A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Rapid!

Boo!

Ha tényleg nincs vashiányod,akkor nem kellszedned,de ha Mironnal volt,sztem most is van, szóval erre kérdezz rá :wink: . De atöbbségnél tényleg ajánlanak vasat. És nem muszáj feliratni, lehet kapni recept nélkül is többfélét :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

csekkoltam, van itthon 4 origi doboz Tardyferon... annyit még akkor sem tudnék beszedni, ha mindennap rendesen szedném.

Szóval, szívesen adok, aztán vagy szeded, vagy nem...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Boo!
két óra telik el a két vérvétel között és a terhesgondozóba fél10ig kell
asszem odaérned az első vérvételre.
ha gondolod mi is odamegyünk és akkor segítünk lekötni Miront...
hányra mentek??
hétvégén megyünk telekre füvet nyírni.jöttök akkor körülnézni ti is???
mi csak 1 napra megyünk.nem merek ott aludni már...

mi megkaptuk ma a kullancsellenit,1 hét múlva már véd is...
nyuszikról képet máris dobok...

Kép
Kép
csibe83

ja nekem a védőnő mondta,hha jó a vérképem akkor nem kell semmit sem szedni
pluszba,de azért kérdezd majd meg a dokit...
én is hófehérke vagyok,de eddig nekem is minden vérleletem jó volt és
nem mondta a doki,h szedjek pluszba vasat,csak magnézium

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

CsibeNyuszik cukik :) :) :)

Boo!
Ha nagyon kocka akarnék lenni, akkor a két vv között még csak mászkálni sem szabadna hogy pontos eredményt adjon :roll:

Vashiánynak sztem a sápadtság elég jó fokmérője, ha valakire amúgy nem jellemző. Már úgy értem ha állandó jelleggel fennáll.
Én Ferrocomp mite-ot (5 mg-os, van forte is 10 mg) szedtem, én is kerestem egy darabig, hogy melyik nem vágja haza az emésztésemet, ez elég jól bevált, úgy hogy sok magnéziumot szedtem mellette.
Nekem elég vacak volt végig a terhesség alatt, szedtem végig, az utolsó laborra a harminc valahányadik héten egész jó vérképem volt, de szülés után így is hanyatt vágta magát, kézzel lábbal kellett tiltakoznom, hogy ne adjanak vért.

Lois :arrow: El, útra fel 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Valóban, ahogy Lois mondja, nem szerencsés mászkálni a két vérvétel között. Pont az a lényege, hogy úgy mennyi a cukrod, hogy megittál egy csomót, viszont nem hasznosítod menet közben, tehát standby-on vagy. :roll: Én igénybe venném Csibét és Kiarát, ha már ilyen aranyos, hogy felajánlotta a segítséget! :wink:

Csibe!
Nyuszik cukik! :D

Megyek, mert megdöglök a sok melótól a szabim miatt. Ilyenkor mindig szívás visszajönni. :evil: :x

Kép
katy76

Boo!
Igen, úgy kell kikeverni, de tehetsz bele egy fél citrom levét is, úgy ihatóbb!

Kép
katy76

pont ezért is ajánlottam fel,h elmegyünk és Kiara legalább lefoglalja Miront,
m tényleg nem szabad közben mászkálni...
mi ott ültünk végig a váróban és tök szerencsém volt,h Kiara nagyon jól tűrte...
na persze vittem neki sok játékot...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois itten a sümegi vár alatti teraszáról integet Nektek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
nem nagyon adtunk nekik nevet,ez valahogy kiment a fejünkből :oops: :oops: :oops:
a foltos 3hetes és a másik 6hetes,de annyit zabálnak :shock: :shock: :shock:
nagyon szívesen segítünk csütörtökön.viszont nem tuti,h 8ra pont ott
leszünk,de igyekszünk...a motorért nem tudom mit fognak szólni odabent viszont...

Lois!
jó pihit nektek...
képeket csináljatok sokat :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
és tényleg nem ugráltatás...ha teapának sok a melója,akkor tényleg
bevállaljuk a lefoglalást.főleg,h innen nincs messze a kórház...

Kép
Kép
csibe83

Boo - én is megerősíthetem, h 2 vv között nem igazan szabad mozgolódni. Tesómnak is IR-je van-volt.

Lois - koccia konzultaciot, hazaronhantunk Siofokrol, budos koloknek semmi baja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , megut a guta konkretan.....

