A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Egyedül vagyok :shock:

Kép
vindolanda

Vindo senki sem feltételezte, hogy jelbeszéddel fog érettségizni, egyszerűen ő csak később kezdett el beszélni, van ilyen :wink: egy okos értelmes kisfiú!

Mi ma felugrunk a praktikerbe, kicsit autókáznak a fiúk legalább, úgy is úgy szeretnek utazni:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, hát én feltételeztem :wink:

Akvárium kitakarítva 8)

Tényleg boltba kellene menni. Pakolgatok egy kicsit, aztán elkészülünk talán.

Kép
vindolanda

Vindo,ebben a dögmelegben boltba :) :) Én csak akkor fogok kimozdulni,ha vége a hittannak :) bár akkor sem lesz hidegebb :) jelbeszéd,dinka dinka dinka :)

Kaqk hv-e :)

a miénk is nagyon klassz volt :) főleg a vasárnap. Elindultunk kirándulni.Törökmező volt a cél,de nem a mezőn hanem vmi réten feljebb.Ahova persze kocsival már nem lehet behajtani,de 5 km gyalog felfele a hegyen.Mi barmok Apával gondoltuk mi az nekünk 4ünknek :) Hátizsákok,hűtőtáska(benne a 2l ásv.víz+2 l bodzaszörp mini adagokban+hús a sütéshez) labda,pokróc,nyárs és utnak eredtünk. Szerencsére a tüzifát nem cipeltük fel,mert Apuka drága úgy gondolta az is belefér... :lol: Természetesen a nap tűzött,néha hideg szél fújt,minden kanyar után reménykedtünk,hogy ott vagyunk már. A végefelé B. már nyafizott,Apja nyakába vette kicsit cipelte így. Aztán a tervezett 40 perc helyett 1:20 perc alatt felértünk.2gyerek bevágta a reggel elkészített becsomagolt a palacsintát,aztán rohangáltak,labdáztak.Mindenki ki volt akadva honnan van ennyi energiájuk :)
Majd érkezett R. 2 kollegája(akik feljöttek kocsival) s kitalálták menjünk fel a Julianus kilátóhoz.Nem meredek az út és nem sok csak 20 perc séta....
Na persze:40 perc és iszonyat meredek volt.Míra elsők közt ért fel,végig dumálta,ugrálta az utat :) B. is jól bírta,csak a Féti(egyik lány kb. 13 éves) legyen vele és fogja a kezét :)
ez a táv csak 1,9 km volt :) Mondjuk a kilátás gyönyörű volt nagyon :) kicsit megpihentünk majd a csapat 2 fele vált.Lefele B-ot apja cipelte mert megijedt a a meredek lefele vezető úttól.Később Apja nyakában tette meg az utat.M. meg kollega nyakában :)
Vissza értünk ,pihentünk kocsiba vágódtunk és levittek minket a parkolóig Törökmezőre :) Kicsit megégtünk,még mindig izomlázam van :) A gyerekek meg este ahelyett,h. gyorsan kidőltek volna,alig akartak elaludni :)
de már a köv. túra helyszíne is megvan :) :) Bár M. és R. kiakadtak,B . meg lelkes :)

Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Tünde,boldog névnapot :)

KépKép
viranka

Viranka: hát nem is ti lettetek volna ha nem így zajlik a napotok! :-) :lol:

Fodrász nekem megvolt. :-) rövidebb és nincs lenövésem :-) juhéjjj

most indulunk Emmáért, kicseréljük a gyereknapra kapott nagyitól fürdőbugyit..mert szerintem nagy.:-) aztán I-nak levágják a haját és reméljük ++++++++++++++hogy Emma is megengedi hogy az övéből még ha picit is vágjunk! Több ovis társának levágták a haját-.....hátha kedvet kapott.

bicóval leszünk +++++++++++++nem lesz eső!!!!!!

Vindo: így is úgy is megégtem, a mellkasomat a nap égette a lábujjamra meg a forró szalonnazsír cseppent. :-( De már minden ok!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk,kérünk majd képet :) :)

Ide egy közös topikkirándulást nem szervezünk :)?

http://mezitlabaspark.hu/?page=rolunk

KépKép
viranka

Halihó, lányok!

