A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ja, karalábét naaaaaagggggyon utálom :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

köszikeköszike :lol: :lol: :lol: reggel átadom neki!

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
Nimródnak tényleg Boldogat!!!tegnap még tudtam és mára totál elfelejtettem...
Nimród írtó édes lehetett...

én mondtam Boonak,h lehet változik még Miron és akkor mi is szívesen
vigyázunk addig Mironra...

Kép
Kép
csibe83

Pocok- pulmonológus ügyben megkérdezheted az RMC-s dokinénit, nekem Ábellel nagyon bejött fütyi ügyben, akit ajánlottak......

Kép

Kép
leo50

Első este a kanapén :) :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Itthoni kinyúlás rudival :)

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

képek nagyonnagyon aranyosak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irígy-irígy!

Csibe,
köszi!

Leo,
igen, jogos, ott is megkérdem majd.

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!

Sztem is próbáld kibírni holnapig. Aztán ha csak napok múlva fogad a csaj, akkor én bevennék éjszakára egy(-egy) szemet, mert ha az van rajta, hogy "a kockázat mérlegelésével" az azt jelenti, hogy van kockázat, de nagyon csekély, annyi pedig biztos nem "jön ki" egy-egy szemnyi hatóanyagtól. :roll:

Pocok!

Holnap megkérdezem anyut (jajelnefelejtsem :roll: :oops: :lol: ), sztem biztos tud vkit, mert ez nem annyira ritka dolog, és sok kisbetege van :wink: . Általában Heim Pálos kontaktjai vannak, de nem biztos, hogy ebben is...Megkérdezem :wink: .

Vigyázónéni. :D :lol:
Császár :? . Nekem is ez lesz, de annyira nem vagyok ki miatta, mivel nekem arról van(jó) tapasztalatom, szóval valójában ez a fintor csak kötelességből jött :lol: . Persze jó lett volna spontán, de 175 centisnek is jó lett volna lenni, de nekem nem ez adatott :lol: :lol: :lol: .
Időpontot tudsz már? Kb. hányadik héten lesz?
Sztem nekem nem várják meg a 40.-et, mert Botond 38+5 hetesen jött, és már akkor 4300 volt, szóval a tesó sem lesz kisebb vlsz. :roll: :lol: . De egyelőre mi még nem beszéltünk róla.

Csibe!

köszi a választ,akkor még valahogy kibírom másfél hétig,de már
nagyon nehezen viselem...

A világért sem hergelni akarlak (főleg , mint felbőszült tökekivan kismamát :twisted: ), de akár még 5 heted is lehet hátra, ha a kicsi fiad úgy dönt :roll: :oops: . A fiúk nem szoktak kifelé sietni állítólag...
Vagy tudsz vmit, amit mi nem? :roll: :wink:
Ez csak azért írom, hogy lelkileg ne másfél hétre rendezkedj be, mert akkor még nehezebb lesz, minden egyes nappal. Lődd be, hogy még van egy hónapod (és tényleg!), és akkor majd jól örülünk, ha előbb kibújik a kölök. :wink: :lol:

Boo!

Hordozó :evil: :evil: :evil: . Na, ettől fosok én is, hogy találok vmi "pöpec" kocsit, befűzöm apát, elvitetem magam, a kocsi meg hót ótvar lesz, apa meg közli, hogy "na, ez volt az első, és utolsó próbálkozásunk". :twisted: ÉS mivel ezen kattogok, így is lesz. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Tényleg kéne vki, akire néha-néha számíthattok :roll: . Nagyikád szóba sem jön? Sógornők? Esetleg anyós? :roll: Ez tényleg szükséghelyzet, és később sem fogod bírni túl jól egyedül :roll: .
Egy ismerősöm folyton azt harsogta, hogy ő nem hagyja az anyjára a gyereket, hiába lakik pár házra, mert mások a nevelési elvei. Na, mióta megszületett a kisebbik, vmelyik mindig ott a mamánál, és imádják is őt. És meg kell hogy mondjam, én nem rajongok, hogy anyósom újra jelen van az életünkben, de nagyon szereti Botondot, és Botond is mindig örül neki... :roll: (igaz, ma hazaküldte lefekvéskor, tolta az ajtó felé, és mondta, hogy szia mama, szia, pápá :twisted: :lol: :lol: ). Pedig anyósom se nevelte a fiúkat, csak nőttek, és egy idióta, de eggyel több ember, aki szeretettel veszi körül a fiamat 8) :lol: :lol: . ÉS igaz, még sose hagyuk rá, és nem szívesen fogom soha( :oops: ), de ha szükséghelyzet lenne, élnék vele :wink:

Nyaralásról holnap beszámolok(-unk?), sztem nagyon király volt, mégjobb, mint múltkor :wink: .

