A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kagyló,

Gratula a két babóhoz. Most már csak vigyázz rájuk és minden rendben lesz.

Bari,

Gondolom már nálatok is megy nagyban a visszaszámlálás :lol:

Kvzsuzsi, Szélkisasszony,

Nagyon cukik a vonalzók :wink:

Mné,

Neked is tündéri a kis manód, és biztosan szerencsét hoz majd :lol:

Kisalag,

Ne légy elkeseredve, ahogy már sokan és sokszor mondtuk, nekünk is voltak mensi szerű görcseink és érzéseink, és mégis itt van pl. nekem is a babám a pocakomban már több, mint 30 hete. Ráadásul nekünk csak ovuláció indukció volt, még nem is inszem. Szóval fel a fejjel :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zsuzsi
Igazából én is ilyesmire gondoltam.Ott van a nagy gobelin is amit be kell fejeznem.Már mióta gondolok a bekereteztetésére, de soha nem végzek vele...na majd most,tengernyi időm van.
Nem mentem kocsival sehová,elküldtem a páromat vásárolni,kapott egy nagy papírt, teleírtam mindennel,remélem nem hagy ki semmit sem.Délután meg egyedül leszek,akkor fog nehezen menni az idő,majd chettelek.
Majd szerintem hétvége felé sétálok egyet,addig nem tervezem.
Nyuszika
Nekem a tegnapi nap is elég volt a fekvésből.Tudok laptopolni az ágyon is,van hozzá tartó.Nekem nincsenek szurkálások,fájni fáj,de ennyi.
Meg van puffadva a pocim.... Ez már nem jó?
Képeket én is szeretek nézegetni....kapok ha majd lesz?
Látod mit nem adtam volna ha nekem is ágyban párnák közt jön össze..........................
Hát igen,nekem ez kimarad az életemből!!! :evil: :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, Nektek is ágyban, bár párnák nélkül jött össze a két manó :lol: :lol: :lol:

A puffadt poci normális, egyél sok fehérjét, igyál sok vizet. Ha nem teszed, lehet, hiperstimulált leszel, vigyázz Magadra.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszika
Bocsánat,nenének volt ovuláció indukció.Elírtam!!!!!!!!!!!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

kagyló

Kagyló,

Hát azért így sem volt annyira romantikus, mert tudod amikor megmondják, hogy kötelezően mikor kell csinálni, hát kicsit illúzió romboló :oops:
Viszont tényleg sokkal jobb volt a helyzetünk, mint a Tiétek, főleg, hogy ez is elsőre sikerült :lol:
Na de sebaj, most Neked is sikerülni fog, és 3 hét múlva jössz a pozitív tesztel :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Pusziözön mindenkinek, vagyok ám, csak kukkolóként.....
Hogy kivel, mi történt???a fonalat csak most kezdtem felgombolyitani, de néhol még igencsak csomós..:)

Mi elvagyunk, jelenleg még mindig itthon...még egy kis ideig...
Kattogunk-főleg én-, hogy mikor merjek újra belevágni...de legalább már gondolkodom rajta...

Poszikám, hogy nektek meg lett egy illegális CSODABABÁTOK... nahát!!!! :lol: Tiszta szivemből gratulálok hozzá!!!!!

Parane Neked is nagyon örülök!!!! Vigyázzatok magatokra!

Nyuszi, Nene, hogy repül az idő, túl vagytok a 30. héten, elérzékenyültem....babák jól vannak, és ti?

Barika, ti fagyibabákért mentek vissza?Köszönöm a törődésedet!

Kisalag? Te hogy vagy?
Mné? Leeda?Melcsikémék? Szurika?Emerenc?Szélcsalád? :)Csutiék?
Krisztom?Kretty?Loor?
katapetra

Kép

Katapetrám!!!! Pont így érzem magam! De, hogy senki sem szólt, hogy kihagytalak a táblázatból.... szöööööörnyűűűűűű :? De természetesen nem vagy elfelejtve!!! Hogy vagy?
Ismét ugyanoda mennétek, ugyanahhoz az orvoshoz?

