nálad örömtáncot járt 4 tüszőnél, ennek oka van. Ha Ő örömtáncot jár, akkor mi is azt tesszük!!!! Babára fel!!!! :lol:

Kagyló, semmi nem történt, sőőt! Ne felejtsd el, hogy pár napja attól féltél, hogy cisztát talál és nem is indulhattok, erre kiderült, hogy indulhattok. Szerintem teljesen jó az irány. A helyedben én is bevállaltam volna a szurizást és ha ne adja Isten gond van, akkor leálltok és a következő alkalommal próbálkoztok. De nem lesz semmi gond, minden szépen alakul!!!!

Kvzsuzsi, gyere majd, mesélj, mit látott Dévisz odabent! :)

Poszi, nem érjük be ennyivel, gyere mesélj, mi volt tegnap és kérünk szépen fotót is!!!!! :lol:

nyuszika85

Emerenc
Nekem mindig sok tüszőm volt,nem ilyen kevéssel indultunk.Most meg ennyi az amiből lehet valami,gondolom nagyok,vagy nem értek hozzáááááááááááááááááá.................................. :roll:
Van valami még ott,de lehet nem számít.Engem az zavar egy kicsit,hogy soha nem kellett nekem gonal,most meg igen.
Fostimor,merional ilyenek mentek.........Nem tudom mit tudhat az a másik injekció. :roll:
Nyuszika
Amikor meghallottam rá is vágtam,hogy nem!!!!!!!!!!!!
De mivel azt mondta nem tudni legközelebb lesz -e ennyi,akkor úgy voltam vele,magamban........lesz ami lesz............... :(
Pénteken szerintem többet látunk.Vagy marad a 4! :(

kagyló

Posziiiiiiii! GRATULÁLOK!!!!! :D :D :D :D :D Ez tényleg egy csoda!!!!

Szegény Csuti....remélem jobban lesz!

Mné, örülök, hogy már előre nézel és azt számolod, hogy mikor kezdhettek!!!

Kagyló, ne keseredj el! Még bármi lehet!!!!

Meséltem a férjmnek Posziék történetét, azóta nem hagy békén... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Kretty! Hajrá, hajrá!!!! :lol: :lol:
Legyetek ti a következő csoda!!!!

Kagyló, Emerenc! Drukk, drukk!! Egyenletes, gyönyörű tüszőcskéket!!!!

Katapetra! Gyere majd! Hiányzol!!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Szélkisasszony, én 6-án megyek rákszűrésre :lol: utána meg kineziológushoz :lol:
Ti mikor voltatok először Dévisznél? Ha egy éven belül, akkor sztem nem kell sok papírt megújítani :wink:

Kagyló és Emerenc, nagyon drukkolok nektek,h pénteken sok szép tüszőcskétek legyen :lol: addig megy a tüszősokszorosító és növelő drukk :lol:

Zsuzsi, gyere majd,h mit láttatok :lol:

Poszi, várjuk a sztárfotót :roll:

Kisalag, neked is küldöm a tüszőnövesztőt :wink:

Leeda, most,h visszatértetek mentek majd Déviszhez?

Kretty neked piri normális volt? Velem most ebben a ciklusban vicceskedik :evil:

Zafír, sokat gondoltam ma rád :wink: Remélem minden OK volt és holnap mehetsz is haza :lol:

Kismamiknak pocaksimit, tüszőnövesztősokasítódrukk a stimusoknak és a várakozóknak sok-sok türelmet, mert hiszitek vagy sem, meglesz a gyümölcse :lol:

Pusza,
Bari

bari6

Emerenc
Te is pénteken jössz apánkhoz?
Ne keseredjél el! Szerintem neked jobb lesz, mint az enyém.Babás leszel,én meg nem...............ez van!

kagyló

Kagylóóóó, olyan szép az idézeted. Kérlek mondogasd magadban és hidd el,h igenis sikerülni fog. Ha nem, akkor is ráérsz akkor keseregni. Most üzenj a tüszőknek,h növekedjenek szépen és fogadjanak szót neked! :wink:

Ölellek!!!

bari6

Bari

Bocsika!De nem vagyok,valami jó formában ma.Tegnap teljesen magam alá süllyedtem. Fáj a pocim is! :(
Látom 24 nap és mész a fagyikért.Tök jó!
Te jól vagy?

kagyló

Kagyló!!

