A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari,
még csak 3x voltam, úgyhogy igen, még nagyon kellemetlen, rendesen kiver a víz nyomkodás közben, remélem azért lesz ez még jobb is... :wink:

Kriszto,
sajnos ilyen jó hírrel nem tudok szolgálni :( A párom ráadásul majd csak 2 hét múlva tud menni talmasszázsos állapotfelmérésre, majd utána kezelésekre - mi most ugye ezt a módszert próbáljuk ki, aztán majd' meglátjuk....

Zsuzsi,
szerintem se hagyd még abba a gyógyszert, és majd tesztelj újra!! :wink:

Katapetra,
örülök, hogy újra itt vagy és szorgalmasan gyakoroltok.... :lol: :lol:
leeda

Kisgaby, Faktum is szóba került, de végül normál fenyő bútor mellett döntöttünk (Kikol). Miért, a Faktumnál is volt hasonló eset?!

Bari, igazából sokat foglalkozok a szülés gondolatával, de egy inci finci aggodalmam sincs. Inkább úgy gondolok rá, hogy hogyan fog elindulni Dóri baba kifelé, Apa izgalomba jön-e, éjjel vagy nappal lesz az esemény.... Én érzem, hogy halálos nyugalommal fogom kezelni az elejét, ismerem magam, még röhögcsélni is fogok. Egy darabig, aztán ahogy hallom, egy időre félre rakom a humoromat.... :) És igen, tervek szerint Apás szülés lesz. Szeretne bejönni, de ott lesz tartalékba (Nagy)Mami is, mert ami 1000%, hogy ott kell, hogy legyen valaki bent velem. Ha Apa kidőlt, amire azért van esély is, mert már egy egy hangosan sikongató, szülő nőtől is ki tud készülni lelkileg, akkor csere lesz és jön be (Nagy) Mami. Elvileg mindketten bent lehetnének, de alapból szeretnénk mi is, ha a családdá érésünk a férjemmel együtt, közösen történne, de ez nagyon sok dologtól függ.

Zsuzsi, ne add fel, tényleg, inszemnél kiszámolhatatlan a pontos megtermékenyülés.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszika: jaj de jó, hogy nem aggódsz a szülés miatt. És jót mosolyogtam azon, amit az Apás szülésről írtál. :lol: :lol: :lol:
A bababútor is remélem, időben megérkezik, de ha nem hát a lényeg úgy is aki használni fogja. Élvezd is ki minden még együtt töltött percét. :D :D :D

Katapetra: :lol: :lol: :lol: :lol: a gyakorlat teszi a mestert!!!! hajrá!

Lányok! Én hatalmas felfedezést tettem... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Egy hónap múlva ilyenkor már kismami leszek!!! Megint bújtam a naptáram és számolgattam pirit. Ha úgy időzít, mint az elmúlt 4 hónapban akkor van esély rá, hogy jövő héten csütörtökön meglátogat. Jaj, most nagyon várom!!!
És akkor pénteken talán mehetek is D-hez!
Upsz, ha csütörtökön kellene hívnom, akkor hogyan fogom elérni?
Ne haragudjatok a kirohanásomért, de nekem ez most akkora dolog. És olyan izgatott vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:

NagyTestvérek! Csutiról tudtok valamit? :shock: :shock:
szélkisasszony

Beszéltem Csutival!!!!

Most megy éppen haza! Kiengedték 10 napra! Reméljük jól lesz és nem is kell egy darabig visszamennie!!!

Szélkisasszony! Akkor pénteken reggel kell majd hívnod!
Juj, de jó lenne, ha pontos lenne, akkor aztán folyamatosan lenne kiért izgulni, kiknek szorítani!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok
Köszönöm szépen,nagyon jól esett mindenkitől amit írtatok!!!Máris jobb színben látom a világot!!! :lol:
Barika
Hűha,nagyon gyorsan itt lesz az a punkció!! :wink:
Poci,érzed már a petikéket?
Kriszto
Hol van már az ugrálos tigris???Ne legyél nekem depis!!!Itt a nyár,tessék erőre kapni,és vár a célban a kis tigris baba!!!
:lol: :lol: :lol:
Poszi
Hol vagy csoda babás???Gyere és mesélj,hogy vagytok!!!
Szélkisasszony
Hát én nem értem,hogyan tudd kezelés után le nullázodni a párod eredménye.... :roll:
Hát mit csináltak vele?
Akkor most fog eldölni,milyen lesz az eredménye?
Zsuzsi
Csütörtökön soha nincsen apánk!!!De ott a kisDoki majd az megnéz,vagy valami....

