A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kriszto,
gratula a kilókhoz, nagyon ügyes vagy!! :D
magamról meg azért nem nagyon írok, mert nincs mit, untatni meg senkit nem akarok :D igen, mindketten járunk, én csak hetente 1x, ő most megy kb. negyedjére, majd hetente kétszer fog járni, már ha éppen itthon van :? hát nem túl kellemes a nyomkodás, és akkor még enyhén fogalmaztam...vannak olyan helyek, amelyet ha megnyomnak, majdnem lefordulok a székről, olyan rossz...de remélem, majd lesz jobb is, utána mindig érzem a lábamat, hogy felfrissült + remélem a belső szervekre is jó hatással van + ma megyek jó kis aerobicórára, hogy ne csak a lábam legyen meggyötörve... :wink: :lol: :lol:

Kretty,
tuti hogy nem lesz ciszta, és kész :wink:

szép napot!
leeda

Laptető!!! :D
Szemezgessetek belőle!! :lol: :lol: Kép
leeda

Juuuuuuuuj én az ujj-szopizósat kérem! Nagyon cukkerek!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Szélkisasszony, már tuti szép szám van a tenyeredben :lol: Várunk majd délután!!!

Zs76, Nektek mit mondtak? Hányan maradtak mára? Jól emlékszem,h Ti egy babát kaphattok vissza mindig?

Kretty, tuti cisztamentes vagy :wink: Drukk,h kezdhessetek!!!

Krisztokám, itt gratula a kilócskáidhoz! Csak így tovább, bár sztem az 5 kg már Dévisz is igencsak észre fogja venni!

Nálam semmi "extra" ma nem nagyon érzek semmit, azt leszámítva,h a szívem időnként feljön a torkomba...és feszül a pocim... :roll:
Eszem a husit rendületlenül :lol: Tegnap csináltam padlizsános-paradicsomos-csirkét...meg Anyukám hozott PACALT :lol: úgyhogy ez lesz a mai menü :lol:

Csutikám a sok-sok rókád most remélem gazdákra fog lelni :lol:

Zafír, pirinek mikor is kell jönnie?

Kisalag, hogy álltok a papírokkal?

Nyuszika, de jó,h jöttél :lol: Örülök,h minden OK veletek, de azért még Dóri maradjon egy kicsit bent :lol:

Nene, Veletek mizu???

Kisgaby, rég jártál erre :(

Melcsike, Te is ;(

Puszkó mindenkinek!

Szép napot!
Bari

bari6

Lanyok, irjatok mar priviben az akupunkturarol, illetve he tudtok MEGBIZHATO embert, aki csinalja. Nagyon fontos lenne! Koszononm!
Vendég

Szélkisasszony,
természetes, hogy küldöm rókát hozzád és Zsuzsinak is! Jaj, de kíváncsi vagyok a mai punkciódra! Majd jelentkezz!!!

Mné,
ezt én sem értem, hogy miért nem indulhattok, és hogy ilyenkor hol van a sárgatest :shock: és mi köze az induláshoz. Azt a két papírt nem lehetett volna beszerezeni egy hét alatt? Úgy nem fogadta volna el? Na mindegy, biztos bosszantó, anno mi is mindennel így voltunk, hogy mindig utaztunk egy csomót, és mindig úgy mentünk, hogy majd most, és a végén csak a pofáraesés volt, úgyhogy tudom mit érzel :evil:

Nyuszi,
nagy drukk nektek, hogy június elején érkezzen a kisbabóka. :lol:

Kagyló,
Nekünk nem tudtak csinálni kombinált tesztet, mivel 3 babó van, és úgysem lenne jó az eredmény, ezért D. ajánlotta a speciális szívUH-ot, ami szinte mindent kimutat. De ha van kedved akkor a Duna TV-ben Elekes doki elmagyarázza, hogy miről szól az egész, nézd meg. Igaz önköltséges, de mi úgy döntöttünk, hogy megcsináltatjuk, az a biztos, nem kockáztatunk. Bár hozzáteszem, eddig minden rendben van az itteni nőgyógyim szerint, ő is szokta nézni a szívfrekvenciát. De ő csak 2 dimenzióssal nézi 5 másodperc, Elekes pedig 4 dimenzióssal 1,5 óra alatt alaposan.

Leeda,
kitartás a maszírozáshoz, és az aerobikhoz :wink:

Bari,
már küldtem rókát, úgyhogy nincs mese, nincs visszaút, nyisd ki neki az ajtót!!! Nem sokára 30-a, és meglátod a csodát, nagy drukk neked és a többieknek is, akik várnak, várnak és várnak!

Mi tegnap voltunk UH-n. Minden rendben van, a dokikám megdícsért a méhszájam tökéletes, mondta, hogy látszik, sokat pihenek :lol: . A babák szépek fejlődnek, 5 nappal fejlettebbek az átlagnál :shock: szépen bevackoltak, izegnek-mozognak, látszik a szempillájuk is :lol: úgyhogy nagy az örömünk!!!!!!!!!!!!!
Sajnos képet nem kaptunk, mert mire kértem volna, már a doki leszállított, és a nemét nem láttuk. :? mert mind a három nagyon szorította a lába közét :wink: De majd legközelebb.

