A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

szisztok!

végre én is ideértem...apa szabin van és ezáltal szinte minden nap fótozunk,m
ha augusztusba ki akarunk költözni,akkor még ott sokmindent meg kell
csinálni...
de sztem nagyon jól állnak...

pocok!
mi egy időbent fürdetjük Kiarát és Benettet.apa Kiarát a nagy kádban
és meg a mosdóban addig Benettet,de amikor hazajöttünk a kórházból
egy ideig a kiskádba fürdettük először Benettet és utána jött Kiara apával,
amíg én etetek...
most 6-7 között fürdenek általában...

amúgy Benett még mindig viszonylag jó baba,néha még hasfájós kicsit,
de már nem vészes...
este alszik 5-6 órát kajcsizik,majd alszik még 3-4et...napközbe én 3óránként
keltem enni...
kedden voltunk dokinál és 4170el hoztuk haza és rá 1hónapra már 5300...
zabagép a lelkem :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Lois!
de igen.
ide "mennénk" majd...
nem örült apa,amikor megmutattam neki a linked...

azt elfelejtettem,h voltunk papnál is és augusztus 21én keresztelik meg
Benettet...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Hát, az éjszakám is jó fos volt, minden mozdulatnál belenyilalt a fejembe a fájdalom, és sokat forgolódtam, szóval fasza volt :twisted: . Óránként kijöttem pisilni, és akkor beszipuztam egy kis vietnámi balzsamot, úgy éreztem segít, de lehet, hogy csak a figyelmemet terelte el hirtelen :roll: :lol: . Hajnalban bevettem egy Panadolt, mert az paracetamol tartalmú, elvileg lehet szedni, és rá van írva, hogy migrénre jó. Hát, el ugyan nem múlt, de lényegesen jobb azért most. Alapból nem fáj, de bizonyos mozdulatokra iszonyúan belenyilal, aztán meg lüktet, csak épp nem tudom, melyek ez a mozdulatok :twisted: .
Megyünk ma Balcsira, remélem nem vágja haza a napomat ez a carság, mert akkor durcás leszek :twisted: :lol: :lol: .

Boo!

A pia csak simaizom-lazításra jó, meg egyes piák gyomorbántalmakra. Én migrénre még nem hallottam, hogy használna :roll: . Akkor szedne be a tököm ilyen carokat :twisted: :lol: . Én úgy tudom, a pia szűkíti az agyi ereket pont, ezért okoz sokaknak fejfájást. De ha te másképp tudod, szólj, mindenre nyitott vagyok :wink: :lol: :lol: .
(Amúgy az egy tévhit, hogy a fájdalomcsillapítókra nem lehet inni! A világon semmilyen kölcsönhatásuk nincs, még a betegtájékoztató sem tiltja :wink: . Amire nem szabad, azok a nyugtatók, stresszoldók, antidepresszánsok...szóval a tudatmódosítók, de azokra tényleg tilos! Egyik ismerősöm tuti receptje pl. meghülés ellen: 2 algopyrin, fél liter forraltbor, és két paplan :arrow: jó sok izzadás, másnapra kutya bajod :lol: ! Én még ugyan nem próbáltam, mert becari vagyok azért :P . Meg most persze biztos nem reszkíroznék ilyen kombókat, de alapvetően lehet. Gondoltam egy infó... :wink: )

Pocok!

A képeket megzabálom :P . Mármint a gyerekeidet! Most hirtelen nagyon várom már, hogy itt legyen a pici.... :roll: :wink: . Aztán persze becarok, hogy bírni fogom-e :oops: :lol:

Csibe!

Örülök, hogy "rendeződtök", belerázódtok a mindennapokba :wink: . Jó lehet, hogy apa veletek van :D .
Keresztelő :D . Botond 1 múlt, mire megkereszteltük, ott szaladgált az "Úr asztala" körül, meg föl akart mászkálni a szószékre :oops: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Kiara is már bőven elmúlt 1,amikor keresztelték és ő is sétálgatott
jobbra-balra...
na akkor megfogadtam,h Benettet még csecsemőkorába megkeresztelktetem...

Boo!
nekünk Kiara is katolikus és Benett is az lesz.
Kiarát ott a szentendrei úton az auchantől nem messze kersztelték
és Benettet fóton fogják...
mit szónál,ha jövőhét hétfőn átnézünk kicsit,ha nem jön közbe semmi?

