A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Csak életjel. :) Megvagyunk, igen hosszú nap volt a mai 3 óra alvás után... De most vége. Voltunk keresztszülőket látogatni és próbát tartani. Holnap mindenféle éneklések, délután kocert meg próba. Szóval ez a holnapi nap is izgi lesz, hosszú... De minden izgi dolgot szerzünk mostanság viszonylag olcsón. Majd Ott beszámolok. Pl 3+2+1 ülőbútor (használt) 10.000 Ft-ért. Holnap nézzük meg, milyen. Reméljülk, hogy a képekhez hasonló állapotú... Akkor nagyon boldogok leszünk... :)

Jó éjt, olvastam, nem tudok többet írni, mert lefordulok a székről...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Móni, ez jó program lehetett... Még nem voltam a kopaszi gáton, meg dinókiállításon sem :roll: Szerintem Rugónak is bejött volna :D

Dóri, sok sikert a mai naphoz, és állóképességet. Hol lesz a koncert?

Gica, jobbulást a gyerekeknek!

Maggie, szegény Bercó... Meglepődött akkor. Rugó is csak egyszer hányt eddig, mikor a kesudiót ette.

Irina, jól haladtál?

Mi tegnap sokat kertészkedtünk. De még lehet, fogunk, mert találtunk a garázsban még egy balkonládát. Van a faluban egy nagy fóliasátoros kertészet, 79 forint az árvácska, és szerintem még veszünk bele párat. Kaptunk mályvát a második szomszédból, meg elraktam a sziklakerti növényeket is.
Sok helyre elmehetnénk.
Pl. nincs aranyhaleledel, meg egy kis algairtó is jó lenne a kerti tóba.
De: porszívózni kell, meg fugázni, az új ajtókra új zárakat tenni.
Meg olyan szép idő van, hogy állatkertbe is elmehetnénk. De Gábor tilatkozik :?

Éjjel olyan fáradtka voltam, fél 12-ig tudtam dolgozni, aztán le kellett feküdnöm.

Viranka, hogy vagytok?

Tündéék?

Kullancsoltás: hát, Rugó még nincs beoltva, pedig a mi környékünkön sok a fertőzött kullancs, nálunk már anyát meg a nagyobbik bátyámat is megcsípte egy, kezelték is őket :oops: :oops:

Rugónak fejlődik a humorérzéke.
1. Beverte egyik este a fejét az ágy támlájába. MOndjuk neki: Rugó, most jól beverted a kobakodat. Erre G. megszólalt, hogy Kobaka (a Spongya Bob egyik szereplője). Rugó egy percet röhögött rajta, csuklásig, hogy kobak-kobaka :shock:

2. elkezd néznii Miki egeret. Jön az elején Miki, és kérdez valami olyasmit, hogy meg akarjátok nézni a házamat. Erre Rugó hangosan: Nem! És röhög rajta, hogy milyen vicceset mondott, várja a hatást.

Kaqk, neveket kérünk!!!

Most ennyi.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Dóri, sok sikert a mához! :-)

Gica, örülök, hogy már jobban vagytok!

Móni, ez de jó lehetett! :-)

Panndi, hát akkor jön a következő kullancsoltás Ádinál is. Meg még egy varicella-oltás is kéne.
Cirkusz :-) micsoda fegyelmezett csajok, 1,5 órát végigülni...

Vindo, köszi, haladtam tegnap, még van egy kicsi ezzel a feladattal hátra. Az a gond, hogy a következő 3 hetem lesz megint iszonyatos (3 nagy feladat is + órák), utána viszont könnyebb, addig kell kibekkelnem.
Rugó humora, de édes! :-D

Ma sétálni voltunk, fagyizni (én csak tegnap, heti egy kilengést engedélyeztem magamnak - Verus ;-))
irina

Hát, én most alaposan kilengtem, három karaj kenyeret ettem meg franciapirítós formájában :shock: :shock:
Alig bírok mozdulni, meg ettem hozzá csokit is.