Mindenkinek szép és kellemes napot kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Kretty, baj van???? Mi volt Dévisznél?

Csuti, szupeeer hírek :lol: és várjuk Zsuzsival, Szélkisasszonnyal, Emerenccel, Zs76ékkal a RÓKÁÁÁÁT!

bari6

Szép Napot!

Szélkisasszony! Nagy drukk ment, remélem minden rendben volt!gyere majd! :wink:

Kagyló: mi is júliusban indulunk...valószinű a nyaralásunk nekünk is elmarad...és ha sikerül a babaprojekt, akkor maradunk a magyar tengernél :)szeptember hónapban.

Kriszto: Gratulálok az 5 kg-hoz!!!! :P irigyellek is érte, én futni járok, de nem merek még mérlegre állni :roll: Köszönjük a jókivánságot a babához, jó lenne, ha a jóisten erre járna, és lekacsintana ránk, ahogy itt mindenkire:)

Leeda: Sok sikert a nyomkodáshoz :)Kitartást!

Barika: nagyon cukik a ház körül élő kis tollasok-szőrösök :D Kivánom, hogy 2 év múlva, kis dundi rózsaszin babák lakják be a kertet!nagyon sokat gondolok Rátok!puszika

Kretty! Drukkolok a kezdéshez, remélem nincs ciszta.......

Mné: hát ezeket a dolgokat én sem értem, de kivánom, hogy mielőbb rendben legyél!

Rólunk annyi, hogy ma voltam inzulin rezisztencia vizsg-on, d.u.-ra lesz eredmény, és május 24-án kapom meg a szakvéleményt róla, majd vissza a doktor bácsihoz...igen egyenlőre maradunk, ahol eddig is voltunk, hisz ott van még két kis fagyibabánk, amihez termelni szeretnénk még :)
Most én itthon maradok a nyárra, a férjem lesz távol....nagyon távol... :(
De június végén visszakapom Őt! :D, viszont ma vagyok a 33. ciklusnapon,nem jött még meg... de két nappal ezelőtt csinált teszt negativ volt, jaj csak ne ciszta legyen!!!!! :x
katapetra

Katapetra,
nem kell rögtön cisztára gondolni, inkább más miatt késsen, illetve egyáltalán ne jöjjön meg... :D
Köszi a drukkot! :wink:

Csuti,
neked is köszi a drukkot, majd kérünk akkor helyette a pociról fényképet :D :D a kicsiket meg beleképzeljük... :lol: :lol:
Alfonzka hogy van? :lol:
leeda

Sziasztok
Csuti
Köszönöm a válaszodat,így már értem.Jó ha ezt is tudom. :wink:
Barika
Hát nem olvasol engem? :cry: :cry:
Szélkiasszony
Várlak.....12 óta mást sem csinálok csak bújom az oldalt!!!
Gyere a jó hírekkel!!!!! :wink:
Katapetra
Jaj,de jó lesz!Jót fogunk majd beszélgetni a szobába.... :wink:
Leeda
Nincsen nagyobb kép?Sajnos én 3-at választanék belőle... :oops:
3 fiúka,vagy 2 fiúka és 1 kislány!! :lol:
Kicsit torkos vagyok. :oops: :oops: :oops: :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszto
Na persze a szopizos kell neked! :wink: :lol:

kagyló

Kagyló! :oops: :oops:

Mert ő olyan cukker és nem tud ülni a fenekéééééééén... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto
Aha! :lol:
Nekem a durcisok kellenek... :wink:
Miért csak álmodozok mindig?!Nekem csak ez jutott...de majd most okoska apuci megadja nekem amire vágyom... :wink:

kagyló

Kagyló!

Úgy legyen!!!!
Mit főztél?
nálam ma a husika mellé, olívaolajon sült cukkini volt ebédre. Kb. mintha nem ettem volna semmit, megőrülök olyan éhes vagyok már most! Mi lesz ezután?? :shock:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Megpróbáltalak benneteket visszaolvasni, de munka közben sajnos nem tudok 100%-osan koncentrálni. Figyelni kell, hogy mikor jár az asztalom körül a főnököm. :oops: Úgyhogy előre is elnézést, ha valakit kihagyok!

Szélkisasszony: Nagyon drukkolok neked a mai punkcióhoz, és biztosan már túl is vagy rajta! Várunk ám nagyon a hírekkel!

Katapetra: De jó, hogy ismét közöttünk vagy, és hogy úghy döntöttetek, hogy júliusban indultok, hát az még szuperebb! Nagyon nagyon drukkolok!

Kretty: Gyere, mesélj, mi volt Apánknál? Megkaptad a gyógyszeradagodat?

Kagyló: Sajnos én egy kicsit leragadtam a kakaóscsigádnál. IMÁDOM!!! Fú, de jó lenne most is elnyammogni egyet!

