Halihó!
Én is itt végre. Várom, hogy olvadozzon a cs.máj, aztán összeütök belőle v.mi ebédet. Nagyon éhes vagyok.
Tegnapi napunk őrület volt, f.8 körül értünk haza. Ma is kell még egy kicsit rohangálni, de az már talán nem lesz olyan vészes. Ma kezdték a munkát a másik lakásban, innentől már csak jobb lehet.

Kitakarítani, helyrepakolni sem lesz piskóta, de ...
Bercó tegnap végre azt mondta, hogy szeret oviban lenni. Szegénykémért ilyen későn még nem értünk oda, már alig volt gyerek.
Panndi, nyugi, szerintem a gy.orvosok erre is fel vannak készülve. Amikor Dávid ilyen idős volt, ő sem akarta még a száját sem kinyitni, aztán egyszer meg átfordult. Mondjuk vele az volt a baj, hogy utálta a spatulát. Miután megértette, hogy nem kell használnia a dokinak, ha ő nagyra nyitja a száját, minden rendben ment.
Azt én is elhiszem, hogy várod/várjátok a kicsit.
Kaqk, egek, már a 17. hét???

Hogy telik az idő! Én meg gyorsan bedobtam egy mosást, elindítottam a mosogatót is.

Jó munkát!
Irina, Neked is! Ha ezzel segítettem, akkor jó.

Nem tudom, hogy felétek milyen vendégek járnak, de a mieink nagyon szeretnek enni.

Van olyan, aki "Csak az íze kedvéért" felkiáltással mindent megkóstol, amit elé teszek.

De, ahogyan Regi, én is nagyon szeretem ezt. Nekem inkább az jelent gondot, hogy kitaláljam azt, mit is szeretnék csinálni. Most még jó is, mert hétközben én sem nagyon főzök, mivel rajtam kívül mindenki eszik a mhelyén, de majd a szünetben ...
Viranka, nem is csodálom, hogy ennyit használsz.

Muti, muti!
Heni, nagyon szép család vagytok. Szupi lehetett. Én nem nagyon számítok semmi extrára majd a szállást illetően, de szerintem ki lehet bírni majd azt a néhány éjszakát a Balatonnál. Majd legfeljebb viszek magammal néhány tisztítókendőt, aztán alakítok rajta.
Köszönöm az avatarnak az ő dicséretét. Ez volt az egyetlen, még vállalható friss fotó. Annyira fáradt voltam, hogy mindegyik képen úgy nézek ki, mintha a saját öreganyám lennék.
Zdori, hajrá, hajrá!!! A legjobbakat Nektek!