Íme a mai tábli: Katapetrával kiegészítve!!!
:wink:

1302609808.297.htm

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Te kis Sportos tigris
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kagyló

Katapetra!!!!! Juhéjj!!! De jó, hogy jöttél. Már úgy hiányoztál!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát, látod van mit csomózgatnod. :D Nagy történések vannak erre felé. És sok-sok pozitív!!
Velünk? Minden rendben. Májusban indulunk. :D :D
Mikor mentek el, vissza, ki? Mesélj, mivel telnek a napjaid.

Kagyló: ebben a nem éppen a legszebb időben gondolom nem olyan nehéz otthon pihenni. Én rögtön lefejelem az asztalt alvás céljából...
szélkisasszony

Ne is mondjátok! ülve elalszom... :oops: :oops: :oops: nagyon durván álmos vagyok ma, de valószínűleg az időjárás lomboz le ennyire...

Kata tessék mesélni nekünk!!!

kriszto

kriszto82

Szélkisasszony
Ma már aludtam délelőtt 2 óra hosszát.Most éppen National Geograpihic-t nézek,közben olvasom az újságot.Valahogyan csak el leszek. Ki számoltam,hogy május 2.-án kell tesztet csinálnom,ha csak addig nem jön meg.........
Miért nem alszol egy kicsit?

kagyló

Kagyló: :D Ugye, ugye! Mondtam, hogy minden rendben lesz. :D Csodálatos hírekkel jöttél, nagyon örülök. :D Pihenj sokat!

Szélkisasszony: Örülök, hogy újra itt vagy. :D Valamelyik nap bepillantottam és nagyon tetszett a vonalzód, de valamiért ma már nem látszik. :(

Kvzsuzsi: Nagyon tetszik a vonalzód. Nagyon drukkolok nektek (is), hogy zebrateszted legyen. :D

Kisalag: Azt kívánom hogy, kerüljön el piri minél messzebb.

Bari: MÁR CSAK 10 NAP!!!!! :)

Katapetra: Neked is nagyon örülök. Hiányoztál ám! :D

Poszi+Parane: Remélem nálatok is minden rendben van, babucik jól viselkednek a pocikban.

Nálunk semmi változás. Szövettani eredmény még nincsen, legalábbis KisDoki még nem hívott. Tegnap óta dolgozom, de még nagyon hamar elfáradok. Nehéz a koncentrálás is. Mire hazaérek, már nem igazán van erőm a gép elé ülni.
Seregszemle még nem volt, remélem Oxigén minél előbb rászánja magát. :?

Nagyon nagy drukk azoknak is akiket most kihagytam.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Katapetra! Jó, hogy újra itt vagy, még akkor is, ha ritkán jössz!!!! :D

Krisztó! Nagyon édi ez a kutya!

Nálam minden a régi, munka, munka és munka,otthon is munka, szabadidőben is munka... nem tudom hogy beülti után tudok-e pihenni.... :shock: :?
Vendég

Kretty!

Kép

Azért ne vidd túlzásba! Mit dolgozol, elárulod?

Többiek????? Függőtársaim?????

kriszto

kriszto82

lKriszto: :ol: :lol:
kisalag, most már a törvény lehetővé teszi, hogy ne kelljen végig csinálni a 6 inszemet! Hivatkozz a petefészeklemerülésre! Lehet, hogy azt fogja mondani, hogy így is sikerülhet, de telik az idő, fogy a petike és a minősége is romlik.....stb Nekem is mondta, hogy meg volt az esélye az inszemnek, csak a végére lemerültem....De akkor még nem volt törvényileg lehetőség arra, hogy ne csináljam végi...
Természetesen, DRUKKOLUNK továbbra is, csak ha mégis.... :wink:

szélkisasszonyí. Budai Béla: Önszuggesztió
ha sikerül megszerezned valahonnan, én is szeretném tudni! :D

A pozitivgondolkodás tényleg fontos, de mint már írtam(szerintem) bízonyos dolgok befolyásolásához kevés az agyunk. Ha már agyunkkal nem tudunk bizonyos dolgokat befolyásolni, akkor az Isten és a Tudomány segítésében bízhatunk. Azt pl., hogy a szervezetemben több amazon harcoljon vagy katona meneteljen már picivel több kell. Ha nyílt törésed van nem tudod a sebed önszuggesztióval behegeszteni, bekell gipszelni, megkell műteni.stb. 8)

katapetra, örülök, hogy itt vagy és gondolkozol már a folytatáson! Hajrá! A legtermékenyebb nőknél is van, hogy csak 3.ra sikerül!
Ez tudom nem vigasztal, de tény. :wink:

