A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

meglepőőőőőő...... ezt nem kell nekik kétszer mondani az tuti....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!
Kriszto,de jó h jöttél,és már kicsit jobban érzed magadat..Olyan jó volt megint olvasni a soraidat!
Fincsiket sütöttél..
Kisalag,szakács a férjed?Uhh,úgy valóban nehéz lehet fogyizni.De ti eddig is ügyik voltatok ezügyben,úgyh egy kis sütizés belefér.
Zafír,akkor talán jó is ha benntvagy,kicsit"elterelődnek"a gondolataid,a stresszt is lepasszolod..Érezd jól magadat,és várunk a zebrás teszttel 7végén.
Kretty,akkor ha megjön most,tudsz menni D.-hez,és nyaralás után kezdtek?
Emerenc,nem tudom mit kéne tenni,h megjöjjön,nekem soha nem volt ilyen,de Avivára esküsznek.Bár gondolom,te már mindent kipróbáltál.
Remélem nem csúszol ki te sem a szerdai időpontodból emiatt!
Bari,jó h végre személyesen is találkoztunk!!És csodaszép a pocid..
Rencsi,hogy van a kis duracellnyuszid?
Leeda,kicsit szomorúnak tűntek a soraid,ahogy magatokról írtál.Azért remélem nincs nagy baj.
Katapetra,rossz lehet mindig elengedi a férjed a messziségba,de majd gyere sokat,és talán jobban telik az idő,míg hazaér.
Köszi,mindenkinek a segítséget,voltam dokinál,kaptam Monuralt.(Asszem ezt írtad te is Rencsi??)Elküldött laborba is,de aztmondta ezt szedjem azért be,mert nem akar még 2 napig kínozni,ugyh most megfordítottuk a dolgokat.A labor lesz a kontroll.(tényleg mi van ha addig megjön,gondolom megkell várni a végét,ugye?)
Most mennem kell,lassan fürdetés van,Apa meg egész nap nem volt itthon,nem tudom mikor ér haza szegény.Holnap meg én dolgozom.
puszi mindenkinek.
Andi

Kép
cs.andi

Andi, mostmár egyre inkább úgy néz ki augusztus vége, szeptember elején indulunk, és így csak a vérvételt kell megismételni. No de majd jövőhéten a főnök megmondja! :lol: :lol:

Krisztó, a laptetőőőőőőő :arrow: kapd el te is apát, és hajrá csodababa!!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Na szééééép, szexnap van :lol: Élvezzétek míg lehet :lol:

Andi, én is nagyon örülök,h találkoztunk :lol: Remélem mihamarabb jobban leszel és segít a gyógyszer. :wink: Nem is mondtam a nagy beszélgetésben,h láttam Peti képeit wiw-en és olyan cuki, igazi kis szőke herceg :P

Nene, Bálint talpacskája is nagyon cuki :wink:

Nyuszi, Dóri is édes abban a piros hordozóban. Megállapítottam,h jól áll neki a piros szín :lol:

Kisalag, kitartást a fogyókúrához. Nekem is össze kell szednem magam,mert baj lesz.... :oops:

Melcsike, részvétem az ilyen hülye picsák/nyanyák miatt. Amúgy ilyet csak megkeseredett boldogtalan emberek szoktak mondani...szóval tehet egy szívességet :wink:

Kriszto, hidd el, tudom,h fogunk mi együtt babázni :wink:

Emerenc, az a fránya pirir. Az Avivát lehet érdemes lenne megpróbálnod? Talpmasszázson voltál?

Mné, ma volt UHU? vagy csak szerdán?