Lois!

Zétény?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!
képet nagyon jók!!!
gyerekek írtó édesek lehettek...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 16:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Huhh, ennyire matekozol a szülés miatt? Mert kevéssé hinném, hogy kövigyerek majd figyelembe veszi :wink:
Én is a nagyidra vagy egyéb családtagra gondoltam, esetleg ugrasztható barátnő. Végülis ez egyszeri alkalom. Én spec. szívesen vigyázok bárki sarjára amíg szül :wink:
Hordozó :shock: :shock: :shock: Még jó hogy nem postán kérted :?

Dodi!
Hazáig aludt, kis vircsaft a tesóméknál a kutyákkal itthon alvás ébredés, majd rajtam kornyadt egész délután, 39.1 volt popsiban. Ezután elszalajtottam az apját gyógyszertárba, mert egy tavaly júliusban fogzásra kinyitott Nurofennel rendelkeztem csak :oops: :oops: :oops: , gyógyszert bead, ezután meg kutyabaja se. Nyargalászás, bevacsorázás, kutyazargatás, pancsizás, kanapén beájulás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.04.28 21:31-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
hétfőn többet tudok mondani az orvosi vizsgálat után,de csak abból
indulok ki,h nagyon sok jóslom volt/van és eléggé szurkál a nunimnál is
és kiarával semmi ilyen nem volt,ezért reméynkedek...
ráadásul nem lehetek ennyire "szerencsétlen",h mindkét gyereket
túlhordom,
hisz Kiara 41.héten jött...
szóval reménykedek kicsit,h olyan május 15körül szülök...

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

köszi előre is :lol: :lol: :lol: :lol:

időpont: egyenlőre július 7, ami a hivatalos terminus másnapja. Aztán majd meglátjuk mi lesz addigra.
Én azért kicsit bánom, hogy a természetes szülés tapasztalata - élményekimarad az életemből, meg ugye mégiscsak az az eredeti verzió a születésre, és elvileg a gyerekeknek is "szüksége van rá", de így alakult, evvan :roll: .

Boo,

nyaralásleírásod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nimród kommentje - mi sem vagyunk sehol a fórum dumagépeihez képest, szal ne fényezd annyira Nimródot :oops: :oops: :lol:

Nem jöttök jövőhéten Apáért errefelé? :wink: :wink:

Lois,

Zé lázas? Nanemár... mi történt?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 16:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Lövésem sincs, hirtelen jött, Nurofen óta semmi.
Egyáltalán nem volt még ilyenünk, ÉnFiam nem egy lázasodós típus, legalábbis eddig.
Dumálás :arrow: Lilink behaltunk, ő nagyon szépen nyomja. ÉnUram szétálmélkodta magát rajta, hogy így is lehet (nálunk ugye továbbra is az apaanyaegy szentháromság van :oops: )

Boo!

Igen, kábé így volt, csak azzal a különbséggel, hogy Botond és Lili is kidőlt, csak az én fiam nyomta az estét magában.
Aztán ők jófejgyereként szundiztak másnap a babakocsiban, az énfiam inkább tájat nézett, így mi mehettünk "szobára" aludni séta után :roll:
A furikázás helytálló, Botond lovag volt, cipelte magán Lilit hang nélkül, még azt is hagyta, hogy Lili közben pödörje a szemöldökét :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

jó, majd írj sms-t hogy mikor jöttök!
Holnap délelőtt kiderül, lépünk-e esetleg mégis wellnesselni, ha igen, akkor szólok, hogy ne gyertek potyára, amúgy meg akkor találkozunk a játszin, Nimród teljesen jól van két napja, remélem ez így is marad :lol: :lol: :lol:

Lois,

ezért is csodálkoztam, hogy miafenevanhogyZé lázas... remélem, semmi komoly!
Hát igen, a Lili-féle dumagépekre gondoltam pontosan, amikor írtam hogy Nimród sincs sehol dumában...

szemöldökpödréééééééééééééééés????? :lol: :lol: :lol: kép van? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Parancsolj kérlek :wink: Nem annyira látszik, de frankón a szemöldökét bizergálja utazás közben :D

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Most akkor bukjátok a Hévízt?? Vagy lehet még halasztani??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nagyon állat a kép!
Botondnak ez a szexepilje, ez kristálytisztán látszik!