Mi azt beszéltük meg. hogy amint megjön, az hétvége, hívom Apánkat. És megbeszélkük, hogy mi legyen. Ezta 20.napon való kezdés mondta, vmilyen injekciót kapok.. :shock: nem igazán értettem, meg közben el is kalandozott az agyam, véletlenül nem tudja valaki miről is lehet szó?
emerenc

kriszto az első ikon tévedés! két nevető figurát akartam küldeni! Jaj nekem! :lol: :lol:
emerenc

Úgylátszik petesejteim csökkenésével egyenesarányban csökken az agysejtjeim száma is!

kagyló: Óriási drukk Neked! HAJRÁ!
emerenc

Sziasztok!

csak gyorsan jövök, mert már el is késtem az irodából...

Emerenc én letöltöttem a hivatalos protokollt, amiben leírják hogy mi a teendő ha a szervezet rossz választ ad a választott eljárásra, ill. mi a long protokoll... és azt hiszem vannak intézetek ahol ezt részesítik előnyben, ha jól sejtem nálad most ez következik.
email-ben át tudom küldeni!
pusz
parane
Budapest

Krisztoka :), köszönöm a táblis dolgot, mármint, hogy csinálod, és hogy beirtál engem is...nekem anno mindig az volt nehéz, amikor valakinek nem jött össze, és ezt hogy jelezzem a tábliba, de Te ügyesen megoldottad! Kérdezted, hogy oda mennék-e vissza? Mivel ott van a hűtőben, még két reménységünk, ezért nekik meg kell adnunk az esélyeket...dehogy én nemfogok feküdni, és óvatoskodni, és izgulni, at BIZTOS!!!!! :) (nem csudát)
Jelenleg itthon vagyok, ahogy a férjem is, mot épp úgy alakult, hogy itthonról is eltudja intézni a munkáját, én napközben festek (nem falat :) ), igy élem ki kreativitásomat. Készülünk a Húsvétra, anyukámékkal szerveztünk, egy családi közös kirándulást bográcsolással egybekötve...csak az idő jó legyen!
Most elég hüsi van odakint. Jelenleg várom piroskát....
Diétázom, és minden nap járok futni....tegnap megirtam az önéletrajzomat, gondolkodtam, hogy esetleg vissza kellene állnom a dolgozó nők sorába...de a kezdés időpontja miatt, nemtudom mit tegyek. És húsvét után ismét utazunk.....szóval nem egyszerű.....
Szóval drukkolok a tesztre váróknak, és kezdés előtt állóknak, hogy az idő felpörögjön számukra.....és meghozza a várva várt csomagot!
A csüggedőknek pedig gyógyirt, és ölelést küldök!
Puszi

Bocsi, ha sok lett
katapetra

Sziasztok
Azt hiszem meg leszek fázva,legalábbis folyik az orrom.Ezek szerint eldőlt a sorsunk,mert ha be is lázasodok hozzá,akkor tuti,nem fog megtapadni.
Megpróbálok mindent óvatosan csinálni,ha érzem,hogy fáj a hasam rögtön fekszem le...
Ma is aludtam 2 óra hosszát.Diéta nekem nem igazán megy.Ma éppen pacalt csináltam,borosan,erős paprikával.Holnapra kakas pörköltöt tervezek nokedlivel.Olyan leszek mint egy bálna!!!!!!!!!!!! :(

kagyló

Kagyló!!!!!!!!!!!!!!

Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Amikor én az előző stimu alatt állandóan paráztam a leállás miatt, akkor Barika küldött egy linket nekem:
http://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA
(szerintem ritka gáz hangja van a "pasinak") de minden nap meghallgattam és kb a 2. naptól végig vigyorogtam, bugiztam....
Tedd te is ezt!

1302694847.4158.htm

kriszto

kriszto82

Kriszto
Ugye ezt most te sem gondoltad komolyan?!Ez szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!
Még az igazi relaxálós cd (dvd) madárcsicsergős,stb.Egyáltalán nincsen rám egyik sem hatással,sőt nem győztem mindig valakinek oda adni. Az én vérmérsékletemnek piskóta az ilyen.
De aranyos volt tőled,komolyan.Szerintem harmadjára is neki esek A Titok megnézésének.Te éppen mit csinálsz?
Nagyon üres a fórum....hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kagyló

Sziasztok!