Leeda: Én is kitartást kívánok a talpmasszázshoz. Esténként, mikor szépen nézek a párocskámra, és megmasszírozza a lábamat, mindig gondolok rátok, hogy valószínű, hogy nektek nem ennyire kellemes! Sajnálom! És egyébként mond is valamit a masszőr a kezelések előtt, alatt, után? Ő hogy látja a javulásodat?

Kriszto: Nagy-nagy gratula az 5 kilóhoz! Minden elismerésem a tiéd! Nem semmi. Én a felújítás alatt dobtam le 2 kilót, de mostmár vissza is gyűjtögettem. Mi újság van nálatok pirivel? Ha jól sejtem, akkor a napokban kellene vagy jobban mondva nem kellene, hogy megjöjjön, ugye?

Bari: Nagyon szép lett a sünikéd! Hát még az élő, de édes. :-) Ne idegeskedj! A Manócskák szépen megkapaszkodtak már lassan 1 hete! :-) Remélem, hogy azóta sem emelgeted a petpalackokat sem!

Kvzsuzsi: Nagyon gratulálok neked is Egyetlenkéhez! Ő is szépen befészkeli magát holnap!

Kisalag: Nálatok mi a helyzet? Mit szóltak a férjed hasi uh-án az indokhoz?

Szurikáta: Tudom, hogy rengeteget dolgozol, illetve nem tudom, csak gondolom, de nagyon hiányzol ám nekem! Jó lenne egy kicsit többet hallani rólad!

Zs76: Gyere mesélj, mi újság a csemetékkel? Hogy alakult a tovább tenyésztés?

Csuti: Jó lehetett ismét látni a fiúkat/lányokat tegnap! És a kis szégyenlősök, hogy takargatják magukat! Meddig tart még a vizsgaidőszakod? Pihenjél is azért sokat, és küldd csak bátran a nálad vendégeskedő rókakomát a lányokhoz!

Mi nem azért nem indulhatunk, mert nincs sárgatest. Azt csak én kérdeztem a dokitól, hogy lát-e. Azt hittem, hogy a mensi első napján még kellene látszódnia. De így hogy nem látott úgy hiszem, hogy nem is volt pé-m ebben a hónapban, és hiába "nyúztam" Apát! Javítsatok ki ha tévedek! Ilyenkorra már felszívódik a sárgatest? Az pedig, hogy nem indulhatunk, azért van, mert meg kell várni 2 "normális" menstruációt. Én úgy hittem, hogy a műtét táni, az az első. Illetve Dévisz azt mondta, hogy 2 hónapot kell várni. Na már most március 11-én vették el tőlem a gyerekemet, és most pedig május 17 van. Gondoltam, hogy akkor lejárt a 2 hónap. Hát rosszul! Mondanám hogy sebaj, de nem így érzem.
Nem meséltem nektek, mert egy kicsit babonás vagyok:
Pár hónappal ezelőtt azt álmodtam, hogy január 1-én megszületett Hanna lányom! Annyira élethű volt az álom, hogy csak na. Reméltem, hogy valóra válik, és a 2012-es január 1-én fog megszületni, de ez már teljességgel kizárt.
Az új leletek, amiket be kell szereznem az a vérkép+vizelet, EKG, tüdőszűrő, AIDS, hepatitis és Siphilis, de ez mind a kettőnknek kell. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Centrum lab megcsinálja-e az AIDS, HEPA és Siphilis vizsgálatot? És ha igen, akkor mennyiér, és mikorra lehet eredmény? Az a baj, hogy a Mária utcában 3 hét a leletkiadásának a határideje, és nem szeretném, ha kicsúsznánk az időből.

Remélem, hogy nem hagytam ki senkit!

Pusszantok mindenkit!

Mné
mné

Mné!

Centrumlab árlista: http://www.centrumlab.hu/files/file_22_1304156679.pdf

mondjuk a Mária utcában is van valami, ami fizetős, passzolok, hogy melyik, csak azt tudom, hogy nekünk kettőnknek 11ezer volt. :(

kriszto

kriszto82

Kagyló,
hogy ne érje szó a ház elejét, itt van még pár "minta" :D :D Kép Kép Kép
:lol: :lol: :lol:
leeda

Ja, igen: piri: passz... ha volt pé.-em és akkor, amikor a teszt mutatta, akkor hamarosan beköszönt... vagy nem... (hahahahahaha), de ha úgy mint múlt hónapban, akkor még vagy 12 nap múlva.... ha akkor sem,akkor megyek bogyóért... vagy uhu-ra :lol: :lol: (na jó álom, édes álom...) :lol: :lol: :lol:

Hamarosan megyek hazaaaaaaa, olyan jó kedvem lett... na megyek hajrázni, mert munka nem maradhat félben!!! :D :D

kriszto

kriszto82

Leeda!

Jaj, nagyon édesek!

Az elsőről az jutott eszembe rögtön, hogy "Na, mi a francot bámultok?Nem láttatok még mókus-babókat haverkodni??"

