A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2002. május 1 - 2003. április 30. közötti gyermekek

Sziasztok

Pucur

En mar kineztem par dolgot Eminek. Van kis muanyag hazikoja, kis ponival, imad ilyen kis mutyurokkel matatni. Egy babahazat neztem ki, butorokkal, nem is olyan draga, az Auchanban 6ezer penz. Aztan van meg egy farm szett is ami tetszik, traktor, allatok meg ilyenek, az meg fele ennyibe kerul. De konyv mindenkepp lesz, es lattam 25 darabos puzzlet is, lehet hogy azt is kap. A mikulas pedig karfas szankot hoz.
Otletem meg lenne (lego, Clifford a Minimaxrol) de persze nem akarok egy vagyont elkolteni a gyerekekre.KépKApott most olyan konyvet a keresztanyjatol, amiben rajzsablonok vannak allatokrol, azt nagyon szereti. Ha gondolod lefotozom es felrakom ide.

Magdi,KAtaa

Igen ez sajna velem szuletett, mikor pici voltam probaltak kikezelgetni, aztan mikor nem javult volt nehany operaciom is gyerekkoromban. Nem tudom hogy a terhesseg alatt mennyit romlott, mert az utolso rontgenfelvetel 20 eve keszult.Hulye vagyok, el kellett volna mennem a gyerekek elott is, hogy lassuk a romlast, de mostmar keso banat. A doki szerint lehet meg huzni az idot, most kaptam porcregeneralo gyogyszert, parazok is, hogy a kicsinek nehogy baja legyen tole. Felhivom majd a gyerekdokit es megkerdezem.Meg kene keresnem egy gyogytornaszt es tornazni, meg uszni jarni. Igazabol en rosszabbra szamitottam, azt regota tudom, hogy protko lesz a vege, csak persze nem mindegy mikor. De allitolag ez mar rutinmutet es sokan szaladgalnak ilyennel.De jo lenne ha meg egy 10-15 evet birnam nelkule. Csak most nem tudom mi legyen a 3. babaval.De ez persze nagyban attol fugg, hogy a kovetkezo 2-3 evben hogy alakulok.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Jajj

Halacska

Innen tolunk hogy lehet leggyorsabban eljutni a csomori Auchanbe? A batyam szeretne egy kondigepet, ami most akcios, de itt Dunakeszin nincs.Pliz help!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Nyuszi
Szép ez a kis házikó! Ügyi vagy! Kép Nekem keresztszemesben van sok hasonló. Én is teszek majd fel a többi munkám mellé a félig kész Nefretitit.

Karácsonyi hangulat
Az nekem is van már október vége óta, és nekem is azóta jobban, amióta Dani van.
Idén is lesz Daninaptár, illetve Dani arcai címmel egy 3-as fekete-fehér képből álló bekerezetett kép. Illetve lesz egy keresztszemes batyu minden nőtagnak, a batyu már ki van szabva, már csak összevarrásra vár és ki kell hímezni apró mintákkal. lehet bele tenni vattapamacsot, potpourit, zsepit egyéb női dolgokat. szatén szalaggal lehet majd behúzni a száját. lesz tengeres mintájú, görögös motívumok, virágok stb.
szerencsére ezek kicsi minták 1-1 ilyen zacsi 1-2 este alatt megvan. ami nehezebb, hogy sutyiban kell csinálnom, ne lássa anyósom, mert akkor nem lesz meglepi. majd felkötlözök esténként a galériánkra varrni az ágyikóba.
anyukáméknak tesómékkal közösen vettünk egy asztali dvd lejátszót. felírjuk az eddigi dani videókat dvd-re és cd-re a képeket, így bármikor tudják nézegetni. anyukámnak szeretnék egy norbi ducitréninget, most már semmi sem tántoríthatja el a fogyástól és egy kicsi mozgástól. nincs meg valakinek véletlenül ez a video vagy dvd?
idén ki fogom próbálni a kuglófsütést, van már formám és recepteim is hozzá, a kollégáimat már beizzítottam, letesztelem rajtuk. idén lesz muffin, de olyan, amiben apró papírokon jókívánságok lesznek belesütve. még a szövegeken kell gondolkoznom.

tegnap danikám éjjel megint ramazurit rendezett, hajnal 3-tól negyed 6-ig nem aludtunk semmit. ingajárat volt az ágya és a galéria között. nálam akart aludni, aztán kitalálta, hogy ott nem jó, visszamentünk az ő ágyába, aztán ott sem volt jó, ismét a mi ágyunk és így tovább. hát 8ig aludtam, de szerencsére már 9kor bentis voltam a melóhelyen. most elég kába vagyok, ráadásul tök baromságot álmodtam, sírva ébredtem... de most már jól vagyok.

Halacska
Barbie és Ken KépKépKép Ez jó volt. Nálunk meg papucsos, lyukas pólós szoftverfejlesztők vannak. némelyik olyan szakadt, hogy fogalmam sincs hova költik a jó kis fizujukat.
A fakanalat én is szeretem forgatni Kép Állítólag jól kotyvasztok, és szeretek is, különben biztosan nem állnék oda este 9kor is Kép

dani tőlünk mikire egy sárga traktor kap, ami markolós is. imádja őket. (én kiskoromban féltem tőle Kép) karira meg egy fisher price vasutat kap. a rokonoktól szeretnék neki még szánkót, diavetítőt, rajztáblát, jó lenne pár új pizsi is.

Én meg egy lépcsőzőgépre vágyom nagyon, de ami jó, az 50e Ft körül van. meg lecseréltük a digikamerát, így most az a közös kariajándékunk apával.

Rit
Pöttyös Panni!!! Én imádtam, főleg amikor Péterke lekváros kenyeret dugott a zsebébe Kép

Kataa
Anyukám engem 8 hónapig szoptatott, de tesómat csak 4 hónapig tudta, mert nagyon csúnyán begyulladt a melle. hát nem szentírás az biztos, de azért szurkolok, hogy sikerüljön másodjára.Kép
A rákszüréshez meg drukk, hamar túless rajta, nem olyan vészes és tényleg a te érdekeidet szolgálja.

írtam megint rendesen Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
én a hóviharban dolgoztam igaz megkértem apát hogy kocsival vigyük ki az ujságokat mert a biciklihez odafagytam volna Kép .

dokinéni
a miénk is rendes gyerekel felnötel egyaránt törödik neki köszönhetem hogy visszakaptam a hangom mert az ö javaslatára mentem el a gégészetre ahol irtak föl antibiotikumot nekem de még igy is sokáig nem volt hangom.

Nyuszi
petike meg a könyveket imádja meg mostmár épiteni ugyhogy kapnak közösen egy 40db CLEMYT EZ EGY PUHA ÉPITÖJÁTÉK illatos viszont nem mérgezö CLEMENTONI gyártya nagyon teszet a 2 fiunak a puha kerekeken gurulo traktor emberkével .

fogak
petikének talán 2 kivételével mind megvan viszont imikének csak 4 foga van de azok egyszere jötek ki most ugy látom hogy a felül fog kijöni megint 2 .

Nyuszi,magdi
én is állandoan azt tervezem meg várom a köv.fizut mert elémelitileg magasabb lesz mint az e-havi nov.1töl emeltek nekem és még néhány 8 órában dolgozo munkatársamnak meg mostmár több minden érdekli petikét mint tavaly imke meg auto mániás ,dobozmániás stb .

Mléna
én meg imádok fözni sütni stb én gyöngyálatokat tutam csinálni de már rég nem csinálok mert nincs idöm rá .

Pocur
petike ujágyat kap + könyvet és játékot imike játékot és ruhát kap majd karira tölünk.

pusz csics
csics

Szisztok Mamcik! Kép (Kataa kedvéért) Kép

Nyuszika
M3-on lejöttök a Pólus felé, végig az úton (mintha hozzánk jönnétek) lesz egy balkanyar, majd végig egyenesen a sorompóig. Ott szintén balra és az az út (Kerepesi-Veres Péter) visz az Auchanhoz. Körforgalom de az már ki lesz táblázva. Előtte hívjátok fel, hogy van-e. Zoli most nem dolgozik, pénteken du. tud rákérdezni ha megadjátok a paramétereket és addig ráér.

Most ennyi mert meló, de ezt már unhatjátok. Kép Jelzem én is. Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Én is unom a melót Kép minden mást csinálnék...

KépKép
KépKép
gumicukor

Halacska

Koszike, hivtam oket es azt mondtak holnap este kapnak, ugyhogy meg szerda reggel megkerdezem .Eleg jo ara van (30ezer penz) es allitolag nagyon viszik. Lehet szerdan elrobogok es megveszem.
Az utat azert kerdeztem, hogy hatha nem kell bemenni Bpre, tudsz valami egerutat, de ezek szerint nem.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

HaliKép

Gergő már gyógyulófélben, láza már nem volt, tünetmentesKép Gellért ma hathetes, lassan 5 kiló lesz. Már mosolyogKép
most jó dolgom van, itt van anyukám, eljutottam végre fodrászhoz, holnap megyek kontrollra, plusz csipőszűrés a babának.
Karira én még semmit sem készültem, de gyújtöm az ötleteketKép
Tényleg, milyen muffint süttök ajándékba?

Nyuszi
CsipőKép Bátyámnak is lett protézise, 3 éve, hát ő még mindig szenved vele szegény. 33 éves egyébként, de már gyerekként azt mondták olyan a csipője, mint egy 70 évesnekKép
nagyon ügyi vagy, szép a képKép

KataaKép
Rákszűrés, drukkKép

na pusszantás
Judy és G-k

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nyuszi

ez a legegyszerűbb, mert jöhetsz Fótnak, Mogyoródon keresztül de arra nem annyira gyors mint az autópályán. Azt az utat le se tudnám írni csak akkor érthető ha már járt arra az ember. Lemértem és azonos km-re mind2.
Dunakeszire nem kapnak?

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Na visszaolvastam Kép termeltetek ám.
Viszont bocsi, de reagálni nincs erőm meg időm semmire.
Mi jól vagyunk, Tomi baba eszik-alszik, kivéve éjjel, amikor csak és kizárólag anya hasán fekve hajlandó aludni. Úgyhogy anya félig ülve alszik, hasán a gyerek.
Tejcsi rengeteg van, nem győzöm fejni-fagyasztani. Tomika nagy zabagép ám Kép
Kiscsaj imádja a tesót, állandóan vele lenne, puszilgatja-simogatja. Aranyosak együtt.
Teszek fel képet Tomikáról Kép (remélem sikerül)

Szilcsike

Kép
szilcsike

Szilcsi,
Nagyon szép a babád!!!

Nyuszi,
Szuper a gobelined...

Kataa,
A mikibulira vigyünk sütit/ropit?

Kariajándék: MegaBloks építő, favasút sínnel (IKEA vagy TESCO), Bors néni CD, autóút-mintás gyerekszőnyeg, ilyesmik.

Zita
parazita

Magdi
Akril. De szoktam sima temperát is mert az eleve sokkal több szinben van, jól keverhető és olcsó. Aztán mikor megszárad lelakkozom. Ha repesztek, akkor is tempi az also.

Kataa
Anya nem jönne fel a világ minden kincséért sem. Azt mondja nem akar ennyit vonatozni, fáj a lába, dolga van, stb. Ha akarunk menjünk mi. no comment Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Szilcsike
Nagyon cuki Tomi baba!

Karácsonyi ajándék
Nálunk minden mennyiségben, nagyságban jöhet a baba. Én nem babáztam de Pancsi most bepótolja.
Vmi kiegészítőt is kap hozzá. Érdekes, hogy a Tescos favonat már nálunk is figyel a szekrényben Kép
No meg találtam akcióban 1.700ért. macskás hordozó kosarat, cicával, és fésűvel, alkatrészekkel. Tabikat is kap a babaszobáról. Mesekönyveket is. Lehet, hogy kicsit sok de majd a télapó is választ belőle.

Viszont a férjemmel bajban vagyok. Mármint az ajándékot illetően. Nem akarok "hasznos" dolgot neki.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Kataa
Köszi a felvilágosítást,tiszta minden Kép Pénz ment.

Tegnap jócskán felhúztam magam,mert fél órát próbálkoztam feltenni a profilomba képet magunkról,majd fogta magát és lefagyott a gép.Sz.... az egész,ahogy van.Bosszúbol már nem is írtam KépÍgyhát még mindíg inkognitóban nyomom KépMa már meg sem próbálkozom vele.

Máté egész éjjel nem aludt szinte,hulla vagyok.Úgyhogy mára ennyi belőlem,megyek kicsit aludni,amíg lehet!

Pusz
Aja
aja

HAli

ajandek

En is a parommal vagyok bajban, mert most volt a szulinapja es arra anyuval kozosen vettunk egy auto-cd-t.De egyeb otletem nincs es szegeny ne folyton inget-nyakkendot-zoknit kapjon man!Azt meghagyom a szuleinknek.Kép
Ugyhogy tessek megirni ki mit vesz a parjanak!
Remelem nem olvassa most, mert szokta am, foleg amiket en irok...meg szerencse hogy nem ert tokeletesen mindent.
ANyunak otleteim: faliora, konyvek, vizforralo

Ja, ha valaki lat 12-es muffinformat legyszi vegyen nekem egyet!!!!(sogornonek ajandek)Kép

Judy
Batyad.Kép Remelem en meg huzom egy darabig, majd kimelem magam, meg tornazok, mint a kisangyal.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Ikeában van muffinforma több méretben.

Ajándékötleteket köszi, a favonattal és a megablocks-al már én is szemeztem.

Az én férjem egy új mobilt kap. Mindig ő a legnehezebb. Ja és az anyósék. Nekik mit szoktatok venni?

Pucúr
pucúr

Sziasztok!
Ajándékötletek apuciknak: Társasjáték: Tavaly BLANKÓ-t vettem, azelőtt RIZIKÓ-t. Mindkettő szuper, és nagyon jó program összeülni játszani a barátokkal. Az ACTIVITY is jó, azt lehet kapni gyerekeknek szóló változatban is, ha nagyobbak lesznek a babák én tuti fogok venni.

Idén én azt hiszem valami családi fényképpel felturbózott valamit adok neki. Párnahuzat, határidőnapló stb...

Gumicukor! Naptárat én is készítettem a gyerkőcök fotóival. A férjem húzott is, hogy tiszta Kiszel Tünde vagyokKép

Pucúr! Anyósodéknak ,ha csinálsz egy naptárat, vagy egy csini fotóalbumot az unokáról, tuti sikert aratsz. Én tavaly a fotóalbumot elsütöttem, azóta is büszkén mutogatják mindenkinek. Idén még azt is tervezem, hogy a gyerekek kézlenyomatát megörökítem gipszben nekik.

Most ennyi jutott az eszembe, írjatok Ti is, vevő vagyok minden jó ötletre!

Egészségről: Én sajnos a visszerekkel küzdök. Márk születése után elég csúnyán előjöttek, azt hiszem ennek műtét lesz a vége.Kép Volt valakinek ilyen problémája???

Szép estét, üdv:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

HUuu

Valaki tudna nekem az Ikeabol venni 2db 12-es muffin format?Atutalnam az arat azon nyomban!Legysziiii!!!Kép

Magdi

Sajna nekunk mar az osszes tarsasjatek megvan, nagy tarsasozos a barati korunk, csak miota megvannak a gyerekek ugye nem nagyon van ra alkalom. Volt hogy hajnalig nyomattuk, a Pictionaryt, Activity-t, vagy egyszeruen a Most mutasd meg-et. Ezek azok, amiket a vegyes nacioju tarsasagbol mindenki tud.(a parom baratai kozt van amerikai, brit, ir stb.)
En is tervezem, hogy keszitunk egy fotot a 4 tagu csaladunkrolKép es megkapjak a nagyszulok kinagyitva. Csak meg eddig nem iteltem a sajat abrazatomat fotozhatonak.KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!
Nepokig nem voltunk itthon, itt voltak a tesómék, állandóan anyunál lógtunk Kép. Elmentünk egy csomó mindent venni a kisbabájának, megvettük a babakocsit is. "Csak" 44.000 pénz volt, de szuper.

Sasha!
Ha még nem vettetek babakocsit, tudom ajánlani azt a fajtát, amit a tesómék vettek. Bergon márkájú, jó nagy belső tere, hosszú is, rengeteg féle huztattal van, és annyira nem drága a "fapados" 30.000, de már az is nagyon jó, amit a tesómék vettek, az meg valami szuper.

Karácsony
Tescós favonat KépKépKép. Ez nálunk is lesz. Igazság szerint az eredeti BRIO-val szemeztem, de az annyira drága, hogy szerintem nem éri meg. De azért jó lenne tudni, hogy kompatibilis-e egymással a kettő, mert a BRIO-nak vannak olyan részei, amik a tescósnak nincsenek, és nagyon tetszik. Könyv már megvéve, lesz még autó és ruha. Persze, ez nem mind tőlünk, hanem a család odaadja a pénzt, amit az ajándékokra szánnak, és mi megvesszük.
A férjemmel én is gondban vagyok Kép. Az építkezés most szinte minden pénzünket elemészti, úgyhogy a karácsony is elég szerény lesz, így még nehezebb a dolgom, hogy nem tudom annyi pénzt rászánni, amennyit igazán szeretnék.

Kézimunka
Keresztszemezés, kötés, szalvétázás, gyöngyfűzés, üvegfestés, textilfestés, ez nálam mind megy. Ezen kívül szeretnék megtanulni varrni és horgolni. Nem, mintha annyi időm lenne, de talán egyszer majd lesz Kép. A tesómnak keresztszemerek egy képet, amin egy kisbaba van egy tenyérben, nagyon szép, csak készen legyen karácsonyig...

Beszti!
Mivel Ádám beteg, most kicsit össze-vissza vagyunk itthon. Annyira nem is fontosak a minták, mert a tesóm mégsem szeretne több ruhát, úgyhogy, ha a mikibulira visszahozod az simán jó lesz, nem kell külön eljönni ide Kép.

Judy!
Jó sokat eszik Gellért Kép! Ádám pont ilyen volt. 4 hetesen vittük először mérni a védőnőhöz, és nem akartam elhinni, hogy 3 hét alatt 3500g-ról 4990-re hízott Kép.

Banyóci!
Rég nem írtál, mi van veletek????

Magdi!
Én sima szinezőpasztával festem a gipszet (Aquakolor). Ezek keverhetők egymással, nagyon jól fed és jó sokáig tart egy tubus. Meg van sima falfestékem (Héra, kisvödrös), ha világos színt akarok, azt színezem a pasztával, és azzal festek.

Na, mennem kell, mert már zaklat a férjem, hogy miért ülök ennyit a gép előtt Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Tuleltem a rakszurest,es tenylegg nem volt annyira borzaszto,lehet hogy a multkor azert fajt mert fel evvel a szules utan volt?
Meglatogattam a kolleginat a korhazban,pont abban a szobaban van amiben en voltamKépA baba edi-bediKép
Doki nem varatott sokat,fel orat,de az ott nem veszesKépIdokozben Docens lett,ugyhogy megtobb a dolga.De kedves volt,es megint kerdezte mikor lesz mar kisteso? Képmondtam, hogy a doktor ur fog rola tudni eloszor,ne aggodjonKépVolt vele egy rezidens csaj is aki bent volt a vizsgalatnal meg utana a beszelgetesen.Igy nem adtam penzt,mert szerintem neki is ciki lett volna.
A gondozononek mondtam reggel hogy megyek dokihoz ezert jovok kesobb,erre delutan azzal fogadott hogy hallotaKéphogy nogyogyaszhoz megyek,jon a kisteso??KépNa Alexnak sem kellett tobb,fel oraig ezt hajtogatta: Jon a kisteso,jon a kistesoKép

Jol elvolt a bocsiben,eppen a nenit kinalgatta kaveval mikor metem erteKépMegvannak a fotok,nagyon kis komoly rajtuk,viszont csoport kep nincs.Rendeltem belole nagyot az is ajandek lesz a nagyszuloknek kariraKép

Nyuszi
Ez a fram szett,jol hangzik,Alex is nagy allatos,es nem is draga.Azt hiszem en is lemegyek az AuchanbaKép
A rajzsablonos konyv engem is erdekel,hol lehet venni?
Ez jo,hogya ferjed olvassa amit irkalunk,Kép
Biztos raersz te meg azzal a mutettelKép

Gumicukor
Nalunk tavaly volt naptar,lehet hogy iden is leszKép
Mi is mini hifitornyot veszunk a nyueknak ajandekbaKép
Alex sem aludt jol,2* is bementem,de hamar visszaaludt,viszont o azert mert be volt dugulva az orra.Reggel mar maga kerte a porszivotKépKép
Mennyi itthon ez a FT vasut?

Halacska
KosziKépKépKép
Ferjemmel en is,mert o orul a ruhanakis,persze ha markas,de jol enne valami meglepi is,de az evek soran mar kimeritettme minden otletetKép
Szulinapra nemreg egy masszazs berletet kapott,bejott nekiKép

Judy
Gellertnek gratula a mosolyhoz meg a nagy eveshezKépErdekes nekem semmi kari hangulatom nincs,majd Dec elejen felhozom a lakasdiszeket ,tavalyrol van egy csomoKép

Szilcsike
Tomi csuda edes a ducko pofijavalKépNem semmi ahogy ejjel alszikKép

Parazita
Hat igen ugy mint tavaly,egy kis ragcsalnivalo,udito.En mar vettem 20-as muanyag poharakat,ha meg valaki hoz az mar eleg.Hat sutni ne msutok,mert max a muffin menne,abbol meg gondolom lesz tobb isKépIgaz Conti? Kép

Rit
kar,mert igy Dodi sosem fogja megszokni a nagyitKép

magdi
Nekem nem,de a barinomnek igen,es neki is mutottek,de valahogy lezeresen,nem fajt Kép

Panda
Adamnak jobbulastKépugy latszik ez a karacsony a favonat jegyeben telik mindenholKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Szilvi
Nagyon édes Tomi! Kép

Na lányok úgy néz ki, hogy csak beszélni kellett róla, Levinek áttört az utolsó két foga is! Szinte egyszerre! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Képzeljétek Emma tegnap magától a bilibe kakilt!

De tényleg teljesen magától, eszünkbe se volt, de szólt hogy vegyük le a pelust megy pisilni a wc-be. ilyet máskor is csinált játékból, de sose lett eredmény. A férjem levete róla, bement a wc-be, de semmi. kérdezet hogy a bilire ráülsz, bólogatott, beült a wc-be a bilivel, amgára csukta az ajtót és belekakilt a bilibe. Olyan édes volt utána rém büszke volt és mondta hogy ügyes volt EmmaKép

Amúgy iszonyat nyűgös volt, szerintem az idő miatt, éjjel is 2x kelt, d eúgy rázta az ablakot meg az erkélyajtót a szál hogy nem is csodálom.

A Váci úti tescóban voltam tregnap és nagyon sok féle vasúti szett volt, persze én most csak egy hidat meg egy sorompót vettem anyukám megbízásából, d eszerintem karira ő is kap még hozzá egy szettet, abból sosem elég.

Panda!

Kompatibilis a brióval. De a tescósól is van hangot adó is pl, a brió iszaonyta drága. Egy vonathangot adó mozdony brió 5000 Ft, tescó 2-300 Ft. Alagút brió 15e Ft, ami hangot ad, tescó 4-5000 Ft.

A Mikibuliba készülünk, én valószínű szabit veszek ki, mert semmi kedvem hazamenni majd visszajönni szinte ugyanoda, de szembe jutott egy nehéz kérdés.

Ugye mióta bölcsisek vagyunk, és ezzel gondolom még a többi bölcsis is így van, szinte mindíg folyik Emma orra. Van hoyg jobban, van hogy kevsébé, más baja nincs. Azért elmehetünk? Persze ha épp lebetegszik akkor természetes hogy nem, d eha ebben a nem beteg, de nem is tökéletes állapotban van.

Férj ajaándék: Hát nekem erről gőzöm sincs még, de komolyan. Ő nem szeret társasozni.

nagyiknak, Dédinek mi is tavaly naptárat adtunk. Tényleg, nincs valakinek 2005-ös naptár formátuma mint tavaly, amibe cska a képeket kell betenni?

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

A naptár jó ötlet, tényleg jó lenne, ha lenne egy ilyen formátum, mert én nem vagyok nagy számítógépzseni.

A sablonos könyv engem is érdekelne.

Anyósom vett egy verseskönyvecskét Nagy Bandó András írta, de valami fantasztikusan jó. Tele van rövidebb kis versikékkel, de nem olyan bugyutákkal, hanem egy csomó állatossal. Tényleg szupi jó!Kép Az a könnyen tanulható, kicsit vicces élvezetesebb fajta.

1:0 anyósom javáraKépKép

Pucúr
pucúr

Sziasztok
Judy
én semmilyen maffin nem sütök én bejglit fogok sütni és mézes sütit csinálok karira legalábis ez a tervem meg lesz egy csomo szaloncukor is Kép .

Szilcsike
tomibaba egy tündéri a képen Kép .

Férj ajándék
én hasznos dolgot szeretnék venni neki de ehez ö is kell mert öltönyt szeretnék venni neki karira mert csak egy normális öltönye van .

Magdi
nálunk anyi a társasjáték mint égen a csilag csomot kaptam a páromtol régen de ma már nem tudok játszani velük mert nincs kivel a páromon kivül no meg 2 csibész és kiváncsi gyerköc melett nem is lehet föképp ugy hogy a kisebik szivesen megrág szétép mindent Kép.

Kataa
nálunk nem favonat lesz Kép.

Lányok
képzeték a párom kitalálta hogy gyerekszobát akar karácsonyra petikének ezel csak az a gond hogy kicsi a lakás ahoz hogy külön szobája legyen petikének petike imádja a "kuckos ágyakat helyeket" ilyet szeretnénk kuckos ágyat még tudok venni neki de egy egész szobát nem tudok neki adni egyelöre .És most gyözhetem meg a páromat hogy nem tudunk gyerekszobát csinálni helyhiány miatt .csak ágyat tudunk venni mert az befér a nagyszobába a régi helyére .Képzejétek nálunk ma szülöi lesz a bölcsiben öt órátol ugyhogy mondtam a páromnak hogy öt elött legyen itthon mert én ugyan elhozom a gyerekeket mert ma korában kell elhozni a gyerekeket a szülöi miatt de neki kell vigyáznia rájuk mert megyek a szülöire kiváncsi vagyok mit szeretnének mondani .

pusz csics
csics

kataa!

ha nagyon nem tudunk Pesten intézni semmit keresztelő ügyben akkor tudsz nekem segíteni ennél az esztergomi Tibor atyánál? Mármint hogy hogy kereshetjük őt? te mennyire ismered? Tényleg nem küld el minket? Így hogy nem ottani lakosok vagyunk+nincsnek összehazasodva+ nem katólikus a kersztszülő? (Anyuka, apuka az, anyuka volt alső áldozó is). Mert pénteken még bezsél a barátnőm a helyi pappal, mert mint kiderült csak valami szeéylzettel beszélt, de ha a pap ugyanzt mondja neki, akkor azt mondta végső esetben Esztergom is jó lenne.

Manó

KépKép
manó

Ja, egyébként én lennék a kereszanyukája a kislánynak, most már bevallomKép
Én vagyok az a meg nem felelő szeméyl, mint evangélikus, pedig még konfirmáltam is egyben.

Manó (mint látszik baromira unatkozom egyébként, mindne munkával elékészültem már tegnap reggel és csúszik a zárás, így nincs mit csinálnomKép Ráadásul egyedül vagyok)

KépKép
manó

Nyuszi
Én szívesen hozok muffinsütőt csak azt mondd+, hogy milyet. Mármint ha van fém és szilikon akkor melyiket vegyem? Prioritás? No meg ha pont nincs 12-es akkor jó-e a kissebb vagy nagyobb? Max. felhívlak onnan csak nem biztos, hogy van térerő. Nem ígérem, hogy ma de a héten bemegyek. Jó? Kép

Fogakról, azt hiszem, hogy nem is írtam. Pancsinak még a két felső hátsó hiányzik de már dagad az ínye.Kép

Anna legutóbbi aranyköpései:
1.,
-Anna gyere vacsorázni!
-Mindjárt megyek! Egy perc! Kép
2.,
Kitört a színesceruzának a hegye, vitte a cerkát és a hegyezőt is az apjának.
-Apa javítsd meg, elromlott. Itt a javító is. Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nyuszi
Én pont holnap megyek az Ikeába, megvehetem neked. a weboldalon fent van, vagy tudod a nevét?

Kari
Mi apával már megleptük magunkat egy új digitális fényképezővel. Imád fotózni már régóta, állandóan a beállítgatásokat buzizza. én viszont ki fogok sírnimagamnak egy lépcsőzőgépet, már ki is néztem a neten. nincs időm eljárni a régi fitnessembe, viszont otthon tudnám használni. decemberben úgyis kapunk bónuszt is, talán nem lesz gond.

mióta dani van azóta csak a gyerek kap ajándékot, egymás között nem ajándékozunk. apróbb meglepik vannak (mint pl. az én kézzel készített xszemes batyujaim), meg amit írtam naptár és képkeret. meg nélunk 2 ünnepo között összejön az egész pereputty és családi vetélkedőzünk, amit még apósom apukája kezdett el, majd apósom folytatta, tavaly mi csináltuk, idén a sógornőmék fogják.
illetve idén anyuék kapnak egy dvd lejátszót, ez kivételes alkalom. anyósoméknak meg még bécsben vettünk egy pókerkocka készletet, uis dani anno széthajigálta és eltűntek. tesóméknak mandalát festek. ezek inkább idő, mint pénzigényesek.

tavaly mi is kézlenyomatos képet adtunk ajándékba a nagyiknak. vízfestékkel befestettük különböző színűekre a kezét lábát és rányomtuk a papírra.

Mléna
A barátnőmnek uilyen viszzere volt, és meg isműtötték. meg a nyakán is megnagyobbodott vmi zsírcsomó és a szülés után sem múlt el. azt is megkéselték, de semmi komoly nem volt vele, bement reggel és délután már otthon volt, nem akart 1 éjszakát sem bent tölteni, hanem inkább ment haza a kislányához.
rutin műtétnek számít már ez.

én közben úgy döntöttem, nem műttetem meg a köldöksérvemet, annyira nem vészes. ha jövőre babát akarunk, akkor inkább nem. egy kollégámnak is volt vmi hasi műtéte és ezért most programozott császár lesz neki.

Panda
Azt a keresztszemes kisbabás képet ismerem, az tényleg nagyon klaszz. biztosan örül majd a tesód neki!

Kataa
Nekem is fájt a szülés után 1 évvel a rékszűrés, meg én ráadásul hüvelyi úton is szültem. de idén évre nem éreztem semmit sem.
FT sutat itt nem láttam, de kint Bécsben 10-12 ezer ft. szerintem nálunk tuti drágább.

Manó
Szerintem ne aggódj az orrfolyás miatt, ha semmi baja Emmának, akkor még jó, hogy gyertek a mikire. igaz dani nem bölcsis, de ilyenek miatt nem aggódodk, az usziban és a játszón is van mindig akinek lóg az orra.
Nekem van naptáram, de 2004-es, még a számozást kell csúsztatni. Elküldjem?

Halacska
Nekünk is van ilyen javítós dumánk Kép
Szedtünk bogyót a ligetben, aminek lekonyult a szára, erre Dani : "Meg kell javítani, bogyót" Kép

A másik kedvenc dumám fürdéskor van a fütyibirizgánál. Már csak 2 mm van letapadva neki a többi szépen jön. Dani is felhúzza már magának a bőrt, és mindig ezt mondja: "Kicsit le van tapadva, majd lejön magától" Kép Mindig elkap a röhögés, amikor mondja.

pusz
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Igen, légyszi küld el a vecsi@rehabrt.hu címre. Köszi.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Szegyelltem magam hogy itt mindenki karira keszul,ugyhogy egy kcsit kolottem a penzt ma delelottKépvettem apanak szep ,draga pizsit meg magamnak fehernemut (dedszuloktol).Ablakra uj uveg kari disztKép
A hianyzo babok is megvannak,ugyhogy johet a buliKép

Mano
Gratula Emmanak a termeleshez meg a nevnapjahoz isKépKép
Alexnak most masodik hete folyik az orraKépHolnap a delutani rendelesre el is viszem,hogy mi legyen,mert amugym as baja nincs.KépNem szeretnem ha ez egesz telen igy lenne,es megkerdezem segit-e ha par napot otthon marad.Amugy csak akkor jon ha szivom,de akkor eleg sokKép
Hat remelem lazas beteg nem lesz a MikibuliraKép
En sosem feltettem a szeltol is ,ugyhogy mi mindgi jarunk tarsasagba teleni,csak azert mert szinte mindenki taknyos nem zarkozom be vele a lakasbaKépKulonben tudom miert kerdeztedKépKép
Hat a tesomekat Tibor atya adta ossze,en nem ismerem de a baratnom nagyon jol,sot O beszelte ra a valasra ,mert rosszul eltek a ferjevel,de nem akrat elvalni.Szoval nagyon felvilagosult papKépHa mast ne mtudotok talalni akkor megkerdezem a szamat es felhivjatok,szerintem nem helyhez kotott a keresztelo,mi is itt lakunk aztan megis anyueknal volt a kereszteloKép

Halacska
Nalunk a valasz Alextol az ilyen kerdesekre: megyek egy pillanatKép

Gumicukor
Mi pont az iden beszeltuk meg a tesokkal hogy ne legyen mar egymasnak ajandek hanem inkabb tobb a gyerekeknekKép

Felteszem Alex komoly bolcsis fotojatKép

Pusz
Kataa
Kép

Kép
Kép
kataa

Manó
Küldtem a sablont!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Cseréltem képet a profilomban. Pár hete készült.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Hahó Mamcik!

Kataa

Alex tényleg komoly pasis képpel néz a kamerába. Aranyos nagyon!

Gumicukor Kép

Rajtatok felbuzdulva én is tettem fel egy tegnapi képet Annáról.Kép

Nyuszi
Gumicukorral megbeszéltük, hogy ő veszi a cuccost!

Manó
Nagyon boldog névnapot kívánunk Emmának!KépKépKép
Mivel foglalkozol?

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Manó, Emmának nagyon boldog névnapotKép

Ilke????? Hiányollak!!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Köszönjük szépen a névnapi köszöntést, de mi nem ma tartjuk neki, hanem áprilisban, legalábbis így tervezzük, d etavaly is rajtunk kívül mindenki novemberben köszöntötteKép Úgyhogy még nem tudjuk nagyobb korában hogy lesz, mi mindenesetre nem vettünk neki mára semmit. (Anyukám, férjem és én, a többi családtag tavyl novemberben köszöntötte)

Halacska!

kontrolling csop vez vagyok , és mindne táblázatunk csak könyvelési zárás után lehet csinálni, ami most avalmi miatt nincs még meg, elvileg már meg kéne lennie. Ezt anem szerettem régebben sem ebben a munkában, hogy néha nem bírom annyi meló van, máskor meg szétunoma fejemKép Főleg hogy egyedül vagyok egy irodában, illetve ketten lennénk, de most a kolléganőm szabin van.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok
KÉPZELJÉTEK ELADTAM A LAKÁST!! MOST, KB 5 PERCE, MÉG A PÁROM SEM TUDJA MERT ÉPP ANGOLÓRÁN VAN. :o

Kataa
Nálunk a bölcsiben lett 1 csoportkép meg 3 portré, ezeket berakták egy kis albumba, így volt 960 pénz. + ideadták a negatívokat (nagyon meglepődtem, hogy nem digivel fotóztak)

Most tiszta ideg vagyok, hogy hova is költözzünk KépKépKép

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Az igazi fotósok nem digivel fényképeznek, sokszor a sima, de profi géppel szebb képek készülnek. a miénk ugyan digi, de szinte mindent lehet kézzel állítani, és tükörreflexes is, bazi nagy objektívvel. persze láttam már profi fotóstól is rettenetes képeket.
az esküvői fotóink is mind digivel készültek, fotós nélkül, állványról, a férjem állította be rajta a dolgokat. mindenki kérdezte, ki fotózta, hogy ilyen jók. hát mondtam, mi Kép

ügyi vagy a lakással. és van már tervben hová mentek?

Halacska
Hmm, valahol már láttam ezt a képet KépKépKép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Kataa
én csak elméletben készülök a karira mert ajándékok még nincsenek megvéve fenyöfára valo megvan már Kép sok-sok szaloncukor fenyötalp szép diszek már csak kis csengö kell no meg fa Kép .Alex tényleg komoly kisfiu lett de nagyon csinos és elegáns kisfiu is egyben Kép.

Rit
ügyi vagy de most hová költöztök ?

Pusz Csics
csics

Gumicukor

Nagyon koszike a muffinsutot, kerlek nezd meg, hogy igenyes legyen, vagyis jo minosegu a teflonbevonat, mert ma voltam az Auchanben es ami ott van szornyu. Mar most pattogzik a bevonat, szerintem nem is teflon es nehany helyen barna foltos, mintha maris rozsdasodna. Ha nincs 12-es jo ket 6-os is. Ha van 12-es akkor abbol kettot kerek, mert hatosaim mar vannak csak akarok egy nagyobbat is, ha tomeggyartasra adnam a fejem...KépKépKép
Nagyon koszi elore is, ird meg a szamlaszamodat emilben es kuldom a penzt!

Vettem ma nehany ajandekot, anyosnak 1l-es termoszt, sogornonek ket Pyrex sutotalat, meg kaptam anyutol ket Tefal serpenyot, meg egy tortatarolot, buraval.Kép

Itt a sablonos konyv:
Az elso kep a fedolap, a masodik kepen rajta van hogy milyen sablonok vannak benne, de lefotoztam meg ket oldalt is izelitonek.

KépKépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa! Igazi komoly nagyfiú az Alex, nagyon aranyos.
Gumicukor! HŰHA!!!!!!! Dani nagyon korán kezdi a csajozást, hát nem semmi. Édik együtt. Kép
Szilcsike! Milyen picike a Tomi, olyan furi. Kép
Halacska! Neked is nagyon aranyos a kislányod.

Képzeljétek, ma voltunk Márkot mázsáltatni. Közel 7 hónaposan 8350gramm (!). Nóri 1 évesen volt 8,5 kg. Hát ez a Márk tényleg egy óriás bébi Kép.

Kataa! Megkérdeznéd nekem a barátnődtől a lézeres sebész nevét címét? Meg hogy mennyibe került és meg van-e elégedve az eredménnyel???!!!

Nekem van 2005-ös naptáram, kinek küldjek?

Sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok

Gumicukor
Na ez aztan a csokKépHat amultkor egy kiscsaj Alexet is lecsokolta volna a rendeloben,de en nem engedtem,nem kerunk kozvetlenul bacilust,es a kiscsaj is olyan eroszakos voltKépAz anyja meg bizotatta hogy adjal neki puszit a szajaraKépHat nem semmi,mikre biztatjaKép

Halacska,Magdi
Ez Alex elso komoly kepe,mindig mosolyog ezert volt furcsa hogy most nemKépPedig ha fotozzuk direk pozol ,meg mondja hogy megKép
Pancsi nagyon nocis a csattjavalKép

Conti
Hogy megy a bolcsi???

Rit
Gratula,na akkor most johet a lakasvadaszatKépMikor kell kikoltoznotok?
Nalunk digivel es lehet utanarendelni,300/kep.
A mi eskuvoi es csalaldi fotosunknak nagyon szupi digigepe van,direkt fotosoknak valoKépAz uramnak van sima is ami mar igenyel nemi fototudas,O jol is hasznalja,en meg nem annyira;)

Nyuszika
Az nagyon jo suto,nekem is ez van es bejottKép

Magdi
Hat tenyleg jo sulyban van MarkKépHolnap felhivom es megkerdezem a doki elerhetosegetKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Panda!
Köszönöm az infót, majd körbenézek Bregon ügyben is!Kép

Nyuszi!
Nagyon szép amit készítettélKép Talán régen kislánykoromban nagymamám engem is próbált megtanítani rá, de az ilyen sziszi-fuszi dolgokhoz nincs türelmemKép

Gumicukor!
Nem a fájásokat nem éreztem, azokat hajaj, de még hogy! Hanem egyszerűen a magzatmozgást nem éreztem! Jóslófájások már jelentkeznek néha és bizony fájnakKép

Ma is voltam CTG-n, innentől már minden héten kell mennem, ez volt az első, vagyis, most kezdődik a 36. hét. Utolsó hónap... hihetetlen. A vizsgálat eredménye tökéletes lett, de a papírról kiderült, hogy csak az igen erős rugdalózásokat érzem. Bezzeg a Gabi minden rezdülése ilyenkor már fájdalmat okozott. Nem is tudom, hol tapad a lepény, de emlékeim szerint elől, míg Gabinál hátul tapadt.
Volt ma gyors vizelet-vérminta vétel. Nem is tudtam, hogy itt a Kispesti SZTK-ban van egy arab származású "csapoló" is. De van, és megtaníthatna jópár nővért, hogy hogy is kell vért venni. Úgy szúrt meg, hogy észre sem vettem és egyből eltalálta az amúgy bújkáló vénát. Az első olyan vérvétel aminek a helye estére csak egy icipici rózsaszín pöttyöcske.

Karácsonyi ajándékot azt hiszem a gyerkőcöknek a legkönnyebb venni. Nagyiknak, férjeknek a legnehezebb, legalábbis az enyimeknekKép Anyóséknak mindenük megvan, de tényleg. A páromnak is elég nehéz ajándékot venni, de legalább ő megkönnyítette a szülei dolgát. Elmentünk abba a Biatorbágyi Outlet Centerbe és ott vett magának 2 db pulcsit a Csabi. Egyiket odaadta anyjának, hogy ez jó lesz majd karácsonyri ajándéknak... Így ez elintézve, csak én vagyok gondban még mindigKép
Anyámékról ne is beszéljünk... nekik egy új konyha kéneKép

Kataa!
Nagyon aranyos Alex! Ahogy elnézem ti is átléptétek a babakor és a kisgyermekkor határátKép
Néha úgy tűnik, hogy Gabi is, de a haja... A haja miatt olyan babás és párom nem engedi levágni, merthogy olyan kis angyalkás... Szőke göndör fürtök, kék szem, pufóka arcKép Kár hogy olyan kis idétlenke ígyKép

Jajj, említettem hogy milyen gyönyörű lett az István kh szülészete???
Aki járt ott az tudja, hogy volt egy 4 ágyas közös vajúdó, előtte vizsgáló valami függönyszerűvel elválasztva, meg budi, zuhanyzószerű szintén ajtó nélkül... A vajúdótól beljebb zajlott az adminisztráció, ott volt egy pult pár székkel számítógéppel... a szülésznőknek. Beljebb meg 3 szülőszoba.
Hát, a 4 ágyas vajúdó a pultos akármivel megszünt. A függönyös vizsgálót átalakították, és kapott ajtót, a budit és a zuhanyzót külön választottátk és most már a a toalett szó jobban illik hozzáKép A szülésznők is kaptak külön irodát "Bábaszoba" címmel. Van egy szoba (a nevét elfelejtettem) miben 4 fotel van 2 vadiúj CTG géppel. Itt végzik a ctg vizsgálatokat. Ráadásul nagyon puha műbőrből van, mintha igazi lenne. Párom szerint az, de én valahogy kételkedem ebben. A falak érett sárgabarack színűek, a padló narancsos/bordós, az ajtók cseresznyeszín fából, és most már 5 szülőszoba van, mind feljújítva. Teljesen megszűnt a kórház hangulata és átvette helyét valami családias, megnyugtató hangulat!

Na nem áradozom tovább erről, de tényleg nagyon jó benyomás ért!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok,
Conti köszi a hiányolástKép! Mi megvagyunk igaz kicsit néha nehezen. Végre meggyógyult Bálint teljesen. Most viszont én vagyok padlón, igaz nem fizikailag, hanem lelkilegKép. Az apróságok is tépázzák néha rendesen az idegeimet, főleg amikor egyszerre ordítanak. Ráadásul ma és holnap is apa csak éjfél után jön csak haza, így az egész esti program az enyém, hát nem volt egyszerű. Most új babadokit is keresek, mert a jelenlegivel sikerült kicsit összeproblémáznom. Kiderült, hogy kevés pénzt kap, megsúgták, hogy 3ezer alatt ő nem jön ki házhoz. Én tudatlan, pedig csak 2-t szoktam adni. Múlt héten kihívtam, amikor a legrosszabbul volt Bálint erre nem jött ki, csak másnap, de akkor is csak úgy, hogy több mindenkivel beszéltem e miattKép. Amikor meg kijött nagyon mufurc volt, így most már döntöttem, keresek egy kevésbé pénzéhes dokit. Azért ezen múlt héten eléggé ki voltam akadva, szerencsére a védőnőnk nagyon rendi, ő segít mindenben.
Bálint nagyon szépen fejlődik, már egészen sokáig tartja a fejét, csak hát egyre kevesebbet alszik, amikor meg fent van, leginkább csak ölben van el, így nem sok mindenre van időm. Kezdek belejönni az éjszakai vasalás, varrás, főzés és társaibaKép.
Lili szerencsére elég megértő, nagyon sokat szeretgeti a kisöccsét. Egész nap be nem áll a szája, mindig tudósít, hogy mikor mit csinál, vagy ismétli amit én mondokKép. Csak azt sajnálom, hogy nagyon kevés időm van rá, és hát sajnos a türelmem sem a régi.
Hétvégén sikerült eljutnunk az IKEA-ba (Nyuszi, ha tudtam volna, hogy kell neked muffin forma, hoztam volna nekedKép), vettünk ott Lilinek karácsonyra egy szettet ami egy asztalból és két székből áll és végre kinéztük az új étkezőt is a konyhába (nekünk ez lesz a kari ajándékKép), majd valamikor visszamegy a párom és megveszi, mert most egyszerűen nem fért be a kocsiba. Múltkor vettünk neki egy micimackós ágyneműhuzatot is, azt is karira fogja majd megkapni. Még szeretnék valami játékot is neki, de még nem tudom milyet. Talán egy Gulliveres látogatás majd megoldja ezt a problémátKép.

Mléna,
Elkérhetném én is a 2005-ös naptárat? A profilomban lévő címre küldheted.

Mikibuli,
Lányok, valaki meg tudná adni a pontos címét a helyszínnek?

A fényképek nagyon édik a gyerekekrőlKép! Felteszek én is egyet a legkisebbről.
Kép
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Kari ötletek:
Emberemnek szülinapjára csináltattam fényképes egéralátétet Mátéról és magamról.Egész nap minket nézeget az irodában...miheztartás végett Kép
Gyerkőcnek:Gyurma+ forma.Mintha sütit sütne Kép

Karácsony közeledtével rendszerint feltérképezem Anyósomék háza táját.Ezévi eredmény:digitális mérleg a sütéshez.Némi hátsó szándékkal...
Emberem hugának vszinüleg kávés készletet veszek,olyat amit magamnak is.Nagyon jópofa:állványszerűségen van felakasztva 6pohár,tetején áll egy kiskancsó.Állvány belselyében a kistányérok.Színes,vidám az egész.
A többiek passz=S.O.S.!!!!!

Sasha
Olvastam,hogy babakocsit keresel?!Ha jössz jáccizni valamikor beszéljünk róla,tudok egy jó kis helyet!!!

Kataa
Puszizkodást én sem kultiválom,de Máté sem.Most volt,hogy egy kislány rohant utána csücsörítve,Ő meg szaladt előle és rázta a fejét Kép Végül kapott egyet a kezére Kép

Máté is taknyos két napja és van kis hőemelkedése is.Folyton a lázgörcstől parázok,úgyhogy megint figyelővel alszom Kép
Ráadásul Apa is elutazik.

pusz
Aja
aja

Lányok lehetne egy kérésem, kérdésem?
A mikibulira eljöhetne az egyik kolléganőm az unokájával?
Légyszi, légyszi had jöjjön!!! Kép
Ha igen, akkor meg lehet még oldani hogy ő is kapjon ajándékot?
Ja, és már elfelejtettem, ugye lesz mikulás? Azért mennyit kell fizetni?
Bocsi, egy kicsit szétszórt vagyok mostanában!

Pusz, mindjárt megyek melózni:
Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Sasha!

Akkor azért érzed most kevésbé. nekem Emmával elöl tapadó volt és mondhatom hogy alig éreztem néha valamit. Ha naponta 1-2x éreztem hogy rugott picit már örültem. Stresszeltem is magam az utolsó hónapban emiatt, csak akkor nyugodtam meg amikor vizsgáltak és láttam hogy mozog, a védőnő kérdezte is mindíg hogy miért mondom hogy nem mozog, mikor mindíg elmegy a szívhang vizsgáló alól?

Ilke!

nem semmi pénzéhes orvos! Én 1000-2000 Ft-ot szoktam adni, változóan és simán kijön ennyiért, pedig 2002-ben is ennyit adtam, nem emeltem a tarifátKép

Aja!

Ez jó, az egéralátétKép É n egy Emmás ksipárnahuzatot csináltattam, amikro elutaztak külföldre azt kellett magával vinnieKép

Lázgörcs: Miért félsz tőle, van rá hajlama, vagy volt már neki? Mert ha nem nem valószínű hogy megtörténik.

2005-ös naptár nekem is jöhet, majd meglátom melyiket csinálom meg, lehet mindkettőt, legalább nem egyformát kap a nagyi meg a DédiKép

vecsi@rehabrt.hu

Köszi!

Emma már kevésbé taknyos , már alig jön az orrából. Viszont írtó keveset alszik továbbra is és rosszul eszik. Este 10*-kor aludt el és reggel 6-kor üvöltött hogy enni, enni, a férjemnek ki kellett hozni amaga mellé. Persz enm vacsorázot, mert vacsi helyett hisztizett este. Mondjuk lett a szájában egy kis afta is, lehet azért nem eszik. de nem vírus, mert csak egy van, valószínűleg valami mechanikus sérülsé okozta, de olyan nehezen akar elmúlni.

Jaj, a bölcsiben megint alakított egyik reggel, náluk úgy van hogy egy csoportban két szoba van, mindkettő egy előtérből nyílik és egymás között is van ajtajuk. 2-2 gondozónő van mindegyikban. na egyik reggel szabin volt az egyik gondozónőjük, a másik elment reggelizni, ezért a másik szobába kellett volna bemenni ideiglenesen. Hát Emma nem volt hajlandó, pedig ott voltak agyerekek, ki kellett neki nyitni a saját szobájuk ajtaját, és ott ment be, majd a két szoba közötti ajtón át a másik szobábaKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Ilke, végre megvagy! Ki vagyok akadva a dokin, mert ugye az enyém is ez. Mondjuk én 3ezret adtam neki mindig, de senki nem mondta, csak magamtól. De azt már észrevettem, hogy nem szívesen jön ki, szerintem kényelmetlen neki, főleg télen. Tényleg nagyon nehéz két gyerekkel! Talán ha Lili ovis lesz, jobb lesz a helyzet. Bálint nagyon aranyos kislegényKép

Kataa, a bölcsi most már jól megy. Most azt találtuk ki, hogy minden reggel valami más játékot állatot babát visz magával, és rohan be megmutizni. Már reggel 8-ra járunk és 3 után megyek érte. Alvás-evés javult, hazafelé a kocsiban mindig megeszi az uzsonnát. Olyan aranyos, mikor rohan ki délután hozzám. Nagyon dicsérik, hogy szófogadó jó gyerek.
Alex milyen komoly nagyfiúKép

Karácsony: ha minden igaz kedden megyünk Bécsbe, majd megírom mi sikerült. Anyumnak vízforralót veszek meg kozmetikumokat. A férjem kap egy fából készült vitorlás hajót (kika) valami ruhával. Ja és egy távirányítós autót. Mesélte, hogy neki csak zsinóros volt gyerekkorában, hát meglepem vele. A nagylányom diktafont akar, de neki névnapja is lesz hamarosan. Betti kap egy kiskonyhát, babát bilivel és más tartozékokkal. Gyúrmát, nyomdát stb.stb.

Sasha, rám is így hatott a Szent Imre gyönyörű szülészete, mikor szülés előtt voltam ctg-n. Örömmel mentem utána szülniKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok

Sasha
Mi mar reg vagjuk a hajat ugyhogy mindig ilyen voltKépDe tenyelg mostanaban nekem is feltunik hogy milyen nagyos mar,plane hogy szot is fogad szinte mindigKépEn imadom hogyha egy kisfiaunka angyal frizkoja van,ne is vagasd leKépTeljesen igazad van,jobb is egy baratsagos helyre menni vizsgalatra isKépEn sem birom a lepusztult korhazakat,valahogy jobban feszelyez.

Ilke
Csuda nagy mar BalintKép
Latom elert egy kis rossz hangulatKépHat a dokit meg surgosen valtsd le,nem erdemel az ilyen semmit.Plane meg hogy idegesitsen isKépBar nalam meg csakaz ugyeletes volt kint Alex babakoraban,de en akkoris 2-t adtam es alig akrta elfogani is.
Gondolom Te karira egyk is pihit kernelKép

Aja
Matenak jobbulastKép
Megjott a penz!

Forti
Persze johet,de akkor meg varok,hatha szol meg valaki,nem akarok naponta a boltba menni ujabb babokert.Ne kerdezd meg hogy mit szeretne,mert nem tudom mi van meg keszleten,majd keresek valami edesetKépMegadod a szamlaszamom?

Conti
Na szuper, hogy a bolcsi ilyen jol megyKép

Lattatok Mate Kriszta a sztaranya mar dolgzik KépSzegeny kis 3 honaposaKép

Na rohanok mert felbe hagytam a takaritastKép
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Mléna
engem is érdekel a 2005-ös naptár, ide küldd: karolina.csik@freemail.hu

gumicukor