Zsuzsi, gondoljatok majd ránk Görögországból és várjuk majd a beszámolót ;)

Pussz mindenkinek, még ha nem is írtam mindenkinek ;) !
Bari

bari6

Mné
Okoska apucit augusztusban szeretném bevetni. :wink:
Remélem apánk nem fogja azt mondani,hogy nem lehet,mert egy nega kenet még kell ahhoz,hogy induljak.Lassan be is kell jelentkeznem hozzá.
Zafir
Várom ám a pozítiv tesztedet!!!! :wink:
Hogy vagy?
Kriszto
Hogy vagy lelkileg?Remélem már jobban,és mész tovább hiszen ott vár rád is egy kisbaba!!!! :wink:
Nem tudom,hogy mi lesz velünk...egyenlőre reménykedek benne,hogy okoska apuci majd megoldja a problémáinkat! :lol:
3 inszem alatt kellene,hogy sikerüljön apánk azt mondta,de nem szeretném az összeset megcsinálni,csak ezt az egyet.Ha ebből nem jön össze akkor szerintem feladom és jobb lesz külön mint egész életemben csak hibáztassam,és teljesen tönkre menjen a kapcsolatunk.Mi már megbeszéltük,igaz a párom nem akar elengedni,de nem lesz más választása.Jobb lesz nekem egyedül majd és akkor talán elmegyek vidékre vagy külföldre....még nem tudom csak minnél messzebb,hátha akkor mindent elfelejtek majd.
:roll: :(
Nagyon szépet sütöttél,és nagyon fini is lehet.Olyan nagyon éhes lettem! :oops:
Ági
Hiába keresem semmit nem írtál...Hogy vagytok?????
Ancsi
Mikor fogsz kezdeni?Jössz majd velem augusztus közepe felé?
Kisalag
Miért akarsz ilyen nagyon fogyni?Mennyit sikerült eddig leadnod?
Kretty
Rád még vár a csódálatos nyaralás!!! :wink: :lol:
Na most én vagyok irigy!!!
Kb mikor fogsz kezdeni utána?
Zsuzsi
Masszásra jársz?!Milyen amúgy?Én már elég sokszor terveztem,de mindig kimaradt.
Barika
Láttam a képet,szép pocakod van már! :lol: :lol: :wink:
Hogy érzed magad?Maradsz apánknál?

Kismamiknak ölelés!!!
De nem szeretem ha ilyen sokat kihagyok,mert nagyon nem vagyok képben!!! :oops: :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Köszönöm kérdéseteket, igen, voltam tegnap UH-on. Szerencsére nincsenek olyan sokan, és egész gyorsan haladtunk. 5. voltam és fél kilenckor már kijöttem. Így csak negyed órát késtem a munkahelyemről.
A tüszők eléggé vegyesen vannak. Összesen 12 darab 5-10 méretig szinte minden megtalálható közülük, de 6-osból van a legtöbb. Mnyh: 7 mm.
És képzeljétek csatlakozott dokijainkhoz egy új lányzó. Nagyon fiatal, és csöndesebb, mint Kisdoki. :-D Vicces, hogy mostmár az UH-on 4-en vannak bent.

Na, megyek kicsit dolgozni. Délután jövök.

Mné
mné

sziasztok

Mné

Nem is tudom engem eddig is zavart,hogy nem lehet apánkkal beszélgetni ha a kisdoki bent van,erre kaptunk még egy csajt is. :roll: :( Hányan fognak még minket nézni uh-n? :roll: :oops:

kagyló

Sziasztok!

Jaj, nagyon félek a mai naptól, hogy mit fog mondani a doki délután, vajon be kell feküdnöm, vagy nem? :roll: Megmondom őszintén semmi bajt nem érzek, de azt mondta a doki nekem két hete hogy nem lehet érezni, ha a méhszáj elkezd nyílni, ezért úgy készüljek, hogy legközelebb (ami most van) már be kell feküdnöm.
Reménykednék, hogy jó lenne a méhszáj, és megbeszélném vele, hogy akkor leghamarabb hétfőn feküdjek már be, az már augusztus lenne, csak nem július... :?

Szélkisasszony,
annyira megértelek, de hidd el, hogy nektek is lesz csodaszép kisbabátok, akit majd mindig a karjaitokban tarthattok majd, és egymás szemébe nézhettek boldogan.

Bari,
persze, hogy teszek majd fel babaszobás képet, de hol van az még??? :shock: még nagyon az elején vagyunk, mert elkezdtük, és most látjuk csak hogy nem úgy fog menni, ahogy elterveztük, tehát nagyobb munka lesz vele. De mihelyt kész lesz, küldök képet. Majd írok, hogy mi volt ma jó?