Délelőtt elmentünk a fóliasátoros helyre, Rugó kékes árvávcskákat választott. Vettünk még lelógó virágot kaspóval, meg kenyeret és aranyhaleledelt. MIndezt egy triciklivel hoztuk haza :lol: :lol:

Aztán kertészkedtünk, és csak berohantunk aztán, és hirtelen beugrott a franciapirítós gondolata. Rugó is megevett két karajjal :shock:

Irina, akkor mindent bele :wink:

Az első szoba még nincs elpakolva, nagyon nagy a felfordulás (járólap-maradványok, szemét stb.). Most a többiek punnyadnak, és meg pakolni fogok, és fel is porszívózok ott :arrow:

Cirkusz 8)

Kép
vindolanda

Helló!

Vindó jó kis program.. Irina a fagyi sem hangzik rosszul.. :)

Nálunk tegnap elhoztuk kutyut.. Éjjel nyüszi,eltelt vagy 3 óra csendben anya kimegy megnézni,minden oké? Erre jól leugatta a fejem :lol:
Amúgy kenelben volt,amit szaggatni próbál.. Meg kint,én meg megértem össze szedni a macska kakákat..Rohadt idejáró macskák.. Még nem talizhat orr ügyileg másik kutyuval,15én kap végleges oltást,még nagyon vigyázunk rá.. :) Meg kis dédelgetni való :roll: Bírja a strapát.. Tegnap Beni látta meg elsőnek,nagyon örült..Aztán Domi ő is.. Azt mondta Domi,hogy ::
Most már nekünk is van igazi kutánk.. Dédelgeti beült a házikóba mellé.. Ma Beni be is feküdt vele,elaltatta.. Szóval elagyunk.. Ma már jót evett és jól megráncigálta Beni kabátját.. Jót szomszéd a saját kutyáját sétáltatta és jól megugatta.. Szóval kis harcos csajszi,pedig nagyon kis szendének tűnt a tesói mellett.. :roll: Amúgy ő jött oda hozzánk nem is ment vissza a tesóihoz meg anyjához,ott nyalogatta a kezünket,így történ a kiválasztás nálunk.. :)

Megyek kiszedem Domit a kádból-..
varga tünde

Tünde, aranyosak lehetnek :D
Fotózd ám le a kutyát is majd!

Mi hat után jöttünk be az udvarról, már kicsit meguntam. Este dolgozni kéne, de most találtam meg A föld invázióját (Csata Los Angeles-ben vagy mi) a torrentes helyünkön :shock: :shock:

A fene essen bele, sör is van, minden adott egy jó kis popcorn-mozihoz.

Ha hamar elkezdjük nézni, még talán dolgozni is tudok éjjel.

Kép
vindolanda

:D

Le van fényképezve ja de te nem vagy facen.. Na megpróbálom átmenteni ide,ezen a gépen nincs róla fotó.. :D Édes Bence megy előtte ő meg fut is utána.. :D

Nem lehet másolni a képet.. :( Majd holnap rakok fel róla..

Amúgy ordas tisztára mint egy kis farkas.. :D
varga tünde

Jól hangzik a filmnézés.. :wink:
varga tünde

Ja, hát jól hangzik, nem is azzal van a baj :lol:

Hát igen, én ezeken a közösségi oldalakon nem vagyok regisztrálva... Mostanában már a babaneten is alig vagyok, szóval már ebbe is bele kell húznom.

Majd felteszed később:)

Most megfürdetem Rugót, és aztán nekem is kellene. De G. még konnektort szerel a fürdőszobában, egy újat rak fel.

Kb. egy hét múlva lesz készen a fürdőszobabútorunk. Nem nagy szám lesz azért... 55 cm a szélessége, tükör lesz hozzá, és diószínű lesz az alja. Már nagyon várom.

Rugó fáradtnak tűnik, mondjuk az utóbbi napokban jóformán az udvaron élt, kiszívta az erejét.

