Jó reggelt!
Tegnap káoszba fulladt a napunk.
1. du. az angolom elmaradt, ami azért volt gáz, mert ma van a nemzetközi kutatás feltöltési határideje, és ha én csinálom az anyagot, abban még lesznek hibák bőven. Vad telefonálgatás árán találtam egy srácot, aki mára elvállalt pár ezer karaktert.
2. otthon problémák vannak nagypapámmal egy ideje. 89 éves, parkinson-kóros, de szinten tartott. Kb. 20 éve beállítottak neki egy gyógyszer-kombinációt, ami jól működik. Viszont most az egyik alkotóelemének leállították a gyártását, és nincs a pótlására semmi azonos hatóanyaggal. Vagy másfél hete nem kapja, és elkezdett bezavarodni (nem alszik éjjel, járkál, nem tud nyelni, nem tudja, hol van éjszaka). Senki nem mondott semmi okosat. Gábor felidegesedett (a nagyapja is egy kórházi "baki" miatt halt meg pár éve, és szerintem újra felhúzta magát rajta), és az összes db-i gyógyszertárat feltelefonálta, és talált is egy táblával. De nem volt receptünk. Bement Rugóval a gyógyszertárba, és elhozták a receptköteles gyógyszert

Este fél nyolckor kocsiba pattantunk, és haza is vittük. Rugó is jött velünk, végig szakadt az eső. Egy órára értünk haza.
Ráadásul a gyógyszertáros azt mondta, hogy ha nem is gyártják a gyógyszert, por alakban felírják az alkotóelemeket, és ő majd kikeveri. Adott névjegykártyát is. Most gyorsan kell intézkedni, mert tíz napra elegendő gyógyszer van.
Remélem, javul az állapota valamelyest
Viranka, tudom már, melyik is ez