Kretty, Emerenc,
én is küldöm a pirimeghozó drukkot nektek!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Kvzsuzsi,
szeptemberre drukk nektek az induláshoz, és érezzétek jól magatokat az előtte lévő nyaralás alatt.

Kagyló,
de szép helyeken voltatok, de jó lehetett nektek, biztos kikapcsoldótatok.

Katapetra,
ölelés, pusszantás neked, biztos hosszú lesz az a 40 nap, de hátha el tudod magad foglalni, és itt a fórumon is sok erőt, és jó csacsogásokat kapsz majd... :wink:

Melcsi,
úh, akkor tifelétek is vannak bunkó emberek :twisted: !!! Tényleg jó köcsög volt az a pénztárosnő... képzeld, engem is ilyesféle megjegyzésekkel bombáznak, ha találkozom valami "jóindulatú" egyénnel, és még a szemembe is mondja, nem beszélve olyanról, akiről tudván tudom, hogy már 10 éve nincs gyerekük, de akarnak, csak letagadják, és ilyen megjegyzéssel fogad... hát én is felháborodok az ilyeneken.

Kriszto,
kitartás a nyári gyakorlatozókhoz. Én is reménykednék a 32-33 hétben. Hátha kibírjuk addig... Olvastam, hogy voltál talpmasszázson, jó érzés, nem fáj? Én még sosem voltam, de tervezem, hogy egyszer én is elmegyek. :wink:

Csandi,
remélem hamarosan meggyógyulsz...

Látod Bari, ezek a csajok itt állandóan a szexről írnak, mi meg már azt sem tudjuk, hogy milyen az, úgye? :lol: (mikor volt már január 20-a? :shock: )

Mné,
szép számokkal jöttél haza az UH-ról. Az a nőci nem gyakorlaton van csak Apánknál?

Jaj csajok, vajon mi lesz ma? Úgy bevagyok parázva, megmondom őszintén én még össze sem pakoltam, ha esetleg bent kell maradnom. :roll: Majd írok nektek!!!!!!!!!!!!!
Drukkoljatok még a hétfőiitthonmaradásomhoz.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, en nagyon drukkolok!!!!! :wink: Bari, majs varunk a hirekkel Csutirol!

No meg egy kisdokker...lassan be sem ferunk Devaihoz... :shock: :shock: DE ez a mi erdekunk, hiszen igy hatekonyabb az intezet, es tobb babat gyart! :D :wink:

Kriszto, NEM SEGITETT.... :shock: :oops:

Teszt a taskaban, ha holnap reggelig semmi nincs, megcsinalom. De en mar azon parazom, biztos cisztak maradtak vissza, az lehet a gond... :shock: :roll: Ajjjjjjj.....

Mne, mikorra varhato a terhesedes?

Bari, valamiert nem kuldi el a privit...szoval ugyanott vettem ahol te, es em meg viragport is szedek... :D

Szep napot mindenkinek!
Vendég

Kretty

Nem örülök neki,de ha muszáj betanítani,hát akkor ez van. :roll:
Pedig milyen jól meglehetet apánkkal beszélni mindent,most meg majd hallgatunk mint a csuka, mert úgy sem válaszol olyanra,vagy kitér a válasz elől.... :roll: :evil: :shock:

kagyló

Sziasztok!

Nem tudom, hogy csak gyakornok-e? Reggel együtt jött Dévaival, és mikor bementem egy mukkot sem szólt. De, talán köszönöm...

Kretty: Mikorra várható a terhesedés? Hát ha jól számolok, akkor talán jövő héten szerdán meglesz a 3. inszem, és utána. Kivettem a szerda-csütörtök-pénteket szabinak, hogy nyugodtan tudjanak a fiúk csajozni. :-)

Csuti: Megagigadrukkhogyhétfőnkelljencsakbefeküdni!!! +++

Kriszto: Merre vagy? Tessék lepasszolni a munkát a gyakszin lévőknek, és gyere függősködni. :-) ÚÚÚÚ, és azok a sütik. Tegnap mikor láttam úgy csorgott a nyálam valami édesért!