Jövök még este, már van netes notebookom megint 8)

Kép
vindolanda

Mi is túl vagyunk a gyerekfürdésen. Nálunk Beni a legfáradtabb.Domi alszik délután neki van még ereje.. 9től kint voltak.. Mi is kerteztünk,epreket raktam át másik helyre,közben kutya gyerekek... Főzni ma nem főztem tegnap megcsináltam mára a kaját.. :)
Azért jól bírjátok ezt az éjjeli műszakot Vindo,én nem bírnám..Tedd le Rugót,azt hajrá estére.. :) Ügyes G...
varga tünde

Mi is kinéztünk egy komoly programot a jövő hétre. Egy óriásplakáton láttunk egy hatalmas szőrös disznót, és alatta a felirat, hogy mangalica-fesztivál Nyíregyházán :lol:
Ez a reklám olyan hatással volt ránk, hogy megkérdeztük Rugót, akar-e menni kucukat nézni. Azt mondta, igen.
Vajon mi lehet egy mangalica fesztiválon?
Biztos lehet kajálni, meg malacokat nézni-venni :roll:
Nagyon felcsigázott 8)

Kép
vindolanda

nyami.....

ezt találtam róla: Budapest után Debrecenben is megrendezik a Mangalica Napokat. Április 9-től 11-éig a főtéren kóstolhatják meg az érdeklődők az ősi magyar sertésfajta húsából és zsírjából készült pecsenyét, kolbászt, szalonnát. Közvetlenül a tenyésztőkkel lehet beszélgetni és az ínyencek be is spájzolhatnak majd a különleges csemegékből.

biztos jó lesz.. :)
varga tünde

Tündi, láttam a képet a kutyusról, nagyon édes! :-)

Vindo, az a film biztos izgalmas lesz, majd megnézem egyszer.
A fürdőszobabútor biztos szép lesz, majd hozz képet róla.
A mangalicafesztiválra mindenképp menjetek el, tuti nagyon finom dolgokat lehet ott enni.

((Valamiért most nagyon unom ezt a félévet, talán mert azokból a tárgyakból is sokat kell készülnöm, amikhez elvileg voltak anyagaim, de kevesek, vagy nem jön el a kiselőadó, vagy nem aktivizálódnak a hallgatók és nekem kell végigdumálnom az óra 90%-át.... háh, meg azt tényleg unom, hogy minden vasárnapom (is), ha Ádi alszik, készüléssel telik... telhetne ugye jobban is.))

Na fürdetünk, utána meg a szokásos.
Jó éjt Mindenkinek!
irina

lázas volt ma is 2* :( este hűtőfürdöztünk :( holnap visszaviszem dokihoz :( én meg már felállítottama dg.-t :9 mikor mondtam R-nak kiakadt,ne netezzek már ... de legalább étvágya van :) s lelkibeteg lett mikor mondtam nem megy oviba hétfőn :(

:arrow:

KépKép
viranka

Sziqsztok! Csak jelzem, hogy még megvagyunk, csqk rettentő sűrű volt a mai nap, nem volt semmi időm. Reggel kh, meg beszerzőkörút, de. istentisztelet, amin énekeltünk, rohanás ebédeltetni-fektetni, rohanás próbára, 5kor koncert, rohanás haza, etetés-fürdetés-fektetés... De vége a napnak, megyek, kihalok... Jó éjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

Viranka! Jobbulást Bálónak! +++++++++++
És tényleg ne netezz! Nem vagy doki, csak paráztatod magad!
Én így voltam, mikor a legelső sikertelen terhesség után Zsozsival voltam pocakos. Olyanokat olvastam - mert nagyon féltettem -, hogy egyszer csak lecsuktam a laptopot, és soha nem nyitottam azért, hogy utána olvassak egy két dolognak. És jól is tettem.
Holnap megmondja a doki mi a baj! Nyugi! :)

Mi sokat vagyunk kint, csináljuk a kertet. Már hoztak termőföldet, volt itt BobCat, robikapa, hétfőn jön a fűmag, ágyásszegély...
Van mit csinálni.

Móni! Egy minitaliban mi is benne vagyunk! :)
Esetleg lehet hétköznap is, csak a Fiainkkal. 8)

Zsozsi majd' 2 hónap után holnap újra megy oviba. :) Két dolgot kell nagyon megértetnem az óvónénikkel és a dadusokkal: Semmilyen körülmények között nem mehet víz a fülébe - amíg a tubusok bent vannak -, és hosszan tartó erős zajnak nem lehet kitenni, mert maradandó halláskárosodása lehet. Most ugye akadálytalanul megy be a hang a fülébe.
De úgysem lesz gond, Zsozsikám amúgy is már doktorálhatna gégészetből (szegénykém), ezeket mind jól tudja.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó!

