Új privát üzeneted érkezett!

linacska írta:Micuska,
fogalmam sincs. Nem lehet, hogy a méhében lett valami gyulladás? Volt itt még a topicon régebben bepa, neki a méhlepényből hagytak bent egy darabot.

Voltam ma UH-n, Botika nagyon aranyos, már 285g-os nagylegyény :lol:


Gratulálok Lina! Óriásbébi. :lol:

Húgomat már többször vizsgálta a nőgyógyija azóta, csak észrevette volna, ha megbújik ott valami! Szerintem. :(

micuska
Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!Nagyon új vagyok még nálatok de szeretném ha van valaki aki tud nekem segíteni ill. tanácsot adni nekem.Van e közttek valaki akinek lombikbol méhen kívüli terhessége lett?Kérlek segítsetek.üdv. virag74
virag74
Izsák
 
 


Virág,
üdv köztünk. Én nem hallottam még ilyet.

KépKép
KépKép
KépKép
 

 
 

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


virag74 írta:Sziasztok!Nagyon új vagyok még nálatok de szeretném ha van valaki aki tud nekem segíteni ill. tanácsot adni nekem.Van e közttek valaki akinek lombikbol méhen kívüli terhessége lett?Kérlek segítsetek.üdv. virag74


Virág, itt: http://hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=63918 jártál már? (nem sikerült belinkelni)[/url]

micuska
Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!Örömmel osztom meg Veletek a hírt,miszerint megszületett kisfiunk március 6-án 3900g-mal,52cm-mel,4óra vajúdás után.

Kép
heheni
Kecskemét
 
 


Heheni, Gratulálok!

Nőjetek nagyra, legyen sok tejcsi!

micuska
Kép

Kép

Kép
 
 


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

4. babámat várom 3 kamaszkorú mellett. Némi aggodalommal és sok-sok örömmel...
Szeretném megkérdezni Tőletek, mivel nem vagyok rutinos fórumozó, tudtok-e még olyan topicot, ahol szintén kecskeméti kismamák és anyukák beszélgetnek?
Egyébként szoptatási szaktanácsadó gyakornok vagyok, szívesen megpróbálok segíteni, ha van ezzel kapcsolatosan kérdésetek, véleményetek...
:P :P
Heheni, gratulálok a szép nagy babátokhoz :)
csoda4
Kecskemét
 
 


csoda4,

ment privi

micuska
Kép

Kép

Kép
 
 


Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!
Most regisztráltam magam! :D
Ma töltjük a pici fiammal a 33.hetet!Van kismama köztetek aki hasonló korú terhes?
kattica
Kecskemét
 
 


kattica,
én még csak a 26. hétnél járok.

KépKép
KépKép
KépKép
 


Szia Linacska!
Örülök,hogy van lajosmizsei kismami! :D
Hogy viseled a terhességet?
Gondolom két kisgyerek után már rutinosan!
Van orvosod?
Lehet ismerlek,én is tőzsgyökeres mizsei vagyok,csak albérletbe költöztünk a párommal! :D [/url]
kattica
Kecskemét
 
 


kattica,
én meg tősgyökeres kecskeméti vagyok, csak mivel Pesten dolgozunk, így közelebb van. De csak 6 éve lakunk itt, még annyi sincs. :lol:
Amúgy ezen a topicon ha minden igaz én vagyok egyedül kismama, jó pár éve pörgött rendesen, azóta nem. Az anyatanyán van kecskeméti babavárós fórum, azt jobban olvassák.

KépKép
KépKép
KépKép
 


Katica-üdv.köztünk.

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


sziasztok.a segítségeteket szeretném kérni nem rég költöztünk ide Kecskemétre vidékről és 20hetes terhes vagyok és érdeklődni szeretnék a szülészet újszülött osztályán dolgozókról.mert a sógórnőm itt szült Kecskeméten és hát eléggé elrettentett és kicsit az az igazság,hogy összetojtam magam.légyszi meséljetek nekem ,hogy nem kell annyira félnem ugye?köszi nektek
gizus
gizus88
Kecskemét
 
 


gizus,
milyen rémeset mesélt neked a sógornőd???
Semmi gond nincs az itt dolgozókkal. Én két gyermekemet szültem itt, a harmadikat is itt fogom, és tuti a legjobb kezekben lesz a gyermekem. Ja persze, vannak előírások, szabályok, amihez az ott dolgozóknak és az ott szülő nőknek is alkalmazkodni kell, de szerintem ez bárhol így lenne. Kérdezz bátran, mire vagy kíváncsi, és tényleg ne aggódj.

