A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nálunk szakad az eső...
peti akkora hisztit nyomott,nem volt hajlandó aludni egy cseppet sem,pedig hulla fáradt.
Nem tudom mi lesz,ha du.sem tudunk menni bandázni.
Jaj,Zafír bocsi,azt nem olvastam,h megjött már.Ne haragudj,figyelmetlen voltam.
Katapetra,és mi újság konyhaügyben?Megtervezted már?
Kretty,"nagy"az egészségügy,mégis kicsi.. :D
pussz.
Nene,sajnálom a te nagyidat is,remélem azért javulhat az állapota!

Kép
cs.andi

Kretty
Hidd el senki nem foglalkozik velün,van jobb dolguk is! :wink:
Legalábbis remélem,hogy ez van.... :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Andi
Hol tartasz???Mikor indulsz??

kagyló

Sziasztok!

Mné: legalább egy mondatra gyere elő, kérlek! Tényleg aggódunk most már!

Nene: sajnálom a te nagyidat is. Remélem, el tud készülni az a fotó!

Kagyló: mikorra adott D időpontot?

A teljes család témához csak annyit, hogy nekünk egyrészt nagyon nincs egy helyen a család, másrészt nincs már nagymamám. Anyum is már elmúlt 60, anyósom meg 67. Szóval nálunk sem lesz nagyon fiatal nagymama. Nagypapám szerencsére nagyon jól van, így közel a 90-hez is. Tesómék pedig 10.000 Km-re, sógornőmék 120-ra. Szóval a teljes, nagy család nálunk csak álom. De ebből kell kihoznunk a legtöbbet.

Zafír: miért gondolkodtok fizetős lombikban? A lemaradtam? Ez nem az első volt? Vagy a 3 hónap miatt?

Katapetra: nem CSAK a konyha felújítás megszervezésében vagy jó!!! Egy kicsit több önbizalmat!!! Egy nagyon érzékeny, szerethető és szerető embernek véllek! És még csak nem is találkoztunk. Szóval... Hajrá felújítás és várjuk a képeket!!!!

Kriszto: igen!!! végre süt a nap és végre örülsz!!!! :wink:
szélkisasszony

Szélkisasszony: :cry: köszönöm
katapetra

Szélkisasszony
15:30-ra.

kagyló

Szia Kagyló!
Függgszzz???? :D
Érted is nagyon szorítok ám,a ti történetetek sem egyszerű,de hiszem h egyszer sikerrel jártok..
8-ra kaptál időpontot??Huhh,akkor tényleg millióan vannak..Pénteken Kisdokker nem fogadhatott volna?(vagy most ő sincs?)
Egyébként,h múltkor említettétek,szerintem sem olyan feszélyezett,amikor egyedül van.Tök barátságos,és kedves volt.Nekem abszolút pozítív csalódás volt,mert az uccsó héten ő uh-zott folyamatosan,és amikor ez a"kórság"is kiderült,annyira segítőkész volt a telefonnban,meg pénteken személyesen is odajött a váróban.Aztán Apánk kimondta az ítéletet,mert aznap már ő is bennt volt.(egyébként úgy érzem,h P. a köv.ciklussal engedett volna indulni,nem lett volna ennyire"szigorú"mint D.)És mi lett volna ha nem tudok laborba menni,vagy nem fekszem rá erre akérdésre ennyire???(persze azt a ciklust akkor sem vállaltam volna már,hiába voltunk az inszem.kapujában)Jó,tudom,ez az én,mi érdekünk is,de ennek így kellett lennie.
Mindegy,már nem idegesítem magam ezen,majd megyek aug.közepe felé,egy tb-s kontroll vérvételre,abból már látszik valami,h mi történt a pozitív szintemmel másfél hónap alatt.Legfeljebb szept.még elmegyek egy fizetősre,remélem az már negatív lesz.
Ui:a laptetőmből szemezgessen mindenki,kinek mihez kell.. :D

Kép
cs.andi

Katapetra: nem elkeseríteni akartalak ám!!! :shock:

Kagyló: akkor veled nem fogok találkozni. Bár, soha nem lehet tudni.

