A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na egy csomó időm elment vele, de az egyik pozíció kilőve. A finishben ma hívtak fel (holnap lett volna egy másfél órás interjú) :!: :shock: , hogy ember felvétel stop van és így nem aktuális a dolog. Amúgy nagyon elégedettek voltak velem és üresedés esetén a továbbiakban is számítanak rám, ha még aktuális...:( :? ez van. De talán nem volt felesleges, mert az ember mindenből tanul. Hiszem, hogy végül minden úgy alakul ahogy kell...csak nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz visszakerülni, úgy, hogy elvileg köteles a cég visszavenni....
Magyar valóság jelentkezett.....

KépKép
KépKép
fleur

Nektarin: jó h jöttél! Költözés ..szuper!,:-) A ház is el fog menni..++++++++++++++++++++:-)

Fleur: össze fog jönni!!!!!

Regi: seprűfiú :-) kis kerítők :-)

Dalma...99% hogy ez lesz!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Nagyon szép nevet választottatok!
De jó, hogy Emmácska ennyire várja. :)

Nektarin!
Hajrá építkezés, házeladás! :)

Irina!
Prága! +++++++++++

Dóri!
Csodállak!

Fleur!
Összejön, csak nem egyszerű az biztos...

Regi!
Szeli aranyos, ahogy kommentál! :)

Viranka!
És mit készítesz az óvónéniknek?
Nálunk jövő hét pénteken lesz az ovis évzáró...

Ma és holnap gyereknapi buli van az oviban. Ugrálóvár, arcfestés, kézműveskedés stb

Kép
gica1

Sziasztok, mi égész délelőtt csavarogtunk, el is fáradtunk :roll: Reggelről tescó, azután apához a cégbe, tesómhoz tornaterembe, elment a délelőtt:-)

Fleur milyen cégnél dolgoztál, hogy még interjúztatnak ahhoz + , hogy vissza vegyenek :?: én nekem ez magas :oops:

Gica biztosan jó lesz a gyereknap:-)

REgi mi apánk is rengeteget dolgozik:-( de sajnos ilyen sz@r világ lett, addig kell ütni a vasat mig forró!

Nektarin hajrá házeladás, bár most nagyon pang a piac, mindenki csak panaszkodik:-(

Kaqk nagyon szép név a Dalma:-) nekem nagyon teccik::-) jó cseresznyézést!

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Basszus... :(
Én nem is figyeltem, hogy a régi munkahelyedre akarsz visszamenni... :(

És most írom Mindekinek!!!!!!

Van nálunk olyan CSALÁDI JOGVÉDELMI BIZTOSÍTÁS, melyben a munkajog is szerepel, ha munkaügyi perre kerül a sor az Uniqa fizeti az illetéket, perköltséget (max 2,5 m Ft). 3 hónap a várakozási idő, tehát ennyivel előtte kell megkötni, mielőtt lépne az ember. Ingyenes ügyvédi tanácsadás van hozzá szakosodott ügyvédekkel!
Éves díja 35.000 Ft (az egész családra, aki egy helyen lakik, persze kortól is függhet).

Ráadásul május 20-tól - június 31-ig elengedik az első negyedéves díjat!!!

http://www.uniqa.hu/uniqa_hu/cms/privat ... _index.jsp

Akit ismertek és érinthet, mindenkinek szóljatok, hogy van ilyen, mert a kisgyerekes anyákat semmibe veszik a visszavételkor sajnos a legtöbb helyen. Egyre több ilyet hallok, és nem ismerik ezt a biztosítást az emberek!

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin! Jó, hogy jelentkeztél!!! :)
Hol építkeztek? Gyere sűrűbben! ;)

Fleur! Amúgy szorítok, hogy találj valami jó állást! Lehet, hogy nem véletlen, és találsz egy jobbat! :) Én is így jártam! :)

Heni! Igen, ez van... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Gica,gyerekek rajzoltak az óvónéniknek,ezeket beragasztottuk már jelükkel,képükkel együtt,Robi fotókartonból kivágta a megfelelő méretet,beköti+ lesznek még képek benne az elmúlt 4 évből.

Megyek is tovább ragasztani a fotókat... :arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Megintéletjel, megvagyunk, ma van élettan vizsgám, drukkoljatok!!!