Ronmay - furdetes musort kb 7 fel8-kor kezdem, mert Lea bagoly es 10-kor alszik el. Tegnap Siofokon voltunk en kis naiv azt hittem, h majd a sok uj elmeny elfarasztja, es elalszik korabban, hat egy fraszt, megint 10-kor aludt el :x
leo50

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Boo!
ha mégis be kell menni teapának nyugodtan szólj.akár holnap
késő este vagy csütörtökön.
holnap játszi??
ma voltatok??

Kép
Kép
csibe83

basszus ma tudatosult bennem,h mindjárt vége a terhességemnek
és a védőnővel közösen jöttünk rá,h jövőhét hétfőtől minden héten megyek
dokihoz :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Boo,

én laptopot vittem, és dolgoztam :twisted: - de ha van mobilneted, fórumozhatsz is :lol: :lol: :lol: vagy aludj!

glükóz: keverd be előző este (langyos vízben jobban oldódik a cucc), és csavarj bele egy citrom levét, és reggelig legyen hűtőben. Hidegen nekem kimondottan ízlett mindkétszer, olyan mint egy tömény limonádé 8) 8) 8)

Lois,

kabbe :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

CSibe,

nyulak naggggyon helyesek!
Kiara mit szólt hozzájuk? És mi lesz velük? Otthon nevelgetitek őket majd?

Nálunk:

Láz :arrow: tegnap este visszatért :twisted: :twisted: éjjel carul aludt, felébredt, lázas volt, reggel 38,7-el kelt :arrow: gyerekorvos délelőtt kihív :arrow: a szokásos, plusz diagnosztizált Pseudokrupp :twisted: :twisted: :twisted: ez az, amitől paráztam, nekem is volt es csak kinőni lehet... felső légúti kórság, fulladásos rohamokkal...
Szegényem annyira kimerült volt, hogy ma délután 1-től 6-ig aludt.

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

ez nekem is nagy felismerés volt a napokban, hogy egyre inkább közeleg a nap, amikor igazán kétgyermekes anyuka leszek :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
szegény Nimród...
és akkor csak kinőni tudja???de enyhíteni lehet valahogy a tüneteket???
nyuszik maradnak max hétvégéig és utána ideiglenesen kikerülnek Fótra,
de ha sikerül a hitel és a költözés,akkor visszakerülnek hozzánk...
az az igazság,h amennyire elleneztem,h jönnek most úgy a szívemhez nőttek...
mindenki azt mondja vágjuk le,de kategórikusan kijelentettem,h szó sem
lehet róla...lehet majd később pároztatjuk is őket,ha úgy alakul...
Kiara imádja őket,csak néha még nagyon durván nyúl hozzájuk és
nem tudom a képeken látszik-e,de még nagyon picik és törékenyek
így eléggé féltjük,h nehogy kárt tegyen bennük véletlenül...
de imádja etetni őket,meg ha megszagolják a kezét képes bárhova
utánam jönni és mutogatni,h megszagizták...
arik 1ütt amúgy...

hát utánam már te következel.holnap dobok táblit...
én már azt mondom,h inkább szeretnék belekóstolni a két gyerekes anyuka
szerepbe csak lennénk már külön,m konkrétan már minden bajom van...

viszont nekem még mindig nincs kész a kórházi cuccom,de most már tuti
összerakom a héten...

tike!
tegyelek bele,vagy még inkább ne???

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

sajna ez ilyen hülye kórság, hogy bármikor 'befulladhat' az ember gyereke. Ilyenkor hideg párás levegő és várni. Jó esetben. Rossz esetben gyógyszer, legrosszabb esetben lélegeztetés, kórház...

ez elég jól leírja
http://www.nlcafe.hu/kismama/20031201/ijeszto_kohoges/

Nyuszikat szerintem se vágjátok le, olyan édesek! Csak hát a macera velük meg minden... Gyerekkorom húsvéti nyuszijai mindíg nagymamámnál kötöttek ki (ő kertesházban lakott, mi panelban)- egy ideig nevelgette őket, de a végén mindíg óriásiak lettek... Aztán sajna egy idő után pörkölt meg vadas lett belőlük... hát, ez a második része nem a legszebb gyerekkori emlékeim között szerepel, főleg, hogy egyszer ebéd után tudtam meg, mit is ettem...

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
fúú az tök morbid...
kicsit tartok is,h velem is utólag közlik??!!!abba belehalnék...

Kép
Kép
csibe83

jaja, mondjuk már nagy voltam (kb 1o éves), szegény nagyim meg nem gondolta volna hogy ez nekem ekkora para... ő ugye vidéki nő révén ehhez teljesen hozzá volt szokva, neki természetes volt a dolog. (mondjuk a paprikás nagyon fini volt :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
ez a cikk nagyon durva...az tuti,h jól leírta és én most nagyon elkezdtem
értetek aggódni...

Kép
Kép
csibe83

már sokan mesélték,h fini a nyúl,de akkor is...
képtelen lennék arra,h megegyem azokat a nyuszikat akiket mi neveltünk
és etettünk...

Kép
Kép
csibe83

Aranyos vagy, de ne aggódj, ha tudjuk hogy hogyan kell kezelni a betegséget, szépen meg lehet oldani a dolgokat.
Biztosan lesz jópár álmatlan éjszakánk az elkövetkezendő kb 1o évben, és sok veszekedés Apával hogy mit kell csinálni...

6 hónaposan jópár hétig voltam kórházban, és anno amikor én voltam gyerek, az volt a gáz, hogy azt hitték, a meleg pára segít, és szegény szüleim főzték a kamillafőzetet óriás lábosban, és építettek az ágyon lepedőből inhaláló sátrat, amibe persze ők is be kellett hogy másszanak... és lehet hogy az egész nem is használt, sőt.
Meg jártam hetente injekcióra, már fel sem tűnt, hogy megszúrnak...

De mielőtt teljesen elkönyvelem hogy ez a baj, azért majd elviszem valami pulmonológushoz.

Nyuszi :arrow: egyél étteremben, azt nem te nevelted :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

nyuszikra egy ideig vigyáznak,majd hozzánk kerülnek,de csak a testemen
keresztül engedem levágni...

Boo!
ma már mi is megyünk játszizni és már mi is a 2es motorral küldjük,az
1est kint hagytuk Fóton...legalább ott is tud majd motorozni...
az az igazság,h én is úgy érzem,h "simán" bírnám még a takarítást,de
olyan rosszul helyezkedik nekem is öcsi.hétvégén már azon agyaltam,
h kéne egy hasfogó,m akkor sokkal jobban éreztem magam,pedig te
azért látod,h nincs akkora hasam,de mégis úgy érzem...
ajtót már mi is sokszor beszéltük százszor,de mindig elfelejtem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
igyekszem ma elkérni...
én rám az álomkór tört rám és Kiarával is az uccsó 1-2hétbe éreztem így magam,szóval én úgy érzem nincs sok hátra és nem várja
meg a kis kukacos a kiírt időpontot...

Kép
Kép
csibe83

na most olvasom vissza,h milyen "ügyesen" fogalmaztam,de nem javítom

Kép
Kép
csibe83

Boo,

kreatív anyuka!

mi is két motorral nyomjuk :arrow: az egyik standard az autóban, ha bölcsi után játszizunk, akkor ott legyen kéznél :lol: :lol: :lol:

Pocak - nekem hétvégén olyan érzésem volt, mintha a köldököm körül szét akarna pattanni a bőröm... amúgy DMes Weleda pocakolajat használok, az tök jó :lol: :lol: :lol: vagy jojoba-olajat ajánlott a kozmetikusom, de lusta voltam keresni...

Lista jó ötlet, amúgy is tele már a hűtő: van rajta bevásárlólista, feladandó csekkek, és Apának lista az elintéznivalókról. Legutóbb a hűtőfurdős eset után raktam ki neki a gyerekorvos által leírt teendőket láz esetére, és el is olvasta 8) 8)

Csibe,

álomkór nekem is a végén volt anno, úgyhogy rakd össze a pakkodat hamar! :lol:

(na, megyek vissza, mert elvileg most dolgozom és tréninget tartok bennt az irodában :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo - IR - inzulin rezisztencia, ha kezelve van teherbe lehet esni (lásd tesóm kislánya :-))

Pocok - Nimródnak esetleg sóbarlang? Minimanónál van, ezek szerint nem jöttök holnap tropicariumba......most írtam mélt és csak utána olvastam :-(

Látom másnak is van kismotor a kocsiban :-)

Hűtőre kitett lista tök jó ötlet, nekem is ott van, még amikor szültem megírtam az orovsságok listáját és ki is emeltem a fontosakat :D

Kép

Kép
leo50

sziasztok!

hát én ma nem sokmindent csináltam,de abba nagyon elfáradtam... :oops: :oops: :oops:
délután játsziztunk Booékkal és Mironnak a puklija tényleg nagyon
csúnyácska...
Miron nagyon édes ahogy hívja Kiarát játszani.
majd megzabálom...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
anyut is megkérdeztem,h szerinte mikortól nem számít koraszülöttnek
a baba,de ő azt mondta,h 2500 grammtól,de sztem nem így van...
utánanéztem és 36ot találtam.

többeik szerintetek???