Maggie-m, sokféle fajról volt szó a konferencián, de ahogy látom, az etológusoknál ezek a menők: kutyák, varjak, hollók, lovak és persze a majmok közül a főemlősök (de vannak makákókat kutatók is azért). Amennyit én tudok ezekről a dolgokról (és az nem sok), az kb. annyi, hogy az elmúlt években rengeteg az emberi fajhoz kötött specifikus képességről kiderült, hogy más fajok is produkálják, de persze ehhez jól kell tudni definiálni, mit is értünk az adott jelenség alatt (pl. a tekintet követése, eszközhasználat). Nagy divat a kutyák és a gyerekek fejlődésének analógiába állítása (sőt akár nem is csak a párhuzamvonás, hanem a konkrét fejlődési azonosságok kimutatása), a magyarok az élvonalban vannak kutyaetológiában. Én ezeket nagyon élvezem hallgatni, iszonyú komplexen megtervezett kísérletek vannak, most az az elvárás már, hogy minél standardizáltabbak legyenek, hogy a kutatások összehasonlíthatók legyenek. Volt egy remek előadás, amiben egy német pasi egy sor példát hozott rá, amikor a kísérlet során fel nem ismert tényezők, feltételek okozták a látszólag azonos kísérletek különböző kimenetét (pl. mekkora térben kellett a majmoknak vmit megcsinálniuk). Szóval izgalmasak nagyon, bár én ugye az embereknél vagyok leragadva (de az az irányzat, amit én követek/kedvelek, azt állítja, hogy a különböző kognitív képességek nem válnak szét egymástól, nincsenek modulok, s ez nyilván továbbvihető valamennyire más fajokra is).
Hosszú lettem kissé.

Verus, gyönyörű helyen voltatok és azért jól bírtátok a menetelést! Irigykedem, nekem sajna mostában annyira fáj a derekam (naponta), hogy a prágai várba felsétálni is kínlódásszámba ment, pedig a budai várba gyalog felmenni nehezebb amúgy (ha nem a lankás verziót választjuk a siklótól).

Vindo, gratu a sok ajándékhoz, mert teljesen egyértelműen imádnak a hallgatóid! :-)

Ádiéknál ma volt évzáró kinti evéssel, nagyon jól sikerült a műsoruk, tényleg vásári-falusi jelenetek voltak, és szuperül szerepeltek, táncoltak, énekeltek, megzabáltam őket. Hoztam pár képet is, az egyiken Ádi egy csoporttársával táncol, egy másikon nagy átéléssel adja a dühös embert, akinek nem jutott vásárfia.
Kép Kép Kép Kép
irina

Ui: Maggie, a papagájokat kihagytam, pedig még Irene Pepperberg is ott volt a konferencián, hozzászólni is hallottam. Neki volt az a zseniális szürkepapagája, Alex, amelyik számolni tudott.:-)
irina

Jó reggelt!

Ma munkanapom van... Rugó is fenn. G. este kilencre ért haza, Rugó már akkorra aludt. Ma meg citerázik, így este találkoznak majd, kb. 48 órája nem látták egymást.

Irina, jól hangzik... Rugó egyik könyvében olvastam, hogy a japán makákók micsoda dolgokra jöttek rá az elmúlt évtizedekben :shock: :lol: Micsoda helyekről gyűjtöm az infókat, mi?

Tünde, boldog névnapot!

Bösz-ből benézek majd, most összekapjuk magunkat :arrow:

Kép
vindolanda

Ádi nagyom aranyos :D

Rugó nem eszik fehér csokit :roll:

Kép
vindolanda

Viranka!
Ez a mezítlábas park nagyon jó lehet! :)
Sapi nem gond, most úgysem hordanánk! :) Azz is jó, ha nyár végére lesz kész!

Jó kis túrát csaptatok! :)

Irina!
Nagyon jók az évzárós fotók!
Nekünk holnap lesz!

