Sziasztok!
Megpróbáltalak benneteket visszaolvasni, de munka közben sajnos nem tudok 100%-osan koncentrálni. Figyelni kell, hogy mikor jár az asztalom körül a főnököm.

Úgyhogy előre is elnézést, ha valakit kihagyok!
Szélkisasszony: Nagyon drukkolok neked a mai punkcióhoz, és biztosan már túl is vagy rajta! Várunk ám nagyon a hírekkel!
Katapetra: De jó, hogy ismét közöttünk vagy, és hogy úghy döntöttetek, hogy júliusban indultok, hát az még szuperebb! Nagyon nagyon drukkolok!
Kretty: Gyere, mesélj, mi volt Apánknál? Megkaptad a gyógyszeradagodat?
Kagyló: Sajnos én egy kicsit leragadtam a kakaóscsigádnál. IMÁDOM!!! Fú, de jó lenne most is elnyammogni egyet!
Leeda: Én is kitartást kívánok a talpmasszázshoz. Esténként, mikor szépen nézek a párocskámra, és megmasszírozza a lábamat, mindig gondolok rátok, hogy valószínű, hogy nektek nem ennyire kellemes! Sajnálom! És egyébként mond is valamit a masszőr a kezelések előtt, alatt, után? Ő hogy látja a javulásodat?
Kriszto: Nagy-nagy gratula az 5 kilóhoz! Minden elismerésem a tiéd! Nem semmi. Én a felújítás alatt dobtam le 2 kilót, de mostmár vissza is gyűjtögettem. Mi újság van nálatok pirivel? Ha jól sejtem, akkor a napokban kellene vagy jobban mondva nem kellene, hogy megjöjjön, ugye?
Bari: Nagyon szép lett a sünikéd! Hát még az élő, de édes.

Ne idegeskedj! A Manócskák szépen megkapaszkodtak már lassan 1 hete!

Remélem, hogy azóta sem emelgeted a petpalackokat sem!
Kvzsuzsi: Nagyon gratulálok neked is Egyetlenkéhez! Ő is szépen befészkeli magát holnap!
Kisalag: Nálatok mi a helyzet? Mit szóltak a férjed hasi uh-án az indokhoz?
Szurikáta: Tudom, hogy rengeteget dolgozol, illetve nem tudom, csak gondolom, de nagyon hiányzol ám nekem! Jó lenne egy kicsit többet hallani rólad!
Zs76: Gyere mesélj, mi újság a csemetékkel? Hogy alakult a tovább tenyésztés?
Csuti: Jó lehetett ismét látni a fiúkat/lányokat tegnap! És a kis szégyenlősök, hogy takargatják magukat! Meddig tart még a vizsgaidőszakod? Pihenjél is azért sokat, és küldd csak bátran a nálad vendégeskedő rókakomát a lányokhoz!
Mi nem azért nem indulhatunk, mert nincs sárgatest. Azt csak én kérdeztem a dokitól, hogy lát-e. Azt hittem, hogy a mensi első napján még kellene látszódnia. De így hogy nem látott úgy hiszem, hogy nem is volt pé-m ebben a hónapban, és hiába "nyúztam" Apát! Javítsatok ki ha tévedek! Ilyenkorra már felszívódik a sárgatest? Az pedig, hogy nem indulhatunk, azért van, mert meg kell várni 2 "normális" menstruációt. Én úgy hittem, hogy a műtét táni, az az első. Illetve Dévisz azt mondta, hogy 2 hónapot kell várni. Na már most március 11-én vették el tőlem a gyerekemet, és most pedig május 17 van. Gondoltam, hogy akkor lejárt a 2 hónap. Hát rosszul! Mondanám hogy sebaj, de nem így érzem.
Nem meséltem nektek, mert egy kicsit babonás vagyok:
Pár hónappal ezelőtt azt álmodtam, hogy január 1-én megszületett Hanna lányom! Annyira élethű volt az álom, hogy csak na. Reméltem, hogy valóra válik, és a 2012-es január 1-én fog megszületni, de ez már teljességgel kizárt.
Az új leletek, amiket be kell szereznem az a vérkép+vizelet, EKG, tüdőszűrő, AIDS, hepatitis és Siphilis, de ez mind a kettőnknek kell. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Centrum lab megcsinálja-e az AIDS, HEPA és Siphilis vizsgálatot? És ha igen, akkor mennyiér, és mikorra lehet eredmény? Az a baj, hogy a Mária utcában 3 hét a leletkiadásának a határideje, és nem szeretném, ha kicsúsznánk az időből.
Remélem, hogy nem hagytam ki senkit!
Pusszantok mindenkit!