:wink:
Katapetra
Nálatok mikor lesz valami?Szeretnék neked is szorítani!!!

Hol vannak a többiek????
Jolanda?????Hahó hol vagy?
Kretty
Hogy birod a szurikat???Muszáj a célt lásd a szemed előtt!!!!!!!!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: a teljes történet úgy szól, hogy elég kevés a tesztoszteronja Szélúrfinak, amit a "csodás" orvosa azzal kezelte, hogy tesztoszteron injekciót adott, amitől a szervezete leállt a tesztoszteron termeléssel és ezáltal a katonák száma is nulla lett. Valahogy így magyarázta a normális doki!
Volt már egy biztató eredménye, amiben már volt pár ezer katona, de szerettük volna megvárni a mostani eredményt, hogy valóban nő a számuk. Szóval jelenleg abban reménykedünk, hogy a múltkorihoz képest létszámnövekedés van!

Kriszto: köszi a híreket Csutiról! Nagyon jó, hogy kiengedték és drukkolok neki, hogy ne is kelljen visszamennie. Csak majd jó sokára. :D
szélkisasszony

Sziasztok,

Én is itt vagyok, és minden nap többször is olvaslak benneteket, és mindenkiért nagyon szorítok.

Kagyló,

Sajnálom, de hiszem, hogy mindenkinek lesz babája, aki elég kitartó hozzá, és Ti már bizonyítottatok, már csak azt kell kivárni, hogy be is költözzön a pocakba az a kis huncut :wink:

Zsuzsi,

Nagyon drukkolok, hogy pozitív teszt legyen szombaton :lol:

Barika, Szélkisasszony

Hogy eltelt az idő, már indulhattok is? Ez szuper !

Mi még sehogy sem állunk a felújítással, így csak azt tudom mondani Mné, hogy jó, hogy még a babásodás előtt megcsináljátok, és nem akkor kell majd izgulnod, hogy készen legyen a lakás a baba érkezéséig, hanem teljesen nyugodtan a kész szép lakásba várhatjátok a bébit.

Megpróbálok csatolni egy képet, amit valamelyik nap csinált a párom, mikor kicsit felkeltem, és kimentem valamiért, akkor a cicám, aki folyamatosan velem pihen, rögtön elfoglalta a helyemet :D Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szélkisasszony
Már bocsánat érte,de ez akkor nem volt normális!!! :evil:
Remélem adtál neki egy hatalmas tökön rugást?! :twisted:
Még szép,hogy emelkedni fog!!!!
Én szorítok nektek!!!!És mikor tudtok meg valamit???
Gondolom az indulás előtt is lesz még egy vizsgálat....vagy nem?
Nene
Aranyos vagy!
Nagyon tudnék neki örülni ha már a pocimban lenne,csak olyan messze van még.
Szabad neked macskával aludni,hogy kismami vagy?
Aranyos a cicád,nekünk is volt, mármint a szüleimnek.Sajnos nekem a párom semmilyen állatot nem enged,pedig én aztán pokokon,és a bogarakon kívül minden félét szeretek!!!!
Nagyon közeledsz te is a szüléshez,51 nap hamar elrepül!!!

Hívtam a kriót érdeklődni.Okosabb nem lettem tőle,mert azt nem tudtam meg belőle,mennyi idővel kell az inszem előtt menni.
Csak annyit,hogy 1 mint 1 beavatkozás, és kb 1 órás még kiválasztjuk.....
Hihetetlen!!!!

Mindenki dolgozik???? Én meg már itthon is vagyok!!! :wink:

kagyló

Kagyló: hát először bennünk is dolgozott a düh és az elkeseredés, de ezt végül sikerült legyőzni magunkban.
Újabb eredmény május 6-án lesz! Aranyos vagy, hogy drukkolsz nekünk! Nagyon bizakodunk!