Vindo!
Jó munkát! :)

Az ajándék ügy számomre kedvezően oldódik meg, mert a szülők közösen vesznek ajándékot a csoportpénzből. Az évzáró műsor után lesz egy kis tortaevés, és akkor adjuk át az ajándékot. Jaj, legalább nem kell ott szaladgálni az ovónéniket és a dadust lesve... :)

Kép
gica1

Ádi édes ahogy "dühüs" :-)

Gica: jó hogy megoldódott az ajándék ügy!

Vera: ez a mezítlábas park..szuper..a családom többi tagja imád mezítlábaskodni...biztos elmegyünk egyszer.:-)

készülünk pestre vagy 2-3 napra. barátoknál alszunk. Tudtok jó helyeket ahova Emmát elvihetnénk???

KépKép
kaqk
Debrecen

Tényleg Viranka, jó kis túra lehetett :shock:

Gica, akkor ez megoldva :wink:

Kaqk, mi tervezünk nyáron egy pesti utat, de egyelőre csak a planetárium van betervezve, G. meg aquincumi romok után kajtatna. Szerintem még az Állatkert is belefér, szóval nálunk ez a terv :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok :lol:

Holnap cseresznyeparti nálunk 8) :lol:
Mindenkit szeretettel várunk :lol:

Vera én benne vagyok, imádok mezitlábaskodni :)
jó kis túra volt :)

Irina jó lehetett az évzáró
Dühös Ádó :lol: :lol:

Vindo nagyon szerethetnek ha így elhalmoznak minden földi jóval :D

Kaqk millenáris park, libegő, hajógyári sziget (ott nagyon tutik a csúszdák 8) )

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok nincs valakinek eladó 92-98 fekete ünneplő nadrágja? nem birok találni:-( :roll: :shock: Julius 2. megyünk lagziba és Áronnak kellene.

Itt ma nagyon leleg van, ki sem mentünk :roll: de délben ki kell a kenyeres kocsihoz, mert elfogyott a kenyér :roll:

Heni
KépKép
heni81

Gica mi is adtunk össze 1000 ft ot gyerekenként, szobanövényeket kaptak az óvónők, meg a dadus is.

Kaqk mi a városligetet szeretjük Pesten:-)

Heni
KépKép
heni81

köszi a tippeket..:-)

cseresznyézni mennénk....de ..messze vagytok..még..:-)

ebéd kész.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk,millenáris,ott a csodák palotája :) minitali a csajokkal :) akár a Margitszigeten is :)
mondjuk hajógyári szigetre 2 hét múlva beneveznék,úgyis mind2 gyermekem itthon lesz már :) kisvasút, Móni is uezeket írta :)

:arrow: Mírám ma ebéd utános volt :)

KépKép
viranka

Vindo
Nem tudom, hogy anno írtam e de nagyon klassz lett a házatok. És a sok bon bont most az egyszer nem irigylem mert én is mind megenném és a fenekemen landolna :D
Rugó monológ :lol:

Móni
Jajj ne már pont most a cseresznye party :( hétvégén mennek anyósomhoz a gyerekek. Én akkor lehet elmegyek jövő héten :D :D

Vera
Tényleg hol laknak?? Ő is olyan régen írt már…

Panndi
Nagyon csini Gábor lak :D
Jobban vagy már?

Nektarin Boldog névnapot!

Dóri azért nem semmi amit csinálsz…én biztosan nem bírnám…azért csak óvatosan te is, mégis csak friss anyuka vagy. Gratulálok nagyon ügyes vagy!!!

Juba kitartás a kis zsarnokokkal, ne hagyd magad :D

Tündi Gratulálok az álláshoz!

Regi örülök, h sikerült az ovi

Nektrain jó hogy bejelentkeztél : D építkezés :D :D a ház eladáshoz meg ++++++

Heni
Nagyon nagy multi IT cég és kék …lehet tippelni :D és nekem is magas de mostanában ez a módi. Abba a poziba ahonnan eljöttem nem tudnak visszavenni, mert ott is leépítések vannak nem felvétel. A kollegám már 3 országért felelős egyedül innen Magyarországról.
Nagyon édesek a gyerekek.