Kagyló: Én mondjuk nem szoktam beszélgetni a dokival, csak szimplán nagyon zavar, hogy 4-en néznek. Igaz, lassan hozzá kellene szoknom, de ehhez nem tudok.

Mné
mné

Itt vagyok Mné, csak sehol senki.... :( :(
Juj, örülök, hogy jövő szerdától már lehet neked szorítani!

Kretty! Hátha csíkoska lesz a teszt! De jó is lenne! Hiszen a mindjárt megjön érzés stimmelhet terhesedésnél is!

Kagyló! Kívánom, hogy okoskával elsőre sikerüljön és szép kis családotok legyen, a férjed nagyon szeret....

kriszto

kriszto82

Kriszto: Én itt vagyok! :-) Köszönöm, hogy szorítasz. Most valahogy nem igazán izgat a kezelés. Kicsit robotnak érzem magam. Ha sikerül örülönk, ha nem, akkor megyünk tovább.

Kretty: Én inkább olyan drukkot küldök, hogy pirinegyeremegéslegyenpozitívateszt!!! Még egy csodababa! De jó lenne!

Mné
mné

Mné
Sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Tudod hová mész tovább?! A szülőszobára!!! :wink: :wink: :lol:

kagyló

Kagyló: Nagyon köszönöm! Ez most nagyon jól esett! Puszi érte!

Mné
mné

Mné

:lol: :wink:
Nincs mese ez lesz!

kagyló

Nem telik az idő :?
mennék már haza, de nem lehet.... nyűg-nyűg-nyűg....

többiek? mit csináltok?

kriszto

kriszto82

Kriszto: egyet tudok veled érteni. Én is szenvedek, pedig hátra van még cca 2 óra a munkaidőből... Jó lenne, ha már visszajönne a napsütés, mert6 nem bírom ezt a borús időt...

Mné
mné

Kriszto

Én még a héten szabin vagyok,és utána szenvedés lesz majd... :evil:

Ezért ki is használom minden percét,persze a szókásos házimunkát,és főzést stb...meg kell csinálnom.De mindent szépen óvatosan,nem sietek... :wink: :lol:

kagyló

En nem szenvedek, mert babanetezek, amikor csak lehet!!!! :lol: :lol: :wink:
Vendég

Jól van. értem én a célzást. De akkor is ólomlábakon jár most az idő.

Mné
mné

Nekem gyorsan telik 3 hét szabim volt és tessék.
Pedig nem akarok dolgozni.... :roll:
De majd néha belépek,majd ki és akkor majd csak elrepül az idő. :wink: :lol:

kagyló

Jól van a négy függő itt van..... :lol: :lol:
Máshogy nem a babanet frissítésekkel csak eltelik az idő...
mit főztök ma?

kriszto

kriszto82

Én semmit. :-D Nálunk ma a férjecském süt-főz, mégpedig kolbásszal töltött szűzérmét, krumplipürével. Nyamii.

És nálatok mi lesz a menü?

Tegnap nézegettem recepteket, és elhatároztam, hogy befőzök szilvalekvárt. Találtam egy egész jó receptet a nosaltyn. Már alig várom, hogy csinálhassam. Most keresgélek még valamit, mert megbeszéltük a fpérjemmel, hogy mikulásra kap a család sok kis adag lekvárt. Én nagyon szeretek befőzni, viszont nem fogy el nálunk, úgyhogy elostogatjuk. :-D Esetleg van valami különleges lekvár receptetek?

Mné
mné

Kriszto

Én gyümi levest csináltam,meg barackos húsit, krumplival.
Már 8 órakor oda tettem,mert aludni ilyenkor nem tudok... :(
11 re készen is voltam mindennel.
:lol: :lol:

Most éppen semmi dolgom,párom meg elment a mamutba,így jól érzem magam. :lol: :wink:

kagyló

Kriszto: Majd megkérhetlek, hogy a táblicskuban javítsd ki a kezdésünket 07.18-ra? Előre is köszönöm!

