Vindo
Nem tudom, hogy anno írtam e de nagyon klassz lett a házatok. És a sok bon bont most az egyszer nem irigylem mert én is mind megenném és a fenekemen landolna
Rugó monológ
Móni
Jajj ne már pont most a cseresznye party

hétvégén mennek anyósomhoz a gyerekek. Én akkor lehet elmegyek jövő héten
Vera
Tényleg hol laknak?? Ő is olyan régen írt már…
Panndi
Nagyon csini Gábor lak
Jobban vagy már?
Nektarin Boldog névnapot!
Dóri azért nem semmi amit csinálsz…én biztosan nem bírnám…azért csak óvatosan te is, mégis csak friss anyuka vagy. Gratulálok nagyon ügyes vagy!!!
Juba kitartás a kis zsarnokokkal, ne hagyd magad
Tündi Gratulálok az álláshoz!
Regi örülök, h sikerült az ovi
Nektrain jó hogy bejelentkeztél : D építkezés

a ház eladáshoz meg ++++++
Heni
Nagyon nagy multi IT cég és kék …lehet tippelni

és nekem is magas de mostanában ez a módi. Abba a poziba ahonnan eljöttem nem tudnak visszavenni, mert ott is leépítések vannak nem felvétel. A kollegám már 3 országért felelős egyedül innen Magyarországról.
Nagyon édesek a gyerekek.
Regi
Köszi a családjogvédelmi biztosítást, igazából van nekünk is a DAS el vagyunk szerződésben már 2 vagy 3 éve. Így ha kell mozgósítom őket, csak ezt a legvégső esetre hagynám, mert akkor már vita van és nem biztos, h utána, ha kapok munkát is megtartanak. Ez már csak így megy. Nem ők félnek tőled, ha nem félsz tőlük
Irina
Nagyon jók képek, örülök, h jól éreztétek magatokat
Édes mérges Ádám
Mesi
Hajrá kert rendezés
Vera
Nem semmi kirándulás..és nem semmi hogy bírták a gyerekek.
Kakq
A többiek mindent leírtak. De majd szólhatnál, ha jöttök és tényleg lehetne egy MTali.
Gyereknap nekünk Piliscséven a kalandparkban. Egy évben csak 4 nap van nyílt nap amúgy csak csoportokat fogadnak. Nagyon élvezték. Volt vonat, lovaglás, agyagozás, kürtős kalács sütés..szaladgálás mindenféle játék közt és a fa várban..aztán meg két hulla gyerek. Szerencsére nem volt nagy tömeg, de a lovalgásnál, meg kajáért így is elég sokat kellett sorba állni.
Piliscsév amúgy gyönyörű, szinte már festői. Mondtam Petinek el tudnék ott élni, csak neki meg túl nyugis és ahhoz kemény home working illetve két kocsi kellene.