Kép
Kép
csibe83

pocok!
nagyon édesek a gyerekek együtt...
Kiara is pont így imádja az öccsét...

Kép
Kép
csibe83

Ööö, én már simán vettem be fájdalomcsillapítót alkohollal :oops: 8)
Mondjuk ha bazira fáj a fejem, az alkohol nem vonz, mert nekem az ugye hányásba torkollik, szóval nincs túl nagy ingerem rá :?

Csibe!
Basszus, pedig reméltem hogy rosszul emlékeztem :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok: Képek szépek :) Dodinak igaza van, valahol ki kell jönni a változásnak, látod Hédi látszólag simán vette a bölcsit és most a 3. hónap végén kezdenek a dolgok előjönni...Biztosan nagyon nehéz lesz Nimródnak, nem kerülhetne át esetleg ő is abba a csoportba?

Bölcsi pro és kontra: na most kérek okos tanácsokat: ma megyek Hédiért ( pelusban ment) nagyon jókedvű és vidám. Közli, hogy itt maradok a bölcsiben, 4x visszament a csoportba, hogy ő itt alszik :shock: :shock: Gondozónők azzal fogadtak, hogy ne haragudjak most már kezdik érteni, miért akartam megpróbálni a szobatisztaságot. Ma ugyan pelusban ment, de az előző napi sok pisiből kiindulva sokszor bevitték a bincire. Egész délelőtt száraz volt a pelenka és a bilibe is csak ebéd előtt pisilt. Megmondják őszintén nem értik a dolgot és négyen arra jutottak, hogy talán a pelus ad neki még valami biztonságérzetet. Most már én sem értem mi van...

És akkor a végére: voltunk uh-n :lol: :lol:
12. heti vérvétel alapján Down kockázat kevesebb, mint 1:10000, edwards dettó. 16 heti vérvételből csak afp-t néztek. Mondjuk ezt nem értem Hédinél megcsinálták az integráltat is és nem is mondták, hogy most másképp lenne...afp: 1,15
placenta tapadása: mellső fali- ezért nem érzem annyira a mozgást.
Még mindig 1 héttel nagyobb a koránál. Csináltam az uh-s képről telóval képet, ezek alapján lehet tippelni a nemére :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

KISLÁÁÁÁÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

tike!
kisfiú???

Boo!
oksa,akkor írj majd egy időpontot,h neked mikor jó...
nekünk szinte bármikor jó...

Kép
Kép
csibe83

na jó nem bírom tovább....szóval a nyertes: Mokibuci: KISLÁNY :lol: :lol: :lol: :lol:

doki kérdezi : tudjuk már, hogy mi lesz?én: azt ígérte, most megmondja...forgatja-forgatja-huzogatja az uh fejet: háát nem biztos én: Hédi szerint Andriska doki: tovább nézeget : és ha mégsem? 4d-s fejjel is megnézte: márpedig ez egy kislány :)

Szóval javítottunk az arányon: gyakorlatilag ruhát nem kell vennünk, viszont most meg neve nincs a gyereknek :)

tike

Kép

EZAAAAZZZZZ!!!

Gratulálok!!!

mokibuci

Tike!
Nos ez esetben szívből gratulálok András nevű kislányotokhoz :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Névként tudnám ajánlani az ANNÁT a Laurát :lol: a Sárát.......stbstb.

mokibuci

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: eszembe is jutottál :twisted: :lol:

név: apa kifelé felvetette a Boglárkát, ami kicsit hosszú a vezetéknévhez, viszont Hédi és Bogi kifejezetten tetszik. Sára sokáig favorit volt már Hédinél is, de mivel S. a vezetéknevünk is apa közölte, hogy nem költ logopédusra :twisted: Laura a bölcsis barátnő :lol:

tike

Nem is meséltem Dokim ma ismét hozta a formáját :lol: :lol: Asszisztensnő mondja: milyen helyes a pofija Apa: mint az anyukájáé Doki: Hát ne is haragudjon, hogy ezt mondom, de tényleg jó nő a felesége :oops: :lol: :oops: :lol:

tike

tike!
gratula!!!