Ja, és Nyuszinak akartam még írni, hogy Lili ki van kerekedve (legalábbis a pofija) és nagyon jól áll neki!

Hévízt nem bukjuk, halasztottam... elviekben június 3oig felhasználható, de lehet hogy átadjuk Leo-nak, vagy elmegy Apukám valakivel, ő úgyis ugyancsak derékfájós, neki legalább van értelme odamenni mert bemehet a gyógyvizes medencébe :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! Köszi a válaszokat, gyógyszerész nagynénivel konzultálva és figyelembevéve a ramaty állapotomat tegnap este bevettem egy fél gyógyszert. Nagynéném sem gyógyszerpárti ebben az időszakban, de ennyitől nem lesz baj azt mondta. És csodák csodájára végihgaludtam az éjszakát köhögés nélkül, reggel felköhögtem egy csomó cuccot és most egy kicsit jobban érzem magam. Persze nem gyógyultam meg és várom a telefont, hogy mehetek-e ma a dokinőhöz, de annyira jó volt, hogy tudtam pihenni :roll: :lol: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Jó reggelt!

Képzeljétek, Botond számol :shock: :D . Ebben az a valódi kunszt, hogy sose számoltunk vele, mert nem éreztem lényegesenek egyelőre :roll:.
Erre az előbb ül mellettem a kanapén, és rakosgatja a minikönyveit, közben meg "számol": eeegy, kettí, hááájm. :lol:
Szaladtam a Ricsihez, hogy sztem számolt a gyerek, erre mondta, hogy igen, már reggel is hallotta ő is:wink: . Szóval a koszon kívül más is ragadt rá a napokban :lol: .

Lois!

DEjóóó képek :D :D :D ! Én is nézek ma róluk, ha van esetleg más tíipusú, bár nem hiszem, mert 3-an mindig 4 felé szaladtak :lol: .
Örülök, hogy Zéténynek kuty baja :D .

Pocok!

Ez már egy valóságos mondat :D :D :D !
DE benne tényleg Lili az über (azok közül, akit hallottam). A kedvencem tőle, mikor Botond után kiabált, hogy "Gyere vissza Ingyom-bingyom!"
:lol: :lol: :lol:
De konkrétan mindent mond, amit nem ismer szót, azt is utánozza. Nagyon cuki!!!! :D
Én amúgy boldogan konstatáltam, hogy dedem kistesó-kompatibilis, mert hang nélkül furikázta Lilit, minden kajájából adott étkezéseknél, nem sipákolt a játékokért, jól viselte a nyüzsit, és nem féltékenykedett, ha másik bébit szeretgettünk :wink: :D . Egyetlen gyengéje a cumija volt, azért ölre ment :twisted: :lol: . Ennyi privát szféra neki is jár :lol: .

Boo!

Botond Dodis?! Véégre!!! :lol:
Sztem a bnős szülés a legjobb verzió :wink: . Ha nincs más, akire szívesen hagyod Miront, akkor tényleg legyen apával... Én a magam részéről jobban zizegnék miatta, ha órákig a kertben/folyósón kéne lenniük apával (ergo te egyedül lennél), meg megint adódik a kérdés, hogy Miron addig hol lene, amíg ti babáztok, mikor kibújik? :roll:
Arra meg sztem ne alapozz, hogy "lazák lesznek", mert ezt sajnos csak ott tudod meg, de amúgy a szülésznők tojnak a nagyobb gyerekedre :? .
Szóval sztem a bnős sztori a legtutibb :wink: .

Tike!

DE jóóó, hogy jobban vagy :D :D :D ! Ennyitől tuti nem lesz gáz :wink: . attól meg nem tartok, hogy most levélszámra elkezdenéd szedni :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Be kell valljam, én rosszul vagyok ettől a Thomastól :twisted: . Ez a rajzfilm full depis :roll: :lol: . Már eleve a színei, minden olyan szürkés-kékes, a Ködfátyol szigeten játszódik, és minden részben elveszik, bajba kerül, eltéved, elromlik vki, amit iszonyú gondterhelt fejjel vesznek tudomásul... Komolyan, full depis leszek tőle :oops: :lol: .
A Dóra jóval butyutább, és meseszerűbb mese, de abban mindig iszonyú élénk színű minden, az a megoldandó probléma, hogy kakaóbabot kell hozni nagyinak a csokitortához, és pl. úgy győzik le a vérmes krokodilokat, hogy énekkel megtáncoltatják őket :lol: :lol: :lol: .
Attól mindig felvidulok. :lol:

(Nah, Spencer épp egy törött sín miatt kis híján szakadékba esik, és mindenki aggodalmaskodik, hogy nehogy beolvasszanak vkit...) :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

A cukrod szupi :wink: . Nekem ennél jobb lett a vérképem mégis vasat kell szednem :roll: . Nem tudom, miért variáltok (vagy a dokid) ezzel ennyit... Ez nem gyógyszer, nem árthat, csak ha ipari mennyiséget szedsz, az is csak hosszú távon! Szóval nyugi, simán szedheted, sőt én akkor is vennék be, ha a dokid nem feltétlenül tartja szükségesnek, mert ahogy halad előre a terhességed, ezek az értékek csak romlani fognak, a szülésnél meg fogsz vért veszíteni rendesen, és eleve alig lesz energiád utána, nemhogy még emiatt is az ájulás kerülgessen (bnőm 3-szor ájult el a szülést követő napokban, pedig a papírforma szerint nem is volt vérszegény, de mégis ennyire számított, hogy nem szedett vasat :( ).
Vagy ha nem akarsz vasat, akkor legalább Béres-csepet szedj, az is nagyon jó a vérképzésnek :wink: . Vagy igyál vörösbort :wink: .
Nem az a lényeg, hogy milyenek az értékeid (bár alacsonyak), hanem hogy a korábbiakhoz képest mennyit változott a vérképed. ÉS mivel sokkal sápadtabb vagy, (meg más jelek, amiket mondtak neked), sztem nem ártana :roll: . De ez májne vélemény :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Ja, nem is ezek a lényegesek, hanem a szérum vas, meg a ferritin. Az mennyi?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike,

ez nagyon jól hangzik! :lol: :lol: :lol:
Majd gyere, hogy mit mondott a doki!

Dodi,

Zsenibotond :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát igen, Lili keményen nyomhatja... ingyom-bingyom :lol: :lol: :lol: ez annyira édes kor, amikor csak mondják, mondják, mi meg szakadunk a röhögéstől! A legjobban azt bírom, hogy rettentő komoly fejjel tudják előadni mindezeket.

Mi tegnap új szót tanultunk: pupák :lol: :lol:

Thomas/Dora nekem teljesen ismeretlen, mi Alma együttest ("Aaaaaaa")és Bogyó és Babócát ("Baaaaaa") szoktunk nézni, meg "Pi"-t (Pingu) a youtube-on. Max még Barbapapát, de azt nem szereti...
Rájöttem hogy a komikus nevetést a pingvines meséből tanulta... ma is ebéd után ült, nézte és amikor ott nevettek, ő is.

Boo,

cukor-vas, no para! :D :D :D

Nem kell magad ennyire felhúzni a szavazatos dolgon... átugrod és kész :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,

Zé hogy van?

Lightos ebédem volt ma: Húsvéti csülöksonka maradékból csináltam Csülök Pékné módra-t... most toltam be egy jó adagot, és igazán jól esne utána egy pohár sör és egy cigi... asszem inkább ledőlök csicsizni... ma Nimród is korán kelt, és már délben elaludt, úgyhogy hosszú lesz a délután, kell az energy.
(mondjuk tegnap két óra délutáni alvás miatt kb kettőkor tudtam elaludni)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok!

Mi azon is nagyon röhögtünk, mikor a lovagi torna alatt Ricsi ölében ült Lili, én meg kérdeztem Ricsit, hogy C hová megy. Erre közölte, hogy hugyozik :roll: . Lili persze egyből "Jasi gugyozik, Jasi gugyozik" :twisted: :lol: :lol: :lol:

Nem zseni a gyerek, de azért magunkra vesszük, köszi 8) :lol: :lol: :lol:. Neeem, sztem többször elhangzott reggel a mesében, vagy Lilitől hallotta, és megmaradt neki :wink: . Csak úúgy meglepődtem, mert én sose tanítottam.

