Sziasztok!
Én is jelentkezem. Szoktalakolvasgatni titeket, de a meló annyi, hogy csak na. Én ezt nem is értem. Nem szokott ennyi lenni... Bocsánat!
Jolanda, én is üdvözöllek, és kíváncsi vagyok a történetedre. Nem ér csak a jó híreket hozni, minden pillanatra kíváncsiak vagyunk, de persze, csak ha nem baj.
Kagyló: gobelin? Jaj de jó. Muti!!! A szöveges mező alatt van az, hogy melléklet feltöltése. Oda kell rákattintani, tallózni, és feltölteni a képet. Ha nagy a mérete, akkor én ACDsee-vel szoktam átméretezni., vagy a painttel. Mi újság a megfázással, Jobban vagy már? Vagy folyik még az orrod?
Kisalag: Hogy van a lelkecskéd? Tessék nem begubózni! Gyere mesélj, hogy telnek a napjaid!
Kvzsuzsi: Te hogy vagy? Azért ne vidd túlzásba a munkát! Utólag is, köszönöm a gólyát, és is elcsíptem belőle egyet.
Nene: Hogy vagy? Mi újság a felújítással?
Katapetra: Juppi!!! De nagyon örülök neked! És annak is, hogy a folytatáson töröd a buksid. És hogy dolgozni szeretnél...

Bevallom töredelmesen, ezt nem értem... Ha csak a figyelemelterelés végett, akkor pláne. Ha megteheted, hogy nem dolgozol, akkor szerintem inkább ne keress munkát. Eléggé megterhelő az is, ha az ember lánya csak a házimunkát látja el... Én már szinte nem is vállalkozom rá...
Szélkisasszony: Az alváshoz visszatérve... Mi lesz itt stimu alatt. Pfff. Én felváltva izzadtam, sé aludtam el (majdnem)
Zafir: Hogyhogy nem ment még el a férjed urad a seregszemlére? Van időpontotok, vagy csak nem tudja rávenni magát? Szegény, meg tudom érteni. Nem lehet könnyű neki sem.
Kretty: látom Te is behavazódtál. Na de szabadidőben is munka? Az azért nagyon durva. Nem is értem, hogy bírod.
Emerenc: Mi újság pirivel? Mindjárt itt a hétvége!
Nyuszi: Már két kiló Dóri. Azt a mindenit! Nem semmi. És Te hogy bírod? nem szakad be a derekad? Ugye nem ítéltek fekvésre, és minden rendben van?
Bari: Már csak kb egy hét... Te se dolgozd agyon magad! Tessék kicsit megpihenni Baribabák érkezése előtt!
Kriszto: Te hogy vagy? Magadról nem sokat szoktál írni. Hogy van a lelked?
Nálunk a helyzet: Hétfőn voltam a háziorvosomnál az IR-rel. Mondta, hogy szerinte -mint belgyógyász -ez tök normális, de azt nem tudja megmondani, hogy gyerekvállalásnál mit jelent, úgyhogy utánanéz nekem. De nem adott addig sehova beutalót, nehogy feleslegesen tömjenek orvossággal. Azért én diétázom, ahogy megírtátok, és bizakodok.
Úgy volt, hogy mi is felújítjuk a lakást, ahol lakunk, de sajnos nem a miénk, hanem Apámé, és miután mindent megvettünk, ő kitalálta, hogy nem csempézhetünk, és parkettázhatunk. Úgyhogy most próbáljuk eladni a dolgokat... Folyton az orrunk alá dörgöli, hogy nem a miénk a lakás, és nem csinálhatunk benne semmit, pedig ezzel csak az értékét növeltük volna. Úgyhogy most kicsit le vagyunk hangolódva a párommal...
És ma végre nálam beköszöntött piri, úgyhogy kb május 14 körül indulunk mi is.
További szép napot kívánok mindenkinek!
Pusza: