Sziasztok
cs.andi: de jó Neked, hogy szép tiszta a lakásod, nekem még mindig nem volt kedvem takarítani
katapetra: a legjobb az otthoni gyártás, csak hajrá, hátha csodababa lesz belőle
nyuszika: valahogy majd ha egyszer odakerülök, én is így tervezem a szülést, nálunk sem bírja apa még a kórház szagot sem, de azért remélem valameddig velem lesz! Ezt olyan szépen mondtad, hogy „családdá érés”, ez tetszik
Csuti: hajrá, előre a rosszullétmentes időszakra, én még mindig szívesen átveszek belőle!
kagyló: örülök, hogy végül ígéreted ellenére nem tűntél el, és itt vagy, és biztatsz minket tovább, hidd el, hogy Nektek is össze fog jönni, mindannyiunknak lesz babája, mert megérdemeljük!!!
szélkisasszony: ez nagyon durva sztori, én nem is tudom mit csináltam volna azzal a dokival, hogy lehet valaki ilyen balfék, reméljük, hogy a következő számláláson már jóval nagyobb adag katonát fognak találni!
nene: hát az a cica nem semmi, nekünk is van, és hasonlóan élvezkedik az ágyunkban. Hétfőn mikor 4 nap után hazajöttünk, már annyira hiányoztunk neki, hogy mikor kinyitottuk a lakás ajtót, azonnal besurrant, és befeküdt az ágyunkba!, de nem ám a tetejére, hanem bebújt az uram takarója alá! nagyon édes volt!
kretty: azt gondolnám, hogy annyira nem tesz jót beülti után, ha ilyen feszített tempóban dolgozol, biztos, hogy nem tudsz egy kicsit otthon maradni??
zafir: ez tetszik, hogy szégyenlős, akkor nem rám ütött

lehet az apjára, mert ő elég szégyenlős
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok.
Tudjátok az a legnehezebb ebben a 3 hétben, amig várakozunk, hogy az ember el tudja hitetni magával, hogy sikerülhet. Valamelyik éjszaka azt álmodtam, hogy megjött piri, de nem is akárhogy, nagyon!!
Mikor még csak várakoztunk a projektre akkor folyamatosan babákkal álmodtam, most meg avval, hogy megjön. Nagyon érdekes az agy! De Ti nagyon sokat segítetek abban, hogy higyjek!!
Köszönöm