Kép
Kép
csibe83

Na,a Bogi az nagyon jó!!!!! :D
S.S. háááát na............ :roll:
Laura: énisénis :oops: (Laura vagyok)

Doki: enyém is ilyen és ehez hasonló stílusban nyomta ami a terhesenhűdesokhormonomnak naaagyon jót tett :arrow: állandóan a dokival álmodtam XXXXXXX........ :oops:

mokibuci

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mokibuci: álmodás velem is többször eőfordult :oops: :oops: :oops:

Boo: apa tegnap futott még egy kört Boglárkáért kampányolva, szóval egy újabb dolog kipipálva, már neve is van Babócának :lol: :lol:

Tegnapi napon belelkesülve előszedtem a babaruhákat. Hédi nagyon édes volt, először mindent fel akart próbálni, igazatok volt, hagytam neki és meg is nyugodott. Este nevetve szaladt az apja elé, hogy apa gyere nézd meg milyen pici sapkája van a tesónak :lol: :lol:
Néha érezni ahogy rugdos, már mutattam Hédinek is. reakció: bántja anyát :arrow: persze mert amikor ő rugdos, neki azt mondjuk, hogy nem szabad anyát bántani :twisted:

Boo: strand: én nagyon sajnálom, hogy ez idén (is) kimarad, tavaly még Hédi picúr volt, talán 3x voltunk vele, mikor nyaraltunk szar idővolt...talán 2 év múlva, már mind a két csaj elég nagy lesz és jöhet a nagy strandolás :lol: :lol:

tike

Sziasztok!

Tike!

Juhuuuu a kiscsajhoz :wink: :D :D . (pedig meggyőződésem volt, hogy fiatok lesz :oops: :lol: ).
Ha olyan karakán, cserfes szépség lesz, mint Hédi, akkor egyfelől irigykedem, mert mindig ilyen kislányt képzeltem el magamnak, viszont nagyon nem irigylem tőletek a kamaszkorukat :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Pancsi jó volt, csak nagyon sokan vannak már, a fejem egész nap fájdogált, és apával is összepattantunk ("enyhén" túlreagált vmit :twisted: ), de amúgy jó hely :lol: :lol: :lol: .
Viszont a vendéglátáááás..... 8) :lol: :lol: :lol: . Mivel Lois dokumentálta az eseményeket, és mondta, hogy tesz is fel képeket majd, ezért asszem nyíltan szembedícsérhetem. :lol: :lol: :lol:
A fiúk (Zékényke és Bibi :lol: ) nagyon jól elvoltak, kültéri és esti pancsinál is, előtte, utána, közte.... :lol: . Bár a kisfiam annyira el volt ragadtatva, hogy Loiséknál van "benti motor", hogy le se lehetett robbantani róla, amit a "bagolycsalád" nyílván nagy örömmel konstatált reggel 7-kor :twisted: :lol: :lol: :lol: :oops: .
C megint villantotta a főzőtudományát, és elképráztatott minket (a nagyon nem tésztaevő családot!) rákos, meg csirkés spagettivel, amiből most is akaroooook :oops: :lol: :lol: :lol: . (De helyette a tegnap este vezekléseként csak egy ráksalátát vacsiztam- by Mc, meg egy őszibarackot....amit mindjárt kettőre kerekítek :lol: ). Apa is simán bepuszilta, sőt a "gazokat" még hazafelé is említette, hogy ehetnénk többször, mert tök jól kiegészítette a tésztát :wink: . Viszont a még nagyobb meglepi a kisfiam volt, aki eddig cseszett megenni bármilyen tésztát, most meg úgy lapátolta be, mintha kötelező lenne :lol: . (Mondjuk itthon tényleg annyira nincs sose tészta, hogy lehet hogy most már imádná, de fél éve még nem... :oops: ).
Ja, és Botond életében először nem rácsos ágyban aludt :wink: . Kicsit paráztam, hogy nyafi lesz, vagy nem akar majd elaludni, de mivel sokáig bandáztak Zéténnyel (apukák előbb kidőltek a kanapén :lol: :lol: :lol: ), odajött hozzám, közölte, hogy "babuka csicsika", bevittem a fotelágyra, takaró+szőri+cumi, simipuszijóéjszakát, villany le, alvás :shock: 8) :D :D :D . Olyan büszke voltam rá :P . Mondjuk kétszer felsírt, mert lefordult a szivacsról, de gyors visszapaterolás után gond nélkül aludt tovább :wink: :lol: :lol: :lol: . Aztán végül velem aludt a franciaágyon, amire szintén nem volt eddig példa, és olyan cuki volt :oops: :D :D :D .
Mi Loisszal a sound-ozókkal feküdtünk, de csak szolid kismamis traccspartit nyomtunk :lol: .
Szóval nagyon jól éreztük magunkat, pedig nagyon nem hoztuk a legjobb formánkat, de Loisék amúgyis ismernek már minket "smink nélkül" :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dokival álmodás:
Az én dokim kb. 60 éves, és totál lányaként is viszonul hozzám (nyílván anyu miatt), így iszonyú bizarr lenne vele álmodni. Brrr..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vizsgált már fiatal nagyonjóképűdoktorbácsi, hát olyan zavarban voltam, hogy csak úgy ugráltam lefelé a vizsgálóágyról, és megfogadtam, hogy soha nem nyúlkálhat hozzám ilyen doki! "A" nőgyógyász öreg, ősz hajú, nagypapafazonú, és amúgyis eunuk :roll: :lol: :lol: :lol: . Készpassz! :lol:

Nem tudom meséltem-e már ( :oops: ), de valamelyik nap szültem :P . De nagyon :roll: :lol: . Mármint annyira valóságos volt az egész! Én álmomban tök sokszor tudom, hogy csak álmodom :shock: , de most végig teljesen valóságos volt minden! És eddig is volt már, hogy szültem, de mindig csak a vajúdást éreztem, gondolom, mert a kitolást nem tudom milyen... Most viszont a kitolást is végig éreztem (sőt, "érzem" most is, ha rá gondolok :oops: :lol: ). Nem olyan fájdalom volt, amilyennek ébren elképzeltem, hanem egy bazinagy feszítés, aztán meg éreztem, ahogy "kiblugyog" (nem tudom megfogalmazni na :oops: :lol: ). Hú, leírni is olyan furi, annyira eleven volt! (már arra is gondoltam, hogy talán egy "korábbi" szülésemet éltem újra :roll: ).

De tekintettel arra, hogy egy hónap alatt most 4-5 centit nőtt a pocakom, és vhogy érzem is, hogy a baba is sokkal nagyobb lett, nem hinném, hogy valaha is szülnék spontán, de azért tök érdekes volt "megtapasztalni" :P :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: ha jól nézem a vonalzódat 2 nap múlva a biztonságos 38. hétben lesztek, kitartás :)

Nálunk 38 fok a teraszon árnyékban, lakás 27 fok :twisted: :twisted: :twisted:

Dodi: apa mondta, milyen jó, hogy még öregkorában is lesz 2 jó nője ( itt már megsem sértődtem :twisted: ), én meg mondtam, hogy aha kb 15 év múlva milyen jó lesz egy klimaxos feleség 2 menstruáló kamasszal :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Mi mindig nagyon csámborgósak voltunk, Botonddal is, első naptól fogva :wink: . Egy babának minden újdonság, még a lélegzés, és kakilás is, szóval ha azt szokja meg, hogy jöttök-mentek, ez lesz neki a normális élet :wink: :D . Én megőrültem volna, ha napokig nem mehetek el itthonról, és úgy voltunk vele, hogy ő születik hozzánk, ugyanúgy barátkoztunk, 5 hetessel wellnesseltünk....stb. És sztem ennek egyáltalán nem függvénye, hogy tápszeres-e, mert én legtöbbször, ha tudtam, hogy úton, vagy társaságban ér a szopi, lefejt tejet vittem, és vagy ott megmelegíttettem, vagy itthon direkt túlmelegítettem, és termoszba tettem. Ezeket a tápszerrel is meg lehet csinálni, sőt (már vannak kész tápszerek ilyen esetekre)! És sose romlott meg (mindig megkóstoltam, megszaglásztam azért), és sose volt fosi, meg semmi... :wink: . Szóval ez csak szoktatás kérdése (neked is, meg a babának is) :wink: !
Viszont azzal számolj, hogy ha világjáró babát nevelsz, abból világjáró gyerek lesz! Enyémgyerek minden nap kifejezi az igényét, hogy vhová menni kell kocsikával, és óriás elterelésekre van szükség, ha épp nem megyünk sehová :twisted: :lol: . Mondjuk elég neki egy közért is, de meg kell lennie a napi túrának :lol: .