Regi
Köszi a családjogvédelmi biztosítást, igazából van nekünk is a DAS el vagyunk szerződésben már 2 vagy 3 éve. Így ha kell mozgósítom őket, csak ezt a legvégső esetre hagynám, mert akkor már vita van és nem biztos, h utána, ha kapok munkát is megtartanak. Ez már csak így megy. Nem ők félnek tőled, ha nem félsz tőlük :(

Irina
Nagyon jók képek, örülök, h jól éreztétek magatokat
Édes mérges Ádám

Mesi
Hajrá kert rendezés :D

Vera
Nem semmi kirándulás..és nem semmi hogy bírták a gyerekek.

Kakq
A többiek mindent leírtak. De majd szólhatnál, ha jöttök és tényleg lehetne egy MTali.

Gyereknap nekünk Piliscséven a kalandparkban. Egy évben csak 4 nap van nyílt nap amúgy csak csoportokat fogadnak. Nagyon élvezték. Volt vonat, lovaglás, agyagozás, kürtős kalács sütés..szaladgálás mindenféle játék közt és a fa várban..aztán meg két hulla gyerek. Szerencsére nem volt nagy tömeg, de a lovalgásnál, meg kajáért így is elég sokat kellett sorba állni.
Piliscsév amúgy gyönyörű, szinte már festői. Mondtam Petinek el tudnék ott élni, csak neki meg túl nyugis és ahhoz kemény home working illetve két kocsi kellene.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok! :)

egnap sztem megbuktam az anatómián, de atöbbi vizsgám eddig 5ös, a pszichológiát kivéve, ami 3as. Holnap 2 vizswga, s aztán már csak 4 az anatómia UV-vel együtt. Utána pihenni fogok. :)

Bocsi, megint csak ennyi... De majd jövök. Pussz. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

No elballagtunk... Ez is megvolt...

Köszi lányok a köszöntést.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Dóri! Sokat gondolok rád, hogy bírod ezt 3 gyerkőc mellett, de látom szuperül veszed az akadályokat! +++++++++++3

Tünde! Neked boldog névnapot utólag is!

Irina! Nagyon jók a prágás/Ádós képek. Én is jártam Prágában, annyira szép hely... :)

Hoztam nektek egy videót, ahol Gegi kisorsolja az övtáska nyertest:
https://www.facebook.com/video/video.ph ... 8&comments

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, nem vagytok semmik! Ez aztán a PR :lol:

Dóri, azért a pihenés rád fog férni. Hátha nem buksz meg. Ha meg igen, majd kijavítod :wink:

Tünde, képek?

Fleur, köszönjük.
MInd a két gyerek lovagolt?
A csanában van most kecske. Rugó állítólag sikított, mikor meglátta, és a többieket akarta megvédeni tőle :roll:

Kép
vindolanda

Kecske :)

Lányok csanájában lovasoktatás van, nagyon komoly, házhoz viszik a lovakat (jó nagy udvar van), és tanítják őket. Állnak a lovon, menet közben megfordulnak a nyeregben ülve, felváltva kapaszkodnak egy kézzel, nagyon kis ügyesek :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, nem csoda, hogy sokat jártok cirkuszba :wink:

Rugóék szoktak lovagolni, meg van egy szekér, és azzal furikázzák őket.

Kép
vindolanda

Kecske :lol:

Panndi: ez nagyon jól hangzik!!! :lol: :lol:

én mosás közben+ telefon frissítés.. :lol:

most elég fura idő van, nincs nagyon hideg, még nem is esik....
jó lenne ha holnap jó idő lenne de-t. Juniális lesz az oviban..kinti családi program..nagyon várjuk...félpénzt is vettünk már, félpénzért lehet majd venni, csinálni dolgokat...-)

úgy fáj a torkom..jól be van gyulladva. mit ajánlotok rá????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk sós langyos vizzal gargalizálj, nagyon rossz a sós viz ize, de nálam hatásos.