Hogy lehet a húsvéti sonkából Péknét csinálni? :shock: :roll:
Én múlt héten csináltam, de nyers húsból. Félig megfőztem kuktában, aztán krumplival, meg a fűszerekkel megsütöttem fólia alatt, aztán meg porisra, fólia nélkül :lol: . Nnnnnyammiii volt az is :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Vasat?! Dehogynem adnak :wink: ! Vagy van vmi konkrét, ami szedni szeretnél? Sajnos nekem a vasak szorulást okoznak, ezért nem mindegy milyet szedek :? . Pedig amúgy vennék simán Bérest, oszt csókolom. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok

Ja ja, szeretnek a f@szik ebben tetszelegni. Én apának is tetszik a szerep, ketten a fiával. DE mondtam neki, ha összeragad vkivel akkor Rolót küldje haza ő meg maradjon kint..:lol:
Császár :cry: :?

Dodi

Most mentek el. :cry: Nagyon nagy űrt érzek. Mintha a fél testemet elrabolták volna. De jól fogja magát érezni tudom. Az apja vigyázz rá. És jót tesz a kapcsolatnak is, meg Apának is hogy Apa lehet. Tanulhatja gyakorolhatja és nem vagyok ott Én aki beleszól hogy ne így hanem úgy..:lol:

Leo

22-kor alszik el? Én már attól rosszul vagyok ha 21-kor… :?

Dodi

Nálunk a lányok nem siettek :lol:

Lois

Cukik a képek! :lol:

Thomas /Dora nekünk is ismeretlen. Nálunk a kisvakond megy most meg a kockásfülű nyúl…ha odakeveredünk nagy ritkán. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Itt vagyok én is,csak tudjátok mindig csak olvasó üzemmódban :oops:

Sümeg: Nagyon nagyon jó volt, a szálloda is,a kaja is és a társaság is. Bár megjegeyztük Dodival,hogy simán elmehettünk volna a pasik nélkül is,mert sok hasznukat nem vettük,ugyanis ők kikapcsolódni mentek,mi meg bandázni... :evil: Na jó,egyszer levitték a gyerekeket pancsizni,akkor volt egy fél óránk nyugiban :D

Lois! Hogy van Zétény? Képek nagyon jók!!

Pocok! Kruppot sajnálom,de tényleg jó,hogy te már "jártas"vagy ebben. Nem tudtok elmenni még szülés előtt tegerpartra vele? Az jót tenne neki :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo! Hordozós sztori :twisted: Azt gondoltam volna,hogy jobban bepöccensz és elküldöd őt az anyjába.

Tike! Hogy vagy?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Ronmay!

Jaaj, én azt hittem, hogy téged kevésbé érint érzékenyen a dolog, nem azért mert azt hinném, kevésbé szeretnéd Rolót, vagy bármi, csak jobban bírod a szeretteid hiányát, de ezek szerint ez Rolóra nem igaz :( :( :( .
Hát, így még jobban kiborít, hogy "elvitték" a fiadat :oops: :( :( :wink: . Abban én is biztos vagyok, hogy élvezni fogja, és biztos mindenki körülugrálja majd, mert gondolom társasággal mentek a fiúk, de én magammal nem tudnék mit kezdeni :roll: . Meg ez nem olyan távolság, ahonnan csak úgy hazaugranak, ha kell :roll: .
Kíváncsi leszek, hogy mennyit fog téged hiányolni Roló, és mennyire lesz "rideg" mikor visszajönnek, mert ez ilyenkor jellemző...

Gyerekkoromban nagyon bírtam a kisvakondot, erre múltkor láttam valamelyik csatornán, és megállapítottam, hogy nagyon "gyökér" mese, nem is értem miért tetszett :twisted: :lol: :lol: . (Mert ez volt....) Nem vagyunk egyformák :wink: .

Nyuszi!