Viranka, remélem, kiderül, mi a baja a kislegénynek!! Te különben mire gondoltál?

Nagyon álmos vagyok, de mostmár kevésbé vagyok fáradt. :)

Zsozsinak jó lesz az oviban végre! Csak vigyázzanak tényleg...

Minitalit mi si szívesen, csak nem tudom, hogyan... De ha van időpont, helyszín, meglátjuk... Szóval ne hozzánk igazodjatok... :)

Panndi, Gábor milyen a pocakodban? Másmilyen, mint a lányok voltak? Ez a terhességed másmilyen nagyon? Csak kíváncsi vagyok... :) Persze, Gábort is rejtegeted... :) Megint nem fogják elhinni, mikor szülni mész... :)

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Na, itt vagyok :D

Tegnap csak volt mozizás, utána meg még dolgoztunk egyig, de Rugó fél kilencig aludt. Így aztán nincs bajom, eléggé kipihent vagyok.
Kakaózok éppen, Rugó mikit néz az ágyból, reggelizik közben.

Viranka, ilyeneken nem szabad gondolkodni. Bálintnak nincsen komoly baja.
Nekem pl. mindig meg-megduzzadtak a nyirokcsomóim itt-ott gyerekkoromban (fülem mögött és egyéb kedves helyeken, hátul a tarkómon - néha a mai napig kijönnek), és anya kezdetben szívinfarktust kapott, hogy rákos az egy szem lánya. Ja, és mikor Rugónak ugyanúgy szépen megdagadtak tavaly, akkor meg G. parázott be, én meg nyugtattam.

Tünde, hát, mi meg úgy gondoltuk, hogy Nyíregyen lesz... De enni lehet, ez a lényeg.

Dóri, milyen kis kora reggeli bejelentkezés :shock:

Emese, szegény Zsozsi, akkor már fújja fejből a szabályokat. Biztos vigyáznak majd rá.

Irina, hát moziban pénzt nem adtam volna érte, de olyan kis egyszernézős-trancsírozós filmnek jó volt, afféle, mint a Csillagközi invázió meg a Függetlenség napja keveréke.
Ja, képzeld el, nálunk még tavaszi szünet sem volt. Kiadták Húsvétkor, két héttel a félév vége előtt. Én is borzasztóan unom.
Még két kutatási feladattal is lógok (négy fókuszcsoportos interjút kell szervezni-felvenni), egy másik kutatás meg Böszörményben most kezdődik a héten (ott kérdőívet kell szerkeszteni, interjúvázlatot írni és felvenni, meg elemezni). Mint hátamra a púp mind a kettő. Szerencsére a szakdolgozók már lecsengtek, csak az angol meg az óravázlat írás maradt.

Na, kipanaszkodtam magamat.

Nem tudom, begyújtsak-e reggel egy kicsit
:?: :?: Este dobtunk rá pár fát, de napközben már nem kellett.

Jön Rugó egy biciklivel.

Heni, Móni? Niki?

Kép
vindolanda

Hahóó.

Kép
vindolanda

Na, feladom :arrow:

Kép
vindolanda

Próbálkozok visszarázódni, de nem megy :roll:

Kép
vindolanda

Vindo,inkább nem írom le :? Mónival skype-oltunk,megnyugtatott :) de dolgozni nem tudok,mert vált. kedvéért kicsit megy a hasa :(

KépKép
viranka

halihó

huh micsoda mozgalmas hv-k volt. szombat munka nálunk, este vacsi ...11 kor értünk haza, Emma nagyon jól bírta, pörgött édes volt..

vasárnap de-t kicsit mind 3-an kómásak voltunk. ebéd után mindenki aludt..:-) du-án barátokkal szalonnát sütöttünk..végre..rengeteg zöldséget ettem..és zsíros kenyeret meg sült szalonnát..jajajaj olyan jó volt. A kölkök meg trambulinoztak.Cukik voltak, ja és nyomatták ők is a zsíros kenyeret.