Nagyon sajnálom a kórház-túrát :( :( :( . Mi a fársz lehetett....?!?!?! :shock: :? Tényleg nem lenne rossz, ha megszülnél már :roll: . De vhogy továbbra is augusztust mondok :oops: :oops: .

Tike!

Klimaxos mami, menstruáló kamaszok :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike,

először is hatalmas gratula a kiscsajhoz!
Bogi jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!

Klimax, menstruáló kamasz.... szétröhögtem magam :lol: :lol: :lol: :lol:

Dokid beszólása... :shock: laza... Teapa mit reagált????
Enyémapának anno már attól elakadt a szava, amikor Nimróddal eljött velem uh-ra: még az elején voltunk, és hüvelyi uh volt, amikor meglátta a készséget, teljesen zavarba jött, mire a dokim elkezdett röhögni és közölte vele, hogy jobb lesz, ha ezeket megszokja, különben hogyan szülünk? :lol:

Nimród bölcsis csoport váltása sajna nem opció, mert a csaj a "nagyokhoz" kerül, a három fölöttiekhez.

Csibe,

fürdetési leírást köszi! Mi is így csináljuk most, ahogy ti az elején :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

kórházat sajnálom, remélem, mostmáraztán tényleg minden rendben lesz végig, amíg Vencel ki nem bújik!

Nimród nagyfiúsága :arrow: igen, Ronmay jól mondta anno, hogy hirtelen a kicsiből lesz nagy... félelmetes.

Igen, Bori a hálóban van velünk, míg éjjel kel. Majd ha már stabilan átalussza az éjszakát, megy Nimródhoz :lol:

Strand: deszupeeeeeeeeeeeeeer! na, nekem ez idén kimarad :evil:

Dodi,

nem akarlak elkesertíteni, de Nimród is hiányolja az autózást ha nem megyünk sehova, pedig mi nem voltunk csámborgósak...

KépKép

KépKép
kispocok13

Kisfiamnak rendeltünk villamosos tortát :arrow: a villamos az egyik mániája, mindíg kurjongat a kocsiban, ha villamos megy mellettünk, sőt, olyat is szoktunk játszani, hogy autóval üldözzük a villamost...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Ezzel miért "keserítenél el"? :roll: Én nem vágyom "otthonülős" gyerekre, mivel nekem is igényem hogy mindig menjünk, így meg legalább ráfogom :twisted: :lol:. Csak Boonak írtam, hogy mire számítson: hogy ha "csámborgós babát" nevelnek, abból tuti "csámborgós gyerek" lesz, de azt nem tudom, mi van a nem csámborgósakkal, mert nekm olyanom nincs :lol: :wink: . De most ugyanígy tervezzük, hogy hónunk alá csapjuk a kicsit, és megyünk világgá, sőt most legalább nem lesz 40 fok, mikor megszületik, így nem kell a kaja megromlása-hőguta-tökigizzadás problémakörrel foglalkoznom :wink: :lol: :lol: .

Villamos: :D :D :D . Hát, mi még azt sem tudjuk, mikor tartjuk a bulit :oops: . Pénteken lesz a sznapja, sztem aznapra meg is tudjuk szervezni a szűk családdal (mi+mamik+nagybácsik+keresztszülők).

Nálatok mit kapnak a gyerekek?! Botond alapvetően az új szobáját, de vmi apróság azért csak kéne, nem? :roll: Meg a keresztmami várja az itinert, de nincs neki ötletem :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megérkeztünk mi is... :wink:

Balcsi jó volt nagyon, Petra is nagyon élvezte. A víz nekem csak szombaton volt jó hőmérsékletű, de én nem vagyok mérvadó. Apa már szerdától fürdött benne.

Voltunk állatkertben is, meg sokat jöttünk-mentünk, medencés pancsi is volt, fini vacsik, sok homokozás, csúszdázás, várépítés a parton stb. :D
A strand nagyon szép, van a Balatonból kialakítva egy gyerek-öböl, ahol térdig ér végig a víz és nagyon jól lehet sárból várakat építeni.

Képeket alig csináltunk, nem vagyunk egy fényképész család.