Nene: nagyon cuki a macsek. :lol: :lol:
Hozzánk is odaszokott egy cicvarek. A gazdái meghaltak az utcában így most mi etetjük. Nagyon félénk, bizalmatlan, de a finomságok meg szokták győzni... :D
Imádom, ahogy reggelente kikísér a kapuhoz. Pedig én inkább kutyás vagyok, de ... Kagylóhoz hasonlóan a sáska és még néhány ízelt lábún kívül mindent imádok.
Jelenleg csupán egyetlen aranyhallal osztjuk meg otthonunk, és neki jelen pillanatban rengeteg dolga van a kívánságaim teljesítésében. Igaz, most csak egyre koncentrálunk! :wink:
szélkisasszony

Szélkisasszony
Párod szed valamit?Gondolom rögtön ott hagytátok azt az orvost!
Nem is tudom én mit csináltam volna, de tuti kapott volna! :evil: :evil: :twisted: :twisted:
jó lesz az eredmény és kész!!!!Még szép!!!

kagyló

Szélkisasszony,

Nagyon drukkolok, hogy a múltkori szép eredmény után, most még szebb legyen a hadsereg :lol:

Kagyló,

Elvileg nem szabadna macskával aludnom, mert sajnos nem voltam még toxoplazmás. Ezért nem simogatom, nem puszilgatom, és nem engedem közel magamhoz, ami szemmel láthatólag hiányzik neki, mert látod amint felkeltem, rögtön a helyemre feküdt.
Velünk alszik, de csak a lábunkhoz jöhet fel, és csak akkor, ha a pokróccal le van takarva az ágy. Olyan kis ügyes, és nagyon tudja.
Nekem szerencsém van a párommal, mert Ő is nagyon szereti a cicákat, így most Ő szeretgeti helyettem is, de az én kicsikémnek ez nem elég, mert mindig hozzám bújna :cry:
Mostanában azt megengedem neki, hogy a "görbémbe" a pocakomhoz feküdjön nap közben, és egyáltalán nem zavarja, hogy a kicsi néha jól megrugdossa :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Gyorsan jövök csak, mert házifeladatot írok (pszichológia)... :cry:

Katapetra, jó hogy itt vagy megint!

Szélkisasszony! Ha jövő héten jön meg, az lesz a terhességed első napja! :wink:

Én holnap megyek UH-ra, de nem fél 8-ra, kicsit később, hogy várakozás közben is dolgozni tudjak! És tuti nem tudok most táppénzre menni, beülti után irány a munkahely... :cry:
Vendég

Kagyló: A Krióba bármikor lehet menni, nem fontos közvetlenül az inszem előtt menni. Ki kell választani a donort és amikor már tudod az inszem időpontját, akkor előző nap kell szólni, hogy szállítsák le.
Nekünk januárban volt a donorválasztás, akkor kifizettük amit kikellett és ha szólunk hozzák. Érdemes hamar választani, mert nincsen nagy választék. Ha ott nem találtok megfelelőt, akkor mehettek a Humancell-be is. Én nem akartam oda menni, mert munkakapcsolatban vagyok velük.
Mi 2 órát voltunk bent.

Nene: Édes a cica, a mieink is ilyen pozíciókat szoktak felvenni. :D

Szélkisasszony: Ki volt ez a kedves doki?????

Kvzsuzsi: Biztosan ott van a kicsike, csak szégyenlős és még inkognitóban akar maradni picit. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir
Nem tudnánk egy kicsivel többet beszélni valahogyan?
Lenne pár kérdésem...
Igazából már beszéltem a krióval,mert kérte a párom ma hívjam fel őket.

kagyló

Sziasztok

cs.andi: de jó Neked, hogy szép tiszta a lakásod, nekem még mindig nem volt kedvem takarítani :shock:

katapetra: a legjobb az otthoni gyártás, csak hajrá, hátha csodababa lesz belőle :oops:

nyuszika: valahogy majd ha egyszer odakerülök, én is így tervezem a szülést, nálunk sem bírja apa még a kórház szagot sem, de azért remélem valameddig velem lesz! Ezt olyan szépen mondtad, hogy „családdá érés”, ez tetszik :)