A második: a középső a legcukibbb...

és a harmadik: kisdagik és milyen helyesek! :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Mné,
köszönöm! A kezeléseknek ilyen hamar még nem kimutatható a hatása, remélem, később lesz valami javulás a párom állapotában :?
De ha másra nem is, arra biztosan jó lesz, hogy jól átmozgassa, felélénkítse a belső szervek működését- legalábbis remélem, persze túl nagy reményeket nem fűzök hozzá.
Ne stresszeljetek rá nagyon a kezdésre, próbáljatok kicsit kiengedni - persze tudom, könnyen beszélek meg hát ez nem "csak úgy" megy, de hátha... :roll:
leeda

Kriszto
Ma nem főztem semmit sem,de tegnap gulyás levest,meg hurkát,kolbászt,krumplit.Ebből maradt mára is,de hamarosan elkezdem a zúza pörköltett nokedlivel.(holnapi menű lesz).
Van egy darab kolbászom még,küldjem,4 szem krumplival kéred???
:lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Mné
Majd ha legközelebb csinálok dobok képet,sajnos küldeni nem tudok.
:(
Leeda
Az összeset kérem szépen!!! :wink:
Látod milyen vagyok,mindet magamnak akarom!!De olyan nehéz választani,nekem meg a szívem ilyen,imádom a babákat...

kagyló

De jó lenne, tényleg hazamenni. Én még 5-ig itt vagyok az irodában.

Leeda, én ha kérhetem, akkor az első "virágos" képről szeretném balról a második kishölgyet. Légyszi-légyszi!!! Naaaaaa!!! :-D

Kriszto: Köszönöm az árjegyzéket, ezt sajnos én is megtaláltam, de a siphilist nem találtam meg rajta. Illetve foggalmam sincs, hogy a sok betűkódból melyik lehet az... Esetleg tudsz ebben segíteni.

Köszönöm

Mné
mné

Üdv mindenkinek!
Megkaptuk a gyerkőcünket,nincs hiperstimu,minden rendben, de a párom csak egy bébit tud kihordani,ezért egy lett visszaültetve. A picikénk 150 sejtes ,nagyon drukkolok neki!!!! :D
zs76

Zs!!!!!!!! De jóóóó! Drukkolunk nagyon! Maradt ezen kívül is babóca tarcsiba? Majd a 2. gyerkőcnek gondoltam :wink: :wink:

Mné!Passzolok, majd jönnek az okosabbak...

kriszto

kriszto82

Zs76
150 sejtes?!
Hűha! :shock:
Drukkolunk!!!!!!!De nagyon!!!! :wink:

kagyló

Sziasztok!!
Megjöttem. Minden rendben és egy 2-es van a tenyeremben. :D :D :D :D :D
Hát az igaz, hogy nem zárkóztam fel nagyon a többiekhez, de én ennek is örülök!!!!
Mindenkinek nagyon köszönjük a drukkokat. Holnap 9-kor kell telefonálnunk. Majd igyekszem visszaolvasni titeket.

Zs76: találkoztam ma a pároddal, amikor visszakapta a babót. Nagyon drukkolok Nektek!

Ahogy mindenki másnak is!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

zs76: gratula! 150 sejtes!!!! az nem semmi! remélem már az enyém is akkora odabent! :)

szélkisasszony: gratula a ketteshez! reméljük, hogy holnap jó híreket fog mondani D!

mné: igen, én is úgy tudom, hogy mensi első napján még látni a sárgatestet, de inkább valaki okosabbat kérdezz meg!!! De ha még két normális mensit kell várni, akkor nem fogsz kicsúszni az időből, belefér a Mária utca is! vagy nem?

katapetra: hajrá, küldök neked pirielűzőt!!! reméljük messzire elkerül, teszteljél még holnap is! :)

csuti: gratula a szép babócákhoz, olyan jó, mikor a doki így megdicsér!!! csak így tovább, vigyázz rájuk! ha így szorították a lábacskájukat összefele, akkor lehet, hogy lányok lesznek, nem??? :) ti mit szeretnétek?, vagy minek örülnétek?

bari: mi az hogy a szíved feljön a torkodba??? ez normális ez, vagy ideges vagy valamitől? mitől? lécci ne idegeskedj, jó helyen vannak baribabák!!! vigyázz rájuk!

Nálam semmi érdemleges, várom a holnapot, a jövő hetet, és a 3 hét múlvát, de mivelhogy azt sem tudom, hogy ma milyen nap van, már lehet, hogy 3 hét múlva van :)

Drukk továbbra is mindenkinek

Puszi

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Szépjóestét!