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Na, látom nem volt túl nagy a forgalom erre. :) úl vagyok a vizsgán, remélem, sikerült...

Pussz ismét. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri,biztos sikerült :lol:

:arrow: altatás és album befejezés végre(már csak össze kell kötözgetni őket :) :) )

KépKép
viranka

Sziasztok!

Egy óra múlva indulunk az élményfürdőbe.

Fogyi: Én úgy csinálom, mint két éve, cefamadar, és no szénhidrát, csak reggel iszom egy tejeskávét (vagy inkább kávés tejet :lol:) egy cukorral. :) Már egy kiló lement... :lo: Egy hét alatt nem is kell több! Még 8 kilót kéne, hogy jól érezzem magam... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

ma van Péterke ovijában az évzáró 4 órától. Nincs valami jó idő :roll: elvileg udvaron lesz, na majd kiderül, az égiek hogyan döntenek :roll:

Fogyi: én csak este már csak salit, vagy piritóst eszek :roll: könnyű ebéd :roll: igyekszem kerülni az édességet nasit, meg most már több a mozgás kint, remélem nyár végére eltünik a második nem kivánatos 5 kg.

Vera biztos szép ajándékokat gyártasz:-) mi egy 1000 adtunk össze és valami cserepes szoba növényt akarnak venni ajándékba.

Én vettem a 2 óvónőnek és a dadusnak is bonbont+ , nagyon megérdemlik.

Heni
KépKép
heni81

Helló!

Vindó szép a ház... :) Ügyik vagytok.. :)

Panndi szép pocak :wink:

Kilók.. Nekem is van mit leadni... Bicajjal járok dolgozni,szóval megvan a napi testedzésem.. Nem nagyon van kedvem enni ott... De ez érthető,esténként szoktam egy két falatot enni.. Nem sokat,szóval biztos megy le valami rólam is.
Eléggé borús az idő itt is.. Jövő7en ballagnak Beniék... Jaj eljött ez is..
varga tünde

végre nyugisabb hetem jön :) :) Sziasztok :)

túl mindkét gyerek évzáróján+ballagáson.Bálinték nagyon ügyesek voltak,ahhoz képest,h. kiscsoportosok :) Pár gyerek sírt,megijedhetett a tömegtől,de fiam tartotta magát :)
Míráék is nagyon ügyik voltak,óvónéniknek nagyon tetszett az album,megható volt :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Évzáró tegnap volt, édesek voltak nagyon. Énekeltek, verset mondtak, táncoltak. Fél órás műsort adott elő a kiscsoport.

Vera ügyi vagy nagyon :D
írtam neked valamelyik nap skypon, megjött a fonal meg a karkötő, csodaszép és köszönöm. Nem írtad mennyivel jövök még :roll:

itt a kávém :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo nagyon jó lett a ház :D

Regi ügyi vagy és nagyon lelkes :)
sok sikert a munkához, fogyáshoz+++++
Nekem is fogyni kéne nagyon :roll: A harmadik gyerek előtt pár kilótól meg kellene szabadulnom.

Dóri 2-3 héttel a szülés után túl gyors ez a tempó!!!
Nem is nagyon csodálkozom azon, hogy váladékozik a heged :roll:
Vegyél vissza egy keveset vagy inkább sokat. Komoly műtétnek számít a császármetszés, ne vedd félvállról!!

Irina de jó most nektek :lol:
Remélem épp az u Flekuban ültök és a legfinomabb házi sört iszogatjátok 8)

Heni na hogy sikerült az évzáró?
Megáztatok?
Mi virágot vittünk az óvónöknek, olyan édes volt cicus ahogy a kezükbe nyomta :D

Mesi????

Fleur mindig minden történik valamiért, valahol egy jobb pozició vár rád :)

Tündi milyen a munka?
Tetszik?
Ha ennyit eszel akkor tuti hamar le fogsz fogyni :)
Család mit szól hozzá? Besegítenek a háztartásba?
Szeptembertől már iskolás a nagyfiad :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni,tényleg :) csak egész nap akkor is az albumon dolgoztunk 1anyukával és nem csak a kezünk hanem a szánk is járt :lol: :lol: :lol: 10-15-ig csak ragasztottunk,rajzoltunk,vágtunk :)
S semmivel nem tartozol az a gobelin+fonal :)

KépKép
viranka

Évzáró képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Ma lesz valami gyereknapi program a Duna-parton, le fogunk menni, de szerintem megvárjuk Apát, hogy végezzen a kutyasulival fél 11-kor. Előtte meg elsétálunk a kutyasuli pályára. :) Bár Szeli a múltkor is olyan hangos volt, sikongatott örömében, hogy el kellett jönnünk, mert nem tudtak figyelni a kutyák... :lol:

Évzárók jók lehettek! :)
Nálunk valami búcsúebéd lesz a bölcsiben évzáró gyanánt.