Csuti: hajrá, előre a rosszullétmentes időszakra, én még mindig szívesen átveszek belőle! :o

kagyló: örülök, hogy végül ígéreted ellenére nem tűntél el, és itt vagy, és biztatsz minket tovább, hidd el, hogy Nektek is össze fog jönni, mindannyiunknak lesz babája, mert megérdemeljük!!! 8)

szélkisasszony: ez nagyon durva sztori, én nem is tudom mit csináltam volna azzal a dokival, hogy lehet valaki ilyen balfék, reméljük, hogy a következő számláláson már jóval nagyobb adag katonát fognak találni! :lol:

nene: hát az a cica nem semmi, nekünk is van, és hasonlóan élvezkedik az ágyunkban. Hétfőn mikor 4 nap után hazajöttünk, már annyira hiányoztunk neki, hogy mikor kinyitottuk a lakás ajtót, azonnal besurrant, és befeküdt az ágyunkba!, de nem ám a tetejére, hanem bebújt az uram takarója alá! nagyon édes volt! :D

kretty: azt gondolnám, hogy annyira nem tesz jót beülti után, ha ilyen feszített tempóban dolgozol, biztos, hogy nem tudsz egy kicsit otthon maradni?? :shock:

zafir: ez tetszik, hogy szégyenlős, akkor nem rám ütött :lol: lehet az apjára, mert ő elég szégyenlős :oops:

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok.
Tudjátok az a legnehezebb ebben a 3 hétben, amig várakozunk, hogy az ember el tudja hitetni magával, hogy sikerülhet. Valamelyik éjszaka azt álmodtam, hogy megjött piri, de nem is akárhogy, nagyon!!
Mikor még csak várakoztunk a projektre akkor folyamatosan babákkal álmodtam, most meg avval, hogy megjön. Nagyon érdekes az agy! De Ti nagyon sokat segítetek abban, hogy higyjek!!
Köszönöm :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Kagyló: Szélúrfit itt a fórumon győzték meg, hogy keressen fel másik orvost is. És miután kiderült, hogy nem a megfelelő kezelést alkalmazta már vissza sem ment hozzá. Most is szed gyógyszert, ami az ösztrogén hatását csökkenti a szervezetében. Ettől azt várja a doki, hogy valamelyest megemelkedik a tesztoszteron szintje.
:D :D 1 hét múlva kiderül. (azért ennyi csalódás az orvosokban és a kezeléseikben után bennem van egy pici félsz)
De most nagyon pozitív vagyok, szóval elhessegetem.

Ketty: :lol: :lol: :lol: Igen, lehet, hogy már 1 hét múlva kismami leszek. Te pedig már a 7. napon jársz!!!! Majd gyere az UH eredménnyel. Írtad, hogy most nem tudsz táppénzre menni, amit sajnálok. Az előzőnél ezek szerint el tudtál menni? A házidokid mivel írt ki?
Nagyon rá vagyok most állva erre a témára, mert annyira nem szeretnék 2 hét szabit kivenni.

Zafír: megírom priviben a doki nevét! Nem kenyerem a sárdobálás. Ő abban a kezelésben hisz, meg volt róla győződve, hogy használni fog. Ma már csak egy ostoba akadálynak tűnik, ami az utunkba állt, de legyőztük.

Zsuzsi: igen, mi is nagyon reménykedünk és hiszünk a jó eredményben.
Nagyon izgulunk értetek!!!