Kép
Kép
csibe83

Tímeának megszületett a ksibabája!!!!!
ha jól láttam kisfiú...

Kép
Kép
csibe83

Csibe

Azért még maradjon bent egy kicsit, kell az neki! :wink:
Nehéz a vége de azért pár hetet még ki lehet bírni, főleg hogy nekik ez nagyon fontos :wink:

Tímea?
Neki Tamarája volt?...vagy nem...húú de ciki nem emlékszem :oops:

Holnap indulnak a fiúk FRoba. Én meg zúzok Anyámékhoz Debrecenbe Natussal. Furi lesz Roló nélkül...De tuti élvezni fogja. Ő nagyon Apás :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!
hát kicsit még maradhat persze,de már nagyon nehéz...

Tímeának volt igen a Tamarája :wink:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
jöttök ma játszira???

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

szerintem a koraszülöttség nem a súlytól hanem a terhességi héttől függ - de nem néztem utána, csak okoskodok...

Ronmay,

a fiúk biztos remekül érzik majd magukat - gondolom minden csajszi majd körülrajongja őket (legalábbis nálunk minden apás programnál ezzel jönnek haza, hogy pl a Tescoban odament hozzájuk egy csaj, hogy jajdeszépdearanyoskisfiú, meg felveszik nekik a csajok a leejtett dolgokat, ilyesmi :lol: vicces )

Ti meg csináljatok 'csajos' programokat!

Lemondtam Hévízt Nimród láza miatt, persze már tegnap sem volt semmi baja...

Leo,

sóbarlang, tényleg, jó ötlet, utánanézek majd hogy tényleg ajánlják-e. (de sztem anno nekem kiskoromban ezért utaztunk valahova...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

végül hogy oldottad meg a terheléses vérvételt?

És a Vaterát?

Én pár napja találtam Nimródnak vadiúj Superfit szandit 699o-ért, amit a boltban 11ezerért vesztegetnek... De beleszerettem, hihetetlen könnyű és puha, még sosem vettem Superfitet, de nagyon profinak tűnik... Remélem ez a szandi is olyan lesz... mondjuk ki kell érte utaznom Vecsésre, de a céges benzinbe belefér :lol: így legalább ha gáz vagy utánzat, nem hozom el :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! Jelentem mi dögrováson vagyunk. A hetek óta tartó köhögésemmel elmentem tegnap dokihoz, mert már annyira szarul voltam, nem vizsgált meg, csak elmondtam,. hogy mi van. Telefon erre-arra, könyvek lapozgatása, hááát egyenlőre nem nagyon adhat semmit. Végszükség esetére írt fel coderitet, menjek át a gyógyszertárba néznek valami gyógynövényes cuccot. Végszükséges tablettát nem váltottam ki, bíztam a gyógynövényes bogyókban :twisted: Éjszaka majdnem ügyelet, bal oldalon a mellem alatt, meg az oldalamon olyan fájdalom, mintha kést forgatnának. Éjszaka mindösszesen fél3-tól fél5ig aludtam egy kicsit, a többi köhögés. ( száraz)HAjnalban Hédi köhögés, orrszívás, szeme összeragadva. Reggel köhögés-hányás-iszonyatos bordafájdalom. Délelőtt ismét doki. Hédinek eddigre kutya baja :lol: Diagnózis: Hédi orrmandulái duzzadtak, torka piros, ismét bölcsi szünet, gyógyszerek. Nekem ( ismét vizsgálat nélkül) bordaközi ideggyulladás a köhögéstől, sajnos erre sem adhat asemmit :twisted: Kiváltottam a végszükséggyógyszert, Hédire felváltva vigyáznak és én meg fekszem és most azon parázok nehogy tüdőgyulladás legyen. Lázam szerencsére nincs, de kutyául érzem magam. Gondolom a legkisebb is unja már az állandó rázkódást :twisted:

Csibe: Koraszülött betöltött 37. hét előtt, 2500 g alatt pedig kis súlyú újszülött

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike,

ez nagyon nem hangzik jól... pihenj amennyit tudsz, gyógyulj meg hamar!
Nem tudsz esetleg valami másik dokihoz elmenni, aki meg is vizsgál? :roll: :roll: :roll:

A kicsit meg szerintem nem zavarja, jókat zötykölődik biztosan, de legalább nem unatkozik :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Itthon :D !