KépKép
KépKép
KépKép
 


szia.a kórházzal azt mondta nem is volt problémája csak.hogy szoptatásnál általában aludta kisfia vagy amikor nem akkor kibuggyant belőle a tápszer.illetve semmit nem mondtak a csecsemősök amikor lerakták neki a gyerkőcöt mire kérdezett volna már ott sem voltak.neki is az első kisfia volt.szerencse hogy ott voltak az osztályon a nővérkék akik segítettek neki.meg még azt mondta hogy nem igazán mosolygósok a csecsemősök.szóval egyenlőre ennyi a para nagyjából.
gizus88
Kecskemét
 
 


gizus
Mikor én a fiamat szültem, volt az osztályon egy védőnéni, akinek csak az a dolga, hogy jár körbe a szobákban, és ha valakinek segítség kell, segít. Szerintem amúgy az anyukák hozzáállásán is nagyon sok múlik, egy kérem, köszönöm, csodákra képes. Én amúgy ezért szeretem a baba-mama szobát. Végig velem van a baba, akkor eszik, amikor éhes, akkor alszik, amikor neki jól esik, nem akkor, amikor "ideje van". És még így is előfordult, hogy nem ébredt fel, már az orvos is próbálta vizitkor ébresztgetni, neki se ment, majd egy napig alig evett.
A mosolygás meg őszintén szólva annyira nem hiányzott, szegények rohantak egész nap, végezték a munkájukat 12 órában, hát lehet én sem mosolyognék.
A lényeg, hogy ne aggódj. Ha tudsz, menj baba-mama szobába, ha mégsem, akkor is nagyon jó kezekben lesz a kisbabád.
Én holnap megyek szülésfelkészítőre, ha gondolod elmesélem miket mondtak.

KépKép
KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


szia
az nagyon szupi lenne.köszi
gizus88
Kecskemét
 
 


gizus,
írtam privit.

KépKép
KépKép
KépKép
 


Helló!

Linácska- te hamarosan szülni fogsz.De jó neked.Majd gyere mesélni.Látom nagyon kihalt itt ez a topik.... :(

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci,
igen, hónapok óta nem írt ide senki. Ha minden igaz, még 9 napom van. Ha hazajöttünk majd természetesen megírom. (bár csak már ott tartanánk :lol: )

KépKép
KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Ígéretemhez híven bejelentkezek, hátha olvassa még valaki...Timcike esetleg???:lol:

Szóval megszületett a kisbabánk, el sem hiszem, hogy túl lehet rajta lenni...
Július 7-én 16:10 perckor, összesen 1:40 perc alatt 3900g-mal, 53 centivel kibújt Botond Borisz.

Hoztam képet, és ígérem este megírom a szüléstörténetet is :lol:

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
 


szia.nagyon gratulálok.milyen baba?milyen volt a szülés?
gizus88
Kecskemét
 
 


próba
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linacska 2011.07.26 10:22-kor.

KépKép
KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Tudna-e valaki olyan orvost ajánlani Kecskeméten, aki alapos, teljeskörű meddőségi vizsgálatot végez, esetlg ennek a területnek a specialistája?

Vagy pedig egyből meddőségi klinikára kell menni Bp-re, Szegedre?

Sajnos sokszor arról hall csak az ember, hogy tippelgetnek, leragadnak a meddőség egy - egy lehetséges okának a vizsgálatánál, és nem folyamodnak a további okok kivizsgálásához.
werdi
Kecskemét
 
 


werdi,
nekünk Levit a Temesváry "csinálta", és még a Seregély foglalkozik vele. Szerintem érdemes megpróbálni a meddőségi centrum előtt. Annyi, hogy itt a kórházban csak inszeminációt csinálnak, lombikot nem, de az inszemet teljesen ingyen.
A Temesváry idősebb, sok betege van, elég nehéz hozzá időpontot kapni, a Seregély fiatalabb, jópofa pasi. A barátnőmnek most ő találta meg a sikertelenség okát, és már 4 hónapos terhes.

KépKép
KépKép
KépKép
 


gizus,
pár napig fenthagytam a szüléstörténetemet, nem tudom olvastad-e végül. Azért olyan sokáig nem akartam nyílt fórumon hagyni, ma levettem.
Te is lassan szülsz, ugye? Ha jól utána számoltam, hogy áprilisban voltál 20 hetes.