Ma takarításon túl...:-) mosás közben..lassan ennem is kellene..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Jobbulást Verus! Ne aggódj miatta, majd kész lesz.. :)

Hoztam képet:

Kép
varga tünde

Tündi! De cukik a képen! :)

Viranka! Nyugi! Továbbra is! :)))

Jaj, úgy örültek Zsozsinak az oviban. Persze, hogy vigyáznak rá, nagyon szeretik! Gegi most megint teljes figyelmet kap, élvezi is a kis büdös. :)
Már voltunk kint, ebédet is megfőztem, túl is vagyunk rajta, most meg alszik.
Apa pihizik, majd ráugrik a robikapára, én meg adok az utcafronton lévő gazoknak egy kis glialkával. :twisted:

Meghozták a fűmagot, meg az ágyásszegélyeket.

Kell bérelnünk még hengert, és olyan alapvető kerti cuccokat venni, mint slag, metszőolló. Semmink sincs. :lol:

No megyek, benyomok egy tejszínhabos kávét, és megyek ölni. :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi, éljen az ovi :)

Maggie: korona cirkusz volt, de jó volt, nekem is tetszett :)

Verus: jobbulást :(

Dóri: nem mondanám másnak ezt a terhességet. Aktívabb baba, de ennyi :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vírusos torokgyuszi :( de a tüdeje tiszta :lol: :lol: :lol: s nem H1N1 mert az volt a dilim
Mírát suliba beírattam :) mára elég :)

Tündi,aranyos kuty :) de megvan a megoldás :) :9 éjszaka eszembe jutott(4en tolongtunk a 180as ágyunkban :) rá kellett jönnöm kicsi :? )

KépKép
viranka

Itt vagyunk.

Sokat voltunk kinn ma is, Rugó le is fáradt rendesen. Nemsokára fürdetem, aztán, remélem, elalszik.

Emese, ha jön az esős idő, akkor jól ütemeztetek 8)
A locsolós dolgokkal jó vigyázni, nekünk volt olyan, hogy abszolút nem locsolt be annyi területet, ami rá volt írva :x G. vissza is vitte, nagyon örültek neki :lol:
Jó kertészkedést.
Hengert mi a szomszédból kértünk, magunknak ügyködtünk. Ők hívtak egy profi céget, egy évig szép volt a gyepük, de most már ugyan olyan hézagos, mint a miénk :lol:

Tünde, nem semmi kutya... :P Mekkorára fog nőni?

Viranka, a lényeg a nyugalom :!: Nem parázunk ám feleslegesen.

G. csak este jön, egész nap magunkban nyomultunk. Holnap munkanapom lesz.
Rugó nehezen emészti, hogy ha már beiratkozott az óvodába, miért nem oda jár.

Panndi, én gyerekkorom óta nem voltam cirkuszban...

Most ennyi.

Kép
vindolanda

Rugó olyan kis piroska lett, szerintem a napi 5-6 óra napon lét miatt lett egy kis színe 8)

Ma éjjel le akarom vágni a haját, nagyon hosszú neki, és a melegben beizzad.

Ma is lánynak nézték. Egy hét alatt másodszor.

"De szép kislány." :shock:

Kép
vindolanda

Ma rendeltem harsinyadiszkontos csomagot. Úgy döntöttem, Rugó kis színes lesz a nyáron, így kivizöld pólót is kapott :lol:
Meg zoknikat és atlétákat, G. pamutzoknikat, és nem a szokásos térdfixeket.

Most épp fürdik.

Kiosonok fáért.

Éjjel van vagy 40 kijavítandó tesztem (egy hete halogatom), meg két szakdolgozóm még most van a finisben.

Kép
vindolanda

DE írtak emailt, hogy 4-5 nap alatt szállítják, mert én cuccaimra várni kell.
Tényleg ki fáért.

Majd lefotózom Rugót kivizöldben 8)

Kép
vindolanda

Gegi most jön ki egy H1N1-ből éppen. :) Az influenzavírus folyománya. :?

Nos a BobCat által betonná nyomorított földet Apa és a Papa órákon keresztül robizta, míg apró morzsalékos nem lett a föld. Nem tökéletes, a hepéket és a hupákat próbálták eltüntetni. Ha esik az eső, megnézzük mit mutat utána, és még egyengetjük.
Most az az új, hogy majd bevetjük fűmaggal, és hozatunk rá humuszt. Úgy hengerezzük le, és öntözzük rogyásik. Persze előtte kijelöljük az ágyásszegélyeket és le is tesszük.
No majd meglátjuk.