Csibe!

Anyukád sztem azzal keverte, hogy a normál újszülött osztályon való elhelyezés feltétele 35 hét, vagy 2,5 kiló. Hivatalosan betöltött 37. héttől nem koraszülött egy baba :wink: . A "dokik" álláspontja szerint a fogantatás nem pontosan kiszámítható (ezért nézik a mensitől), és ezért mondják azt, hogy 38. és 42. hét között bármikor megszülethet. De ha tudod a fogantatás dátumát, akkor ahhoz képest kell számolni +37 hetet, ha annál korábban jön, akkor bár hivatalosan nem koraszülött, de valójában igen, és lehet számítani kisebb-nagyobb nehézségekre :roll: . Szóval ha félidőben voltatok együtt, és akkor fogant a baba, akkor 20-25 napig még leszel szíves összezárni a lábad :twisted: :lol: :lol: :wink: .

Ronmay!

Én már attól szinte elsírom magam, hogy a TE fiadat elviszi az apja, nemhogy az enyémet :oops: :lol: :lol: . Nem ezért, mert Ricsiben nem bízom, hanem azért mert megőrülnék a másfél-két éves gyerekem nélkül egy hétig. :roll: De tudod, én ebben pont a másik véglet vagyok, és amiket apára értve írtam, az Botondra nézve hatványozottan érvényes. :oops: :lol: :lol: :lol:
Persze most is jól esik pár óra nyugi, nemhogy mikor majd meglesz a pici, de jólból is megárt a sok :roll: :lol: :lol: . Arról nem is beszélve, hogy engem egy családtagom se koptathatna le, ha épp Franciországba tart :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: .

Pocok!

Pszeudokruppot nagyon sajnálom :( :( :( ! De legalább te tudod, mi a teendő :wink: .
Olyan érdekes ez, hogy más családokban meg nyílván a cukorbetegség lenne "tragédia", de engem meg annyira az nem rázna meg :roll: :wink: .

Tike!

Egyet értek Pocokkal, csak drasztikusabban fogalmazok: azonnnnal menj el másik dokihoz!!!! Anyum erre azt mondta, mikor velem is közölték, hogy nem adhatnak semmit, hogy "olyan nincs!". És igaza lett! CSak a körzeti dokik lóf@szt sem tudnak a specifikus esetekről (már bocsánat :oops: ), szóval terhesen sosem szabad beletörödni ilyen "diagnósiokba". Sajnos meg kell, hogy mondjam, hogy az ilyenek miatt haltak bele nemrég kismamák egy mezei influenzába :evil: :( :( . Szóval a legkomolyabban mondom, hogy MINDENKÉPP!!! menj el szakorvoshoz!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi csajok, dédikém holnap reggel hívja a tüdőgondozó főorvosnőjét, akihez ő is jár és állítólag nagyonkedvesaranyos, hogy tudna-e fogadni soron kívül. Remélem igen,mert én is úgy gondolom, hogy semmi nélkül ebbe max beledögleni lehet :twisted: :twisted:

3 napja ennyire durva a helyzet és egy sima megfázás csak reagált volna valamire. Próbáltam stoodalt, allergiára való homeot, lándzsás utifüvet, hagymateát, mézesteát, mézet sőőt az este már disznózsíros dunsztba tekertem magam. MA napközben egy leheletnyit talán jobb volt, de most, hogy jön az este megint nagyon durva. Most itt szemezek a végszükség esetére felírt gyógyszerrel, hogy be merjem-e venni. A betegtájékoztatóban az van, hogy terhesség első harmadában az előny/kockázat mérlegelésével, 2-3. harmadban nem javasolt.
Ti bevennétek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi,

üdv újra itthon :lol: :lol: Remélem, jó volt, Nyusziapu néhány hangulatképét láttam FB-on :oops: :oops:

Betegségek a családban: igen, furi... de mivel tudjuk mivel jár, így ezért vesszük talán könnyebben, mint az ismeretlent, ami mindíg félelmetesebb.
Kérés: anyukád nem tud esetleg valami jó gyermek-pulmonológust ajánlani, akinek megmutathatnám Nimródot? Mielőtt elkönyvelem magunknak a betegséget, azért szeretném valami szakembernek megmutatni, aki azért többet tud a dologról, mint az általános gyerekorvosunk. Illetve hogy hova vigyem, ha annak szeretnék utána járni, hogy mitől ilyen kis beteges... Hátha van valami megoldás erre a dologra is.