Látom, sokan rávesszük most magunkat a fogyira, hogy itt a nyár! :) Már mondtam Apának, hogy mi az, amit biztosan nem főzök, mert nem bírom megállni, hogy ne egyek belőle... ;) Amúgy kétfélét csinálok hétvégén. Neki, amit kér, én meg vagy párolok zöldséget hússal, vagy ilyesmit. Vacsira meg sali, nyami! :)

Tündi!
Tényleg, milyen a munka? Már én is akartam kérdezni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jelentkezem :oops:

Szépen telnek a napok, az előttem lévő teendők lassan fogynak, de biztosan :D
Már rutinból kelek hajnalban.
Egy segítségem van, Rugó most kitalálta, hogy Gábort igényli az elalváshoz este, és egy másik szobába mennek - így már fél kilenctől tudok dolgozni 8)

Dóri, vigyázz magadra!

Tünde, tényleg, munka???

Heni, milyen nagyok lettek a fiúk...

Most angolom van tíztől, du. meg elvisszük Rugót a sparos játszóházba, ennek örülne.
Már olyanokat mond, hogy toronyház, almadzsúz, meg ha hozom a záróvizsgások ajándékait (minden nap kapok valamit :D ): "Anya hozta Rugónak".

MOst rohanok, a hülye napjaim csütörtökön érnek véget, utána itthon ülős, békés, éjszakai munkáim vannak.

Mindenkinek minden jót.

Kép
vindolanda

Gyereknap abszolválva 8)

Rugó nagyon lelkes volt a játszóházban, mi addig Gáborral fornettiztünk és kapucsinóztunk. Aztán hétvégi bevásárlást csináltunk. Rugónak vettünk egy váras-lovagos legót (1900 ft volt akciósan), egy mesekönyvet meg egy sárgadinnyét. Itthon játszott másfél óráig a legóval, most kimentek Gáborral bográcsozni az udvarra. Én éppen sörözök, de most megszakítom, és porszívózni fogok, valamint fürdőszobát takarítani.
Hétfő-kedd csana napok, szerda szünnap, csütörtökön bébiszittelünk. Onnan lesz egy hét nyugi esti munkával, szerintem be sem megyek a fősulira :D
Már várom nagyon.

Fogyókúrázóknak sok sikert :!:

Én most pattanásos lettem, sok bonbont kaptam a záróvizsgázóktól. Abbahagytam az evését, csak szemezek vele :shock:

Na, vár a házimunka.

Kb. 12 szál bambusz átnőtt a szomszédból. Van, ami már másfél méter magas :P

Kép
vindolanda

mi hullák,majd 10 km gyaloglás gyerekekkel(céges kirándulás),de még mindig pörögnek :shock: Apjuk fürdeti őket remélem nem kell sokáig altatni őket :)

KépKép
viranka

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
VALAKI? :lol:

KépKép
viranka

Valaki jelentkezik :lol: :lol: :lol:

Most sikerült elaltatni Gergikét, már extra nyűg9s volt.

Mi kirándultunk tegnap meg rokontlátogattunk. Mindkét gyerek túlpörgött, apjuk hamarabb aludt mint ők :roll:

csajok érik a cseresznye :lol: :lol:
egy cseresznyeparti????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj, nagyon helyesek a gyerekek, és Áron hogy tud ilyen szépen ülni egy helyben! :lol:
Nekünk vége van az ovinak, máj. 27-én volt a nagyok ballagása és az évzáró, Zsozsi legközelebb csak szeptemberben megy, Gegi meg majd januárban. Nincs túl sok szabadidőm - most is csat után telefonálgatok, e-mail-ezgetek, közben teszem ide-oda a locsolót.
De elhatároztam, hogy életjelet adok végre. :oops:

Nagy projektbe fogtunk, készül a kert. :) Aki itt volt és emlékszik, az tudja, hogy volt egy bazi nagy homokozónk. Nos az összes területet füvesítettük, a ház első részénél már vannak növények is. Vízelvezetőt ástunk - illetve Apa és a szomszédok -, de nekem az utcán motorozó porontyokra kellett figyelnem.
Felügyelet nélkül ugye még a kertbe sem mehetnek ki. Babák még. :D
Itt már nagyban nyár fíling van, az utcában délután összejönnek a gyerekek és megy a bandázódás.