Kecske:-)

Péterke ma itthon van. Elvileg jön érte tesóm, viszik nagymamához, de nem igen akar menni, azt mondja, Áron menjen, Áron meg menne, hát majd látjuk melyiket viszi el.

Emese 8)

Heni
KépKép
heni81

Heni, van választása, majd viszi, aki menni akar :D

Kaqk, mi ritkán szedünk gyógyszert, szóval általában megvárom, míg elmúlik. Ha nagyon fáj, akkor bekapok egy algopyrint (vagy hogy írják).
De biztos jók a mézes cuccok, meg gyermekkorunkban mindig hársfateát ittunk ilyenkor (mézzel).

Hülye esős, de fülledt időt mondanak most napokig.

Rugó elég zizzent :roll:

Kép
vindolanda

Szokott elmenni egy kis fagyis kocsi a ház előtt, mindig leállítja, és most rettenetesen várja, hogy jöjjön. De éppen egy tollfelvásárló járkál, és szegény R. mindig azt hiszi, hogy a fagyis az :roll:

Kép
vindolanda

Vindo videó van,de én még azt sem láttam :oops: Most pakolom a halom tiszta mosott ruhákat,meg a többi dolgokat,elvagyok maradva.. :D pedig csak 6 órát vagyok távol ha nem számolom az oda vissza utakat.. :) de mégis... szeretek utána gyerkőcökkel lenni meg lazulni...
Amúgy volt olyan napom a 7en,hogy maradtam még fél órát,úgy jött ki a lépés ( jött a mentő és maradtam a papír részét megcsináltam,hogy azzal ne kelljen bajlódnia az ápolónak,csak a beteggel kelljen törődnie) és ilyen nyáron tuti lesz többször is.. Szóval nap végére tökre fáradt vagyok,de olyan jó végre melózok.. :D
Reggel 6kor kelek fiúk f7-7 aztán felöltöznek stb. reggeli és 8 körül indulás,addig összekészítem a kajám eszek és megyünk,fiúk lepassz oviban és megyek tovább.. Ilyenek a reggeleim.. Du. fiúkkal haza és esti program,szóval elvagyunk..
Anyuéknak meg vissza kellett szokni a napi teendőkhöz.. Első héten nagyon zűrös volt,meg volt vita bőven köztük.. De most már kezdenek bele jönni.. Képzeljétek apum,hogy kicsit dolgozgasson kitalálta,hogy rendbe rakja elöl a kertet :shock: soha nem szokott ilyen mmelókat végezni!!!! könyvezet egy jó darabig mit írnak,hogyan meddig és most olyan ügyes kezd szépülni elöl a kert!! még a végén nem tudok nektek panaszkodni.. :D :D :D :D

Amúgy Dominak volt egy balesete oviban csütörtökön.A rugós hintát erősen megrángatta egy pici kisfiú és hírtelen ahogy elengedte beütötte oldalt az arcát,annyira erősen,hogy feldagadt az arca és belül a foga 1cm szélesen és fél centi mélyen felsértette az arcát..nagyon csúnyán mélyen!! durván nézett ki.. kamilláztuk meg vettem neki krémet most már eléggé szép ahhoz képest amilyen volt első körben..

Amúgy haszna ennek a melónak:anyagin kivül,hogy megtanulom higgadtan kezelni a sebesüléseket,meg is lepődtem,hogy nem rezzentem meg,mikor mondták mi történt Domival,hanem mi van itthon mivel öblögessem és mennyi idő kb. míg gyógyul,régebben ezt így kezeltem volna: orvoshoz rohanás tisztára kiborulva.. :)

Hát ennyi megyek tovább pakolni... :)
varga tünde

Jaj Kaqk homeopátiás homogen9 asszem ami torokfájásra van,de a sós víz is kiváló.. Jobbulást!! :)

Én is taknyi lettem,de én a klímától,meg a huzattól ami bent van.. :S
varga tünde

Jó reggelt!

