Tike!
Sztem is próbáld kibírni holnapig. Aztán ha csak napok múlva fogad a csaj, akkor én bevennék éjszakára egy(-egy) szemet, mert ha az van rajta, hogy "a kockázat mérlegelésével" az azt jelenti, hogy van kockázat, de nagyon csekély, annyi pedig biztos nem "jön ki" egy-egy szemnyi hatóanyagtól.
Pocok!
Holnap megkérdezem anyut (jajelnefelejtsem

), sztem biztos tud vkit, mert ez nem annyira ritka dolog, és sok kisbetege van

. Általában Heim Pálos kontaktjai vannak, de nem biztos, hogy ebben is...Megkérdezem

.
Vigyázónéni.
Császár

. Nekem is ez lesz, de annyira nem vagyok ki miatta, mivel nekem arról van(jó) tapasztalatom, szóval valójában ez a fintor csak kötelességből jött

. Persze jó lett volna spontán, de 175 centisnek is jó lett volna lenni, de nekem nem ez adatott

.
Időpontot tudsz már? Kb. hányadik héten lesz?
Sztem nekem nem várják meg a 40.-et, mert Botond 38+5 hetesen jött, és már akkor 4300 volt, szóval a tesó sem lesz kisebb vlsz.

. De egyelőre mi még nem beszéltünk róla.
Csibe!
köszi a választ,akkor még valahogy kibírom másfél hétig,de már
nagyon nehezen viselem...
A világért sem hergelni akarlak (főleg , mint felbőszült tökekivan kismamát

), de akár még 5 heted is lehet hátra, ha a kicsi fiad úgy dönt

. A fiúk nem szoktak kifelé sietni állítólag...
Vagy tudsz vmit, amit mi nem?
Ez csak azért írom, hogy lelkileg ne másfél hétre rendezkedj be, mert akkor még nehezebb lesz, minden egyes nappal. Lődd be, hogy még van egy hónapod (és tényleg!), és akkor majd jól örülünk, ha előbb kibújik a kölök.
Boo!
Hordozó

. Na, ettől fosok én is, hogy találok vmi "pöpec" kocsit, befűzöm apát, elvitetem magam, a kocsi meg hót ótvar lesz, apa meg közli, hogy "na, ez volt az első, és utolsó próbálkozásunk".

ÉS mivel ezen kattogok, így is lesz.
Tényleg kéne vki, akire néha-néha számíthattok

. Nagyikád szóba sem jön? Sógornők?
Esetleg anyós? 
Ez tényleg szükséghelyzet, és később sem fogod bírni túl jól egyedül

.
Egy ismerősöm folyton azt harsogta, hogy ő nem hagyja az anyjára a gyereket, hiába lakik pár házra, mert mások a nevelési elvei. Na, mióta megszületett a kisebbik, vmelyik mindig ott a mamánál, és imádják is őt. És meg kell hogy mondjam, én nem rajongok, hogy anyósom újra jelen van az életünkben, de nagyon szereti Botondot, és Botond is mindig örül neki...

(igaz, ma hazaküldte lefekvéskor, tolta az ajtó felé, és mondta, hogy szia mama, szia, pápá

). Pedig anyósom se nevelte a fiúkat, csak nőttek, és egy idióta, de eggyel több ember, aki szeretettel veszi körül a fiamat

. ÉS igaz, még sose hagyuk rá, és nem szívesen fogom soha(

), de ha szükséghelyzet lenne, élnék vele
Nyaralásról holnap beszámolok(-unk?), sztem nagyon király volt, mégjobb, mint múltkor

.
Lois!
Zétény?