Mi Apával sokat dolgozunk, mindemellett meg itt a nagy ház is... Lassan megszokom, hogy ezt is rendben lehet tartani. :lol:

A cseresznyeparti nagyon csábító! :) Móni mikor mehetünk? Hétvégén valószínűleg egy nap Nagyizunk, de nem tudom még melyik nap.

Tünde! Milyen a munka?

Jaj, mi is készültünk az óvónéniknek, dadusoknak, óvodavezetőnek és a titkárnéninek egy-egy saját (Gremese :) ) neszesszerrel.
Annyira szeretik Zsozsit, hogy ott unszoltak minket, hogy ugye benézünk a nyáron? :shock: :lol: Aranyosak!

No most megyek a fotósarokban, gyerekek alszanak - Gegi reggel fél6-tól nyomta az ipart.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi így könnyű kertet rendezni, hogy befogod a gyerekeket :lol: :lol:
Cseresznyeparty bármikor 8) 8)

és dicsekszem egy kicsit 8)
A nagyobbik keresztfiam kapott ajándékba az önkormányzattól egy Montenegroi nyaralást (2 hetes) a kitűnő bizonyítványáért és az elmúlt 8 év egyenletes, jó tanuló eredményéért :lol: :lol:
Olyan büszke vagyok rá :oops: 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló, lányok!

Móni, gratulálok a keresztfiadnak és Neked is a szép eredményhez!

Mesi, kis kertészpalánták :-)

Heni, irtó édesek a srácok az ovis farsangon! :-)

Prága isteni volt, csak egy nap volt rossz idő, de akkor konferencián ültünk, S jó volt, mint mindig, a téma nekem is feküdt, a fajok kognitív képességeinek összehasonlítása volt az alapvető téma, főleg etológusok nyomultak.
A város tényleg lenyűgöző, egymás hegyén-hátán a szebbnél szebb épületek, tiszta a levegő. A szállásunk az Orloj melletti utcában volt, mindig volt vacsora, tényleg nagyon kitettek magukért a szervezők. Azért voltunk magunktól is két autentikusnak mondható étteremben, az egyik az U dvou kocek volt, a másik az Iron curtain. :lol:

Ádi nagyon jól bírta a négy napot, le a kalappal előtte és a család előtt is.

Akkor képhegyek (az utolsó mutatja a Celetná utcát, ott volt a szállásunk, közvetlenül a Museum of torture mellett. 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
irina

Na még pár kép

Reneszánsz kert:
Kép

Szecessziómániásoknak:
Kép Kép Kép Kép
irina

Helló!

Irina nagyon jók a képek.. :) Kérdezhetek? Miért hordasz ilyen bő gatyát? Tuti jó az alakod,ne takargasd ennyire :wink:

Köszi kérdést.. Háááttt már úgy érzem egész jól megy a dolog. Kezdek ráérezni és kezd nem zavarni a légkör. Ezt a betegségek súlyosságára értem. :) Társaság jó. Orvos és asszisztens változó. De elvagyok.. :)

Fiúk kicsit taknyik.

Beni 2-án ballag.. Készülünk egy versel óvónéniknek. Közösen mondják, tuti lesz meglepetés. És legalább nem csak mi fogunk bőgni. :D

Bemásolom:

Óvodai búcsúzó

A kezünkben virágcsokor,
kis szívünkben szeretet.
Megköszönjük, azt a sok jót,
amit kaptunk tőletek.

Óvó néni, jaj de sokszor
Az öledbe vettél,
Vigasztaltál, mikor sírtam,
vagy velem nevettél.

Meseország száz csodáját
megmutattad szívesen,
Nevelgettél, tanítgattál,
türelemmel, kedvesen.