Végre van egy kis élet :lol:

Kagylóóóóó, vazz kifelejtettelek :oops: szánom-bánom :oops: Naszóval, közben a hangya megoldódott. Majd nemsokára teszek fel képet róla és majd láthatod,h kontúros és annak a kivarrásával nem tudtam mit kezdeni, de az eladó segített ötleteket adni :wink: így már csak a háttérrel kell végeznem és ez is kész lesz :lol: Okostojásnak fogod hívni a babádat? Cuki ki név :lol:

Leeda, hinni kell a talpmasszázsban is mint minden ilyenben :lol: Ezek a babák....Istenem...remélem mindannyiunknak megadatik majd,h ilyen helyes babákat lelhetünk magunkhoz!!!

Zs76, grat a babókához és küldöm a ragacsot :wink: Kép

Kretty, majd gyereeee!!!!

Szélkisasszony, csudáááás! Nagyon drukkolunk holnapra és gyere majd,h mi volt :lol: Nem is írtad,h milyen volt az alató???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó cucc mi? :wink:

Csuti, várjuk majd a képeket :lol:

Zsuzsiii, holnap belédharap Egyetlenke :lol::lol::lol::lol:

Mné, anno Nekem is ki kellett várni a 3 hónapot.... :? de hidd el így biztosabb a siker :wink: addig pedig tessék akcióóóóózni :lol:

Pusszantáááás!
Bari

bari6

Hello Lányok!

Először is Csuti, örülök, hogy jól vannak a babócák! megkaptad a privim tegnap??? mert most látom, hogy az elküldött fiókban nicsn benne, viszont a kimenőben igen, és ezt nem értem... :roll:

Zs76, gratulálok nektek, a 150 nagyon szép szám!

Szélkisasszony, a kettes is nagyon szép szám :wink: Alig várom hogy holnap írj!

Mné, sajnálom, hogy mégsem tudtok most kezdeni...ezt a sárgatest dolgot most én sem vágom...remélem vki itt penge és felvilágosít minket

Zsuzsi, Bari...hatalmas drukk

Katapetra, nee már, én lemaradtam, szóval júliusban indultok??? annyira jó, az mindjárt itt van!

Kriszto, grat az 5 kilóhoz, nagyon kitartó vagy! januárban én is elhatároztam pont ezt a számot, mert ennyi felesleg van rajtam a versenysúlyomhoz képest, de én nem voltam kitartó......:( így rajtam maradt így a terhességre...mondjuk eddig még nem híztam,de gondolom haamrosan beindul, mert a bébi rohamos tempóban nő :D

Majd rakok fel nektek pocifotót, ha akarjátok : ) Parane, Csuti ti iiiis! lécci
Vendég

Megelőztél Zsuzsi :lol: Voltam házidokinál és beigazolódott,h pszichés a torkomban a szívem érzés meg a köhögés is... :oops: :oops: :oops: Igyekszem megnyugodni, vagyis megnyugtatni a tudatalattimat :lol: Amúgy tényleg nagyon lassan telik az idő.... :?

bari6

Mindenkinek köszönöm a drukkot!Mielőtt elintéztük a papírokat,én megkérdeztem D.-t,hogy hány sejtesek.Mikor megmondta,kicsit bután néztem ,és megmutatta a falra függesztett képen,hogyan is néz ki egy 150 sejtes embrió!Remélem a ragacs átjön:-)
zs76

Zs76! Nagyon örülök, hogy, ilyen szép szederkét kapott vissz a kedvesed!
Izgulok értetek, hogy szederke beérjen :wink:

Szélkisasszony....örülök, hogy renben vagytok :), tényleg milyen volt az altatás? nekem nagyon bejött :), várom is már a következő adagot :D
DRUKK holnapra, pusszancs!

Leedám: én a lavóros, duci babákból választanék...szeretem, ha egy baba dundus :)én is az voltam...jaaaa, vagyok is :wink:

Poszikám: várom a fotót csodababáról!!!! :D Igen, júliusban indulunk....de én is csodababát várom....titkon

Csuti: Jaj, de szépek lehettek!!!!!A kis szégyenlősek.....nem baj, ami késik nem múlik....előbb utóbb kiderül.....szép estét!

Mné: sajnálom, hogy nem kezdhettek.....:(

Kagyló: ennyi finomság....jaj...teljesen megéheztem....nyami

Kreety? remélem minden rendben!

Barika: Ne stesszeld magatokat, kérlek!!!!Nyugi: szúúúúú-szááááá
katapetra

Bari: a cucc tényleg nagyon jó! Túl sok mindenre nem emlékszem hála az égnek! De nem voltam rosszul. Sőt később nehezen tudtam visszaaludni! :lol:

Poszi: nagyon várjuk a képet a pocakodról!!! :D :D :D :D

Zsuzsi: nagyon drukkolok holnapra!!! (is)! Egyetlenke holnap egy jó nagyot harap!!!
:wink:

Holnap igyekszem minél előbb megírni majd a jó hírt, de be kell még mennem dolgozni egy kicsit, de rajta leszek.