Itt vagyok! :D Tudom, hogy laptetőm volt, de sehogy sem bírtam képet rakni fel ide :!: Hogyan kell :?: :?:

Így most leírom, hogy mi van a képen: egy gólya repül, csőrében egy pólyás gyermekkel :D

és most mindenkihez küldök egy ilyen gólyát! :D válogassatok kinek milyen gyermek kell!

Nekem egy kisfiú, na meg egy kislány, aztán még egy mindegy milyen! :lol:

További szép napot Mindenkinek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

http://www.youtube.com/watch?v=AfLg5_wd ... re=related

Itt van mit nézni!!!
Juhééééééééééé

kagyló

Kagyló!

Dolgozom, de eléggé unom is, meg nincs is kedvem, meg nyügi is vagyok, meg minden bajom is van.... :lol: :lol:

Elsőre nekem sem tetszett, de totál el tudtam tőle lazulni, úgy értem tök dillllóóóó lettem tőle mindig. (a kollégáim a megmondói)
Nálam a relax zene nem jön be, valahogy rosszul leszek, ha csörgedező patakot és hűs szellő lágy énekét és tenger morajlást és csivitelő madarakat kell hallgatni, mert az ellazít... nyavalyát, a gondolataim simán lepipálják és máris nem a zenére figyelek, hanem azokra.... :lol: :lol:
NA de komolyra véve, valami szokatlan kell, nem mindennapi, ami aztán teljesen eltereli a gondolatokat és kikapcsol. Át kell menni infantilis dilis csajsziba és néhány percig vadulni 8)

kriszto

kriszto82

Kriszto
Teljesen úgy van ahogyan mondod.
Nem igazán találok olyat ami teljesen lekötne.Ez a hosszú idő ami még hátra van,olyan idegesítő.Ha legalább lehetne autózni,vagy buszozni,akkor tudnám is hová mennék el.De így egész nap jár a fejecském..........unom ha nyűglődők, és ezer egy dolgom lenne,de szinte semmit nem lehet belőle megcsinálni.Párom is ha itthon van csak azt hallgatom,ne emelgessél,ne hajolgassál....Miért nem fekszel?! :evil:
Azt kellene egy jó kis bulit tartani,tiszta dilinek lenni.

Nem vagyok én hozzá szokva a semmit tevéshez,mindig kitalálok valamit.
Pizza tésztát akartam begyúrni,tegnap délután,de azt sem mertem..............
Pedig abból is 2 db tepsivel szoktam csinálni.

kagyló

Sziasztok! Látom, ma nem termeltetek sokat, azaz Kriszto és Kagyló igen, de a többiek elbújtak.. :)
Én most értem haza, megvolt az UH, eszerint minden rendben Dórival és már kb. 2 kg....... Mi lesz itt a végén?!?!?!?!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

sziasztok!

parane, írtam privit! Nagyon aranyos vagy és előre látó is! :D

kagyló, én is így voltam annyi mindent elterveztem, hogy mit fogok csinálni, aztán semmihez sem volt türelmem, egy könyvet sem olvastam el, pedig annyi időm lett volna!
Szerintem sütni-főzni nyugodtan lehet! Nagyokat sétálni is! Elmehetsz bárhová, ahová gyalog is eltudsz menni.
A progeszterontól nem híszem, hogy van aki tudna diétázni. Én három boltnyit megettem. :oops: Mindig éhes voltam. Sajnos ez az érzés nem múltel, csak most tudom magam korrigálni. :lol:

nyuszika, nem semmi! 2kg! Szép egészséges, nagy lány! :D

zsuzsi, köszi a gólyát, nem akarok mohó lenni, de én is
lekapkodtam pár pólyást, inkább több mint semmi alapon! :lol:

kriszto, a bugizó! :lol: Nem sokára megint bugizhatunk! Legalábbis bízunk benne és semmit ne kiabáljunk el... :wink:

katapetra, az klassz ha valaki tud festeni és nem falat! :D Igazi kikapcsolodás, nem híszem, hogy a munka keresésnek nagy értelme lenne most, minden munkakezdés stresszel jár, az meg nem hiányzik senkinek. Néznének is nagyot ha rögtön elmennél két hét szabira! Kapcsolodjatok ki aztán hajrá! :D
emerenc

Kvzsuzsi,

köszi, én is kiveszem a részem a gólyacsőrből... :lol:

Nyuszi,

2kg, nem semmi..kíváncsi vagyok, mennyinél fog megállni... :D :D

Katapetra,

örülök, hogy már a folytatáson gondolkodsz, bíztam Benned! Az is jó, hogy lefoglalod magad a festéssel, én is azt szoktam csinálni - csak én selyemkendőket festek... :wink:

Szép estét Nektek!
leeda

Sziasztok!

