Boo!
Gratulálok a szép nagy bébikédhez

!
Miron alvásához meg pláne juhuuuu-juhuuuuu!!!
Most mondták a Fókuszban, hogy egy felmérés szerint a kétgyerekes felállások közül a két fiú a legrosszabb. Már előre nagyon sajnálom magunkat

. Mondjuk 4 gyerek közül meg a 4 fiú a legjobb, 4 lány a legrosszabb, szóval nem igazán értem én ezt

.
Merthogy szerintük a fiúk nem játszanak el egyedül, rosszabbak, nehezebb velük... sztem meg ez max. általánosítás lehet, mert én ahány kislányt ismerek, mind nagyon öntudatosak, talpraesett, akaratosak, hisztisek(

), szóval olyan kis tűzrőlpattantak

. Ehhez képest a fiam órákig elvan egyedül a kertben, vagy a járókában (pedig én már rég nem raknám be, de bekéretzkedik (hát ezt meg hogy kell írni?!), nagyon jó alvó, és evő...egyszóval nem egy problémás kölök. Még ha szülök is mellé egy rémrossz természetű babát, majd azt jóóól megregulázom:twisted: . De neeem, a második baba mindig jobb fej! Uuuugye? IGeeen! Szóval a felmérés bekaphassa

.
EDA - nanááááá
Fegyelmezés:
Nálunk eddig figyelmeztetés volt

hangerő fokozás

gardrób. De ez most már befuccsolt, mert tojik a gardróbra

. Ma pl. nézett a szemembe és ütni kezdte a kiskutyát. Rászóltam szépen. Tovább nézett a szemembe, ment a kutya mellett, és direkt ütötte, és figyelte mit szólok

, rászóltam "csúnyán", és mondtam, hogy gardrób lesz. Tovább csinálta szemrebbens nélkül!

Vittem a gardróbba. Bent síri csend, 2 perc múlva kiengedem, őfelsége apa cipőivel barál, rámnéz, majd halálos közönnyel kérdezi: Akkor hami? Keksz?
Szóval komolyabb szankcióra lesz szükség, mert ez a mai eléggé kudarcnak minősíthető

. Ugyan rászóltam, és következetes voltam, de a kiszabott bünti neki nem volt bünti, ergo "ha megverem a kutyát, két percig molyolnom kell a gardróbba csendben"

.
Csak épp nem tudom, hogy akkor mi?! Apa azt mondta állítsuk a sarokba. Ja, én meg körmösre gondoltam

. De viccen kívül, kell most már vmi fix hely, ahová le kell ülnie ilyenkor, mert most már megérti. Az eszeveszett kiabálást minden könyv "tiltja", mert az a gyereket is indulatossá teszi később, meg látja, hogy "gyengék" vagyunk, meg blabla, szóval az nem jó, megütni meg nem fogom minden ilyen esetnél.
Botond a kezére kapott párszor, pl. ha megütött vkit, vagy ha vmiben kárt akart tenni. De logikátlannak tartom, hogy azzal büntessem, amiért büntetem, értitek.

. Pár napja ütöttem meg a fenekét, csupaszon (

), mert egyik nap nekiállt parádézni a pelenkázón, többször megrúgott, meg ilyenek. akkor vhogy lezavartam a dolgot, de másnap megint csinálta, és hiába próbáltam jópofizni, aztán meg erényesen jobb belátásra bírni, megint többször megrúgott (ráadául hason is

), és akkor többszöri figyelmeztetés után kapott egy taslit a seggére. Kicsit virnyákolt, de nem sírt, inkább csak zokon vette, és mivel úgy ahogy volt, leraktam és elküldtem magamtól, egyből jött bocsánatkérő arccal, és mászott a nyakamba, meg bújt belém. A kis szaros

.
Tike!
Babához juhuuuuu-juhuuuu

!
Na mostmárasztán vonalzót, meg táblát, meg készülődést kérünk