Tünde, milyen jó olvasni, hogy ilyen kis vidám vagy :D
Látod, otthon is belerázódnak a dolgokba...
Dominak jobbulást!

Éjjel munka volt, meg G. meg akart nézni egy vámpíros filmet, el is kezdtük, de annyira gyenge volt, hogy én inkább elmentem aludni fél óra után. Jobban is tettem, mert reggel hétkor R. felkelt.

Ma itthon vagyunk, bátyámék is jönnek majd délután.

Kép
vindolanda

Mi is itthon.. Olyan borús az idő.. :( Fiúk nálunk 6kor keltetek.. :x
varga tünde

Sziasztok!

Én 7-kor keltem de 5-kor sikerült elaludnom. Grétikém füle fájt, kapott cataflam cseppet, fülsapkát. Láza nem volt, most sincs. Csak hiszti.

Tegnap voltak Veráék :D Nagyon jó volt :D
Sokat játszottak a gyerekek mi meg dumáltunk.
Na meg persze cseresznye is fogyott 8)

Tündi örülök, hogy bejött a munka :D
ég és föld a különbség a régi és a mostani Tündi között :lol:
sokkal vidámabb vagy :D

Kaqk na hogy van a torkod?
homeovox jó rá, ha az esetleg nem hat akkor isla moos vagy isla mint szopogató tabletta, gyógynövényekből áll. Ha meg köhögsz is akkor izlandi zuzmó szirup.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tündi: jó olvasni a soraid..sajnálom Domi sérülését:-( Apud :-)

Cseresznyeparti.:-)

nálunk most a sárga dinnye csúszík nagyon Emmának. :-)

Du-án homokozás anyuéknál..most meg mindjárt indulunk a juniálisra.

Emma is köhög csúnyán fel van szakadva, Teázunk, bioptron lámpázunk, hideg párásítunk....a sós vizet nem merem megpróbálni..mert nagyon öklendős vagyok..a svédcsepp illatától is képes vagyok hányni......szóval nem merem...ez az izlandi zuzmó, homeogene/vox jó ötlet kösziii mindenkinek.

Ja tegnap sikeresen frissítettem okos telom szoftverét, ami töltés közben megszakadta, teló meghülyült,gyári beállítás vissza....az összes telószám törlődött. Valahol megvan a lista a telefonszámokkal ( bbnet) gmailen? az mennyire friss??

na menenm kell gyorsan teregetni aztán indulás!!!

puszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Hoztam egy friss pocakfotót, már jóóóóó nagy :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Főzés közbeni gyors bejelentkezés. :lol:

Kaqk, szerintem van itt valami a levegőben. Nálunk is mindenkinek fáj a torka, köhög, stb. A nagyobbak antibigyót is szednek. Nekem is egyre rosszabb. JObbulást Nektek is!

Köszönet a képekért. Csodásak. Ádiból nagy színész lesz. :lol:

Tünde, tényleg nagy a változás, örülök nagyon. Érezhető, hogy szereted azt, amit csinálsz. Gratulálok!

Mónikám, jobbulást Grétinek is! Cseresznye, ooooooóóóóóó. Imááádom. Bár nagyon kevés az a gyümölcs, amit nem szeretek. (talán csak a málna) Az egyik kolléganőm férje rendszeresen hoz a suliba gyümiket, tőle kiloszám hozom haza. :lol:

Panndi, tényleg látványos. De nem ér ám így sokkolni. Iszonyat vékonyka vagy. :lol:

Irina, tényleg nagyon érdekes lehetett, szívesen meghallgattam volna én is.