Látom van egy kis pangás :( Bocsi,h pár napja mellőzlek benneteket. Olvasni olvasok mindent, csak reagálni nem nagyon tudok....

Kagylókám, pár nap és egy hetesek lesznek a babócák a pocidban :lol: Én most kitaláltam,h felkészülök az otthonlétre és veszek kézimunkákat :lol: Kitartást, tudom rossz otthon,h nem csinálhatunk semmit, de arra kell gondolni,h a mi érdekünk ;)

Kisalag, mi van veled??? Hogy vagy?

Zsuzsikám, neked is mennek a drukkok és lassan már kapaszkodni fog a babókád :lol:

Nyuszika, oks, akkor türelemmel várjuk :lol:

Kriszto, nem is tudtam,h így bejött ez a szám :lol: sztem is annyira béna,h már jó :lol:

Katapetra, örülök,h itt vagy és gyere sűrűbben :lol:

Csuitihír: még mindig kórházban, ha kimegy az infúzió hatása akkor róka felbukkan. A napokban várható UHU,ha megvan az eredmény ír sms-t!!!

Nem tudok mindenkihez hozzászólni időhiány miatt, de tudjátok,h nagyon szeretlek benneteket és jövök amint tudok! Attól,h nem vagyok itt sokat gondolok rátok!

Kismamiknak pocaksimit és mindenki másnak akik várakozunk pedig sok sok türelmet és TUTIEZERSZÁZALÉK,HOGY MI IS KISMAMIK LESZÜNK!!!

bari6

Kedves Lányok!

A segitségeteket szeretném kérni,nem tudjátok véletlenül,hogy a Se.Oe. rövidités mit jelenthet a gyógyszer adagolási lapon?Milyen gyógyszert takarhat?

köszönöm jolanda
jolanda

Szia!

Nem akarok hülyeséget mondani, de az elvileg nem gyógyszer,hanem vérvétel ;)
Ha végigmész a soron akkor ha minden igaz beírtak egy nagy V betűt az adott dátumhoz mikor menni kell!

Bari

bari6

Úristen,igazad van!

Nagyon köszönöm Bari,egy második kiborulástól mentettél most meg.
Az elsö már megvolt reggel,mikor sirva ébredtem,egy rémálomból.
Mégegyszer köszönöm neked!

Jolanda
jolanda

Jolanda!

Mesélj!! Ki vagy? Hol tartasz????

Se.Oe: szerum ösztradiol- vérvétel

Többiek tessék előbújni!!!

:wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Szia Krisztó!

Már 2 éve olvasom függö szinten a fórumot,emberek jöttek mentek,én mindenkit végigizgultam.Még akartam várni az elöbujással,3 hetet,amikor az én mesém happy endel véget ér,és el tudom nektek mesélni.Már csak azért is mert tanulságos és segitöszándékkal tenném.föleg azoknak segitene,akik kimerülö petefészekkel küzdenek,holott a koruk még ezt nem indokolná.Remélem nem fogom idö elött elkiabálni,ha nem várom meg a 3 hetet.elöljáróban annyit hogy holnap lesz a punkcióm,ezért most dolgoznom kell ezerrel,de legkéssöbb este jövök hozzátok.

Jolanda
jolanda

Sziasztok
Sehol senki?!
:(

kagyló

Én itt vagyok folymatosan... de más se.... :oops: ( na jó Baribébi is függ állandóan-gondolom :wink: )

Mizu Kagyló?