Tike,

én előbb elmennék az ismerős orvoshoz holnap, addig most már nem vennék be semmit...az éjszakát kibírnám valahogy.

Naaaaaaaaa, összestöbbi grafomán, merre vagytok?????????????

KépKép

KépKép
kispocok13

Rólunk:

ma volt az új hölgy, akit ajánlottak, hogy segítségként jól jöhetne babysitterkedni, kisegíteni ha majd kettővel leszek és esetleg gáz van, vagy bármi... vagy csak Apával el szeretnénk menni moziba, és Nimród álmára kell vigyázni.
Ma találkoztak harmadszorra, egyszer már volt itt a csaj, utána mi látogattuk meg, most ő jött. 5-1o perc szégyellősködés után feloldódott, másik öt perc után kimentem a szobából, és másfél-két órán keresztül remekül eljátszottak. Ha meglátott, nem is kattant rá, hogy odajöjjön hozzám :lol:
Hétfőn újra jön. Ééééééééééés, itt lakik az utca végében, szóval szuperjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Ma voltam dokinál is kontrollon, minden okés még mindíg, méhszáj zárt, kb 145o g.. Megegyeztünk a császárban, főleg a hátam miatt - nem akarom megkockáztatni hogy beálljon, és gáz legyen belőle egy újszülött és egy kétéves mellett...

Rá kellene szánnom magam hogy minél hamarabb átválogassam a babaruhákat, amiket kölcsönbe kaptunk, és azt a pár hiányzó cuccot is be kellene szereznem, amit összeírtam.
Ja, és még át akarom pakolni-szelektálni a ruhásszekrényemet... na az nem kis meló lesz...

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Dodi!
köszi a választ,akkor még valahogy kibírom másfél hétig,de már
nagyon nehezen viselem...

Tike!
basszus nem hangzik jól a betegséged.a holnapot már én is megvárnám
a helyedben...

mi ma játsziztunk és Booék is csatlakoztak hozzánk.Kiara már úgy rohant
eléjük,m szegényke eléggé uncsizott már...

nyaralók meséljetek atért kicsit,h hogy éreztétek magatok...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én is itt, istibizi elolvastam mindent, de háromnapi elmaradt munkám van, ezért nem leszek túl bőbeszédű :oops:

Pocok!
Nimródnak boldogat :wink:
Krupp :arrow: Affene :(
Szerintem sem a világ vége, nagyon jól állsz hozzá :) Van körülöttem több kruppos gyerkőc is, nem egy leányálom, de kordában lehet tartani. Sóbarlang vagy kamra tényleg jó. Most olvastam, hogy van sódoboz is vagy mi a neve, otthoni használatra.

Tike!
Szegénykém, rémes lehet, én se hordanám ki "lábon", biztos lenne valami kismamabarát kezelés, ami kigyógyít.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

hordozós sztorit nagyon sajnálom... megaszívás. Kretének. Azért csodálkozom, hogy nem küldted el őket melegebb éghajlatra...

Vérvétel nekem is fájt, biztos rosszul szúrta a csaj... de hurráhurrá hogy túl vagy rajta, és lesz vas is meg minden.
(ma az én dokim is mondta, hogy kicsit szedhetek, mert határértéken van)

szülésidőzítés :lol: :lol: :lol: nem tudnátok valakit addig "beszoktatni" az életetekbe, hogy szükség esetén be tudjon ugrani?

(Nimród ma negyed 6ig aludt fél kettőtől... és most negyed kilenc óta megint... durván szerencsés vagyok vele...)

Olyan édes volt, az esti rituális anyaölébenmegiszomatejcsit közben meséltem neki, hogy anya doktornéninél volt, és megkukucsolták a tesót a pocakban. Iszonyat gondolkodós arckifejezést vágott, majd közölte, hogy "Do.. né...te... ku-ku" ... zabálnivaló volt!

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?