Jó reggelt!
Móni, ez jó program lehetett... Még nem voltam a kopaszi gáton, meg dinókiállításon sem

Szerintem Rugónak is bejött volna
Dóri, sok sikert a mai naphoz, és állóképességet. Hol lesz a koncert?
Gica, jobbulást a gyerekeknek!
Maggie, szegény Bercó... Meglepődött akkor. Rugó is csak egyszer hányt eddig, mikor a kesudiót ette.
Irina, jól haladtál?
Mi tegnap sokat kertészkedtünk. De még lehet, fogunk, mert találtunk a garázsban még egy balkonládát. Van a faluban egy nagy fóliasátoros kertészet, 79 forint az árvácska, és szerintem még veszünk bele párat. Kaptunk mályvát a második szomszédból, meg elraktam a sziklakerti növényeket is.
Sok helyre elmehetnénk.
Pl. nincs aranyhaleledel, meg egy kis algairtó is jó lenne a kerti tóba.
De: porszívózni kell, meg fugázni, az új ajtókra új zárakat tenni.
Meg olyan szép idő van, hogy állatkertbe is elmehetnénk. De Gábor tilatkozik
Éjjel olyan fáradtka voltam, fél 12-ig tudtam dolgozni, aztán le kellett feküdnöm.
Viranka, hogy vagytok?
Tündéék?
Kullancsoltás: hát, Rugó még nincs beoltva, pedig a mi környékünkön sok a fertőzött kullancs, nálunk már anyát meg a nagyobbik bátyámat is megcsípte egy, kezelték is őket
Rugónak fejlődik a humorérzéke.
1. Beverte egyik este a fejét az ágy támlájába. MOndjuk neki: Rugó, most jól beverted a kobakodat. Erre G. megszólalt, hogy Kobaka (a Spongya Bob egyik szereplője). Rugó egy percet röhögött rajta, csuklásig, hogy kobak-kobaka
2. elkezd néznii Miki egeret. Jön az elején Miki, és kérdez valami olyasmit, hogy meg akarjátok nézni a házamat. Erre Rugó hangosan: Nem! És röhög rajta, hogy milyen vicceset mondott, várja a hatást.
Kaqk, neveket kérünk!!!
Most ennyi.