OPTIMISTÁN!!!! Kérlek!!! Minden rendben lesz!!!
Sok-sok szép tüszőcske, megfelelő számú petike, két három megy majd vissza és 8 és fél hónap múlva a kezedben is tartod majd a babókádat!!!!
:D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto
Bár úgy lenne!
Holnap megyek misére,kell egy kicsit imádkoznom is...
Jó,hogy vagytok, sajnos mással nem tudom ezeket a dolgokat megbeszélni. :( :oops:

kagyló

Kriszto
Ja és a mai nap csúcsa, kidobtam a kaját magamból.
Csináltam krumpli pürét, zöldség mixet, rántott húst. Erre tessék!
Hónapok óta még enni sem tudok, vagy elfelejtem, aludni sem igazán és még sorolhatnám............
Lehet,hogy korai volt az indulás... :(

kagyló

Kagyló,nem fagyis lesz,hanem teljes stimu. Megtettszett a Baribabás név és a petikékből Baribabák lesznek akiket visszakapok :lol:

Tudom, vagyis sejtem,h nem lehet egyszerű ennyiszer nekifutni a lombiknak. Megterhelő ez lelkileg nagyon (persze anyagilag is) de muszáj bíznunk.
Tudod van egy kolléganőm aki mindig tanácsokat osztogat ill. megjegyzéseket tesz arra,h soha nem adom fel... és tudod ő nagyon sokat segít abba,h bízzak a sikerben. A rosszindulata hozzásegít a bizalomhoz, mert hinnem kell benne,h sikerülni fog (olyan már csak azért is ;) ) ! Ezzel csak azt akartam mondani,h soha ne add fel!!!
Ami még nagyon sokat számít az a negatív dolgok bevonzása. Én nem vagyok túl spirituális, de ebben nagyon hiszek. Ha félünk valamitől tuti bekövetkezik! Volt szerencsém benne nem is egyszer....
Szerintem,ha már megosztod velünk a félelmedet egy előrelépés ahhoz,h jobban legyél :lol: és ez ÍGY IS LESZ!!!

PÉLDAKÉPPÉ FOGTOK TI IS VÁLNI EMERENCCEL!!! :wink:

bari6

Sziasztok
Jajj, ma megint olyan jó fej volt D! Képzeljétek negyed 7re értem oda, és senki nem volt, gyorsan be is jutottam, és olyan laza volt, és bőbeszédű! :))
Viszont én ezt nem tudtam, hogy ilyenkor is van UH! Teljesen zavarba jöttem, és mondtam neki, hogy dehát ma jött meg, és tampon, meg minden!
Erre megkérdezték, hogy még soha nem néztek meg ilyenkor? Hát mondtam, hogy nem! Na mind1, az a lényeg, hogy megdícsért mindent, nagyon szépek a petefészkeim, a bal egy kicsivel nagyobb, mint a jobb, és a méhem is teljesen szép, és jó!
Utána meg sztorizgatott, mert senki nem volt a váróban, és ráértünk mind a ketten!
Na gondolom, hétfőn reggel mikor menni kell UH-ra nem lesz ilyen üres a váró! :(

Egyenlőre azt mondta, hogy szerinte elég a Closty, és még nem ír fel injekciót, reméli enélkül is megindulnak a tüszök növekedni! :)
De ha nem, akkor majd hétfőn felírja!

Kagyló: ne keseredj el! akár 1 tüsző is elég lehet, az a lényeg, legyen! :))

Mindenkinek további sok sok drukk!
Jó éjt! :wink:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, óóó szegény, ami a piris UHUt illeti :roll: Nem akarom azt mondani,h majd hozzászoksz, inkább azt mondom: NE SZOKJ HOZZÁ :wink: Gratula a szép mindenhez és csak így tovább. Neked ez lesz az első stimud?

Melcsikéről tudunk valamit???

Katapetra, hiányozol, gyere drága :roll:

Megyek, elteszem magam!

Pusztik

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?