Nektek is fájt a hasatok punkció után? Nem vészes, de D mondta, hogy nehezen tudta megszerezni őket. Gondolom inkább ezt érzem.
:roll: :roll: :roll:
szélkisasszony

Mné: hidd el, nagyon tudom milyen, amikor nem indulhatsz! De mindennek oka van. Nem minden úgy történik ebben a történetben, ahogy eltervezzük. De el jön a ti időtök! Ne keseredj el!!!
Sok-sok ölelés!!
Katapetra: aranyos vagy, köszi. Az altató? Csupa jót tudok csak róla mondani, de nekem bőven elég volt most az egyszer. És remélem, Te is már csak egyszer élvezheted... :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Sziasztok!

Jó sok minden történt ma a fórumon.

Zs76: Gratulálok és nagyon drukkolok nektek!

Nyuszika: Nincsen már sok hátra, hamarosan karjaidban tarthatod Dórikát.

Mné: Sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni, pedig nagyon örültem volna, ha valaki csatlakozik hozzám. :(

Kagyló: Örülök, hogy jobban vagy már. Vigyázz mert a súlyveszteség lehet hogy csak vízveszteség. Igyál sokat ha tudsz. Aranyos vagy, de nem szeretnék várni júliusig, de hát novemberben is ezt mondtam mégsem indultunk még. :D

Kretty: Mi volt ma?

Kriszto: Gratulálok a fogyáshoz, nagyon ügyes vagy.

Csuti: Örülök, hogy minden rendben, remélem hamarosan megtudjuk a kis csapat nemét is.

Szélkisasszony: Nagyon nagyon nagyon drukkolok kettőkéknek!

Poszi: Én szeretnék pocifotót. :)

Katapetra: Olyan jó hogy újra köztünk vagy. :)

Az akupunktúrát én is kérdeztem néhány napja, de senki nem válaszolt. :cry:

Kriszto, Kagyló és még akit érdekel. Pirinek holnap kell jönnie és a ma reggeli "előrejelzés" szerint fog is jönni. Tehát valószínűleg még a héten indulás!!!!! :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Megkaptam az adagom, 5 percet kellett várnom (nem volt senki D-nél) :D éééééés NAGYON cukipofa volt ma! :D

Megint mini dózissal kezdtünk, számolgattunk, kalkuláltunk, jun 1 lesz a punkció. Mondtam neki, ez lesz az igazi és baba lesz! Erre gyorsan lekopogta és hozzátette, nagyon reméli, mert ez már a 4. stimum, de még csak egyszer lett transzfer. Azt mondta, már tiszta ideges miatta. :D :D :D :D :D Gyógyszerirás közben elnevetgéltünk, szombattól szurik, hétfőn UH. És hús-hús-hús.

Szélkisasszony! gratula!

Mné, tényleg van sárgatest, nekem még látta D a félig összeesett sárgatestet és tegnap este jött meg.

Zs76, gratulálok! A többiekkel mi lett?

Krisztó, meddig akarsz fogyni?
Vendég

Zs76,
én is gratulálok, ez nagyon szép szám!

Szélkisasszony,
drukkolok!! :wink:

Katapetra,
nyugodtan válaszd bármelyik dundikát, amelyik csak tetszik, legalább ilyen tündérieket kívánok mindannyiónknak!!! :D

Bari,
igyekszem hinni benne, legalábbis jobban, mint korábban... :wink:
és ne idegeskedj, inkább lesd az állatkertedet és tölts fel ide nekünk, köszi előre is!! :D :D

Mné,
vidd a "virágos" babát, és majd még tartalékba 1-2-t.... :lol: :lol:

Kretty,
örülök, hogy kezdhettek!!

Zafír,
én láttam a kérdésed, de én sajnos nem tudok válaszolni, arra emlékszem, hogy cérnabeültetéses akupunktúráról volt szó... :roll:
leeda

mné
Nagyon aranyos vagy,köszönöm hogy hiányoltál.Hát tényleg sok a munkám,de minden este elolvasom mi történt aznap Veletek,miről csacsogtok :)
Hát kommentálni már nem sok energiám van. Meg hát ugye a balesettel kapcsolatban is mindig van valami,nehogy simán menjenek a dolgok.És még mindig!!! sehol nem tart az ügy. Ez tényleg hihetetlen.Na de nem panaszkodom.
zs76
Gratulálok,csodás nagy embrikét kaptatok vissza. Használt a varázslatom :lol: Babaragacs :arrow: :arrow: :)
bari
Tegnap estétől nekünk is van sünink :) Úgy megkajálta a cicakaját hogy na :) :) annyira cuki :)
csuti
Jaj biztos nagyon aranyosak a bébikék. Örülök hogy megdícsért a doki.
zsuzsi
babaragacs :arrow: :arrow: :)
katapetra
Puszillak,és kitartás a távollét nehézségeinek leküzdéséhez.
Bocs ha nem írtam mindenkinek,de drukkolok,és kérjétek a szerencseszurit ha kell :)
Szép estét,jó éjt mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Kretty! De jó, és én is kopogok :D Rajt!