Többiek nem szabad ennyit dolgozni!!!! :roll:

kriszto

kriszto82

Kriszto
Ma is ketten leszünk? :lol: :lol: :wink:
Nagyon dolgoznak.................de ennyire................?!!!!
Nem tudtam feltenni a gobelin fotót,nem fér be ide.Pedig tök sokat haladtam!!!Veled történt valami?
Barika??????????Sportos tigris meg én hiányolunk,és a többieket is!!!!!!!!!!!!
Hol vagytok???????????????????Halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!
Jolanda
Üdv nálunk!

kagyló

Kagyló! Nyitsd meg paint-ben és KÉP:NYÚJTÁS/DÖNTÉS vedd le 50-50%-ra a vízszintest és a függőlegest, jelentősen kisebb lesz, addig csináld míg be nem fér. Szerintem így a legegyszerűbb és láthatjuk mindannyian.

Egyébként én is úszom a melóban, de gép előtt ma, sajnos, így folyton függök.... :lol:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Itt vagyok én is!
De csak zugba! Mert sajnos sok a munka! :(
Ma kezdtem el ezt a cronint, annyira nem is szörnyű! :oops:

Üdv Jolanda! :D Azért előzetesben kiváncsiak lennénk a te történetedre is! Valamit azért csepegtessél nekünk! :lol:

Szóval én továbbra is kiváncsi vagyok, hogy lehet fotót bemásolni ide!
Bari te szoktál ilyeneket! hogy kell :?:

Na futok tovább dolgozni!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto
Már megpróbáltam,de egyre halványabb lesz tőle,már alig látni belőle valamit.
:evil: Más ötleted nem lenne?
A végén letöltök valami programot................
Úgy csinálsz mintha dolgoznál?! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
Nagyon cseles vagy!Ha dolgozok én is mindig csinálom...........és közben halálra unom magamat............ :lol: :lol: :wink:

kagyló

Jaj, nem imitálom, csinálom, csak nem nagyon szeretem a gépen dolgozós melót, uncsibb, mint az egyéb, amikor nem itt kell ülni egy helyben. próbáld beilleszteni és nézd meg az előnézettel, lehet, hogy csalóka a paint és simán látszik.

Most jutott eszembe a tábli... na akkor azzal is kell foglalkoznom majd.... :lol: :lol:

Jolanda mesélj!!!! Kíváncsiak vagyunk ám.... na meg a tábliba is kell írni vmit.... :roll:

kriszto

kriszto82

Hellósziaszevasz mindenkinek!

Jaj,h ma alig haladtam a melóval...ennek a következménye az lesz,h itt ülhetek majd 18:15-ig....grrrrrrr

Naszóval: fotófeltöltést a Krisztókám által említett módon lehet kicsinyíteni a képet! Én próbálkozni szoktam ;) Majd,ha ez megvan akkor a Melléklet feltöltésére kell kattintani, kitallózni sé okézni :lol: Szóval hajráááá, várjuk a képeket!!!!

Csajok, megosztom veletek,h mennyire nagyon kicsinyke a világ. Hihetetlen dolog történt, de röviden-tömören leírom,mert teljesen felpörgetett a dolog :lol:
Leveleztem priviben egy lánnyal. Ma írtam neki újra és a válaszában elküldte az e-mail címét. Na amikor azt megláttam majdnem lefordultam a székemről, mert volt egy ilyen nevű kolléganőm 7 évvel ezelőtt az előző munkahelyemen. Írtam is neki gyorsan egy e-mailt, de mire válaszolt volna sikerült összetennem a kockákat és rájöttem,h ezer százalék,h ŐŐŐŐŐ az. Azóta válaszolt és igen ŐŐŐ az. Annyit kell róla tudni,h sokszori sikertelen próbálkozásra SIKERÜÜÜÜLT nekik :lol:

Szóval nem feladni :wink: :wink: :wink:

Zafír, neked is sok a melód?

Pusszantok mindenkit!!!

bari6

Kép

kagyló

Sikerült be tennem!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

kagyló

huh ez nagyon-nagyon szép!
Egyszer én is szeretném megtanulni...

kriszto

kriszto82

Húúúúhhh
Nagyon ügyes vagy!
Ezek csodaszépek ezek a pacik! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Én is itt vagyok zugban :oops:

Kagyló, ez gyönyörű :!: :!: :!: :!:

Jolanda, Üdv köztünk :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zsuzsi
Cronint az a krém,utro helyet???Ami olyan drága?
Csepegtetés???.............. :oops:
Barika
Azért a barátnőd történetét megírod?Kíváncsi lettem,nekem kell a pozitív hozzá állás............legalábbis megpróbálom. :oops: :oops:
Zafir
Már megint a KisDoki!:wink: Hát igen,azok a nagy kék szemei...........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most már felhívhatna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kriszto
Nem nehéz megtanulni,csak ideje nincsen az embernek megvarrni. Látod én is lassan haladok vele,pedig évek óta már ez a 3. amit készítek...

kagyló

Sziasztok!