Jaj, Zsozsi ma nagyon élt az oviban! :) Annyira élvezte. Volt egy kis sírás utánam, de hát újra vissza kell rázódnia. Az udvaron voltak, mikor érte mentem. Fogta a kis drágám a kis barátnője kezét, el nem engedték egymást. :)

Holnap egyik gyerek bölcsiben, a másik oviban. Jaj, de fogok unatkozni.... :roll: :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Megyek torcsvúdot nézni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Végre, Zsozsi lehetett oviban, örülök, hogy jól érezte magát. :)

Vindo, sztem Rugó tök helyes kispasi. Én nem nézném kislánynak...

Viranka, örülök, hogy "csak" torokgyulladás. :) Ne gyulladj be! :)

Panndi, akkor megdőlt ismét egy babona... :) Aktívabb gyerek??? Már a lányok is elég aktívak voltak idekinn, nem??

Jó éjt, lefektetjük a kölköket, aztán sok dolog vár, de sztem csak holnap, mert mára megígértem, hogy pihenek... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Mesi, mindig jó a tájkertész a háznál ;-)
Szerintem is széjjelunod magad holnap, majd jelentkezz be! :-D

Verus, csak tudd, hogy nem vagy egyedül ezekkel a paráiddal! :-)
Hinit már én is gyanítottam Ádinál tavaly... aztán lebeszéltek engem is róla. De anyából vagy, és az anyai figyelem és gyanú ugye nemigen pótolható. Szóval ne idegeskedj, de mindig légy résen!
Remélem, Bálóka már sokkal jobban van a torkával. Az fránya dolog, magas lázat hoz rögtön.

Vindo, kivizöld rulez.

Tündi, gyönyörű a fiad és a kutya is. Szép nagydarab állat lesz.

Kaqk, én az egész múlt hetet álomkórban töltöttem, valami tuti volt a légnyomással. Pihenj sokat!

Na, kiderült, Ádi miért sírt minden reggel ovi előtt, ill. tiltakozott ellene: két csoporttársa is ráütött az öltözőben, amit csak a túlságosan is békés dadus látott, aki nem csinált belőle ügyet. Ma szóltunk emiatt.

Rájöttem, hogy rémes a székem, a laptop előtt ülök kb. heti 4 x8-12 órát, hát ezen a vackon nem tovább. Plusz rossz laptop magassága is, most keresek fa laptoptartót (aki tud 5000,- alatt is, szóljon pls). Valahogy muszáj kényelmessé tenném a munkát, mert már mindenem fáj az üléstől (úgy is, hogy azért mozogni próbálok eleget).
irina

Csilla,majd lesem :)

Ma hn8kor bejött NAgyi,vigye Mírát oviba? kicsit kidőltünk :) B.f6kor evett 1 zsemlét és még most is alszik :)

Panndi,de a pocakod már most nagyobb a csajokénál :)

Dóri,pihenj :9

Mesi,ajánlatom még áll :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Kész vagyok teljesen, dögrováson és ráadásul a kisebb hajnali 1/2 5-kor úgy gondolta, reggel van. Majd a nagyobb 5-kor hisztizve csatlakozott hozzá :twisted:
Apjuk közölte, hogy tegnap hajnalban Ő tartott ügyeletet és szórakoztatta a kispasit meg a csinit (és ez kivételesen igaz, mondjuk nem volt más választása mert a kezébe nyomtam Gergőt, Grétikét meg az ébredése után leküldtem hozzá én meg befordultam aludni :oops: )most én jövök. Gergi persze most alszik és cicust is 8 előtt 10 perccel ébresztettük, hogy mennie kell az oviba. csak én vagyok kikészülve, aludhatnék de küzdenem kell minden levegővételért.