Sógornőd nem mesélt azóta "rémtörténeteket"? Mert én így 2,5 héttel ezelőtti tapasztalatból tényleg csak jókat tudok mondani. És most nem feltétlen a kifestett falakra meg az elválasztott szülőszobára gondolok (bár tényleg más az egésznek a hangulata így), hanem az egész emberi hozzáállásra. Nekem pl. nem volt fogadott szülésznőm, de aki volt így is bejött hozzám másnap, mert aggódott, hogy elállt-e a vérzésem. Nekem ez annyira jól esett, és álmomban nem gondoltam volna. Szóval ha még egyszer szülnék (nem fogok!!!!:-)) most már tuti felkérném!.
Bár nekem igazán soha nem volt semmi problémám, az előző két gyereknél sem, de ezt már írtam is, azért még mindig tapasztaltam pozitív változásokat.
Valahogy sokkal rugalmasabb, emberközelibb lett az egész. Mikor pl. Boti az esti "felköltözés" előtt 5 perccel kezdett szopizni, mert addig aludt, és nem bírtam felkelteni, akkor még kérnem sem kellett, hanem felajánlották, hogy majd visszajönnek érte később, egyen nyugodtan.
Nekem ugye 3. baba volt, de a szobatársamnak 1., és tutira megmutattak neki mindent, amit a kisbabával csinálni kell, ha kérdése volt jöttek, segítettek. Ha elvitték a babát valamiért, elmondták milyen vizsgálatra viszik a picit, utána azt, hogy jó lett-e, vagy esetleg van valami gond.
Ja, és amit még szintén nem gondoltam volna, de láttam, mikor a gyerekorvosra vártam, hogy amelyik picibaba nagyon sír fent az újszülöttosztályon, azt szépen megvigasztalják. Persze nem órákig van kézben (erre akkor külön ember kellene:-)), de az a néhány másodperc is sokat számít szerintem. Kicsit felveszik, megsimogatják, és már meg is nyugodott. Szóval ha épp nem veled lesz a babád, akkor is nagyon jó kezekben tudhatod.
Remélem még nem késtem el az infókkal, de gondoltam a villámszüléstörténet mellé még küldök egy kis "megnyugtatást".
Ha tudsz, majd jelentkezz, ha megszületett a picibabád. Annyira nem maradt itt senki, de én mindenképpen kíváncsi vagyok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
 


linácska-De édes ki pasid van!!!!Nagyon Gratulálok!!!És örülök, hogy végre valaki jót is tud mondani a dokimról-Seregély-ről.Eddig nem sokat hallottam róla, szinte egyik ismerősöm se jár hozzá.Nekem kicsit megingott a bizalmam Atticy születése után, de azért csak hozzá mentem vissza.Most azt mondta, hogy hátra hajló a méhem és lehet,hogy méhen kívüli a baba...ezért menjek el a kórházba,hogy biztosak legyünk,hogy nem...de a végén kaptam egy fotót a piciről és azt mondta szerinte minden ok, de azért menjek el.Nagyon meg voltam ijedve,sőt az elején sokáig nem is találta a picit.
Kedden voltam a kórházba Szabó Gábor nézett meg és azt mondta nem hátra,hanem előre hajló a méhem...Nem tudom,hogy ez mit takar, mert semmit nem találok róla.De gondolom, ha Atticy-t is minden gond nélkül kihordtam most Őt is sikerül.És furán nézve rám azt mondta, miért járok bizonytalan dokihoz?!Ez a gyerek makk egészséges és jó helyen van.Szóval nem tudom mi lehet aznap a dokival...de elég fura mindez tőle, nem?! :evil:

Bocsi én nem tudtam elolvasni a szüléstörténetedet, mert nem hittem volna, hogy valaki írni fog még ide...megírnád nekem privibe?Nagyon kíváncsi vagyok.Irigyellek, hogy ilyen hamar sikerült megszülni.Én a szüléstől félek a legjobban, nem várom...lennék már túl rajta gyorsan. :oops:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Linácska!

Köszönöm a választ! Amikor a kérdést feltettem már pár hetes kismama voltam :)) Szerencsére azóta is minden rendben.
werdi
Kecskemét
 
 


Sziasztok! Szeretném Kérdezni tőletek valmelyikötök volt-e rooming-in baba mama szobában? engem érdekelne a véleményetek. Mikor kell szólni hogy oda szeretnék menni? ruhát kell vini a babának? vagy ilyesmi. kérlek irjatok. Köszi elöre is

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron