Pucur
En mar kineztem par dolgot Eminek. Van kis muanyag hazikoja, kis ponival, imad ilyen kis mutyurokkel matatni. Egy babahazat neztem ki, butorokkal, nem is olyan draga, az Auchanban 6ezer penz. Aztan van meg egy farm szett is ami tetszik, traktor, allatok meg ilyenek, az meg fele ennyibe kerul. De konyv mindenkepp lesz, es lattam 25 darabos puzzlet is, lehet hogy azt is kap. A mikulas pedig karfas szankot hoz.
Otletem meg lenne (lego, Clifford a Minimaxrol) de persze nem akarok egy vagyont elkolteni a gyerekekre.
KApott most olyan konyvet a keresztanyjatol, amiben rajzsablonok vannak allatokrol, azt nagyon szereti. Ha gondolod lefotozom es felrakom ide. Magdi,KAtaa
Igen ez sajna velem szuletett, mikor pici voltam probaltak kikezelgetni, aztan mikor nem javult volt nehany operaciom is gyerekkoromban. Nem tudom hogy a terhesseg alatt mennyit romlott, mert az utolso rontgenfelvetel 20 eve keszult.Hulye vagyok, el kellett volna mennem a gyerekek elott is, hogy lassuk a romlast, de mostmar keso banat. A doki szerint lehet meg huzni az idot, most kaptam porcregeneralo gyogyszert, parazok is, hogy a kicsinek nehogy baja legyen tole. Felhivom majd a gyerekdokit es megkerdezem.Meg kene keresnem egy gyogytornaszt es tornazni, meg uszni jarni. Igazabol en rosszabbra szamitottam, azt regota tudom, hogy protko lesz a vege, csak persze nem mindegy mikor. De allitolag ez mar rutinmutet es sokan szaladgalnak ilyennel.De jo lenne ha meg egy 10-15 evet birnam nelkule. Csak most nem tudom mi legyen a 3. babaval.De ez persze nagyban attol fugg, hogy a kovetkezo 2-3 evben hogy alakulok.
Nyuszi

.
Jelzem én is.