Regi olvastam csak elfelejtettem válaszolni :oops: Most itt: elkezdte átnézni Z, szerintem hívunk hamarosan :wink:

Vera na látod, mondtam én :D
hipp-hopp rendbe fog jönni+++++

Mesi éljen az újra oviba járó, barátnő kezét szorongató Zsozsika :D

Minitali oké, közben skypoltunk Verával és úgy gondoljuk mi lenne ha nálad lenne? Mondjuk előtte meg kell gyógyulnom :roll:

Dóri gyere, gyere :D végre megismerlek személyesen :D

Irina kérj egy kényelmesebb széket :roll:
laptoptartóra mi is sokáig vadásztunk Z-nek aztán csináltatva lett neki.
Azért nem semmi, a Ti fejeteket majd leharapják, mert Ádó megüt egyszer valakit, de amikor Őt ütik akkor hallgatnak :twisted:
Még ez az ovi :twisted:

Vindo hosszú haj ide vagy oda, szerintem nem lehet kislánynak nézni Rugót. Vegyenek szemüveget akik rosszul látnak :)

Heni merre vagy?
Voltatok Egerben?
Hogy vagytok?

Tündi csudaédes kiskutya :lol:
Ti hogy vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

vagyunk ám, de mivel apa most elfogalt ezerrel, igy mindent nekem kell csinálni :?

kertet sikerült elveteményezni, hagyma, krumpli, zöldség elültetve.

virágos kertek és udvar is kitakaritva.

Annyira jó most az ovisoknak, csak egy páran vannak, tombol a bárányhimlő. Nem is mondja Péterke , hogy nem menne esetleg. AZt mondja, pöttyösek a gyerekek:-)

Irina nekem nagyon nem teccik az ovi, ahova Ádi jár :roll:

Tündi reszkess kert :evil: nálunk a kutya mindent megrág :evil:

Mesi szuper , hogy ZSozsi tudott menni már oviba:-)

Vera szegény ti, Báló:-( elo nekem bejön, tök jól megszerkesztett füzet, meg engem érdekel amit tanulok, igy olvasgatom, ha ráérek reggel, alvás időben .

Heni
KépKép
heni81

Móni húsvét utáni hv megyünk Egerbe.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

"Dolgozom." Csak bekukkantok egy kicsit.

Húsvétra már mi is készülődünk, Zsoltinak jön egy barátja hozzánk a 3 gyerekével meg az új barátnőjével. Sütök-főzök majd. :) Remélem, jó idő lesz.
Iszonyat hideg lett... :( Szelit még jól felöltöztettem, de nekem haza kellett mennem átöltözni, miután Szelit bevittem.

Hétvégén mi is veteményeztünk. Illetve Anyu. Én meg ástam egy kicsit a szilvafa alatt, mert ott nem lett vetve fűmag. Meg összeraktuk, lefestettük Szeli homokozóját, amit még az ősszel vettem. Még homokot kell bele szerezni.

Mennem kell, még jövök...

Kép

Kép
regcsiken14

Vendég

Halihó

Mi is megvagyunk.
Tegnap du-án szóltak I-nak hogy reggel indulnak 3 napra Svájcba. :-( Emma annyira elkeseredett, sírt ..de aztán megnyugodott és elmentünk csúszdázni. Ma elengedtük apát, oviba is nyugisan boldogan ment. Én meg így anyunak tudok segíteni, aki elesett, eltört a csuklója, a vállából letört egy darab, megütötte a térdét , könyökét..mindezt a jobb oldalán..:-( szóval ez van. :-(

és esik az eső, nehogy kint tudjunk du-án lenni...azért remélem eláll és szárad du-án ig.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Mónikám, valamikor aludj napközben, mert ez így rémes lehet!

Kaqk, sajnálom, hogy I-nek el kell utaznia, és mielőbbi jobbulást anyukádnak!!! Szegénykém, jól eleshetett.

Heni, azért csak lassan a munkával! :-)
Sokszor én sem vagyok az ovinktól elragadtatva, vannak azért pozitívumai is, de ugye én elég problémaorientált vagyok (ez a píszi megnevezése a panaszkodósnak), és amúgy tényleg nagyon jól érzi ott magát Ádi, alig lehet elrángatni, imádja az összes dadust, a tornatanáraikat, az egyik óvónőt különösen. De ugye szeptemberben csoportot vált, marad kiscsoportban, új óvónői lesznek. Az egyiket tényleg sajnálom, az ért a kicsik nyelvén, a másik már láthatóan belefáradt az évtizedes gyerekezésbe.
És az is pozitívum azért, hogy rengeteg a kézműves foglalkozás, mindig csinálnak-tanulnak valamit. És jó a levegő ;-)
Állítólag előszedték azt a kisfiút, aki a verekedésben élen járt és ő tényleg elég kis dúvad az elmúlt hetekben, én is belefutottam, amint az udvaron adjusztálta a többieket.