Vindo, kapott Rugó végül jégkrémet? Ha Bercón múlna, ő egyfolytában csak azt enne. Még ne általánosíts a hibákból. Majd az is kialakul. Egyáltalán nem biztos, hogy logopédusra lesz szükség, lehet, hogy elég lesz egy beszédfejlesztő. :wink: :lol: :lol:

Muszáj mennem.
dmaggie

Köszi :) De nem vagyok ám, a látszat csal :)

Egyedül vagyok a lányokkal, de órák óta homokoznak :lol:

Nem bírok visszaolvasni, és reagálni, ne haragudjatok, de már annyira szita az agyam, hogy ihajj... Tegnap megkérdezték a védőnőnél, hogy reggeliztem-e, és percekig kellett gondolkodnom :oops: Ez már a vég...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi szép pocak! :)

Igen van valami a levegőben,ezt én is látom.. Meg ha boltból mentek haza hamar mossatok kezet,van hányós fosis is a levegőben..Halkan jegyzem meg:::Nem csak itt,voltak a 7en Bp.ról Sopronból és Pécsről konferenciára jöttek és ezt hozták magukkal,hasgörcsel társulva.. :( Szóval jó az idő süt a nap és szaporodnak a bacik is...

Ma egész de. pakoltam..Fiúk kinőtt ruciát,fiúk nem használatos játékait,főztem két adagot holnapra is..Próbálom elvégezni ami elmaradt...

Apa motorozik kint erdőben.remélem már jön hamarosan, reggel 8kor ment el..

Megyek teregetek újra egy adagot..
varga tünde

Panndi, ne szerénykedj. :lol: :lol: Én csak irigykedem. :lol:

Most néztem a vonalzódat, ez már tényleg kezd izgalmas lenni. :wink: :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Andi,jól nézel ki :)

Tündi,ügyes vagy,hogy mindenkit befogtál :)

Móni,jobbulást Grétának :) Mi is jól éreztük magunkat :) cseresznyés sütit sütöttem 3 tepsivel :) 1 Bálintnak :) lelkesen eszi most is :)

én meg lenni hulla :) tegnap hazaértünk,átöltöztem és mentem barátnőmmel randizni :) Római parton dumáltunk,kapucsinóztunk,hekkeztünk.Mikor már nagyon fújt a szél elindultunk,biliárdozni akartunk :) Persze a környéken már mindenhol voltunk,mire találtunk 1 kultúrált helyet :) 11 után értem haza,de olyan rosszul aludtam+B. hajnalban keltett :evil:

Most meg megpróbálom B-t elaltatni,hátha sikerül :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Éjfél után feküdtünk, Rugó meg felkelt hat előtt :x :x :x :x
Most nyűgös, de mindjárt betuszkolom a kocsiba, megyünk pénzt felvenni Db-be, aztán aldizunk. Ma kezdődik egy leggings-akció, meg állítólag hello kittys pólók is vannak egész olcsón :roll:

Viranka, te tudsz élni :shock:
Egyetemista korom óta nem biliárdoztam... Akkor sem voltam soha józan, de nagyon szerettem :lol: A kollégiumban volt betelefonálós játék, azon nyertünk mindig bérletet 8)

Panndi, nagyon csinos vagy :D

Maggie, majd meglátjuk :wink:
ja, amúgy betanítottuk a fagyis bácsit, már lassít a házunk előtt, sőt, tegnap be is dudált :lol:

Kaqk, telefon :x Egy ideig frissítgettük szerintem a listát.
Az enyém is meghalt a héten (az érintő képernyős), a bátyám nevén van, elvitte szervizbe, garanciás még.

Na, megyek, elviszem Rugót, G. meg szerintem alszik addig, vagy kimegy fát vágni. Esetleg fűkaszál :roll:

Kép
vindolanda

Helló!

Móni: jobban van Grétus? Mi történt a kutyuskátokkal?

:arrow: vasalni...
varga tünde

Sziasztok!

cicus jobban, most napi 3 alkalommal kap cataflam cseppet 3 napon keresztül. Azt mondta a doktornője is a telefonba, hogy valószínű időben csíptem el :roll: Hát remélem.

Tündi tegnap kora délután elaludt örökre :cry:

Panndi szép pocak

Vindo nálunk a family frostos autó szokott lassítani vagy meg is áll ha jó akciója van és szól :)

mennem kell sütni, főzni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hazaértünk.
Rugó olyan fáradt, hogy csak kókadozik :lol:
Húzott az előbb gumicsizmát (egy téli csizmát hív így), és kiment a fészert pakolni... Az új hello kittys pólójában. Lefőve, fáradtan jött be, most kómázik Spongya Bob előtt.