Mné
mné

Na megyek mert most ért haza a párom. :roll:
Mné,kriszto
Kitartás! :lol:

kagyló

Csajok! Én is lépek. Véget ér lassan a munkaidő. :-D

Szép estét mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Én nem szoktam főzni.... :oops: de ma lazacot ettem párolt zöldséggel. :D

Ééééés, most várom a zuram, mert ma van a névnapom és kapok ajándékot! :D :D :D :D :D
Vendég

Kretty: Nagyon Boldog Névnapot kívánok! Jó mulatást estére!

Mné
mné

Nyuszi: Hol kell szavazni, nem látom. Bocsánat! Kérlek segíts, és a szavazatom már is a Tiétek.

Mné
mné

Csuti hirek: minden OK, aug. 9-ig otthon marad meg sajat felelossegre, de utana mar tuti be kell fekudnie!
Drukk es nem lesz semmi baj Csuti :wink:

bari6

Bari: köszönjük a híreket! Szupeeeer! Csuti, vigyázz nagyon magadra!

Mné
mné

Mné, köszönöm! :D

Bari, köszi a gyors infót! MARADJEGYBENCSUTI drukkok mennek! :D
Vendég

Nálunk megint hamburger van, valamiért azt kívánok folyamatosan. Most sütöttük meg a husit, eszünk, de este jobban visszaolvasok.

Finom, meghitt vacsit mindenkinek!

Kretty: Nagyon boldog névnapot kívánok!

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír, ha az egész terhességed alatt a hamburgert kiívánod majd, annak nem lesz jó vége... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zafir: Nem arról volt szó, hogy nem szereted a húúúst? Hajrá kívánósság! :wink:

Mné
mné

Minden Anikónak és Annának Boldog névnapot! :D
emerenc

Nálunk lecsós csirke lesz.. de még csak most sül... voltam masszázson... olyan jó volt.... ezért kicsit megkésve készül az étel...

Névnapos csajszi köszi az ajánlást, nagyon bírom a csajt, kedves és tök jó fej. Neked nagyon szép estét és boldog névnapot! Majd mesélj mit kaptál... csak a publikus részeket :lol: :lol:
Huh, milyen jó lenne holnap reggel egy zebrás teszt!!!

Van egy Anna babánk is, ha jól emlékszem, neked is boldog névnapot! És anya pedig bújjon elő!!!

Zafír és úgy de úgy izgulok!!!

Csuti! Ez szuper hír, vigyázz nagyon magadra, magatokra! Beszélhetnénk már valamelyik nap skye-on...

Mindenkinek szép estét!

kriszto

kriszto82

Pusszantás nektek!

ha tudom, hogy ennyien függtök, jövök én is, mert én meg itt keseregtem, tervezgettem a konyhát, de most nagyon kesergős lett a délutánom :(
Láthattam a párom skype-on, és igy jó...DEEEEE rohadtul nehéz most nélküle....bizti lesznek könnyebb napok, de ma NEM!!!!!
Bocsánat a kesergésért.......köszi, hogy vagytok!

KRETTY: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! De jó lenne egy csikos teszt...

Krisztó: hát a sütik csodásak......csak csorgatom a nyálam, nem is tudom mikor ettem sütit utoljára.....
De most hallottama hirekben, hogy az ország tortája idén korpás tésztából készül...igy még ha cukkeres is, egy picit nyalakodhatok belőle :lol: (az élet apró örömei)

Csuti: DEJÓÓÓÓÓÓ, jaj nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!

Mné: nagyon fogok nektek szurkolni jövőhéten.......

Én, hogy egyedül vagyok nem főzök extrém dolgokat, ma borsófőzelék+tükörtojás volt a menü.
Holnap teljes kiörlésű tésztából milánóit csinálok....

jó éjt mindenkinek!
katapetra

Kriszto: Nagyon finomakat sütöttél megint. Örülök, hogy megint a mosolygós, bizakodó kistigris vagy. :lol:

Leeda: Merre van a párod?Sajnálom, hogy nem vagytok egy hullámhosszon. :cry:

Emerenc: Megjött már?

Andi: Hogy vagy? Használ a gyógyszer?

Mné: Szép számaid vannak, jó gyorsan haladsz. :lol: Valóban undorodom már a hústól, de hát tudod kell. Most keresem a kitérőket, hogy ne kelljen natúr húst ennem.