Bari: téged is várunk a hírekkel!!!
szélkisasszony

Emerenc, Szurika lehet,hogy egy ismerősőm megfog titeket keresni priviben(ne haragudjatok,hogy rátok gondoltam,de hátha ti tudtok vmit mondani),egy kis segítségre lenne szüksége..
Köszi,puszi nektek!!!!
Zsuzsi,ne bánd,h nálad nincs"rend",jobb ez így,hogy nem csinálsz most otthon ilyesmit,ellenben várunk szombaton egy pozitív teszttel!!!! :D (én is csak azért csináltam meg,mert megjött.. :? )
Mindenkinek drukkolunk!!!!
Andi

Kép
cs.andi

Nyuszi: mi Faktum bútorral kokettáltunk anno, végül nem azt választottuk. A Faktum bútor szállítási problémáiról nem tudok, bár tény, hogy nem ástam bele magam eme témába. Egyik barátnőm vett a lányának, de nekik más jellegű probléma jött elő az évek alatt a Faktum bútorral.

Bari: Kérdezted, hogy együtt alszanak-e. 7 hetes korukban külön ágyba fektettük őket, mert felébresztették egymást, ahogy álmukban hadonásztak. :-) Napközben egy-egy alvás erejéig összefektetem őket és jó nagyokat szunyálnak együtt.

kisgaby

Kép
kisgaby

Sziasztok!

Egy gyors kukk: megvolt a reggeli látogatás Dévisznél. 06:35-ös idővel a 3. helyet csíptük el. Sztem Dévisznek kirobbanóan jó volt a kedve :lol:

Odabent a helyzet: bal oldal: 10,11,14 ezek a nygaobbak és több 7,8,9 a jobb oldalon nincsen nagyon kiugró ott 5,7,8,9 -esek vannak jó sokan...a méhnyálkám sztem elég karcsú volt 6mm, de azt mondták,h nyugodjak meg jó lesz ez!!!
Dévisz elégedett volt mindennel, minden megy u.így tovább. A Clostilbegytből holnap este kell az uccsót bevennem és vasárnap estétől jön a Cetrotide és hétfőn UHU és vérvétel is :lol:

Kretty, Ti mikor jöttetek? Mi volt az UHUn??? Gyre majd Te is :wink:

Cs.Andi, Te is voltál ma? Te mikor szoktál indulni?

Kisgaby, annyira aranyosak lehetnek mikor együtt szuszókáznak :lol:

Szélkisasszony, engem a házidokimék mindig a lombikkal írnak ki :wink: és soha nincs belőle gond, bár nagyon jó a kapcsolatunk

Nene, nagyon cukker a cicád!

Lenne hozzátok egy kérdésem: fáj még valakinek a feje???

Bocsi,h nem szóltam mindenkihez, de vár a meló :?

bari6

Bari,én nem voltam ma,csak hétfőn kell mennem.Mehettem volna,mert Apánk azt mondta,hogy rámbízza,ha tudok menjek,de a hétfőt írta be,az alól már nincs menekvés.. :D (pont az lesz az 5.clostys napom,így"gondoltam"ráérek)
Nálam változó,hogy mikor indulok,itthon van-e a férjem,kell-e neki a kocsi stb.,vagy vinnem kell anyuhoz Petit,ha egyedül vagyunk..Általában csak fél 10-10 körül érek oda,mostmár nem megyek a"munkába menősőkkel".. :D
Szép napot mindenkinek!
Ui:nekem nem fáj a fejem..

Kép
cs.andi

Bari,
ezek szép számok... :D
Nekem tegnap este fájt eléggé a fejem, tompán nyomott a homlokom, még egy Aspirin-t is be kellett vennem, szerintem jön az eső, azért fájt...Neked mondjuk a gyogyóktól is fájhat, nekem a Closty-tól volt olyan érzésem, mintha belülről nyomták volna a szemem... :wink:
leeda

sziasztok

megjött :(
megyek D-hez mindjárt

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom!!!! Gyere majd, hogy mit mondott D!

Bari: ezek valóban szép számok! Csak így tovább.
A fejem ma nekem sem fáj, de állva el tudnék aludni.
8)
szélkisasszony

Zsuzsi, nagyon sajnálom, de bízzunk benne, h Dévisz lát sárgatesteket és az egy kicsit jó hír ;)

Cs.Andi, jaaa nektek ilyenkor vérvételre nem kell mennetek? Ma 6kor indultunk,de hétfőn előbb fogunk,mert a férjem megígérte,h elvisz vv-re és ahhoz korábban kell menni,h elsők legyünk,mert utána meló...meló...melóóóó

Ami a fejemet illeti a végén felhívtam Déviszt így már túl is vagyok egy algopyrinen és már jobb. Tuti a rossz időt érzem....vagy ezt a meleget....