G. az egyetemre készül dolgozgatni.

Dög meleg van kinn. Már reggel nyolckor is meleg volt, mikor indultunk.

Móni, mi lett a kutyával? Nem volt még olyan idős, ugye? Melyik kutya volt ez?

Tünde, a ti kutyátokkal mi újság? Tett már valamit tönkre?

Az aldiban sikerült leggingseket venni, ami pamut, térdig ér és olcsóbb, mint a webáruházakban. Most boldog vagyok. Nekem nyáron ez a mindennapi itthoni viselet, meg ilyenekben is alszok.

Korog a hasam. G. csinált tegnap tejfölös gombát, szerintem leülük Rugó mellé, és eszek.

Grétának jobbulást!

Kép
vindolanda

panndi
Jajj nagyon csinos vagy, kár, hogy a fejed már megint levágtad :D és tényleg szép nagy a pocak...izgi, nemsokára születik Gábor is.

Móni
Mi történt kutyuval....:(
Örülök, hogy cicus jobban
Grétának sok puszi, sajnálom, hogy még mindig elő elő jön ez a fránya fülgyulladás...remélem most már tényleg nektek is vége, hiszen itt a nyár.

Vindo
Hello Kittys polóban :D :D

Kaqk
Ti jobban? Párna megérkezett?

Tündi
Örülök, hogy a munka ennyire tetszik :D a házimunka meg csak meglesz szép lassan.
Domi szája jobban van?

Na emlékezetből ennyi ment, bocs ha valaki/valami kimaradt...

Nekem hétvégi szabadságom van, anyósom vigyáz a gyerekekre. Jót is tesz ez a kapcsolatunknak, mert azóta nem piszkál annyit a ki nem vasalt ruhákért...stb. Kicsit talán jobban felnéz rám, meg arra amit csinálok :D :D
Gyerekek édesek voltak integettek, meg puszikat dobáltak mikor elmentem, nem sírtak. Most is jól érzik magukat, bár Lilla már kicsit hiányol. Gondolom majd akkor lesznek kicsit anyásabbak, ha hazajöttünk.
Mi meg pénteken voltunk moziban, este borozgattunk kicsit, szombaton a barátnőm szülinapi bulijában voltunk (most lett 30. éves, tulajdonképpen emiatt a buli miatt kellett anyósom igénybe vennünk), ma meg P bicajozik de. én meg pakolászok.
Mindenkinek szép vasárnap délutánt...

KépKép
KépKép
fleur

Bendike már öreg volt, 12 éves.
9 hetes korától 7,5 éves koráig én neveltem. Kézjelre reagált,jött velünk nyaralni, kirándulni. Mikor felköltöztünk pestre Őt nem hozhattuk magunkkal, mikor meg már hozhattuk volna öreg volt és nem szokta volna meg.
Soha többet nem lesz kutya olyan közel hozzám mint Ő.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szegény kutya...

Nekem is volt egy ilyen kutyám, tíz évesen hoztam el, és 21 éves voltam, mikor meghalt. Buksinak hívták, és csoda okos kutya volt. Mikor szomorú voltam kamaszkoromban, mindig ott ült mellettem a lépcsőn, és neki mondogattam el a világfájdalmamat. Ő meg hallgatta.

Fleur, azért ezt az anyósosat jó olvasni :wink:
Moziba mi is készülünk Gáborral, négy-öt éve nem voltunk együtt mozizni, de ehhez nálunk bébiszitter kell majd az egyik hétvégén :roll:

Mit néztetek?

Kép
vindolanda

Kung Fu Panda 2 :D mi nagy rajongók vagyunk. A mostani is nagyon jó volt, de tele akcióval, szóval ez már közel sem gyerekfilm. Lilinek 12 éves koráig tuti nem engedem, hogy megnézze.

Béke legyen Bendi kutyussal. Elhiszem, h megviselt. Engem a cicusaim elmúlása viselt meg.

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?