Már azt hittem eltűntetek vhol félúton hazafelé :lol: .
Bizony, énapa szállóigévé lett kijelentése volt első nap, mikor a segítségét kértem, hogy: "Szívem, én pihenni jöttem, te meg bandázni." :twisted: :lol: :lol:
Viszont sztem neki is most esett le, hogy terhes vagyok (nem csak nekem :lol: ), mert ma is mondta, hogy kimennek Botonddal, addig feküdjek le, meg hogy holnap kiviszi egész napra Botondot a Hungaroringre, hogy tudjak pihenni. Szóval haza már nem hozta az igényeit :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Képzeljétek, Botond annyira cuki mostanában: ha gépezek, idetelepszik az asztal alá vmi játékkal és játszik a lábamnál. :shock: :lol: :lol: :lol: De most már szinte mindig :lol: .

És nem is írtam nektek, hogy múlt héten megint felkelt párszor hajnalban :? . Első nap persze ugrottam, mert ki tudja, mi lehet. Kapott kaját, mert aznap keveset evett, kicsit bújt, és visszaaludt. Másnap megint kelt, akkor csak visszasimiztem, aludt, harmadnap megint. Aztán meguntam a hajnali kelést :twisted: . Nem mentem oda hozzá, kb. 3-at anyázott, meg kiabált vmit, aztán csönd. Semmi sírás. Visszaaludt. Másnap már nem is kelt, ennyi volt :shock: :lol: :lol: . Nem tudom mi lelte, de mostanában havonta bepróbálkozik ezzel, már harmadjára. De ebből nem eszik :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Lili :lol: :lol: :lol: :lol:

Nimród is kelt éjszaka nemrég, ugyanígy ahogy Botond :shock: :lol:

Pékné: simán fogtam a husit, felszeleteltem, és üvegesre pirított hagymán átsütöttem. Hozzá krumplikrokett volt, de szerintem ugyanúgy simán össze lehetett volna rottyantani főtt krumplival, hogy megpiruljon. Lehet hogy nem igazi pékné, de fini volt :lol: :lol:

Botond milyen toleráns az asztal alá telepedéssel :shock: :shock: Nimród jön püfölni a klaviatúrát, úgyhogy ha fennt van, csak úgy tudok mellette gépezni, hogy felrakom a masinát egy polcra, én meg a polc előtt állva írok...

Ronmay,

jujjjj, biztos nagyon furcsa...de az egy hét hamar elszáll, és tényleg, gondolj arra hogy nekik milyen jó!

Én még most is szeretem a Kisvakondot, szerintem nagyon cuki. Mondjuk van benne néhány kemény rész, pl amikor a Nyuszi szül... hát, az elmegy egy felvilágosító mesének simán!

Dodi, mitől gyökér a Kisvakond? Nem csesztetésből, csak tényleg kíváncsi vagyok rá...

Nyuszi,

tengerpart terápiás jelleggel! Ez mekkora ötlet :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Ja, nem is írtam, Apa végül nem utazik... sok hűhó semmiért, még jó hogy csomót paráztattuk egymást rajta... május végére tették az utat, arra meg már ő magától mondta hogy túl késő :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi! Nem vesztünk el,de igaz ami igaz,mi nem 200al jöttünk :D :D Hogy került megint oda a Merci meg a Lamborgini(nem tudom hogy írják)? Ezek ugyanazok voltak,akikkel lefelé is versenyzett Ricsi? :D
Ricsi tök jó fej!! Zoli állítólag holnap piacra megy Lilivel,aztán játszóra... kiváncsi leszek,mert ma kimenője van,iszik a haverjaival... Mindegy,ő mondta. Amúgy meg délután úgyis tud aludni,amíg mi Halász Judit koncerten leszünk :D

Pocok! Bizony,a tengeri levegő a legjobb állítólag a kruppra :wink: Hátha apa elvisz titeket,most hogy nem utazik :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

ronmay!
elhiszem,h nehéz neked,bár én még nem éltem át ilyet,de még a különlétes
kórházat sem és nagyon tartok is tőle...

kisvakondot Kiara szereti és amint meglátja a thomast a tévében,már
mutogatja is,h kapcsoljam el :roll: :roll: :roll:

holnap jön hozzánk Kiara kerianyuja,apa leltározik :cry: :cry: :cry:

képzeljétek mi most tökre bizonytalanok vagyunk a név választásban,
azaz konkrétan még nincs nevünk :oops: :oops: :oops: :oops:

Boo!
Kiaráról 38 hetes 4D képet holnap teszek,m most nem tudom átméretezni...
vas tablettát én is lehet tudok adni,m nekem még a koleganőm adta
még valamikor és az sem vényköteles.maltoffer vagy mi a neve asszem...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!