Kretty????

bari6

Zsuzsi,nagyon sajnálom!!!!! :cry: Annyira szorítottam..gyere majd a hírekkel,mint mondott D. :cry: :cry: :cry:

Bari,szép számok,amiket produkáltál.. :D A mnyh.miatt meg ne aggódj,az is jó,és csak jobb lesz a szuriktól(is)!
Inszemeseknek nem kell vérvételre menni,mi nem kapunk annyi hormont,mint ti,meg ugye maga a folyamat is kicsit"természetesebb".
De a végeredmény a lényeg,sajnos ezt a sok macerát kikell bírnunk.
Azért hagyj a melóból másnak is! :lol: Egyébként helyileg hol dolgozol?
Csak hogy tudd,itthon most volt egy futózápor..
:shock:

Kép
cs.andi

Sziasztok!

nekünk is Faktum bútorunk van. Én teljesen meg vagyok elégedve vele. Nekünk mondjuk apa ment érte, mikor elkészült. és még kedvezményt is kaptunk, a 3 gyerek miatt.
Mi meg készülődünk a hétfői ovibeiratkozásra.

Ági28

Bari: úgy emlékszem te írtad még valamikor tavaly (amikor még úgy tudtuk kezdhetünk), hogy milyen fehérjeport iszol. Megírnád megint? Egyszerűen nem találom. :oops:
Nagyon köszönöm.
szélkisasszony

szélkisasszony! Én is ittam anno. Az a lényeg, hogy ne szójás legyen. Nekem egy ismerősöm hozta egy edzőteremből. És nagyon fincsi volt.

Ági28

Sziasztok!

Zsuzsi, sajnálom! :cry:

Mi fél 9 körül értünk oda, 10 körül jutottunk be. Az UH a következőképpen zajlott:
Felfeküdtem az ágyra, kisdoki és D a képernyőre tapasztotta a szemeit, körülbelül így nézhettek ki: :shock: . Aztán a kisdoki nagy sóhaj után elkezte sorolni:
-Bal 9, 8, 8, 7,7,7,7,7,7,7, néhány 5 és 6. Jobb: 8, 7,7,7,7,7,7,6, néhány 5 és négy. :shock: :shock: nyálkahártya:7.
Erre D nevetve megszólalt:
-úgy látszik gonoszok szálltak meg, a hét az ő számuk... :D
Erre kisdoki:
-Vagy törpék, ők is heten vannak! :D
Erre én:
-Akkor ma elmegyek és teszek fel a 7-es számra valami szerencsejátékon. :D
D:
-Az 5-ös lottó az jól fizet!

Szóval itt a kezemben a lottószelvény és az összes 7-es variációt megjátszottam! :lol:

Hétfőn UH és vérvétel, és lecsökketnették a puregont, a clostit el kell hagynom, a merional marad 1/4. Azt beszéltük, 3-4 érettre játszunk (én kettőt szeretnék visszakapni), mert így nem leszek hiperstimus. Szóval megint van petiker rendesen, de hétfőn majd meglátjuk.... :roll:
Vendég

ja, és a számlálóm szerint ez a hetedik nap..... :shock: :D
Vendég

Kretty, a férjeddel jöttél? Szerintem akkor jöttetek mikor mi vártunk a szurira az ajtónál :lol: Hétfőn mikor jöttök?
Huh, nem semmi tüszőszám :shock: egyed a husit :wink:

Szélkisasszony, igen ahogy Ági is írta a lényeg,h szójamentes legyen :lol: Nekem nagyon nem jön be az íze :oops: van olyan hely ahol kisebb tasakokban (egyszeri adag) lehet kapni több ízben :lol:

Andi, a Duna Plazanál dolgozom a város másik oldalán. :lol:

Zsuzsi, mi volt Dévisznél?

Parane??? Egész héten nem voltál :?

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi,
Bari

bari6

Bari, igen, apával voltam, mindig jön velem UH-ra. :D Hétfőn hamarabb megyünk, mert vérvétel is lesz.
Vendég

CSAJOK!!!!!