Andi: remélem, hogy szeptemberben tudtok kezdeni! és köszi a laptető szeletkét.
szélkisasszony

Andi
Nem tudom, hogy a kis doki fogadót volna-e, de nem szeretem, ha engem vizsgál. Apánkba meg megbízok, és azt szeretem, ha meg is mondja a dolgokat. Igaz utána mindig rágom magam, de jobb így. Végül is minden a vérvételen múlik, hogy mikor indulhatsz?!Jobbulást kívánok neked!
Remélem minél hamarabb el fogsz tudni indulni!!!
Szélkisasszony
Sajnálom! :(
Szerintem senkivel nem fogok össze futni,mert igazából alig ismerek valakit is arcról,csak a nevekből tudnám...

kagyló

Andi
Nem tudom, hogy a kis doki fogadót volna-e, de nem szeretem, ha engem vizsgál. Apánkba meg megbízok, és azt szeretem, ha meg is mondja a dolgokat. Igaz utána mindig rágom magam, de jobb így. Végül is minden a vérvételen múlik, hogy mikor indulhatsz?!Jobbulást kívánok neked!
Remélem minél hamarabb el fogsz tudni indulni!!!
Szélkisasszony
Sajnálom! :(
Szerintem senkivel nem fogok össze futni,mert igazából alig ismerek valakit is arcról,csak a nevekből tudnám...

kagyló

Szélkisasszony: Az idő miatt. Nem vagyok a türelem mintaképe. Októberben lejárnak a leleteim. Minden leletem!!!!! Borzasztó, hogy lejárnak és még csak 1 lombikon vagyunk túl.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Szélkisasszony: tudom.... :lol: De olyan kedves vagy....jól esett most egy kis szeretet....
Kapok a páromtól, bőven....de tőle is csak az éteren...és igy most beérett a szereteteső..... :wink:
katapetra

KAtapetra, én is küldök egy nagy virtuális szeretetölelést :)

már telnek a napok, nincs sok hátra a pároddal nemsokára találkoztok élőben is!!!!
kisalag
Fót

Katapetra, annyira tudom mit érzel!!!! :( DE nemsokára újra találkoztok! :wink:

Kagyló, akkor te ebben a hónapban terhesedsz! Juhééééééé :D

Zafír, ne is mond, ezekkel a vizsgálatokkal csak a nyűg van! nekem is meg kell csináltatni az összeset! :evil:

Mné....léééééégysziiiiii gyere! csak egy kicsit!
Vendég

Sziasztok,

én is vagyok, hellyel - közzel :wink: Pénteken indulunk a nyaralásra és még semmi sincs bepakolva.. :shock:

Katapetra,
vágod a centit, de tudom, hogy nagyon lassan telik...megvan már az újabb szexi szett?? :D :D a konyháról majd teszel fel képet, ha kész lesz??

Zafír,
nagyon sajnálom :( remélem, a nagyid azért jobban lesz! Nálunk is volt olyan, hogy azt mondták nagypapámra, hogy a másnapot nem éri meg, és szerencsére nem lett igazuk az orvosoknak, teljesen felépült, és még 10 évet élt, miután már lemondtak róla....

Kriszto,
a múltkori prividre válaszoltam, nem tudom, átment? Kérdeztem is benne, arra majd tudnál nekem válaszolni? Nagyon köszönöm előre is!! :wink: Én is várom már az ugrálós Tigrist! Vagy legalább egy kicsit vidámabbat...bár tudom, nagyon-nagyon nehéz.. :roll:

Puszilok Mindenkit, bocs, hogy ilyen rövidre sikerültem...
:?
leeda

Lányok nagyon köszönöm ezt a sok-sok szeretetet, amit kapok tőletek!!!!
Nagyon sokat jelent nekem, hogy vagytok!!!!!!!

Leeda: Merre mentek? Bizti valami szép helyre.....
A centit vágom, szexi cuccot még nem vettem, most a konyha az első, de ha kész lesz teszek fel képet!