Véget ér, most mese, játék,
vár reánk az iskola!
Óvó néni, Dadus néni,
nem feledünk el, soha!

Hogy tetszik? :)

Megyünk készülünk.. Később ha lesz időm benézek.. :)
varga tünde

Jó reggelt!

Tündi szép versike:-) munka szupi lehet:-)de most hogy dolgozol mi van a mamáékkal? hogy birod a munkát, háztartás, mamáék?

Irina szuper lehetett Prága:-)

Emese majd várjuk a képeket a kertről! Hosszú szünidő:-)nálunk még 20. van ovi, utána pedig aug. 1től.

Vindo bonbon:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni: :) anyuék elvannak,mamával főzöcskéznek..meg néha ha úgy jön össze én készítem el a következő napi kaját.. :)
varga tünde

Életjel!

megvagyunk, csak nem volt net! :?

képek...szuperek!

Mi megvagyunk, bár 2 napja iszonyatosan fáj a fejem, tegnap már gyógyszert is kellett bevegyek...:-(

még bicózok, de reggel eléggé elfáradok mire hazaérünk az oviból. du-án jól bírom...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Kaqk, jobbulást, és kitartás! Biztos a melegfronttól fáj a fejed, arra figyeltem fel, hogy tegnap minden ismerősöm Algoflexet kapott be napközben.
Egyébként aki a frontosságát szeretné belőni (milyen frontra és mennyire érzékeny), van itt rá egy nagyon jó teszt:
http://felicitasz.blog.hu/2011/05/22/fronterzekenyseg
A Dalma tényleg szuper név. Volt ilyen nevű hallgatóm, irtó elegáns és komoly csaj volt, jól állt neki a neve.

Tündi, nagyon édes vagy. Igazából nagyon szeretem a bő nadrágokat, ápolnak és eltakarnak, meg ez a Katherine Hepburn-féle nadrágstílus nagyon bejön. De tény, hogy az a szürke nadrág már kissé nagy rám, hosszú is. Szűkebb gatyában csak farmerem van, minden nadrágom egyenes vagy bőszárú. :roll:
Örülök nagyon, hogy bejött a munka. Szerintem nagyon Neked való a kórházi munka, odaadó vagy és kedves.
Aranyos az óvodai mondóka. Ádiék valami piaci életképre készülhetnek, mert folyton tyúkokról, garasokról és kiflikről regél mondókákat. :lol:
A fogyihoz sok sikert!!! Bár nem látom én, hogy olyan nagyon szükséged lenne rá. ;-)

Mónikám, egy júniusi cseresznyepartira nagyon vevők vagyunk! (Meg örömmel látnánk Titeket. ;-)).

Vindo, bonbonok és pattanások. :wink: Majd elmúlnak.

Regi, édes lehet Szeli, hogy eltereli a kutyák figyelmét. 8)

Heni, lesz elég bajod, két ilyen jóképű legénykével... :D

Fleur, sajnálom ezt a munkamizériát. Most már sokaktól hallom, hogy hirtelen visszavonják az álláshirdetést, ami elég fura, nem tudja egy cég előre eldönteni, hogy kell-e valaki vagy sem??? Lesz jobb helyed Neked ennél.

Nektarin, irtóra jók vagytok az építkezéssel! A srácokról már nagyon látnánk egy-egy képet! :D

Maggie, ugye a Te fejed nem fáj? remélem!

Megyek, csajok, mert még bolt, a lakás meg úgy néz ki, mint Magyarország a tatárdúlás után, kicsit lazák lettünk. Aztán munka, írnom kell egy absztraktot és még ötletem sincs. :shock:
irina

Halihó!

Most ebédeltem, annyit rohangáltam, hogy csuda. Ráadásul a kocsim a változatosság kedvéért megint szerelőnél. Így gyalogosan nyomulok. Mindjárt indulhatok, mert ma szóltak, hogy ugorjak be szmsz-megbeszélésre a Gergő sulijába. Remélem nem lesz hosszú. Még valami elemózsiát is vennem kéne, holnap kirándulunk a gyerekekkel Nyíregyházára. Rám bízták, így én vettem meg a vonatjegyeket. Közben Gergő és Dávid is az orvosnál, mindketten betegecskék, reggel a Kedves is közölte, hogy fáj a torka. Csak így magunk közt, azt gondolom, a fiúk inkább már az iskolát unják. :wink:

Irina, drága vagy. Most nem fáj, csak szédelgek. :lol: Jó kis érdekes lehetett a konfi. Van valami végkövetkeztetés? Megelőzött valamelyik faj bennünket? :wink: :lol: Csak az ismert fajokról volt szó? Még így, képekről is csak csodálni tudom ezt a várost. Tündinek igaza van, nagyon is csinos vagy!