Szurikám: örülök, hogy van melód, és hogy birogatod...vigyázz magadra nagyon, ha erre jársz, szivesen látlak egy fincsi kávéra :)puszi

Zafir: nagyon kedves vagy! én is örülök, hogy kezdhettek, de itt lesz Kretty, és izgulhatunk értetek!!!!! puszi

Leeda: köszi a babót :)

Jó éjt!
katapetra

Az akupunktura nem nekem kell, egyik ismerosomnek, akivel 28 evesen kozolte a doki, hogy soha nem lehet gyereke.... :shock: :shock: :shock: Nincs peteerese, es gondoltam ez segithet. Varom a valaszokat, elerhetosegeket! Fontos lenne!
Vendég

Kretty,küldtem privit! Ha még van kérdés, szívesen válaszolok priviben. De már csak este!
Drukk!
emerenc

Csodaszép napot csajok!

Kretty! Én is szorítok, hogy a szülőszobáig meg se állj!!! :D :D

Fogyás: azért van miből valljuk be :lol: :lol: De tény, hogy most egy ideje nagyon jól érzem magam, sokat dob az ego-mon, ha valaki észreveszi és mondjuk szóvá is teszi! :roll: Az úszást addig csinálom míg D engedi, gondolom a punkció előtt néhány nappal majd leállít róla, a táplálkozás pedig ugyanez a stimu alatt is, csak persze a husi adag nem egy, hanem 5 szelet/nap lesz, minimum :shock: :shock:

Nyomjad a husit, igyál sokat és nem lesz gond!!! És ne feledd elmondani neki a fagyi-sereget minden nap! Lesz itt csipet-csapat hamarosan, csak tudjatok dönteni, hogy mennyit szeretnétek vissza! :wink:

Zafír és Kretty!
Akupunktúrában Emerenc jártas én úgy tudom, biztos ír majd Neked róla!

Mné! Megjött. Akkor volt peteérésed, nem?
nagyon tudományos leszek: "A tüsző maradványából kialakuló sárgatest ösztrogén mellett progeszteront is termel. Az ösztrogén ugyanakkor negatív visszacsatolással hat az agyalapi mirigy tüszőserkentő hormonjának képződésére. Így a sárgatestben képződő ösztrogén visszacsatolás útján gátolja a tüszőserkentő hormon termelését, ezért a ciklus alatt újabb tüsző már nem érik meg. A progeszteron hatására a méhnyálkahártya megvastagszik, vérellátása fokozódik, ezzel alkalmassá válik a beágyazódásra és az embrió táplálására. Ezen felül gátolja a méhizomzat összehúzódását. Így a terhesség kialakulásában és fennmaradásában is alapvető szerepe van. A progeszteron további hatása, hogy visszacsatolással gátolja a sárgatestserkentő hormon termelődését az agyalapi mirigyben. Ha megtermékenyítés nem következik be, akkor a sárgatest elsorvad, az ösztrogén és a progeszteron koncentrációja lecsökken a vérben, és bekövetkezik a menstruáció." Szerintem az, hogy látszik-e a sárgatest a mensi első napján vagy sem, az egyénenként, ciklusonként változó, illetve, ha elindult valami, akkor igenis ott van még. Legalábbis én így értelmeztem az elmúlt évek tapasztalatai alapján.
Aztán lehet, hogy nincs igazam. :?

Szélkisasszony! Nagyon-nagyon drukkolok!!! Majd gyere a hírekkel!

Na, munkára fel!

Mindenkinek pusszancs...

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Mára Egyetlenke maradt!!!! A másik sajnos nem volt érett!
szélkisasszony

Bocsi! Kicsit ziz ivagyok!!!
Holnap reggel kell telefonálnunk, hogy mikor mehetünk érte!!!
Csajok én olyan nagyon boldog vagyok!
Kicsit megnyugszom, aztán jövök! Kép
szélkisasszony

Szélkisasszony,
hurrá!! :D :D ilyen szép osztódást kívánok!! :lol: :lol:
Kép
leeda

Szélkisasszony!!!!

De jÓÓÓÓÓÓ! Drukkolok Egyetlenkének, elhiszem, hogy nagyon boldog vagy!!!!!

Kriszto: Köszi a tudományos :) infót, nekem hasznomra vált, igy legalább én is felfogtam, hogy működik ez a sárgatest dolog....ügyi vagy! Pusszancs

Mi megyünk ma valahová a férjemmel d.u-n, de nem árulta el, hogy mi a meglepi.....olyan izgi....
Tegnap megjött az inz. rez.ról az erdmény, szerintem normális....de ha valaki ért hozzá, szivesen leirom, és kielelmezhetnénk, előre is köszi!
Lányok, még mindig nincs piri....teszt: -
És reggel , miután együtt voltunk :oops: a párommal jött egy kiadós görcs, a hasam aljában éreztem, nagyon fájt....de piri semmi, ez a 34. nap :oops: :roll: :roll: , lehet, hogy felfáztam?jajaj
katapetra

Szélkisasszony, megy az osztódásserkentő drukk Egyetlenkének :lol: Holnap kismami leszel Te is :lol:

Zsuzsiii, ma van a nagy napotok :lol:

Leeda, annyira csodálatos ez a kép :lol:

Kretty, örülök,h indulhattok :lol: Ami a barátnődet illeti, sztem menjen el másik dokihoz is. Amúgy minden vizsgálatot megcsináltak nála? Meddőségiben is volt már? Drukk,h neki is rendeződjön minden!!!

