Itthon

!
Csibe!
Anyukád sztem azzal keverte, hogy a normál újszülött osztályon való elhelyezés feltétele 35 hét, vagy 2,5 kiló. Hivatalosan betöltött 37. héttől nem koraszülött egy baba

. A "dokik" álláspontja szerint a fogantatás nem pontosan kiszámítható (ezért nézik a mensitől), és ezért mondják azt, hogy 38. és 42. hét között bármikor megszülethet. De ha tudod a fogantatás dátumát, akkor ahhoz képest kell számolni +37 hetet, ha annál korábban jön, akkor bár hivatalosan nem koraszülött, de valójában igen, és lehet számítani kisebb-nagyobb nehézségekre

. Szóval ha félidőben voltatok együtt, és akkor fogant a baba, akkor 20-25 napig még leszel szíves összezárni a lábad

.
Ronmay!
Én már attól szinte elsírom magam, hogy a TE fiadat elviszi az apja, nemhogy az enyémet

. Nem ezért, mert Ricsiben nem bízom, hanem azért mert megőrülnék a másfél-két éves gyerekem nélkül egy hétig.

De tudod, én ebben pont a másik véglet vagyok, és amiket apára értve írtam, az Botondra nézve hatványozottan érvényes.
Persze most is jól esik pár óra nyugi, nemhogy mikor majd meglesz a pici, de jólból is megárt a sok

. Arról nem is beszélve, hogy engem egy családtagom se koptathatna le, ha épp Franciországba tart

.
Pocok!
Pszeudokruppot nagyon sajnálom

! De legalább te tudod, mi a teendő

.
Olyan érdekes ez, hogy más családokban meg nyílván a cukorbetegség lenne "tragédia", de engem meg annyira az nem rázna meg

.
Tike!
Egyet értek Pocokkal, csak drasztikusabban fogalmazok: azonnnnal menj el másik dokihoz!!!! Anyum erre azt mondta, mikor velem is közölték, hogy nem adhatnak semmit, hogy "olyan nincs!". És igaza lett! CSak a körzeti dokik lóf@szt sem tudnak a specifikus esetekről (már bocsánat

), szóval terhesen sosem szabad beletörödni ilyen "diagnósiokba". Sajnos meg kell, hogy mondjam, hogy az ilyenek miatt haltak bele nemrég kismamák egy mezei influenzába

. Szóval a legkomolyabban mondom, hogy MINDENKÉPP!!! menj el szakorvoshoz!!!