Tündi, örülök, hogy tetszik a munkád! Biztosan lesz sírás.

Vindo, :lol: :lol: bonbon. Rugó édesen beszél!

Móni, gratulálok én is. :lol: Hogy vagytok?

Bocsi, de muszáj mennem. :oops:
dmaggie

Most kicsit bővebben.Nem volt időm ma írni,rengetegen voltak. ÉS a front is jól betett.

Kaqk igyál sokat és vigyáz magatokra. :) Apa is ma fejfájással ébredt.. :(

Szóval felváltva van főzőcske itthon.. Most így aktiválódtak a mamáék,kénytelenek. :) A fiúkat én viszem,és hozom.. :) 9-re megyek és 3-ig vagyok.. A rucik meg halomban ha van időm elpakolom,de a fiúkkal is kell lenem,,szóval most hanyagoltam az itthoni munkákat..
varga tünde

Mi is megvagyunk, csak beteg vagyok. Elkaptam valami vírusos valamit, most augmentint szedek, ma már algopirint is kellett bevennem, meg kaptam egy rakat gyógyszert, remélem pár nap alatt helyrejövök. Szóval most csak ennyi :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Niki,Alexnak boldog szülinapot :)

Irina,szép helyeken voltatok :)

Andi,jobbulást :)

KépKép
viranka

Boldog szülinapot az ünnepeltnek! Isten éltessen! Niki!! Mi van veletek??

Sziasztok! :)

Megint csak életjel, bocsánat... Pénteki élettanom 5ös, hétfőn, ma is vizsgáztam, holnap is fogok, meg pénteken is... De ez a hét a legdurvább, meg a holnapi vizsga... Anatómia... De ha ezen túl leszek, egy kicsit fellélegezhetek, talán... Eddig elég jól vislte mindenki, vhogy a többit is kibírjuk. :) Még 6-7 vizsga van hátra. Meg, ha vmelyik nem sikerült...

Pussz!

Ó, Panndi, hamarosan érkezik ez a Gábor-baba. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Niki!
Alexnak boldog szülinapot!
Hogy vagytok?

Panndi!
Jobbulást!

Irina!
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! Szépek a képek!
Ádira és a családodra tényleg büszke lehetsz!

Vindo!
Akkor most bonbon hegyek állnak otthon? :)

Kaqk!
Vigyázz magatokra!

Tünde!
Örülök, hogy jó a munka!

Maggie!
Jó kirándulást!
És jobbulást a fiúknak!

Heni!
Szépek a fiúk!

Emese!
Jó kertészkedést!

Móni!
Ezek szerint pirosodik a cseresznye?

Dóri!
Nagyon ügyes vagy! Hogy tudod ezt csinálni 3 gyerek mellett?

Lányok!
Balatonlellén tudtok ajánlani szállást? Szeretnénk néhány napot eltölteni ott a nyáron. Előre is köszönöm!

Kép
gica1

Sziasztok!

Igen, bonbon-hegyek és virág hegyek :P Még a bögrékben is csokrok vannak, és van vagy nyolc doboz bonbonom.

Jól vagyunk, de most Rugó hív. majd jövök még ma.

G. hazautazik temetésre, mi hosszas töprengés után nem vállaltuk.

Alexnek boldog születésnapot.

Jövök majd.

Irina, szuper képek.

Kép
vindolanda

Rugó monológ (leírom, amíg legózik). Fürdés után pucéran fekszik az ágyon az apjával. Ránéz a rudijára.
"Rudi. Rugó fiú. Egy fiú. (ránéz Gáborra) Rudi - apáé. Apa fiú. Két fiú. (bejövök a szobába). Anya, nincs rudi. Anya lány. Egy lány."