Emerenc, holnap lesz az első UHUd?

Katapetra, majd gyere,h mi volt a meglepi :lol:

Zs76, Nektek is a 21. napon kell esztelnetek?

Jelentem Én jól vagyok :lol: Ma még egyszer sem volt szívdobogás a torkomban :roll:

Szép napot mindenkinek!
Bari

bari6

Bari, Emerenc, Zsuszi, Zs76, Szélkisasszony!
Küldöm rókát:
Kép
remélem segít!!!

Leeda,
köszi, Alfonz jól van, nagyon sokat lustálkodik, akkor küldök a pocakomról fényképet:
Kép

Mné,
nem tudom pontosan meddig tart a vizsgaidőszak, már nem is nagyon érdekel, :oops: mert úgy döntöttem, hogy befejezem, majd folytatom, ha tudom, nekem többet ér, hogy nyugodtan készüljek a kis jövevények érkezésére :wink: .
Ne haragudj, de én nem tudom mi történt veled márciusban, mert kórházban voltam. Mi volt a baj, vagy hogy történt a dolog? Csak ha van kedved róla írni, akkor oszd meg velem légyszi, hogy mi volt.

Zs76 és Szélkisasszony,
ügyesek voltatok, de jó, de jó, de jó :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Zsuzsi,
végülis mindegy, hogy milyen neműek lesznek, de :oops: én két fiút, és egy lányt szeretnék. Mégis olyan érzésem van sokszor, hogy két lány, egy fiú lesz :roll: na majd meglátjuk, csak tényleg ne legyen semmi baj. Neked pedig nyugi!!!!!!!!!!!!!! már tuti jó helyen van egyetlenkéd :wink:

Poszi,
még nem néztem a privi üzit, de mindjárt utánajárok :lol:

Zafír,
:arrow: :arrow: :arrow: indulás a héten!!!!!!!

Kretty,
akkor ti is indultok, de jó, de jó :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Szélkisasszony: Drukkolok Egyetlenkének! Holnap ezek szerint Transzfer?

Zs76: Hogy lehet azt elérni, hogy tovább maradhassanak a babák a csészében? 150 sejtes? Azt a mindenit! Nagyon szurkolok nektek!

Nene és Nyuszi: Nagyon sokat gondolok ám rátok is.

Nene: gyer, mesélj magadról egy kicsit, aggódom érted. Hogy van a cukrod? Hogy bírja Bálint?

Nyuszi: Ti hogy vagytok? hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Végül Dóri mellett döntöttetek, és letettetek Annáról?

Bari: Örülök, hogy man dobog a torkodban a szíved. :-D Csak nyugodtan! Relax baby relax!

Csuti: Megértem a döntésedet. Valószínű, hogy én is ezt tenném. Hány év van még hátra egyébként a suliból? Hogy mi történt velem/velünk márciusban? Talán arra még emlékszel, hogy én is terhes voltam, csak nem látta Apánk az UH-on, mert olyan pöttöm olt. Teltek a hetek, és március 4-én amikor mentem ismét UH-ra, akkor már dobogott az én kis Angyalkámnak a szíve. El sem tudom mondani, hogy mekkora volt az örömünk, de sajnos a következő március 9-i UH-on már csak egy elhalt embrió volt látható... Így sajnos március 11-én meg kellett, hogy műtsenek, és elvették a gyerekemet.

Mné
mné

Sziasztok
Barika
Na de ilyet,elfelejtettél.... :( De látom azért csak észrevettél a sok írás közben.... :wink:
Pedig szívesen segítettem volna.Várom ám a művedet,nagyon szép volt a múltkori is! :lol: :wink:
Igen okoskának neveztem a leendő babámat,mert az apucika nagyon okos emberke,abból amit tudok róla. :shock: Bocsi de ilyenre sikerült!!!
Neked küldöm:
Kép

Zafir
Jól vagyok,iszok sokat ásványvízet.Dolgozok ezerrel,de ma is korán vagyok itthon a főnököm tegnap utazott párizsba,így logok,ha készen vagyok.. :wink:
Mégis nélküled leszek majd júliusban.... :(
De várlak a hírekkel!!!!
Kretty
Hú,de jó te is indulsz! :wink:
Majd szorítok neked is.Most nem lesz semmi baj,kis mami leszel,beállsz a csajok után. :wink:
Szélkisasszony
Igen!!!Egyetlenke!!!Milyen sok kis mami lesz itt,de várjatok rám is jövök okoskával!!! :wink: :lol:
Csuti
Szép nagy pocid van!!! :wink:

Lányok vegyetek belőle,muszáj volt sütnöm a páromnak szülinapja van.De csak megint diósra tellett tőlem.....

Kép

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?