Mné Drága: most már tényleg nagyon izgulunk!!!!! :roll: ha úgy érzed, hogy megosztható a dolog, akkor gyere ki a zugból!Itt vagyunk, és szeretünk! (remélem nincs komolyabb baj) :roll:

Kagyló: Juj, már nincs sok hátra a kezdéshez....nagyon fogok drukkolni nektek!

JÓ ÉJT MINDENKINEK! Szép álmokat, rózsás csókokat, ha nincs kivel (nekem nincs), hát a párna csücskivel! :)
katapetra

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak most jövök, de az elmúlt napok borzalmasak voltak számunkra, és valószinű, hogy az elkövetkező pár hét is így lesz.
Vasárnap este kutyasétáltatás közben megtámadta a férjemet és a kiskutyámat egy Argentin dog keverék kutya. A éjszakát akkor a balesetin töltöttük a férjemmel, a délelőttömet pedig utána az állatklinikán. Mindkettőjüknek össze kellett varrni a sebét. A páromnak a kezét harapta át a dög, a kutyámnak pedig a hasából harapott ki egy darabot. Azóta felváltva járunk orvoshoz, hol a férjemmel, hol a kutyával.
A kezelést így abbahagytam. Még arra sem volt időm, hogy felhívjam D-t, és elmondjam neki, hogy miért nem megyek. De talán ma már jutok egy kis levegőhöz.

Lányok! Most mennem kell, de amint tudok ismét jövök!

Még egyszer ne haragudjatok!

Mné
mné

Mné: Jézusom! Futkos a hideg a hátamon. :cry: Jobbulást mindkettőjüknek és hatalmas kitartást neked. :cry: Puszillak!

Zafír
zafir100

Mne, jesszus! :shock: :shock: Remelem a kiskutyad es a ferjed is mihamarabb felepul!!!!
Vendég

mné, Ez borzasztó! Kitartás, kitartás! Jobbulást a férjednek és a kiskutyádnak is! Csak úgy szabadon koborolt az argentin dog? Tüzelt a kiskutyátok? A fészkesfenét, hogy nem tudnak vigyázni a kutyájukra! :evil: Puszillak és ölellek! Majd ha lesz egy kis szuszanási időd gyere, hogy mi van!

nene, Remélem sikerült a dédit meglátogatni! Elkészülhetett a fénykép!
Zafir, Nektek is a legjobbakat, remélem mindegyikötöknél igaz lesz amit leeda mond, hogy fellépülnek mint a nagypapája is......Adja Isten!

Képzeljétek a cicám tök beteg lett, most megyünk majd anyuval az állatorvoshoz. Hétfőn végig hányt, kedd reggel akarom vinni a dokihoz és lelépett! Este került elő az autó alul huztam ki. Most már óvatosabbak vagyunk lezártam az átjáróját, hogy ne tudjon meg lógni!

Cs. Andi, remélem sikerül miharabb indulnotok! De azt nem értem ha egyszer elkaptunk valamit akkor az ellen védettek vagyunk, hogy lesz abból negatív? Nem lenne elég Dévisznek olyan papir igazolás, hogy nem fertőz, mesterséges megtermékenyítésben részt vehet? A férjemnek volt egy betegsége amin át esett és pozítiv lett de nem fertőz. Dévisz erősködött, hogy így nem jó,spermadonor kell stb. aztán vittünk neki egy igazolást, hogy a pozítiv állapot nem változik, így marad és részt vehet a lombik programban stb. Vagy ez másképp müködne? :shock:

kriszto, légyszi küld át nekem is a név listát mert nem tudok mindenkit azonosítani! :wink: Nekem is jobban tetszik az ugráló tigris, remélem hamarosan megörvendeztet bennünket! puszi!
Bari, láttam a pocakos képet Rolad, nagyon csinos vagy! :D

Mindenkinek puszi! ( Nem írok mindenkinek, de mindenkire gondolok!) :wink:
emerenc