Csuti: Örülök, hogy még nem kell bevonulnod a csajokkal. Vigyázz magatokra és gyere közénk, amikor csak tudsz.

Katapetra: Hogy vagy?

Szélkiasszony: Hogy haladtok?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Köszi Bari a gyors infót :wink:
A lényeg: voltam dokinál, hála a méhszáj még mindig 2000-es, tehát zárt, a gyerkőcök jól vannak, nőnek, gyarapodnak, még mindig gabalyodás van... :lol:
A doki azt mondta, hogy a jövőhéten nem lesz itthon, külföldön lesz, ezért nyugodtabb lenne, ha befeküdnék. De mondta, ha gondolom, maradhatok otthon saját felelősségre, de ha bármi baj van, azonnal induljunk a kórházba. Hát mondanom sem kell, emelett döntöttem. Amúgy egész augusztusban szabin lesz a doki, remélem, hogy addig nem fogok megszülni :roll:
Így 9-én kell mennem hozzá, akkorra már itthon lesz, és akkor már tuti hogy be kell feküdnöm. De persze, hogy befekszem, már így is megbeszéltem magammal, és a férjemmel is, hogy jövőhéten ha így, ha úgy, de hétfőn befekszem. De azért jobban hangzik az 1-je helyett a 9-e nem? Sokat fogok pihenni, remélem nem lesz a két hét alatt semmi baj.
Ja, és még annyi, hogy sajnos fogytam egy kilót, pedig mostanság elég sokat eszem... azt mondta a doki, hogy azért, mert a gyerekek minden táplálékot elszívnak.
Látom lányok, délután nagyon untátok magatokat... :lol:

Kretty,
de jó lenne, ha csíkos lenne az a teszt, amit nemrég vettél. Boldog névnapot kívánunk számodra!

Mné,
jövőhéten akkor meglesz a következő inszemetek, de örülök neki, hajrá, hajrá nektek!!!

Csuti
Kép
csuti83

Kriszto,
ok, persze, már én is nagyon szeretnék veled beszélni, holnap ha ráérsz, össze is jöhetnénk :wink:

Köszi csajok a bíztatást, arik vagytok, nagyon szép estét kívánok nektek!

Ja, én tegnap rakott káposztát főztem, épp most ettem belőle. :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Kép

Kép

Egy kis élmény Angliából!
katapetra

Katapetra: Nagyon szépek vagytok. :D

Zafír
zafir100

Kretty,
Nagyon Boldog Névnapot!

Katapetra,
Te miért fogyózol állandóan, amikor nagyon jól nézel ki!

Csuti,
Ez szupi hír, hogy még 2 hétig otthon lehetsz. Azért vigyázz magadra, és feküdj, amennyit csak tudsz.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto, örülök hogy jó a talpmasszàzs! Szerintem is jó fej a csajszi, mi állandóan röhögünk vele! :D
Katapetra! De jó is volt nektek Angliában! Gyere sűrübben, mi itt vagyunk neked tamasznak!
Csuti, ha pihensz, nem lehet baj!

Holnap reggel jövök! :roll:
Vendég

És köszönöm a névnapi jókívánságokat!
Vendég

Krettynek én is nagyon boldogat és holnapra meglepetést kívánok!!!!

Csuti, jaj de örülök, hogy ennyire szép az eredményed, és még két hetet szabadlábon tölthetsz. Addigra a babaszoba is befejeződik.

Katapetra, de jó neked, hogy a párod ennyire Bruce Willisre hasonlít.

Mné, szépek az eredmények, hajrá!!!!!

Mindenkinek köszi az együttérzést, a dadusunk is napok óta ezen rágódik. :lol: Én békés ember vagyok, mindenkinek megértem a nyomorát.

Krisztó, mi is gondolkodunk az úszáson, de a babákkal!

KépKép
momelcsi

Teszt negativ, piri sehol..... :cry: Ugy dontottem, hogz nem mondom le a hetfoi idopontomat,mert ha addig nem jon meg, nem art ha megvizsgal D, de ha megis megjonne, akkor majd hetfon kerek mas idopontot.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?