Beszéltem anyuval, pulmonológust nem ismer, de azt mondta, hogy ebben(is) a Heim Pálban vannak a legjobb szakemberek (igazából csak a sebészetre szokott máshová küldeni) :wink: . Mondott néhány gyakorlati tanácsot, amivel mondjuk biztos elláttak, meg tudod is (hideg levegő, s...stb), de ami esetleg újdonság lehet, hogy mindig legyen a hűtőben Rectodelt kúp, mert az azonnal hat :wink: . Meg annyit mondott még, hogy ennek nagyon jellemző tünetei vannak, szóval szte ebben nem igazán tévedhet a körzeti doki sem, az viszont csak idővel derül majd ki, hogy ez csak egy aktuális vírusfertőzéstől van, és ahogy az elmúlik, elmúlik ez is (tesómnak így volt, egyszer volt kruppos, egy betegségnél), vagy pedig tartós lesz, és majd kinövi.

Jaja, Botond nagyon toleráns, aludni viszont napok óta nem hagy :twisted: . Most már minden reggel, ahogy felkel, bejön hozzá, és lököd, hogy keljek fel "anya ne-ne csicsi, ne-ne" felszólítással, és ha ennek nem teszek eleget, akkor rángat és közben vinnyog. :twisted: :lol: :lol: Jófej :lol: .

Már nem emlékszem, miért nem tetszett, de az a rész volt, mikor a Kisvakond kertészgatyót akar, és megy "bartelezni" mindenkihez :lol: . Sajna tényleg nem emlékszem már, de tudom, hogy kivoltam, hogy mi a fene tetszett nekem ezen :roll: . Mondjuk én már tökre elfelejtettem, csak képeim voltak a fejemben róla, így elég objektíven tudtam nézni, nektek meg gondolom erős az emócionális kötődés :wink: .
Nekem mondjuk a magyar népmesék ilyen. Nem tud rossz lenni! Pedig biztos de, csak imádom :oops: :lol: .

Boo!

Maci. :lol: :lol: :lol:

Folyt. holnap. apa engem akar 8) :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem tudok visszaolvasni, alakul a helyzet, tegnap este az ügyeleten kötöttem ki.

Szóval tegnap napközben már jobban voltam, nem egyfolytában köhögtem, hanem rohamokban, akkor viszont hányásig. nem tudom, hogy Babóca és a köhögés együttműködtek-e, viszont 4x sikerült hánynom. Elhatároztam, hogy ha lehet este nem veszek be a gyógyszerből...aztán olyan 6 körül elkapott egy ilyen köhögés és a hányás határán sikerült vért :shock: köhögnöm. Mondanom sem kell mennyire megijedtem, hívtam a dokimat cseszett felvenni, ügyelet. Nagyon kedves, alapos nő volt, megvizsgált, de mikor már mondtam a tüneteket, meg gondolom látta rajtam az ijedtséget, nyugtatott, hogy azért első ránézésre nincs akkora baj. Szóval a tüdőm ugyan nem teljesen tiszta, de egy sima hörghuruton túl nem mutat semmit. Kérdezte, hogy nem volt-e lázam. Mondtam, hogy nem, csak nagyon fáj a mellem alatt a bordám vonalában. Hátam nem fáj? nem torkom teljesen tiszta. Eredmény: hörghurut, amire ha nem lennék terhes egy 3 napos antibigyókúra elég lenne. Ebben a helyzetben amíg nincs lázam nem ad antibigyót, ajánlott egy másik fajta gyógynövényes köptetőt, hideg szobában alvás ( egész éjjel nyitott ablaknál aludtam :twisted: ), sok-sok folyadék apró kortyokban és emeljem meg az ágy fejvégét. Vér pedig az erőlködéstől volt, a sok köhögéstől és hányástól tönkre van a nyálkahártyám, ezért érzem, hogy a torkom csiklandozza valami és ott pattant el egy ér.

Este 10-kor muszály volt bvennem egy fél gyógyszert, reggel ismét kicsit jobban éreztem magam, eddig lekopogom még nem volt ma köhögőrohamom, kicsit köhécselek, de szakad fel. Viszont már előre rettegek az estétől és éjszakától.