Mné,mielőbbi felépülést kívánok a férjednek és a kutyusnak!!!!És ez a dög ott kóborolt vagy a "kedves"gazdi is arra járt?
Sajnálom!!!!
Katapetra,egy szeretetölelést én is küldök,töltödj csak fel!!!
Emerenc,hogy vagytok?
Ez olyasmi mint a toxo.Ha az IGG pozitív,az azt jelenti,h átestél rajta.(nálam ez is az)Ha az IGM pozitív,az"friss"fertőzésre utal(gondolom a számok mértékéből lehet rá következtetni,h mikori fertőzés lehet??)Nálam mindkettő pozitív lett,a laboros nő azt mondta,h az IGM"erőteljesen"pozitív,(5.3 )így friss fertőzés valószínűsíthető.Referencia tartomány nincs megadva,úgyh ezért remélem,h az ismételt vérvizsgálatban lejjebb megy az érték.Fertőző nem vagyok,de a pozitivitás csak hónapok alatt tűnhet el,de elkell.
Na azt most nem tudom,h ha újra megkapnám akár ezt,akár a toxot,,(ellenanyagom úgye megvan),de attól még felülfertőződhetek tünetmentesen,úgy h csak a véremből látható,mint most?Kretty,te mit gondolsz?
Puszi mindenkinek!

Kép
cs.andi

Sziasztok!

Mné, nagyon durva!!! Remélem a férjed és a kutyusotok is jobban van már!! Mindig is féltem a kóbor kutyáktól........ Ezek után meg pláne.......... :cry:

Katapetra, az én szüleim is nagyon fiatalok, mindketten 48 évesek. :) És ha már Dédik, akkor a férjem nagymamája most 91 éves. Hála Istennek még ereje teljében van, mászik létrára, a város másik végébe utazik, mert csak ott van jó kenyér.... :) Éppen tegnap látogattuk meg Dodóval.

Nene, remélem meg tudjátok csinálni a fotót és persze jobbulást!!! Találtál már jó altatódalt? Én kaptam egy könyvet, tele mondókákkal, dalokkal, ha nem találsz, szólj, abban tuti van altatódal is. :)

Bari, szépen gömbölyödik a pocakod :)

CsAndi, hajrá kezdés!!!!

Nálunk minden rendben van.. Dodó szépen növekszik, már lassan két hónapos lesz, most egy hónap alatt több, mint 1 kg-t hízott. És ami a legnagyobb csoda a mindennapjainkban, hogy már 5-6. napja végigszunyázza az éjszakát. Tehát nem csak véletlen volt. Este 9 - fél 10 felé elalszik és reggel fél7 -7 felé kel. Így csak egyszer kelek fejni, amúgy alszok.
Ami kicsit meglepett, hogy úgy néz ki, máris jelentkeznek a piros napok... Szóval jöhet a csodababa nálunk is :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Andi, szerintem az IGM-nek kell csokkennie es indulhattok. Hiszen egy himlo utan az ellenenyagot sokaig ki lehet mutatni a verbol(mondjuk error a lepkerol eddig en meg nem is hallottam... :oops: )

Nyuszi, akkorhat hajra csodababa! :wink:
Vendég

Mné: ez szörnyűűűűű..... :( amit átélhetettetek, a sebek begyógyulnak idővel, -kivánom, hogy mielőbb-de a lelki megrázkódtatás az a kemény dió!
JOBBULÁST kivánok!!!!!!!!!

Nyuszi: nagyon szerencsések vagytok..... :wink: drukkolok csodababának!
katapetra

Sziasztok!

Vagyok, élek, nem tűntem el, csak minden nap volt és lesz nálam valaki. Este csak arra van energiám,h elolvassalak benneteket :( most viszont muszáj volt belépnem :?

Mné, borzasztóan sajnálom ami történt és remélem mihamarabb felépül a férjed és a kutyid. Ölellek Téged nagyon,mert most Neked kell a legtöbb erő,h segíts nekik.

Zafír, sajnálom pirit és várom én is,h mit mond Paragi. Remélem sikerül kitalálnotok valamit a következő indulással kapcsolatban.

