Halihó!
Kaqk, jobbulást, és kitartás! Biztos a melegfronttól fáj a fejed, arra figyeltem fel, hogy tegnap minden ismerősöm Algoflexet kapott be napközben.
Egyébként aki a frontosságát szeretné belőni (milyen frontra és mennyire érzékeny), van itt rá egy nagyon jó teszt:
http://felicitasz.blog.hu/2011/05/22/fronterzekenyseg
A Dalma tényleg szuper név. Volt ilyen nevű hallgatóm, irtó elegáns és komoly csaj volt, jól állt neki a neve.
Tündi, nagyon édes vagy. Igazából nagyon szeretem a bő nadrágokat, ápolnak és eltakarnak, meg ez a Katherine Hepburn-féle nadrágstílus nagyon bejön. De tény, hogy az a szürke nadrág már kissé nagy rám, hosszú is. Szűkebb gatyában csak farmerem van, minden nadrágom egyenes vagy bőszárú.
Örülök nagyon, hogy bejött a munka. Szerintem nagyon Neked való a kórházi munka, odaadó vagy és kedves.
Aranyos az óvodai mondóka. Ádiék valami piaci életképre készülhetnek, mert folyton tyúkokról, garasokról és kiflikről regél mondókákat.
A fogyihoz sok sikert!!! Bár nem látom én, hogy olyan nagyon szükséged lenne rá.
Mónikám, egy júniusi cseresznyepartira nagyon vevők vagyunk! (Meg örömmel látnánk Titeket.

).
Vindo, bonbonok és pattanások.

Majd elmúlnak.
Regi, édes lehet Szeli, hogy eltereli a kutyák figyelmét.
Heni, lesz elég bajod, két ilyen jóképű legénykével...
Fleur, sajnálom ezt a munkamizériát. Most már sokaktól hallom, hogy hirtelen visszavonják az álláshirdetést, ami elég fura, nem tudja egy cég előre eldönteni, hogy kell-e valaki vagy sem??? Lesz jobb helyed Neked ennél.
Nektarin, irtóra jók vagytok az építkezéssel! A srácokról már nagyon látnánk egy-egy képet!
Maggie, ugye a Te fejed nem fáj? remélem!
Megyek, csajok, mert még bolt, a lakás meg úgy néz ki, mint Magyarország a tatárdúlás után, kicsit lazák lettünk. Aztán munka, írnom kell egy absztraktot és még ötletem sincs.