Nekem persze kijött a napallergiám, amivel most konkrétan nem tudok utcára menni, mert annyira ronda és viszket mint állat. :roll: :evil:

Tike!
Én alapvetően bölcsi-párti vagyok és nem azért, mert Petrát korán bölcsibe kellett adnom, hanem mert én úgy gondolom, hogy jót tesz nekik. Viszont!: ha egy gyerek nem érzi ott jól magát és az anyukája megteheti, hogy otthon legyen, akkor én nem erőltetném.
A bölcsi szerintem akkor tesz jót, ha a gyerek is jól érzi ott magát.
És én abszolút összefüggésbe hozom a sűrű megbetegedéseket is a közérzettel. Szerintem ha egy gyerek nem szeret bölcsibe/oviba járni, akkor tutira sűrűbben lesz beteg (lásd Hendegabi lánya).

Nekem szerencsém van Petrával, mert ő tényleg szereti a bölcsit, 3. hete van szünet, de már minden nap emlegeti a gondozónőket + gyerekeket. A saját gondozónőjét még "telefonon is hívogatja". :lol: :lol: :lol:
És az egész szezon alatt kb. 5x volt 1-1 hetes betegsége, ami szerintem nagyon kevés (a többi csoporttársához viszonyítva).

Pocok!
Cukik a képek, teljesen elérzékenyültem! :wink:

Kép
katy76

Dodi!
Petra konyhát kapott, meg ahhoz mindenféle alkatrészt. Meg vasalót, amitől tök boldog! Ma pl. a parkettát vasalta ki. :lol: :lol: Persze ezek nem biztos, hogy opciók Botond számára. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Katy!

Dejóóóó, hogy jól sikerült a nyaralás :D :D :D .
Mi csak egy-egy napokat "nyaralunk", meg majd augusztus elején megyünk egy hosszú hétvégére, de többet nem merek előre ígérni senkinek, így meg nem lehet normálisan tervezni :oops: :? .
Mondjuk ide az emberek nyaralni jönnek, ahol mi lakunk, szóval nem panaszkodom :P :lol: :lol: .

Bölcsi: hát, én a betegségektől vagyok kész a leginkább :oops: . 5x 1-1 hét 9 hónap alatt :shock: ?! Elhiszem, hogy az kevésnek számít, de nekem nagyon durván hangzik :roll: :( . Botond két év alatt egyszer volt beteg, vmi felsőléguti trutyija volt, ezen kívül csak ilyen 1-2 napos meghülés, vagy kis takony, de arra nem is kapott semmit, és nem is foglalkoztunk vele (max. leszívtuk, ennyi). Az oltásoknál ő majdnem mindig lázas, de az más...
Szóval én mindig puffogok, mikor írjátok, hogy betegek a gyerekek, hogy "ajj, már megint...", én ettől kivagyok :oops: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Sajnos hozzá kell szokni. Szerintem senki nem ússza meg, legfeljebb majd az oviban történik mindez. :roll:
Az 5x betegség annyira nem volt durva, mert ebből volt:
- 1x 3napos láz (a láz része ijesztő, de rövid ideig tart);
- 1x hányás-fos@s (na, ez durva volt, itt nagyon aggódtam, pedig nem tartott egy hétig sem);
- 2x egy-két napos láz (most volt az egyik, mikor indultunk volna nyaralni, 2 napig volt láza, aztán minden elmúlt)
-1x eldugulós takonykór (vihettem volna bölcsibe, de ott nem szívják az orrát, ezért otthon tartottam).

Szerintem ez egyáltalán nem vészes. Még soha nem volt torok- és egyéb gyulladása, nem kapta el az influenzát, lepkehimlőt, skarlátot, pedig mindegyik volt a bölcsiben. :wink:

Kép
katy76

Katy,

Örülök, hogy végül jól sikerült a nyaralás :lol:

Dodi,

Nálunk Garázs, vagy duplo, vagy játékkormány lesz az ajándék asszem, meg persze könyv. A futóbicikli marad jövőre, mert babakocsival sosem érném utol...