Na, futok vissza dolgozni.
irina

Ui: adjusztál = nem verte, csak irányítgatta őket
irina

Beni nagyon ari a kutyussal! :)

Vindo! :shock: Majd hozz ám fotót Rugóról, rövid hajjal! :)

Móni! Oké!
Jobbulást Neked!!!!!

Mesi! Akkor jó "unatkozást"! ;) :lol:
Örülök, hogy jól vannak a törpik! :)

Irina! Szerintem megéri, ha kényelmetlenül ülsz! Hosszú távon elég káros. Nekem is kicsit lent van itt az asztal, bár én nem ülök annyit előtte. Sokat vagyok ügyfeleknél, és beszélgetek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na nálunk a munka gáz, mi fotelben kanapén ülve notebook a kezünkben...így dolgozunk többnyire. nagyon rossz módszer, a lábam elzsibbad folyton..de itthon nincs olyan jó kis kényelmes szék amin jó lenne, így marad a kanapé. :-), I-nak meg a fotel, amikor már nagyon elfárad akkor az étkező asztalhoz ül..:-)

Irina: remélem I legközelebb már minket is visz magával akárhova megy!

köszi anyu nevében is...Szegénykém rengeteget dolgozik...hát valaminek kellett történnie hogy kicsit pihenjen.. Ahova ment ott iszonyat már 10 éve a járda, óriási kő darabok össze vissza, csoda hogy még senki nem perelte be őket, Tesóm be is akarja őket perelni! felháborító...anyum meg biztos agyilag máshol is járt, és valahogy szerencsétlenül lépett. :shock: :?

azt vettem észre hogy így a 13 héten már nem vagyok olyan fáradékony és éhes sem igazán vagyok.

NA lejárt a mosógép :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Szegény Anyud! :( :( :( Gyors gyógyulást neki!

Reggel mi se tudtuk vinni Szeli biciklijét a rossz idő miatt. Tegnap azzal mentünk bölcsibe, nagyon élvezte! :)

Heni! Eger biztosan jó lesz! :)

Móni! Illetve nem vagy beteg, "csak" fáradt, ugye? Akkor tényleg próbálj meg pihizni!!!!!

Tali: Jaj, úgy mennék már én is talira. Lesz majd valami nagyobb?
Mesiék házát se láttam még meg Móniékét se, pedig nagyon kivi vagyok! :)

Nálunk már szép a fű, csak nem lett lehengerelve, így kicsit göröngyös. Bár nálunk is lehetne tali valamikor, ha már tényleg jó idő lesz hétvégén. Na, majd kiagyalom. Meg nem tudom, hogy ki az, aki tudna jönni Dunaújvárosba... ????? :roll: Hm Csajok? :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, köszi, egyelőre más kiadások vannak a klassz székek előtt, én is azt próbálom, amit Kaqk férje, a konyhaszéket használom, az elég kemény és furamód jobban tartja a hátam, mint a gagyi irodaszék.

Kaqk, nagyon fárasztó lehet Nektek... legalább rendes irodát kapnátok...

Móni, én is úgy értettem, hogy fáradt vagy, nem beteg, de ha az utóbbi mégis, mi bajod? Remélem, semmi komoly. Írjál ám! :-)
irina

Irina! Megértelek... :? Konyhaszék szerintem teljesen jó, azon tutira egyenesen ülsz! :)

Amúgy bölcsibe nálunk is van egy kisfiú aki állandóan bántja Szelit, vagy megmarja, vagy megszorítja a nyakát... és ilyesmik... De nem tudom, hogy mitől ilyen, neki alapból ilyen a viselkedése... :roll: Mindenesetre nem egy oviba mennek. Bár az anyukájával meg jóban vagyok, és határozottan rá is szokott szólni, szerintem nem tud vele mit tenni.

Kép

Kép
regcsiken14

Irina: van egy irodánk, de szívesebben dolgozok itthonról, így akár mikor pihizhetek kicsit, nem bírok egész nap ott azon a kényelmetlen széken ülni.

Többnyire inkább itthonról dolgozunk...meg a többiek is.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?