Katapetra, Neked nagy-nagy léleksimit küldök ;)

Csajok, Ti nem gondoltatok még arra,h milyen jó lenne találkozni úgy mindannyian egy olyan napon ami mindenkinek jó lenne és helyen? :roll:

Puszilok mindenkit, holnaptól elvileg leszek...

Vigyázzon mindenki magára!!!
Bari

bari6

Igen Kretty,az IGM nek kell csökkennie,átmennie negatívba,az IGG pozitívitásod örökre megmarad(mint bármilyen más betegségnél),ha átestél rajta.
De a laboros nő és a védőnőnk szerint az IGM is pozítiv maradhat hónapokig,nagyon lassan tűnik el,annak ellenére,h már nem vagyok"fertőző",fiss beteg.Ezért gondolom én,h a következő vérvételnél már csak csökken az IGM valamit.
Nem dolgozol amúgy?
Barika,de jó,h jöttél!!!!
Nyuszika,neked is nagyon örülök,és Dóri nagyon ügyes,h hagy titeket aludni.Rendes kislány!!
puszi.

Kép
cs.andi

Andi, gyogyszercegnel dolgozom, igy foleg a gyerekbetegsegek kiesnek kicsit... :roll: DE nemsokara en is naprakesz leszek... :lol: :lol:

Bari, en TAMOGATOM a talalkozot! Tok jo lenne! :D
Vendég

Mné: annyira sajnálom. Jobbulást a párodnak és a kutyusnak is. Sajnos egyes emberek nem figyelnek a kutyájukra. Én is sok erőt kívánok neked/nektek!

Zafír: na mi pont így jártunk. Tavaly szeptemberre meg volt minden vizsgálat, és nem kezdhettünk a sereg nélkül. Szóval volt egy lombikunk és most elég sok mindent meg kellett ismételnünk. Talán csak a belgyógyászt nem. Remélem, KisDokival meg tudtok egyezni valamiben.

Nyuszika: de jó, hogy hagy aludni titeket Dóri. Nagyon rendes kislány. :lol: :lol: És máris jelentkezett piri? Akkor valóban hajrá csodababa. :wink:

Katapetra: :D Szeretet eső?? Cunami... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bari: nekem már eszembe jutott egy párszor egy találkozó. Én benne vagyok! Én még most ülhetek autóba, Te már nem annyira szóval Battára kell mennünk... :wink: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Sziasztok!

Mné!

Kép

Annyira éreztem, hogy valami nem stimmel...jaj
Nagyon sajnálom, és mielőbbi jobbulást kívánok a zuradnak és a kutyusnak is természetesen! Kórházban vannak mindketten? Vagy a kutyus már otthon?
Férjed? Melyik kórházban van? Remélem jó kezekben!
Puszillak és óriási ölelés!

Maximálisan támogatom a találkozót! Kép

De irtó nehéz lenne összeszervezni, de ha van kedvetek szívesen szervezkedek!Kép

Most pedig megnézem a táblázatot, mert le vagyok maradva nagyon! Vagyis el vagyok maradva...
Kép

Ja és Katapetra ne légy szomorúúúú: Kép néééézd, én annyit röhögtem rajta,

pucccccccccccccccsssssssssssííííííííííít: Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez annyira édes!!!!
és a "pucccccccccccccccsssssssssssííííííííííít". hát vinnyogtam a monitor előtt. Még jó, hogy nincs más az irodában éppen.
Még sok ilyet!!!!
szélkisasszony

Kriszto.... :lol: :lol: :lol: :lol: Nem birom abbahagyni a rohogest! :lol: :lol:

Hajra szervezkedes (en felhatalmazlak :wink: )! :D :D
Vendég

Hihihihi....... :D

Kép
cs.andi

Apropó,nekem márciusi az összes leletem,a kenet ok,de azon kívül mit kell megismételni,nem tudjátok??
Zafír,Szélkisasszony:Ez annyira gáz,h így elrepül egy év,és szinte semmi sem történt.De majd most.. :wink:

Kép
cs.andi

Mné,
Ez annyira sörnyű :cry:
Mihamarabbi gyógyulást kívánok a férjednek és a kiskutyátoknak is.
Tudod nekünk egy elég nagy méretű harci kutyánk van, és az előz is ugyanez a fajta volt, de soha nem történt ilyen baleset szerencsére, mert próbálunk elővigyázatosak lenni.
Sosem értettem meg azokat a gazdákat, akik az ebüket hagyják csak úgy felügyelet nélkül kószálni. Természetesen mi is elengedjük, de 4 szemünk rajta, és amint közeledik már a látóhatáron egy másik eb, vagy egy futó, biciklis vagy akárki, azonnal behívjuk a kutyát lábhoz, és pórázra tesszük. Az lehet, hogy a Te kutyád nem bánt, de sosem tudhatod, hogy a másik kutya milyen, és hogyan fognak egymáshoz viszonyulni. Persze nem mondom azt, hogy még így is nem lehetnek balesetek, de azért az ember próbálja elkerülni. Ami még fontos szerintem, hogy az ember tisztában legyen a kutyája erejével, mert hát azért valljuk be nem egy tacskóról van szó, aki ha megtámad valakit, akkor max. a lábába harap, vagy odébb lehet pöccinteni, hanem ezek a kutyák sokkal erősebb harapással rendelkeznek. Szóval nem értem én sem, hogy hol volt a gazdája?
Tegnap mikor sétálni voltunk, egy kis fekete tacskó úgy gondolta, hogy kikezd a mi kutyánkkal. A tacsival egy nagyon öreg néni volt lent sétálni, bottal járt, és körül sem nézett, csak elengedte a kiskutyáját, aki megfordult, és rögtön észre vette, hogy mi közeledünk, és ennek hangot is adott. Szerencsére nem lett baj, mert Smoky pórázon volt, és a kiskutyát meg szép szóval meg lehetett győzni, hogy menjen odébb és talán nem kellene kekeckednie.
Na bocsánat, hogy ilyen hosszan ecseteltem, de nem bírtam magamban tartani.

Zafír,
Majd gyere és mesélj, hogy mit mondott Paragi.

Katapetra,
Tőlem, azaz Tőlünk is megy feléd egy nagy ölelés.

Nyuszi,
Hát irigyellek. Bálint éjszaka is kb. 2,5-3 óránként felkelt, mert mindig valami nyűgje volt :cry: én éjszaka nem fejek, ha tehetem, akkor alszom :D
Nem korai még ez a piri?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Andi: nálunk azokat kellet megismételni, ami már túl volt az egy éven. Leszámítva persze a kenetet és a chlam-ot. Remélem, nálad nem kell sok mindent ismételni. Ja, és úgy legyen!!! (hogy most majd)

Nene: aktív kutyásként én is számtalanszor találkoztam ilyen nénikkel, olyan gazdikkal. Nehéz ezt tolerálni. Az én jámbor mackóm is tudott azért néha meglepetést okozni. Szóval tényleg nem lehet tudni, hogy mire, hogyan reagál. De a felelős állattartás nem jellemző mindenkire, aki tart háziállatot. Sajnos.
szélkisasszony

Puszi nektek a sok szeretetért! :oops:

Barikám:: hányszor, de hányszor volt ez nekem is eszemben, még a drága párom is kérdezte, miért nem találkoztok, ha ilyen jól megértitek egymást?
Tök igaza van a tökösnek :lol:

Krisztó: Micsoda kerek fenekű tigristre leltél!!!!Marha jó!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én örülnék, ha megszerveznéd, bárhová elmegyek, és bárkit magammal tudok vinni, innen Pestről( max.4 fő) :wink:
ha kelle bárminű segitség , szivesen beszállnék.....igy gyorsabban telne az idő....

PUSSZANTÁS
katapetra

Sziasztok
Kriszto
Te imádni való vagy!!!El hiheted,hogy nagyon régen nevettem már,de most még a könnyem is pottyogot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
Mné
Borzalmas! :(
Jobbulást kívánok a párodnak és a kutyának is!!!

kagyló

Nos csajok!
Akkor jöhetnek a hol és mikor lehetőségek... hétvége, hétköznap?
Ki szeretne jönni??? Jujj, most olyan jó kedvem lett!