Loreena üzenete: "Marci babánk ma éjjel úgy döntött, hogy kibújik anya pocakjából. 52cm, 3400 gramm és tökéletes tetőtől talpig!!!"

Mindenkinek legyen csodaszép napja! Később majd jövök...

Pusssszancs

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok
Barika
Nem semmi,van itt bőven!!! :wink: Elvileg 8-tól jó a nyálkah.,de a tied simán el megy majd addig,hiszen van 6 napod.
Figyellek!!!Ügyesek legyetek!!! :wink:
Ági
Repül az idő,már az ovi jön?!Jól vagy?
Kretty
Ez nagyon jó,simán megbeszélték...........de a 7 törpe nekem nagyon bejönne. :wink:
Mennyit kapunk a pénzből ha meg is nyered?! :lol: Látni akarom,hogy kismamik lesztek,itt vagyok és szorítok!!!
Kistigria
Merre jársz?Rólad semmit nem találok............gyere és mesélj!!!
:wink:
Zsuzsi
Nagyon sajnálom! :(
De még semmi nem biztos amig apánk nem látott!!!Már voltál....mi volt???Remélem jó híred vannak!!!!

Nálunk történt egy kis változás.Be jelentkeztünk a Krióba, 2 hét múlva megyünk és kiválasztjuk a csúcs szuper ............
Hát kiváncsi leszek mit tudd majd velem kezdeni.
Nyúzom a párom még hátha bele menne még egy 6. lombikba,de esélyem nincsen rá............
:(
December 31-ig le lesz foglalva,addig még simán bele férne egy lombik is..........
Indulást még nem tudom,mert szívem szerint 3 hónapot várnék,mert ez a rengeteg hormon azért még bennem van,ha nem is annyira sok de azért csak van.

kagyló

Loreen
Gratulálok!!!

kagyló

Lor Anyuka, GRATULÁLOK :lol: Sok boldogságot és sok-sok tejcit :lol: Várunk majd :!:

bari6

Loreena

Gratulálok és jó egészséget kívánok,sok boldogságot az egész családnak! :) :)

szurikáta
szurikáta56

Lor!

Gratulálok! Sok tejet és boldogságot kívánok Nektek! :-)

Puszi:
kisgaby

kisgaby

Kép
kisgaby

Marci baba, Isten hozott! Sok boldogságot kívánok Neked és örömteli szüleidnek, nagyszüleidnek! Sok tejcit! És alvós éjszakákat! :D
Loreena, GRATULÁLOK!

zsuzsi, :cry: :cry: :cry:
emerenc

Kvzsuzsi: :( Nagyon sajnálom. Mikor tudtok újra indulni?

Bari+Kretty: Szép számaitok vannak. :lol:

Loreena: Gratulálok! Sok örömöt Marcihoz. :D

Kagyló: Örülök, hogy belevágtok. Árakat mondták? Vagy megírjam priviben? Sajnos elég drága. :( A választás nem könnyű, de ott segítenek, ha kell. Amíg van esély a sajátra addig ne adjátok fel, donor mindig lesz, azt később is tudtok majd választani.

Mné: Hogy álltok a lakásfelújítással?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Lor, gratulálunk Marci baba érkezéséhez :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Sziasztok
Zafir
Igen,mondtak árat.Bele fér a keretbe,evvel nincsen gondunk...
Hát a választás már most nem könnyű,pedig még ott sem vagyunk!
Szívem szerint,nem akarok donort.De a párom a további lomiktól teljesen el zárkózik.Hiába mondok bármit,bele vette a fejébe,hogy saját nem lesz. :(
Azt is sikerült megtudni dec 31-ig lesz kifizetve,ha netán később szeretnénk indulni.Nagyon gondolkozok rajta,hogy várok 3 hónapot,hátha meggondolja magát.........Addig próbálok nem gondolni semmire sem,már elkezdtem fogyni,ami feljött rám,3 kg megy is le rólam...Valószínű,közben megyünk nyaralni is,akkor meg soha nem gondolok semmire,csak arra,hogy feltöltödjek.

