A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Viranka, ezek mind gyönyörűségesek, nagyon ügyes vagy!
Kis cukipofa Báló ;-)

Vindo, nálunk apósom mániája, hogy az egybenyitott nagyszoba és hall milyen jó, mert odafér egy bazinagy asztal, ha sok vendég jön. Jó, értem, hogy neki ez a lehetőség tetszik, mert náluk kicsi az evősrész a konyhában, de ezt mindig elmondja, valahányszor itt jár. :-)
Virágföld- és törölközőcsekk :-D - az előbbi a virágokért való aggódás jele?
:lol:
irina

Halihó..

holnap jövök bővebben.

csak 1 kérdés? Ami Grétának van horgolt sapija, azt ki készítette??? Emmának nagyon bejönne! segítség!!!!!!!!!!!!!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, nálunk visszatérő eset, hogy én készülök, rokonok jönnek és alig esznek valamit (nem azért, mert nem finom, tudom, hogy tudok főzni, és kb. olyan ízben is, mint anyám). Szerintem ez elég nagy sértés.
Ádi 3. szülinapjára nagyon készültem 9 főre, az jól is sikerült, de nekem két nap csak a rohangálásról és készülésről szólt, ezt idén nem ismétlem meg. Nem sajnálom a gyerekemtől az ünnepet, és neki meg is teszek mindent, de másik 6 felnőttet nem fogok még egyszer szórakoztatni. Csak azért vissza akartam ezáltal adni azokat a családi vendéglátásokat, amiket részt vettünk. Úgyhogy lesz még ilyen, de nem idén.
irina

Halihó!

Bercó végre alszik. Délután spontán aludt néhány percet, kitolódott az esti alvás ideje. Én meg hulla vagyok, szerintem ma sem dolgozok már tovább. Délután elmentünk a temetőbe, majd rokonokat látogattunk meg, aztán meg sütit sütöttem, fürdetés, közben porszívózás (csak most volt rá időm :oops: ).

Irina, nekünk LG van. Állítólag a direkt meghajtás miatt ez a legtakarékosabb. Segítségem nekem olykor van. Anyukámra számíthatok, ha B. beteg, meg ha nagyon muszáj, akkor megkérem a szomszédunkat. De legtöbbször vagy elintézem a dolgaimat addig, amíg oviban van vagy vele együtt csináljuk a dolgokat. Mondjuk most a pakoláskor a nagyok vigyáztak rá. De mivel nem nekik szültem, ezt is csak nagyon ritkán használjuk ki.

Viranka, csodás dolgokat csináltál már megint. Bálint :lol:
A cipőt mi találtuk, és nem annyiért vettük meg, hanem hatezerért. :lol:

Móni, milyen táskát? Csak nem kommenteltél?

Ez az anyós-szórakoztatás nagyon érdekes. Nálunk is az én feladatom általában, a Kedves inkább elalszik v. ilyesmi. Nekem kell hallgatnom a sógornőm dicséretét, hogy mennyit keres, mennyibe került a melle... :twisted:

Én szeretem a vendégségeket. De én alapból szeretek főzőcskézni, sütni. :oops: Mindig túlzásokba esek, jó sok kaját csinálok. Bár nálunk ipari mennyiségek fogynak. Ma is csak háromféle husis dolgot csináltam. De ennek meg az is az oka, hogy holnap indul Dávid osztálykirándulásra, meg a Kedves sem eszik a suliban holnap. Azért csak leírom, hogy a torkos szerdán apa valamilyen baconbe tekert szűzérmét evett, bormártással. Ma ezzel is próbálkoztam, kicsit átalakítottam az én szám szerint, nagy sikere volt.

Vindo, ez nagyon durva. :roll:
dmaggie

Úgy látom, le kell cserélnem a vonalzómat. :roll:
dmaggie

Kaqk, szerintem Viranka kezét dicséri az is.
dmaggie

Kaqk,azt még Nagyi horgolta :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Árika még pihenget, Péterke oviban.

Rengeteg élménnyel teli, de fáradtan vagyunk ,az egri hv után:-)

Jól érezték magukat nagyon a gyerekek. Rengeteg programot csináltunk nekik, sok új dolgot tanultak. Apa kicsit csalódott volt, hogy fárasztó volt, én meg örülök, hogy együtt volt a család:-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Hahó!

Utólag is boldog anyák napját mindenkinek!

Viranka, nagyon szépeket csináltok. :)

Semmi újdonság, már sztem sosem lesz... :D

Szép napot.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Heni, és merre jártatok? Milyen programok voltak? Jó képek.

Dóri, nekem is így kezdődött, csak vártam, és vártam. Aztán még azután is vártam :roll:

Maggie, avatar 8)

Irina, nem tudom, minek a jele.
Mindenesetre az a véleményem, hogy tanácsot és kritikát csak olyanoktól fogadok el érdemben, akik úgy nevelték a gyereküket, hogy egy darab nagyszülő, nagynéni stb. sem állt a rendelkezésükre (nem hogy kb. három egy időben), valamint éjszakai munkát végeztek, hogy a kimaradó házimunkákat véletlenül sem tudják megcsinálni akkor sem, ha a gyerek alszik. Így aztán, huss, már elszáll a fülem mellett :lol: Kezdetben viszont idegesített roppantmód.

Régen én is főzőcskéztem, de nekem sem ettek belőle, hogy nehogy sokba kerüljenek nekem :shock:

Most ennyi. Ma már hoztak egy adag fát is, Rugó élvezte, ahogy kipakolták.

:arrow:

Kép
vindolanda

Dóri,dehogynem :) csak lehet hiányzik vmi még :wink:

Heni,Apátok elfáradt :lol: :lol: :lol: bírom a pasikat :)

Maggie,jó az avatar,nekem is feltünt :)

köszönöm :)

:arrow:

KépKép
viranka

Irina: főzés-nem evés..:-( ejnye , ezek után nekem sem lenne kedvem készülődni napokig.

Maggie: slambuc..na azt is meg tudnám enni..:-)

Gyerekre vigyázni: hát nekem itt van anyu meg anyósom..de dolgoznak..így nagyjából =0. Bár ha minden kötél szakadt akkor egy egy délelőttöt be tudtak vállalni. Az is segítség.

Heni: csuda jó képek!!!!!!

Viranka: akkor esélytelen hogy Emmának legyen egy olyan kis csajos sapija???

Mi tegnap de-t anyósnál voltunk, Emma édes volt az összes anyák napi verset éneket előadta..:-) meg készített ajándékot is!!! déli alvás után apóshoz mentünk ki böszörménybe.....itt nem akarta magát produkálni, viszont úgy fel pörgött apóssal..annyira cuki volt. Itt bográcsban főtt csülökpörköltet ettünk.:-) nyammmmiiii, meg torta is volt..:-)
aztán indulás előtt még az "új tyúkokat" ahogy Emma mondta, megnéztük a kis csibéket..nagyon elvarázsolták. Lányom imádja az állatokat, virágokat..olyan áhítattal nézi, figyeli őket..

I jól megfázott, Emma nyelve is csupa fehér.:-( Remélem ő nem lesz beteg. Pénteken anyák napi műsor!!!! Én is taknyosodok!

Az orchideám megint hoz bimbót..Kb évek óta nem virágzott, aztán január február környékén hozott 2 virágot..:-) azok még rajta vannak és most megint bimbókat hoz..:-) nagyon örülök neki...a többi virágunk is hozza az új hajtásokat..ezek szerint jól érzik magukat ebben a klímában..:-) Végre nem halnak ki a virágaim..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Vera gyönyörűek :D
a medálomat sokan megcsodálták ám húsvétkor 8)
mondtam, hogy az én drága barátosném keze munkája :D
Ha járnál erre valamikor csinálnék gofrit :)

Heni szuper hétvége volt a képek alapján :lol:
jó volt a szállás?
Mi pünkösdkor megyünk :)

Vindo hozzánk HP úgy jön, hogy hozza a kávéját meg sütit
enni meg nem eszik :roll:
múltkor mondta neki sógorom, hogy ugyan kóstolja már meg amit csináltam mert megtanulhatná Ő is, mert hogy az enyém finom az övé meg nem :lol:
Én szeretek sütni, főzni 8)

Kaqk ha te jól érzed magad valahol akkor a kedvenc virágaid is szépen fejlődnek.
Ez is kell nekik :)

Segítségem nekem is 0, de eddig még mindent sikerült megoldani így is.

Dóri eljön majd a Ti időtök, A május szép hónap.

KépKép
Kép Kép
l.móni

JObbulást a Kaqk-családnak :!:
Orchideák - na, majd nagyon szépek lesznek. Milyen színűek?

Móni, ja, az ember megold mindent valahogy :P
Azért ez a kávés-sütis dolog elég érdekes :lol:

Na, a fás bácsi gyereke sem beszél. Jól ki is kérdezett. Tavaly még Rugó nem beszélt, mikor itt voltak, és jól emlékeztek ránk. Most meg ott állt mellettük R., és mondogatta, hogy két bácsi (ketten pakolták), másik kocsi, itt a tavasz stb.
Megnyugtattam, mivel még nincs három éves sem a gyerek.

Kaqk, R. is olyan kis kedvesen tudja figyelni a virágokat, bogarakat stb. Nagyon bírom 8)
Van kisgyerek a csanában, aki, ha lát egy cserebogarat, összetapossa. Nekem ez furcsa :roll:

Kép
vindolanda

Boldog tizedik betöltött hónapot Gergőnek!!!

Tünde, merre vagy?
Derekad?
Vettünk három vitorlás halat, 350 ft volt darabja, Kettő olyan feketés, elég csinosak :D

Kép
vindolanda

Hahó!
Dolgozom a mhelyemen, de bekukk.

Heni, hihetetlen szépek vagytok, Ári hajszínén mindig megdöbbenek. ;-)

Maggie, szerintem is szuper az avatarod.

Kaqk, ne legyen Emmácskának semmi baja ++++

Móni, hát nekem sajnos a napközbeni és esti munka + háztartás + gyerek mellé tényleg nem fér bele a rendszeres főzés (mondjuk annyira nem fájlalom).

Vindo, jogos. Jó, hogy el tudod engedni a füled mellett. Engem még mindig zavar, hogy ez alapján ítélnének meg sokan, miközben 1. csak hármónkra tartozik, mint ahogy a házimunkák egymás közti felosztása is. 2. a mindennapos főzést leszámítva teljesen viszem a szokványos feladatköröket.
És na igen, az éjjeli munkát, a végtelen munkaidőt soha senki nem látja. Szóval bosszankodom, de ettől még úgy élünk, ahogy nekünk jó. :-)

Anyukám amúgy tök jól főz és rengetegfélét tud, de sokszor mondta, hogy rabszolgának érezte magát a háztartásban.
irina

Azon rötyögök, hogy anyám lázadása a háziasszony szerepe ellen végül bennem jutott markánsabb kifejezésre. :lol:
De nálunk szinte az összes nő a családban feminista volt, ha csak látensen is. A nagymama utálta a háztartást, anyám mindig berzenkedett ellene, húgom is pont letojja, nagynéném szép karriert vitt (igaz, volt, aki megcsinálta helyette az otthoni dolgokat és mindig vigyázott a gyerekekre).
Csak tudjátok, én nem akarom, hogy a gyerek legyen a hivatkozási alap, amiért nem vagyok elég jó a szakmámban, de fordítva sem.
Na jó, lassan órám lesz.
irina

Nálunk anya mindent ügyesen megcsinált anno. Elvált, felnevelt három gyereket, mellette levelezőn tanult, mindig dolgozott, nem segített neki senki soha - de tönkre ment bele :roll:

Jó tanítást, Irina :P
Hogy van a húgod Ausztráliában????

Niki? Veled álmodtam a múltkor.

Jön R.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak festés volt nálunk, még mindig van mit pakolni, de azért alakulunk :)

Lányok jól vannak, elvittem ma Fruzsit 2 éves státuszra, de ááááááááááááááááá.... kegyetlen volt. Tök jókedvű volt, mondtam, hogy bemegyünk, megméri őt a doktor néni, milyen magas, hány kg, mondta, hogy jó. Még szólt, hogy kakilnia kell, elmentünk WC-re, örült, hogy ott intézheti a dolgát, vigyorogva mentünk be. Na aztán felemeltem, hogy leültetem a mérlegre, elkezdett ordítani, hisztizni, a lábai össze-vissza jártak, a két kezével szorította a nyakamat, és közben kiabálta, hogy öledbe, öledbe :roll: Remek volt. Nem tudták megmérni a súlyát, a hosszt próbálták, kérdezték, hogy lehet-e 80 cm, mondtam, hogy nem hinném, mert most kezdi kinőni a 92-es ruhákat. Így találomra lett kitöltve a státusz-lap. Rólam már ömlött a víz, amikor kijöttünk, totál lefáradtam :shock:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: festés..oh akkor van mit csinálni..és így a finishben??? Vigyázz magatokra!!!!!!!!!

státusz: sajnálom :-( Emma sem díjazta...

KépKép
kaqk
Debrecen

Nekem ez új, mert Zsófi együttműködő szokott lenni, de Fruzsiról ez ma nem volt elmondható :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi közeleg a szülés, féltékeny.
Fog még cifrább dolgokat is csinálni, készüljetek rá.

Irina ha dolgozni járnék én se főznék, max hétvégén :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Egyem a kis izgága lelkét :D
Majd belejössz, Panndi :wink:
Hát, nem lehetnek egyformák :roll:

R. is ritka destruktív tud lenni ilyenkor.

A festés miatt csak irigykedek, mi még hozzá sem kezdtünk :?

Mai kertészkedés megvolt kinn, most bejött Rugó, megkívánt egy kis virslit az ebéd után úgy két órával. Már meg is evett kettőt :roll:

Kép
vindolanda

Panndi: :-( Emmával mi is meg szoktuk beszélni előre és akkor nagyon együttműködő, de aztán valami történik...???? :shock: :shock:

hogy vannak nálatok a a csajok? egy vagy külön szobába? Gábornak lesz külön szobája???

Főzés: én szeretek főzni, de apum annyi kaját küld állandóan, hogy max 1X kell főzzek. Ő nem tud keveset főzni...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Az irodában vagyok, én vagyok most az ügyfélszolgálatos, de alig jönnek... :)

Vindo! Igen, egész jól megy a kutyasuli! :)
Hétvégén 12-14-en szoktak lenni, hétköznap meg 3-5-en általában. Zsolti imádja csinálni, meg szerintem ért is hozzá, nem hiába, régen csak ezt csinálta 17 évig, aztán átkanyarodott az építőiparba, hát most meg vissza kell egy kicsit állnia, mert az építőipar haldoklik, mint azt tudjuk. Amúgy bronzkoszorús mesterkiképző vizsgája is van! :)
Mutatok egy videót, hogy milyen ügyes a kutyatanítványa.
Volt egy bemutató, személyvédelem:
(Ne ijedjetek meg! :))
http://www.youtube.com/watch?v=cNz4d9aGnog

Szeli kicsit bufurc volt tegnap. Apja szedett virágot, hogy Szeli odaadja nekem, erre Szeli kiakadt, hogy az az ő virágja... :( Persze nem érti még, hogy mi van, de akkora hisztit levágott, hiába mondtam, hogy az övé lehet...
Aztán ma reggel, ahogy vártuk a buszt, hozott egy kis gazd :lol:, és mondta, hogy boldog anyáknapját, na ez nagyon jó esett! :)

Na, hív egy ügyfelem...

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Én nagyon szeretem, ha jönnek hozzánk, valami egyszerű sütit meg bármikor összedobok, üdítőt meg mindig hoznak! ;) Már rájöttem, hogy jobban szeretem, ha hozzánk jönnek, minthogy én menjek. :D
Meg azt is szeretem, ha ebédre jönnek barátok (ha van rá pénz), imádok másoknak főzni, és tök örülök, amikor ízlik! :)
Perszi ilyenkor igyekszem Zsoltit is befogni, hogy ezt-azt segítsen. De a legjobb, ha Anyu olyankor ott van, mert akkor pikk-pakk megy minden! :)

Vera! Akkor Míra az anyjára ütött, hogy ilyen ügyes! :)
Kaptál választ? Hívjál ám, hogy mik a fejlemények! :)
Gyönyörű csodákat készítesz! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Törülköző-szagolós???? ... :shock: Azért az duuuurva! :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Nagyon jók a fotók, és jól áll az új frizud! Még meg se dicsértem! :)

Na, lemondta az esti 6 órás ügyfelem a talit... (bár kérdőjelesen volt megbeszélve), áttettük holnapra. Csak ilyenkor én már beszerveztem, hogy Anyunál lesz Szeli. De mindegy, muszáj lesz megszoknia, hogy megy érte, mert elment az egyik kolléganő (Pestre költözött, de továbbra is hozzánk tartozik), és ő mindig délután ügyelt, én meg délelőtt, ha párban voltunk. De ennek vége.. az új kolléganő meg szintén kisgyerekes... ennyit az állandó délelőttről... Szóval azt akartam ebből kihozni, hogy Anyunak ilyenkor muszáj lesz Szeliért mennie, mert ha beesik egy ügyfél, nem érek oda fél 5-re sem. Múltkor is negyed 5-kor már Szeli volt egyedül az egész bölcsődében... :shock: :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Hát, nem volt az komoly, csak egyszer hallom a hangokat a fürdőszobából, hogy ezeket a törülközőket ideje lenne már lecserélni... Ilyen az igazi vendég, erre nincs is mit mondani :wink:
Meg ha kapok virágot, akkor "olyan fajtát hoztam, ami azt is kibírja, hogy csak ritkán locsolod". Vagy elmegy egy virág mellett, amin száraz levelek vannak: "ezeket a szárazakat le kell vágni, azt tudod?".
Kedvencem, két évvel azután, hogy felraktuk a nagyon tuti függönyeinket: "Kipróbáltad már, hogy bírják-e a mosást a függönyök?" Nem, nem mostam két éve őket..... :x

Az jó, ha jól megy a kutyakiképzés 8)

Hát, érdekes, hogy negyed ötkor már nincs több gyerek.

Na, az óvodában ott fognak szegény óvónők szobrozni ötig, ha dolgozok, mert négykor végzek Bösz-ben, és éppen hogy beesek majd zárás előtt.

Rugó kinn csatangol az udvaron.

Hülye hűvös idő lett :?

Kép
vindolanda

Móni mi a club szobában voltunk, 2 szobás , hát nem volt valami tisztaság, bár ágyneműk, törülközők szépek voltak, ágyak ezer évesek, nyikorogtak, apa a 2 éjszaka a pótágyon aludt
:roll: mert nem tudtam aludni , mert minden egyes mozdulatára felébredtem :roll:
kert nincs rendben tartva, a terasz egy jó része megsüllyedt, nem volt valami rendezett. A reggeli svédaszatal volt, vacsi, menüs, első este, hagymaleves, lencsefőzi, 2. zöldségleves, sajtos sonkás makaróni.
15 e ft megér, de többet nem. Meg mi fizettünk Péterkéért még 4500 ft +

Vindo: egri vár szombat délelőtt, annyi sok látni való volt ott, az nagyon lekötötte őket:-) délutáni alvás után körbesétáltuk a hotel környékét, játszót is találtunk, tök jól elvoltunk, este még pinpongoztunk a hotelben.
Vasárnap a strand mellett levő pakot jártuk be, ott is van egy hazalmas játszó, tó egy kis hiddal halacskákkal, az nagyon teccett neki, meg egy hatalmas szökőkút. Majd dobó térről jár egy kis vonat a szépasszony völgyébe, hát mondanom sem kell, hogy az teccett nekik a legjobban.

Vera:roll: hát én nem is tudom mit képzelt, hogy majd egész nap tvt néznek a hotelszobában? :roll:

Regi köszi :D

Heni
KépKép
heni81

Heni,az az Érsek-kert :) :) imádtuk gyerekkorunkban :) sőt futni is oda jártunk :) ez arra emlékeztett,mikor Míra 1 1/5 éves volt és pécsre mentünk :) neten nagyon szép volt a szálláshelyünk,élőben meg.... hagyott némi kívánnivalót maga után :?

Vindo,de "drága" anyósod van :roll:

Regi,bonyolódik az ügy :) most hívott vissza a csaj és nagyon segítőkész :) :)

Panndi,Fruzsi :shock: :shock: majd leméred otthon és bediktálod :)

:arrow: alkotom a köv. "csodát" Móni már látta mi lesz,csak elfogyotta damilom(100m- elhasználtam/tunk :shock: ) s vennem kellett :)

KépKép
viranka

Hahó, again!

Vindo, húgom szerdán ér haza Ausztriából, gyönyörű helyeken volt (Sydney, Melbourne, mindenféle korallzátonyok, de majd kifaggatom). Azon röhögtem, hogy 1 hét alatt ideért onnan a képeslapja, nekem Székesfehérvárra ér le ennyi idő alatt egy levelem Budapestről. :lol:
Nem semmi anyósod ezekkel a célzásaival.

(Anyukádat nagyon sajnálom, anyun is látom, hova vezet az önkizsigerelés, teljesen le van strapálva, mire nyugdíjba megy... én eléggé ismerem a határaimat, tényleg nincs kedvem beleroppanni az ezerféle elvárásba. Azért néha zavar, hogy ezek még mennyire élnek, és igazából nekem semmi gondom nem volt ezzel, amíg gyerekem nem lett, mert addig nagyjából békén hagyták az embert. De a mai napig is, bármivel, ami a gyerekkel meg a lakással kapcsolatos, a nőt ítélik meg. Miért???).

Móni, pusssssssssssssssssssz!
Tudom, hogy mennyire nincs segítséged... pedig néha Neked is kéne pihenned egy nagyot.

Regi, örülök, hogy így megy a kutyasuli. Álmaim állása lett volna régen kutyákkal foglalkozni :wink:
Tetszett a bemutató, ilyen kutya kéne a nők oldalára éjjel.
irina

Maggie-m, köszi a leírást a kombigépetekről. Az LG-ket szeretem.
irina

Köszi lányok, tudom, hogy lesz ez még cifrább is, például majd hétfőn az allergiavizsgálat :roll: Na mindegy is.

Lányok egy szobában vannak, Gábor külön lesz. Jaj de várom már azt a kistökit :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt.
Ma munkanapom van, de lehet, benézek még.
Jók legyetek.

Kép
vindolanda

Halihó!
Én is vagyok ma, itthonról dolgozom.

Panndi, sajnálom az orvosos dolgot.
Ádi a száját nem hajlandó soha nagyra tátani, mint az oroszlán. De ő kimondottan szeret orvosokhoz járni, szerintem azért, mert félig hazajár a rendelőkbe. :roll:
irina

Jó reggelt!

Nálunk a gyerekek szeretnek menni a doktornénihez :D Áron volt a múlt héten, helyettesitő doktornéni volt, és nagyon megdicsérte, mert nagyon szépen kinyitotta a száját, még tetkót is kapott :D

Panndi akkor készen áll harmadszorra is a babaszoba? áron nálunk is sokszor kezelhetetlenebb...

Móni csak lazán! én is sok mindent feladtam :roll: most kertészkedek ezerrel, igy ház nem makulátlan, de le se ... :D Áron nagyon szeret kint lenni, igy rengeteget vagyunk kint.

Vera gyönyörű is az a park, és annyira szép tiszta , rendezett, nekem nagyon bejön maga a város is :D

Heni
KépKép
heni81

Halihó

Én is itt vagyok..:-) mint mindig..:-) ja csak épp teregetnem kellene, meg dolgozok itthonról.

Panndi: elhiszem hogy nagyon várod már a kistökit! :-)
allergiavizsgálat: :? hátha nem megy majd nehezen.+++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Én is itt végre. Várom, hogy olvadozzon a cs.máj, aztán összeütök belőle v.mi ebédet. Nagyon éhes vagyok.

Tegnapi napunk őrület volt, f.8 körül értünk haza. Ma is kell még egy kicsit rohangálni, de az már talán nem lesz olyan vészes. Ma kezdték a munkát a másik lakásban, innentől már csak jobb lehet. :lol: Kitakarítani, helyrepakolni sem lesz piskóta, de ...

Bercó tegnap végre azt mondta, hogy szeret oviban lenni. Szegénykémért ilyen későn még nem értünk oda, már alig volt gyerek. :oops:

Panndi, nyugi, szerintem a gy.orvosok erre is fel vannak készülve. Amikor Dávid ilyen idős volt, ő sem akarta még a száját sem kinyitni, aztán egyszer meg átfordult. Mondjuk vele az volt a baj, hogy utálta a spatulát. Miután megértette, hogy nem kell használnia a dokinak, ha ő nagyra nyitja a száját, minden rendben ment.
Azt én is elhiszem, hogy várod/várjátok a kicsit. :lol:

Kaqk, egek, már a 17. hét??? :roll: Hogy telik az idő! Én meg gyorsan bedobtam egy mosást, elindítottam a mosogatót is. :lol: Jó munkát!

Irina, Neked is! Ha ezzel segítettem, akkor jó. :lol: Nem tudom, hogy felétek milyen vendégek járnak, de a mieink nagyon szeretnek enni. :oops: :lol: Van olyan, aki "Csak az íze kedvéért" felkiáltással mindent megkóstol, amit elé teszek. :lol: De, ahogyan Regi, én is nagyon szeretem ezt. Nekem inkább az jelent gondot, hogy kitaláljam azt, mit is szeretnék csinálni. Most még jó is, mert hétközben én sem nagyon főzök, mivel rajtam kívül mindenki eszik a mhelyén, de majd a szünetben ... :roll:

Viranka, nem is csodálom, hogy ennyit használsz. :lol: Muti, muti!

Heni, nagyon szép család vagytok. Szupi lehetett. Én nem nagyon számítok semmi extrára majd a szállást illetően, de szerintem ki lehet bírni majd azt a néhány éjszakát a Balatonnál. Majd legfeljebb viszek magammal néhány tisztítókendőt, aztán alakítok rajta. :wink:

Köszönöm az avatarnak az ő dicséretét. Ez volt az egyetlen, még vállalható friss fotó. Annyira fáradt voltam, hogy mindegyik képen úgy nézek ki, mintha a saját öreganyám lennék. :oops:

Zdori, hajrá, hajrá!!! A legjobbakat Nektek!
dmaggie

Sziasztok!

Panndi! Elhiszem, hogy várjátok a picÚrt! :lol:

Vera! Jól van, örülök, hogy segítőkész! :)

Jaj, úgy én is jártam, hogy neten tök szép volt a szállás, amúgy meg kész katasztrófa. Ráadásul nem azt a szobát akarták odaadni, amit lefoglaltam, de nem hagytam magam! ;)
Legközelebb óvatosabb leszek. Zs is mondta, hogy ha ilyen helyre megyünk nyaralni, akkor előtte inkább elugrik motorral, megnézni hova... :lol:
Bár nem tudom, az idén megyünk-e. Zsolti vagy azért nem akar, mert nincs munka, és nincs rá pénz, ha meg van munka, akkor meg azt nem tudja otthagyni... ördögi kör... :evil: De azért majd lehet, megpróbálom legalább egy hosszú hétvégére rádumálni! :)

Amúgy dolgozom, most ebédeltem, gondoltam pihenésképp benézek! :)
De hogy milyen sz.r életbiztosításokkal találkozom, az valami hihetetlen... :shock: Néha azért belebotlok 1-2 jóba is, de a nagy részük totál rosszul van összerakva, totál rossz befektetésekbe... áááááááááááááááááá :?

Ma reggel egy ügyfelemnél voltam, megégett a lába, aztán nem nagyon tud járni, most engedték ki a kórházból. Elvittem kitölteni a baleseti bejelentőt. Sűrűn kérte az elnézést, hogy el kellett mennem hozzá, de mondtam, hogy hozzá tartozik a munkámhoz. Én nem csak megkötöm a szerződést... 8) Nagyon elégedett volt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie: csirkemáj, borsóval tejszínese rizssel..mmmmm

Te mit szoktál alkotni belőle?

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie! Nekem is lehet, hogy azért ilyen nagy a lelkesedésem a sütés-főzés iránt, mert hétköznap nem muszáj főznöm. Nem is nagyon szoktam, max 1-2x. De inkább hétvégén.
Amúgy én imádom a Príma Konyhát, minden számot megveszek (régieket is megrendeltem :oops:), és azt szoktam lapozgatni, ha nincs ötletem. És a netről le is tölthetőek a példányszámok. :)
Apának lesz 10-én a szülinapja, epertortát kért, már 2x sütöttem ilyet, nagyon finom. Anyu meg puncstortát kapott anyák napjára, le is fotóztam, majd ha meg lesz az adatkábel az új telómhoz, megmutatom! :) Szépnek nem szép, de isteni finom volt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: akkor a receptjét megoszthatnád velünk! mmm de megenném mindkettőt..én nagyon sütis vagyok!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Most nem kellek a konyhába.

Kaqk, most tényleg egyszerűt. Egy kis pörköltös alappal megfőzöm + galuska. :oops:
Pedig igazából egy kis Stahl-féle kajcsira vágynék, nagyon szeretem: fusilli zöldborsóval és csirkamájjal. De már nem volt kedvem boltba menni.
Jól hangzik a tied is. :lol: Még éhesebb lettem. :oops:

Regi, remélem sikerül azért majd egy kicsit pihenni. Mi tavaly nem voltunk sehol, ezért is szeretnénk most kimozdulni. Biztosítások: egyet kell veled értenem.
dmaggie

Regi, Kaqk, csatlakozom! :lol: :lol:
A puncstorta a Kedves kedvence, de még nem találtam igazán jó receptet hozzá.
dmaggie

Akkor mese nincs Regi! Kérjük szépen a recepteket!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Aranyosak vagytok lányok, köszi :)

Az a fura, hogy ha beteg, és visszük orvoshoz, ott teljesen együttműkődő, most, hogy csak megmérték volna, jött ez a balhé. Na mindegy. Ma Zsófi hisztizett be a baba-mama klubban, szóval eléggé fáradt vagyok :)

Babaszoba még nincs kész, van még mit pakolni, illetve Gábor ruháit sem mostam ki még, illetve semmit sem vettem meg a kórházi cuccomhoz (csak egy új táskát :oops: ). Éjjel jó kis jóslófájásaim voltak, szóval ezt jelnek tekintem, és jövőhéten elkezdem a cuccokat beszerezni :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi,Fruzsinak csak rossz napja volt és kész :)

Maggie,kérésed parancs :) majd ha Apuka hazajön lesznek jobb képek :)
csavart háromszög :) Kép Kép

KépKép
viranka

az első felülnézet :) oldalról nem sikerült ezzel a kisgéppel :(

KépKép
viranka

Vera a tiéd sokkal szebb, mint amit mutattál

Mi a csirkemájat baconbe tekerve szeretjük a legjobban :)

Heni mi is csak aludni fogunk menni a szálláshelyre :lol:
arra meg megfelelő lesz, az tuti :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?