KépKép

KépKép
kispocok13

Konyha: hááát, nem pont erre gondoltam :roll: :lol: :lol: :lol: . Bár sztem tuti örülne neki, mert az egyik ismerősünk kislányának van, és olyankor mindig főz nekünk :P :lol: .
Viszont erről beugrott, hogy nézzek neki lassan babakocsit, meg játékbabát... :roll: . Talán emlékeztek, írtam régebben, hogy egy óvodapedagógus bnőnk mesélte, hogy mikor a kislányuk született, vettek a kisfiúnak (3 körül volt) egy babakocsit babával, mert így állítólag nagyon le lehet redukálni a testvérféltékenységet :wink: . A Suttogó eleve azt írja, hogy az hülyeség, hogy vmi "lányjáték" vagy "fiújáték", és ha egy kislány legozhat, meg kocsizhat, egy kisfiú is babázzon nyugodtan, sőt még jó is, mert gondoskodást tanul :wink: .
A kissrác ugyanúgy tologatta a babáját, ahogy anya, felöltöztette, elvolt vele. Hamar lecsengett a dolog, alig pár hétig izgatta, de így levezette az újdonság okozta frusztrációt :wink: . Náluk bevált, és logikusan is hangzik, úgyhogy sztem mi is kipróbáljuk. Apának sincs kifogása ellene, sőt, pedig azt hittem, ő majd nem hajlik a dologra, mert afiúgyereknebabázzon, de abszolút nem így gondolja, szte sem ettől lesz tökös egy kisfiú, és sokkal fontosabb, hogy nem "reccsen meg", hogy kistesója születik :lol: .

A szomszéd kislánynak amúgy van egy kék babakocsija, ráadául egy Dóra babával, és Botond azt szívesen tologatja. Mondjuk elég vehemensen nyomja, és kiabálja, hogy "vammvamm", de így legalább kiéli majd azon :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
AB-t egyszer kapott, mikor egy-két napig volt nem magas láza, meg sűrű orrváladéka. Akkor mondta a doki, hogy ez nem vírusos, hanem bakteriális és valóban az AB 3 nap alatt elmulasztotta. :wink:

Amúgy tudod, én se adok nagyon Petrának gyógyszert, én általában homeós cuccokkal kezelem. :wink: Csak magas láznál adok neki lázcsillapítót is.

Kép
katy76

Na, én a betegség témában inkább befogom :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Petra tudod, hogy mit csinál a játék babakocsijával? Leszedi az ülőke részt (textil) beleül a vázba és lábbal hajtja magát. :lol: :lol: Nem kifejezetten rendeltetésszerű a használat. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Babakocsit enyémfiam is imádja... Itt a kertben is van, tegnap a labdát tologatta benne, ill a játszóházban is mindíg rákattan!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csajok,
akibújtakinem, vacsi?!
Pocok?
Lois?
Nyuszi?
Katy?
(Boo?!?!?!?!?! :roll: )

A hétvégék sztem a nyár miatt neccesebbek, nem? Felőlem simán lehet hétköznap is, sőőőt. De mindegy :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rapid!

Akkor csütörtököt mondok! :lol: :lol: :lol:
És akkor mehetnénk oda, ahol egyszer már megpróbáltuk Boo-éknál, csak pénteken ramazuri volt :twisted: . Sztem hétköznap kevésbé van, de azért nézzünk utána. Mi is a neve? A kaja szimpinek tűnt :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én a vacsit most nem tudom megmondani, mert holnaptól megyünk az anyósomhoz (ott van Apának egy kis legénylakása (háza)), mert ő vigyáz a héten Petrára és így kényelmesebb lesz nekem, nem kell annyit hurcolnom a gyereket. Viszont nem tudom, hogy mennyire lesz rám igénye esténként.
Úgyhogy én egyelőre nem merek se igent, se nemet mondani. Mire meglesz az időpont, addigra látni fogom én is, hogy tudok-e jönni. :wink:

Kép
katy76

Megtaláltam: Anytime cafe. Csak péntekre írja, hogy karaoke, de azért majd foglalásnál rákérdezünk. Szerintetek? Ha már Boofelejtő vacsi :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Katy!

Akkor leszervezzük, aztán majd jóóól jössz :P :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak dióhéjban mert most értünk haza :arrow:

Ajándék :arrow: 3 méteres hullámos csúszda

Csütörtök :arrow: egyelőre egyedüliként szabad nekem a héten, de nem ígérek semmit, mert nálunk sáskajárás van :roll:

Pisilés :arrow: Kisfiam tegnap kérésre lepisilt egy fát 8)

Sms :arrow: Én csak autópálya-matricát szoktam úgy venni, meg Bp.-n parkolást fizettem már úgy.

Na majd még gyüvök :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?