Tudod a párom nem akarja az időt már húzni,lesz ami lesz........

kagyló

Sziasztok!

Lor, gratulálok és jó egészséget!

Holnap majális és kenyérláááángos! :D

Kagyló, várj egy kicsit, mont szerintem ne nyaggasd a férjed, lehet 1-2 hónap mulva ő is belemegy a lombikba.

Ha nyerek a lottón, csapunk egy nagy bulit, D-t meg befizetem valami jó kis útra, had pihenjen! :wink:
Vendég

Kretty
Buli az jöhet!!!!!!!!!!!!
Lehet,hogy igazad van,de most nem látom,hogy változna valami.Ha más nem az,hogy bújik állandóan......... :roll:
Hol lesz lángos????
Akkor nem kellene sütnöm!!! :wink:

kagyló

Kagyló! akkor bújjatok össze, és hátha összehoztok egy csodababát! :wink:

Kenyérlángost a ligetben veszünk, de csak olyan helyen, ahol nem előre készített tésztát hasztnálnak, hanem ott gyúrják helyben. Úgy az igazi!

Bari, ha jól számolom, pénteken lesz a punkció! :D
Vendég

Sziasztok!
Loreena: naggyon nagy gratula Marcihoz! Sok örömöt és jó egészséget kívánok!

Bari: nem semmi mennyi petike van! csak így tovább! :D az miért jó, ha lát D. sárgatesteket? min változtat az? :o hányadik ciklusnapon kell vérvételre mennetek?

kretty: a te számaid se semmik :D már túl vagyunk a lottósorsoláson, remélem szerencséd volt, és osztasz nekünk is belőle :lol:

Tegnap D-nél annyi történt, hogy indulunk lombikkal. Holnap már megy az első szuri! Így most tulajdonképpen jól vagyok, már nem szomorkodom, hogy megjött, mert sokkal nagyobb izgalom, hogy milyen lesz a lombik. Mivel nekem ez az első, fogalmam sincsen, hogy hogyan fogok reagálni. Kicsit félek az altatástól (mi van ha nem kelek fel?? :wink: )

Bari azért is kérdeztem, hogy mikor kell menni vérvételre, mert azt még nem látom a kezelőlapon? És vérvételre megint a Podmaniczkibe kell menni? vagy ott leveszik?

Szóval izgulok nagyon, remélem minden rendben lesz! :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

A buliban én is benne lennék :lol:

Zsuzsi, ha lát sárgatestet az azt jelenti,h elindult valami...utólag már nincs jelentősége, de ad egy kis információt :lol:
Nektek ez hányadik inszem volt? Húúú akkor veled is találkozunk majd jövő héten :lol: Az altatástól ne félj, jó buli :lol: Épphogy elszunyókálsz, már kelsz is fel :lol: Nekem majd hétfőn kell vv-re mennem és Krettynek is. Az a második UHUs nap és a Podmaniczky utcába kell menni. A stimus lapodra mindig ráírják,h menned kell ill. azt akkor mondják is.
Neked sok tüsződ szokott lenni?

Kretty, én is péntekkel számolok :wink: Hogy van a pocid? Nekem ma egész jó volt, csak ritkán feszített :roll: Holnap este már megy a Cetrotide :lol:

Kagylókám, hancurozzatok Apával! Hajrá spontánbaba :lol: :lol: :lol:

Paraneről nem tud senki semmit???

Pusza,
Bari

bari6

Bari, nekem nem fáj, feszít a pocim. Megegyeztünk D-vel, hogy 3-4 petikét növesztünk. Sajna vagy 30-at lehet egyszerre, vagy csak ilyen keveset. De inkább ezt választottuk, ez biztonságosabb rám nézve. Ezért is csökkentettük le a szurikat. De hétfőn meglátjuk!
Vendég

megnéztem a lottószámokat, egyesem sem lett..... :evil: no majd a hétfői UH-s számokat játszom legközelebb! :lol:

Viszont laptető :arrow: Bari, Zsuzsi, legfőképpen. Kagylónak a kitatráshoz, Krisztónak és Szélkisasszonynak a kezdéshez.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?