Mné,
Ez annyira sörnyű
Mihamarabbi gyógyulást kívánok a férjednek és a kiskutyátoknak is.
Tudod nekünk egy elég nagy méretű harci kutyánk van, és az előz is ugyanez a fajta volt, de soha nem történt ilyen baleset szerencsére, mert próbálunk elővigyázatosak lenni.
Sosem értettem meg azokat a gazdákat, akik az ebüket hagyják csak úgy felügyelet nélkül kószálni. Természetesen mi is elengedjük, de 4 szemünk rajta, és amint közeledik már a látóhatáron egy másik eb, vagy egy futó, biciklis vagy akárki, azonnal behívjuk a kutyát lábhoz, és pórázra tesszük. Az lehet, hogy a Te kutyád nem bánt, de sosem tudhatod, hogy a másik kutya milyen, és hogyan fognak egymáshoz viszonyulni. Persze nem mondom azt, hogy még így is nem lehetnek balesetek, de azért az ember próbálja elkerülni. Ami még fontos szerintem, hogy az ember tisztában legyen a kutyája erejével, mert hát azért valljuk be nem egy tacskóról van szó, aki ha megtámad valakit, akkor max. a lábába harap, vagy odébb lehet pöccinteni, hanem ezek a kutyák sokkal erősebb harapással rendelkeznek. Szóval nem értem én sem, hogy hol volt a gazdája?
Tegnap mikor sétálni voltunk, egy kis fekete tacskó úgy gondolta, hogy kikezd a mi kutyánkkal. A tacsival egy nagyon öreg néni volt lent sétálni, bottal járt, és körül sem nézett, csak elengedte a kiskutyáját, aki megfordult, és rögtön észre vette, hogy mi közeledünk, és ennek hangot is adott. Szerencsére nem lett baj, mert Smoky pórázon volt, és a kiskutyát meg szép szóval meg lehetett győzni, hogy menjen odébb és talán nem kellene kekeckednie.
Na bocsánat, hogy ilyen hosszan ecseteltem, de nem bírtam magamban tartani.
Zafír,
Majd gyere és mesélj, hogy mit mondott Paragi.
Katapetra,
Tőlem, azaz Tőlünk is megy feléd egy nagy ölelés.
Nyuszi,
Hát irigyellek. Bálint éjszaka is kb. 2,5-3 óránként felkelt, mert mindig valami nyűgje volt

én éjszaka nem fejek, ha tehetem, akkor alszom
Nem korai még ez a piri?