Mellékelem a táblázatot illetve kicseréltem a képet, ugyanis ma Bariparakismamikánk A baribaba és B baribaba leendő anyukája felhívott és rám parancsolt, így mivel már többfelől szorul a hurok, ezért megtettem... :lol: :lol:

Leeda, Emerenc válaszoltam... :oops: :oops:
Valakinek lógok még üzivel?

1312370418.3271.htm

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, cukker a tigrincs...strandolos... :lol: :lol:

Szerintem hetvege, mert hetkoznap mindenki dolgozik mint allat... :evil: :D
De nekem barmikor jo... :roll:
Vendég

Kriszto
Nekem lógsz egy üzenettel,amiben az áll,jól vagyok nem vagyok szomorú!!! :wink:

Láttátok milyen szép lett a babanet? :lol:
Csak bújom és bújom... :wink: :lol:

kagyló

Sziasztok!

úgy látszik ez most egy ilyen hét, és mindenki állatorvoshoz jár!

Mné: remélem jobban van a férjed, és a kutyusod is, ez borzasztó tényleg, hogy a gazdik nincsenek tisztában a saját kutyájuk erejével, és dühével :twisted:
Tök igazat adok nene-nek, mi is így viselkedünk a saját kutyánkkal!

emerenc: remélem a Te cicád is meggyógyult azóta :)

Ma reggel mi is az állatorvosnál kezdtünk, mert tegnap este már nem tudott fogadni, mert hazament. Szóval majdnem megöltem a kiskutyámat, bár jót akartam neki. Vácon szereztem neki egy nagy kajástól csülökcsontokat, és vasárnap mikor hazajöttünk, este odaadtam neki kettőt is, amit ő jól be is falt! De sajnos beleszorult, és nem tudta kik@kilni. És ezek a csontszilánkok még fel is sértették a belét szegénynek, úgyhogy ma reggel doki, altatás, és kiszedte belőle! Szerencsére már jobban van, dehát ment az aggódás éjszaka rendesen, meg hát lelkifurkám is van-volt eléggé, hiszen én okoztam neki ezeket a kínokat! De a lényeg, hogy már jobban van! :D Hát ebből is tanultam! :shock:

nyuszika: gratulálok Dodó kislánynak, nagyon rendes, hogy végigalussza az éjszakát :lol:

Én tegnap voltam D-nél, 9:30-ra volt időpontom, 9-re odamentem, hátha hamarabb végzek, 10:30-kor jutottam be, és 5 perc alatt végignéztük a leleteket, kenetet vett, és chlamit nézett.
Leleteim még mind jók, mert azt mondta, hogy 8 hónapig jók, és februári mind, csak EKG kell új!

A találkában én is benne vagyok. A kérdés, hogy BAri ténylegn nem utazhat?

Szép napot mindenkinek :D

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

mné
Sajnálom a történteket,nagy ölelés :arrow: és jobbulást a párodnak és a kuttynak :arrow:
kriszto
Én is benevezhetek a talira? :lol: olyan jó lenne látni Benneteket :)
Végre kicserélted a tigrist :lol: nagyon aranyos :)
És jó a hozzászólásod is :)
kagyló
Én meg azt hittem másra kattintottam, :) mire rájöttem hogy megváltozott a babanet főoldal.Szerintem is jó.
katapetra
Hajrá konyhafelújítás :) nagyon jó elfoglaltság.Biztos szép lesz. És én is csatlakozom: képet kérünk róla :)
Mindenkinek pussz,megyek vissza a zugba :lol: :lol: :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Én is szeretnék jönni a talira. Hétvége napközben jó nekem.

Sajnálom a sok kis állatot, akik a héten szenvednek. Sajna a mi kutyánk se bírja a csontot, alkalmanként 5000ft-ba kerül az állatorvos.

KépKép
momelcsi

Én is szeretnék benevezni :) Megpróbálok igazodni a többséghez hely és időpont kapcsán :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszika: Csodbabára fel!!!!!

