Sziasztok!
Tike!
Juhuuuu a kiscsajhoz

. (pedig meggyőződésem volt, hogy fiatok lesz

).
Ha olyan karakán, cserfes szépség lesz, mint Hédi, akkor egyfelől irigykedem, mert mindig ilyen kislányt képzeltem el magamnak, viszont nagyon nem irigylem tőletek a kamaszkorukat

.
Boo!
Pancsi jó volt, csak nagyon sokan vannak már, a fejem egész nap fájdogált, és apával is összepattantunk ("enyhén" túlreagált vmit

), de amúgy jó hely

.
Viszont a vendéglátáááás.....

. Mivel Lois dokumentálta az eseményeket, és mondta, hogy tesz is fel képeket majd, ezért asszem nyíltan szembedícsérhetem.
A fiúk (Zékényke és Bibi

) nagyon jól elvoltak, kültéri és esti pancsinál is, előtte, utána, közte....

. Bár a kisfiam annyira el volt ragadtatva, hogy Loiséknál van "benti motor", hogy le se lehetett robbantani róla, amit a "bagolycsalád" nyílván nagy örömmel konstatált reggel 7-kor

.
C megint villantotta a főzőtudományát, és elképráztatott minket (a nagyon nem tésztaevő családot!) rákos, meg csirkés spagettivel, amiből most is akaroooook

. (De helyette a tegnap este vezekléseként csak egy ráksalátát vacsiztam- by Mc, meg egy őszibarackot....amit mindjárt kettőre kerekítek

). Apa is simán bepuszilta, sőt a "gazokat" még hazafelé is említette, hogy ehetnénk többször, mert tök jól kiegészítette a tésztát

. Viszont a még nagyobb meglepi a kisfiam volt, aki eddig cseszett megenni bármilyen tésztát, most meg úgy lapátolta be, mintha kötelező lenne

. (Mondjuk itthon tényleg annyira nincs sose tészta, hogy lehet hogy most már imádná, de fél éve még nem...

).
Ja, és Botond életében először nem rácsos ágyban aludt

. Kicsit paráztam, hogy nyafi lesz, vagy nem akar majd elaludni, de mivel sokáig bandáztak Zéténnyel (apukák előbb kidőltek a kanapén

), odajött hozzám, közölte, hogy "babuka csicsika", bevittem a fotelágyra, takaró+szőri+cumi, simipuszijóéjszakát, villany le, alvás

. Olyan büszke voltam rá

. Mondjuk kétszer felsírt, mert lefordult a szivacsról, de gyors visszapaterolás után gond nélkül aludt tovább

. Aztán végül velem aludt a franciaágyon, amire szintén nem volt eddig példa, és olyan cuki volt

.
Mi Loisszal a sound-ozókkal feküdtünk, de csak szolid kismamis traccspartit nyomtunk

.
Szóval nagyon jól éreztük magunkat, pedig nagyon nem hoztuk a legjobb formánkat, de Loisék amúgyis ismernek már minket "smink nélkül"