Kedvesaranyos főorvosnő pedig beutaló nélkül nem fogad :twisted: :twisted: így hétfőn háziorvos beutalóért és talán még aznap bejutok a tüdőgondozóba.

Nagyon-nagyon megijedtem és nagyon féltem a babát is, de bízom benne, hogy a 2 fél szem gyógyszertől, sem ettől a hosszas betegségtől nem lesz baja. NA meg azt is remélem, hogy igaza volt az ügyeletes dokinak és nincs semmi tüdőbajom, daganatom stb

tike

Apáékról még semmi hír :evil: :evil: APa telója ki van kapcsolva, de mondta hogy ki lesz de majd ír smst. Tudom hogy nem egy teló buzi..na de :evil: :evil: biztos elfoglalt a gyerekkel.Na de majd megjegyzem neki hogy ennél lehetne gyakrabban is.. :evil:

Boo
Majd el tudod képzelni Miron nélkül egy picit ha ott van a másik fiad...Most hogy lent vagyok Debrecenbe anyáméknál, így egész jó. Pihenek. Nati a hajnal 5ös etetés után 9,30kor kelt, így tudtam aludni. Ha Roló lenne 7,30kor kelhettem volna hozzá. Szarul hangzik, de elég relax nélküle. Ettől függetlenül nagyon hiányzik, főleg így hogy Apa nem jelentkezik. De biztos alapos oka van rá, úgyhogy még nem paráztatom magam.
Mekkora nyugi volt így sétálni délelőtt Natival babakocsival. Nem kellett végig ordítanom, hogy lassabban, várj meg, ott álljál meg, veszélyes Autók járnak..bla bla..és rohanok a "nagy " után a kocsival. Hanem nyugiba lassan séta.

Tike
Jujuj, ez nagyon rosszul hangzik!Nem is tudom mit mondjak...

Dodi
Nem is gagyi a Kisvakond!miért mondod? Tök cuki, és sztem jók a storyk is, olyan tanulós fajta :roll: de lehet én vagyok gyengeelméjű :lol:

Natus imádja a járókát 30-60 percet is elröhög elgagyog benne. Roló is szerette. Nagyon cuki.Olyan kis nyugodt baba 8)

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rapid!

A Dodi-féle babakocsi saga aktuális fejleménye :lol: :
Lehet rá hordozót tenni :shock: 8) 8) . Mármint a Graco utánzatra kocsinkra. Eddig azért nem vettem észre, mert a "karfájára" rá van patentolva egy szivacsos anyag, és az alatt van a csatlakozó izé...hely. :lol: A kérdés már csak az, hogy a Graco-s hordozó rámegy-e, vagy bármilyen, amihez van talp. szóval a történet folytatódik :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Lois!

Ha legközelebb találkozunk kipróbálnám rá a Gracot, jó? :roll: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo: Isten éltessen!!!

Hédi is szemtelen, de nála már érteni is amit mond. :twisted: :twisted: Mostanában a nem minden mondat kezdő szava. Ami viszont aggaszt, hogy ha szóba kerül a tesó, akkor hisztisen közli, hogy neeem, nem szejetem tesót. Sokat msélek neki róla, hogy majd segíthet pelusozni, meg ha megnől lehet vele játszani, meg hogy ő lesz a nagyésokos nővére és mi ugyanúgy fogjuk szeretni.

Remélem a hátralevő pár hónapban változik a helyzet és jó irányba, mert egyébként imádja a gyerekeket :roll:

tike

Boo
Nálunk is megy a zsarolás :oops: Akkor van desszert ha szépen ebédelsz...du. alvásnál már nincs terror, most már bent marad de bent kell lenni vele és imitálni hogy alszom. Este nem kell bent lenni vele.
ÓÓ tökéletesen ismerem ezt a pimasszságot. Ez szerintem a korosztályra jellemző.
Boldogot! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Még mindig semmi hír..és kezdek ideges is lenni.Gondolom akkor ír ha ott lesznek de akkor is hogy lehet ilyen hülye??Nem igaz hogy mindent a szájába kell rágni, hogy aggódom és írjon reggelente... :evil: :evil: rohadt mérges vagyok most már :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Jelentkeztek? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?