Én is jelentkezem. Szoktalakolvasgatni titeket, de a meló annyi, hogy csak na. Én ezt nem is értem. Nem szokott ennyi lenni... Bocsánat!

Jolanda, én is üdvözöllek, és kíváncsi vagyok a történetedre. Nem ér csak a jó híreket hozni, minden pillanatra kíváncsiak vagyunk, de persze, csak ha nem baj. :-)

Kagyló: gobelin? Jaj de jó. Muti!!! A szöveges mező alatt van az, hogy melléklet feltöltése. Oda kell rákattintani, tallózni, és feltölteni a képet. Ha nagy a mérete, akkor én ACDsee-vel szoktam átméretezni., vagy a painttel. Mi újság a megfázással, Jobban vagy már? Vagy folyik még az orrod?

Kisalag: Hogy van a lelkecskéd? Tessék nem begubózni! Gyere mesélj, hogy telnek a napjaid!

Kvzsuzsi: Te hogy vagy? Azért ne vidd túlzásba a munkát! Utólag is, köszönöm a gólyát, és is elcsíptem belőle egyet. :-D

Nene: Hogy vagy? Mi újság a felújítással?

Katapetra: Juppi!!! De nagyon örülök neked! És annak is, hogy a folytatáson töröd a buksid. És hogy dolgozni szeretnél... :shock: Bevallom töredelmesen, ezt nem értem... Ha csak a figyelemelterelés végett, akkor pláne. Ha megteheted, hogy nem dolgozol, akkor szerintem inkább ne keress munkát. Eléggé megterhelő az is, ha az ember lánya csak a házimunkát látja el... Én már szinte nem is vállalkozom rá...

Szélkisasszony: Az alváshoz visszatérve... Mi lesz itt stimu alatt. Pfff. Én felváltva izzadtam, sé aludtam el (majdnem)

Zafir: Hogyhogy nem ment még el a férjed urad a seregszemlére? Van időpontotok, vagy csak nem tudja rávenni magát? Szegény, meg tudom érteni. Nem lehet könnyű neki sem.

Kretty: látom Te is behavazódtál. Na de szabadidőben is munka? Az azért nagyon durva. Nem is értem, hogy bírod.

Emerenc: Mi újság pirivel? Mindjárt itt a hétvége!

Nyuszi: Már két kiló Dóri. Azt a mindenit! Nem semmi. És Te hogy bírod? nem szakad be a derekad? Ugye nem ítéltek fekvésre, és minden rendben van?

Bari: Már csak kb egy hét... Te se dolgozd agyon magad! Tessék kicsit megpihenni Baribabák érkezése előtt!

Kriszto: Te hogy vagy? Magadról nem sokat szoktál írni. Hogy van a lelked?

Nálunk a helyzet: Hétfőn voltam a háziorvosomnál az IR-rel. Mondta, hogy szerinte -mint belgyógyász -ez tök normális, de azt nem tudja megmondani, hogy gyerekvállalásnál mit jelent, úgyhogy utánanéz nekem. De nem adott addig sehova beutalót, nehogy feleslegesen tömjenek orvossággal. Azért én diétázom, ahogy megírtátok, és bizakodok. :-)
Úgy volt, hogy mi is felújítjuk a lakást, ahol lakunk, de sajnos nem a miénk, hanem Apámé, és miután mindent megvettünk, ő kitalálta, hogy nem csempézhetünk, és parkettázhatunk. Úgyhogy most próbáljuk eladni a dolgokat... Folyton az orrunk alá dörgöli, hogy nem a miénk a lakás, és nem csinálhatunk benne semmit, pedig ezzel csak az értékét növeltük volna. Úgyhogy most kicsit le vagyunk hangolódva a párommal...
És ma végre nálam beköszöntött piri, úgyhogy kb május 14 körül indulunk mi is. :-)

További szép napot kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?