Kriszto: Ez a tigrisözön nagyon tetszik! :lol: Mi is benne vagyunk Oxygénnel a találkában. A hely mindegy, de nekünk inkább a hétvégék szabadok.

Andi: Az EKG 6 havi csak. A többi szerintem még jó lesz.

Emerenc: Mit mondott az állatorvos?

Valaki kérdezte, hogy a nagyim otthon van vagy kórházban. (Bocs,már nem emlékszem ki volt.) Mama idősek otthonában lakik, anya a gyámja látogatja és gondozza.

Mára lenyugodtam. Mondtam Paraginak az inszemet, azt mondta lehetne, de meggondoltam magam. Pihenek,nyaralok. Csinált UH-t, minden rendben, 2-3 pici cisztám van, de nem vészes. Szinte minden lelet lejár. Lesz mivel elfoglalni magam. Indulás októberben. Paragi megint nagyon kedves, megértő és türelmes volt. :D

Zafír
zafir100

Sziasztok,
én is benne vagyok egy találkozóban!

Mné,
nagyon sajnálom ami történt, még jó, hogy "ennyivel" megúsztátok, pont most láttam a híradóban, hogy Szombathelyen két kutya széttépett egy beagle-t :(

Kvzsuzsi,
örülök, hogy jobban van a kutymuty...a mi egyik csincsillánk is beteg lett régebben egy táptól, jópár hétig szenvedett szegény, mire jobban lett..

Katapetra,
Franciaországba megyünk, Dél - Alpok/Kelet-Provance térségébe. Egy miniatűr falu (80 lakos) szélén béreltünk egy házat, állítólag a madár se jár arra...na majd meglátjuk.... :wink:

Zafír,
örülök, hogy mindent rendben talált. Tényleg pihenj inkább, most jót fog tenni szerintem!!
leeda

Szép jó estét!

Jujj, olyan izgi ez a találka, alig váááááárom már! :D

Zafír, örülök, hogy minden OK!

Pusszantás!
Vendég

Én is benne vagyok a találkozóban! :D Nagyon szívesen találkoznék Veletek! :D :D rugalmas vagyok.

Úgy látszik ezen a héten az állatorvosok jól jártak!
Bélfertőzése van a Cirmosnak, hullát ehetett! Itthon meg csak a borjú húsos whiskas kell neki!
De hétfő óta nem evett és nem ivott, gubaszt az ágy alatt.Turmixoltam neki csirke húst és rizst a doki javaslatára...hát nem úgy néz ki mint aki megfogja enni.
Ma voltam Apánknál, rákszűrésen. Nagyon jó fej volt! Csoválta a fejét, azzal a huncut szemeivel somolygott: magának van a legvastagabb anyaga! ( hát persze mert kezdetektől hozzá járok :lol: :lol: )
Még mindig nem jött meg, de alakulóban van. :shock:
leeda , baromi jó helyre mész! :wink:
kriszto, köszi! Na, ez a Tigris már döfi! :lol:
Jaj de jó lesz a tali! Lesz vele munka összehozni, de meg éri!
emerenc

Küldök egy linket, én ma legalább 10x megnéztem....olyan vicces, és cuki....
Jaj, ez a találka teljesen felvillanyozott engem is, babák is jönnek?
Én nagyon örülnék.....

Link:http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM
katapetra

Nem tudom,hogy én most jó társaság lennék-e,hogy mindig depis vagyok. :(
Ha egy picit későbbre teszitek a találkozást,talán addigra én is jobban leszek mint most vagyok.Igaz végre ma nevethettem egyet, kriszto tigrisein. :lol: :lol:
Zafir
Szerintem is pihenjél egy kicsit,majd utána sikerül!!! :wink:

Ma is csináltam valami nyalánkságot,mert muszáj lefoglalnom magamat...csak menjen már az idő. Túrós zsemlét,gondolkoztam rajta felteszem,de nem lett szép,mert a zsemle olyan fura forma volt,de viszont nagyon fincsi lett...Megint olyan nyugtalan voltam,valami megint nem fog jól alakulni...csak azt nem tudom megint mit érzek... :roll: :shock:
Csak nem okoska.... :( :oops:

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?