Na, darabolok neki sárgadinnyét, az a kedvence :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Rugó rudija:-) nálunk is foglalkoztatja Péterkét, főleg, hogy az övé nagy az Ároné meg kicsi:-)

Itt ma hűvösebb van, tegnap volt egy kis zuhi, de csak egy öntözéssel ért fel:-(

Heni
KépKép
heni81

Vindo!

:lol: :lol: :lol: Ez a monológ csúcs!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Egyébként pedig nagyon okosságot mondott a gyermek, és még számolt is közben!

Jaj én ezektől az ajándékozásoktól mindig frusztrált vagyok. Most például a ovis évzárón is olyan furi. Mikor adjam oda - ha végül adnék valamit? Menjek oda megköszönni az egész éves munkát? Mindkét óvónénihez, aztán a dadushoz? Keringjek a tömegben és keresgéljem őket? Pénteken lesz az évzáró, de már most rosszul vagyok....

Kép
gica1

Gica csak lazán:-) nálunk Péterke adta át a végén, mások is igy csinálták.

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok, még minidg legózunk, autókat tologatunk.

Itt elég gyorsan melegszik az idő :roll:

Ajándék: a szakdolgozóktól kaptam, meg tegnap záróvizsgáztattam, és gondolom, kedves voltam 8) Tényleg elég zavarba ejtő a dolog :shock: De örülök neki mindenképp...

Jön Rugó.

Lemértem az előbb, 99 cm. Mármint Rugó.

Kép
vindolanda

Rugó duma :) B. egyszer kérdezte meg Álmi kukija miért kicsi és az enyém miért nagy :) :)

Gica,ez is olyan mint a dokinak adjak vagy ne adjak :? mikor fizioterápiás asszisztensnek tanultam akkor is utáltam mikor pénzt akartak adni.Ha elutasítom,megsértődik,ha elfogadom én érzem rosszul magamat.Inkább gatya és poló kombót hordtam :) :) volt olyan nénike,akit 3* kezeltem egymás után 3 különböző kezeléssel és 3* adott :shock:
Sapit Nagyi nem kezdte még el,mert vmi mindig történik amiért pörögnie kell,de már a fonal és horgolótű elő van készítve :oops:

Dóri,még 6-7 vizsga :shock: jól bírod/játok :) biztos sikerülni fog :)

Andi,jobban vagy? Lányok?

:arrow: varázsolok rendet :)

KépKép
viranka

Panndi: jobbulást!!!

Vindo: Rugó :lol: :lol:

Zdóri: ügyes vagy!

Ma végre eljutunk fodrászhoz :-) Mind a hárman.:-)

torokgyulladásom van :-(

szombaton juniális lesz az oviban :-) vettünk fél pénzt.:-) azzal lehet majd vásárolni. :-)

Hv-k jó volt. Dávidékkal ( ovis barát ) szombaton lovas fesztiválon voltunk. gyerekek: " hajrá paripa" :-) , jól megégtem, du-án szalonna sütés.
vasárnap kézműveskedés, bogyó és babóca mese nézés moziban szintén Dávidékkal. :-) du-án nagyizás.

KépKép
kaqk
Debrecen

G. hazautazott a temetésre, este jön.
Mi éppen ebédelünk.

Dóri, tényleg nem vagy semmi :shock:

Kaqk, hogyan égtél meg? Naptól vagy szalonnasütéstől?

Hív Rugó :arrow:

Szia Viranka.

Kép
vindolanda

Na, leült végre mesét nézni.
Mivel épp a macskafogó tetszett meg neki, le kellett venni egy nagy bőrdobot a szekrény tetejéről, és püföli egy fakanállal (a macskafogó elején van az, hogy jön az egér, és egy nagy üstdobot vagy mit üt meg).

Ki kellene mennünk majd a boltba is. Nincs tej :x

Most boldog vagyok amúgy, mert R. sokat fejlődött a beszéd területén, bár a logopédusok biztos nem fognak majd unatkozni vele. Ilyeneket mond, hogy "én írta", "Nyuszó vigyáz anya" - szóval a ragokkal még baj van :wink:
De most ezzel elégedett vagyok, mert úgy látszik, még sem jelbeszéddel fog majd érettségizni 8)

Móni, merre vagy?

Panndi, jobban már?

Én még sosem voltam Prágában, de igen szép hely lehet :D

Kihasználom a nyugalmat, megyek akváriumot takarítani :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?